abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 41
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 840 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA

    1.3.2010 09:38 | Přečteno: 2274× | poslední úprava: 1.3.2010 18:56

    Tak me napadlo, ze by nekdo mohl vymyslet nejaky otevreny dopis urceny ceskym poslancum sedicim v Evropskem parlamentu, ktery by jim pak mohli vsichni, co buou chtit, poslat. Jednalo by se samozdrejme o mezinarodni smlouvu ACTA a nedavnou vyzvu poslancu o transparentnejsi prubeh schvalovani kterou ma na svedomi Roithova a spol.

    Neco jako:

    Vážená paní poslankyně, Vážený pane poslanče,

    jak možná víte, přibližně od roku 2006 spolu jednají vlády nejvyspělejších zemí světa (včetně Evropské komise) o nové mezinárodní smlouvě jménem "Anti-Counterfeiting Trade Agreement" (zkráceně ACTA), která se týká především autorského práva a jeho vynucování. Jednání jsou však, bohužel, přísně tajná a přesný obsah připravované smlouvy je laické i odborné veřejnosti neznámý.

    Dosud uniklo na veřejnost několik částí této smlouvy. Ty naznačují, ze ACTA může být velmi nebezpečná nejen přímo pro pojímání autorského práva, ale i obecně pro právo na soukromí, svobodu slova, lidskou tvořivost, důstojnost a občanskou společnost. Nejkřiklavějším příkladem budiž kriminalizace zprostředkovatelů datové komunikace - to je podobné případu, kdyby byl pošťák hnán před soud jako spolupachatel za to, že doručil dopis, ve kterém, dejme tomu, odesilatel vydírá adresáta. Dalším důsledkem ACTA může být zásadní a razantní zpřísnění hraničních kontrol, kdy celník bude mít právo kontrolovat i obsah turistova notebooku, hudebního přehrávače nebo mobilního telefonu, a dokonce jej potom i zabavit nebo zničit - a to vše bez jakéhokoli důvodného podezření.

    Proto Vás jako poslance Evropského parlamentu z naší země prosím,

    • podpořte výzvu, kterou vypracovali Zuzana Roithova (CZ, EPP), Stavros Lambrinidis (GR, S&D), Alexander Alvaro (DE, ALDE) a Françoise Castex (FR, S&D) a která má za cíl jednání o ACTA zprůhlednit a zajistit, že nebude přijat zákon, který by byl nespravedlivý nebo špatný (kopii výzvy přikládám k emailu);
    • zasaďte se o to, aby naše nezpochybnitelná lidská práva, nezbytná pro rozvoj svobodné a demokratické společnosti, nebyla pošlapána - ať už smlouvou ACTA, nebo jakýmkoli jiným zákonem, mezinárodní dohodou, či nařízením.

    Srdečně Vám za to děkuji.

    S pozdravem

    Jméno Příjmení (pokud možno, tak i s tituly)

    Zaměstnání

    Město kde bydlím

    maily na poslankyne (POZOR: tento seznam obsahuje i adresu Z. Roithove, ktera za touto poslaneckou iniciativou stoji; pokud vam tedy prijde nevhodne posilat tenhle mail i ji, nedelejte to ;) ):

    "Andrea ČEŠKOVÁ (ECR/ODS)" <andrea.ceskova@europarl.europa.eu>, "Olga SEHNALOVÁ (S&D/ČSSD)" <olga.sehnalova@europarl.europa.eu>, "Zuzana ROITHOVÁ (EPP/KDU-ČSL)" <zuzana.roithova@europarl.europa.eu>

    maily na poslance:

    "Edvard KOŽUŠNÍK (ECR/ODS)" <edvard.kozusnik@europarl.europa.eu>, "Evžen TOŠENOVSKÝ (ECR/ODS)" <evzen.tosenovsky@europarl.europa.eu>, "Hynek FAJMON (ECR/ODS)" <hynek.fajmon@europarl.europa.eu>, "Ivo STREJČEK (ECR/ODS)" <ivo.strejcek@europarl.europa.eu>, "Jan BŘEZINA (EPP/KDU-ČSL)" <jan.brezina@europarl.europa.eu>, "Jan ZAHRADIL (ECR/ODS)" <jan.zahradil@europarl.europa.eu>, "Jaromír KOHLÍČEK (EUL-NGL/KSČM)" <jaromir.kohlicek@europarl.europa.eu>, "Jiří HAVEL (S&D/ČSSD)" <jiri.havel@europarl.europa.eu>, "Jiří MAŠTÁLKA (EUL-NGL/KSČM)" <jiri.mastalka@europarl.europa.eu>, "Libor ROUČEK (S&D/ČSSD)" <libor.roucek@europarl.europa.eu>, "Milan CABRNOCH (ECR/ODS)" <milan.cabrnoch@europarl.europa.eu>, "Miloslav RANSDORF (EUL-NGL/KSČM)" <miloslav.ransdorf@europarl.europa.eu>, "Miroslav OUZKÝ (ECR/ODS)" <miroslav.ouzky@europarl.europa.eu>, "Oldřich VLASÁK (ECR/ODS)" <oldrich.vlasak@europarl.europa.eu>, "Pavel POC (S&D/ČSSD)" <pavel.poc@europarl.europa.eu>, "Richard FALBR (S&D/ČSSD)" <richard.falbr@europarl.europa.eu>, "Robert DUŠEK (S&D/ČSSD)" <robert.dusek@europarl.europa.eu>, "Vladimír REMEK (EUL-NGL/KSČM)" <vladimir.remek@europarl.europa.eu>

    jeste par poznamek:

    komentujte, radte, napadujte, tipujte, konstruktivne kritizujte, hledejte hrubky a HLAVNE MAILUJTE POSLANCE!

           

    Hodnocení: 73 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Poslal jsi dopis poslancum? (jednomu nebo i vice poslancum; Evropskeho, nebo ceskeho parlamentu; dopis tykajici se i ACTA - nemusi jit o tento mnou navrhovany a nemusi v nem jit jen o ACTA)
     (25 %)
     (75 %)
    Celkem 32 hlasů

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    MrLaurence avatar 1.3.2010 09:39 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Příloha:
    slibovana Vyzva poslancu
    MrLaurence avatar 1.3.2010 09:39 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Příloha:
    1.3.2010 11:10 JanikT | skóre: 2 | blog: Staerseus | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Dobrý nápad, jen by možná stálo za to z tohoto seznamu vyškrtnout Roithovou, když to sama iniciovala, nemusíme jí spamovat schránku :-)
    Jendа avatar 1.3.2010 11:36 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Tady IMHO chybí čárka
    Jednání jsou však, bohužel, přísně tajná, a přesný obsah připravované smlouvy je laické i odborné veřejnosti neznámý.
    A jinak bych nedával do blogpostu maily v robotem čitelné podobě, jako vlastník oné schránky bych ti moc nepoděkoval :-).
    1.3.2010 11:43 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Nechybí.
    Quando omni flunkus moritati
    2.3.2010 09:52 Pavel Kasík - Technet.cz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Nechybí, srovnej: Potkal jsem ho a šel jsem dál. (slučovací) Potkal jsem ho, a navíc jsem ho i pozdravil. (stupňovací) Potkal jsem ho, a tak jsem ho pozdravil. (důsledkový)
    otasomil avatar 1.3.2010 15:39 otasomil | skóre: 39 | blog: puppylinux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA

    A to si jako myslite ze to budou cist ?

    Poslance to vubec nezajima.

    Oni tu (v parlamentu) nejsou proto, aby sledovali zajmy lidu. Oni sleduji zajmy autoru. Z nas radovych obcanu nemaj absolutne nic.

    K čemu hudba, která nevede k extázi... Stop MDMA !!! I spam umí být roztomilý
    1.3.2010 15:43 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Aha, takze nedelat nic jo? :-)

    PS: Vyborne napsany dopis, az si najdu chvilku casu, urcite poslu. Pekna prace. Nerikam, ze jsem v tomhle nejaky optimista, ale zase lepsi nez sedet se zalozenyma rukama.
    Baník pyčo!
    MrLaurence avatar 1.3.2010 16:06 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    dekuju. budu rad, kdyz ten muj mail posles. snazil jsem se to udelat naprosto jednoduchy aby to stalo minimum namahy :)
    MrLaurence avatar 1.3.2010 16:03 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    vzdycky, kdyz se divim, proc tu jde spousta veci uplne do haje, tak si vzpomenu, ze vetsina lidi tu uvazuje stejnym zpusobem, jako ty, a divit se hned prestanu; jenom mi je pak trochu smutno...

    co to takhle neremcat a ten mail zkusit poslat? jen podepsat se musis sam - jednodussi jsem ti to uz udelat nemohl ;)
    otasomil avatar 1.3.2010 18:37 otasomil | skóre: 39 | blog: puppylinux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA

    Sak ja neodsuzuju Vasi aktivitu. To je v poradku.

