Portál AbcLinuxu, 26. dubna 2024 00:20

rande na rypadle, část I.

31.10.2019 14:12 | Přečteno: 3530×

rande na rypadle

Jak to tak bejvá, všechno začalo uplně nevině. Přišel za mnou o velký přestávce spolužák Franta a zeptal se mě jestli si nechci šáhnout na jeho rypadlo. "Jasně, jen si v kabinetě biologie pučim mikroskop a hned se na to tvoje rypadlo kouknu!" Jsme se zasmáli a Franta řekl že ale prej fakt má důlní rypadlo. Teda ne on ale nějakej jeho dobrej kámoš a že mě prej zajímá ta ekologie a planeta a uhlíková stopa a tak a jestli se teda nechci na to rypadlo podivat z blízka. Tak jsem řekla jo. Po tý velký přestávce jsme stejně měli jenom blbou čédinu a pak chemii s tou pančitelkou co pořád vypouští skleníkový plyny, hlavně metan jak imrvére prdí a zoufale trapně se to snaží maskovat jakože zničehonic začne dělat nějaký pokusy ale stejně všichni víme jak to s tim jejim svěračem je. Tak jsme si teda zbalili pět šestek a že se vytratíme z tý pitomý školy jak dvě igelitky z oceánu někam do vorvaního pupku.
Jenže u dveří nás zkusil chytit školník. Retard blbej. Pozor, to neni nadávka, náš pan školník je fakt retard protože škola nikoho jinýho nesehnala kdo by byl ochotnej uklízet po nás v podnělí zblitý záchody z dozvuků víkendovejch divokejch kaleb z chlastu pučenýho tajně doma nebo otočenýho v obchoďácích. No a retard nás chtěl popadnout do těch svejch ve zvratkách vymáchanejch pazour tak jsem začala předvádět autistickej záchvat a Franta jakože ho pančitelka se mnou poslala a jakože mě vede ke cvokaři. Retard to sežral a nechal nás jít, jen se jednou zazvratkovanou hnátou drbal na bradě a druhou na zadku. Ještě že naši školu hlídá takový eso.
Tak jsme nasedli na Frantova fichtla a jelo se. Původně jsem myslela že se mě Franta pokusí někam zatáhnout a že se tam jako budeme cicmat. Jenže ne, my jsme fakt přijeli k důlnímu rypadlu! A tam byli nějaký ty Frantovi kamarádi a že je prej moc dobře že jsem je já přišla podpořit a že si toho moc vážej a že prej to všehno bude mit teprvá mediální váhu. A řeknu vám ten Franta má pěkně divný kámoše. Je vám představim:

Tak třeba tam byla nějaká Saša. Slečna Saša byla nabalená v nějakým takovým divným biodegradadebilním povlaku z nějakejch takovejch různejch divnejch bio materiálů, různejch biobavln, kusů kartonu, lopuchovejch listů a já nevim čeho všeho ale co vim že to smrdělo fakt hrozně. Asi jako taková ta hnědá popelnice na bio odpad. Saša si to buďto neuvědomovala nebo si na ten smrad už zvykla. Já si ten jeji smrad uvědomovala a protože jsem si nezvykla tak jsem ji zadek zkropila voňavkou. To jste měli vidět. Saša hnedka začala vyšilovat co si to jako zrovna já dovoluju a že prej jako nevim jak ty výzkumný střediska kosmetickejch nadnárodních koncernů dělají krutý pokusy na zvířatech co strašně trpěj v klecích a pak ty jejich mršiny tajně vytřelujou na orbitu s družicema aby to veřejnost nikdy nezjisila. A taky že ty spreje jsou plný freonu co žere ozon a plný mikročástic steatitu ze kterejch slejzá kůže nebo je vyrážka nebo rakovina. Tak jsem ji osolila drouhou dávkou a rovnou headshot.

