abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 5
    včera 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 33
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (74%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 808 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence

    14.12.2015 21:31 | Přečteno: 961×

    Dne 15. prosince se dožívá významného životního jubilea význačná osobnost jak předrevoluční tak polistopadové historie Česka. Jsme hrdí na to, že texty snad největšího blogera internetové historie ovlivňovaly zásadně i tento technický  portál.

    Čas je neúprosný a Jan Jílek oslaví 65. narozeniny. Takové životní jubileum skýtá nám, hobby - astrologům, možnost ověřit na konkrétní osobnosti, jak dalece jsou skutečné vlastnosti nějakého člověka odvislé od místa a času jeho narození. Jak všichni víme, je vesmírný stav pro jedno určitě místo ve vesmíru a časový okamžik jedinečné. Již i osoby narozené ve stejný vesmírný okamžik, ale na různých místech zeměkoule se liší, neboť pozice nebeských těles vztažená k místu narození je různá. Přesto mají takoví lidé mnoho společného. A i lidem, kteří se narodili ve stejný den a měsíc, ale v jiný rok přisuzujeme podobné vlastnosti (zde již v mnohem hrubším rámci) - lidové říkáme že tyto osoby jsou narozeny ve stejném znamení. Většina lidí podobné úvahy nebere úplně vážně, ale lidstvo se zabývá podobnými otázkami jistě ne bezdůvodně od nepaměti.

    U příležitosti životního jubilea našeho blogera srovnejme tedy 2 takové osobnosti, narozené 15.12. a nechme se překvapit, jak dalece je náš život
    determinován datumem narození.

    Tou první osobností nechť je náš oslavenec. Jako srovnatelnou osobnost, narozenou také 15.12. jsem si dovolil vybrat světoznámého brazilského architekta Oscara Niemeyera, který před nedávnem zemřel skoro ve věku 105 let a z jehož života je známa řada faktů.

    Obě osobnosti jsou tedy narozeny ve znamení střelce. Jaké hlavní vlastnosti jsou takovým lidem přisuzovány:

    Střelec je tendenčně idealistický, optimistický, spolehlivý, otevřený, přátelský, upřímný a mnohostraný, ale může být také netaktní, nezodpovědný,
    domýšlivý, vychloubačný, nekritický, arogantní, hádavý, fanatický, dogmatický a diktátorský.

    Toto může být pro někoho, kdo se nezabývá astrologií překvapivé až nelogické, ale je to způsobeno tím, že velkou roli zde hraje astrologický ascendent, který v případě Jana Jílka rozhodl o tom, že v jeho životě budou hrát roli zejména ty vlastnosti, které jsou uvedeny jako alternativní.
    Každý, kdo zde četl blogy pana Jílka potvrdí, že je psal člověk, který je skutečně netaktní, nezodpovedný, domýšlivý, vychloubačný, nekritický,
    arogantní, hádavý, fanatický, dogmatický a diktátorský. Mnozí si myslí, že astrologie je nějaká pavěda, ale ta shoda je vskutnu ohromující. U Oscara Niemeyera víme , že jeho vlastnosti jsou spíše ty primárně uvedené. Prostě měl co se ascedentu týče větší štěstí.

    Střelci jsou obvykle otevření, někdy až brutálně přímí. Ve vetšině případů zjišťujeme hlubokou touhu hledat pravdu a moudrost, ale střelci také tíhnout k tomu, výsledky svého bádání vytrubovat do světa. Někdy působí proto netaktně až urážejícně.
    I tyto vlastnosti můžeme u Jana Jílka potvrdit. Jak sám ve svých spisech uvádí, považuje urážky zejména ve svém zaměstnání za vhodnou pomůcku a například jeho přímý styl komunikace oslovil i pracovníky České televize, kteří s ním nato uzavřeli smlouvu na televizní seriál. I u Oscara Niemeyera můžeme jak v jeho projevech, tak v jeho architektuře vysledovat onu touhu po pravdě a moudrosti. Ani on nebalil jako člen Komunistické strany Brazílie skutečnost do pozlátka. I zde zjišťujeme, že předpovídané vlastnosti odpovídají.