    Ovsem zvazte, jestli neni lepsi se venovat pritelkyni, manzelce, detem .... nez vymyslet mail pro takove lidi jako jsou zakonodarci.

    Budte si na 100 % jist ze mail od kohokoli z nas  skonci ve spamu a k zakonodarci se ani nahodou nedostane.

     

    K čemu hudba, která nevede k extázi... Stop MDMA !!! I spam umí být roztomilý
    MrLaurence avatar 1.3.2010 19:07 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    ja razim takovou filosofii, ze to aspon za pokus stoji (ono to zas az tak moc casu nezabralo :) )

    jinak ale uznavam, ze tvoje skepse nema daleko od opravnenosti - ted je ale prave otazkou, jak tuto neblahou zkutecnost zmenit...
    otasomil avatar 2.3.2010 03:54 otasomil | skóre: 39 | blog: puppylinux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA

    >>>ted je ale prave otazkou, jak tuto neblahou zkutecnost zmenit...

    Tez pro to nemam reseni.

    K čemu hudba, která nevede k extázi... Stop MDMA !!! I spam umí být roztomilý
    Grunt avatar 1.3.2010 16:30 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Jendа avatar 1.3.2010 17:55 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Vždy se reinkarnovalo :-). To nebyl zrovna nejlepší případ.

    A taky to jde takhle, že? ;-)
    Grunt avatar 1.3.2010 15:56 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    No já nevím. Mám z toho takový rozporuplný pocit. Nebylo by lepší nejdříve prozkoumat barometry? Posílat takový dopis třeba Zuzaně ROITHOVÉ, to by bylo jako nosit dříví do lesa.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    MrLaurence avatar 1.3.2010 16:14 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    to s tou Roithovou je trochu pravda, ale: 1. treba ji potesi, ze ma jeji navrh podporu prosteho lidu; 2. ten jeji mail je tam zahrnuty pro jednoduchost - az nekdo bude nekdy v budoucnu na tomhle blogu hledat kontakty na vsechny poslance, tak mu bude stacit jednoduchy copy-paste
    Grunt avatar 1.3.2010 16:25 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    treba ji potesi, ze ma jeji navrh podporu prosteho lidu
    Jasně. Jenomže představ si, že ten návrh sepíšeš a schránku ti zaspamují lidi aby si ten návrh, který si sám sepsal, podpořil. Osobně by mě to pěkně nasralo a jak na sviňu bych jim schválně na to NE při hlasování ťápnul. Je snad jasné, že když se na tom návrhu podílí, tak to asi nebude z toho důvodu aby ho později mohla u hlasování shodit. Už se prokousávám Wikinou na La Quadrature du Net. Mají tam různé barometry názorů, hlasování a já nevím čeho ještě. Zatím se mi ale bohužel nic nepodařilo najít.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    1.3.2010 16:52 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    To by možná bylo lepší napsat mail s díky + vyjádřit podporu
    Quando omni flunkus moritati
    kotyz avatar 1.3.2010 20:12 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    to ma asi takovej smysl jako psat dopis jeziskovi, viz tenhle komix na bugemosu :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    MrLaurence avatar 1.3.2010 20:44 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    :D ok, no kdyz myslis. btw muzu si dovolit jednu takovou rejpavou? : poslal jsi to psanicko poslancum?
    kotyz avatar 1.3.2010 21:59 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    jeste ne, ale asi poslu, ikdyz neverim ze to ma smysl
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    MrLaurence avatar 1.3.2010 22:16 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    jezisek ti za to jako hodnymu angazovanymu obcanovi urcite posle vlacky ;) (jestli na nej vygooglim mail, tak mu napisu a primluvim se za tebe)

    za pokus to stoji, nemas co ztratit. co se muze v nejhorsim stat? akorat prijde to tvoje copy-paste-send vnivec (a jeste teda ty kontroly na hranicich a tak, no... ).

