Portál AbcLinuxu, 29. dubna 2024 13:41

Bojí se změnit značku II

9.1.2012 22:46 | Přečteno: 1789× | poslední úprava: 9.1.2012 23:26

..zmeškaný vlak nás mrzí pouze tehdy, když se ho snažíme doběhnout. .. Nassim Nicholas Taleb

Napsal jsem celkem jen tak z plezíru blog a umístil ho nikoliv u sebe na webu, ale na abíčku a zde na iDnes, kde jsem si také založil blog. Vyvolal docela pozdvižení, protože jsem v něm popsal realitu. ODKAZ NA PRVNI DIL Fakt je, že jsem tušil, co asi vyvolá, jako vždy, když lidem v terapeutické skupině předestřu realitu, kterou vidím. Holá fakta jsou vždy nejhůř přijímána. Předpokládám, že si zájemci o tento blog napřed přečtou ten, na který navazuji aby byli v obrazu. Jak už jsem řekl, spíš jsem se bavil, i když jsem popsal své zkušenosti. Bylo mi jasné, že mi zas až tak neprojde a že bude interpretován jako výsměch stálým vztahům. Čímž pochopitelně není.

Evidentní je, že ženy, které mají v mládí mnohem více příležitostí k seznámení a širší výběr než muži,díky svým dispozicím, těžce nesou pozdější téměř nulový zájem, svých vrstevníků, či starších mužů. Protože dvacetiletá žena je středem zájmu a obdivu mnohem širšího spektra mužů, je o ni velký zájem, díky tomu si může mnohem více vybírat. Než například dvacetiletý muž. Ve třiceti letech se situace vyrovnává a ve čtyřiceti letech už mají muži těch příležitostí k seznámení mnohem více než čtyřicetileté ženy. Nad padesát let u obého pohlaví se karta obrací. Tuhle úvahu, jsem pozměněnou přebral z jednoho komentáře na abíčku ke svému blogu. Přidal jsem k němu jen tu časovou posloupnost.

Byl to jediný komentář, který se držel tématu, nebyl zaměřený morálně a podíval se na situaci s odstupem. I na iDnes se většina komentářů zabývala spíše mou osobou, než skutečností, kterou jsem popsal na základě svých zkušeností. Nesdílím na základě úvah, některých komentujících žen na abíčku, že „žádná" by nešla do vztahu, kde by nebyla naděje na nějaké společné soužití a vztah by byl založený jen na jistém druhu občasného setkávání. Jsou takové vztahy, jsou dlouhodobé a dokonce jsou funkční.

Jsou totiž ženy, které nemohou mít, nebo z nějakého důvodu nechtějí mít děti. Ale chtějí partnerství a zároveň po určitých zkušenostech, nechtějí být zas až tolik připoutány na muže. Zrovna tak jsou muži, kteří chtějí mít kariéru a zároveň třeba už mají děti, takže jim bezdětná žena celkem vyhovuje, jako jim vyhovuje, že ona nechce děti a bydlí jinde. O tom, co je nebo není správný vztah nerozhoduje veřejné mínění, ale osobní potřeba, osobní preference formy vztahu.

Jako lidé většinou uvázneme v představách, které máme o něčem, jen z toho důvodu, že sami jinou zkušenost nemáme. Setkáme-li se s velkým psem a do té chvíle jsme většího neviděli, je pro nás obtížná představa, že jsou možní ještě větší psi. Stejně tak, pokud jsme byli vychováni v jednom modelu vidění světa, který nám může i vyhovovat, dost obtížně se nám přijímá skutečnost, že jiní mají úplně jinou představu o fungování světa, jinou představu o tom co jim má vztah poskytnout.

Od roku 1990 se přesvědčuji, že je možné žít třeba i několik let, ve vztahu, který je založený na dohodě, že budeme žít odděleně. Nakonec po šesti letech takový vztah skončil. Skončil v tichosti a oba jsme měli pocit, že se už vyčerpal. Už ani jednomu nic neposkytoval. Všechny ty další vztahy skončily podobně, jako ten zmiňovaný v tichosti, bez nějakých sporů, rozhodně ne zásadních, abychom se třeba po letech nemohli setkat.

Ani z jednoho vztahu nemám pocit, že by pro mne nebyl v tu dobu důležitý. Byl, prostě jen se vyčerpal a skončil. Lidé se potřebují, mají se rádi a jednoho dne potřeba jednoho z partnerů skončit, je větší, než potřeba pokračovat. V takových případech prožíval jsem smutek, někdy zlost, ale vše časem vyvanulo. Nakonec, vždy jsem zjistil, že už nemám ani já chuť v tom vztahu pokračovat a že nijak tím rozchodem netrpím.

Nevidím v tom nic nemorálního. V čase, kdy to bylo hezké, jsme si užívali, pak vše skončilo, neměli jsme majetek, děti, nevedli jsme proto spolu žádné spory. Naše názory se po určitou dobu na důvody konce různili, jenže pro mne časem všechny ty důvody, přestaly být důležité. Ženu, kterou nechám odejít, nepronásleduji ji, nemám ani potřebu ji nějak nenávidět, nakonec vypustím ze svého života bez nějaké lítosti.

A ještě k tomu samotnému konci. Rozhodně nejsem odpůrcem stálých vztahů. Jen si prostě myslím, že pokud žena má pocit, že bez ní to nejde, že bez ní by ten muž byl ztracený a na tom základě se pokouší vydírat, manipulovat, pak v případě, že jsou děti odrostlé je z mého hlediska dobré ji umožnit, aby si mohla, odejít, najít někoho, kdo je lepší, kdo ji poskytne víc. Jednou jsem jedné řekl: „Nejlepší nápad tento týden. Končíme tedy hned?” Skončila hned. Fakt je, že mi velmi dlouho nemohla odpustit, že jsme ji za to slovo vzal.

Protože. Má-li štěstí, najde, nemá-li štěstí, může dumat nad svým omylem a třeba přijít na tu skutečnost, že ne vše co se blýská a třpytí je také zlato. Nakonec, několikrát jsem už tohle udělal, sice s těžkým srdcem, ale udělal, abych zjistil, že jsem si rozhodně nepohoršil. Od chvíle odchodu, všech těch o své nedozírné ceně přesvědčených jsem zjistil, že se má situace nehorší. Chvíli je těžko, smutno, ale nehorší se to. Abych potom skutečně zjistil, že není vůbec špatné změnit značku. Získal novou naději.

Lehká parafráze Nassima Taleba by mohla znít: „Trápím se dlouho jen pro tu ženu, kterou pronásleduji a nenechám ji definitivně ze svého života odejít, pokud chce odejít. ” Jestliže mi žena vyhrožuje odchodem, pak je nutné ji vzít za slovo. Aby věděla, že buď musí své vyhrůžky splnit, nebo je nevyslovovat. Protože tohle chování, víc než často dá tomu vztahu šanci vyrůst. Nebo ho skončit v pravý čas. V čas, který si vybereme a kdy odchod nejméně bolí.

Muži, kteří nenajdou odvahu změnit značku, jsou ti muži, kteří jsou přesvědčováni takovými různými nespokojenými, hysterickými, brutálně manipulujícími ženami, že bez nich by nebyli nic, že bez nich by byli chudáci a že mohou být šťastni, že se jich zrovna ona ujala, protože je asi jediná ta "blbá" na světě, co s takovým volem je. Pak taková žena podlehne své víře a přesvědčení, rozvede se a najednou se velmi často ukáže, že bez toho chlapa je ona nic. A ten „neschopný” chudák si v klidu najde dámu podle svého gusta a ta rozvedená slinta jen slintá vzteky.

       

Hodnocení: 38 %

        špatnédobré        

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

ScheRas avatar 9.1.2012 23:12 ScheRas | skóre: 16
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Možná to bude vypadat, že nemám co říct a proto jen kritizuji, ale já se k obsahu stejně nechci vyjadřovat. Jednoduše to nemá cenu. Jen bych chtěl upozornit autora, že, pravděpodobně kvůli rychlosti v jaké to psal, je v textu několik překlepů a nepřesností. Takže bych vám doporučil, více si po sobě text číst než honit nějaké senzace či co touto sérií článků pozorujete.
9.1.2012 23:48 limit_false
Rozbalit Rozbalit vše Vicemene souhlasim
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nez se sem sjedou hatemongers z predchoziho dilu: vicemene souhlasim. Tady nejde o to, co je "spravne", ale o "modelu ziti", ktery vyhovuje. Asi pred 10 lety jsem byl "patologicky romantik", empirii mi doslo, ze je to (pro mne) blby model zalozeny na nesplitelnych predpokladech. (Jsem svoje chovani/ocekavani proste nejak mirne heuristicky vybruteforceoval az to zacalo fungovat.)

Mam to trocha podobne, zenska zije ve svem byte, vidime se obcas, kdy se nam chce. Funguje to zatim nejlepe. Sluzku zatim nepotrebuji, zvladam sam.

Ad komentare z prechoziho dilu:

Pro autora komentare 'Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, jak pořád střídají ženy, říkám si: „Myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu se usadit a společně s ženou vychovat děti?”': pro mne neustale stridani nedava moc smysl (a myslim ze mnozi, i kdyz ne vsichni, to delaji pouze pro masaz ega), ale k tem detem: Hm, protoze miliardam lidi se to v minulosti nepovedlo. BTW nastuduj si historii vzniku rodiny z kmenoveho spolecenstvi, slo predevsim o majetek. Aby si zeny navzajem nezabijely deti s cilem udelat vlastniho potomka dedicem. V "civilizovanem svete" slo porad o majetek minimalne do 19. stoleti, v rozvojovem svete je to tak vicemene porad (napr. v "nevzdelanych" castech Indie bezne zabijeji nevesty kvuli malemu venu).

Pro autora komentare 'Jak to už někdo napsal, to není o odvaze měnit značku, ale schopnosti mezilidské komunikace': mozna ti to funguje, mozna si jenom myslis ze to funguje. Obecne je to marketingovy nesmysl, jako treba neustaly rust nebo jak je vsecko dynamicke. Pulcas rozpadu manzelstva je statisticky 6-7 let. Ale na tom neni nic divneho. Schvalne: kolik lidi znas, s kterymi se i po 10 letech casto stykas a rozumis si?