Další byl takovej dredatej zavšivenej pošuk co se pořád culil, čučel doblba a furt mu z koutku huby vysel sopl nebo joint. Když mu joint konečně dohořel tak si ze zadní kapsy do bíla sepranejch jeansů asi ze sekáče vytáhnul novej. Asi jich tam měl nekonečno nebo aspoň hrozně moc. Když jsem se ho zeptala čím že se jako živí, tak mi odpověděl že prý volil piráty. To bylo moc divný protože voliči pirátů mají ve vlasech mnohem víc vší než měl v dredatý řepě tenhle pošuk. Možná mu dávno sebrali svéprávnost a snažil se jenom dělat zajímavej.

Pak tam bylo něco. Vlastně doteď nevim jestli to bylo spíš kluk nebo holka. Bylo to celý takový amorfní, celý divný, celý duhový. Když jste to oslovili ženským rodem tak se to urazilo, když jste to oslovili mužským rodem tak se to taky urazilo, no a nejvíc se to urazilo když jste to nazvali rodem středním. Ale hlas to mělo jako Jan Cina. Chvílema to chodilo po dvou jako člověk, chvílema po čtyřech jako šimpanz a chvílema se to plazilo po břiše jako nějakej divnej hermafrodickej slimák a nechávalo to za sebou stopu z levnýho makeupu a flitrů. Ty flitry se mi moc líbili ale bála jsem se tomu říct kde je to koupilo protože jsem nevěděla jak to oslovit aby se to neurazilo.
Trochu to připomínalo nějakýho vadnýho cirkusovýho klauna, jen se tomu tak nesmělo říct protože by se to taky hnedka urazilo.

Taky tam byl takovej týpek v pracovních modrákách a žlutý lesklý vestě. To bylo takový hodně zajímavý protože ten týpek měl krásně hnědou kůži a mluvil takovým libozvučným vězeňským slangem takže mi zprva k němu ty modráky moc nepasovali. Hodně se zajímal o součásti toho rypadla, hlavně kolik která váží a z jakýho je vyrobená materiálu a kolik by za ti tak káplo střelit ji do zběru. Takže ty modráky s vestou byli asi maskování, takový jakože ty mimikry protože nejlíp se krade za bílýho dne. Tak jsem se ho natvrdo zeptala jestli jde krást a on řekl že ne že si vezme jenom trochu barevných kovů z toho rypadla a že jako ty kovy střelí ve zběrně.

Dlaší byl takovej hezkej usměvavej klučina v pěknejch značkovejch hadrech. Přivezla ho sem v luxusním bavoráku jeho máma ale prej máma z tátova prvního manželství, druhá máma ho prej vozí nerada. Ona teda nechtěla ale klučina by si to jinak vymohl tak že by všim doma mlátil a rozbíjel by ty ruzný umělecký cetky co doma maj ještě od rozvodu od prvního táty a ten druhej táta to prej nerad vidí, když se hází cetkama protože sám nejlíp ví jak dlouho se na ty cetky vydělává na burze, tak ho sem máma teda sama odvezla. Si myslim že všichni jeho čtyři rodiče tajně doufají že se tomu klučinoj něco v tom lomu stane protože neni zvyklej se pohybovat po pracovišti a tak od něj budou mít natrvalo pokoj.

No a všechny je vedl týpek kterýmu ostatní řikali doktorand. Měl na sobě takovou pěknou bleděmodrou košili kterou měl prý ještě po dědovi. V náprsní kapsičce byla taková malá červená knížečka se zlatým nápisem. Ta prej byla taky ještě po dědovi. Působil uhlazeně mluvil zdvořile ale v očích měl takový nebezpečný jiskřičky fanatismu, takový jaký měl třeba Jozef Kemr v Kladívku na čarodějnice.
Tomudle týpkovy jsem se asi nejvíc divila protože všichni Frantovy kamarádi se vlastě tak nějak podobali tomu našemu retardovanýmu školníkovy ale tenhle byl o dost chytřejší než retard. Možná to je taky psychopat co vede zástupy do záhuby pro vlastní pobavení tak jako já. A možná jsem se spletla a je to taky jenom obyčejnej retard.

