abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 772 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Nástroje

    Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu

    Typ: koupě
    Cena: symbolická
    Autor: kotyz | Plzeň
    Kontakt: kotyz@jabber.cz
    Vloženo: 30.7.2012 03:04, poslední úprava 30.7.2012 10:51
    Přečteno: 662×
    Sháním starou veteš ve formě komponent do notebooků starejch 6 až 12 let, jmenovitě 2,5" PATA HDD 20-40 GB, SO-DIMM DDR paměti 256-512 MB, SO-DIMM SDR paměti 64-128 MB. Nějaká stará WiFi karta do miniPCI slotu taky potěší, ale neni tak důležitá.

    UPDATE: WiFi sem našel v šuplíku nějakou Atherosku z HP a tváří se že funguje. Nemam k tomu ale žádnou anténku, takže to nic nenajde a nepřipojí. Takže WiFi teď neshánim, ale ten kus drátu k ní bych bral (vyrábět se mi to moc nechce).

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    30.7.2012 03:20 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Tohle se vždycky hodí, jsem z compaq presario 1200 vyhodil dial-up minipci model, vrazil tam minipci wifi (a nějak lamersky vyrobil z kusu drátu anténku) a normálně fičí (akorát signál je slabý), teď čekám na ramku z aukra (zatím je tam 196, až mi dojde 256 MB SDRAM modul, tak tam budu mít snad 320). Do pcmcia síťovka, místo cd mechaniky jsem tam hodil dvd a je z toho "dělo" :-). S framedrop v mplayeru (dá se na to koukat) to dokonce dokáže přehrát i dvd film (trident grafika dokáže akcelerovat video). Baterka tam vydrží ještě přes hodinu...

    Jako málokdo by se tím nechal dobrovolně mučit, ale takové věci jako web či nějaký dokument v openoffice to zvláde (když se to nepřehání s mutlitaskingem). Dokonce to přehraje i flash video na youtube, flash jsem musel nainstalovat 10tku, 11 už nešla protože ten celeron (800 MHZ) nemá SSE2. OS je tam arch (i686 optimalizace), jako browser byla nejsvižnější překvapivě opera.

    Z historických kousků mám ještě ten ntb, co jsem kdysi recenzoval tady v blogu, ale ten nijak hardwarově vylepšovat neplánuju, stačí že v těch W98 jedou dosovky a mám ho fakt jen na zamachrování, ten compaq se normálně doma na prohlížení webu občas použije.

    Jinak k věci: mám 256 MB DDR a budu mít 128 SDRAM, ale my se nemáme šanci nikde potkat, leda bych někdy za rok jel na nějaký ten váš ku sraz ;-).
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 30.7.2012 11:17 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Já tu mam teď tři kousky - jeden Compaq Armada s Pentiem MMX (moc slabý, sou tam win98), pak Dell CPi s Pentiem II (furt slabý navíc sračková grafika neomagic která mi s žádnym linuxem nefungovala (kromě archbangu ale nesměl se otevřít terminál, pak se to taky rozsypalo, ale míň než jinde a jako bonus to bootovalo půl hodiny), sou tam win2000 (s linksem v grafickym režimu na komentování ábíčka z hospody by to stačilo, navíc k tomu mam dvě baterky a obě fungujou)) a teď nově od Jílka Acer s Pentiem M (pravděpodobně odlepující se grafika od desky, když se zatlačí na správnejch místech tak se obraz srovná a když se s tim pak nehejbe tak to může vydržet i celej den, ale chtělo by to přidat paměť a nějakou funkční wifinu aby to bylo trochu víc použitelný). Ještě mam z aukra pěknou pcmcia wifi, ta se dá použít ve všech třech šrotech, ale ještě se mi nikdy nepovedlo připojit k síti - pod win 98 a 2000 se to dá svést na nepodporu wpa, síť to vidí, signál ukáže ale nepřipojí se to, protože to umí jenom wep nebo nic. Pod widlema xp nebo linuxem (pokud se povede nabootovat bez kernel panicu a ideálně i do grafiky) kde by wpa problém bejt neměl, tak se to taky nepřipojí (nebo ani nevyhledá, ale většinou jí to najde ale to je tak všechno). Tak u ní nevim jestli neni trochu vadná (úplně vadná nebude, protože vypadá že funguje nebo to aspoň velmi dobře předstírá), neumí wpa ikdyž podle výrobce a internetu ho umí nebo je někde něco blbě nakonfigurovaný že se to nemůže připojit, ale i to blbý umpc se připojí hned a nemusí se nastavovat nic. Jenže to je zase nepoužitelný bez externí klávesnice s myší a hlavně monitoru (ikdyby ten zabudovanej dotykáč nebyl vadnej, tak na reálný používání bez lupy a stylusu je to moc malý, aspoň teda pro mě). Takže mam spoustu z větší části nebo úplně funkčních přenosnejch zařízení ale sou mi na hovno, protože je nemůžu přenášet a musej bejt připojený k netu přes kabel aby to fungovalo (s vyjímkou umpc kde to nemá normální ethernet port, jen wifi, ale zase tam musí bejt ten monitor) a protože to můžu k něčemu použít jenom doma kde vystačí kabely, tak to můžu rovnou používat desktop a tak ty krámy ani nezpínam. Třeba se mi někdy povede tu sbírku vyměnit za jeden použitelnej kus :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    30.7.2012 11:34 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Njn :-), ten muj compaq presario 1200 je fakt asi vyhrá z tehle sorty zařízení, na začátku to mělo 128 MB ram a 6 GB hadr a jako OS Windows Milenium a postupem času se z toho stal docela slušný stroj (většinu dílu jsem nějak dostal, třeba tu minipci wifi, dvd mechaniku i disk) :).