Mirne cynicteji: manzelsti je predevsim urceno na generovani danovych poplatniku a vojaku (ale az tak daleko to od pravdy zas neni). Food for thought: proc maji "nejcivilizovanejsi" narody nejnizsi porodnost? (Treba to chteli natrit evoluci, protoze i kdyz jsou na omylu, tak odstranenim svych genu potvrdi svou pravdu. Self-fulfilling prophecy. QED)
9.1.2012 23:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
+1 myslím, že jste pochopil. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 00:41 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
Jen otázečka: Máš děti?
10.1.2012 00:57 JS
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
Jenom technicka: Rozpad manzelstvi neni Poissonuv proces, takze polocas jeho doby rozpadu nema smysl.
10.1.2012 09:21 limit_false
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
Nauc se cesky magore, nebo si myslis, ze oslnis tvym slovnikem? Maximalne toho zapsklyho dedka, kterej si ho honi pri psani techle blabolu, dohromady s Mustafou-Jilkem.
10.1.2012 12:17 tom
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
Neslo o majetek v prve rade. Slo o preziti a do 19. stoleti to platilo doslova. Ale ne _pouze_ o preziti.

Nejcivilizovanejsi narody maji nejzsi porodnost, protoze maji nejsilnejsi socialni system a zaroven nejsilnejsi pojeti svobody ve smyslu JA. Zruste duchod a porodnost a semknutost rodin vzroste.
10.1.2012 16:56 eks
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vicemene souhlasim
Pro autora komentare 'Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, jak pořád střídají ženy, říkám si: „Myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu se usadit a společně s ženou vychovat děti?”': pro mne neustale stridani nedava moc smysl (a myslim ze mnozi, i kdyz ne vsichni, to delaji pouze pro masaz ega), ale k tem detem: Hm, protoze miliardam lidi se to v minulosti nepovedlo. BTW nastuduj si historii vzniku rodiny z kmenoveho spolecenstvi, slo predevsim o majetek. Aby si zeny navzajem nezabijely deti s cilem udelat vlastniho potomka dedicem. V "civilizovanem svete" slo porad o majetek minimalne do 19. stoleti, v rozvojovem svete je to tak vicemene porad (napr. v "nevzdelanych" castech Indie bezne zabijeji nevesty kvuli malemu venu).

Jsem autorem a zřejmě jste špatně pochopil, že jsem vzal poslední odstavec první části výtvoru pana Jílka a "znegoval" jej, proto jsem psal "Jen mě tak napadlo", a ačkoliv jsem tím nevyjadřoval svůj názor, určitý efekt to přece jen mělo.
10.1.2012 00:04 w4rr10r
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Povrchní, povrchní, povrchní.

Chtěl jsem to rozvést, ale to je házení hrachu do lesa.
10.1.2012 00:06 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
radši si ten hrách namoč a uvař, zdá se že blouzníš z hladu. To je nebezpečný, umřeš a kdo tu bude komentovat? :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 00:33 Trained.Monkey | skóre: 12 | blog: monkey
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jeste nas zacni presvedcovat ze do vztahu, kde partneri ziji v oddelenych domacnostech by melo byt mozne adoptovat dite ;-)
10.1.2012 00:46 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Vyvolal docela pozdvižení, protože jsem v něm popsal realitu.
Ne, nepopsal jsi realitu, popsal jsi, jak ty vidíš realitu. To je dost rozdíl...
What Big Oil knew about climate change
10.1.2012 00:50 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jinak autorovi bych poradil, aby radši psal o Solarisu a jiných zajímavých věcech. Ale je mi jasný, že o tu radu nestojí, netřeba to zdůrazňovat...

(A imho myslet si, že ten poslední zápisek sklidil negativní ohlasy jen proto, že "odhaluje" realitu, kterou nikdo nechce vidět, je dost naivní...)
10.1.2012 07:38 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Až si pořídíš poradnu a budeš prodávat dobré rady, třeba sklidíš obchodní úspěch u těch, co si ty dobré rady přijdou koupit.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 21:21 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Díky, ale momentálně mám v plánu živit se jinou prací...
10.1.2012 21:27 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Tak nedávej rady, když tě nežádám, nestojím o ně. Jistě mnáš svých starostí se sebou dost a dost.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 21:34 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jo, hlavně že ty sám ostatním vždycky vehementně připomínáš, že ti nemaj říkat, co máš a nemáš dělat nebo psát. Takže se radši zařiď podle vlastní rady a neříkej mi, co mám dělat ;-)
10.1.2012 21:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Králíku, ty si pleteš odmítnutí nevyžádané rady s požadavky, já ti neradím, jen nechci od tebe žádné rady. Jsi student prvního ročníky, a nepoznáš rozdíl mezi radou a požadavkem. :-) Vidím, že skutečně vysokoškolské studium upadá.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 21:46 ?
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
hnílku, ty jsi fucked prázdná bukvice :-(
10.1.2012 21:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
těší mě vozejku, ve tvých očích skutečně nemusím dojít uznání :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 21:50 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No, mám pocit, že už těch odmítnutí nevyžádaných rad ohledně odmítnutí nevyžádaných máme trochu dost. Už je to jak Inception :-D Krom toho já už nahoře psal, že mi je jasný, že o to nestojíš...

To je prostě riziko spojené s psaním blogu - že ti někdo bude dávat rady, i když o to nestojíš. Takže by možná bylo lepší se s tím vyrovnat místo zbytečného plivání na VŠ studium...
10.1.2012 21:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já si nestěžuji, já ty rady odmítnu a on si tu frustraci z odmítnutí bude muset prožít, Jako ty. Takže nedělej si vrásky s mým vyrovnáním a starej se o své. To není rada, to je odmítnutí tebe, nezajímáš mě, ani ty ani tvoje rady. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 22:16 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Mě nezajímá, že tebe nezajímá, že mě nezajímá, jestli tebe něco zajímá nebo nezajímá. Jediné, co mě teď zajímá je, jak dlouho se dá vést totálně absurdní diskuse :-D Třeba to zajímá i někoho jiného, ačkoli obávám se, že od tebe se už nic moc zajímavýho nedozvíme...
10.1.2012 22:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
to je tvůj problém :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 22:53 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
:-D nepochopil...
10.1.2012 22:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ani nemám chut tě chápat :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 23:11 ?
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
A co cekas od alkoholika? Ani ja te nechapu, co chces dosahnout - jeho prozreni? Vystrizliveni?
cezz avatar 10.1.2012 01:46 cezz | skóre: 24 | blog: dm6
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Ten posledny odstavec skoro znie ako keby si mal za sebou nedavny rozchod, v ktorom si zial prave ty ten, co "slinta vzteky" ;-)
Computers are not intelligent. They only think they are.
10.1.2012 06:45 Mustafa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Ackoliv jsem ve vztahu asi sedmej rok tak souhlasim. Vidim to podobne, jak to vysumi neni duvod se do neceho nutit, pak clovek akorat vidi predstirajici spokojena manzelstvi a doma kazdej ve svem koutecku. Souhlasim i s tim ze spousta zenskejch si mysly ze jsou hvezdy nejlepsi a nejskvelejsi, ano nektery do 20 mene jich do 25 a jeste min do 30. Proto podle toho taky lapaj chlapky. Nejvic me dostava jak se divej ze chlap muze bejt sam a neshnije, hehe chtely rovnopravnost tak jsme jim ji dali, mame pracky, uvarit zvanec neni taky problem, utirat prach neni moc potreba stejne jako luxovat, nejsme prasata ne. Nejhorsi ale je ze takova odmitnuta a opustena vysypana slunecnice jde pak do politiky nebo na vedouci misto do firmy, kterou vetsinou znici, protoze premejsly picou a ne hlavou.
10.1.2012 07:07 Mustafa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Pane Jilek, uvedomujes si ze tady slapes do vosiho hnizda? Po procteni diskuze pod zapiskem jedna jsem si to jen utvrdil. Tady to je totiz linuxackej portal a jak znamo tak linuxari jsou radi i za holku v jpg a deska uz i v avicku. Umasteny vlasy, svetr pletenej, na nohach rozsmajdany ciny, no ktera nevesta by to chtela? Zavidej ze ty jakozto starej dedula picha tricitky a oni si vetsinou jeste ve triceti nevrzli jinak nez s ancou dlanovkou, ale tohle urcite znas ze svejch statistik. To jejich slovickareni je taky sranda, 95% umastenejch hlav ten zapisek proste nemuze pobrat, protoze jak jsem jis napsal, jsou radi za holku v avicku.
10.1.2012 07:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
inuxackej portal a jak znamo tak linuxari jsou radi i za holku v jpg a deska uz i v avicku. Umasteny vlasy, svetr pletenej, na nohach rozsmajdany ciny, no ktera nevesta by to chtela? Zavidej ze ty jakozto starej dedula picha tricitky a oni si vetsinou jeste ve triceti nevrzli jinak nez s ancou dlanovkou,

Moc linuxáků neznám osobně, ale u některých ten popis sedí. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 21:04 Aminux
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já bych řek, že to sedí i o některých widlácích.
10.1.2012 09:56 JS
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Kdybyste spolu s Jilkem prestali redukovat vztahy jen na sukani, mozna byste dokazali i pochopit, co se vam, ti co s vami nesouhlasi, snazi rict.
10.1.2012 21:06 Aminux
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Chtěl bych vidět tebe. Tobě se hlava nemastí? A nejvíc umaštěnej a upocenej je strejda developers Ballmer.
10.1.2012 07:25 hilek
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
jilek si snad tou levackou naklonoval mustafu
belisarivs avatar 10.1.2012 08:13 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To ne.

