Portál AbcLinuxu, 5. května 2025 05:00
perceptual?
Toho žrádla na trhu v těšíně, krásná zeleninka, voňavé párečky....Heh, vidím, že oba myslíme na to samé. A nebo ty jejich vyuzené oštěpky. I když jsem na sýr alergický, tak kvůli nim trochu bolesti v žaludku a opuchlý jícen snesu.
Alergie na syr. No ty vole. To jde?No jejda. A ne jedna. A můj kamarád má třeba ještě horší. Bezlepkovou dietu, takže nemůže baštit chleba, rohlíky a ani chlastat pivo.
Zajimave je, ze jinak nejsem alergicky vubec na nic.A to já také ne. Dokonce Hermelíny a Nivama jsem se cpal pořád. Až prostě do jednoho dne před pár lety (mám za to, že v tom má nějak prsty zánět žaludku co jsem měl) buch a hotovo. Nedávno když jsme vezli na Slovensko známé soupravu jsem si tam dal chlebíček posypaný sýrem(no nemůžu odmítnout, zvláště když nikdo jiný nechtěl) a cestou zpět jsem se málem udusil v autě. Asi tam mají kvalitnější sýry než u nás.
Veľmi jemná, bez problémov aj v ústach, aj pri prehĺtaní. Takmer okamžite po vypití som necítil, že by som pil 40 percentný alkohol.
Tohle je, řekl bych, definice vodky. Musí mít příjemnou vůni čistého alkoholu ovšem v ústech nesmí být alkohol nijak cítit.
Článok dôrazne odporúčam čítať najmä osobám mladším ako 18 rokov. Čím skôr sa naučíte piť kvalitný alkohol, tým menej si v dospelosti zničíte zdravie.No tak jestli to stavíš takhle, tak by se mládež měla naučit pít dobrou whisky v malém množství (a malé množství fakt nemyslím ironicky). Pěkná sklenice, trocha ledu, trocha whisky, a pozvolna ucucávat, žádné zvířecí kopání panáků. Popravdě, všechny ty běžně prodávané čiré sračky od slivo- a jiných -vic až po vodku mi přijdou obecně jako dost odporná záležitost. Pozor, domácí a opravdu kvalitní slivovice je úplně jiná liga, tu respektuji a uznávám (i když ji taky příliš nepiju).
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.