    Jinak u té wifiny jsem měl podobný problém jako ty, že se to na WPA sítě nepřipojilo (i když, zkoušel jsem to jen z Linuxu, v XP by to asi fungovat mělo samo od sebe - ale kdo ví, drivery jsou svině) a jen je to taky nejprve vyhledalo.

    Nechtělo se mi to moc zkoumat (nějaké ty wpasupplicanty..), takže jsem tam normálně hodil network-manager (jinak je tam LXDE a celkově je to osekané, na těch 196 MB ram si nejde vyskakovat), ale i tak to nic nedělalo dokud jsem nedoinstaloval nějaké podivnosti jako nějakou gnome klíčenku a nenastavil správná práva. Jel jsem podle tohohle: https://wiki.archlinux.org/index.php/NetworkManager

    Bál jsem se, že to ten balast kolem může nějak zpomalit, ale naštěstí je vše ok.
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 30.7.2012 12:48 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    No speciálně na ty widle sem se dočet že wpa funguje až od xp sp2 ale pro 2000 je nějakej wsc wpa assistant co to zprovozní, jenomže neni nikde ke stažení (všude jen neexistující stránky a mrtvý torrenty). Zkoušel sem i win verzi wpa_supplicanta a nic, nějaký jiný připojovátko a taky nic. V linuxu sem se nedostal tak daleko abych byl schopnej pustit wicd nebo networkmanager (to až teď na tom aceru, ale tam sem se stejně nepřipojil, furt je to disabled a nic to nedělá). Na tom umpc mi to v archbangu taky nešlo, ale v lubuntu se to jenom zeptalo na heslo a od tý doby to funguje pořád. Jenže lubuntu chce snad 700 MB paměti (podle webu, nezkoušel sem to) pro spustění instalace! To je už na mě moc...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 30.7.2012 11:19 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Jó a sraz, moh by bejt jeden ještě letos, buď v Praze nebo u mě (to by bylo i s grilovánim). Jen to zorganizovat a donutit lidi aby si na to udělali čas (to je na tom nejtěžší)...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    AsciiWolf avatar 30.7.2012 12:56 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    a nějak lamersky vyrobil z kusu drátu anténku
    Proboha, to bude mít úžasné PSV (což vysvětluje ten slabý signál). :-D
    kotyz avatar 30.7.2012 13:15 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    PSV? Never heard of it...

    Nějaká rada jak to udělat nelamersky nebo kde to sehnat hotový (mimo vyndání z jinýho nb - žádnej takovej nemam)?

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 30.7.2012 13:26 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Narazil sem na tenhle upgrade, to by bylo asi ideální. Taky tam mam dva konektory, ale nevim kterej je ktrej...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    30.7.2012 13:42 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Jj, to jsem našel též. Tam je v tom ntb hlavně problém s prostorem, který navíc nesmí byt faradayova klec. Já to vyřešil vytáhnutím disketovky (nepotřeboval jsem ji) a dal jsem to místo ní. Pak taky potřebuješ koax zakončený takovým mikrokonektorem, jinak to nemáš kam zapojit. Ten jsem měl taky, dokonce zakončený originální anténou která v tom původním ntb (odkud je ta wifi karta) byla klasicky v rámu monitoru. Ale ta "anténa" byl jen správně tvarovaný plíšek a měla tak 3/4 signál oproti tomu, co jsem vyrobil já. Jinak do hotové směrovky jsem nešel ješte proto, že na aukru jsem našel jen od velikosti 30 cm a větší, což už je moc ;-) + shánět konektory zas...
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 9.8.2012 18:29 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Tak se mi povedlo na czc sehnat jak tu ufl-rsma redukci, tak 8dbi anténu (stejnou jako mam u routeru) za tři kila (ušetřim nějaký to kilo za poštu, když si to vyzvednu osobně, akorát projedu skoro ty samý peníze). Přestavba bude! Už mam rozchozený wicd s wpa_supplicantem, tak teď už jenom aby to mělo taky signál. Protáhnu to předpřipavenou dírou na neosazený S-video co je hned vedle síťovky a modemu, těch 20 cm by mělo stačit.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 9.8.2012 18:30 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    30.7.2012 13:35 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Hlavně bych řekl, že je slabá / v řiti ta minipci karta (byla mi dána z nefunkčního šrotu), předtím jsem ji zkusil připojit i na nějakou lepší (ale do ntb neintegrovatelnou) anténu a signál byl i tak mizerný.

