Portál AbcLinuxu, 5. listopadu 2025 15:45
.
"
Hmm, tak to nevypada na to, ze by se anketa mela jeste zvratit :-/ 
ale presto mam neco kolem 1.5 dioptrie na dalku stabilne uz od davna. Faktem je, ze tmave bryle nosim pomalu celorocne, na snehu je to nutnost a od jara jak zacne parit slunko a od vseho se to nechutne odrazet tak take, ale presto se ten zrak nejak nelepsi a nelepsi, ze? Ale jinak bryle stejne spise nenosim, mozna tak na presentace nebo na rizeni, vyhovuje mi setrny lehce rozostreny pohled nez unavujici ostry
. Nekdy tim sice vznikaji zajimave sceny kdyz presvedcuji asaky ze to nejsou oni kdyz maji prece vypadat jinak
ale celkem si nestezuji.
Mimochodem, jsem já takový hnidopich, nebo je fakt ve spojení ,,vrozené odjakživa`` něco trochu nadbytečné?
Upír?

. Tyden se ale da v pohode.
)
. Ale na sny v asm a hexa jsem si nastesti zvykl uz na zakladce takze me to neprekvapi kdyz nahodou. Jinak s tema hodinama je to relativni, 12 hodin neni zady problem, ale take stravit tyden nekde uplne mimo take neni zadny problem
.
Ty hodiny jsou take dany tim, ze clovek rozespaly vstane a sedne ke komplu, prijde rano (rano je nejdrive od 10... pred 9 nekdo vstava
? ) do skoly ci do prace, tedy ke komplu, prijde domu a co udela? Sedne ke komplu... takze pak se tech 12 hodin nezda ale je to hned.
Ještě v noci se mi zdálo, jak to nastavuju. Noční můra!!!!
.
). 16+16+6+8=46 hodin a pak že to nejde.
. Nebo o DWDM...
Presto si to dovolit muzu
Nicméně notebookem bych nepohrdl, snad se mi povede našetřit si na něj
Trik je v tom, do té školy nejen chodit, ale také se tam něco naučit… Pokud jsem vás špatně odhadl a ještě jste neabsolvoval třetí třídu ZŠ, jste omluven, ale pak opatrně s tou přítelkyní…
třetí třídu sem udělal až po čtvrtý, v osmičce mě vylili z češtiny a teď dělám střední kosmetickou
Ovsem jsou i lide, kteri by takoveto vysedavani u pocitace po praci opravdu radeji vymenili za prochazku ci normalni aktivity, kdyby meli tu pritelkyni, ktera by je k tomu dokopala. ;)
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.