Portál AbcLinuxu, 30. října 2025 19:29
Venca
a ma pekny slogany 'no hype required' a delaji ho fajn lidi, zadny fanatici 8-)))) openbsd si jde svoji cestou, dobre mu tak a freebsd ...
ale ta jednoduchost a pruhlednost systemu je uzasna. na jednom serveru uz jsem ho vymenil za staryho klobouka a na druhej se chystam
SDL_image SDL_mixer (casto potrebne knihovny pro "hrace") Xawtv Evolution + nektere zavislosti podpora IrDA podpora IEEE1394 (FireWire) a DV obecneAle jinak se mi Slackware moc libi.
Jinak se chystam na prechod na 64 bitu a mrzi me, ze Slackware neni ve verzi pro x86_64.
.
BTW : FireWire a DV specialne jsem rozebihal zrovna vcera vecer a spolu s instalaci Cinelerry a Kina mi to zabralo cca 20 minut - prisel jsem o kus "Majora Zemana"
.
. Je to tristeni sil ale proc ne. Jde to udelat slack 32 bit a pak compilovat, compilovat, compilovat... Muzes pracovat v modu compatibilni s 32 ale nejlepsi je se na nejakou kompatibilitu postupne vykaslat uplne a jet komplet na nativni architekture (pokud zrovna nepotrebujes parit nonsource hry
. Smrt emulacim...
. Tim, ze neobsahuje tuny aplikaci, ma delsi zivotnost a nemusi byt neustale vydavana nova verze. A to je dobre (si myslim)
.
Tesim se na pokracovani, uz jsem z rucni konfigurace trochu vysel, takze si rad ozivim znalosti.
ImageMixer existuje pre Linux? Mne to pripadá ako komerčný soft - tak sa obráť na ich support.
Předem díky za odpověď. Můžete napsat na skoda130RS@atlas.cz
Ak niekto odpovie mailom, tak odpoveď budeš poznať len ty. Nie je lepšie ako bude tu a nájdu ju aj iní?
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.