abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 16:33 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 44
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 860 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    KOMIX - Antifree

    23.11.2019 00:00 | Přečteno: 1824× | KOMIX | poslední úprava: 24.11.2019 11:06

    ŽILA BYLA JEDN□U JEDNA DV□JNÁS□BNÁ ČERNÁ VD□VA. A TA MĚLA RÁDA NEMRZN□UCÍ SMĚS.


    NEMRZN□UCÍ SMĚS JE JED□VATÁ, T□ ASI VÍTE. ALE ŽE I NAVZD□RY □DP□RNÉMU ZÁPACHU CHUTNÁ NASLÁDLE, M□ŽNÁ NE. KD□ N□RMÁLNÍ BY TAKÉ D□BR□V□LNĚ □CHUTNÁVAL T□XICK□U NEMRZN□UCÍ SMĚS, ŽE. TYT□ VLASTN□STI PŘEDURČILY NEMRZN□UCÍ SMĚS JAK□ NÁSTR□J D□ RUK□U TRAVIČEK, JEDN□U BYLA I JISTÁ DV□JNÁS□BNÁ ČERNÁ VD□VA STACEY CAST□R□VÁ.

    PRVNÍH□ MANŽELA P□STUPNĚ □TRÁVILA PŘIMÍCHÁVÁNÍM NEMRZN□UCÍ SMĚSI D□ ALK□H□LICKÝCH DRINKŮ, KTERÉ MU VŽDY □S□BNĚ PŘIPRAV□VALA. TRVAL□ T□ DELŠÍ ČAS, NAK□NEC BEZ VĚTŠÍ P□Z□RN□STI CH□Ť SK□NČIL NA HŘBIT□VĚ, LÉKAŘ D□K□NCE JAK□ PŘÍČINU SMRTI NESPRÁVNĚ URČIL INFARKT.

    U DRUHÉH□ MANŽELA UŽ □VŠEM VRAŽEDKYNĚ SILNĚJI ZATLAČILA NA PILU. JEDN□H□ KRÁSNÉH□ DNE ZAV□LALA NA P□LICII, ŽE SE JEJÍ CH□Ť P□ HÁDCE ZAMKL V K□UPELNĚ A NE□ZÝVÁ SE. P□LICISTÉ VYRAZILI DVEŘE A NALEZLI BEZVLÁDNÉ TĚL□. NA PRVNÍ P□HLED VŠE M□ŽNÁ VYPADAL□ JAK□ SEBEVRAŽDA NEMRZN□UCÍ SMĚSÍ, NAČATÝ KANYSTR A SKLENIČKA Z D□BRÉ P□L□VINY JEŠTĚ PLNÁ JED□VATÉ CHEMIKÁLIE. JENŽE DETEKTIV□VÉ P□ZDĚJI NALEZLI I KUCHYŇSK□U INJEKCI, JAK□U TAM V AMERICE BĚŽNĚ P□UŽÍVAJÍ NA PLNĚNÍ KR□CANA NÁDIVK□U, S □TISKY STACEYINÝCH PRSTŮ A ZBYTKY DNA MANŽELA NA ŠPIČCE. PR□STĚ D□ MANŽELA SMĚS SIL□U TLAČILA JAK□ TĚST□ D□ KR□CANA KDYŽ UŽ BYL SÁM PŘÍLIŠ SLABÝ ABY SE ZM□HL NA JAKÝK□LIV □DP□R. P□Z□RUH□DNÉ BYL□, ŽE STACEY NECHALA DRUHÉH□ MANŽELA P□HŘBÍT HNED VEDLE HR□BU T□H□ PRVNÍH□ A ANI JEDN□U ŽÁDNÝ Z HR□BŮ NENAVŠTÍVILA.

    ZAČALA SE STAH□VAT SMYČKA. P□LICIE EXHUM□VALA TĚL□ PRVNÍH□ MANŽELA. A KDYŽ SE K STACEY D□NESL□, ŽE SE NA NI P□LICIE VYPTÁVALA JEJÍ STARŠÍ DCERY, ZR□DIL SE V JEJÍ HLAVĚ PR□STÝ, NICMÉNĚ PSYCH□PATICKÝ PLÁN. R□ZH□DLA SE, ŽE □BĚ VRAŽDY SVEDE NA DCERU, NAMÍCHALA JI DRINK A NAPSALA ZA NÍ D□PIS NA R□ZL□UČEN□U S PŘIZNÁNÍM K VRAŽDÁM. JEDNA DÁVKA NAŠTĚSTÍ NESTAČILA A DCERA P□KUS □ VRAŽDU PŘEŽILA, P□ZDĚJI P□SKYTLA SVĚDECTVÍ PR□TI VLASTNÍ MATCE.
    ČERN□U VD□VU, KR□MĚ ŘADY JINÝCH DŮKAZŮ, P□M□HL USVĚDČIT I JEDEN P□Z□RUH□DNÝ DETAIL. V D□PISE NA R□ZL□UČEN□U BYL□ HNED ČTYŘIKRÁT NAPSÁN□ NAMÍST□ SL□VA "ANTI-FREEZE", NEMRZN□UCÍ, SL□V□ "ANTI-FREE", ŘEKNĚME "ANTISV□B□DNÝ". A JEDEN Z DETEKTIVŮ SI PAMAT□VAL, ŽE STACEY SL□V□ P□UŽILA I PŘI VÝSLECHU. BLESK NEUDEŘIL HNED PĚTKRÁT NA JEDN□ MÍST□, ZKRÁTKA NE KAŽDÝ PSYCH□PAT MÁ INTELIGENCI D□KT□RA LECTERA.

