abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 18:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 0.2.0 v Rustu napsaného frameworku Pingora pro vytváření rychlých, spolehlivých a programovatelných síťových systémů. Společnost Cloudflare jej letos v únoru uvolnila pod licencí Apache 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    10.5. 19:11 | Nová verze

    Open source RDP (Remote Desktop Protocol) server xrdp (Wikipedie) byl vydán ve verzi 0.10.0. Z novinek je vypíchnuta podpora GFX (Graphic Pipeline Extension). Nová větev řeší také několik bezpečnostních chyb.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    10.5. 04:11 | Nová verze

    Rocky Linux byl vydán v nové stabilní verzi 9.4. Přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    9.5. 22:22 | Bezpečnostní upozornění

    Dellu byla odcizena databáze zákazníků (jméno, adresa, seznam zakoupených produktů) [Customer Care, Bleeping Computer].

    Ladislav Hagara | Komentářů: 22
    9.5. 21:11 | Zajímavý článek

    V lednu byl otevřen editor kódů Zed od autorů editoru Atom a Tree-sitter. Tenkrát běžel pouze na macOS. Byl napevno svázán s Metalem. Situace se ale postupně mění. V aktuálním příspěvku Kdy Zed na Linuxu? na blogu Zedu vývojáři popisují aktuální stav. Blíží se alfa verze.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 51
    9.5. 14:33 | Pozvánky

    O víkendu 11. a 12. května lze navštívit Maker Faire Prague, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    8.5. 21:55 | Nová verze

    Byl vydán Fedora Asahi Remix 40, tj. linuxová distribuce pro Apple Silicon vycházející z Fedora Linuxu 40.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 20
    8.5. 20:22 | IT novinky

    Představena byla služba Raspberry Pi Connect usnadňující vzdálený grafický přístup k vašim Raspberry Pi z webového prohlížeče. Odkudkoli. Zdarma. Zatím v beta verzi. Detaily v dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    8.5. 12:55 | Nová verze

    Byla vydána verze R14.1.2 desktopového prostředí Trinity Desktop Environment (TDE, fork KDE 3.5). Přehled novinek v poznámkách k vydání, podrobnosti v seznamu změn.

    JZD | Komentářů: 0
    7.5. 18:55 | IT novinky

    Dnešním dnem lze již také v Česku nakupovat na Google Store (telefony a sluchátka Google Pixel).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (66%)
     (7%)
     (13%)
     (14%)
    Celkem 176 hlasů
     Komentářů: 11, poslední 10.5. 18:00
    Rozcestník

    Vývojáři začínají vydělávat s affiliate reklamou

    2. 11. 2017 | Reklama | Reklama | 2931×

    Mezi vývojáři online projektů a webových stránek sílí trend, že se již nenechávají pouze najímat na programování internetových projektů, ale sami připravují vlastní online projekty v oblasti affiliate marketingu, tedy online výkonností reklamy. Řada z nich je v tom tak úspěšná, že postupně omezuje dodavatelský vývoj a soustředí se na rozvoj vlastních projektů. Na trend upozornili organizátoři Affiliate konference, největšího setkání odborníků na výkonností reklamu, které se uskuteční 1. listopadu v Praze.

    Mezi účastníky Affiliate konference se zvyšuje počet účastníků, kteří byli původně vývojáři, ale omezili či omezují svoje aktivity v oblasti vývoje online projektů pro někoho dalšího a soustředí se na svoje vlastní projekty s tím, že mezi důležité finanční zdroje patří affiliate marketing. Ten představuje typ internetové reklamy, kdy vlastník příslušného média získává peníze v podobě provize z objednávek realizovaných na webu inzerenta. Jedná se tedy o nejférovější formu online reklamy – inzerent platí určitou předem danou procentuální provizi za každého přivedeného zákazníka.

    „Stejně jako jsme zažili vlnu blogerů a youtuberů, kteří to zpočátku dělali pro zábavu a dnes se tím živí na plný úvazek, tak pozorujeme novou vlnu zájemců. Vývojáři sice nemají takové sebeprezentační dovednosti jako youtubeři, ale bývají technicky mnohem zdatnější a mívají i větší zkušenosti s tím, jak z hlediska technologií funguje byznys na internetu,“ říká Robert Studený z VIVnetworks.com, která Affiliate konferenci pořádá.

    Provize se pohybují běžně v řádu jednotek procent za uskutečněnou objednávku, což nejčastěji odpovídá částkám v řádu nižších stokorun. Ale výjimkou nejsou ani jednotlivé provize v řádu jednotek tisíc, například v kategorii nábytek byla vloni nejvyšší jednorázová provize 7 437 Kč, v módě 6 207 Kč a v cestování 4 712 Kč. Mezi známými jmény českého e-commerce, kteří jsou inzerenty v síti VIVnetworks.com, jsou například Notino, Mall.cz, Kasa.cz, Euronics, Zoot, Baťa a mnoho dalších. U velkých e-shopů affiliate reklama představuje i více než 15 % jejich obratu. Affiliate projekty se přitom nemusí omezovat pouze na ČR a SR. Díky tomu, že VIVnetworks.com působí v 19 zemích a v rámci platformy CJ má celosvětovou dostupnost, je snadné z ČR připravovat projekty s mezinárodním dosahem a výrazně větším potenciálem. Vývojáři si mohou vybrat konkrétní trhy včetně Německa či USA.

    Affiliate konference a Projekt roku

    Jak vydělávat s pomocí sociálních sítí a řadu dalších aktuální témat z oblasti e-commerce a online marketingu přinese 1. listopadu 11. ročník Affiliate konference, kterou pořádá největší česká a slovenská affiliate síť VIVnetworks.com. Publisheři a blogeři budou sdílet své zkušenosti, poskytovat nové informace a znalosti, které pak pozitivně ovlivní počet uskutečněných objednávek. Patří mezi ně například SEO, UX, PPC, linkbuilding, brand building a marketing na sociálních sítích.

    Na konferenci budou vyhlášeny výsledky unikátní soutěže pro affiliate partnery z České republiky a ze Slovenska AffiliateProjektRoku.cz. Oceněny budou ty nejzajímavější affiliate projekty. Účastníci budou mít unikátní příležitost dozvědět se více o nejlepších lokálních projektech online výkonnostního marketingu a získat inspiraci pro vlastní úspěšné podnikání na internetu. 11. ročník Affiliate konference se uskuteční ve středu 1. listopadu v prostorách Galerie Café Louvre na Národní třídě v Praze. Podrobnosti a registrace jsou na www.affiliatekonference.cz.

    Pro čtenáře AbcLinuxu vstup zdarma

    Čtenářům AbcLinuxu.cz nabízí organizátor Affiliate konference 5 vstupenek zdarma (normální cena registrace je 1815 Kč). Pro získání bezplatného vstupu je třeba zaslat e-mail na adresu kencki@nitemedia.cz se jménem a příjmením a e-mailovou adresu, lze uvést i název společnosti, za kterou se registrujete. Je třeba vyčkat na zpětné potvrzení úspěšné registrace, pokud se tak nestane, bezplatný vstup není k dispozici. Z jedné e-mailové adresy lze registrovat jeden bezplatný vstup, registrovanou osobu nelze později měnit, a to ani v místě konání, kde může být u registrace vyžadováno prokázání totožnosti. Další registrační podmínky jsou na webu konference. Volné vstupenky je možné získat do pátku 27. 10. 2017 do 17:00 hodin.

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.