    Střelci milují přírodu, velká zvířata a pracují často ve sportu. Mají sklon k hazardu, někdy vše vsadí na jednu kartu. Dlouhé pobyty v přírodě nebo dokonce cesty jim dávají pocit svobody, který je pro střelce nesmírně důležitý. Zajímá se o filozofii a chce pochopit smysl života.
    I zde můžeme jen souhlasit. To co daly hvězdy Janu Jílkovi do vínku 15.12.1950 se naplnilo. Procestoval mnoho zemí, dokonce ve vyšším věku. Pro všechny oblasti lidské činnosti si koupil minimálně 3 knihy. A o svobodě hovoří v každém svém blogu. Na rozdíl od Oscara Niemeyera již ale smysl života pochopil, v tom zbytku opět shoda.

    Existuje dispozice k nadměrnému jídlu a pití.
    Toto je ta trochu smutnější kapitola života Jana Jílka. Jak již nyní víme, byl mu jeho alkoholismus přidělen aktuální pozicí vesmírných těles v okamžiku jeho narození. Jen my lidé si myslíme, že si za to může člověk sám. Je zajímavé, že i Oscar Niemeyer holdoval silně vínu. Sice ne až k alkoholismu, ale tendece je zřejmá. Střelci se musí mít v této oblasti očividně na pozoru.

    Jsou velmi nezávislí, jsou často neklidní a mají potřebu osobní svobody. Mnohdy trpí topofobií, jak fyzickou, tak psychickou. To může znamenat, že nejsou sto se zcela angažovat ve vztahu a proto se často vyhýbaji manželství. Žárlivost a sobectví partnera se jim nelíbí.
    Jan Jílek zde často v blogu referoval o této problematice a o tom, jak je rád sám se sebou ve svém bytě. Za svá zpackaná manželství vinil vesměs své manželky, ale po tom co nyní o střelcích víme je jasné, že to nemohlo dopadnout dobře. Teprve v pozdějším věku si to uvědomil a další hlubší vztahy intuitivně nenavazoval, i když  patrně dodnes netuší, že  jich není schopen z astrologických důvodů.  U Oscara Niemeyera nejsou tyto problémy známy. Byl ženat pouze 2 krát a vedl vždy spořádané manželství. V tomto bodě se obě osobnosti liší.

    Z dosavadního je možno vyvodit, že lidé se stejným dnem a měsícem narození skutečně mají jaksi podobné vlastnosti a v jejich životech to probíhá nějak podobně - i když ne na první pohled. Roli v tom hraje to okolí, do kterého se člověk narodí, to nemohou ani hvězdy ovlivnit. To platí zejména do doby dospělosti, kdy mladý člověk může jen zřídka uplatnit charakterové vlastnosti mu hvězdami přidělené.

    Jan Jílek se narodil do rodiny násilnického alkoholika, Oscar Niemeyer do relativně bohaté rodiny sazeče, dědeček byl soudce u nejvyššího soudu. Ale již u první volby povolání nacházíme překvapivě určitou shodu - Jan Jílek se vyučil klempířem a Oscar Niemeyer vystudoval architekturu. Jak klempíř, tak architekt jsou vlastně umělecká povolání. Klempíř je z těch kovodělných učebních oborů jediný, kdy je možno o tom mluvit. Už v 15. letech se tedy vliv hvězd začínal projevovat.

    A i v dalším životě nacházíme překvapivě množství paralel. Zde je třeba ale říci, že se jedná o shodu na první pohled nepostřehnutelnou, kdy nepozorujeme nějaká shodná jednání , ale určité artefakty jednání provázejí ony spřízněné osoby. Několik příkladů:

    Oscar Niemeyer stavěl napr. chrámy a kostely s vinutými schody, ke kterým ho prý inspirovaly křivky brazilských žen. Jan Jílek se schodů lidi shazoval.

