abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 780 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Štítky: není přiřazen žádný štítek

    Dotaz: moderování diskuzí

    Fluttershy, yay! avatar 6.9.2016 20:13 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    moderování diskuzí
    Přečteno: 1409×

    Diskuse vznikla z vlákna této diskuse.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters

    Řešení dotazu:


    Odpovědi

    6.9.2016 20:13 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše moderování diskuzí

    <off_topic>

    Kdy už ABCLinuxu zakáže anonymy? Nějaký odpadní blábol je v posledních dnech snad v každé druhé diskusi — a tentokrát za něj výjimečně nemůžu já. Zrovna u tohoto tématu mě zajímalo, zda a jak se dá Android na tom notebooku rozchodit, případně jestli je/není lepší Chromium OS, když už člověk chce tenhle typ systému/prostředí. Jenže místo něčeho přínosného se všeho všudy dozvídám, který čurák má jít do které prdele. Fakt bezva. :-(

    </off_topic>

    29.8.2016 16:39 nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    Souhlas. Jinak viz výše, ale to by se musel zapojit i správce.

    Nutno podotknout, že pokud by to byla pravda, tak v takových případech nepomáhají ani registrace, protože "pánové" si zaregistrují hromadu nicků a pokračují vesele dál. Opět vyžaduje intervenci správce tohoto webu.
    29.8.2016 17:25 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling

    No, několik léty prověřených nápadů proti účelovým registracím už dávno existuje. Kdyby každá registrace vyžadovala mailové potvrzení a unikátní mailovou adresu, bylo by zamořování diskusí ptákovinami aspoň o kapánek (nebo deltánek) složitější. Registrace účtu by mohla (naschvál) trvat třeba 2 hodiny, což je čas, který nijak zásadně nezruinuje toho, kdo se chce poprvé zeptat na něco v poradně, ale dost znepříjemní život tomu, kdo se registruje za jiným účelem. Omezení počtu registrací z téže IP adresy na (řekněme) jednu týdně by rovněž nebylo špatné. (Asi by to bylo neúčinné na IPv6 a příliš omezující na IPv4, ale co už.) Omezení počtu účtů přihlášených z jedné IP adresy na malé N, třeba 2, by možná taky o drobný fous pomohlo. (Samozřejmě to zase bude problém u IPv4, jestli tedy ještě někdo IPv4 používá.) Jako „manuální“ opatření by mohla posloužit nutnost schválení prvního diskusního příspěvku po registraci moderátorem. To by snad správce příliš nezatěžovalo — nemyslím si, že by platných registrací byly denně stovky, — a účinně by to odfiltrovalo jednorázové výrony sraček. K účasti v diskusích by zkrátka bylo nutné vyprodukovat aspoň jeden „validní“ a neanonymní příspěvek. A nakonec taky znám servery, kterým k registraci slouží kreditní karta. To se častěji vidí spíš u hotelů a aerolinek, ale v krajní nouzi to nakonec může být jedno z nejúčinnějších řešení, byť tedy nejméně šetrných k anonymitě, osobním údajům atd. atp. Ale když už jsme u té anonymity, co kdyby registrace na ABCLinuxu stála například 0,001 BTC? :-) To by byla rovněž jedna z možností.

    30.8.2016 09:06 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    No, několik léty prověřených nápadů proti účelovým registracím už dávno existuje.

    "Prověřených" ve smyslu, že se na různých webech aplikují a ověřilo se, že fungují jen v omezené míře a jen na nepříliš vytrvalé trolly.

    Registrace účtu by mohla (naschvál) trvat třeba 2 hodiny, což je čas, který nijak zásadně nezruinuje toho, kdo se chce poprvé zeptat na něco v poradně, ale dost znepříjemní život tomu, kdo se registruje za jiným účelem.

    Před časem jsem zkoušel dokonce 24 hodin "karanténu" po registraci, než bylo možné zadat první příspěvek, stejně to nebylo nic platné.

    Omezení počtu registrací z téže IP adresy na (řekněme) jednu týdně by rovněž nebylo špatné. (Asi by to bylo neúčinné na IPv6 a příliš omezující na IPv4, ale co už.)

    Ani přes IPv4 to nic moc neřeší, a to ani při ručním prověření nové registrace na podobnost s často používanými adresami (a User-agent) u předchozích zablokovaných trollů.

