Portál AbcLinuxu, 3. května 2025 22:56
Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 02:19
| Přečteno: 1442×
| ==>> K K K <<==
| poslední úprava: 13.7.2012 15:12
Protože všichni rádi žerem...
...vaříme a pečem! Každej máme svý vychytávky, ale jen tak mezi řečí se o tom nebavíme, rozjíždim to teda tady...Kočičákův Kulinářskej Koutek
Protože moje kuchyňský aktivity prezentovaný na "jiném místě" dosáhly celkem slušnýho ohlasu a některý záležitosti týkající se mýho vaření/pečení prosákly až sem, nemoh sem prostě odolat a o této nejperverznější, rozkoší nepopsatelný a chtíčem posedlý činnosti, odhalování svého nejintimnějšího "já" - v zálibě ve vaření, se musím duševně rozonanovat i zde...
Vepřový Falus Hanse Reisera
Věnováno muži, který našel odvahu partnerské vztahy opravdu řešit...
Není to tak dávno, co jsem si chtěl udělat ptáčky, kamarád kuchař mi poradil, ať si je do pekáčku udělám tak velký, abych jim nemusel dělat "bondage", "piersing" a jiné podobné zvrhlosti. Dal sem na jeho radu, jen v obchodě mi padla do oka krásně prorostlá krkovička bez kosti. Proč ne?! Řejkl jsem si a byla na světě první beta...
Po několika dnech jsem akci zopakoval, do oka mi padla vepřová kýta. I když beta2 nedosahovala úrovně bety1, stejně šlo o výjimečný kulinární zážitek, což potvrdili i kluci v hospodě, který ze mně měli nejdřív největší prdel, ale po ochutnání mi už jen mazali med kolem huby, jakej sem machr! (bez prdele!)
No a dnes bude vydaná: ostrá verze
Vepřový Falus Hanse Raisera v1.0
Modifikoval jsem obyčejný "ptáčky" namačkaný v pekáčku, na pořádnýýý čůůůůráááákyyy!!!! Proč taky dělat ptáky tak, aby se sesyslily v pekáči proto aby se tak nějak nerozplyzly, když tam můžem narvat pořádnej kotel masa v úžasném falusiálním tvaru rolády, chcete-li, ve tvaru romantických svinutých penisoidních závitků...
...protože nesnášim "technicky nedefinovaný" rcepty typu "vezmeme dvě větší/menší cibule/mrkve/úsečky", moje verze receptu je pro normální lidi bez křišťálový koule. Na porci pro jednoho člověka a dva dny budeme potřebovat:- Maso, nejlíp vepřovou krkovici BK (cca 1 500g)
- Brambory 2 000g jako přílohu (rejže taky dobrá)
- 3 vejce (slepičí)
- 4 (zavařované) okurky cca 70x20-25mm
- Dva "tenké párky" (nedoporučuju kuřecí)
- slaninu, prorostlou šunku, nebo podobnou uzeninu 250-300g
- sůl, pepř, kmín a koření na vepřové maso dle vlastní chuti
- (Já dávám jako přílohu tatarku, ale to už je fakt perverz...)
- polivkovou lžíci oleje
- velkýho panáka vody
- Několik piv pro přetrpění čekání
Maso rozmlátíme na tenké ploché kusy a následně první polovinu z celkového počtu naskládáme z lehka přes sebe po celé délce předem vyolejovaného pekáče. Následně naskládáme slaninu/šunku na maso a do úzkého úseku který budeme zavíjet (viz. obr.) naskládáme vejce, okurku a párek, nařezané na "celodélkové" proužky max. 5x5mm (u vejce 10x10mm).

Celé zvěrstvo potom dokonale zavineme do tvaru falusu, aby ani kapka zevnitř neprosákla ven. Následně stejným způsobem připravíme druhý falus a oba dva otočíme "hlavou dolu", aby nám pěkně držely pohromadě, posypeme pepřem a kořením dle chuti vlastního zmlsaného jazýčku a podlijeme vodou. POZOR! Fakt max. velkýho panáka, protože maso pustí šťávu, takže vodu potřebujeme fakt jen jako forsáž při startu!
Po té pekáček i s obsahem strčíme do trouby předehřáté na 180-200 stupňů (mám elektrickou bez cirkulace, u jiného hardware nezkoušeno) a pečeme. Sem tam můžeme falusy polévat vlastní šťávičkou, případně pouze slintat za skleněným okénkem.

Po cca 45-50ti minutách pečení dáme vařit osolené kartofle, napižlané na oblíbenou velikost a dochutíme je efektním a delikatesním kmínem. Při tom stále kontrolujeme falusy, aby se nám zezhora nepřipálily, po dovaření brambor (cca 25min.) vyjmeme pekáč z trouby, nezapomeneme jí vypnout a servírujeme nakrálené na plátky s bramborama přelitýma sosýkem z pekáčku (já dávám ještě tatarku, tzv. Hansovu šťávičku).

No a to je pro dnešek vše, dobrou noc a dobrou chuť pokud právě taky něco žerete... 
Tiskni
Sdílej:
Komentáře
Vložit další komentář
9.7.2012 02:55
Luk | skóre: 47
| blog:
Kacířské myšlenky
| Kutná Hora
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 07:53
Dag | skóre: 25
| blog:
bzuk
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 08:01
sad
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 08:30
Marcela*
| Praha
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 11:09
Bedňa | skóre: 34
| blog:
Žumpa
| Horňany
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
9.7.2012 13:24
skywaker
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
12.7.2012 14:51
s0 | skóre: 32
| blog:
nejchytřejší kecy
| prágl
Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
Založit nové vlákno •
Nahoru
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.