Jsem se zeptala jestli se jako na to Frantovo rypadlo pujdeme mrknout a oni že jo jen se musí strašně tiše aby se nevzbudil hlídač protože to je jako překvapení. No tak doktorand v naprostý tichosti vystříhal díru do plotu a šlo se k rypadlu.

Frantovo rypadlo bylo fakt moc pěkný. Bylo trochu starší ale už kolesový typ, ne ten starej blbej neefektivní korečkovej. Korečko je taková škrabka na horninu, u velkejch rypadel muže mit klidně objem až 1 m3. Korečkové rypadlo má korečkama pokrytej povrch težicího ramena a jezdí s nim vodorovně po povrchu lomu a ty korečka se tahají v řetězu za sebou pořád dokolečka. Tyhle rypadla se nepoužívaj na uhlí ale spíš na ruzný takový ty sypký materiály třeba písek nebo tak. Ty se na uhlí moc nepoužívaj.
Kolesový rypadlo má vlastně taky korečka, ale má je na takovým velikakánským kole co má vepředu a podle kterýho se ten typ jmenuje kolesový. Koleso se nepřetržitě točí a kouše z boku do povrchu lomu, povrchu skrývky. Rameno s kolesem muže jezdit nahoru a dolu a muže se točit kolem vlastní osy. Samotný rypadlo taky muže jezdit na svým podvozku ale jezdí strašně pomalu protože je strašně težký.
Ten natěženej materiál pak jede po pásovým dopravníku dovnitř rypadla kde dochází k dalšímu processingu, hlavně se tam drtěj větší natěžený kusy, protože nikdy nevíte jak velkej šutr nebo kus slepenej nějakou hlínou korečko ze skrývky vytrhne.
Z dálky se k rypadlu táhli tlustý napájecí kabely. Důlní rypadlo je vlastně elektromobil a mezi jeho obsluhu paří kromě pilota a mechaniků i malej tým elektrikářů. Trochu mě mrzelo že to rypadlo bylo v prostoji a nejhebalo se a tak jsem neviděla jak těží uhlí. Ale třeba mě ho nechá Franta na chvilku zapnout a třeba mě nechá zatahat za joystick. Rypadlo se totiž řídí joystickem, nekecám. Posádku rypadla prej tvoří tak pět lidí a nás na to bylo hnedka osm, to pude!

Tak jsem čučela na to rypadlo a v tom se najednou všude rozsvítili světla zapnula se siréna a rozštěkali se psi! Mi bylo jasný že jsme asi někde na cizím:
"Jsem myslela že to rypadlo je některýho z vás", jsem se zeptala vystrašeně.
"Jasně že je!", odpověděl doktorand, zatímco s ostatníma běžel k rypadlu. "Tedy vlasně ještě ne, ale bude. Jednou bude nás všech!"
Jsem tam stála popotahovala a koukala jak běžej k tomu rypadlu a za zadkem jsem už už už cejtila hlídače psy a policajty a tak jsem zpanikařila a taky běžela k tomu rypadlu s Frantou a jeho divnejma kamarádama. Já kráva jedna blbá!

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!

 

       

Hodnocení: 23 %

        špatnédobré        

Obrázky

rande na rypadle, část I., obrázek 1

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

31.10.2019 15:27 atrgd
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Bagger 288
31.10.2019 17:53 Radovan
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Ale kdepak, K800.

Teda sloh nic moc, pravopis hrůza, ale zasmál jsem se a očekávám brzké pokračování.
Gréta avatar 2.11.2019 13:40 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
sem původně chtěla psát pokračování zase za tejden o informatice s tim šišlavým lamou ale jsem si myslela že na tom rypadle jako vydržíme dýl jenže jsme už slezli takže to pokračování asi napišu dřív než ve čtvrtek ;D
31.10.2019 15:49 —
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Kdyby to bylo alespoň vtipný...
Gréta avatar 31.10.2019 16:22 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
ses v tom poznal viď ;D
31.10.2019 17:19 --
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Jo, když mi bylo 8, to takový styl humoru letěl...
Gréta avatar 2.11.2019 13:03 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
1.11.2019 05:43 SKK
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
podtržítko, vtipné to je, len je to politicky nekorektné a ideologicky to asi nevyhovuje;-)

celkom dobrá sociologická analýza
1.11.2019 20:43 —
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Nepoznáš podtržítko od pomlčky?

