Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 05:36
Tak jsem šel dnes s rodinou na slavnostní večeři. K přípitku jsem si vybrali slovenský sekt Pálfy. Musím říct, že bohemka je proti tomu poloviční. Následně jsme se jali vybírat předkrm. Po letmém projetí jídelního lístku můj zrak padl na polévku Gazpacho. Hned bylo jasno. Jakožto velkého milovníka jistého seriálu jsem ji musel ochutnat.
Zatímco se předkrmy připravovaly. rodina se na mě tázavě dívala, proč jsem si vybral zrovna studeno polévku. I jal jsem se jim vysvětlovat Rimmerův (pokud jsem to sklonil blbě, omlouvám se) příběh. Díky mému talentu vše zamotat jsem zůstal nepochopen. Ale dost už řečí kolem.
Jaká je tedy polévka Gazpacho? Je to studená rajská. Navíc Vám v tom plave nějaký zelený list (tenký) a měl jsem tam jěště křupavý toust, taktéž tenký. Z pohledu chuti nic převratného, ale mohu říct, měl jsem ji
Tento zápisek je o ničem, ale musel jsem se podělit alespoň s někým, kdo ví o co de...
Tiskni
Sdílej:
Pak by se ti mohl hodit tenhle recept. Ale pozor! Jsou tam i fotky... :)
Teď ještě "Vindaloo chicken" a můžu v klidu umřít.Šmankote, tak si zajdi do nejbližší indické restaurace
Stejný důvod, ale v mexické restauraci v Chomutově ji teda umějí EXCELENTNĚ. Bylo to asi poprvé, kdy jsem při kontaktu jídla s chuťovými pohárky prožil co si co by se dalo popsat asi jako "WOOOOOW!!!!!"...
Jednou jsem si dal v indicke restauraci vindalou, ktere jsem predtim znal pouze z onoho serialu. Bohuzel bez lezaku :) A NIKDY!!! uz nehodlam ochutnavat zadny pokrm, ktery se objevil v cervenem trpasliku.
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.