abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
    dnes 14:00 | IT novinky

Microsoft hodlá zrušit zhruba tři procenta pracovních míst. Microsoft na konci loňského června zaměstnával kolem 228.000 lidí. Tři procenta z tohoto počtu představují téměř 7000 pracovních míst.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    dnes 13:33 | IT novinky

V říjnu loňského roku provedl Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) místní šetření u společnosti Seznam.cz. Krajský soud v Brně tento týden konstatoval, že toto šetření bylo nezákonné.

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 22:22 | Bezpečnostní upozornění

Branch Privilege Injection (CVE-2024-45332, Paper) je nejnovější bezpečnostní problém procesorů Intel. Intel jej řeší ve včerejším opravném vydání 20250512 mikrokódů pro své procesory. Neprivilegovaný uživatel si například může přečíst /etc/shadow (YouTube).

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 14:22 | Komunita

Dle plánu byl vývoj Firefoxu přesunut z Mercurialu na Git. Oficiální repozitář se zdrojovými kódy je na GitHubu.

Ladislav Hagara | Komentářů: 6
    včera 04:33 | Bezpečnostní upozornění

V terminálovém multiplexoru GNU Screen byly nalezeny a v upstreamu ve verzi 5.0.1 už opraveny bezpečnostních chyby CVE-2025-23395, CVE-2025-46802, CVE-2025-46803, CVE-2025-46804 a CVE-2025-46805. Podrobnosti na blogu SUSE Security Teamu.

Ladislav Hagara | Komentářů: 40
    12.5. 19:33 | Bezpečnostní upozornění

Training Solo (Paper, GitHub) je nejnovější bezpečnostní problém procesorů Intel s eIBRS a některých procesorů ARM. Intel vydal opravnou verzi 20250512 mikrokódů pro své procesory.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    12.5. 11:44 | Nová verze

Byla vydána nová verze 25.05.11 svobodného multiplatformního video editoru Shotcut (Wikipedie) postaveného nad multimediálním frameworkem MLT. Nejnovější Shotcut je již vedle zdrojových kódů k dispozici také ve formátech AppImage, Flatpak a Snap.

12.5. 11:11 | Nová verze

Svobodný elektronický platební systém GNU Taler (Wikipedie, cgit) byl vydán ve verzi 1.0. GNU Taler chrání soukromí plátců a zároveň zajišťuje, aby byl příjem viditelný pro úřady. S vydáním verze 1.0 byl systém spuštěn ve Švýcarsku.

Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    12.5. 00:55 | Pozvánky

Spolek OpenAlt zve příznivce otevřených řešení a přístupu na 209. brněnský sraz, který proběhne tento pátek 16. května od 18:00 ve studentském klubu U Kachničky na Fakultě informačních technologií Vysokého učení technického na adrese Božetěchova 2/1. Jelikož se Brno stalo jedním z hlavních míst, kde se vyvíjí open source knihovna OpenSSL, tentokrát se OpenAlt komunita potká s komunitou OpenSSL. V rámci srazu Anton Arapov z OpenSSL

… více »
    12.5. 00:22 | Komunita

GNOME Foundation má nového výkonného ředitele. Po deseti měsících skončil dočasný výkonný ředitel Richard Littauer. Vedení nadace převzal Steven Deobald.

Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    Jaký filesystém primárně používáte?
     (57%)
     (1%)
     (8%)
     (22%)
     (4%)
     (2%)
     (2%)
     (1%)
     (0%)
     (3%)
    Celkem 608 hlasů
     Komentářů: 26, poslední 8.5. 09:58
    Rozcestník

