Portál AbcLinuxu, 30. dubna 2025 10:14
Takže bych nevěřil jiné kávě, než kterou si z celých zrn umelu doma sám.Mletí doma je lepší už proto, že se z umleté kávy rychle ztrácejí (těkají) látky, které jí dávají chuť a vůni, a naopak se do ní dostávají látky zcela nevhodné, nemluvě o rychlé oxidaci. Optimální je umlít si potřebné množství až těsně před přípravou.
Od toho existují i/y, aby se rozeznávaly různé významy a různá slova
Omyl. I/y v češtině existují proto, že se každá hláska původně vyslovovala jinak (na Valašsku to dělaj dodnes).
Netuším jak je to kafe silné, ale 10gramů bych viděl tak max. na jedno kafeJedno silné kafe
prodává se v londýnském obchodě Peter Jones- aspoň víme, kterému obchodu se vyhýbat
cenově přijatelná (při mé spotřebě) je třeba Costarica TarazzuTo mi nedá, než ji také vyzkoušet. Už mi zbývá asi jen posledních 20 deka kávy, takže stejně musím pomalu něco objednat
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.