Portál AbcLinuxu, 31. října 2025 17:51
 A jeste jedna vec - v clanku je zminena moznost provozovat MS Access pod Wine. Vsude mozne na webu jsem zatim nasel, ze zrovna Access se takto moc provozovat nedari. Mne samotnemu se to take nepovedlo, ac jsem pod Wine rozjel MS Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer...  Ale Access proste ne. Proto by mne zajimalo, jestli se to autorovi povedlo...
A jeste jedna vec - v clanku je zminena moznost provozovat MS Access pod Wine. Vsude mozne na webu jsem zatim nasel, ze zrovna Access se takto moc provozovat nedari. Mne samotnemu se to take nepovedlo, ac jsem pod Wine rozjel MS Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer...  Ale Access proste ne. Proto by mne zajimalo, jestli se to autorovi povedlo...
             Bych cekal, ze aspon v redakci to nekoho trkne - snad delaji nejake korektury, ne? Nebo by to mel aspon nekdo precist.
 Bych cekal, ze aspon v redakci to nekoho trkne - snad delaji nejake korektury, ne? Nebo by to mel aspon nekdo precist.  ad 2) Ne ne, to pak clovek ma nestabilni OS.
ad 2) Ne ne, to pak clovek ma nestabilni OS.  Ja chci pouzivat a pouzivam Linux, ale bohuzel tu a tam nejaky program by se fakt hodilo byt schopny spustit i z Linuxu. Pro mne treba ten Access nebo IDOS... A takhle jsem nabyl dojmu, ze jste to zkousel, tak jsem se ptal. :o)
 Ja chci pouzivat a pouzivam Linux, ale bohuzel tu a tam nejaky program by se fakt hodilo byt schopny spustit i z Linuxu. Pro mne treba ten Access nebo IDOS... A takhle jsem nabyl dojmu, ze jste to zkousel, tak jsem se ptal. :o)

Tiskni

Sdílej:

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.