Ale jinak chápu, není to PC, hrozně to natírá všem virtuálním (neexistujícím) SJW, takže HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
1.11.2019 21:27 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Co to říkáš? Vždyť ty přece existuješ.
1.11.2019 22:25 —
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Kdepak, těmi SJW se mezi sebou straší primitivové a hulváti jako čertem, musí být prostě nějaký nepřítel. Z pár pind na twitteru je najednou smyšlená konspirace vůči ${všem našim} hodnotám.
Gréta avatar 2.11.2019 13:44 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
2.11.2019 22:33 podlesh
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Politicky korektní je to velmi a ideologicky to evidentně vyhovuje. Tedy někomu, ale to tak bývá :-)
Blaazen avatar 31.10.2019 18:43 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
Rozbalit Rozbalit vše Proč protestujou?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Když je to rypadlo elektromobil, tak je všechno v pořádku, ne?
1.11.2019 07:17 tomvec | skóre: 24 | Kojetín
Rozbalit Rozbalit vše Re: Proč protestujou?
To si piš! A ne ledajaký. Tento elektromobil si umí vytěžit uhlí pro výrobu elektřiny pro svůj provoz.
Blaazen avatar 1.11.2019 15:40 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
Rozbalit Rozbalit vše Re: Proč protestujou?
V podstatě perpetum mobile :-).
31.10.2019 18:58 Ritne Rydlo
Rozbalit Rozbalit vše ritne rypadlo
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
styri otroky som vcera ojebal sest som ich vyrypal zrypal v riti a dva som zrazel na zem retazovou gulou.isiel som taxikom riadne ozraty domov v osem rano.bol som od deviatej v klube riadne sa jebalo aj riti rypaly ritnymi rypadlami aj velke ritne vrtaky som sruboval otrokom do riti.
AsciiWolf avatar 31.10.2019 20:36 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
Rozbalit Rozbalit vše Re: ritne rypadlo
Takže nejsem jediný, koho tohle po přečtení nadpisu napadlo. :-D
31.10.2019 20:44 DJ
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nic tu neiomentujte. Ten autor je posuk a bude ujizdet na vasich komentarich. Nekrmte trola.
Gréta avatar 2.11.2019 13:05 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
31.10.2019 20:55 Tomáš Roll
Rozbalit Rozbalit vše Dredy se rozpadají
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Piráti se hádají dál. Nově chtějí sejmout Ferjenčíka:
Předně bych rád řekl, že považuju za naprosto nešťastnou vnitrostranickou kulturu, kde se nejdřív odvolává a až potom se zjišťují odpovědi.
Co mi to jen připomíná... Zjevně tohle hnutí (?) a mentalita podivných lidiček začíná požírat samo sebe.
31.10.2019 21:25 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
A ty volíš koho? Něco mimoparlamentního nebo jednu z těch přinejmenším uvnitř totalitně fungujících stran?
31.10.2019 21:49 Erkyl Poirot
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Tomáš Roll => Tomá Roll => Tom Roll => To Roll => TRoll
Gréta avatar 2.11.2019 13:05 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
⧠ A = 0 avatar 1.11.2019 05:31 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Tyhle výtvory vypovídají především o „novinářích“, kteří o tom píšou.
Nevolte zmrdy.
Darth Phantom avatar 1.11.2019 18:49 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají

Už se perou? Vemte to z gruntu, soudruzi. Nabruste nože, tedy vlastně pirátské šavle a pořádně vyfikněte Noc dlouhých nožů. Mohl bys to trochu více přiblížit, soudruhu? Jde o půtky trockistů s maoisty, či snad menševiků s marx-zelenisty? Případně jaké křídlo má zrovna navrch.

