Portál AbcLinuxu, 3. prosince 2020 15:09

Dotaz: Problem s WinFast XP2000 deluxe

22.12.2005 16:49 hates | skóre: 30 | blog: Jak_jsem_se_dostal_k_linuxu
Problem s WinFast XP2000 deluxe
Přečteno: 105×
Odpovědět | Admin
mam problem se zprovoznenim zvuku na karte WinFast 2000XP deluxe. pouzivam distro Gentoo jadro 2.6.12 obraz se mi vzdy ukaze, ale nejde nic slyset. kabliky jsou zapojeny v poradku. nevi nahodou nekdo jak to zprovoznit ??? uz si s tim lamu hlavu dlouho cca 2 mesice a ani na Howto jsem nic kloudneho nenasel. zvukovy system pouzivam alsa
Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Odpovědi

22.12.2005 17:28 Míra
Rozbalit Rozbalit vše Re: Problem s WinFast XP2000 deluxe
Odpovědět | | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mám stejnou kartu+MDK. Po instalaci MDK mi taky nejde zvuk. Stačí ale zahejbat s různejma přepínačema (nepřišel jsem na to, který jsou ty nezbytně nutný) v KMixu a zvuk se rozběhne.
22.12.2005 17:44 hates | skóre: 30 | blog: Jak_jsem_se_dostal_k_linuxu
Rozbalit Rozbalit vše Re: Problem s WinFast XP2000 deluxe
zkusel jsem i tohle ale proste vubec nic. uz jsem zkusel pohnout snad uplne vsim :(
22.12.2005 17:49 hates | skóre: 30 | blog: Jak_jsem_se_dostal_k_linuxu
Rozbalit Rozbalit vše Re: Problem s WinFast XP2000 deluxe
vyreseno moje blbost stacilo prepnout v alsamixeru PCM out s post PCM na pre PCM a vse bezi uz uplne v pohode

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.