Portál AbcLinuxu, 1. listopadu 2025 17:16
Čínské instantní nudlové polévky jsem kdysi taky jedl. Dnes mě tak trochu naplňují hrůzou. Podstatně lepší je naučit se vařit, aspoň trochu.O tom to není -- i když jím jinak celkem zdravě a vařit zvládám, na tu čínskou polévku prostě občas dostanu chuť -- a není to tím, že by nic jiného nebylo. Podobně to mám s brambůrkami nebo alkoholem
Ale pokud do sebe někdo tu čínskou polévku cpe třikrát do týdne, protože nic jiného v podstatě nezná, tak to je pak průser.
Díky, podruhé dnešního dne jsem se zasmál
Na druhé straně, uvážíme-li, že úkryty před Satchiim vznikaly na místech, kde se ministerstva a magistráty nedohodly na pravidlech vstupu do jejich kyberprostoru, tak zcela bez šancí také nejsme
Je zvláštní, kolik lidí má rádo instantní polívky. Mně se z těch klasických chce zvracet od chvíle, co jsem je jedl delší dobu na koleji.Abych pravdu řekl, chvíli jsme nějak nemohl pochopit, jak se ti může chtít zvracet z klasických polévek, ale přitom si pošmákneš na čínském překořeněném blivajzu, po kterém já se osypu vyrážkou. Asi na třetí přečtení jsem si dal dokupy, že asi "klasickou polévkou" označuješ polévku z prášku. Jo, holt se blíží doba, kdy budou lidi myslet třeba "klasickým máslem" margarín…
Mě se z těch klasických chce zvracetTo mně z některých taky, ale zjistil jsem, že když tam nevysypeš všechny pytlíky, co tam jsou (v té poslední byly tři), tak se to dá -- stačí nasypat jen to koření + přidat vlastní olej. A ty zbylé sajrajty radši vyhodit.
Na zkoušku jsem si vzal jeden kousel a nedalo se to jíst. Bylo to něco ve stylu rajské smíchané s nějakým dalším humusem. No a tam byl jen jeden nějaký divný velký pytlíček, již když jsem ho rozdělával tak nějak divně a kořeněně voněl. No přístě raději dám na prověřenou kvalitu Vitany.
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.