Portál AbcLinuxu, 14. května 2025 15:39

Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
12.7.2005 21:45 georgo23 | skóre: 26 | blog: instalace_vmwaru | Karviná
Rozbalit Rozbalit vše taky jednou prvni
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
nejradejc autem , duvod prosty malo casu , spousta aktivit
jen se učím jak se to naučit .... ...
14.7.2005 09:21 r080
Rozbalit Rozbalit vše Re: taky jednou prvni
ona jizda na kole se da brat taky jako aktivita, tim padem cesta na kole stoji mene casu nez autem :)
vlk avatar 16.7.2005 00:33 vlk | skóre: 23 | blog: u_vlka
Rozbalit Rozbalit vše Re: taky jednou prvni
... a taky i meene penez :p
You don't exist, Go away !
12.7.2005 21:54 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Rozbalit Rozbalit vše Byl jsem první
A hned musím tuto anketu podrobit zdrcující kritice!

Pomineme-li nedostatek možností, stejně není možné vhodně odpovědět, protože se vůbec nebere v úvahu vzdálenost mezi místy A a B, prostředí a další naprosto zásadní vlivy.

Místo A může být židle na níž sedím a místo B kuchyně do níž se v dohledném době hodlám vypravit. Vzdálenost v tomto případě nepřesahuje jednotky metrů. Jediné smysluplné možnosti jsou v tomto případě 4 a 5.

Stejně tak je zásadní vada ankety, že nijak nerozlišuje onu hromadnou dopravu. Má-li ona hromadná doprava být autobus, upřednostním v tom případě raději i ten automobil. Pokud by to měl být vlak, je dost možné, že podle vzdálenosti mezi A a B dám přednost raději jemu.

Osobně bych tedy doporučil dát v hlasování raději přednost možnosti ,,nemám notebook``, protože ačkoliv s otázkou příliš nesouvisí, může pro ni hlasovat každý kdo nemá notebook. Těm co ho mají bych doporučil se ho po dobu hlasování zbavit.

Já sám jsem nicméně hlasoval pro pěšky, protože na vzdálenost do pěti kilometrů a bez větších nákladů, případně na větší vzdálenosti bez časového omezení (což je podmínka kterou většina mých cest splňuje) je to zdaleka nejlepší způsob ze všech uvedených.
Copak toho není dost?
12.7.2005 22:57 Spike | skóre: 30 | blog: Communicator | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Byl jsem první
To já bych dal přednost autobusu – je zpravidla nejméně dvakrát levnější a dvakrát rychleji mě dopraví, kam potřebuji. Na zaplivané vagony nemám chuť.
12.7.2005 23:12 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Po několika letech pravidelného cestování autobusem jsem s klidem ochoten za vlak platit víc a cestovat déle a ještě jsem za to vděčný.
Copak toho není dost?
13.7.2005 08:02 kavol | skóre: 28
Po několika letech pravidelného cestování autobusem jsem s klidem ochoten za vlak platit víc a cestovat déle a ještě jsem za to vděčný.
hm, jsem ochoten platit za vlak víc, ale nechci přispívat na platy [dosaďte si nejtěžší nadávku, co znáte] managementu Českých drah, což je v naší republice poněkud limitující faktor :-(

ovšem, a to se hluboce stydím, klesnul jsem tak hluboko, že jsem si od nich koupil Kilometrickou banku, neboť dostat se v neděli od půl sedmé večer do pondělí ráno/dopoledne (rozumně do práce) z Těšína do Brna autobusem je tak na mašli a platit neslevněné jízdné na vlak je pro milionáře ... tak doufám, že se mi ji povede vhodně odprodat ;-)
13.7.2005 09:36 nd
na KMB jezdim uz dlouho a vyplati se mi vic nez zakaznicke jizdne
13.7.2005 17:06 kavol | skóre: 28
nejde o cenu, jde o to, že se mi hnusí podnik, který se státní podporou vyjebává se zákazníky jak jen může (moje omluva všem mizerně placeným řadovým železničářům a usměvavým průvodčím, ale to jejich vedení je fakt na defenestraci :-()
16.7.2005 22:46 Ondřej Čečák | skóre: 33
Proc porad nadavate na tu statni podporu? Bez ni by asi zrusili linky, ktere nevydelavaji a nadavalo by jeste vice lidi.

