Portál AbcLinuxu, 7. května 2025 09:38
Mám jednodušší recept:
1) Půjdu a koupím Lu Xue Ya.
2) Převažím vodu a rychle zchladím téměř na bod mrazu.
3) Zaliju čaj na 15-20 minut (mrznoucí jde i 20-25 minut) a sliju.
4) Vypiju.
Hmm, pasterizacia je jeden pojem, co ma v suvislosti s tymto napada. Zchladenie vody tie bakterie asi nezabije a ked sa ladovy caj dostane do zaludka a zohreje sa, tak sa prebudia k zivotu. Tolko moje laicke dva centyNo ale ten život asi pro ně nebude moc dlouhým potešením vzhledem ke kyselině chlorovodíkové (HCL)
A co kdybych udělal rovnou celý hrnek čaje a ten nechal vychladnout? Má to zalévání koncentrátu studenou vodou i nějaký jiný smysl, než že to bude rychlejší?
Jinak díky za inspiraci.
deb http://ftp.cz.debian.org/debian jessie main contrib non-free
takovou tu "čajovou houbu" (moc se v tom nevyznám, kamarád to pěstoval a mělo to takovou nakyslou chuť).Kombucha
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.