Portál AbcLinuxu, 2. prosince 2025 23:36
Tiskni
Sdílej:
Navyse je to drahsie ako to v obchode - a rozdiel velky v chuti nemoze byt
Díky za recept, a kdyby tě zajímalo, jak se točí rohlíky, mrkni sem
Pokud vim, tak vysokolepkove mouky se pouzivaji treba na vyrobu pizzy.Myslel jsem standardní přirozený obsah lepku. Oni se totiž dokonce prodávají po všelijakých zdravých výživách pšeničné mouky se sníženým obsahem lepku (ale nevím jak je to s vhodností pro celiaka).
Co se tyce bezlepkovych potravin, tak nepovazuju nahradu psenicne mouky jinym typem skrobu za stastne reseni.Proč? Japonci pečou chleba z rýže a údajně chutná úplně stejně jako ten pšeničný.
Ja jsem z jidelnicku obilniny pred casem vyradil vsechny (az na ryzi) a nemuzu rict, ze by mi to nejak vadilo.Až na tu chuť. Ta potom chybí.
BTW: Pozůstává pak jídelníček celiaka z něčeho zajímavého když vyřadí pečivo?
ale je možné, že budeš muset přidat trochu kvasnic, protože tak mladý kvásek nebude tolik aktivní.
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.