Hater Mustafa sem obcas chodi poustet jedy uz nejakou dobu. Asi je to dost frustrovany clovek.
IRC is just multiplayer notepad.
bambas avatar 10.1.2012 08:00 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
muzes sem priste hodit jen link na ten uzasnej idnes a nezasirat to tady takovejma blabolama? dik woe
Cowboys from Hell
10.1.2012 08:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
vydejchej se, hezky pomalu, nádech, výdech, pozoruj plynutí dechu. Jo už je to lepší? Tak vidíš bambas, stačí říct a hned se ti dá pomoc. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
bambas avatar 10.1.2012 08:12 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
co to placas? ja tu v klidu snidam, takze tvoje poznamka je nejak mimo. myslis, ze bych se kvuli takovymu literarnimu diletantstvi nechal vytocit? CHA CHA! sim te, nebud takovej egoista ;)
10.1.2012 08:13 Mustafa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Pozor at ti nepraskne zilka, a nez pujdes ven tak se uces a vycisti si zuby!
bambas avatar 10.1.2012 08:21 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
vlasy ani zuby nemam. smula.
10.1.2012 09:04 hilek
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
a ty nezapomen uklidit ten svuj vercajk mustafu nebo jak mu rikas jilku
10.1.2012 09:22 limit_false
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jilku ses moc napadnej, i na tom hojte si odpovidas sam. Musis bejt opravdu posahaneja frustrovanej duchodce, plodit tyhle silenosti a vydavat je za realitu.
10.1.2012 09:28 muztafa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Pozor at ti nepraskne jilka, muztafo, radsi mazej do prace do bohnic, at za nase dane konecne neco delas, opilecky prizivniku
10.1.2012 09:48 Miloš
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Kdysi nám jeden přednášející na hodině Didaktiky matematiky řekl, že až praxe nás časem naučí, že nejtěžší bývá studentům dokázat, že i když došli ke spávnému výsledku, použili naprosto nevhodný až špatný postup.

S Váším závěrem lze i souhlasit, ale postup, jakým jste k němu došel, je podle mého zcestný. Není nic nenormálního, že vztahy začínají a končí, ale je dost podstatný rozdíl komu končí. To, jak to popisujete, navozuje dojem Vašich osobních zkušeností, ze kterých pak činíte obecný závěr. Bezesporu je určitě nejlepší reakcí na vydírání rozchodem, poslat dotyčného rovnou pryč - buď toho vydírání nechá nebo nemá cenu v takovém vztahu zůstávat. Jenže, světe div se, ony nevydírají jen ženy. Prostě všechno je to pouze jen a jen o tom s jakými lidmi se stýkáte. On Vás totiž může klidně i dost dobře vydírat Váš kamarád. Samozřejmě i toho se můžete "zbavit", ale i u něj je dost možné, že z toho bude "zhrzený". Chlap totiž může dost dobře žárlit na Váš úspěch stejně jako žena třeba na tu Vaší samostatnost.

Celé ty dva články ve mě budí dva pocity Ano, souhlasím s Vámi. Vztahy skutečně začínají a končí. Ale když vy nestojíte o společné bydlení a vlastně ani dlouhodobý vztah, neznamená to životní výhru, ale pouze styl, který Vám vyhovuje. Navíc styl, který je dán tím, že musíte mít přístup ke zdrojům, abyste si mohl platit služku či abyste si mohl najít mladou ženu (viz. Pokud mě opustí mladší žena, zatím mě jiná, než mladší žena neopustila, tak časem zjistím, že jedna odešla a druhá už čeká.). Vše má svá pro i proti.

P.S.: Jedna poznámka ještě na závěr. Pokud máte skutečně "štěstí" na ženy, které se pak diví, že dokážete být i bez nich samostatný, je to spíše Váš problém než jejich. Je totiž Vaše volba s jakou ženou se budete stýkat a pokud si vybíráte stále stejný "druh", pak jste to Vy, kdo se bojí změnit značku!
10.1.2012 10:07 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Pekne napsane, prehledne a pochopitelne. Pochopitelne nepredpokladam, ze to narcis pochopi.
10.1.2012 10:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Hlavně, když to vozejku chápeš ty. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 10:27 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
hadal jsem spravne - nepochopil, narcis.
10.1.2012 10:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
pochopil jsem vozejku tebe, ty chceš diskutovat hezky schovaný, aby si mohl beztrestně urážet a přitom si pro své okolí byl ten chytrý a vlídný. Jsi nudný, plýtváš energii na mou změnu a já tě o tu laskavost ani jednou nežádal. Dáváš nevyžádané ihformace.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 10:54 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jilku, momentalne jsi placeny nasimi danemi a misto tlachani na chatu se mas starat o sve kolegy v blazinci, od kterych se lisis jenom sadou klicu.

Nevyzadane informace jdou i od tebe, nevlidny stariku.
10.1.2012 11:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ale mucíku, nežádal jsem tě o cokoliv, tedy si strč své požadavky a informace kam chceš. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 12:11 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ztracis glanc, dedulo mustafo.

Svoje pozadavky a informace si strc kam chces, neni to tvuj web, virtualni lamaci divcich srdci.
10.1.2012 12:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já sice vozejku nejsem mustafa, ale to je celkem jedno, máš hodně pochroumanou psychickou stabilitu. Až je mi tě líto. Těžký život vedeš. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 12:39 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
to vis, ze nejsi mustafa, jenifer, mas to uz trosku popleteny, cely zivot mezi blazny a alkaci, sam dtto, nikdo ti uz ani neuvari segedyn, taxe potrebujes aspon trochu vykecat. Chapu te Jendo, nemas to v tomhle pozehnanym veku lehky, a jeste k tomu ti ta nova generace vubec nechce rozumet a plne akceptovat tvoje zavratny myslenky opusteneho joudy ;-).
10.1.2012 12:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ale vozejku, ty máš problém, problém se mnou, ty mě potřebuješ měnit, protože potom si sám před sebou budeš připadat ušlechtilý, dobrý a já jsem ten nevděčník, co tvou snahu neocení, všimni si, jak mě vyhledáváš, radíš mi, pokoušís se mě napravit, ty máš hochu potřebu a ještě se s tím sžíráš za dlouhých nocí, kdy vysedáváš u pc, aby ti neunikla žádná má myšlenka, stejně jako slinta. Jste taková dvojice. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 10:18 aurora
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
samozrejme ze ne. A proto je takovy prispevek k nicemu. Jenda potrebuje pomocnou ruku a ne nejake poucne kecy.

Skutecne to nechapete. Vsechny ty blogy jsou volanim trosecnika. Posila nam uz roky zpravu v lahvich s prosbou o pomoc a co delamy my - krome urazek a posmesku, zejmena ohledne vzdelani, nemame co nabidnout. Ja bohuzel nejsem psycholog ani psychiatr, takze konkretne nevim jak na to, ale citim, ze radikalni odmitnuti neni OK.
10.1.2012 10:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jistě, co píšete tak být může. Jenže pořád model, který popisuji je výhodný pro mne a pro tu dotyčnou. Pokud není, jeden z těch dvou ho mění. Jinak asi to zamyšlení je důležité pro vás, vy jste si potřeboval zformulovat svůj přístup. Já mám svůj dávno zformulovaný a nestěžuji si na svůj osud.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 11:05 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
+1, kvalitní komentář...
Marcela* avatar 11.1.2012 09:46 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
+1

Skvělý komentář! Vystihl jste podstatu a dokázal ji srozumitelně sdělit. Moc se mi líbí. Ještě spolu s Maxovými postřehy z min. blogu toto považuji za nejkvalitnější úvahu.

Ač jinak tenhle blog II na mě působí převážně jen jako snaha o sebepotvrzení + obhajobu, už kvůli vaší reakci blog zbytečný nebyl.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
10.1.2012 10:01 HOVNO-SER
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Bože to je žumpa! Toje SAMOSER! Takovejch sraček to je boží!! :-))) HOVNO PRDEL SRAČKA! tO JE NAŠE ZNAČKA! SERU HUBOU BLIJU PRDELÍ HLAVNĚ AT TO NEZKAZÍ úTERÝ! :-)))) TAK, TEDKA SLÍKNOUT ŠATY A POŘÁDNĚ SE VE V TOM SAMOSERU VYKOUPAT! :-) POMAZAT SE SYFLEM Z KUNDY, POSRAT SI KAŤATA A VYLÍZAT SI PRDEL! :-)))))))
10.1.2012 10:12 aurora
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Vlado, ne ze by tvuj prispevek nepatril k tem nejrozumnejsim tady, ale normalne nepouzivas anonymitu. Ze bys sel do sebe?
10.1.2012 10:17 HOVNO-SER
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Anonym, PÍŠE Anonymovy. Toto bude nejspíše akce nějakých ANONYMOUS bych řekl. :-))))))
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 09:57 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
lidi, kdo má tohle číst ..;-)
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
kotyz avatar 11.1.2012 11:40 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nikdo to nemusí číst, je to dobrovolný ;-)
Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 14:33 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nojo pořád, vždyť já vím :-))
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
10.1.2012 11:39 Martin | skóre: 4 | blog: Atilius
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Trošku nerozumím těm vášním tady okolo. To důležité je totiž napsáno v tomto odstavci:

O tom, co je nebo není správný vztah nerozhoduje veřejné mínění, ale osobní potřeba, osobní preference formy vztahu.

Pokud pominu určité možné extrémy vztahů, tak jsme se akorát dozvěděli, že Jílkovi vyhovuje, když má volný svazek, nikdo mu nekecá do toho, jak bydlí, kdy si pere a zároveň se prostě schází s někým u kafe nebo v posteli. Zkrátka to je styl života, který mu momentálně(!) vyhovuje. A pravděpodobně vyhovuje i partnerce. V okamžiku, kdy to jednomu nevyhovuje, tak má dvě možnosti: změnit status soužití (třeba se nastěhovat k sobě) nebo se rozejít. A to Jílek dělá. Status měnit nechce, tak se rozchází. Ale proč je proboha kvůli tomu tolik vášní?

Mně takovýto styl teď(!) nevyhovuje a žít bych tak nechtěl, ale to přeci neznamená, že někdo jiný chce žít jako já.
10.1.2012 11:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Pak si rozumíme. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 12:05 abc
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ses tu novej a nebo chces jenom provokovat?

To nejdulezitejsi, milanku, je totiz v teto vete:

..Bylo mi jasné, že mi zas až tak neprojde a že bude interpretován jako výsměch stálým vztahům. ..

Jilek to pise, aby prave doslo k vasnim, ty hlupaku. Kdyby chtel neco sdelit, tak to napise tak, aby to bylo srozumitelne a jasne. Ty si urcite taky videl ten film, ve kterym stoji nahy Bruce Willis v Bronxu s plakatem 'nenavidim cernochy'. No a Jilek je takovy Bruce Willis a kdyz se do nej nekdo opre, tak rika 'proc tolik vasni, ja jen sdeluji svuj nazor'.

