Portál AbcLinuxu, 1. května 2025 18:57
Zdržte se prosím výlevů o městech a různě, je to jen nadpis.To je poněkud zvláštní požadavek, když ses takového výlevu nezdržel ani ty. Ačkoliv si nedělám iluze o tom, že by Pražáci nekradli, nevidím v tomhle žádnou souvislost. A už vůbec nikde nevidím důkazy, že by "zloděj" skutečně pocházel z Prahy...
Ono stačí chvilku šmejdit na těch stránkách a zjistíš odkud pochází.A určitě to byl on? A určitě opravdu pochází z Prahy? Nepřistěhoval se třeba od Zlína?
Nicméně čekal jsem, že se na toto téma někdo ozve a hle ho pražáka...už je to tuAsi bych se ozval, i kdyby šlo o Brno (nebo jakékoliv jiné město). Já na té Praze zas tolik nelpím (a vůbec, co vám mám vysvětlovat, že jo... stejně byste to tam na venkově nepochopili, ne?)
Na venkově? Ptá se Číňan: "Kolik vás je? 10 miliónů? A ve kterym bydlíte hotelu?"
(Dostanou se ty sítě k sobě do kontaktu nějak? Stojí to za ten povyk? Dotčená osoba vidí chybu jen v tom, že se jich nikdo nezeptal, že? Ví se o Vás víc, když se o Vás zmiňují. Pořád ještě Vám něco vadí?)
Já na té Praze zas tolik nelpím (a vůbec, co vám mám vysvětlovat, že jo... stejně byste to tam na venkově nepochopili, ne?)Jako bych z toho cítil trochu "uraženosti" a "nadřazenosti" nebo pokus o vtip? Ano su hrdý že su ze Zlína, zrovna třeba tak jak někdo na to že je z Prahy. No a? Od některých jsem takovou poznámku čekal, ale zrovna od tebe ne. Jinak dovolil bych si podotknout, že nebýt venkovat tak my měšťáci nemáme jaksi co žrát. Takže buďme rádi za vesnice a venkov.
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.