    Jako „manuální“ opatření by mohla posloužit nutnost schválení prvního diskusního příspěvku po registraci moderátorem. To by snad správce příliš nezatěžovalo — nemyslím si, že by platných registrací byly denně stovky, — a účinně by to odfiltrovalo jednorázové výrony sraček.

    Jednorázové ano. Tohle je ale očividně dost vytrvalý troll a takoví jsou ochotni zajít i tak daleko, že budou týden nebo dva předstírat normálního diskutujícího, než "udeří". S tím, že aby neztráceli čas, budou si takhle "připravovat" třeba tři nebo čtyři nicky současně.

    Je mi jasné, že to zní všechno neuvěřitelně a teoreticky, ale to co popisuji, bohužel nejsou nějaké hypotetické konstrukce, tohle všechno jsem před pár lety zažil v praxi coby admin jednoho chatu (včetně té neschopnosti kolektivní sebekázně ohledně zásady "nekrmit trolla"). Takže jakkoli nechci tvrdit, že ta opatření nemohou částečně pomoci, v extrémních případech (a obávám se, že tohle jeden z nich) nepomůže ani svěcená voda.

    A nakonec taky znám servery, kterým k registraci slouží kreditní karta. … Ale když už jsme u té anonymity, co kdyby registrace na ABCLinuxu stála například 0,001 BTC?

    Nevím, jestli by to pomohlo proti trollovi, ale mne by to odradilo docela určitě.

    9.9.2016 14:02
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    Vulgarity.

    Zobrazit komentář
    10.9.2016 14:59 vykastrujsesam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    za dve hodiny,debile
    eagle.metawerzum avatar 30.8.2016 13:46 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    co kdyby registrace na ABCLinuxu stála například 0,001 BTC?
    No a my co nemáme Bitcoiny ani BTC peněženku a ani je (zatím) nechceme?
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    31.8.2016 10:06 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling

    No tak přesně vy byste netrolovali! :-D :-D :-D

    eagle.metawerzum avatar 1.9.2016 12:15 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    My jsme už naštěstí zaregistrování z dob, kdy Satoshi Nakomoto ještě platil papírovejma a o BTC se mu ani nezdálo :-P
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    10.9.2016 14:55
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    10.9.2016 17:12 Ovocníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    Hmmm no potěš koště, von je to fakt magor, nejen votrapa. Tak toho se pánové nezbavíte/me. Leda nějakým vývojem, který nastane u něho IRL (kriminál, léčení a tak...)
    29.8.2016 16:47 teevee70
    Rozbalit Rozbalit vše Re: CPU scaling
    REmixOS založený na Androidx86 funguje skvěle. Bez sebemenších potíží / vyjma CPU scalingu zřejmě pouze s určitým HW/. Používám ho i jako sekundární systém na mém velkém laptopu z důvodu androidích medicínských aplikací atd....pro které není v LINUXU ekvivalent.
    9.9.2016 13:54
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    ad hominem

    Zobrazit komentář
    10.9.2016 12:15 Adamec | skóre: 30
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Poslední dobou se Nupáč rozjel na plné obrátky, jsem pro omezení anonymních příspěvků. Nechce admin udělat anketu, aby měl představu kolika lidem Nupáčovy výstřelky vadí?
    This is not a bug it's a feature
    Fluttershy, yay! avatar 10.9.2016 12:19 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Ano. Velká anketa je voda na trollí mlýn.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    10.9.2016 20:35 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Jestli tomu dobře rozumím z jiného vláklna na toto téma, nechce. Na vývoji ABCLinuxu dnes nikdo aktivně nepracuje — proto ta stránka vypadá a funguje jako cosi z doby před >10 lety — a přidat ochranu před trolly by vyžadovalo čas a úsilí a kódění. Nevypadá to ovšem, že by se tomu někdo chtěl věnovat. I kdyby snad současný vlastník projevil zájem uspořádat třeba hackathon na toto téma, spousta lidí (včetně mě) by asi řekla „jo, rád bych pomohl, ale nic naplat, mám na práci práci, která mě živí“. Inu, těžko říct… Kdyby byl o vyhození trollů opravdu organizovaný zájem, asi by si leckdo s tím hackathonem dal říct.

    10.9.2016 20:58 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    proto ta stránka vypadá … jako cosi z doby před >10 lety

    Když se podívám na současný design roota (a mnoha dalších), tak jsem za tuhle část docela rád.

