abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 5
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 31
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (74%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 798 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Windows 10 jen za 9,62 EUR a mnoho dalšího od Microsoftu!

    30. 9. 2019 | Reklama | Reklama | 3548×

    Windows 7 na konci cesty: Windows 10 překonaly 50% podíl! Buďte připraveni a upgradujte na Windows 10 právě teď – začínáme s podzimním prodejem na € 9,62!

    Stalo se tak po čtyřech letech od uvedení – poprvé! Windows 10 konečně překonaly 50% tržní podíl u stolních počítačů, podle posledních srpnových dat analytické společnosti Netmarketshare.

    GoodOffer24

    Windows 10 byly uvedeny před čtyřmi lety a jsou oblíbené u většiny uživatelů Windows. Nedávno se staly nejoblíbenějším operačním systémem vůbec. Během prvních čtyř týdnů byl tento efektní operační systém Microsoftu instalován na více než 75 milionech PC a překonal 110 miliónů zařízení po pouhých deseti měsících! Tento růst byl zpočátku až dosud pozvolný, avšak Windows 10 ukázaly maximální tržní podíl 48,86 % (červen), přičemž nyní získaly dalších 2,13 procentních bodů a v srpnu dosáhly podílu 50,99 % b – zatímco Windows 7 klesly o 1,49 % a spadly tak z 31,83 % na 30,34 %. To je bezpochyby znamení, co přijde!

    GoodOffer24
    Globální statistika StatCounter ukazuje loňskou dominanci Windows 10!

    Podpora Windows 7 končí

    Přitom nesmíme zapomenout, že podpora Windows 7 od Microsoftu končí 14. ledna 2020. Znamená to, že od této doby Microsoft přestane vydávat nové bezpečnostní aktualizace a další záplaty pro Windows 7 – což vystaví každého, kdo bude Windows 7 nadále používat nebezpečí! Budou sice vydávány placené bezpečnostní záplaty, ty však budou k dispozici pouze firemním zákazníkům, kteří si je budou moci, resp. muset dovolit.

    Život Windows 7 se teď chýlí ke konci velmi rychle a miliony uživatelů mají jen čtyři měsíce, aby z nich přešly. Pokud jste na stejné lodi, je pro vás nejlepší upgradovat na Windows 10 co nejdříve!

    Jak upgradovat na Windows 10 – až s 90% SLEVOU s bonusovým kupónem!

    Chtěli bychom vám představit prodejní online platformu GoodOffer24, která vyčnívá svými vysoce konkurenčními cenami za dobře známé softwaryhttps://www.goodoffer24.com/software.html?acc=147, jako například Windows 10, Office 2016, Office 2019 a další, až za 1/10 původní ceny – a teď uvádí MEGA PODZIMNÍ PRODEJ oblíbených produktů Microsoftu!

    GoodOffer24
    Ušetřete hodně na posledních verzích od Microsoftu – na GoodOffer24!

    Portál GoodOffer24 teď nabízí EXTRA 25% SLEVU na jejich už teď tak levné produkty! Před dokončením nákupu jednoduše použijte na kterýkoliv produkt Microsoftu slevový kód „Anite25“. Zkontrolujte pak cenu po uplatnění slevy:

    Produkty Microsoft Office 2019: produkty a bundly – až 30% DALŠÍ SLEVA!

    Kdybyste potřebovali pro svůj operační systém Windows 10 nejnovější Microsoft Office 2019, GooOffer24 má pro vás i v tomto případě zvláštní podzimní nabídku! Jako obvykle dostanete DALŠÍ 30% SLEVU z už tak skvělých cen! Jednoduše použijte před dokončením nákupu slevový kód „Anite30“ a podívejte se, jak nákupní cena zase klesne:

    Snadný nákup, snadná platba!

    Nakupování na portálu GoodOffer24 je tak snadné, jak i vypadá! Krátce po objednání obdržíte e-mail s vaším produktovým klíčem – bez dnů čekání! Dále, pokud potřebujete další podporu nebo jen máte dotaz, jejich zákaznický servis je dostupný 24 hodin a 7 dní v týdnu po celý rok!

    GoodOffer24 garantuje, že veškeré licence jsou platné, a kdyby se snad vyskytl problém, bude plně napraven bez jakékoliv ztráty nebo dodatečných nákladů pro zákazníka.

    Poznámka: kromě kreditních karet je možné platit přes PayPal jako doporučená platební metoda pro nejbezpečnější transakce online.

    Pokud byste potřebovali vědět ještě před nákupem cokoliv dalšího, podívejte se na jejich webové stránky, kde můžete najít všechny výše uvedené produkty a k tomu ještě mnoho dalšího – nebo jim pošlete e-mail s vaším dotazem. Budou za něj rádi!

    Více na jejich webových stránkách: www.GoodOffer24.com
    Zákaznický servis na: info@goodoffer24.com

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.