abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
dnes 08:00 | Komunita

Konference OpenAlt 2021 proběhne o víkendu 6. a 7. listopadu. Pořadatelé již šestnáctého ročníku této konference konané v Brně hledají dobrovolníky: Chceme, aby i tento ročník překonal předchozí. Aby se to celé podařilo, tak potřebujeme Vaši pomoc!

Ladislav Hagara | Komentářů: 2
včera 23:22 | IT novinky

Dnes zemřel John McAfee, zakladatel antivirové společnosti McAfee. Nalezli jej mrtvého ve vězeňské cele v Barceloně. Podle úřadů se nejspíše jednalo o sebevraždu.

Ladislav Hagara | Komentářů: 11
včera 21:11 | Komunita

Canonical, společnost stojící za Ubuntu, a Blender Foundation společně oznámili, že Canonical nabízí placenou podporu pro Blender LTS. Za 500 nebo 1000 dolarů ročně lze získat podporu 24×5 nebo 24×7.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 14:44 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 12:22 | Nová verze

Byla vydána opravná verze 8.1-r6 projektu Android-x86, tj. portu mobilního operačního systému Android na standardní PC s architekturou x86. Přehled novinek v oficiálním oznámení.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 08:00 | IT novinky

Byly vyhlášeny výsledky 7DRL Challenge 2021 aneb letošního ročníku soutěže 7DRL (Seven Day Roguelike) ve vytváření roguelike počítačových her za 7 dní.

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
včera 07:00 | Zajímavý článek

Italo Vignoli z The Document Foundation informuje o novinkách v Technické komisi OpenDocument Format. Od roku 2020 má ODF TC (Technical Committee) dva spolupředsedy - Patricka Durusaua a Svanteho Schuberta - a čtyři spoluredaktory: Francise Cavea, Patricka Durusaua, Svanteho Schuberta a Michaela Stahla. V minulosti byli redaktoři pouze dva a zdvojnásobení jejich počtu poskytuje větší kapacitu a flexibilitu.

… více »
Zdeněk Crhonek | Komentářů: 0
22.6. 21:22 | Nová verze

Byla vydána nová verze 1.26 webového prohlížeče Brave (Wikipedie, GitHub). Nově lze mimo jiné v nastavení vybrat dnes spuštěný vyhledávač Brave Search. Ten lze využívat i v jiných prohlížečích na adrese search.brave.com.

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
22.6. 15:33 | IT novinky

Hodnota Bitcoinu, decentralizované kryptoměny, klesla pod 30 000 dolarů. V dubnu byla hodnota Bitcoinu téměř 65 000 dolarů.

Ladislav Hagara | Komentářů: 41
22.6. 15:22 | Nová verze

Byla vydána nová major verze 14 softwarového nástroje s webovým rozhraním umožňujícího spolupráci na zdrojových kódech GitLab (Wikipedie). Představení nových vlastností v příspěvku na blogu.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
Používáte kalkulačku?
 (10%)
 (31%)
 (62%)
 (27%)
 (11%)
Celkem 271 hlasů
 Komentářů: 26, poslední 22.6. 16:41
Rozcestník

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které uživatelé poskytnou Provozovateli (Nitemedia s.r.o.) prostřednictvím internetové adresy http://www.abclinuxu.cz (dále jen "Osobní údaje"), budou považovány za důvěrné (to se netýká údajů, které uživatel vyplní do svého veřejně přístupného uživatelského profilu).

Účel, k němuž budou Osobní údaje zpracovány, vyplývá z nebo je uveden na příslušné stránce, která umožňuje vložení takových údajů. Provozovatel zaručuje, že neposkytne Osobní údaje jiné osobě. Provozovatel dále zaručuje, že s Osobními údaji bude nakládat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Provozovatel si však vyhrazuje právo analyzovat, popřípadě zveřejňovat IP adresu, ze které jsou odesílány diskuzní příspěvky nebo jiný obsah.

Osoba, která poskytla Osobní údaje, souhlasí s tím, aby Provozovatel všechny poskytnuté Osobní údaje zpracovával pro účely uvedené výše, nebo aby takové údaje nechal zpracovat jinou osobou. Osoba, která poskytla Osobní údaje, má právo požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání. Taková žádost musí být písemná a musí být doručena na adresu:

Nitemedia s.r.o.
Velehradská 1411/20
130 00 Praha 3

Dokument vytvořil: Robert Krátký, 29.3.2005 14:36 | Poslední úprava: Nonsence, 2.2.2016 15:59 | Další přispěvatelé: Luboš Doležel (Doli) | Historie změn | Zobrazeno: 27377×

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
© 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.