Vložit další komentář
    17.7.2005 23:25 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Hm
    Tak dneska jsem byl sice až třetí, ale první pro Python :-)
    Copak toho není dost?
    m$ lipo $m avatar 17.7.2005 23:27 m$ lipo $m | skóre: 19 | blog: čaj o páté | Redmond
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hm
    musim se pochlubit "prvnim" hlasem pro BASH
    Albuquerque, New Mexico (April 4, 1975)
    18.7.2005 00:02 Georgo10 | skóre: 14 | blog: Deset hříchů | Olomouc
    jdeme se chlubit :-) poslední dva měsíce sem si maximálně zvykl na Perl, tak má hlas odemně :-D
    -- Georgo
    18.7.2005 12:45 Tomáš
    Taky se musím pochlubit devadesátým druhým hlasem pro PHP :o)
    Barbucha.eu avatar 20.7.2005 11:17 Barbucha.eu | skóre: 23 | Chrást u Plzně
    Rozbalit Rozbalit vše 245. pro PHP
    A já zase dal pro PHP kulatý, dvě stě čtyřicátý pátý hlas, heč! :-D
    Co Bůh rozbil, člověk neopravuj!
    17.7.2005 23:45 vampi | skóre: 16 | blog: JenTakBlog
    Rozbalit Rozbalit vše ach jo :)
    tyhle ankety typu "Nejraději.." mě ničí :) co když nejraději pracuji s kombinací třeba bash/php? tak jsem s odpovědí v pytli :))
    cesta k dokonalosti je nekonečná - proto hledám jen jednoduchá funkční řešení :)
    Ondrej avatar 18.7.2005 00:47 Ondrej | skóre: 20 | blog: darkblair_server | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ach jo :)
    Tak to ber takhle - spoustis PHP skripty pres BASH nebo BASH skripty pres PHP?

Ja hlasuju pro PHP
    Nikdo neni nikdy lepsi nez ty! Pouze ty jsi obcas horsi nez ostatni.
    Ondrej avatar 18.7.2005 00:47 Ondrej | skóre: 20 | blog: darkblair_server | Praha
    a jako 11 :)
    18.7.2005 07:20 vampi | skóre: 16 | blog: JenTakBlog
    nóó, většinou je to tak, že spouštím php přes bash a v rámci toho php spouštím nějaké příkazy bashe :)) ale to že jsem 'nucen' něco spouštět z bashe ještě neznamená, že ho mám nejraději, ne? :)
    cesta k dokonalosti je nekonečná - proto hledám jen jednoduchá funkční řešení :)
    18.7.2005 08:14 Debko
    Tak zahlasujes za jazyk, ktory sa ti zda byt z filozoficko-technickeho hladiska tvojmu srdcu najblizsi :)

Ja som preto hlasoval za python :))) A mne osobne tam chyba este tcsh, idem si stazovat do strassburgu, beeeeee :)
    19.7.2005 20:57 wifinista | skóre: 25 | blog: Nesmyslný Svět | Drozdov
    To to máš ještě dobrý, horší je to když neumíš scriptovací jazyk žádnej :-) JSEM PRO PHP
    Umět dobře pracovat s PC vůbec neznamená umět dobře vytvářet makra v Microsoft Office
    Fill avatar 18.7.2005 09:12 Fill | skóre: 19 | blog: Fill | Třebíč
    Rozbalit Rozbalit vše Nejraději / nejčastěji
    Hlasoval jsem pro perl, neboť pro něj sahám, když mám řešit neco zajímavějšího, co vyžaduje regulární výrazy a vždy se u něj mé závity zapotí (ještě více s zapotí, když mám po sobě či někom jiném číst starší skript ;-) ).

Nicméně k drtivé většině (rutinních) úloh používam to, co na mě neustále zírá z 5-10ti terminálů: bash
    18.7.2005 11:59 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejraději / nejčastěji
    Nejsložitější ,,skriptování`` co v bashi dělám, jsou jednoduché while a for smyčky, které píšu rovnou do terminálu. Nic z toho nemá nad pět řádek.
    Copak toho není dost?
    18.7.2005 10:04 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Rozbalit Rozbalit vše Těžko říci
    Hlasoval jsem pro Python, ale řadu věcí, které v něm píši, bych už nenazval skriptování, takže těžko říci...

