Portál AbcLinuxu, 26. října 2025 18:44
 
             6.8.2005 01:25
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
        6.8.2005 01:25
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
         
            Stejným trikem lze vysvětlit, jak je možné, že čtyři z pěti zubních lékařů doporučují tu Colgate, tu Aquafresh a za pět minut úplně jinou značku (kteroukoli). Protože ve skutečnosti vám pět z pěti zubních lékařů řekne, že zubní pasta je v zásadě dobrá věc a že dobré jsou všechny, které se u nás prodávají, protože ty špatné nedostanou potřebné osvědčení. A většina z nich jedním dechem dodá, že na pastě stejně tak moc nezáleží, protože mnohem důležitější je kartáček…
 7.8.2005 14:24
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
        7.8.2005 14:24
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
         7.8.2005 14:20
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
        7.8.2005 14:20
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
         7.8.2005 16:18
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
        7.8.2005 16:18
Luk             | skóre: 47
             | blog: Kacířské myšlenky
             | Kutná Hora
        ...těch, které způsobují usazeniny vodního kamene.To je jasné. Ale problém je v tom, že výrobce pracího prostředku navrhuje složení pro samostatné použití prostředku (nemusí s dalšími změkčovači vůbec počítat). Takže vzájemná chemická reakce i jiné fyzikálně-chemické interakce nejenže mohou způsobit neúčinnost obou změkčovačů, ale současně i zhoršit prací schopnost. Je to podobné, jako když někdo lije do motorového oleje další aditiva - také s tím výrobce oleje nepočítá a navrhuje složení pro samostatné použití oleje.
To by byla IMHO chyba. Přeci jen jsou v tvrdosti vody obrovské rozdíly mezi jednotlivými lokalitami, takže by mi připadalo vhodnější, pokud by se řešily dávkováním samostatného změkčovače.
        Tiskni
            
                Sdílej:
                 
                 
                 
                 
                 
                 
            
    
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.