Já vim, že asi nemohl, tak ale zkusil jsem se zeptat :-). Smrt zaprodancům sloužícím kapitalismu a přeji dobře nabroušená ostří. Čest práci!
Tahle patička nemá hlavu ani patu
⧠ A = 0 avatar 1.11.2019 22:16 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Já nejsem žádná agregační služba pirátského fóra, si to přečti sám.
Nevolte zmrdy.
Darth Phantom avatar 2.11.2019 09:16 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají

Ale jo, tak nějak zběžně jsem to prolétl i na těch novinkách, o co jde. Nepopírám, že je to i místy zábavné, je to takové srdce. Ale že bych měl náladu pročítat bolševická fóra, tak to zas ne soudruhu, tak perverzní nejsem.

Já jsem měl spíš na mysli o co jde doopravdy. Tvoje příslušnost k názorovému proudu je patrná na první pohled. Normálně se s nima neserte, s menševikama, a zatočte s nima po bolševicku. Přeji přesnou mušku a nabroušené ostří.

Pro mě je více pozoruhodnější, jak antifapařáti hlasují v panoptiku zvaném Evropský parlament. Tam totiž jako jediní, opakuji jako jediní z ČR hlasovali pro legalizaci pašeráctví, otevření přístavů a volný prostor pro ziskovky. Tady je ta zrzavá fetka no a ti dva bolševici se daj taky snadno dohledat. Z toho plyne poučení, soudruzi. Nikdy nedejte na prázdná a falešná předvolební žvanění, ale vždy se přesvědčte, jak daný soudruh/žka hlasuje. Ono totiž to žvanění a reálné činy jsou často v příkrém rozporu. Jak říkal soudruh Julius Fučík: Lidé, bděte!

Tahle patička nemá hlavu ani patu
⧠ A = 0 avatar 2.11.2019 11:19 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají

Tam totiž jako jediní, opakuji jako jediní z ČR hlasovali pro legalizaci pašeráctví, otevření přístavů a volný prostor pro ziskovky. Tady je ta zrzavá fetka no a ti dva bolševici se daj taky snadno dohledat. Z toho plyne poučení, soudruzi. Nikdy nedejte na prázdná a falešná předvolební žvanění, ale vždy se přesvědčte, jak daný soudruh/žka hlasuje. Ono totiž to žvanění a reálné činy jsou často v příkrém rozporu.

S jakým prohlášením je to konkrétně v rozporu, imperialisto?
Nevolte zmrdy.
Darth Phantom avatar 2.11.2019 12:45 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají

Áále před časem tady s. Králík cosi předhodil, bylo to něco jako vyjádření pro tisk či co a směle s tím tady šermoval a vypadal, že tomu doopravdy věří. Já bych to nenazval tiskovou zprávou, ale spíš souhrnem prázdných a falešných prohlášení, obecných frází, nepříliš povedených úskočných manévrů, hraní do autu a mimikry. Prostě to vypadalo, jako že se s tím racionální člověk může ztotožnit a navenek to vypadalo jako rozumné.

Po přečtení jsem to vyhodnotil jako prázdné a falešné (a správně). Stejně jako jsem správně vyhodnotil to, že smažky vstoupí do radikální bolševické frakce Greens/EFA. Tomu taky Králík nevěřil. Teď už se klamat nedá a ve výpisu se může každý přesvědčit, jaký smažáci zaujímají postoj k masové nelegální migraci.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
Darth Phantom avatar 2.11.2019 19:53 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Tady je nějak mrtvo. Jo ještě jsem chtěl dodat, až budete mít ty dlouhé nože nebo třeba mačety podle afrického vzoru (ty jsou ekologičtější a klimaticky spravedlivější), vopajcujte trochu i toho Ferjenčíka, vypadá už dost zablešeně
Tahle patička nemá hlavu ani patu
4.11.2019 20:28 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Oceňuju, že pro jednou linkuješ něco poněkud relevantnějšího, než Polodementní Listy a podobné zdroje informací. Tohle je dobrý.

