abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
    dnes 16:11 | Zajímavý software

Střílečku Borderlands 2 lze v rámci výprodeje série Borderlands na Steamu získat zdarma napořád, když aktivaci provedete do 8. června 19:00.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 15:11 | Nová verze

Byla vydána nová verze 2.22 svobodného video editoru Flowblade (GitHub, Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání. Videoukázky funkcí Flowblade na Vimeu. Instalovat lze také z Flathubu.

včera 15:00 | Komunita

Canonical Launchpad vypíná systém správy verzí Bazaar. Vývojáři mohou své repozitáře do 1. září přemigrovat na Git.

Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 13:22 | Nová verze

Byla vydána nová verze 2.53.21 svobodného multiplatformního balíku internetových aplikací SeaMonkey (Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 12:33 | Komunita Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    včera 11:22 | Komunita

Na Indiegogo byla spuštěna kampaň na podporu linuxového telefonu Liberux NEXX s osmijádrovým procesorem Rockchip RK3588S, 32 GB LPDDR4x RAM a 6.34″ 2400×1080 OLED displejem. Cena telefonu je 1 310 eur.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 11:11 | Komunita

Miro Hrončok vyhrál volby do Fedora Council. Mezi sedmi kandidáty, kteří se ucházeli o dvě křesla, nakonec získal nejvíce hlasů - 1089. Česká komunita má tak po delší době opět zástupce v nejvyšším orgánu Fedory.

včera 04:33 | Zajímavý software

Redox OS (Wikipedie), tj. mikrokernelový unixový operační systém naprogramovaný v programovacím jazyce Rust, nově podporuje X11 a GTK 3.

včera 02:55 | IT novinky

Dnes po celém světě startuje prodej herní konzole Nintendo Switch 2.

Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    4.6. 14:33 | Zajímavý článek

Stovky Indů předstíraly, že jsou neuronová síť. Vzestup a pád Builder.ai.

Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    Jaký je váš oblíbený skriptovací jazyk?
     (54%)
     (33%)
     (8%)
     (2%)
     (0%)
     (0%)
     (3%)
    Celkem 210 hlasů
     Komentářů: 14, poslední 2.6. 08:30
    Rozcestník

Dotaz: HP IPAQ 4700, synchronizace pres USB pomoci SynCE

25.1.2006 11:29 Haaja | skóre: 25 | blog: haaja | Praha
    HP IPAQ 4700, synchronizace pres USB pomoci SynCE
    Přečteno: 527×
    Dobrý den, stal jsem se majitelem tohoto celkem pěkného PDA, chtěl bych si nastavit nějak použitelně komunikaci mezi mym PDA a notebookem.
    Dostal jsem se k tomuto:
    Zkompiloval jsem jádro s podporou modulu: usbserial a ipaq, po připojení USB kolébky s PDA se moduly zavedou (lsmod), zařízení se hlásí správně ve výpisu (dmesg).

Nastavil jsem: synce-serial-config /dev/tts/USB0, poté jsem zadal příkaz: synce-serial-start to mi vypíše následující:
    Warning!
    synce-serial-start cannot find the dccm process.
    Without dccm your PPP connection will soon terminate!

synce-serial-start is now waiting for your device to connect

a na PDA se objeví hláška:
    Cannot start
    communications with the
    desktop computer.

Reconnect you device. If the problem presists, see Microsoft ActiveSync Help.

Tak a to je vše, dále jsem se zatím nedostal.

Odpovědi

8.3.2006 17:57 alanos | skóre: 24 | blog: alanos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HP IPAQ 4700, synchronizace pres USB pomoci SynCE
    No tak to jsem dva . ja stim bojuji uz hodne dlouho . skusil jsem to rozchodit podle tohodle navodu ale ten je na gentoo , a stejne sem se dopracoval ke stejnemu vysledku , na PDA se mi objevi hlaska ze nelze sinchronizovat a ze se odpojuje ...atd.
    8.3.2006 17:57 alanos | skóre: 24 | blog: alanos
    No tak to jsem dva . ja stim bojuji uz hodne dlouho . skusil jsem to rozchodit podle tohodle navodu ale ten je na gentoo , a stejne sem se dopracoval ke stejnemu vysledku , na PDA se mi objevi hlaska ze nelze synchronizovat a ze se odpojuje ...atd.
    8.3.2006 18:22 alanos | skóre: 24 | blog: alanos
    Takže dokončeno , mě to funguje , prošel jsem ještě jednou ten navod a , naistalil znovu, vše je ok, kdzž dam do kolebky PDA přihlásí se to samo a vyzve k vložení hesla, komunikace fičí :o))))). Co se tyče obsahu PDA ? Ja používám windomaker , ale mam naistalovany konqueror , tam stačí napsat do URL rapip:/ . Načte se ti to co je v PDA. Uf ... konečně se mi to povedlo, to byla posledni vec kvuli ktere jsem musel pouzit widle.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.