Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 00:14
No sice jsem také vegetarián, a také vychrtlý, protože jsem po letos prodělané mononukleóze shodil 6 kilo :-O ale soucítím s tebou Ono je totiž rozdíl mezi stravovacími návyky a debilitou
Rozhodně se necpu fazolemi a nedělám si ve 4 ráno vločky (vločky nejím vůbec). Kdybys ke mně přišel, také bys našel spoustu láhví kvalitního vína a knihy o Linuxu
Pokud jde o spolubydlící, měl jsem ještě lepší zážitky (naštěstí už bydlím ve svém). První spolubydlící byl děsný dobytek a k tomu rybář, takže po celém koberci byla neustále vrstva sušených červíků pro ryby... Další byl asi 45letý úchyl, který mne v noci šel hladit - kopnul jsem ho kolenem do hlavy a nechal vystěhovat... Poslední byl tanečník, který se vůbec neumýval, jedno oblečení (včetně slipů a ponožek) mu vydrželo nevím jak dlouho, protože skříň měl prázdnou, a když se zul, tak jsem myslel, že umřu. Jednou mi vynadal, ať si jdu sprejovatr podpaží na chodbu, že voňavky nesnáší... Pak se nade mnou vedoucí slitovala a už jsem byl na pokoji sám
Raz tam hore na Zobore stretol som tam úchyláka. Jaj, nechaj ma, jaj, nechaj ma, schovaj toho pandrláka. Nechaj ma, jaj, nechaj ma, jaj, bojím sa ťa, bojím sa ťa. Nechaj ma, jaj, nechaj ma, jaj, ja teraz musím utekaťa... Ref.: Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Neutekaj jogín! Chcem iba vedieť, koľko je hodín!
deb http://ftp.cz.debian.org/debian jessie main contrib non-free
Správnej chlap sice má smrdět i z fotky ...jestli s nekym bydlis tak ho lituju
Ovšem já si na spolubydlu stěžovat nemůžu... Jestli to není tím že jsem ho znal už hodně dlouho předtím :D
Oba magoři do programování, přes den oblažujeme sousedstvo metalem, po večerech čumíme na seriály a takhle si zdobíme vršek skříně :)
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.