    :D
    MrLaurence avatar 1.3.2010 20:51 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    nebo zeptam se jeste jinak: myslis si, ze existuje nejaky zpusob natlaku, kterym lze proti (samozdrejme za predpokladu ze se ti nelibi) ACTA bojovat a ktery bude davat smysl? jestli jo, jak bys to tak predstavoval? (me bohuzel nic jinyho nez psat poslancum nenapadlo)
    2.3.2010 13:13 JanikT | skóre: 2 | blog: Staerseus | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Tak mi odepsal asistent Pavla Poce, že bude hlasovat pro návrh, úspěch, ne?
    MrLaurence avatar 2.3.2010 17:07 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    no prinejmensim jsme ho neodradili ;)
    2.3.2010 18:18 washeck | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Miroslav Ouzký taky.

    Přestože není oblast autorského práva mojí parketou, děkuji za Váš podnět. Mohu Vás zaroveň ujistit, že popsaný problém cítím velmi podobně. Nesouhlasím s omezováním osobní svobody pod vlajkou jakéhokoliv boje, v tomto, Vámi uvedeném, případě, je to boj proti elektronickému pirátství..
    7.3.2010 11:04 Miloss
    Rozbalit Rozbalit vše Miroslav Ouzký
    Podle barometru na http://www.laquadrature.net/wiki/MEPs_by_score Miroslav Ouzký zrovna podle minulých hlasování tolik pozitivně nevypadá. Býval bych ho z mailování vyřadil, ale takhle mu to pošlu taky.
    9.3.2010 17:25 Miloss
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Miroslav Ouzký
    Hmm.. z Bcc jsem ho nevyřadil, takže mám mailu teď svou vlastní kopii :-D
    9.3.2010 19:03 washeck | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Miroslav Ouzký
    No nevím, pana Ouzkého neznám a ten barometr taky. Ale Ouzký je tam na pozici 104/735, zatímco Z. Roithová, která je aktivní v tomto boji je až 192. Takže až tak špatné to s ním nebude.

    P.S.: Jako třetí mi odpověděl poslanec Maštálek:

    Vážený pane Řeháku, pan poslanec Maštálka dohodu ACTA považuje za špatnou a neprůhlednou a tudíž pro ni hlasovat nebude. S pozdravem, Mgr. Jana Sedláčková, vedoucí kanceláře
    MrLaurence avatar 9.3.2010 21:50 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Miroslav Ouzký
    'Roithová, která je aktivní v tomto boji je až 192'
    ja teda moc nevim, jakym zpusobem na tom webu to "skore" pro poslance pocitaj, ale rekl bych ze se to tyka jeste nekolika dalsich veci (politika vs internet/software) a ze tam muzou mit i trba historii z minulyho volebniho obdobi a tak. no a treba prave Roithova (ktera je proti, co se ACTA tyce), tak ta minuly obdobi ve volbe o softwarovych patentech hlasovala pro...
    9.3.2010 19:13 Miloss
    Rozbalit Rozbalit vše další... asi broadcast
    Tu máme další reakci, pravděpodobně ruční broadcast, protože se alespoň někdo angažoval a vyplnil mi do odpovědi jméno.
    pan poslanec Maštálka dohodu ACTA považuje za špatnou a neprůhlednou a tudíž pro ni hlasovat nebude.
    O podpoře návrhu Roithové nic.. jen že ACTU shodí až bude..
    4.3.2010 23:39 Hans
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    Dopis pro podporu by nebyl? Až na ty hranice mi vše, co je popsáno na wikipedii přijde zcela adekvátní současnému stavu společnosti...
    MrLaurence avatar 5.3.2010 00:02 MrLaurence | blog: Jmeno Meho Blogu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Otevreny dopis poslancum EP ohledne ACTA
    no pokud se ti ACTA libi, tak nemuzu nez doporucit hodne utracet za filmy a hudbu od velkych vydavatelstvi. prosazovani zakonu (, smluv,... ) proti vuli obcanu neni zadarmo vubec lobbying stoji spoustu $, vime?

    a pokud bys na ty hranice treba nekdy zmenil nazor, jsem si jistej, ze kdybys celnika hezky poprosil a nejaky kaprik by priplaval, urcite by ti i ten notebook a ipod rad prosacoval.

    pis brother

    :-D

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.