To ze vynakladaji efektivne penize je jedna vec, ale to ze jsou dotovani asi neni tak uplne chyba ...
-- "Ja vim, on vi, ty pico!"
17.7.2005 01:46 trekker.dk | skóre: 72
Před několika lety ČD prodaly soukromníkům asi tři linky, které prodělávaly. Je zajímavé, že v soukromých rukou si najednou ty linky na sebe byly schopné vydělat.

Možná, že ČD peníze tak efektivně nevynakládají
Quando omni flunkus moritati
17.7.2005 10:55 kavol | skóre: 28
Proc porad nadavate na tu statni podporu? Bez ni by asi zrusili linky, ktere nevydelavaji a nadavalo by jeste vice lidi.
nemám nic proti dotování věcí, které si na sebe nejsou schopny vydělat (tedy v rozumné míře), ale vadí mi konkrétní způsob, jakým ČD nakládají s penězi a službami

jinak viz další reakce
17.7.2005 11:41 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
To, že jsou dotováni, není určitě chyba, především proto, že stát v daleko větší míře dotuje nákladní silniční dopravu. Konkrétně tím, že dálniční poplatky pro kamiony jsou směšně nízké v porovnání se škodami, které kamiony na dálnicích napáchají. A samozřejmě také tím, že se kamiony nechávají jezdit přetížené, aniž by to (až na velmi řídké výjimky) někdo kontroloval.
17.7.2005 12:27 trekker.dk | skóre: 72
Nic proti dotacím, pokud jsou dobře využity - kdyby za ně ČD stavěly koridory, opravovaly tratě, vyměnily několik desítek let staré vagóny a podobně. To se ale neděje, takže nezbývá, než se domnívat, že ty peníze se prostě na něco vyplýtvají.

A když už jste narazil na kamiony. IMHO železniční nákladní doprava by měla být dost levná na to, aby se vyplatilo ji využívat - kdyby to tak bylo, jezdilo by po dálnicích kamionů míň.
17.7.2005 21:13 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
železniční nákladní doprava by měla být dost levná na to, aby se vyplatilo ji využívat - kdyby to tak bylo, jezdilo by po dálnicích kamionů míň.

Problém je právě v tom, že značnou část nákladů (opotřebení silnic) za silniční nákladní dopravce platí stát. Takže je vlastně nepřímo dotuje. Pak je ta konkurence poněkud problematická, což se nepříliš systematicky řeší dotacemi do železniční dopravy…

17.7.2005 22:35 trekker.dk | skóre: 72
Bohužel v současné době je to spíš opačně - nákladní dopravci dotují stát. Stát vybere peníze na silničních poplatcích, na silniční dani a na spotřební dani z PHM. Tyto peníze jdou do státního rozpočtu, ale jenom část z nich se z rozpočtu vrátí do silniční infrastruktury - do opravy a silnic a budování nových (ze zbytku se platí... kdo ví, co vlastně)

Tím neříkám, že by se dálniční poplatky měly zrušit; jenom chci naznačit, že kdyby stát dal do silnic to, co na nich vybere, tak by to vypadalo trochu jinak.
13.7.2005 09:54 FiJi
Těm co ho (notebook) mají bych doporučil se ho po dobu hlasování zbavit.
Jak mám teď hlasovat, když jsem se zbavil toho notebooku? To prázdné místo na stole se ne a ne připojit k internetu :-)
13.7.2005 10:01 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Pak by tedy ještě byla možnost po dobu hlasování notebook označit za běžný desktop či něco jiného, prostě cokoliv krom notebooku.

Nicméně IMHO není nutné se notebooku zbavovat fyzicky, určitě by to šlo i bez toho a ani by v tom nemuselo být moc papírování.