A hlupaci nejen jako ty to zerou a diskutujou. Jako zabava by to jeste uslo, problem je, ze ten pan nema bohuzel humor a proto je to takove o nicem.
10.1.2012 12:16 Martin | skóre: 4 | blog: Atilius
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já nevím, ale pro mě to srozumitelné je...

A hlupaci nejen jako ty to zerou a diskutujou. Jako zabava by to jeste uslo, problem je, ze ten pan nema bohuzel humor a proto je to takove o nicem.

Podle sebe soudím Tebe?
10.1.2012 12:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ale vozejku, nějak ti chybí ta tolerance, které se dovoláváš a humor. Kolega vyjádřil názor. Dokonce slušnou formou, jenže není podobný tvému názoru. V tom je pak problém, co?
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
bambas avatar 10.1.2012 12:25 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No hlavne ze ty jsi tolerantni jak Magnum .44
10.1.2012 12:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Tvůj názor s tebou nesdílím a navíc je mi lhostejný :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 12:36 ajtyman
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ze teda tak rychle odpovidas, a jeste v pracovni dobe, kdy se mas starat v blazinci o danove poplatniky? Ze ti to jeste vedouci trpi, chlapce, chlapce, kam to spejes, ty se nikdy nepoucis o spravnem chovani.
10.1.2012 12:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
mucíku, ty máš problém s tlakem? Hele to by si vážně neměl zanedbávat. Kdyby se ti udělalo špatně, tak at rychle volají záchranku. To víš. nemáš to lehký.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 12:34 hihi
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
klidek mustafo, my mlady, krasny a perspektivni jsme slusny a nepouzivame vulgarni slovnik nevzdelanych dlazdicu - v takovym veku si hlidej radeji tlak.
bambas avatar 10.1.2012 12:17 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nehádejte se čuráci :DDD
bambas avatar 10.1.2012 12:53 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Prosim adminy ke smazani profilu Jan Jilek a vsechno co s tim souvisi. Podnecuje k obcanske nesnasenlivosti, agresi, nihilismu, kurveni se a navic zesmesnuje mentalne zaostale jedince.
Cowboys from Hell
10.1.2012 12:56 muztafa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
toho nejde smazat, on se množí štěpením :-(
10.1.2012 12:59 phpGuru
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
jestli jsem to spravne pochopil, tak smazat se zde neda vpodstate nic, protoze puvodni autor - Literak - to tak zbastlil, ze zmena systemu timto smerem by vedla k jeho zhrouceni. Takze diky panu Literakovi tady budou ty blafy na veky.
Max avatar 10.1.2012 18:36 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
It's not a bug, it's a feature!
Zdar Max
Měl jsem sen ... :(
10.1.2012 19:52 Michal
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Správně. Nevím, proč by se to mělo mazat. Jeho názor je odlišný od hlavního proudu, ale to není důvod ke smazání. Mimo hlavní proud je tady určitým způsobem 90% osazenstva. Že to není o Linuxu? Mě to nevadí.
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 09:20 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
+ 1
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
13.1.2012 15:00 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Myslím, že smazat diskuzi by mělo jít. Viz ten spam od amigapowera.
kotyz avatar 13.1.2012 15:41 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Všechno jde, když se chce, ale neni to tak easy jak mohlo bejt ...
Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
belisarivs avatar 10.1.2012 20:45 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Tak si zvol komunisty a oni to pro tebe urcite radi udelaji. A nejen tohle.
IRC is just multiplayer notepad.
bambas avatar 11.1.2012 08:02 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Tady nekdo nepochopil sarkasmus. Nejsi nahodou japonec? Ty totiz sarkasmus nechapou.
pavlix avatar 11.1.2012 09:29 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Když Japonci sarkasmus nechápu, tak proč se ptáš jeho, jestli neni Japonec, když bys nám spíš měl prozradit, jestli nejsi Japonec ty?
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
bambas avatar 11.1.2012 12:38 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Kdybych byl Japonec, tak bych nevedel co je sarkasmus a proto bych se ho nemohl zeptat, jestli nahodou neni Japonec.
10.1.2012 15:38 bv
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Počítač u kterého sedím mne vrhl na tenhle blog. Chtěl bych se přimluvit za pana autora. Nebuďte na něj zlí!

Tenhle jev je pozorovaný ve všech domovech důchodců, na všech lavičkách kde se setkávají staří lidé, ve všech putykách, kde se sesednou dva opuštění muži (ženy to mají stejně, možná ale samotu snáší lépe).

Stárnoucí pán, který si nedokázal vybudovat vztah a je opuštěný se snaží hlasitě všechny přesvědčit, že takhle si to vlastně přál, ženský jsou mrchy, on se má nejlíp. Řve to na všechny strany i na sebe, aby sám sebe o tom přesvědčil, někdy se i na chvíli přesvědčí že je to pravda.

Je kruté takovému člověku brát jeho sebeklam a soucitný člověk souhlasí, pokýve hlavou, aby dědu potěšil. Pomoci mu nejde a v tohle sebeklamu se mu lépe žije.

Osamocení muži většinou ztrácejí hygienické návyky, jsou mrzoutští, takže naděje na nový vztah bývá mizivá.
10.1.2012 15:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Skutečně laskavý a přimlouvající se komentář.:-) Není nad laskavé porozumění projevené tuto formou. Zřejmě jdoucí od srce. :-) Cítím v něm ale přeci jen trochu bezmoci. Snad to autor komentáře nakonec zvládne.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 15:49 jhgvjhgvjhgv
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
umíš holubí hovno, ne "více poloh," balkone
10.1.2012 15:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já vím, za to ty ovládáš toho tolik, že bych, kdybych nebyl líný, tě i obdivoval. Ještě něco podobně vtipného mi chceš říct? :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 16:00 jhgvjhgvjhgv
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ne. můžeš dál hrát ten svůj tyátr jednoho herce.
10.1.2012 16:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Tak asi na víc nemáš, škoda, začátek byl slibný, ale jak už tomu u málo talentovaných bývá, kde končí invence, začínají malé, hloupé invektivy. :-) Zklamal si mě, jdi domu a trénuj. Ledacos se dá dohonit. I když talent nikoliv. :-) Jsi toho jasným důkazem.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 18:02 ?
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Osamocení muži většinou ztrácejí hygienické návyky,

Fasuje v blazinci erarni plinky, kein Problem, meine Liebe :-).
10.1.2012 17:12 eks
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Řekl bych, že některé pasáže obou posledních výtvorů mistra jsou učebnicovým příkladem psychologické projekce, dalo by se říci Jílek vs. jeho ženy.
10.1.2012 17:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To je vrchol vedeckeho ppznani, kdyz pisu o dvaceti letech sveho zivota. To skutecne vyzaduje bystrozrak vrcholoveho psychologa. :-) Boze, pry tu maji lide nadprumerne IQ. Asi nekteri maji. Otazka je jestli jsou majiteli zrovna autori techto anonymnich komentaru. Uf, to sem zase dostal ranu:-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 19:18 eks
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II

Vážený pane Jílku, Vaše neznalost mě opravdu nepřekvapuje a písmena IQ ve Vašem příspěvku jsou velmi úsměvná. Projekce v psychologii není tím, za co ji pravděpodobně 20 let považujete, ale diametrálně odlišná věc. Dovolím si malou nápovědu v podobě externího odkazu:

http://nicolas007.blog.cz/0907/ddd

Tak jako vy napadáte mou anonymitu, i když ji vždy podepisuji jako eks, mohl bych i já opětovat stejným způsobem na Vás, ale pokud někdo nevyjede IP adresy, což by bylo mimochodem velmi zajímavé, tak je to bezpředmětné.

10.1.2012 19:24 eks
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
... nebo jednoduchá definice od prof. PhDr. Rudolfa Kohoutky,CSc. zde: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/projekce-v-psychologii
10.1.2012 19:25 eks
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
*pardon samozřejmě Kohoutka
10.1.2012 20:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jo a ted mě omluv, jdu se navečeřet od rána jsem pracoval. Na rozdíl od tebe, musím skutečně tu terapii dělat, když už mám smlouvu na její vykonávání ve zdravotnickém zařízení. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 20:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ano vozejku, já tě nenapádám, s tebou žertuji ve tvém duchu, aby jsi rozuměl humoru, na který stačíš. Jsme na tebe vlastně vělmi laskavý. Nehodnotím ani ženy v tom textu,m pouze popisuji jako profesionál děje a chování, které pozoruji, konstatuji a zároveň říkám, že jsem plně smířený se svým způsobem života. :-) Což tě ezřejmě popuzuje, ale já s tvým popuzením celkem umím žít a nijak mi nevadí. Takže pozdravuj toho pisatele textu, který jej zřejmě opsal z nějaké učebnice. Tomu se skutečně říká "validní" pramen. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 20:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jinak vozejku, já jsem nikde definici "projekce" nepoužil, tedy zřejmě asi toužíš vyhrát, jsi podle pana profesora nejistý, hledáš argumenty pro svá tvrzení, na internetu v neověřených materiálech. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 17:45 abc
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
minite to tak, ze Jilek projektuje sve sexualni sny na ty zeny, ktere s nim ve skutecnosti nechteji nic mit, on je pak obvinuje z ze sexualniho obtezovani a vymezuje se vuci nim. To by byla takova klasicka projekce v psychologii. Ale ja si myslim, ze on je prece jen spis takovy egoisticky kretenek, ktery ty sve charakterove vlastnosti jenom vic vytrubuje do sveta a je tedy spis exibicionista.
10.1.2012 18:00 abc
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Myslim, ze je toho zakomplexovaneho pana zbytecne napadat, spis byste ho meli chvalit za uprimnost, s jakou se dokaze priznat k takovym nazorum.

Furt se to opakuje kolem - odkopnutej od dalsi zensky, deti hleda na Facebooku, az kdyz vystrizlivel a deti dospely, komplex chybejiciho teoretickeho vzdelani a miniaturniho vzrustu (ktery asi kdysi nastavoval bujnou kstici, ted jen mastnym sedivym chlupem pod spinavym sombrerem), a nulove budoucnosti pred sebou.