Podíl PHP mě děsí. Začalo to tím, že se prgači trpící syndromem jednoho jazyka rozhodli používat PHP i mimo kontext webových stránek -- a brzy se v něm asi budou psát aplikace pro kontrolu jaderných reaktorů a jádra operačních systémů...
    wake avatar 18.7.2005 10:32 wake | skóre: 30 | blog: wake | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Těžko říci
    už se těším na PHP-machine... ;)
    Tento příspěvek má hlavičku i patičku!
    18.7.2005 11:49 JoHnY
    Ja kdyz scriptuju tak vetsinou maximalne prasim a nejlip se prasi v praseckym jazyku. PHP je rozhodne ten nejprasectejsi jazyk jakej jde pouzit. Kamarad z legrace napsal v PHP webserver s forkama :) - krasne to fungovalo(jen pod *nix, wokeni thredy este nikdo nenaimplementoval).
    18.7.2005 12:21 Eregon | skóre: 22 | blog: Eregonovy_vymysly | Všudezdejší

Tak asi zalezi na tom, co si kdo predstavuje pod pojmem "skriptovaci jazyk." Kuprikladu ja jsem hlasoval prave pro PHP, protoze to podle me skriptovaci jazyk rozhodne je. Pouzivam ho ale jen na ty webove aplikace, kdyz mam neco naskriptovat "lokalne," sahnu vetsinou po Bashi, i kdyz uz jsem se zacal trosku kamaradit i s Perlem.

Takze toho podilu PHP bych se nedesil, myslim, ze tak, jako ja, hlasovalo vic lidi.

~ w w w w (oo)   [oo] w w w w ~
    eagle.metawerzum avatar 19.7.2005 20:49 eagle.metawerzum | skóre: 18
    jo, takhle jsem to chápal taky, PHP používám na (jenom) webové aplikace proto jsem pro něj hlasoval, až pak jsem si všimnul toho BASHe, kterej používám na scriptování v konzoli
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    18.7.2005 10:43 klassik | skóre: 24 | blog: Klassikov | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše skriptovani?
    Co je to skriptovani?:-/
    V podstatě nic nevím
    18.7.2005 13:27 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Rozbalit Rozbalit vše Re: skriptovani?
    http://www.abclinuxu.cz/slovnik
    18.7.2005 12:28 Libor Chocholaty | skóre: 12
    Rozbalit Rozbalit vše Nejradeji nepracuji se skiptovacim jazykem :-)
    kdyz uz musim, pouzivam bash. Rad bych se sblizil s pythonem, ale neni dost casu.
    18.7.2005 18:02 raziel | blog: LinArchia
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejradeji nepracuji se skiptovacim jazykem :-)
    Jooo python je fajn. S prehladom sa v nom daju narobit tak krasne neprehladne regularne vyrazy ze by sa typek od perlu aj zastrelil :) PS bol som 50 za Python
    18.7.2005 18:03 zuzu
    Rozbalit Rozbalit vše python
    musim rict, ze v posledni dobe me nadchnul prave tento script
    19.7.2005 00:40 juice | blog: dzusoviny
    Rozbalit Rozbalit vše ruby rulez
    Hlasujem za ruby pretoze ho povazujem za krasny objektovy jazyk, pracujem s nim najradsej, bohuzial nie prilis casto.

Najcastejsie programujem v php (co s tym ked vacsina firiem skriptuje v php ? clovek sa musi nejako zivit), ale ze by som tento jazyk mal nejako velmi rad sa neda povedat. Iste, php ma svoje velmi dobre rysy, najma co sa tyka kniznic, ale pre cloveka, ktory ma tak rad OOP tak ako ja, je niekedy praca v php utrpenim. A to nielen kvoli tomu, ze php (hlavne 4.x) nie je objektovy jazyk ani nahodou, ale najma preto, ze vacsinu programatorov nenuti ani trochu rozmyslat spravne objektovo, hoci oni si osebe myslia, ze objektovo programuju ('ved tam mam classy, ne ?'), to potom nechcite vidiet ten kod a hlavne nechcite, aby ste taky program museli rozsirovat alebo opravovat (ale vacsinou musite, ach jo)

