Portál AbcLinuxu, 7. listopadu 2025 00:08
ale nebyl jsem si jist, zda je do toho zaclenit ci ne. Obecne moje diskuse jsou urceny pro to, abyste rychle nasli sve dotazy. Kdezto zaclenenim i diskusi by se tento seznam dost protahl
A u nekterych lidi by byl nechutne dlouhy
.
takze pokud bude zajem, muzu to casem naimplementovat. jen budu muset vyresit strankovani.uz ted, kdyz da nekdo zobrazit me clanky, dostane pres stovku zaznamu ..
Mozilla Firebird. Žádné podrtrhávání odkazů zapnutné nemám, takže tím to určitě nebylo. Ostatní odkazy byly nepodtržené...
Každopádně ty rámečky jsou běžná záležitost. Pokud to není implicitně zakázaný, najde se vždycky dost prohlížečů ve kterých se to tak zobrazí. Já to řeším jednoduše v css:
a img {
border: 0px;
}
No nevim, na co zrovna TY tuhle funkci potrebujes. Dyt odpovidas do kazdy diskuze
A ani tolik slozity by to nebylo, jen NOT v podmince WHERE, ne?
sice mám jen modem ale kupodivu je to poznat
. Ja vim, je to ted moda :). PHP je mnohem jednodussi. A ze nema poradne implementovane objekty ? Na co objekty, proboha ? V projektu se da udrzet poradek i bez nich. A ani v PHP nemusime michat HTML s vykonnym kodem - staci si udelat jednoduchy system pro praci se sablonami (pouzivame s kolegou pri tvorbe firemniho intranetu jiz leta...).
Toto neni flamewar (proboha!!). Ja mu chci jen trochu nabourat to nadseni z Javy :)
Jinak je ABC Linuxu opravdu skvele - o tom neni sporu.
a hned mam chybku
Kdyz v Zmene nastaveni zadam spatne heslo, tak me to misto pratelskeho upozorneni, ze jsem neco zvoral (tak jak to mas v ostatnich zmenach nastaveni) hodi stranku s hlaskou "Objekt nenalezen".
Nedokážu najít nic, co by se dalo funkčnosti vytknout, obsah je ještě lepší než funkčnost, jen vůči layoutu bych měl zásadní výtku: v CSS je vlastnost font-family IMHO nastavena příliš striktně. Za názvy konkrétních fontů bych přidal ještě sans-serif. Moc se přimlouvám...
To je paráda, že používáš Freemarker, taktéž jsem mu propadl, v kombinaci se Struts je to fabrika... 
takze to bude muset pockat, az bude opraven. takze prosim o trpelivost. zatim mi namety posilejte postou a nedavejte je do diskusi ..
ad freemarker: Jonathan Revusky bude mit z tebe radost
)

))
nemyslim si ze by byl problem umistit odkaz na textovou verzi do menu na leve strane(k odkazu na RSS backend), co Leosi?
s pozdravem TombStone
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.