Tak ho nechte se v tom placat, jeho to jeho louze. Blativa. A mozna se i z takoveho cteni da neco vybrat - treba, jak bych opravdu dopadnout v duchodu nechtel, protoze na rozdil od toho sebestredneho skrcka ja lidi vetsinou rad mam.
10.1.2012 22:15 Krůtí brk
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
moc hezky napsané, možná by si to dědula mohl dát jako vizitku svých blogů, takové přesné CV
belisarivs avatar 11.1.2012 08:15 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Zaregistrovana vcera. Jenom kvuli tomuhle hate kvaku?
IRC is just multiplayer notepad.
11.1.2012 08:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ona se pokouší mást, neb mi slinta bude klást překážky kde se dá. Až tu zabije jakoukoliv smysluplnou diskusi, nakonec, abíčko není moje. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 09:05 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
S ľudským odpadom ako si ty nemá cenu diskutovať, s tebou zmysluplne diskutovať nedokáže nikto a nikde- a hoď to na svojich prenasledovateľov a nenávistných a závistlivých nepriateľov, ktorí ti závidia občasné šaškovanie v tých tvojich telenovelách ( účinkuješ v každom 80. dieli) alebo vydávanie tých príšetrných zlátanín o "medziľudských vzťahoch" s alkoholikmi a psychopatmi ako si ty. Ak daňovým poplatníkom nevadí, že odpad ako ty tára dve na tri v ich štátoprávnej TV, mne je to dvojnásobne fuk. Podstatná časť nickov pod touto tvojou zlátaninou sui ty sám, aj tá registrácuia bude asi, staré triky z chatu, kde chodíš na lov už najmenej 10 rokov, ty strašidlo.
11.1.2012 09:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To děláš slinto celou dobu, takže jen projevuješ svuj mindrák. A můžeš si hrát tisíckrát na abc, ajtyman, a další nicky, které jsem líný vypisovat, jen ty jsi zde zveřejnila mail, kterým jsem tě kopnul do prdele, protože si mě otravovala svými maily, stejně jako Markétu a další lidi. To, že mě pořád obvinuješ z těch triků, jen ukazuješ jak jsi na tom, opravdu, už si dojdi k doktorovi, protože musíš mít hodně potíží ve svém životě. Zhrzená žena, zamindrákovaná, která žije sama protože splňuje všechny atributy, které jsem popsal v tom blogu. Až ti kluci budou mít víc zkušeností, pochopí, že nejhorší co může být, je neukojená žena, která má ambice a nemá je kde uplatnit.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 09:42 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
bla bla bla
11.1.2012 09:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Co ti slinto zbejvá, než ty nicky a zostuzování druhých? Nic, jen tohle. Smutný konec rádoby intelektuálky. Jednoduše zhrzená nedošukna, která se nikde nechytá, tak píše chlapům co ji nechtějí, mají svoje ženský, o tom jací jsou. Nebo píše ženským co jsou s těmi chlapy, jaké jsou ty ženské. V anonymitě, která nakonec vyleze. Není mi tě už ani líto.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 10:14 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
čo s retardom ako si ty? počkať až to vyrieši čas

tie nezmyselné bludy čo táraš tu nebudem vyvracať,už si sa vyfarbil dosť, zdravo uvažujúci človek tie tvoje primitívne klamstvá neberie vážne,ale ty sám im možno uveríš, a potom môžeš v blázinci ostať doživotne
11.1.2012 10:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jistě slinto, jenže každému zde myslícímu člověku je jasné, že jsi jen nedošukna, co píše maily různým lidem, kteří mi pak o nich vypráví. Jsi trapná a trapnost je něco, co mě normálně odpuzuje.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 14:55 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jistě slinto, jenže každému zde myslícímu člověku je jasné, že jsi jen nedošukna, co píše maily různým lidem, kteří mi pak o nich vypráví. Jsi trapná a trapnost je něco, co mě normálně odpuzuje.
tak to musíš byť sám zo seba neustále ogrcaný

a prestaň s tým šukaním, alebo už máš Alzheimera?
Marcela* avatar 11.1.2012 10:00 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Kdybyste nereagoval, diskuse by se nezabila a časem by je to omrzelo. I když chápu, že je těžké dělat Gándího :-).
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
11.1.2012 10:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já Marcelo se slintou bavím, hlavně jejími pokusy získat nadvládu. Je mnou hrozně zaujatá a mě se líbí jakou mám v jejím životě prioritu. :-) Moji současnou přítelkyni jsem požádal aby na ni nereagovala a skutečně ji udržím v anonymitě, netoužíme po tom aby ji psala maily jako Markétě, nebo se o ni vyjadřovala jako o Ritě. Sice ani s jednou už nejsem, ale jsou to slušné ženské a tu pozornost, kterou jim slinta věnoval si fakt ani jedna nezasloužila.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 11.1.2012 10:27 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ji udržím v anonymitě
To považuji za velmi rozumné.

Já si myslím, že ty nejhorší útoky tu dělal nejvíc ten chlápek M-train pod různými nicky. Považuji to za ubohé, mstít se na vaší přítelkyni, známých atd. Když už vás nemá rád, ať si to vyřídí s vámi jako chlap...

K paní ze Slov. se nebudu vyjadřovat, nemáme problém spolu normálně a slušně komunikovat.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
11.1.2012 10:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
tak slinta si ty jeho nicky půjčuje a pokouší se mást obecenstvo, ale mě je jedno jestli je to vozejk, nebo slinta, jsou asi na stejné úrovni
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 12:45 AMD Phenom Alien
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To považuji za velmi rozumné.

Souhlas, to je rozumné a v podstatě nevyhnutelné. Pokud je tedy už obeznámena s předešlým a tímto uměleckým literárním dílem, jako že už je. To je s prominutím blbá jak necky, to se nedá bohužel jinak nazvat. To se vůbec nedivím, že nechce vystupovat na veřejnosti jako matrjoška, asi nějaké ty zbytky sebereflexe ještě má.

Vy to pořád nechápete, mtrain ajtyman a jiní jsou pořád jedna a tatáž osoba whistleblower. Nekažte staříkovi i tu poslední radost, buďte milosrdná... :-)

11.1.2012 13:55 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ako inak, prevteľujem sa, lietam celý deň a noc na metle po ČR, aby som mohla meniť IP adresy a miasť tak obecenstvo prihliadajúce exhibíciám toho plesnivého trpaslíka.

Kedysi som mladú ženu, ktorá odmietla starcove nejapné perverzné návrhy a preto sa stala objektom jeho vulgárnych výpadov, kvôli tomu, že si to nenechala a jednala s ním tak ako si zaslúži, hádzala s ním do jedného vreca. Podarilo sa mu vytvoriť ilúziu, že aj ona je z jeho sorty pomocou tých istých trikov, lží a úskokov aké používa aj tu. Asi si myslí, že to funguje všade rovnako. Dnes tej dievčine verím každé slovo, a keď som ju prehovárala, aby úplne ignorovala jeho útoky, že ho to prestane baviť memala som pravdu ja, pravdu mala ona.Na chate, kam chodia ľudia s "priemerne nižším IQ" ako sa tvrdí na abc,ho prekukli skôr a zbavili sa ho.
11.1.2012 14:56 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
P.S. sarkazmy samozr. chápem;-)
belisarivs avatar 14.1.2012 08:44 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já si myslím, že ty nejhorší útoky tu dělal nejvíc ten chlápek M-train pod různými nicky.
Fakt? Mne prisly docela hodne slabe. V podstate jsem si ho rozebral kdykoliv se mi zachtelo (a mne se zachtelo vzdy, kdyz si na me zacal dovolovat ;-)) protoze mel sam bordel v tom co pise.

Jak tak ctu vas komentar, o to vetsi satisfakci z toho, jak jsem mu vzdy vyprasil kozich, pocituju. :-D
IRC is just multiplayer notepad.
Marcela* avatar 14.1.2012 11:21 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To máte pravdu, že je poněkud argumentačně imoptentní. Já si z něj taky nic nedělám, přestože se v konfliktech zrovna nevyžívám.

Mně spíš už štvalo, jak s vytrvalostí nadával Ritě /bez ohledu na to, zda mi byla nebo nebyla sympatická/, která sem už v té době v podstatě ani nechodila. A jak si hrál/je s těmi nicky, jako že je ho víc... :-) Ubohost...
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
14.1.2012 16:28 M-train | blog: finance
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Je zajímavé, proč zrovna vy dva si tak notujete, i když vás hodně věcí odlišuje.

MB je snadno čitelná, všude následuje z nejasných důvodů svého oblíbence JJ, a používá stejné špehovací návyky z minulého režimu, co kdo kdy na chatu řekl, a tím si asi dohání něco chybějícího v osobním nebo pracovním životě.

VP je složitější na posouzení, neboť se v diskuzi věnuje více tématům, a v některých mu přiznávám docela kvalifikované znalosti. A některé radikální závěry dokážu pochopit u někoho, kdo podle svých příspěvků z diskuze opustil rodnou moravskou vísku do velkého města, a je dost jednostranně orientován pouze na svou práci, s přemírou času na virtuální život u PC - žádná zmínka o nějakém sportu či společenském koníčku, nebo dokonce o přítelkyni.

Takže ten spojující prvek směřuje k podobným vlastnostem, jakými disponuje váš guru, zakomplexovaný profesor všech věd JJ - diskuze je zaměňována za agresi a prosazení jenom jediného, vašeho, správného názoru, a hlasité vytrubování svých výtečných schopností (jako v tomto příspěvku) a sebepýcha. Pokud jsi tento příspěvek napsal skutečně vážně, a nikoliv v nadsázce, pak je mi tě upřímně líto - budeš mít podobné problémy ve svém životě jako ten váš báječný JJ, který nikdy nedokázal pořádně vyjít s víc, než jedním člověkem (hádej kterým), a v důchodovém přechodu zůstal sám se svými egoblogy.

Mne baví ironie, nadsázka, někdy i sarkasmus, ale takhle sám sebe sám sobě se pochválit - takový narcis opravdu nejsem.