Inak python je tiez fajn, ale prilis som v nom nerobil. Bash mam tiez rad a casto v nom pracujem, najma co sa tyka malych system skriptikov, ved linuxak sa tomu nevyhne nie ?
    19.7.2005 08:24 wolf09
    Rozbalit Rozbalit vše A co ostatni shelly ?
    Ja pouzivam na Tru64 Unixu ksh, protoze bash tam neni, kolega zase csh. Myslim, ze by nemel byt v ankete jen BASH.

Dale souhlasim s tim, ze by mela byt moznost zadat vice voleb. Ja osobne mam nejradsi kombinaci shell - perl. V shellocskem skriptu mam primo napsan kratky perlovsky skript.
    19.7.2005 13:07 Martin Povolný | blog: Krev na widlich | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše PHP - 28%
    Nektery lidi nechapu. Treba jak je mozny, ze komunisty voli 20% lidi? PHP 28% -- svet se zblaznil, vratme se na stromy.
    19.7.2005 16:37 Martin Povolný | blog: Krev na widlich | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: PHP - 28%

Takze pokud jevy 'volit komunisty' a 'nejradeji pracovat v php' jsou stochasticky nezavisle, kazdej 5. voli komunisty a kazdej 3. je phpkar, tak kazdej 15 je komunista a jeste phpkar!
    Sodoma Gomora! Rozhlednete se kolem, mozna stoji ci sedi prave vedle vas!

A jeste hur: kazdej 5 phpkar je komunista. Kristovy rány!

19.7.2005 17:27 Michal Čihař | skóre: 61 | blog: Bláboly | Praha
    Nejlepší by bylo obojí zakázat :-D
    Ondrej avatar 19.7.2005 17:37 Ondrej | skóre: 20 | blog: darkblair_server | Praha
    A nahradit ASPckem, co? :)
    19.7.2005 17:39 Michal Čihař | skóre: 61 | blog: Bláboly | Praha
    To neznám ani trochu :-) ... Jediná správná technologie budoucnosti je přece .NET, ne? :-)
    19.7.2005 18:03 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Copak toho není dost?
    19.7.2005 18:19 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    A nebo ještě jeden. Škoda, že nemáme vlastní linuxové kartinky :-)
    Copak toho není dost?
    19.7.2005 13:15 McBig
    Rozbalit Rozbalit vše BASH, PERL, PHP

Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb ! Chceme více voleb !

Bash na jednoduche scriptování - neco nekam zkopíruj, rekursivne neco projdi a pod - vivat find, cat, grep, atd. :D

Perl tam, kde mi bash nestačí, nebo nechci dělat utilku přímo v c/c++.

PHP na web.

Co se OOP a reg. výrazů týče, tak: OOP používám tam, kde to má smysl, což opravdu není úplně všude, a v případě webu ten smysl často upadá (což neznamená vždy!). Regulární výrazy se dají v PHP použít stejně krásně jako v Perlu, který je na to ehm... stavěný ? ;) K použití čehokoli v pythonu se odmítám vyjadřovat, tedy OOP i Reg.V. tam jdou pužít relativně dobře, toť vše.