Celkem dobrá informace, IMO to je v rozporu s tím jejich dokumentem o postoji k migraci. Na mně to dělá dojem, že tohle jsou lidi, kteří mnohem spíš patří politicky k Zeleným, ale tam jim pšenka nekvete / nikdo je nevolí, tak hijackují Piráty.
Darth Phantom avatar 5.11.2019 19:11 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají

Tvoje bába linkuje Polodementní listy. Pro mne to není žádné překvapení. Dovedu si představit, že by hlasovali pro třeba socdem, kdyby tam byli. Protřelý úlisný podržtaška Rouček třeba. Takto lze jen konstatovat, že v tomto ohledu jsou lepší i někteří komunisté (soudružka Konečná hlasovala proti). Soudružka je v podobné frakci jako Smažáci, je to v podstatě to samý.

A navíc bych řekl, že se čím dál víc obnažuje sic neprokazatelné, ale pro mne zřetelné napojení na jisté neziskové sektory a jistého "filantropa". No jasně, konspirační teorie, blá blá. Ono totiž když se někdo sere do politiky a má úspěch, tak je to agrobaron, velkouzenář a bořitel demokracie. Když se někdo sere do politiky skrze politické ziskovky, tak je " filantrop".

Tahle patička nemá hlavu ani patu
5.11.2019 21:00 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dredy se rozpadají
Ok, abych byl upřímmný, tohle už mě nezajímá. Pro mě za mě si klidně zvol Velkouzenáře na základě obsese Filantropem kolikrát chceš... Vzhledem k tomu, jakou má podporu ze strany své sekty je jeden člověk sem nebo tam celkem šumák...
Jendа avatar 1.11.2019 03:25 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
-1 za setting:
jenom blbou čédinu
švédštinu
z chlastu [...] otočenýho v obchoďácích
Systembolaget +1 za popis dolu a rypadla. Mohlo by vás zajímat...

Celkově ale not great, not terrible. U+1f7cc U+1f7cc U+1f7cc ✡✡ (sorry ale ábíčko háže chybu když se pokusím tohle vložit)
Já to s tou denacifikací Slovenska myslel vážně.
1.11.2019 09:58 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
U+1f7cc U+1f7cc U+1f7cc ✡✡ (sorry ale ábíčko háže chybu když se pokusím tohle vložit)
Njn, to je Java a její skvělá podpora Unicode UCS-2 ...
xsubway avatar 1.11.2019 17:35 xsubway | skóre: 13 | blog: litera_scripta_manet
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
\u1f7cc

To bude spíše problém db, ne?

Tak třeba s na tomto pískovišti to projede:

https://www.tutorialspoint.com/compile_java_online.php
Gréta avatar 2.11.2019 13:36 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.

hele!

 

btw pišeš fakt hrozně ale zase se mi líbí jak jako ty poznámky se spolužákama sdílíš. by bylo supr kdyby jsi s náma chodil na čédinu a my bysme si ty tvý poznámky vlepovali do sešitů a pančitelka by pak nepoznala že jsme na tý hodině nebyly. ta brejlatá můra stejně přečte jen tak každý druhý slovo :D

1.11.2019 19:11 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
perfektní
Gréta avatar 6.11.2019 13:45 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

mi neprošla včera zprávička a je to divný protože v ni neni ani moc překlepů a je taková zajímavá je to napůl jako něco z matrixu a napůl z výměny manželek takže mě mrzí že neprošla. by bylo dobrý kdyby u ni bylo napsaný co je špatně abych to mohla opravit jestli v ni je teda něco špatně protože mě připadá uplně supr a 3x zajímavější než že vyšel git 2.24.0 :(

 

a myslim že sem pude dát na ni odkaz

 

hele

oslavná píseň na pana soudruha generalisima prezidentčíka Petra Pavla Pávka 🎶🫡🦚🎶
Gréta avatar 24.11.2019 17:49 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
msk avatar 19.11.2019 14:47 msk | skóre: 27 | blog: msk
Rozbalit Rozbalit vše Re: rande na rypadle, část I.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nadhera, tesim sa na dalsi diel!

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.