Portál AbcLinuxu, 13. června 2024 14:36

Všechny linuxové produkty na jednom místě

10. 4. 2005 | Reklama
Články - Všechny linuxové produkty na jednom místě  

QCM oznamuje přechod elektronického obchodu shop.qcm.cz do plného provozu.

Shop.qcm.cz je místo, kde naleznete kompletní nabídku komerčních linuxových distribucí jako Mandrakelinux, SUSE a RedHat. Mimo standardních linuxových distribucí zde naleznete také aplikace určené pro Linux a s Linuxem spolupracující - například produkty Toltec či VMware. Nabídku doplňují antivirové programy pro linuxové servery - a to z dílen společností Kaspersky Anti-Virus a Grisoft Anti Virus. Návštěvníci elektronického obchodu zde najdou také širokou nabídku literatury o Linuxu a OpenOffice.org. Linuxové příznivce také potěší nabídka reklamních předmětů s Linuxovou tématikou.

Naším cílem je vytvořit elektronický obchod, kde uživatelé Linuxu najdou všechen potřebný software na jednom místě, a kde si ho mohou pohodlně zakoupit za české koruny. Nabídka je postupně doplňována a rozšiřována.

Pro příznivce distribuce Mandrakelinux nabízíme v dubnu 15% slevu na produkt Corporate server 3.0 a Corporate desktop 3.0. Současně také platí zvýhodněná nabídka knih recenzovaných v časopise LinuxEXPRES, a možnost nákupu knihy "Používáme Mandrakelinux 10.1" včetně CD či DVD nosičů již od 350,- Kč včetně DPH.

Velkou část výše nabízených produktů můžete zakoupit také na našem stánků na prodejní výstavě LinuxExpo, která se koná v pražském hotelu Olympik ve dnech 12. až 14. dubna letošního roku. Obdržíte zde jak časopisy LinuxEXPRES (a to přímo od šéfredaktora), tak produkty Mandrakelinux. Zajímavá bude jistě také prezentace připravované verze OpenOffice.org 2.0. Na všechny návštěvníky se těšíme!

Odkazy a zdroje

shop.qcm.cz

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.