Dalibor Smolík avatar 19.7.2005 20:07 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Používám PHP
    PHP je pro mě dar z nebes -:) Jakožto laik jsem schopen vytvářet uživatelsky přijatelné prostředí pro správu naší firemní databáze, kterou jsem musel dříve dělat v MS Accessu. Používání PHP ve spojení s MySQL mně umožnilo nasadit Linux téměř na všechny stroje.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Věroš avatar 20.7.2005 08:34 Věroš | skóre: 24 | blog: Co není v hlavě | 49.29 s.š., 16.54. v.d.
    Rozbalit Rozbalit vše Python má v tento okamžik více hlasů než Perl!
    :-)
    Školím Ansible
    20.7.2005 11:42 Noodles
    Rozbalit Rozbalit vše C++ ?
    Chybi mi tam "Zadny". Ja napr. vsechno delam v c++ a urcite nebudu sam :-)
    20.7.2005 13:33 Lukas Svoboda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: C++ ?
    tim bych se nechlubil:) Zkus se podivat na ruby, python, nebo perl. Prace pak jde nekolikrat rychleji. A kod je prehlednejsi (aspon v nekterych z techto skript. jazyku) - ale to uz je mimo, protoze slusny programator prece pise prehledne i v jazyce kde jsou dovoleny i prasany, ze:).
    21.7.2005 09:23 Noodles
    Prehednost s jazykem vubec nesouvisi. Dulezite je mnozstvi komentaru, readme dokumentace a dodrzovani standardu. Pokud umis praci se zakladni sadou low-level knihoven (regex, STL, iostreams ... ) tak je C++ programek stejne jednoduchy jako v skriptovacim jazyku. Pokud k tomu mas nejake obstojne IDE (jako ultimate++) pak napsat a spustit program (evt. odladit) neni vubec zadny problem a nemam jediny duvod proc bych pouzival Python/Ruby/Perl.
    21.7.2005 09:51 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Tak schválně, jak dlouhé a přehledné bude v C++
    lines_with_foo = [l.strip() for l in file('soubor') if l.find('foo') > -1]

21.7.2005 11:12 Noodles
    No, je to problem "sity na miru" ale stejne:

string s; ifstream f("soubor.txt"); ofstream f_foo("foo.txt"); while (!f.eof()) { std::getline(f, s, '\n'); if (s.find("foo") != string::npos) f_foo << s << "\n"; }

u malych souboru a problemu je to jedno (a mozna ze skriptik se zda i lepsi) ale az to zpracovani zacne byt slozitejsi, je potreba ladit, soubor bude v gigabajtech tak C++ programek bude stale lepsi a lepsi volbou.
    21.7.2005 11:13 Noodles
    formatovani zdrojaku me zradilo :-( radsi to ani nebudu s tema HTML tagama zkouset :-)
    21.7.2005 11:23 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Kdybych to chtěl vypsat, udělám system('grep foo soubor').

Výsledek je sekvence s náhodným přístupem (vektor, pole, ...) z řádek obahujících foo. Přidáním dvou závorek bych z těchto řádek dostal iterátor, čímž odpadají námitky proti velkým souborům ;-) Jak uděláš dopředný iterátor, který bude dávat jen řádky obsahující foo? (Touto otázkou nenaznačuji, že to nejde, není to ani obtížné, ale začíná nám ten kód v C++ nabývat, že?)
    21.7.2005 11:32 Noodles
    Samozrejme ze si lze predstavit spoustu prikladu kde jedna nebo druha verze kodu zacne nabyvat na slozitosti. Kdyz me trapi ze neco nelze, muzu to pridat do moji pomocne knihovny souborovych funkci a ty taky (kdyz budes chtit svoji utilitku zverejnit jako web sluzbu. Ja pouziju gSoap a jsem hned hotovy. kdyz potrebujes slozite parsovani (treba Java zdrojak atd. Zkratka, nepresvedcils me :-)
    21.7.2005 11:55 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Webovou službu? Bavíme se o skriptování? Skripty napíši a zahodím. A když napíšu v Pythonu bez přemýšlení na tři řádky vytvoření hashové tabulky s pojmenovanými sloupci z nějakého datového souboru, nemám potřebu přidávat si to do knihovny pomocných funkcí -- až budou příště data vypadat jinak a funkce by byla nepoužitelná, napíšu to zase na tři řádky.
    21.7.2005 17:30 Noodles
    Tak nevim jestli tady neco chybi, myslim ze ne: http://www.boost.org/libs/libraries.htm#String
    21.7.2005 11:46 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Ale abychom neřešili jeden příklad. Při skriptování si nekreslím předem žádné diagramy v UML, takže je běžné, že furt měním datové modely. K tomu je nejvhodnější jazyk s duck-typing (Python, Ruby), kde se typy de facto vůbec nezabývám. Na jednom konci programu přidám něco do hashe nebo to přilepím jako nový atribut objektu, přilepím run-time funkci jako novou metodu nějaké instanci, a na druhém mě akrorát zajímá, zda to lze použít daným způsobem, nebo nejde. V staticky typovaném C++ tohle můžeš akorát zpovzdálí pozorovat i při extrémním využití monstrozity zvané šablony...
    21.7.2005 11:56 Noodles
    podivej se na Boost knihovnu (ktera pravdepodobne bude soucasti pristi iterace C++ standardu) a zejmena na typ "variant".
    22.7.2005 00:46 Jean
    Pro zajimavost v nejlepsim prog. jazyce soucasnoti - tedy Ruby:

File.open('soubor').grep(/foo/)

A to nemluvime ani o tom, ze se kratky skriptiky bezne delaji v interaktivnim interpretru - jeste to prekladat, to by me uz fakt zabilo.
    22.7.2005 01:30 Jean
    Jeste bych k tomu poznamenal, ze to neni takhle kratky protoze Ruby ma nahodou metodu "grep" na "File" objektu, ktera nahodou dela to co je potreba.

Je to tim, ze Ruby je tak trochu genialni. Napr. metoda "grep" existuje nad vsema objektama, ktere maji metody "each" a includnou do sebe modul Enumerable. Spolu s "grep" pak objektu automaticky pribude dalsich nekolik desitek standardnich metod.

Takze grep ma napr. i Array. Hash, Range a mnoho dalsich.

Ruby je ve vztahu k Pythonu v soucasnosti stejne, jako byl pred tremi lety Python ve vztahu k Perlu. Kvalitnejsi a cistsi jazyk, ale mnohem mensi komunita, Dnes je jasne, ze Python nakonec nad Perlem zvitezi. Jsem zvedav, jak dlouho to same bude trvat Ruby. Ruby ma tu vyhodu, ze je soucasne i silnejsi jazyk, nez Python, takze by mel mit lehci startovaci pozici. Par let to ale stejne bude :).
    20.7.2005 14:55 juice | blog: dzusoviny
    skripty v C++ ? hmmm ...
    20.7.2005 16:43 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Skripty v C už jsem nějaké napsal, ale C++ tinycc tedy neumí -- stěží by pak zůstal tiny ;-)
    20.7.2005 21:24 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše 122. pro Python
    Jsem číslo 122 pro Python, zdá se, že Perlu vyrostla poměrně velká konkurence :-).
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    20.7.2005 21:29 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: 122. pro Python
    Ještě včera měl Python 33% :-)
    Copak toho není dost?
    20.7.2005 23:03 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: 122. pro Python
    Hodim se za nějakou proxy a to bude hlasů pro Python :-)
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    21.7.2005 09:44 Jakub Hegenbart
    Rozbalit Rozbalit vše A co Common Lisp? :-)
    Hromada slušných implementací, zaběhnutý standard, jasná koncepce jazyka... ;-)
    21.7.2005 09:52 unchallenger | skóre: 69 | blog: unchallenger
    Rozbalit Rozbalit vše Re: A co Common Lisp? :-)
    Máš tam možnost ,jiný`.
    21.7.2005 13:43 Jakub Hegenbart
    Rozbalit Rozbalit vše Re: A co Common Lisp? :-)
    To jsem přeci udělal... :-)
    27.7.2005 15:53 Michal
    Rozbalit Rozbalit vše Brno, programátor v Ruby

Hledame programatora v Ruby (resp. RubyOnRails) pro praci v Brne. Prace v centru Brna na HPP, prestizni zabehnute projekty (a dalsi zajimave pred nami), plna kancelar hezkych zenskych a spousta dalsich vyhod (a to i financnich :)

Zajemci se muzou hlasit na myshpa (na) gmail (tecka) com

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.