    A můj výtvor jsem zapojil do nějakého ápečko a nebylo to špatné. Zkusil jsem toho víc, tohle nakonec fungovalo nejlépe (http://www.videojug.com/film/how-to-do-a-wifi-antenna-hack).
    Baník pyčo!
    30.7.2012 13:46 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Ještě je teda možný problém v tom, že ten koax od antény vedu kousek od procesoru po desce, kde je vysokofrekveční rušení značné (on samotný ten minipci slot je téměř naproti cpu), ale tady bohužel není jiné cesty, od dialup modemu žádný drát samozřejmě nevedl a muselo se improvizovat.
    Baník pyčo!
    Petr Tomášek avatar 1.8.2012 23:42 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    A nechceš radši koupit Letux 400? Aspoň bys přispěl na dobrou věc a neměl zbytečný prachy na zbytečný chlast :-)
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    kotyz avatar 2.8.2012 00:01 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Nemam žádný, sem už 19 korun v mínusu...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    2.8.2012 20:52 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Počítám že to bylo na kotyze, ale jinak ten muj compaq presario z roku 2000 je po všech mých úpravách 3x výkonější než tenhle kousek (víc ram (300 MB), větší rozlišení (1024x768), více místa na disku (30 GB), lepší cpu, hw akcelerace přehrávání videa, lan (skrz pcmcia).. wifi a usb taky má, baterka mu přes hodinu vydrží) a je na hraně relativně pohodlné použitelnosti s dnešními OS (pokud člověk nechce prohlížet stránky v linksu a chce občas i nějaký multitasking, případně otevřít dokument, co abiword nezvládne -> na tomhle openoffice běží úplně v pohodě. Ono stačí i nějaké větší pdfko, na 128 MB ram je rolování slideshow, i tady je to tak tak). Přitom kdybych ho chtěl prodat, nemůžu si za něj říct víc něz tisícovku.

    Na druhou stranu ten tvůj Letux je určitě pěkný kousek hw a bude bezkunkureční v mobilnosti (ne že by můj compaq mobilní nebyl, mě pár kilo nevadí ;-)) a na to jak je to specifický hw je cena skvělá. Využití bych pro něj asi taky nějaké našel (prohlížečka komixů na wc? :-D). Ale když už si takhle hraju, více mě baví upgradnout něco, co se mi (nebo někomu v okolí) doma válí a chtěl bych tomu dát nějaké využítí, smysl, než si to prostě koupit.

    A pokud bych si hrát nechtěl, tak mainstreamově už koupím normální ntb kolem desítky.
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 3.8.2012 00:57 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Kolik už si viděl notebooků s MIPSem? To je jeden z mála. Škoda že SGI nedělalo taky booky, to by bylo boží...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    3.8.2012 02:03 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Dát mi ho za pivo jako vyhozený křáp, budu si s ním hrát klidně týden, ale kupovat se mi ho nechce :-). Takové je pravidlo, jinak bych byl bez prachů úplně (už teď je to bídné) :-D.
    Baník pyčo!
    30.7.2012 21:24 User682 | skóre: 38 | blog: aqarium | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    zdravim,

    vcelku me zaujalo, ze sbirate ruzne veci. Osobne mam doma taky nejakou sbirku.

    Ale neco bych pro Vas mel. ThinkPad port replikator pro T20 modely a podobne. Cenu bych videl za krabicku 100' lehkych Peter =~ 75Kc a ze si to odvezete z Prahy. Anebo nejaka zvukovka do ISA, kterou jeste nebudu mit + predani po Praze.... Anebo neco ze zahradky..., pokud jste z venkova.

    Jinak pustim do sveta tady na abicku behem par tydnu nejake AGP karty + dalsi vetes za nejake spise symbolicke ceny.....

    Vice emailem, pokud mate zajem.

    gf
    kotyz avatar 31.7.2012 20:32 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    ThinkPad nemam, takže by mi to asi k ničemu nebylo (hodil by se mi spíš dock k umpc mivvy um400, kvůli ethernet konektoru a pár usb navíc). Takže si spíš počkam pár tejdnů na tu další veteš. Jestli bude směnitelná za papriky a okurky, tim líp :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Petr Tomášek avatar 1.8.2012 23:44 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Hm, jaka ISA zvukovka? 8bit, nebo 16bit?
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    pavlix avatar 2.8.2012 01:16 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Mám doma 2x XI-626 a nějaké anténky. Jo, a zipku.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    kotyz avatar 2.8.2012 01:18 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    No vidíš, zipku. Když už sem si vyzved ten Acer od Jílka, seš další na řadě...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 2.8.2012 01:22 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Sháním veteš zadarmo nebo za symbolickou cenu
    Koukam že to má nějakej čip Intersil, přesně jako ta Airlive PCMCIA karta z aukra (se kterou se mi nepovedlo na žádnym z mejch třech notebooků připojit k domácí síti, ale kontrolky blikaly a síť to vidělo, dokonce ukázalo i sílu signálu).
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.