Portál AbcLinuxu, 5. listopadu 2025 12:23
(ty velký mapy jsou prokletí, máte furt co stavět
).
A furt mě baví.
to je tak vsechno a nekdy jeste ujizdim na QNetWalk

. Jinak na lankach (na tech u nas, zacinali jsme pred asi 4 rokama v 10 lidech, ted uz nedelam poradatele a schazi se na akcich tak cca 40 lidi, coz je fakt bes, samej amater, nikdo nevydrzi ani den v kuse parit :-/
) se hraje prevazne CS (ted 1.6 , na source zatim nadavaji) a warcraft3 (ten mi jede v linuxich stabilne a ve windows mi pada
). Nejhorsi ale je, kdyz tam prijede hafo lidi a pusti si download a jdou hrat single :-/ (to pak taky nastve dost clovicku).
Jinak hry jako medal,wolf,nfs jsou jen ojedinele, Q3A hraje jeste dost lidi a ta sama skupina pari samozrejme UT2004
. Kdyz na to prijde, tak parim temer vse (jen RPG se snazim vyhybat).
. Pak jsem objevil Homeworld, ještě jsem se nedostal k tomu, abych ho rozchodil v linuxu, někde jsem zahlíd na to návod, stačí mít jen původní *.big soubor (nebo jak se jmenuje).
Jestli ne, volím "vůbec nehraji", jinak "více".
Command lajna je součástí kdejaké střílečky už od dob Quake. Fakt! :-P
, mno jo, ale už chci vidět jak střílej a já nevím ještě co dělaj přes commandy, hehe. bash rulez
), fakt
(a uz se taky tesim na nove GTA
)
To je skoro neuveritelny, znate nekoho, kdo by zacal (aspon trosicku) pouzivat linux kvuli hram????? No jsem zvedavej, jak dlouho jim to vydrzi......
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.