    Oscar Niemeyer navštívil jako přesvědčený komunista posledního Ultras tohoto světa - Fidéla Castra na Kubě. A Jan Jílek navštívil 6.7.2012 v Radnici u Plzně Jakuba z Kernel Ultras.

    Oscar Niemeyer žil s první manželkou 70 a 2 roky. Jan Jílek 2 roky.

    Stavby Oscara Niemeyera jsou plné skla a světla. Balkón Jana Jílka .....

    A takových shod můžeme najít stovky, tisíce. Lídé často říkají, že je to ve hvězdách a ani netuší, jak blízce jsou pravdy.

    Nuže, co říci k takovému životnímu jubileu? Popřát hodně zdraví? Hodně budoucích úspěchů? Ale mají taková přání z astrologického hlediska vůbec nějaký smysl? Vše je předurčeno a i další život se bude odvíjet tak, jako ta léta předtím. Léta plná samoty a nalhávání si své vlastní jedinečnosti. Léta plná urážek a snahy upoutat pozornost chozením bos. Ukájením se nesmyslnými činostmi jako neustálé instalace linuxu. Po všem, co jsme se dověděli, bychom museli popřát do budoucna ještě hodně urážek a ponižování ostatních. Ale taková přání se nehodí.

    Popřejme tedy to zdraví. Z astrologického hlediska zbývá jen to zdraví. To je to jediné, co hvězdy nedokážou.

    Jan Sekanina, Vokovice

           

    Hodnocení: 43 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    14.12.2015 22:06 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Pana Jilka odtud vystvali socialiste, coz je bohuzel skoda. Byl to jeden z mala zde, kteri meli zdravy rozum a umeli se zivit sami.
    Agent avatar 15.12.2015 00:26 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence

    Mýlíš se soudruhu. Nechodí sem ze své vlastní vůle, nikdo ho nevyštval, naopak, on má zdejší osazenstvo docela rád. Podkova Můžeš za nim zajít do ordinace, jestli se ti po něm stýská.

    Kdo se tady z nás neživí sám? Já se taky živím sám (a ještě k tomu podporuji rodiče), přičemž se nepovažuji za čistokrevného pravičáka i když některé teze jsou mi blízké. ...kteri meli zdravy rozum... a to, kdo má zdravý rozum, určuje Odinův patentový úřad rozdávající patenty na rozum.

    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.12.2015 10:50 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Egocentrickej zatrpklej dědek.
    15.12.2015 19:28 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Myslis mne nebo pana Jilka?
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.12.2015 22:08 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Mistra pochopitelně! Ty seš jen zasraná nula, která se s mistrem nikdy nemůže rovnat, no a přestože jsi už čistě teoreticky i na tzn*. ovčáčkově trajektorii, tak už i navždycky budeš! ... Ty posranej panici! :-D

    *tak zvané
    15.12.2015 22:25 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Amigo, takova s tebou drive byla legrace a dnes uz umis jen lacine utocit na lidi, kteri proti tobe nic nemeli. :-(

    Inu, doufam, ze brzko zkapes na jatra, ty nuzacka nulo z pneuservisu!
    16.12.2015 12:13 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    ale, ale, pán Odin, ste tu za galantného gentlemana, že by ste uprostred tohto vtipného dialógu s partnerom vypadli z roly?;-)
    16.12.2015 21:43 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Z zadne role jsem nevypadl, ale zpusob vyjadrovani prosel evoluci. Jen mne nebavi byt takto urazen lidmi, kterych si nevazim a kteri jsou objektivne horsi nez ja. Amiguv utok na mne byl uplne zbytecny, nijak jsem jej neprovokoval.
    kyknos avatar 16.12.2015 22:09 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    lide objektivne horsi nez ty? ty jeste nekdy popirej, ze nejsi nacek jako poleno. nevim, zda to mas skutecne v rodine, jak se tu rika, ale ty by ses do managementu SS hodil naramne
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    16.12.2015 22:17 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Nech uz toho s tim nacismem. Je to ken kupa lzi a hnoje, ktery si nekdo vymyslel.