    10.9.2016 21:42 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Tak já neříkám, že muzejní kus musí nutně být negativní. Ale například diskusní fórum založené na AJAXu (nebo jak se tomu dnes říká), kde se nerefreshuje stále dokola celá stránka, by rozhodně nebylo od věci. Nebo funkční vyhledávání v článcích a fórech. (Současné zoufalství nelze nazvat vyhledáváním.) A ano, root rozhodně není dobrý příklad pro inspiraci; s tím souhlasím.

    16.9.2016 15:40 j
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Jasne jasne ... idealni stahnout kB dat a k tomu 100MB js sragor ...
    16.9.2016 16:16 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Ano, to je ideální.

    (Nápověda: při rozumném nastavení bude většina toho JS v cache.)

    18.9.2016 12:05 nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Sry ale AJAX fakt ne, člověku to pije krev všude kam vleze a tahle zrůdnost tam je. Opodstatnění to má možná tak na Aukru, jakýkoliv jiný portál to nepotřebuje.
    pavlix avatar 18.9.2016 21:11 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Dávám Stach Exchange jako protipříklad, a možná i GitHub.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    18.9.2016 21:46 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    To jsou takové zbytečné nářky. Stroje fakt ne, vlaky fakt ne, auta fakt ne — to všechno tu v minulosti bylo. A dnes zase AJAX fakt ne. Nevím, jestli si toho fakt nikdo nevšiml, ale podstatná většina těch nejvíc navštěvovaných webů jsou dnes de facto klikací javascriptová aplikace, které se různě dynamicky načítají a překreslují. Takže AJAX prostě všude je a celkem zásadní opodstatnění má třeba na Google+ a Facebooku, což jsou trochu větší ryby než Aukro. Jako příklad je uvádím proto, že ABCLinuxu má určité rysy (poor man's) sociální sítě. Od té doby, co tak nějak přišlo do módy dynamické generování nekonečně dlouhé stránky, jak uživatel scrolluje, bylo taky potřeba vyřešit, jak to zařídit, aby přidání komentáře k nějakému staršímu příspěvku nevedlo k opětovnému načtení celé stránky. Ano, byly doby, možná v roce 2006, kdy se Facebook refreshnul kvůli „like“, ale dnes už nemáme rok 2006. O stránkách populárních vyhledávačů s automatickým doplňováním výsledků snad ani není potřeba mluvit — statický obsah by tam člověk hledal těžko. Nevím, jestli opravdu někomu pijí krev webové vyhledávače nebo je to jen klasická ABCLinuxu póza, ale jestli fakt jo, možná web není to pravé ořechové a třeba by pěstování tulipánů byla lepší volba. :-D Vyhledávače uvádím jako příklad opět vzhledem k ABCLinuxu. Vyhledávání ve starších příspěvcích je momentálně ryzí zoufalství. Zkrátka to neškáluje s množstvím příspěvků a komentářů, které se tu za desetiletí bez větších změn nahromadily.

    pavlix avatar 18.9.2016 21:52 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Facebook bych za příklad nedával. Kdysi to možná byla funkční AJAX aplikace, dneska už je to jenom snůška chyb a nesmyslného chování. Podle mě se rozsypává tolik, že už to za chvíli lidi nebude bavit používat.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    19.9.2016 11:35 nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Ono to bohužel platí i o Javě jako takové, a začíná se to pomalu týkat i ostatních frameworků. Ty všechny jsou totiž jen obcházení prvotních chyb (navíc taky plné chyb; a dost často jen boj o vliv) a dneska se navíc do programování v nich dost často hrnou pubertální "takyprogramátoři" s nulovými zkušenostmi, ale zato nekonečným sebevědomím.

    Krásný "samorozbíjecí" javový příklad je třeba MPLAB X. Člověk tomu musí dělat neustále policajta, hlídat kdeco (interní chyby to nezahlásí, ale naopak skryje) a nejmíň 3x denně to vypnout a zase spustit, aby se v tom dalo aspoň trochu pracovat, mít nějaké výsledky a nepřijít o data (mnozí už to štěstí neměli). Přitom je všem je to navíc mamut a dělat v tom třeba na netbooku na cestách je takřka nemyslitelné, oproti starší verzi jejich prostředí.
    10.9.2016 21:43 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Ale tady^^^ jsme se samozřejmě dostali off-topic; zrušení trollů je přece jen mnohem snazší než přepsání ABCLinuxu from scratch.

