Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 18:53
Chybí tam možnost od sebe přece.
Jj, to když ji dělam pro sebe, tak slaninu taky můžu, nebo klobásu se sýrem. Kečup normální od Špaku.
Nejvíc mne na tom deptá piplání se zeleninou, s čištěním a krájením.
V Praze občas berem pizzu z Pizza Go home na IPáku. je možné vzít i 20 kupónů za 500 a máte "druhou zdarma". Zajdu si tam, za 15 minut ji přede mnou udělaj a dá se ... mně šmakuje Čtvero ročních dob a sýrová, manželka je na šunkovou.
Jj, děkuju, přesavědčili jste mne. Za pokus to stojí. Mhmmmmm
- tortily od Vitany (chutnají mi zatím nejvíce),
- koření na Gyros od Vitany,
- kuřecí nebo vepřové maso,
- hadovku (okurek),
- černé olivy (nejraději mám Seville Premium),
- jogurt Activia (může být i klidně jiný bílý, ale tento chutí vyhovuje do salátů)
- a salátové bylinky Avokádo-Zelená zahrada.
Nejdřív příprava dresinku: hadovku nastrouháte na hrubo, posypete salátovými bylinkami, přidáte na kolečka nakrájené olivy, zalejete jogurtem a promícháte.
Teď maso: maso nakrájet na drobné kousky, posypat dostatečně kořením na gyros (raději víc než míň) a osmahmete na pánví (nejlíp teflonové) na polévkové lžíci oleje. Já mám na to speciální grif, kdy si maso nachystám na protilehlý konec pánve a nadhodím ho... no, netrapte se tím. prostě ho osmahněte, aby bylo trošku suší.
No a pak už stačí jen ohřát tortilu, dát kopeček masa a zalít dresinkem. Tak hodně zdaru a dobrou chuť ;o)
A bacha, docela to cintá (nebo, že by byla jen já takové prasisko?)U nás doma se tato dobrota jí nejméně jednou za 14 ní. mischi
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.