    A T□ JSEM SE CHTĚL ZEPTAT, MÁTE D□MA NEMRZN□UCÍ SMĚS A INJEKCI NA NÁDIVKU? :-)

     

           

    Hodnocení: 60 %

            špatnédobré        

    Obrázky

    KOMIX - Antifree, obrázek 1 KOMIX - Antifree, obrázek 2

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    23.11.2019 07:15 Inzerujte na AbcPrace.cz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree
    ᴉuʌɹԀ
    23.11.2019 13:34 Poslední
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree

    NĚK□LIK M□ŽNÝCH VYSVĚTLENÍ:



    1. TRUCUJÍ, PR□T□ŽE JE URAZIL□ MÉ VTIPK□VÁNÍ □ 17. LIST□PADU
    2. TRUCUJÍ, PR□T□ŽE SI MYSLÍ ŽE KRADU JAP□NCI □BRÁZKY. PŘÍSAHÁM, ŽE JSEM K□MIX "ŠK□LA HR□U" VYMYSLEL. JAP□NEC T□ UKRADL NÁM A P□SLAL SI T□ TELEPATICKY D□ MINUL□STI! ALE PRAVDĚP□D□BNĚ T□ PR□STĚ NENÍ TAK □RIGINÁLNÍ NÁPAD A JÁ SI M□HU Z HLAVY □DM□TAT STANI□L. AL□BAL JE UŽ PŘÍLIŠ ZPR□FAN□VANÝ, URČITĚ JE DÁVN□ PLNÝ ŠTĚNIC R□VN□U Z VÝR□BY :-)
    3. TRUCUJÍ, PR□T□ŽE P□SLEDNÍ D□B□U V NEZVIKLÉ MÍŘE PRZNÍM NÁŠ JAZIK CZESKÝ :-)
    4. TRUCUJÍ, PR□T□ŽE JE □D NAŠEH□ NÁDRAŽNÍH□ STÁNKU VYHNALA JISTÁ UKŘIČENÁ GRÉTA Z KLIMATEHILFE :-)
    24.11.2019 21:14 Baby Yoda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree
    Mozna netrucuji ale nejde im z hlavy tohle.
    26.11.2019 18:09 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree
    Co to je za skřeta?
    26.11.2019 21:10 Inkvizitor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree
    Ha! Odhalen špion z Redmondu! Každý linux geek wii kdo to je. Zmiz odtud ALE FOFREM obludo korporátní nesvobodná.
    Gréta avatar 23.11.2019 14:31 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree

    si jako myslim že to je jako celkem supr nápad s tou nemrznoucí směsí. by jsme na konci roku mohli koupit pralinky vycucat je a naplnit tou směsí a dát to tý brejlatý můře na čédinu.

    nakonci školního roku když se dává vízo tak mě mamka sebou dává kytku a bomboniéru pro tu brejlatou můru na čédinu že prej si ji musíme udobřovat nebo to jako bude špatný ale na to kadí dalmatýn si teda myslim. pokaždý ji prosim ať mi nic sebou takovýho nedává že to všechno jenom akorát zhoršuje a pokaždý mi to stejně stčí do rukou a ať mě to prej ani nenapadne hodit někde cestou do odpadkáče že prej za hodinu za dvě pude do města a do všech těch odpadkáčů koukne. no a já jak jdu do tý pitomí školy tak kytku držim v natažený ruce a drnkám s ní o plot nebo brousim o chodník a cvrnkám vajgly a psí bobky do kanálů protože ekologie nebo s ní švihám po motýlech co tam třeba lítaj. si myslim že ta kytka motýle asi nějak přitahuje nebo co.

    a když dojdu do školy tak ještě o přestávce všichni rozděláme všecky bomboniéry co maj z domu i ostatní a všecky ty bombóny sežerem že máme všichni uplně čokoládový pusy. no a když příde brejlatá můra tak protože jsem jediná kdo dones kytku si stoupnu utřu pusu do rukávu a mam proslov a řikám různý takový zajímavý věci jako že ji nepřejeme nic dobrýho a ať si ty pitomí známky narve někam a že všichni doufáme že brzy umře nebo aspoň chytne závažnou a vleklou nemoc a příde místo ní nějakej mladej hezkej moc hodnej pan učitel. a nakonec vezmu pahýl tý mý kytky a mrsknu ho můře k nohám. můra tam stojí minutu dvě jak vopařená a zkrz tý její zvětšovací brejle všichni vidíme jak se ji na vočích dělaj takový drobný slzičky. můra se dobelhá ke katedře položí tam ty víza co měla v rukouch řekne "vyřiď mamince že toto tedy nemusela" naplno se rozbulí a vyběhne ze třídy a je od ni na dobrý dva měsíce pokoj. a všichni tleskaj a vejskaj a házej do vzduchu ty prázdný krabice od bombónů jak se jim líbil ten muj krásnej proslov. pak se porvem o ty nehlídaný víza jak se snažíme všichni urvat nějaký na kterým neni bajle z čédiny zbalíme se a de se domu.

    a tam mě seřve mamka a drží v ruce podobnou kytku kterou vytáhla někde z odpaďáku protože ji tam někdo jinej cestou hodil a já jako koukám na špičky tenisek snažim se tvářit děsně smutně ale přitom mam stašnou radost že až ji to všecko můra bude na rodičáku třeba povidat tak jí to nebude věřit protože našla tu kytku a bude si myslet že můra kecá. si myslim že horší by bylo kdyby prohledala všechny odpadkáče a nezasekla hned při první podobný kytce.

    jo a hovorka jak se jako navšivuje hrob?? ;D

    N□ JAK, PR□STĚ TAK!

    25.11.2019 18:25 kolecko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Antifree
    Smrt pomoci ethylenglykolu zni celkem prijatelne oproti tomu co te ucitelce provadite, detatka. Globalni apokalypsu na vas.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.