Nobody can give you as much as I can promise you
14.1.2012 17:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Vozejku, ty si jen zamindrákovanej vozejk, bez humoru,nápadu a šarmu.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
14.1.2012 17:42 M-train | blog: finance
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nebyls tázán, obézní frustovaný komiku.
Nobody can give you as much as I can promise you
14.1.2012 17:51 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
vozejku, tebe se taky nikdo na nic neptá a ty meleš jednu hovadinu za druhou, tak se prober.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 14.1.2012 18:15 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Á, všudybylova analýza. Freud by zbledl závistí, křiváku :-).
Mne baví ironie, nadsázka, někdy i sarkasmus, ale takhle sám sebe sám sobě se pochválit - takový narcis opravdu nejsem.
A taky vás baví urážet ženský, který vám nikdy nic neudělaly, že?

Jestli ono to nebude tak, že spíš vy jste ten, kdo má nějaký problémek. Sám se sebou ;-).
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
14.1.2012 18:48 M-train | blog: finance
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Křivák - i takový výraz umí použít někdo s fízlovskými návyky? Čudné, naozaj.

Jinak jestli berete jako urážku hrubou záplatu na některé styly odpovědí, které ve své době bývalá přítelkyně místního génia používala, tak máte pravdu. Přeci jenom se člověk naučí od vzdělaného terapeuda správným manipulačním postupům, hm, hm, že.

Jiných ženských jsem si nevšímal (možná vaše fízlovská kartotéka má lepší přehled), pouze u vás to je tak nahoru-dolů podle toho stylu, který jste použila. Pokud nebyl, nechal jsem ležet stranou muset, pokud jste byla všechytrou jako Jeníček, tak jste dostala stejnou nazpátek, comprendo?

Odcházím na bigbít, tak si to už se strejdou dokrafejte ruku v ruce sami, moc vám to laškovné haštěření sluší. Nebo s Víťou, až se vrátí z rande ;-).
Nobody can give you as much as I can promise you
AsciiWolf avatar 11.1.2012 13:22 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Kdybyste nereagoval, diskuse by se nezabila a časem by je to omrzelo.
+1
11.1.2012 08:55 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
belisarivs zase v službách JJ? nie je to moja registrácia
belisarivs avatar 14.1.2012 08:38 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
belisarivs zase v službách JJ?
Vzpominam si, jak jste psala, ze reagujete jenom tam, kde je do vas navazeno. Takove kydy.

Jednak vam do toho nic neni a jednak v nicich sluzbach nejsem. Myslenkovy pochod, ktery vas k takove myslence dovedl zjevne vedle logiky ani nesedel.
IRC is just multiplayer notepad.
10.1.2012 18:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nevykej si, :-) ty o projekci nic nevis. A nekopiruj mi nic z wiki. Uvedom si vozejku jak se mnou souperis. To clovek tveho "postaveni" by mohl zvladnout. Ale ty stejne jako slinta nezvladas uspech druhych.:-) V nicem.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 18:33 abc
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nevím blonďák, o jaké projekci mluvíš. Zřejmě si pleteš různé lidi. To je u lidí tvého věku asi normální :-(.
10.1.2012 18:57 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Kdybys chtel, tak ti opatrim dobryho terapeuta. aby si s tou schizou neco udelal. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 19:02 abc
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
zdalky to vypada, ze ve svem pozehnanem stavu povazujes asi dva prispevky v 17.45 a 18.00 za praci jednoho autora - jinak pro tebe nemam omluvu :-(. Nejsi oblibenec jenom jedne osoby, mistre Jene, nejsi, srandu z tebe ma lidi daleko vic :-)
10.1.2012 19:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Vypada to ze srandu mam z vic blbu nez jsem tusil. O to lip. Ale chudoba ve vyjadrivani je u vsech stejna a ani jeden z nich neoplyva fantazii. :-) z tveho projwvu nelze usoudit , ze se humorem jen tetelis vozejku. Spis naopak.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 19:20 ?
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ale chudoba ve vyjadrivani ???
10.1.2012 20:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Mám tomu vozejku rozumět, že podle pana Kohoutka do mě promítáš svoje neuspojené ambice, své neúspěchy, svou touhu po ocenění? Protože jsi ten, který stále hovoří o mém věku, chátrání, nízké inteligenci, tedy o své trámu v oku. Tedy zřejmě máš strach ze smrti, stárnutí a opuštěnosti. Možná by tě tvé dvojče eks spojil s pane profesorem aby ti tedy pomohl. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 18:31 lampa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Zrejme jste se pane Jilku stykal pouze s tímto typem žen..... Ta má mi nic takového nedela a ani se mne nesnaží změnit. Jsme spolu přes 10let a stále nic takového nepozoruji.. Tím pádem nemám důvod měnit značku.. Ne že bych to sem tam ze zvědavosti nezkoušel, jenže tyto pokusy mne utvrzuji pouze v tom že má žena je značka velmi spickova a těmi se neplytva. Přeji vam ať to také jednou poznáte.
10.1.2012 19:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To je hezky, tak si to uzijte. Me vyhovuje jak ziju:-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
10.1.2012 19:19 lampa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Děkuji. Já vam taky přeji ať si život uzijete.
10.1.2012 20:29 Martin | skóre: 4 | blog: Atilius
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Někdy mám pocit, že čtení textu zvládá 99% lidí, ale porozumět psanému jen minimum....(no offense, ona je to spíš reakce na většinu předchozích příspěvků)

Zrejme jste se pane Jilku stykal pouze s tímto typem žen...

Jílkovi vyhovuje, když si ho ženská nechce vzít, usadit ho, prát mu, vařit mu => proč by tedy takovou ženskou hledal? Takže ano, je logické, že se stýká jen s takovýmto typem

10.1.2012 21:11 JS
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
A nekteri lide maji zjevne problem si precist uz jen nadpis.
10.1.2012 23:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To není o neschopnosti, to je o velké nenávisti. Velká nenávist je hluboký cit. Nejvíce jím trpí zhrzené ženy. Maskují se, schovávají a nakonec z toho zase jen opět vyleze slinta. Má s emnou práci chudák, chvíli se maskuje jako vozejk, chvíli jako někdo jiný, občas se přidá skutečný vozejk, no legrace. :-) A to kdyby viděla tu smlouvu, co mi poslala televize :-) To by teprve rupla vzteky. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 09:11 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No, tady bych chtěl také říci jedno: někdy projde životem víc životních partnerek (partnerů), jindy jen jedna, ale to samo ještě nic nevypovídá. Někdo třeba nechce měnit značku, protože se bojí změn a nemá odvahu, druhému prostě stav vyhovuje a nemá o změnu nejmenší zájem. A to se zvenčí nepozná. Druhý má víc partnerek jen proto, že měl při výběru smůlu a další zase proto, že je s ním soužití nesnesitelné a třetí proto, že mu střídání vyhovuje a chce mít častěji "čerstvou krev". Ani tohle se nedá snadno posoudit. Takže můžeme se domnívat, zkoumat, ale moc se toho nedozvíme. Ví to vždy jen ten jedinec, kterého se to týká.
Jinak Jílkova zmínka o tom, že v mládí mají ženy výhodu a později se karta obrací, je naprosto správný postřeh. Když jsem byl mladý, marně jsem naháněl krásné dívky (někdy i úspěšně, ale ne vždy), dnes bych si doslova mohl vybírat. Ale nechci.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
11.1.2012 09:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jsi inteligentní chlap, umíš vydělat peníze a to ženám imponuje. :-) Starým i mladým, ale od mladých se ten obdiv lépe snáší. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 09:55 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No tak obdiv potěší vždy; ať už ho člověk využije, či nikoliv. :-)
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
Marcela* avatar 11.1.2012 09:56 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
No, zas budu oponovat, nemůžu si pomoct. :-)
Napsal jsem celkem jen tak z plezíru blog..
Vyvolal docela pozdvižení, protože jsem v něm popsal realitu.
Fakt je, že jsem tušil, co asi vyvolá, jako vždy, když lidem...předestřu realitu, kterou vidím.
...kterou vidíte svýma očima ;-). Buďto tu realitu vidíte hodně zkresleně, nebo ten blog byl zkrátka špatně napsaný. Pokud byste napsal něco ve smyslu "Ti, kdož ve vztahu trpíte, žena vás ponižuje, nebojte se ze vztahu odejít. Máte velkou šanci najít lepší a získat zpět svou hrdost. Nedobrá žena na to dojede, protože o ní už takový zájem nebude a ještě přijde s prosíkem zpět..." tak bych nejen /asi nejen já/ neměla námitek. Ale ten blog vyzněl naprosto, naprosto jinak. Vyzněl negativně vůči všem ženám. A vyzněl, jak tu zmiňovala masožravá palma, skutečně i výsměšně vůči všem mužům, kteří zůstávají celoživotně s jednou partnerkou a potažmo i se svými dětmi.

