Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 07:29
CZ PCLOS forum (uz ses tam moh zaregistrovat, alespon na flame, heh)Zaregistruju se tam, ale jedině pod jménem Petr Tomeš, ať to má víc šťávy.
04:45Uff! To ještě sedíš u počítače, nebo už zase?
Klido, teda jestli to PunBB povoli.Co? Ono obsahuje nějaký detektor Tomeše?
Kdybys aspoň nekecal/nelhal.CZ PCLOS forum (uz ses tam moh zaregistrovat, alespon na flame, heh)Zaregistruju se tam, ale jedině pod jménem Petr Tomeš, ať to má víc šťávy.
To je ubohé a pokud se to někomu líbí, tak to o něm něco vypovídá.Na to, abys hodnotil, co je ubohé, jsi sám moc ... hm, ubohý...
v konferenci GNOME, kterou administrujiZrovna před pár dny jsem tu konferenci chtěl začít odebírat. Díky za upozornění, že nemám.
Já osobně preferuju teflonovou formu, bábovku vysypávam a vymazávam, takže se nepřipeče a zatim mi nejvíc šmakuje tvarohová, slintá z ní i mé okolí
Kdysi, snad před 8 lety, jsem v Penny koupil sadu 3 forem, na bábovku, dort a "jako tousťák". Pořád ještě slouží. Taky ji vysypávam, bábovka má pak lepší kůrku.
Jinak nejlépe se peče v klasické, keramické, formě.
Silikonovou formu jsem použil jen jednou -- po půl hodině pečení z ní stoupal podivný bílý dým a silně páchlaPřesně to jsem si pomyslel, když jsem četl o silikonové formě. To fakt existuje!?
jogurt–pica–párkyMožná by bylo dobré psát "pizza", neboť člověka, navyklému na absenci diakritiky, můžou potom napadat různé asociace.
brambor vařených v mikrovlnceTo dělá jak?
Taková grilovaná naložená krkovička a pivo
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.