Portál AbcLinuxu, 5. května 2025 02:36
Tak jsem si vzpomel na muj prvni phoenix a jednie, co mi na nem vadilo bylo to, ze neumel mailto.
Pokud se nekdo vrati zpet k rychlosti a pametove nenarocnosti, kterou mel (ve verzi 0.4 nebo tak nejak), tak budu rad.
Nynejsi verze se mi zda pomala a pada
Proc odvrhli Mozillu a snazi se do rychleho phoenixu (zamerne ne firefoxe, protoze ten tak rychly neni) nacpat co nejvice veci. Holt rozhodnuti, ktere nezmenim.
Asi se porozhlednu po ostatnich prohlizecich. Ale kde o nic hledat infromace, kdyz vsude navrhuji jako alternativu akorat firefoxe.
A ted po kratkem povzdechu i neco povzbudiveho: dekuji za praci, kterou vykonavate. Sice bych si nikdy na svuj pocitac nedal neco takvoeho, jako je lokalizovany prohlizec (uz kvuli tomu, ze kdyz jsem s necim takovym pracoval, tak jsem musel ostatnim vysvetlovat, ze nevim, jak se to rekne anglicky, ale cesky ze je to tohle a tohle). Asi jsem minorita, ale chapu, ze pro vetsinu lidi pracujicich s pocitacem jsou lokalizovane programy pozehnanim.
PaD
PS: uz jste nekdy racvali s reckymi windows? Ja jo a protoze ani v normalich nevim co kde je, tak to bylo vylozene zuzo
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.