Tak vidím holá fakta zase já... :-)
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
Marcela* avatar 11.1.2012 09:57 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
* masožravá palma - pod min. blogem
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
11.1.2012 10:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Každy v to vidí co chce. Ale s pocity se nedá diskutovat, a rady ,jak psát, ty skutečně neberu od nikoho. Jestli vám vyzněl negativně, nedá s e nic dělat, mě se líbil jak sem ho napsal. A realitu nevidím zkresleně, stačí jen se podívat do mého mailu, nebo na badoo, kam jsem se s plezíru přihlásil, jak ty ženy reagují :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 11.1.2012 10:02 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
stačí jen se podívat do mého mailu, nebo na badoo, kam jsem se s plezíru přihlásil, jak ty ženy reagují :-)
Tomu nerozumím, co máte na mysli.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
11.1.2012 10:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Do mailu, nebo na Badoo mi píšou starší ženy, co by se chtěly seznámit a hrozně je pobuřuje, že chci mladou, krásnou a něžnou :-) Přece nebudu chtít starou, ošklivou a hrubou. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 11.1.2012 10:15 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
To je možný :-). Jen nechápu, jak to souvisí s komentem. V tom, že mladší ženy jsou ve výhodě a naopak, panuje všeobecná shoda.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
11.1.2012 11:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Píší mi hrubě a bezdůvodně, nikdy jsem je neoslovil :-) hrubě, tedy nijak.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 12:01 Hrabosh | skóre: 26 | blog: HBlog | Brno
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II

Píší hrubě, že se chtějí seznámit? Něco jako "Nepůjdeš na kafe, ty hajzle?!" ... zajímavé :-)

To jsem psal já ... to není bordel, to je modulární!
11.1.2012 12:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Takhle mi nepíší. Spíše ve smyslu, že jsem dědek, co nemá na mladé nárok :-) Nebo nedává přednost duši, místo vzhledu. :-) A že na mě dojde. Tyhle vyhrůžky mě baví. Takové ty: "počkej až tě dědku ta mladá kopne do prdele." Jedna kopne, druhá přijde, jim říkám. Nakonec, od svých čtyřiceti, kdy jsem s erozvedl, moje žena byla o jedenáct let mladší jsme začal s těmi mladšími, o dvacet let mladšími. Tak mnohé rozvedené dámy v mém věku to přestaly rozdejchávat. Jenže, to považuji za jejich problém. Já se na rozdíl od nich se svojí situací vyrovnávám. Ženy mě opouštějí, další přicházejí, stálý vztah není zřejmě mým údělem. Člověk se rodí v bolesti, v bolesti odchází a sám. Děti mám, a ty mě pohřbí a opláčí. Jsem s nimi zadobře. I když slinta tvrdí opak :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 13:00 lampa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Dobrý den pane Jílku, že prosim o vysvětlení pojmů slinta a vozejk.
11.1.2012 13:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ted lampo nevím, jestli si vozejk, nebo slinta, či abc, případně whistleblower, ale je mi to jedno. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 14:01 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
slinta je Rita-Gabriela a jej podobné, to jasne vyplýva aj z literárneho veľdiela autora a mnohých z diskutérov v jednej osobe
11.1.2012 14:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
jak ty slinto vždycky víš, kdo je kdo. Úžasné. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 14:17 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Nepůjdeš na kafe, ty hajzle! ;-)

*zaujímavá informácia- závislák neabstinoval od virtuálnych provokácií a urážok, kým sa neukazoval v diskusiách tu, to je ako keby prešiel z okeny na čikuli
belisarivs avatar 11.1.2012 15:30 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jestli vy nejste zrovna takova jedubaba. Kdyby vas nezajimal, tak sem za nim nepujdete ale proste se na nej vybodnete.
IRC is just multiplayer notepad.
11.1.2012 16:46 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Keby ste boli objektívny, všimli by ste si, že sa diskusiám k jeho výplodom vyhýbam, pokiaľ ich nevyužíva na osobné útoky a vybavovanie si osobných účtov. A tie on bude mať vždy a všade, keď nie so mnou a s ostatnými, pre ktorých vymýšľa všelijaké tie milé prezývky, tak s druhými.Vždy si niekoho nájde. Alebo chcete tvrdiť, že tu predtým, než som sem prišla, nijaké podobné hádky nemal? Ak máte zo mňa dojem, že som ,,jedubaba", presviedčať Vás nasilu o opaku nemá cenu. Pokúšala som sa o to, ale z Vašej strany opustiť ,,jedubabský" postoj nebola ochota.

Sú tu ľudia, ktorí diskutovať vedia a ich diskusie sú rozhodne zaujímavejšie, ako táto Jílkova hlúpa hra na ,,skupinovú terapiu."

11.1.2012 19:16 hnílek
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Moc vám nerozumím a souhlasím s názorem pod značkou 'belisarivs', proč se na toho pána prostě nevybodnete? On vás evidentně vytáčí, a dělá mu to dobře vás vytáčet, i když jeho pokusy manipulace s čtenáři nejsou hezké.

Jenže většina z nás má toho srandovního trolla jenom pro zábavu po práci jako oddechové čtení místo Blesku, tak ho tak neprožívejte ;-).
11.1.2012 19:34 hnílek?
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
neviem kto ste, myslím, že tento nick tu používa viac anonymov, medzi nimi aj sám parafrázovaný, keď potrebuje narobiť zmätok

takže baviť sa o tom kto koho kde kedy a ako vytáča je potom ťažké

trávim pri počítači dosť času a toto mám tiež asi ako čítanie do autobusu, takže to až tak nemusíte kvôli mne prežívať
11.1.2012 14:38 Aminux
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mě by jen tak zajímalo, kde a jak ty baby lovíte? Mě se zatim nepovidlo ulovit mladší jak 5 let. Ale možná mám ještě čas. Bude mi pětatřicet a nějaká dvacítka staršího jen tak chtít nebude. Holt jsou ještě ve věku, kdy si mohou vybírat. Budu si asi muset počkat až mi bude padesát. Pak bych nějakou osmatřicítku moh klofnout ne?
11.1.2012 14:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ony se seznamují samy, tak nějak vždycky k nějaké příjdu ani nevím jak. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 14:48 Aminux
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jako slepý k houslím? To je hezké (závist).
11.1.2012 15:19 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Mě by jen tak zajímalo, kde a jak ty baby lovíte? Mě se zatim nepovidlo ulovit mladší jak 5 let
Jako slepý k houslím? To je hezké (závist). :)))
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 14:53 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Mě se zatim nepovidlo ulovit mladší jak 5 let. Ale možná mám ještě čas. Bude mi pětatřicet
To je ono. Chce to vyšší věk. V posledním půl roce (a to i v tíživé situaci se zdravotními problémy) se kolem mě točily dvě osamělé třicítky s dětmi, které nechtějí zůstat samy bez ohledu na to, zda mám závazky či nikoliv ..Ale v pětatřiceti jsem nebyl tak zajímavý.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
11.1.2012 15:21 alex
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
docela by me zajimalo, jak to ty nevidome pani s tema detma zvladaj ...
11.1.2012 15:25 :-)
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
:-)
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 15:28 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ony nejsou nevidomé, jen si nestačí v tom fofru otřít skla brýlí :-))))
Ale jinak souhlas, jsem realista :-))))
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
11.1.2012 16:26 Aminux
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Jeden známý se předloni oženil s o 20 let mladší. Jemu je 50, jí bylo 30. Navíc hodná ženská, nenáročná. Ani jí nevadí, že chodí téměř denně do hospody. Já sice do hospody nechodim, ale i tak mu závidim.
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 17:00 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No, každé ženské trochu vadí, když muž chodí téměř denně do hospody. Buď ho tak miluje, že to nechce vidět nebo ona sama má aktivity, že je ráda, že se ho na chvíli zbaví :-). Ale třeba je to opravdu love story, proč ne?
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
gtz avatar 11.1.2012 21:18 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Musíš mít hodně peněž, pořádné auto a pak je nestihneš odhánět.
- nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
11.1.2012 14:43 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Takto by som tú otázku, čo má starý muž,,nárok" na mladé a krásne zhrnula:

http://danielin.txt.cz/clanky/44868/starsi-muz-a-mladsia/

ten článok nebol urážlivý ani neobjektívny, ale vyvolal u Jílka zúrivú reakciu, po ktorej sa mi naplnia schránka s odkazmi čubkami

belisarivs avatar 11.1.2012 15:34 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ten článok nebol urážlivý ani neobjektívny

X

Napriek tomu, že ženy sú celkovo odolnejšie voči veku a uchovávajú si fyzické - a povedala by som, že aj psychické - zdravie dlhšie ako muži

=

LOL
IRC is just multiplayer notepad.
11.1.2012 15:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
já ty její hnoje programově nečtu, už sem sepoučil, že nic pořádnýho nevyproduuje. Co je jsem viděl dobrýho, to zkopírovala a opatřila svoji jmenovkou, pak jsem to našel na netu od někoho jiného.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 16:17 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Že ti už tá huba neodpadne, konkrétny príklad nemáš:), mám tam všetky články, ani jeden príspevok som nevymazala, takže môžeš začať pracovať s dôkazmi, že niektorý z príspevkov okopírovaný, cudzí a mnou podpísaný:). Samozrejme, žiaden dôkaz nebude, lebo neexistuje a nikdy neexistoval. Už pár rokov bývam jednou z hlavných tém tvojich kydov ja, čo je veľmi zvláštne na to, že ma vôbec nepoznáš, nikdy si sa so mnou nestretol a nevieš o mne nič viac, než sa ti podarilo zistiť napr. prostredníctvom Milady, ktorá Ťa zrejme informovala( ako naznačuješ) o obsahu našich resp. iba mojich e-mailov( ja obsah tých jej neprezrádzam:)). A ty si bol strašne sklamaný, že zo mňa toho veľa nevytiahla, a tak ti teraz neostáva, len si teraz vymýšľať. A vždy sa nájde pár menej zdatných jedincov, ktorých si vytipuješ za poskokov podľa ich slabostí, ktoré neomylne vyňucháš. Si hlupák a ďalej sa vťahovať do tejto diskusie nedám.
11.1.2012 16:20 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ty si ten typ, ktorý by dokázal toho, koho nenávidíš, zlikvidovať nielen ,,morálne" - a tiež i odzadu, ako to robíš, keď klameš, intriguješ a rozohrávaš tie svoje eštebácke hry
11.1.2012 15:47 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
ten článok nebol urážlivý ani neobjektívny

X

Napriek tomu, že ženy sú celkovo odolnejšie voči veku a uchovávajú si fyzické - a povedala by som, že aj psychické - zdravie dlhšie ako muži

=

LOL
A NASILU
belisarivs avatar 11.1.2012 15:42 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
A bude poslúchať.
Ano. Aspon tohle ze jste tam nezapomnela. Vy nakonec s panem Jilkem asi budete souhlasit. Jenom sa vam nebude libit, ze prave tohle resi tak jak to resi. ;-)

Uprimne, s jeho clanky jsem moc nesouhlasil a povazoval jsem je za hrube vuci zenam. Ale tak nejak me zacinate presvedcovat, ze alespon vuci urcite casti zen jsou jeste mekke.

Dal to pitvat nebudu necetl jsem to cele. Prislo mi, ze to je live zaznam nejake sleziny pavlacovych tetek, ktere nadavaji na chlapy a knouraji, ze se nevraci zpet.

