abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
dnes 04:00 | Komunita

S ukončením podpory Windows 7 spustila Nadace pro svobodný software (FSF) kampaň Upcycle Windows 7 s peticí žádající Microsoft, aby zveřejnil zdrojové kódy tohoto již nepodporovaného operačního systému pod svobodnou licencí. S uvedením Windows 7 v roce 2009 byla spuštěna kampaň Windows 7 Sins.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
dnes 03:00 | Komunita

Sedmý ročník největší české konference o redakčním systému WordPress WordCamp Praha 2020 se uskuteční v sobotu 29. února v pražském Cubex Centru na Pankráci. Na účastníky letos čekají tři tracky přednášek českých i zahraničních řečníků, několik workshopů, případových studií a samozřejmě i Happiness bar, kam se můžete přijít poradit s odborníky. Je to také ideální příležitost potkat stovky dalších WordPress nadšenců i profesionálů.

… více »
smíťa | Komentářů: 0
dnes 02:00 | IT novinky

Společnost Proton Technologies stojící za virtuální privátní sítí ProtonVPN otevřela všechny aplikace ProtonVPN pod licenci GPLv3. Současně oznámila, že tyto aplikace prošly bezpečnostním auditem. Také díky spolupráci s organizací Mozilla.

Fair | Komentářů: 0
včera 04:00 | Komunita

Na Youtube byl zveřejněn videozáznam jednání odvolacího soudu ve sporu Grsecurity (Open Source Security) vs. Bruce Perens [reddit].

Ladislav Hagara | Komentářů: 5
včera 03:00 | Komunita

Byl vyhlášen vítězný wallpaper soutěže o nejlepší wallpaper pro KDE Plasmu LTS 5.18. Vítězným a tedy výchozím wallpaperem je Volna. Autor wallpaperu Nikita Babin získává notebook od TUXEDO Computers.

Ladislav Hagara | Komentářů: 10
včera 02:00 | Nová verze

Nová verze ODF 1.3 (Open Document Format), výchozího formátu dokumentů LibreOffice, byla schválena standardizační komisí OASIS. Mezi novinky ve formátu patří digitální podpis a XML šifrování dokumentů založené na OpenPGP, plus několik vylepšení funkcí již dostupných v ODF 1.2, jako jsou nové typy regresních křivek pro grafy, nová specifikace počtu desetinných míst ve formátování čísel, speciální styl záhlaví/zápatí pro první

… více »
Zdeněk Crhonek | Komentářů: 0
24.1. 09:00 | Komunita

V Brně na FIT VUT probíhá DevConf.CZ 2020, již dvanáctý ročník jedné z největších akcí zaměřených na Linux a open source ve střední Evropě. Na programu je celá řada zajímavých přednášek a workshopů. Aktuální dění lze sledovat například na Twitteru.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
23.1. 23:44 | Komunita

Společnost Psyonix, v květnu 2019 koupena společností Epic Games, oznámila konec podpory počítačové hry Rocket League na Linuxu a macOS. Poslední aktualizace pro tyto operační systémy vyjde v březnu a odstraní možnost hrát tento automobilový fotbal online.

Ladislav Hagara | Komentářů: 12
23.1. 14:33 | Zajímavý článek

Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 89 (pdf), HackSpace 26 (pdf) a 27 (pdf) a Wireframe 28 (pdf), 29 (pdf) a 30 (pdf).

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
23.1. 14:11 | Nová verze

Byla vydána nová verze 12.7 open source alternativy GitHubu, tj. softwarového nástroje s webovým rozhraním umožňujícího spolupráci na zdrojových kódech, GitLab (Wikipedie). Představení nových vlastností v příspěvku na blogu.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
Zdají se vám sny s IT tématikou?
 (9%)
 (1%)
 (13%)
 (17%)
 (53%)
 (7%)
Celkem 268 hlasů
 Komentářů: 10, poslední 18.1. 16:18
Rozcestník

www.AutoDoc.Cz

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které uživatelé poskytnou Provozovateli (Nitemedia s.r.o.) prostřednictvím internetové adresy http://www.abclinuxu.cz (dále jen "Osobní údaje"), budou považovány za důvěrné (to se netýká údajů, které uživatel vyplní do svého veřejně přístupného uživatelského profilu).

Účel, k němuž budou Osobní údaje zpracovány, vyplývá z nebo je uveden na příslušné stránce, která umožňuje vložení takových údajů. Provozovatel zaručuje, že neposkytne Osobní údaje jiné osobě. Provozovatel dále zaručuje, že s Osobními údaji bude nakládat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Provozovatel si však vyhrazuje právo analyzovat, popřípadě zveřejňovat IP adresu, ze které jsou odesílány diskuzní příspěvky nebo jiný obsah.

Osoba, která poskytla Osobní údaje, souhlasí s tím, aby Provozovatel všechny poskytnuté Osobní údaje zpracovával pro účely uvedené výše, nebo aby takové údaje nechal zpracovat jinou osobou. Osoba, která poskytla Osobní údaje, má právo požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání. Taková žádost musí být písemná a musí být doručena na adresu:

Nitemedia s.r.o.
Velehradská 1411/20
130 00 Praha 3

Dokument vytvořil: Robert Krátký, 29.3.2005 14:36 | Poslední úprava: Nonsence, 2.2.2016 15:59 | Další přispěvatelé: Luboš Doležel (Doli) | Historie změn | Zobrazeno: 21392×

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
© 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.