Portál AbcLinuxu, 31. října 2025 11:15

Ze zkusenosti z iDnes si myslim ze by bylo mnohem lepsi kdyby pan Mlynar udelal rozhovor s zivym clovekem ktery by se mel cas pripravit otazky a materialySoučástí bude již předem zodpovězená sada otázek. Viz článek. Budeme mít tedy od každého něco.
 Je to samozrejme obecnejsi jev - nikde v Evrope to nebude v tomto smeru lepsi a v USA samozrejme take ne...
 Je to samozrejme obecnejsi jev - nikde v Evrope to nebude v tomto smeru lepsi a v USA samozrejme take ne...

Na druhou stranu je fakt, že ve vládě kde není vyjímkou ani člověk, který stačil vystřídat čtyři ministerstva, už mě nic nepřekvapí. Jenže pan ministr Mlynář je (AFAIK) ministrem informatiky už od vzniku tohoto ministerstva, takže přehled by mít mohl. Anebo přinejmenším pár nezávislých a odborných poradců. Jenže někdy to vypadá, že je nemá:(

Na druhou stranu je fakt, že ve vládě kde není vyjímkou ani člověk, který stačil vystřídat čtyři ministerstva, už mě nic nepřekvapí. Jenže pan ministr Mlynář je (AFAIK) ministrem informatiky už od vzniku tohoto ministerstva, takže přehled by mít mohl. Anebo přinejmenším pár nezávislých a odborných poradců. Jenže někdy to vypadá, že je nemá:(

treba jakou barvu urny ve volebni mistnosti mam pred sebou. ve stickfish se to snazim u sebe praktikovat a pomaha to. pokud clovek s necim nesouhlasi, mel by pro to neco udelat, pokud to chce zmenit nebo zlepsit. je nekdy lepsi jen kritizovat a mame to vsichni tak trochu v genech
 treba jakou barvu urny ve volebni mistnosti mam pred sebou. ve stickfish se to snazim u sebe praktikovat a pomaha to. pokud clovek s necim nesouhlasi, mel by pro to neco udelat, pokud to chce zmenit nebo zlepsit. je nekdy lepsi jen kritizovat a mame to vsichni tak trochu v genech  reagoval jsem, protoze jsem nepritel bezbrehe kritiky, ktera nic neresi.
 reagoval jsem, protoze jsem nepritel bezbrehe kritiky, ktera nic neresi.

).
).
            Návrh směrnice o vynálezech implementovaných počítačem nezavádí patentovatelnost řešení, která jsou v současnosti nepatentovatelná, ani nezavádí patentovatelnost softwaru jako takového.Ten člověk lže dost i na řadového politika. Je to politicko/lidská nula ve vleku svého gaming-partnera Deváteho. Po přečtení tohohle se nedivím že jeho náměstek zadarmo letěl na 5 dni do Seatle kde mu Bill G. vysvětlil jak to s těma patentama je...
Návrh směrnice o vynálezech implementovaných počítačem nezavádí patentovatelnost řešení, která jsou v současnosti nepatentovatelná, ani nezavádí patentovatelnost softwaru jako takového.a článkem 2a navrhované směrnice o patentech ve verzi navrhované evropskou komisí
Article 2a (a) "computer-implemented invention" means any invention the performance of which involves the use of a computer, computer network or other programmable apparatus, the invention having one or more features which are realised wholly or partly by means of a computer program or computer programs;čímž se zásadně liší od verze schválené evropským parlamentem.
 4.11.2004 19:15
Yin             | skóre: 39
             | blog: Yinotopia
             | Slovesnko, Košice
        4.11.2004 19:15
Yin             | skóre: 39
             | blog: Yinotopia
             | Slovesnko, Košice

Tiskni

Sdílej:

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.