Spise to je neco jako vzdoroclanek proti te mistni trilogii pana Jilka.
IRC is just multiplayer notepad.
11.1.2012 15:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Články, které píši, jsou jen o jistém druhu žen, nikoliv o všech a je to v nich vždycky zdůrazněno, Jenže mnozí lidé se nechají uchvátit a zatemní se jim zrak.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 15:58 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Články, které píši, jsou jen o jistém druhu žen, nikoliv o všech
I já jsem to tak pochopil.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
11.1.2012 21:29 AMD Phenom Alien
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
I já jsem to tak pochopil.
Hujere, Hujere... Ty si zase přinesl švestičky ze zahrádky... Dovol, Hujere, abych přetlumočil tvé příspěvky. Ten dělá to a ten zas tohle to i ono a všichni dohromady udělají moc. To i ono, vy jste jakási amorfní beztvará améba. Jendovi se to ale líbí, přinesl jste švestičky. Že vás to baví, dělat pořád Hujera, pane Štrúdlíku, nosit pořád švestičky v pytlíku. Nojono.
12.1.2012 11:41 hnílek
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Přesně jsem na to myslel, tys použil Hujera, mne napadlo parodování Hujera v seriálu Partička.

Skutečně by mně zajímalo, jestli Herr Smolík dokázal někdy v životě bouchnout do stolu a říct, co si opravdu myslí, aby si s někým nezadal, místo těchto snah o zalíbení se všem diskutujícími.

Smolík na Hrad!!! Ale musel by být buď šikmookej, nebo komunista, ti nejvíc frčí.
Dalibor Smolík avatar 13.1.2012 19:16 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Bez těch jízlivých invektiv - stačí si ten blog pozorně projít, že tam generalizace na všechny ženské není. Jestli jo tak to špatně chápu a pak beru svoji poznámku zpět. Přesvědčete mě. Jinak nemám potřebu ani nutnost se komukoliv zalíbit. Vždyť je to stejně jedno ..
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
Dalibor Smolík avatar 13.1.2012 19:19 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
V blogu je uvedeno doslova: "Jsou totiž ženy, které .."
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
13.1.2012 22:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Dalibore, o čem je nebo není blog, není důležité. Je důležité od koho je. :-) Teď všichni ti s "vysokou"inteligencí, sociální dovedností, filozofickou a "mravní integritou," jak si sami ssebe představují, budou diskutovat jak ven z toho, co rozjeli. Oni sami si nasrali do kouta, řečeno slovy abíčkovského klasika, filozofa a disidentského mluvčího té komunity Daga. Co lituje že dal souhlas k trolování. Vždyť se stačí jen podívat na datum nad každým příspěvkem, který je pod mými blogy. Skutečně jsou taK omezeni,že se domnívají, že si toho data nikdo nevšimne? Asi jsou. Ti co mají to vyšší IQ na d ostatní svět? Jak se tady nepřetržitě chlubí. Na ten co se netýká lidí, snad? Většinou mudrují nad hovnem a v hovnech potom končí. :-) Včetně slinty.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 13.1.2012 22:15 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
S tím bohužel nemůžu souhlasit. Viz v I. díle:
Služka mi uklidí, vyžehlí, zaplatím ji za práci, většinou ji ani nevidím, když něco potřebuje, napíše mi vzkaz na lístek, co mi nechá na stole, pak nakoupím potřebné a mám klid. Což se jinak o soužití s manželkou, nebo partnerkou, vždy říci nedá
Většina starších žen má nároky jako krásná dvacetiletá, ačkoliv už dávno tuhle normu nesplňuje.
Zdá se tedy že od určitého věku ženy, je mnohem výhodnější si platit služku, než se zabývat nějakou manželkou, která je věčně nespokojená.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
Dalibor Smolík avatar 13.1.2012 22:19 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Rozumím, zde je rozvedena úvaha o věku ženy (tedy i muže) a o určitém způsobu soužití. Je to trochu něco jiného, než co jsem měl původně na mysli. Ale moje chyba, kdybych tušil, že to vyvolá takovou prudkou reakci, vysvětlil bych svůj názor hned na začátku.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
13.1.2012 22:21 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
V tom prvním odstavci to asi nebylo myšleno jako "vždy se nedá říci", nýbrž "ne vždy se dá říci". Ono dešifrovat páně Jílkův text není vždy nejjednodušší...
13.1.2012 22:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já jsem se strašně smál, když sem ten první blog na tohle téma psal, při představě, co to udělá se všemi těmi genderovými aktiviskami, politicky a rasově korektivními, co mají pořád plnou hubu lidský, ženský, dětských práv, a jsou ochotni k obhájení těch práv zavést klidně diktaturu. I zde an abíčku. A diskují hodiny a hodiny nad blogy, kde je vytáčí, nebo si berou za záminku, aby je mohlo vytáčet cokoliv. Mám z vás vy někteří abíčkovští intelektuálové, opakuji z některých, nikoliv ze všech, oni ani všichni si to za záminku k urážkám neberou, zase jen někteříé, děsivou strandu. Já, některé mé kolegyně i někteří moji klienti.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
13.1.2012 22:39 Jan Jílek, terapeut, PL Bohnice
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já jsem se strašně smál, když sem ten první blog na tohle téma psal, při představě, co to udělá se všemi těmi genderovými aktiviskami, politicky a rasově korektivními, co mají pořád plnou hubu lidský, ženský, dětských práv, a jsou ochotni k obhájení těch práv zavést klidně diktaturu. I zde an abíčku. A diskují hodiny a hodiny nad blogy, kde je vytáčí, nebo si berou za záminku, aby je mohlo vytáčet cokoliv. Mám z vás vy někteří abíčkovští intelektuálové, opakuji z některých, nikoliv ze všech, oni ani všichni si to za záminku k urážkám neberou, zase jen někteříé, děsivou strandu. Já, některé mé kolegyně i někteří moji klienti.
13.1.2012 22:40 Jan Jílek, terapeut, PL Bohnice
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já jsem se strašně smál, když sem ten první blog na tohle téma psal, při představě, co to udělá se všemi těmi genderovými aktiviskami, politicky a rasově korektivními, co mají pořád plnou hubu lidský, ženský, dětských práv, a jsou ochotni k obhájení těch práv zavést klidně diktaturu. I zde an abíčku. A diskují hodiny a hodiny nad blogy, kde je vytáčí, nebo si berou za záminku, aby je mohlo vytáčet cokoliv. Mám z vás vy někteří abíčkovští intelektuálové, opakuji z některých, nikoliv ze všech, oni ani všichni si to za záminku k urážkám neberou, zase jen někteříé, děsivou strandu. Já, některé mé kolegyně i někteří moji klienti.
13.1.2012 22:41 Jan Jílek, terapeut, PL Bohnice
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já jsem se strašně smál, když sem ten první blog na tohle téma psal, při představě, co to udělá se všemi těmi genderovými aktiviskami, politicky a rasově korektivními, co mají pořád plnou hubu lidský, ženský, dětských práv, a jsou ochotni k obhájení těch práv zavést klidně diktaturu. I zde an abíčku. A diskují hodiny a hodiny nad blogy, kde je vytáčí, nebo si berou za záminku, aby je mohlo vytáčet cokoliv. Mám z vás vy někteří abíčkovští intelektuálové, opakuji z některých, nikoliv ze všech, oni ani všichni si to za záminku k urážkám neberou, zase jen někteříé, děsivou strandu. Já, některé mé kolegyně i někteří moji klienti.
13.1.2012 22:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
a směji se stále víc a víc. No to by bylo, že bysme na tom abíčku tu demokracii, neuhájili, aby si sem kdekdo chodil psát blogy o ničem, zapleveloval nám to tady svýma názorama, svýma překlepama. Chybama, Takhle to nejde, to jen někteří smějí mít blog o hovně a ne linuxu. Blog plný hovnologie, ale když je to tak půvabné, tak plné citu.Tak plné lidských práv. Jo užijte si toho všeho. Ať se zasměju.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 13.1.2012 22:49 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já nevím, jak někdo může mít z křivdy, nebo výsměchu druhému, srandu.

Máte na víc. Mnohem víc.
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
13.1.2012 22:57 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Já mám srandu z těch "obhájců demokracie" těch aktivistek a aktivistů, srandu, z těch rádoby spravedlivých. Mám srandu s těch ženských, co kopaly do chlapů a pak za nimi lezou, a když je ti chlapi nechtějí, tak se je pokoušej zkopat zase. Nedělají to všechny, ale není jich málo, které to dělají. To je všechno. No a slabší povahy se chytají každé voloviny a chtějí ten svět krásný, bez potíží, chtějí abych ukazoval ty skvělé příklady. To když čas od času udělám, tak sem zase vejtaha, co je mu potřeba strazit hřebínek, jenže na sražení hřebínku musí jich být aspoň dva a víc. :-)
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 13.1.2012 23:03 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Ale no jo jenže tohle bylo napsaný prostě hanlivě vůči všem. Nikdo nechce, abyste ukazoval skvělé příklady, ale abyste byl tak nějak lidský :-). Však to přeci umíte! :-)

Ony ty vypuštěné jedovaté šípy se většinou vrací jako bumerang. A pak zas vy můžete vinit ostatní ze zaujatosti ;-).
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
13.1.2012 23:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Hanlivě vůči všem to vidíte vy, ne všichni, a jestli to tak vidíte, tak je to o vašem vidění a ne o skutečnosti. Lidský jsem. Když mě někdo chce dát facku, tak mu zcela lidsky vypálím takovou, že se mu kousavý otočí kolem hlavy. :-) Tak nějak lidsky.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 13.1.2012 23:09 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
No jo tak dobrou noc :-).
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
13.1.2012 23:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Dobrou a ukažte se někdy.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
Marcela* avatar 13.1.2012 23:12 Marcela* | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
V televizi? :-)
Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
13.1.2012 23:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
no, domluvíme se. :-) Třeba i v televizi. Uvidím, co letos všechno bude.
Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
11.1.2012 15:59 whistleblower
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
vzdoročlánok, napísaný 25.09.2008 02:22:04 :-)

a ostatné - ako vždy: účelové vytrhávanie vety z kontextu a jej následné ľubovoľné použitie, a hypotézy nasadené na dopredu stanovené závery

je to tak, ako som sa domnievala, takže nijaké prekvapko

11.1.2012 19:18 !
Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku II
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

http://youtu.be/pDgKEAKd078

Stížnosti pacientů na personál psychiatrické léčebny Bohnice


Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.