Třetí možnost je prostá. Lhát :-)
Copak toho není dost?
12.7.2005 21:59 Pmx
Rozbalit Rozbalit vše Málo možností
Co takhle třeba na koni, na velbloudovi, na motorce, ultralightem, ...?
12.7.2005 22:16 prOm3TheuS | skóre: 18 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Málo možností
Což na koni či velbloudovi, to je normální, ale na lamě? ;-)
12.7.2005 22:33 Pmx
No, když je nějaká linuxová lama poblíž :-D
12.7.2005 22:40 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
-- Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.
13.7.2005 00:33 Pmx
Ach jo... Člověk si už nemůže udělat ani srandu :)
13.7.2005 11:22 georgo23 | skóre: 26 | blog: instalace_vmwaru | Karviná
je fakt pekna
jen se učím jak se to naučit .... ...
13.7.2005 20:47 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
Ze dekuju :p...Dalsi do zbirky ale,...asi sem prisel o mladou, zamilovala se do lamky :-DD
13.7.2005 21:50 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
Mám jich víc, jsou to fotky z mé poslední návštěvy v pražské zoo :-)
13.7.2005 21:53 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Je snad pražská zoo středobodem světa? Snad všichni tam byli nebo tam směřují, případně dokonce chtějí abych se tam vydal s nima :-)
Copak toho není dost?
13.7.2005 22:00 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
S přítelkyní tam jdu v pátek :-)
13.7.2005 22:07 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Já tam snad asi opravdu půjdu taky :-)
Copak toho není dost?
13.7.2005 22:57 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
zajdem na pivko :-) , btw maj tam super tučňáky :-)
14.7.2005 11:47 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
Není, ale teď to mám do ní nejblíž. Nejraději mám Dvůr Králové.
15.7.2005 09:30 mmrnda | skóre: 18 | blog: Pokusy | Liberec
Já jsem v pražské zoo nebyl a ani se tam nechystám. To radší do té naší liberecké zoo na bílé tygry a tučňáky.
Učený člověk na zem nespadl.
14.7.2005 22:00 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
Noo jestli mash nejake lamishky tak mi je posli :]]...

Zacinam premejslet ze tam s ni nekdy snad zajdu :-D
13.7.2005 13:48 Jerry
A chybí tam taky parník - tím kdysi občas jezdil do školy na odpolední vyučování spolužák. Jen nevím jestli ho pak používal i na cesty do zaměstnání...
egg avatar 12.7.2005 22:43 egg | skóre: 20 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Vlak
Já nejradši vlakem. Ale co tam proboha dělá ta poslední možnost?! :-( Do takový ankety nekliknu.
Proč led klouže? --Aldebaran bulletin
12.7.2005 22:53 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vlak
Pokud nemáš booka, nemůžeš přece cestovat!
12.7.2005 23:14 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Jéé, aspoň někdo to pochopil :-)
12.7.2005 23:22 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
Tuhle jsem vytáhl booka v metru, mám stařičkou Pentium I. :) a začal programovat, chlápek vedle mne hned začal koukat, na boot kernelu a jak tam lítaj commandy v bashi, podle jeho výrazu gcccko s makefilem nepobral už vůbec :-)
13.7.2005 23:09 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
stařičkou Pentium I.

A můj Compaq s 486DX25 je potom co? :-)

14.7.2005 00:27 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
Fajn stroj :-) nemám moc rád moderní booky, btw tenhle compaq tu mám taky :)
14.7.2005 09:26 r080
> nemám moc rád moderní booky

