Portál AbcLinuxu, 18. listopadu 2025 15:07
Ve "velké" Mozille je v Předvolbách volba Vzhled/Jazyky a obsah, kde si z nainstalovaných jazyků zvolíte ten, který se má používat. Pokud tahle konfigurační volba v Sunbirdu není, pak by to asi chtělo podívat se na soubor chrome.rdf v adresáři chrome instalace Sunbirdu nebo profilu, hledat "selectedLocale". Tolik alespoň teorie, nemám tu SUnbird nainstalovaný, takže to nevyzkouším.
Takze jsem si chvili hral, a pak stejne mam jen KMail (ten je skoro dokonalej).silne mi vadi to, ze IMAPem smazany mail se nezobrazuje, ale presouva nekam do kose, kde snadno dojde (a taky porad dochazi) k nekonzistenci zobrazovanych udaju s realitou (napriklad kmail tvrdi, ze tam nejsou smazany zpravy, a pritom v imap folderu jsou). pro me je imap bohuzel nepouzitelnej...
No tak nic, asi to nikdy nikoho nepálilo a já na psaní něčeho takového nemám znalostní (což je samozřejmě řešitelné) ani časové kapacity, takže smůla. Jen jsem to zkoušel. :o)
Návod jsem si přeložil takto:
...po zapnutí byl Sunbird anglicky... V adresáři se Sunbirdem je adresář chrome, v něm se nacházejí (mimo jiné) dva soubory s koncovkou jar... Jedná se konkrétně o soubory calendar-cs-CZ.jar a calendar.jar. Otevřte calendar-cs-CZ.jar a všechny soubory z adresáře locale/cs-CZ/calendar/ překopírujte do archivu calendar.jar do adresáře locale/en-US/calendar/. Od této chvíle by měl být Sunbird česky.
....jenže nemluví. Spustil na mne krásně německy místo help či pomoc hezky Hilfe.
To mne trochu zmátlo.. nevíte prosím někdo kde kde udělali soudruzi z NDR chybu???
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.