Portál AbcLinuxu, 1. května 2025 19:03

Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
24.3.2005 15:25 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
Rozbalit Rozbalit vše hmmm
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Právě jsem dojedl... fazole, rejže, mleté maso, zelenina, Tabasco... počítá se to?
Petr Krčmář avatar 24.3.2005 15:32 Petr Krčmář | skóre: 60 | Liberec
Rozbalit Rozbalit vše Oběd
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nejlepší zelenina je maso. Já jsem měl kuře ;-).
Amatéři postavili Noemovu archu, profesionálové Titanic ...
24.3.2005 15:32 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Rozbalit Rozbalit vše Zelený?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jsem úplně mimo, co se proboha děje, že bych měl jíst špenát? A navíc už ani nevím co jsem dneska měl, možná by se to dalo zpětným inženýrstvím zjistit ze špinavého nádobí :-)
Copak toho není dost?
24.3.2005 15:39 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Zelený?
Zpětné inženýrství? Doufám, že nemáš digitál! ;-)
24.3.2005 15:58 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
Rozbalit Rozbalit vše Zelený
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Podívám se na chleba, možná zezelenal alespoň ten...
24.3.2005 16:02 kavol
Rozbalit Rozbalit vše sice nevím, proč špenát, ale ...
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
celkem jsem měl dneska v jídelně chuť, dát si brambory, špenát, sázené vejce a kus masa ... jenže ten kus masa jim tam nějak chyběl, takže smůla
25.3.2005 10:17 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Slintám
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Blogujte, blogujte, ať ten obrázek zmizí z přehledu blogů, dostávám hlad pokaždé, když ho uvidím :-)
25.3.2005 10:52 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
Rozbalit Rozbalit vše Re: Slintám
Kuchařka děkuje za pochvalu... :-)
Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
25.3.2005 12:57 zvovka
Rozbalit Rozbalit vše Re: Slintám
No a dnes je Velký pátek, takže se autor určitě postil;-). PS:Recept by nebyl?
25.3.2005 14:18 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
Rozbalit Rozbalit vše Re: Slintám
Autor se skoropostil - měl smažák. ;-)

Recept? Na špenát? Nebo na co konkrétně?
Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
26.3.2005 14:02 zvovka
Rozbalit Rozbalit vše Re: Slintám
Recept na špenát v té placce, nebo co to je, takhle to neznám. Dík
26.3.2005 14:18 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
Rozbalit Rozbalit vše Re: Slintám

Normálka, nic složitého.

Zpěnit cibulku, vhodit rozmrzlý špenát ze sáčku (ne kostku, nestojí obvykle za nic), rozvařit, až je z toho hmota, přidá se rozkvedlané vajíčko s troškou mlíka (samozřejmě se to připraví v hrnku).

Dochucuje se vegetou a míchá se a míchá - rádo se to přichytává. Po dokončení by tam neměla být voda. Podle chuti se může dát i trochu česneku, ale na obrázku není. ;-)

Placka byla teď poprvé, obvykle to děláme bez ní. To teď nevím, jak se dělá, ale asi to bude mlíko + vajíčko + hladká mouka čili něco jako těstíčko, kterým se obaluje třeba salám (v těstíčku).

Placka je hotová hned, na její půlku se dá špenát a přehne se. K tomu volské oko, brambory. Dobrá varianta je taky zapečení s těstovinami (v pečicí misce). Je to rychlé, levné a moc dobré - špenát prostě není jenom ten ze školních jídelen (i když mně vždycky chutnal i tam).

Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.