Procpak?
14.7.2005 21:51 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
eeh, přiznávám se, protože na něj nemám :-), ale nevyužil bych ho, občas si jen něco klepu v metru :-)
14.7.2005 22:43 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
Hej vy ste takovy znaly :]]...Kde sehnat nejakeho booka pouzitelneho pro konzoli ve framebufferu max. s xkama, fluxboxem a mozillou na otestovani prave napsanyho kodu stranek? :]]...A aby mu vydrzela baterka aspon hodinu takove jednoduche prace, nejlepe vic :-DD...Diiky :]]
15.7.2005 23:58 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
Ten můj mi dal ale fušku splašit :) abych se přiznal, není to moc snadné. Mám Leo DesigNOTE 5500, baterka vydrží tři hoďky, měl jsem ho přes známé. Projíždět inzerce, fakt se to shání blbě, aby to vůbec fungovalo, nejhorší podmínka je ta baterka...
17.7.2005 18:47 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
No vsak prave, kdyz jsem neco hus videl, tak to melo blbou baterku, nebo tam neco chybelo a tak. Proste na bzum. Jeste jsem prmyslel koupit si nejakou novou s podobnyma parametrama a nacpat ji tam "nasilim", jenomze to by se musely prekopat nabijeci obvody a asi by to bylo na hovno,..
14.7.2005 15:34 Josef Navrátil
To musí být pěkné sadomaso, kompilovat na Pentiu. Stačil mi třídenní bootstrap Gentooa na Cyrixu 6x86MX M2-300 ... ;o)
14.7.2005 15:53 kavol | skóre: 28
ne každý je tak úchylný, aby překompilovával celý systém ... pokud někdo kompiluje jenom to, co právě naprogramoval, jistě to nebude tak hrozné ;-)
14.7.2005 16:55 Josef
tsss, suchare ;-)
14.7.2005 15:56 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Nemusíte hned kompilovat celý systém. První jádro jsem překládal na 386DX-40 (8MB paměti). Trvalo to asi hodinu…
14.7.2005 21:51 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
Mám tam slack, nic jsem nekompiloval, nejsem magor :-)
egg avatar 13.7.2005 23:47 egg | skóre: 20 | Praha
Aha, sorry. Patrně jsem si seděl na Wifi. :-)
12.7.2005 23:09 netsend
Rozbalit Rozbalit vše vlak
jedině vlak...
12.7.2005 23:39 asym | skóre: 5 | blog: Psychopat
Rozbalit Rozbalit vše nevyhodicka
Kdyz jsem zacal jezdit do prace autem, nemoh jsem si odvyknout, brat si s sebou knihu, protoze jsem si jaksi neuvedomil, ze si za volantem opravdu nebudu moci cist. Jezdim ted zase radsi vlakem.
Kdo nemá rád linux, ten si ho nezaslouží.
13.7.2005 00:07 satori | skóre: 15
Rozbalit Rozbalit vše z místa a do místa b
z místa a do místa b nejraději nemám notebook? vyplnil bych leda opačnou odpověď. co takhle postavit otázku rozumně? (rychlýnapř.: Z místa A do místa B se dopravuji nejraději: abcd, e) nemám notebook!) dík za pochopení
všechno, co říkám, je IMHO
13.7.2005 00:13 asym | skóre: 5 | blog: Psychopat
Rozbalit Rozbalit vše Re: z místa a do místa b
Z místa A do místa B nejraději jezdím na notebooku, ale z B do A je to do kopce ...
13.7.2005 00:16 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
A v létě to děláš jak ? :-) LOL
13.7.2005 00:36 asym | skóre: 5 | blog: Psychopat
Mam notebook s kolečkama, ty ho ještě nemáš? :-)
13.7.2005 08:27 Bongo
Ja mam book normalni, ale brasnu mam litaci. Podobnou kufru co ho mel Rumburak :-D
13.7.2005 22:01 doubleZ | skóre: 24 | blog: smazano
Zatím ne, ale viděl jsem ho prodávat :-) v současnosti mám jen noťas bez funkčního kabelu k displayi :( búúú
13.7.2005 09:50 FiJi
Rozbalit Rozbalit vše Z e-místa A do e-místa B nejraději
A co takhle e-mailem?
13.7.2005 12:52 Jarek
Rozbalit Rozbalit vše Muj "sef"
No mam brigadu v jednom skladu v Novem Jicine a jednou jsme se bavili se sefem a ten povida: "Mam obchod pres ulici asi 300m, takze cesta tam mi trva kolem 2 minut, ale stejne si radeji zajdu do garaze a dojedu tam autem, coz mi trva neco pres 3 minuty..."

Nekteri lidi jsou hold zdechli... :-)
13.7.2005 14:42 LS_999
Rozbalit Rozbalit vše Re: Muj "sef"
No jo, ale kdyz jedes autem, tak te aspon nikdo neprejede:)
13.7.2005 14:58 tired joe | skóre: 17 | blog: rootlet | Trenčín/Bratislava
kamión? :)
Človek sa riadi zdravým rozumom, až keď už nezostáva žiadne iné riešenie.
13.7.2005 15:00 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Rychlík? :-)
Copak toho není dost?
13.7.2005 15:20 MO-X
A nebo někdo na NB :)
13.7.2005 17:57 tired joe | skóre: 17 | blog: rootlet | Trenčín/Bratislava
Rozbalit Rozbalit vše output
Celkom vtipné výsledky:

nemám notebook (35%) = 35% ľudí sa nepohne z domu :)

na kole (20%) a pěšky (16%) = 36% ľudí chodí pešo a na kole s notebookom :)
Človek sa riadi zdravým rozumom, až keď už nezostáva žiadne iné riešenie.
Ondrej avatar 13.7.2005 21:00 Ondrej | skóre: 20 | blog: darkblair_server | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: output
A co je na tom tak divnyho jit s notebookem? Ja to obcas praktikuju mezi busem a skolou - na ten pul kilometr (no, mozna vic) se mi nevyplati notase uklizet a aspon jeste dopisu nejakou tu pracicku
Nikdo neni nikdy lepsi nez ty! Pouze ty jsi obcas horsi nez ostatni.
Max avatar 13.7.2005 22:00 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
Hmm, ze by jsi to nepochopil? Kdyz nemas notebook(jako ja), tak nemuzes jit ven, protoze vterina bez pocitace je tva smrt. Ostatni, co hlasovali pro kolo apod. , tak musi mit notase, jinak by preci bez toho PC neprezili ;-) :-)
Zdar Max
Měl jsem sen ... :(
13.7.2005 23:12 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Nechci vypadat jako kverulant, ale myslím, že bych pořád déle přežil bez počítače než při práci na notebooku během jízdy na kole…

(doufám, že si to správně uzávorkujete)

14.7.2005 00:45 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Ono bohatě stačí během jízdy na kole mobilovat a pak brzdit jednou rukou. Fakt to nejde :-)
14.7.2005 11:07 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Telefonovat při jízdě na kole bez bondovky bych si asi netroufl… Navíc by výsledek asi taky dost silně závisel na tom, ve které ruce bych ten mobil držel a vzhledem k tomu, že obvykle je to pravá, neviděl bych to optimisticky… :-)
14.7.2005 11:49 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
Ty nemáš na kole torpédo? Proti přehazovačce nepotřebuje skoro údržbu a když už člověk nechce přehazovačku, tak je torpédo lepší než samotný cvrček...
14.7.2005 12:28 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Ono nejde ani tak o to, kterou končetinou brzdíš, ale kolik rukou máš na řidítkách. Když prudce zabrzdíš, tak se setrvačností převážíš trochu dopředu a s jednou rukou na řidítkách akorát prudce zatočíš a zbytek dobrzdíš bradou :-)
14.7.2005 12:33 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Brždění je stejně hloupá a ošklivá věc. Když už někdo na tom kole tedy jezdit musí, je brždění nesmyslné plýtvání vynaložené energie. Mělo by se to zakázat. Nesnáším brždění.

Možná proto taky chodím raději pěšky.
Copak toho není dost?
14.7.2005 12:38 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Problém není v brždění, problém je v tom, že se člověk rozjede tak rychle, aby brzdit musel, tam se tou energií plýtvá (pokud to není z kopce). Kdyby byl prozíravý, brzdit by nemusel… :-)
14.7.2005 12:43 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
To z kopce je právě docela častý případ. Docela to naštve, když se člověk z kopce zadarmo rozjede a pak to musí všechno probrzdit… Hm, nedal by se do kola napasovat nějaký setrvačník?

A situaci, kdy velmi rychle jdete po mokrém listí a pár metrů před vámi vyjde zpoza rohu skupina lidí, to se bohužel předvídat nedá (a jak jsem si mohl semtam ověřit, vlastně už se to nedá ani ubrzdit ;-)).
Copak toho není dost?
14.7.2005 12:44 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
A vlastně, ani z toho kopce to není zadarmo, protože se většinou je nutné na ten kopec nějak dostat.
Copak toho není dost?
14.7.2005 12:50 Michal Marek (twofish) | skóre: 55 | blog: { display: blog; } | Praha
Hm, nedal by se do kola napasovat nějaký setrvačník?
Můžeš si tam dát dynamo a k němu připojit rádio na baterky. A kdyby ti to pořád jezdilo moc rychle, tak si dej dynamo i dozadu a místo rádia kazeťák – za málo peněz hodně muziky :-)
14.7.2005 13:37 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
A situaci, kdy velmi rychle jdete po mokrém listí a pár metrů před vámi vyjde zpoza rohu skupina lidí … už se to nedá ani ubrzdit