    11.9.2016 21:02 Nup&©®
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    a co takhle zrušit andreje ,hlavně ty estébácký ???
    eagle.metawerzum avatar 15.9.2016 00:20 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Nauč se aspoň psát česky, ty pologramotný vemeno.
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    16.9.2016 11:02
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    ad hominem

    Zobrazit komentář
    eagle.metawerzum avatar 15.9.2016 00:17 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Když se podívám na současný design roota (a mnoha dalších), tak jsem za tuhle část docela rád.

    +1
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    18.9.2016 12:08 nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    +1
    11.9.2016 21:15
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    11.9.2016 20:58
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    11.9.2016 21:18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    eagle.metawerzum avatar 15.9.2016 00:16 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Nechce admin udělat anketu, aby měl představu kolika lidem Nupáčovy výstřelky vadí? .... to by asi byly "zbytečné otázky v kriminalistice", Hlaváčku ;-) s výjimkou Ňupáče všem :-)
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    16.9.2016 14:54 Honza | skóre: 19
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Tak nejak... :-)

    11.9.2016 21:08 Nup&©®
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Můžeš!!!
    14.9.2016 14:39 Dušan Hokův | skóre: 43 | blog: Fedora a další...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Je tu vlastne tedka nejaka redakce, majitel, nebo nekdo jiny kompetentni, aby se vyjadril? Zatim mi to pripada, ze tu pouze padaji navrhy a napady od uzivatelu a nikdo jim nenasloucha ani na ne nereaguje.

    je to velika skoda nechat ABCL takhle vyhnit a chcipnout.
    14.9.2016 19:23 cronin | skóre: 49
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Už je to asi jedno, hodnota tohto portálu je len o málo -- presne o Jaderné noviny -- vyššia ako hodnota portálu linux.cz. Ako dlhoročnéno návštevníka a fanúšika ma to veľmi mrzí. Keďže prevádzkovateľ s tým zjavne nemieni nič robiť, nezostáva, len portálu popriať rýchlu a bezbolesnú smrť.
    pepe_ avatar 10.9.2016 23:42 pepe_ | skóre: 48
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Kdy už ABC začne u komentů ukazovat IP anonyma.

    11.9.2016 18:30 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Počítám, že zhruba tehdy, až se najde někdo ochotný tuhle feature nakódit. Brzy to asi nebude, když k tomu za posledních 10 let nedošlo.

    11.9.2016 21:00
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    pepe_ avatar 11.9.2016 21:11 pepe_ | skóre: 48
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Jak si přišel na to že se jedná o tebe ?

    11.9.2016 21:22
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    14.9.2016 20:43 Andrej | skóre: 51 | blog: Republic of Mordor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí

    Konečně pozitivní zpráva a rozumné slovo!

    16.9.2016 11:04
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    trolling

    Zobrazit komentář
    18.9.2016 12:32 pavele
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Škoda, že "Náš administrátor..." pracuje dobře jen v této diskuzi.

    Takže přece jen jde moderovat diskuzi, že?
    jmk avatar 1.10.2016 11:00 jmk | skóre: 10
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Poučení mimo jiné z tohoto je ? NEKRMTE NUPACE!!! a ani v dobré víře, že se polepšil a napsal jeden rádoby normální příspěvek mu NERAĎTE!!! Nejlepší je na něj vůbec nereagovat. Vím, že je to asi těžké, když mění nicky, ale možná už jen podle stylu dotazu (nejvíce se týká wine a LM 17,18) NEREAGOVAT! Snad ho to otráví a odtáhne pryč!
    Write programs that do one thing and do it well. Write programs to work together.
    1.10.2016 13:48 Love_Dali | skóre: 24
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    To bohužel nevyřeší to, když se někdo nový na něco zeptá a on do toho začne cpát ty svoje sra*ky..
    1.10.2016 14:26 Peter Golis | skóre: 64 | blog: Bežné záležitosti | Bratislava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: moderování diskuzí
    Ono by bolo lepšie keby brigádnici ktorých zamestnáva vlastník tohoto portálu nepodporovali trolling. Ale také niečo je reálne až keď klesne návštevnosť tohoho portálu pod minimum.

    Založit nové vláknoNahoru

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.