    To, ze jsou nekteri lide horzi nez ja, je fakt, ktereho jsem si vedom uz dlouho. S nacismem toto nema nic spolecneho.
    kyknos avatar 16.12.2015 22:18 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    co jineho to je, nez nacismus? :)

    tedy, asi to muze byt jeste neco horsiho nez nacismus, ale proc ti pritezovat
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    16.12.2015 22:22 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Coze? Takze kdyz si nekdo mysli, ze je lepsi nez ostatni, kteri jsou objektivne horsi, tak je to nacista? Omg. Zacinam mit pocit, ze si definici nacismu poradne prifukujes podle toho, jak se ti hodi.
    kyknos avatar 16.12.2015 22:23 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    muzes uvest nejaky civilizovany myslenkovy smer, ktery by umoznoval tridit lidi na objektivne lepsi a objektivne horsi?
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    16.12.2015 22:32 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Nemam potrebu sve nazory skatulkovat do myslenkovych smeru. To, ze je spousta lidi horsich, ale i lepsich, nez jsem ja, je pravdivy axiom. Rikej si tomu klidne galtonismus, socialni darwinismus, nebo eugenika. Lide proste nejsou stejni a nema cenu si na to hrat. Nekdo je lepsi a nekdo horsi, je to prirozene a neni na tom nic spatneho. Toto vsak nema s nacismem nic spolecneho. Nacismus hlasal zlocinne myslenky a snazil se vyhladit urcita etnika, coz povazuji za nechutne. Nacismus naopak myslenky eugeniky silne zneuzil.
    kyknos avatar 16.12.2015 23:32 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Musim te zklamat ,ale darwinismus je v primem rozporu s tvrzenim, ze jsou lide objektivne lepsi ci horsi. Ten je cely postaveny na relativnim ad hoc a subjektivnim pomerovani
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    17.12.2015 00:09 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Pokud stanovim fitness daneho jedince, mohu vsechny jedince mezi sebou vesele porovnavat. Nebo fitness nepovazujes za objektivni velicinu?

    Je vsak pravda, ze definice toho, co je a neni fittest, muze byt u kazdeho jina. V tomto kontextu se pak jiste nejedna o objektivni zalezitost.

    Stesti, ze mame penize, ktere nam i v tomto pripade muzou poslouzit k objektivnimu vyjadreni kvality jedince.
    kyknos avatar 17.12.2015 00:21 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    ne, fitness je vsechno jen ne objektivni velicina, plati vzdy jen v danem kontextu a za pet minut to muze byt jinak
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    17.12.2015 01:19 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Stesti, ze diky penezum muzeme urcit objektivni fitness.
    kyknos avatar 17.12.2015 01:22 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    to ani omylem, a statisticky fitness spis snizuji

    nejuspesnejsi jsou prave ti, co jsou na davkach :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    17.12.2015 01:29 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    to ani omylem
    Ale ano.
    nejuspesnejsi jsou prave ti, co jsou na davkach
    A jsme zpet u te definice.
    kyknos avatar 17.12.2015 01:31 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    definice je jasna