Já zase tak rychle nechodím… :-)

14.7.2005 13:46 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Tam opravdu má být jdete :-) No, možná se to blíží spíš k běžíte. Mokré listí na podzim je šíleně zrádné, dokáže divy.
Copak toho není dost?
14.7.2005 14:47 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Aha, já automaticky předpokládal, že řeč je pořád o kolojízdě a je to jen překlep… :-)
egg avatar 14.7.2005 16:35 egg | skóre: 20 | Praha
To už kdysi inženýři zkoušeli, dát do auta setrvačník pro akumulaci energie při brždění. Ovšem nešlo to technicky použít kvůli gyroskopickému momentu. S pořádným roztočeným setrvačníkem se nedá dost dobře zatáčet. :-))
14.7.2005 12:31 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Sebekriticky musím přiznat, že mé kolo už asi pět let dlí v Kladně na půdě. Ale až se přestěhuji do Luštěnic, asi si ho přivezu…
14.7.2005 12:36 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
A torpédo nemá, zato má starou dobrou přehazovačku (2x4). Když tak o tom přemýšlím, za rok mu bude dvacet, to by se mělo oslavit… :-)
13.7.2005 20:22 cvb
Rozbalit Rozbalit vše dsgfsd
dsgfsdg STE BRUTALNI IDIOTI ZE PISETE O TAKOVICH HOVNECH !!!!!!!!!
Max avatar 13.7.2005 20:44 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
Rozbalit Rozbalit vše Re: dsgfsd
Clovek by ani neveril, kolik chyb se da nasekat v jedne vete :-/
Zdar Max
Heron avatar 13.7.2005 20:49 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
Inteligentni prispevek.
15.7.2005 00:53 JirkaK | skóre: 15 | blog:
Copakto, ze by nejaky navstevnik od velkeho strycka Billa?
** Počítač bez window$, to je jako ryba bez bicyklu... ** echo 'Kdo neskáče, není Čech!'|sed s/Čech/cvičená\ opice/
13.7.2005 21:37 jirka | skóre: 21 | blog: pepa
Rozbalit Rozbalit vše Nejlepší doprava
Zásadně na mopedu! Takových 200km na betce, to mě přijde jen na 90kč:-) Ale bez notebooku ;-)
Max avatar 14.7.2005 01:23 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlepší doprava
90,- Kc to jo, ale take te to prijde na 9 dni ;-) :-D
Zdar Max
14.7.2005 01:36 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlepší doprava
To se počítá alternativa ,,nesu to celou cestu na zádech``, ne?
Copak toho není dost?
14.7.2005 09:30 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
Rozbalit Rozbalit vše nevim
Já nejčastěji naložím v A své kolo do svého luxusniho auta a to si nechávám přepravit vlakem na místo B. Jedu též a procházím se ve vlaku pěšky po chodbičkách.
A ke všemu notebook nemam. Zaškrtávám vše!
15.7.2005 02:25 wifinista | skóre: 25 | blog: Nesmyslný Svět | Drozdov
Rozbalit Rozbalit vše Přidávam se k ostatnim
Tato anketa je nesmyslná :) z místa A do místa B se přepravuji podle vzdálenosti, z postele k mýmu PC většinou pěšky (ještě se mi nestalo že bych těch pár metrů jel vlakem), když by místo A byla plzeň a místo B Ostrava, nejspíš by to byl vlak. A co tam dělá ten notebook?
Umět dobře pracovat s PC vůbec neznamená umět dobře vytvářet makra v Microsoft Office
15.7.2005 08:50 platYpus
Rozbalit Rozbalit vše SSH
A co varianta: "nas - uzivatelu SSH - se to netyka" :-)
15.7.2005 22:53 pzad | skóre: 30 | blog: pzad
Rozbalit Rozbalit vše a
Vlakom. Na useku kde chodim (25 km) je na ceste kazdy den nejaka buracka, Takze autobusom nie je iste, ci by som sa dostal vobec do roboty alebo nazad. Minule boli kolony 17 km na jednu aj druhu stranu. Vlak aspon dojde. Obcas sa ZSR podari ze vlak odchadza zo zaciatocnej stanice s pol hodinovym meskanim a na 25 km naberie dalsich 30 min.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.