Portál AbcLinuxu, 6. listopadu 2025 11:00
Tento zápisek byl redakcí smazán.
Tiskni
Sdílej:
Mimochodem, mám teď nějaké choutky uspořádat další slezinu... Nechtěl by ses přidat? Posledně jsi říkal něco o Kolibě... (Ještě jsem to teda nikomu neřekl, nikoho nepozval a nikdo tudíž neřekl, že přijde, ale jen to tak plánuju...)
Ale je fakt, ze neco lokalne bychom dat mohli, jen bude asi zapotrebi nekoho s notasem a pristupem k internetu, to kdyby nam dosli argumenty... (neptej se jaky argumenty... je rano...
)
Ale zatim o nasem planu nikomu nic prosim nerikej.
Se pak nako domluvime - blog, mail, CZ PCLOS forum (uz ses tam moh zaregistrovat, alespon na flame, heh), atd...
CZ PCLOS forum (uz ses tam moh zaregistrovat, alespon na flame, heh)Zaregistruju se tam, ale jedině pod jménem Petr Tomeš, ať to má víc šťávy.
04:45Uff! To ještě sedíš u počítače, nebo už zase?
Klido, teda jestli to PunBB povoli.Co? Ono obsahuje nějaký detektor Tomeše?
Kdybys aspoň nekecal/nelhal.CZ PCLOS forum (uz ses tam moh zaregistrovat, alespon na flame, heh)Zaregistruju se tam, ale jedině pod jménem Petr Tomeš, ať to má víc šťávy.
Moc jsi se nepoučil. Ty snad vážně děláš lidem kašpárka schválně, jinak si to vysvětlit fakt nedovedu.
To je ubohé a pokud se to někomu líbí, tak to o něm něco vypovídá.Na to, abys hodnotil, co je ubohé, jsi sám moc ... hm, ubohý...
Jinak je to chvalihodne a chapu, ze ses nasranej za to, co se ti s ubuntu.cz prihodilo. Ale opravdu se pokus obcas na sebe kouknout ze strany. Tech "vyhazovu" bude pak min. Good luck!
v konferenci GNOME, kterou administrujiZrovna před pár dny jsem tu konferenci chtěl začít odebírat. Díky za upozornění, že nemám.
Já osobně preferuju teflonovou formu, bábovku vysypávam a vymazávam, takže se nepřipeče a zatim mi nejvíc šmakuje tvarohová, slintá z ní i mé okolí 
Teď mě ještě napadá: kdo použije skleněnou formu, měl by ji ji vymazat tukem a vysypat máslem (narozdíl od silikonové).
Kdysi, snad před 8 lety, jsem v Penny koupil sadu 3 forem, na bábovku, dort a "jako tousťák". Pořád ještě slouží. Taky ji vysypávam, bábovka má pak lepší kůrku.
Jinak nejlépe se peče v klasické, keramické, formě.
Silikonovou formu jsem použil jen jednou -- po půl hodině pečení z ní stoupal podivný bílý dým a silně páchlaPřesně to jsem si pomyslel, když jsem četl o silikonové formě. To fakt existuje!?
jogurt–pica–párkyMožná by bylo dobré psát "pizza", neboť člověka, navyklému na absenci diakritiky, můžou potom napadat různé asociace.
Ještě jsem nepotkal rohlík nebo housku, která by vydržela chutná i do druhého dne. Ale rohlíky se dají upéct i doma a s výjimkou mlíka se k tomu používají suroviny, které dlouho vydrží (droždí lze zmrazit). Mléko se dá podle toho návodu použít instantní. Takže by to mohla bejt dobrá záchrana, když doma nic není a nechce se chodit nakupovat.
Nicméně vzhledem k pracnosti asi zůstanu u brambor vařených v mikrovlnce
Ale jednou bych to vyzkoušel chtěl.
Co mě ale zaujalo. Na plechu má 12 rohlíků. Stálo ho to 2 USD, což je asi 32 korun. To znamená, že si upekl nejen české rohlíky, ale taky za českou cenu (+/-).
Ale spíš bych to svedl na nějaký divný druh plátkového sýra. Strašně to tam drželo.
brambor vařených v mikrovlnceTo dělá jak?
Taková grilovaná naložená krkovička a pivo 
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.