    a laskave se se mnou nehadej o evolucni biologii, taky se s tebou nepru o strihu nacistickych uniforem .)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    17.12.2015 01:39 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Hadat ses zacal ty. A definice jasna neni. Ad hominem si nech. Dobrou noc.
    kyknos avatar 17.12.2015 01:59 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    tobe neni, lidem v obraze ano :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    17.12.2015 08:48 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Mas to spatne. Lide, kteri jsou horsi, si o sobe mysli, ze jsou v obraze. Pekny den, jdu ti vydelavat na skolne.
    kyknos avatar 17.12.2015 09:11 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    zaplatis mi skolne? cool, kam ti mam poslat cislo uctu?
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    =^..^= AmigaPower® avatar 24.12.2015 21:07 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    LOL! :-D
    16.12.2015 22:37 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    kyknosizmus:))
    kyknos avatar 16.12.2015 22:17 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    ale ovčáčkova trajektorie asi tnula do živého, že? :) vystižný bonmot :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    16.12.2015 22:20 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Abych rekl pravdu, tak definici tohoto pojmu neznam. Asi se zabyvam jinymi tematy nez vychlastani nuzaci. Od amigy mne ten zbytecny utok prekvapil. Kdyz se mi omluvi, jsem ochoten se k nemu opet chovat korektne.
    =^..^= AmigaPower® avatar 24.12.2015 20:58 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    ...že si stojíš na vedení ty útoku, za to ti holt nemůžu. Ale pokud se omluvíš, můžeš se za dvacet korun koukat jak si Kotyz honí pinďoura.
    16.12.2015 23:20 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    tiež by ma zaujímalo, čo tým vedúci KU myslel, nepochopila som, v čom mal byť ten humor
    =^..^= AmigaPower® avatar 24.12.2015 20:54 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Docelas mě nasral, hlavně tim že když neumíš použít ten vlašskej vořech k pochopení "ironie" (a to ještě v tak "jílkovskym" stylu) tak kolem sebe začneš kopat jak stará kurva...

    A gumárna je tři roky prodaná, od tý doby děláme ISP.
    pavlix avatar 25.12.2015 10:14 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    :D
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    25.12.2015 10:38 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Take mne stves, ale to je jedno. Preji hezke svatky a do noveho roku mene nasi vzajemne nenavisti.
    25.12.2015 11:11 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Ja vam zelam vela nenavisti.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.12.2015 05:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Co to je prdel víš. Tak se seber a běž tam...
    15.12.2015 15:30 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    no tak moment, na patentový zákon tu mám patent ja ;-)

    vy fakt veríte, že odin nie je fikcia, mystifikácia?
    15.12.2015 19:30 Odin1918 | skóre: 6 | blog: Valhalla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Odin neni fikce a mystifikace. Odin je jen clovek, ktery je smutny z dnesniho sveta a chtel by zit v 19. stoleti.
    15.12.2015 21:11 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    kto by nechcel, ale ako to potom skončilo :)
    ⧠ A = 0 avatar 17.12.2015 22:20 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Je pravdou, že 19. století dalo světu geniální jedince jako K. Marx, F. Engels či M. A. Bakunin. Ale neměnil bych.
    Nevolte zmrdy.
    16.12.2015 12:44 @
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    _
    18.12.2015 01:24 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Zapšklý dědek na svém balkónu se svými názory izoluje sám.

    Pokud máš pocit, že zdravý rozum znamená nestarat se o své 4 děti, a prachy prochlastat, tak jsi velmi zvláštní hodnotitel - snad stejnou metodologii nepoužíváš ve své činnosti ve firmě. A neživí se sám, ale díky práci ve státním zařízení, ze kterého si zdarma verbuje soukromé pacoše.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.12.2015 05:50 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Nebuď nadranej Karle, on ti od toho heráku nemůže pomoct, pokud ty sám nechceš...
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.12.2015 22:08 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Děvko, poseru ti kozy!
    17.12.2015 14:16 kozí dvojcata
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    To jsou kozlové, sráči!
    16.1.2017 09:13 Hanna
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Životní jubileum velkého blogera - astrologická reminiscence
    Exquisitely professional thoughts. I merely hit upon this web site and desired to enunciate that I've definitely delighted in reckoning your blog articles or blog posts. Rest assured I'll subsist pledging to your RSS and I wish you write-up after much more shortly 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.