Portál AbcLinuxu, 27. října 2025 14:46
Tiskni
Sdílej:
Sencha - jemný a aromatický, povzbudivý - teplota tak 75stupňu a luhovat 2-3minutky.
Jinak tady málo známe Gyokuro - jež jsou plnější a silně aromatické, smaragdově zelené, ale nesmíme to přehnat s teplotou vody, tak 65stupňů a dvě mintuky
Jinak potom mám ještě rád, ale dlouho jsem neměl Kukichu, Matcha Yugen a Matcha Aoarashi, u nás se špatně shání
Jinak je mám moc rád, ale nejradši Senchu, ale Genmaicha je také dobrá :)
je vynikajici
A nejlepší je s karamelem...
čaj je holt chai, s tím, se nedá nic dělat...jistě jsi chtěl říct camellia sinensis, že
).
Pai mu tan mi mi rozhodně nepřišel nějak zvlášť protispací..., ale někdy si ho zase koupím, až uzraje čas, budu se pozorovat
Jane Pettigrewová, Prúvodce pro znalce - ČAJ
/REJP
# emerge -pv assam yunnan ceylon oolong specialitky [ebuild R ] chay/assam +mangalam +yoonktolee +hajua +khongea [ebuild R ] chay/yunnan +Std._0011 +Std._F100 +Mao_feng +Cheng_hao-cha [ebuild R ] chay/ceylon +Tea_Bank +Tigers_river +Battalgalla [ebuild R ] chay/oolong +Kao_Shan +Choicest_Oolong [ebuild R ] chay/specialitky +Golden_Monkey +Golden_Needle +Nin_Hong_Jin_Hao ... ... ... ...
urpmi masala :-P
#include < stdio.h>
#include < string.h>
#include < stdlib.h>
int main(void){
int teplota;
char voda;
float pu_erh;
char konev;
for(teplota==0; teplota < 100; teplota++){
printf("Ohrivam\n");
}
pu_erh = 2.35;
konev = pu_erh;
konev = voda;
printf(std_hrnek, "Dobrou chut", konev);
exit(EXIT_SUCCESS);
}
Moje konkrétne ako zvlášt kvalitný vyzretý pu-erh.
Abych nebyl tak uplne OT: ony nektere caje chutnaji jinak nez Pigi caj?
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.