Portál AbcLinuxu, 19. února 2026 11:58

Nástroje: Začni sledovat (2) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
5.1.2009 14:38 Chameleon | skóre: 21 | blog: bezbarve_zapisky
Rozbalit Rozbalit vše Re: Temer nova Nokia E66
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Špatný vánoční dar? ;-)

/--OpenSUSE, prdel Linuxu.--\
Daniel Kvasnička ml. avatar 6.1.2009 00:43 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
Ne, moje vlastni blbost a zbytecne obavy, ze by mmi iPhone nevyhovoval.... nepotvrdily se, spise naopak. Takze ho mam a Nokie je navic.
FSF: “screw you for not wanting the stuff we produce”, People: “screw you for not producing the stuff we want."
bazil avatar 6.1.2009 02:13 bazil | skóre: 33 | blog: sluje | Miroslav
já bych možná měl zájem, ale budu to vědět až tak zejtra pozejtří ...
Daniel Kvasnička ml. avatar 6.1.2009 06:21 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
Neni problem, az budes vedet, ozvi se. Bud bude prodany nebo ti bude rikat "pane" :-)
FSF: “screw you for not wanting the stuff we produce”, People: “screw you for not producing the stuff we want."
Daniel Kvasnička ml. avatar 6.1.2009 13:36 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
Vzhledem k tomu, ze cenu tlaci dolu lide, co na bazarech prodavaji za pakatel telefony, co dostali k vanocum, tak jsem ochoten jit na 7000 :-(
bazil avatar 6.1.2009 14:06 bazil | skóre: 33 | blog: sluje | Miroslav
máte naprostou pravdu, tahle nokia se dá sehnat s 8G paměťovou kartou z bazaru (koupená na vánoce) za 6500Kč ...
Daniel Kvasnička ml. avatar 6.1.2009 14:09 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
No ja vim, az kdyz jsem to napsal, tak mi to doslo, co to sem, ja debil, pisu :-D Na druhou stranu, ony taky tyhle levne nove rychle mizi, ze... Ta moje je koupena tusim na konci posledniho tydne pred vanocemi. Po par dnech, kdyz uz jsem vedel, ze musim mit iPhone, jsem se vratil ke staremu telefonu, aby ta Nokia byla v co nejlepsim stavu.
bazil avatar 6.1.2009 14:34 bazil | skóre: 33 | blog: sluje | Miroslav
popravdě zatím jsem vaší nabídku vůbec nezatratil, navíc tady na ABC se dycky lépe obchodovalo než někde jinde ... a jak to tak vypadá, vodafone mi vrátí prachy za starej mobil, takže bych si ji mohl dovolit
bazil avatar 8.1.2009 13:18 bazil | skóre: 33 | blog: sluje | Miroslav
Ahoj, tak u Vodafonu by mi měly vzít moji E51 zpátky a vrátit prachy, ovšem chvilku to potrvá. Dnes to pudu ještě všechno ověřit, takže jak ste na tom vy? Chce se vám počkat (s tím, že jestli mě vrátí prachy, tak tu vaši nokii vezmu) a nebo to raději prodáte?

PS: Hodily by se nějaké fotky nokie.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.