Portál AbcLinuxu, 15. května 2025 00:57
Když pokec, tak nejraději:
Jabber |
|
18% (259) |
ICQ |
|
66% (933) |
MSN |
|
1% (16) |
Yahoo! |
|
1% (8) |
IRC |
|
8% (107) |
Talk |
|
2% (23) |
jiný |
|
5% (73) |
Celkem 1419 hlasů
Vytvořeno: 29.6.2005 15:04
Tiskni
Sdílej:
Chm, checkboxy nikde... :/otázka zní "nejraději", takže co s checkboxy?
Tak bohužel nebo dík??? (Osobně hlasuji pro první možnost.)
Pokud použijete díky v souvislosti s něčím, o čem v téže větě naznačujete, že vám to vadí, pak si ta věta sama odporuje. Kdybyste použil kvůli nebo vinou, bylo by to v pořádku…
Právě že mluví, a to dokonce hned dvakrát. Výraz bohužel dává jasně najevo, že pisatel je s tím nespokojen a výraz díky inzeruje postoj přesně opačný. Takže ve výsledku ta věta sama sobě odporuje… Asi budete muset na té češtině přeci jen trochu zapracovat…"diky" ve vyznamu "bohuzel" je uplne namiste v pripade, ze se pisatel vyjadruje ironicky nebo v subjektivnich vypovedich, tedy i tady "diky tobe jsem to zkazil" "diky tomu pitomci jsme prisli o vsechno" spatne je ale na objektivitu aspirujici veta jako: "raketoplan havaroval diky spatne funkci zarizeni..." - sem patri neutralni kvuli uplne jasne.
JO jestli je tu rec o skype, tak me zase ihned po prvnim spusteni nejakym prenastavenim alsa ovladacu zpusobil to, ze mi nesel mikrofon nikde jinde, nez ve skype. FUUJ.. pak jsem mesic hledal, co se stalo az jsem nekde neco na padesatej pokus (tj. fakt jsem stravil nekolikrat spoustu casu v alsamixeru a furt nic) posoupavani spravne posoupnul zpatky a uz to zase jde (to uz byl skype samozrejme davno pryc).
Radsi pouzivam treba teamspeak (sice taky jen free beer, ale funguje mi bezproblemove a to i na lokalni wifi siti).
U Krakonoše se řadím jednoznačně do skupiny druhé.hm, pils' tu 14°? - jinak bych řekl lehký nadprůměr, oproti tuctovému Gambrhnusu nebo Starobahnu, ale ne každého musí oslovit ...
I když je pravda, že Nektar je z mého pohledu ještě horší.o Nektaru jsem slyšel strašlivé zkazky ("Nektar - posereš hektar"), ale nějak se nepamatuji, že bych ho potkal ... ale připomnělo mi to Eggenberg - měl jsem ho párkrát a přišlo mi to, jako kdybych měl pokaždý úplně jiný pivo - no a jednou je s ním spojena i taková záchodová story
o Nektaru jsem slyšel strašlivé zkazky ("Nektar - posereš hektar")Samé lži. Když je Nektar dobře točený, tak je to dobré pivo. Ovšem uznávám, že pokud ho někde neumí točit, tak následky můžou být různe. :( A myslím, že je velká škoda, že ho všude možně vytlačuje Gambáč, který se dle mého úsudku nedá pít. :(
Sušice po Rudu mi přijde tak trochu legrační, když je to strakonické pivo.To si ještě pamatuji, ale chtěl jsem tím naznačit, že tu zkušenost nemám jen z jedné hospody. Kdybych se chtěl pochlubit, kde všude jsem pil Samsona, tak do výčtu taky nezařadím Budějovice...
Máme doma ve sklepě prakticky neustále bednu NektaruTak mi prosím jednoho pošli. :) Když je o něm řeč, tak na něj dostávám chuť a tady v Praze se prostě sehnat nedá. :(
pils' tu 14°?Tak to asi ne. Pokud si dobře vzpomínám, tak tomu tenkrát říkali jedenáctka...
oproti tuctovému Gambrhnusu nebo StarobahnuNo jo... mně obojí docela chutná. Staropramen ještě víc...
chutna to ako saratica a aj celkovo som sa z toho zosral-myslim si ze ta imidž je celkovo ako ze na hovno (ako to pivo)
no zase člověk nemůže trávit v hospodě celý denmuhehe
Njn, ale kdyz centericq zvlada vetsinu zde uvedenych protokolu... A pak je cloveku jedno s kym keca.nemíchej jabka a hrušky ... najdi si v seznamu komponent pro co všechno existují "transporty", čili "jedno s kým kecám" můžeš případně řešit na úrovni serveru a ne klienta; výhody klienta nevydávej za nevýhody protokolu
"Ajsíkjú má každej, tak budu taky používat ajsíkjú."
Mně osobně vadí všechno, co ještě není "UTF-8 aware". A pak se mi také líbí, že se jedná o svobodnou specifikaci, mohu si nainstalovat vlastní server apod. Napadá mě vytvořit nějaký školní jabberský server pro komunikaci mezi kabinety a učebnami. ^_^
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.