Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 05:31

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
25.10.2005 22:47 deleted | skóre: 3 | blog: pnojmatika
Rozbalit Rozbalit vše Re: Liška nebo panda? Či snad gepard? Aneb exkurze do ZOO...
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
blogpost jsem nečetl (příliš dlouhé), ale firefox rozhodně znamená lenochod s padoucnicí
deleted
25.10.2005 22:52 Michal Čihař | skóre: 61 | blog: Bláboly | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Liška nebo panda? Či snad gepard? Aneb exkurze do ZOO...
Tak se rychle pusť do implantace, ať to máš rychle hotové :-).
Weblate - překládání přes web | Gammu SMSD - posílání SMS | Blog
25.10.2005 23:17 djbart | skóre: 9 | Bartošovice
Rozbalit Rozbalit vše Re: Pomalé zvíře, rychlé zvíře
Tak teď jsem se srdečně zasmál. Díky. :-)

Geparda totiž používám taky a takové situace se mi běžně stávají. Člověk pak po několika hodinách zjistí, že vlastně nic neudělal. Ale jinak mám Operu rád. Stejně tak rád sáhnu po lišce, když opera není po ruce, ale navyklé ovládání z opery už mi prostě přirostlo k ruce a stejným způsobem se snažím ovládat všechno.
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe. jaluvka.info
25.10.2005 23:33 ..... | skóre: 4 | blog: .

No jo, ale já jsem zaseklej přesně vejpůl, chvilku používám Operu, pak si vzpomenu na to, že Firefox je free software a má dobré vývojářské nástroje, tak chvíli používám Firefox, pak si vzpomenu na to, jak rychlá ta Opera byla a že i když mám rád Unixovou jednoduchost, ona integrace taky má něco do sebe a e-mail klient atd. je docela dobrý, pak si chvíli hraji s Operou, pak mě napadne 5 jiných argumentů proč Firefox, pak totéž opačně a tak dokola...

25.10.2005 23:41 ..... | skóre: 4 | blog: .

Vlastně je to taková pěkná rekurzivní perverze. :-D

cezz avatar 26.10.2005 09:38 cezz | skóre: 24 | blog: dm6
Neviem si predstavit, ze by som menil mailoveho klienta len tak zo dna na den :) Ked si spomeniem na prechod z thunderbirda na evolution.. :)
Computers are not intelligent. They only think they are.
25.10.2005 23:22 #Tom
FireFox je občas hodně pomalý, ale už jsem si na to tak nějak zvykl. Ale zarazilo mě, jak je děsně pomalý Thunderbird (nebo modul pro poštu v Seamonkey). I když jsem se na to díval z pohledu uživatele textového klienta (Pine/Mutt)...
vencour avatar 25.10.2005 23:32 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy

Ať autora i dál takhle pěkně líbají můzy :-)

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
26.10.2005 09:30 Martin Lebeda | skóre: 22 | blog: Martinuv_blog | Plzeň
Já používám Firefox na nadupaném serveru (ať žijí síťové funkce xserveru!), takže to v rychlosti docela ujde. Jinak souhlasím, že po instalaci pár užitečných rozšíření to je docela šnek a ne firefox.
26.10.2005 09:46 Jiří (BoodOk) Kadeřávek | skóre: 19 | blog: BoodOk | Brno
Me se tady pekne svizne toci ozubene kolo a ma rychlost opery a otevrenost firefoxu. Let's flame.
Věda má v sobě určitou zpupnost, že čím dokonalejší techniku vyvineme, čím více se dozvíme, tím lepší budou naše životy.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.