abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    11.5. 18:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 0.2.0 v Rustu napsaného frameworku Pingora pro vytváření rychlých, spolehlivých a programovatelných síťových systémů. Společnost Cloudflare jej letos v únoru uvolnila pod licencí Apache 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    10.5. 19:11 | Nová verze

    Open source RDP (Remote Desktop Protocol) server xrdp (Wikipedie) byl vydán ve verzi 0.10.0. Z novinek je vypíchnuta podpora GFX (Graphic Pipeline Extension). Nová větev řeší také několik bezpečnostních chyb.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    10.5. 04:11 | Nová verze

    Rocky Linux byl vydán v nové stabilní verzi 9.4. Přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    9.5. 22:22 | Bezpečnostní upozornění

    Dellu byla odcizena databáze zákazníků (jméno, adresa, seznam zakoupených produktů) [Customer Care, Bleeping Computer].

    Ladislav Hagara | Komentářů: 22
    9.5. 21:11 | Zajímavý článek

    V lednu byl otevřen editor kódů Zed od autorů editoru Atom a Tree-sitter. Tenkrát běžel pouze na macOS. Byl napevno svázán s Metalem. Situace se ale postupně mění. V aktuálním příspěvku Kdy Zed na Linuxu? na blogu Zedu vývojáři popisují aktuální stav. Blíží se alfa verze.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 53
    9.5. 14:33 | Pozvánky

    O víkendu 11. a 12. května lze navštívit Maker Faire Prague, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    8.5. 21:55 | Nová verze

    Byl vydán Fedora Asahi Remix 40, tj. linuxová distribuce pro Apple Silicon vycházející z Fedora Linuxu 40.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 20
    8.5. 20:22 | IT novinky

    Představena byla služba Raspberry Pi Connect usnadňující vzdálený grafický přístup k vašim Raspberry Pi z webového prohlížeče. Odkudkoli. Zdarma. Zatím v beta verzi. Detaily v dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    8.5. 12:55 | Nová verze

    Byla vydána verze R14.1.2 desktopového prostředí Trinity Desktop Environment (TDE, fork KDE 3.5). Přehled novinek v poznámkách k vydání, podrobnosti v seznamu změn.

    JZD | Komentářů: 0
    7.5. 18:55 | IT novinky

    Dnešním dnem lze již také v Česku nakupovat na Google Store (telefony a sluchátka Google Pixel).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (68%)
     (7%)
     (12%)
     (13%)
    Celkem 188 hlasů
     Komentářů: 11, poslední 10.5. 18:00
    Rozcestník

    Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)

    18.9.2010 00:46 | Přečteno: 1923× | poslední úprava: 18.9.2010 00:46

    Diskuze mne zaujala a dala jsem si práci vyguglovat informace o p.Jílkovi. Podle svých vlastních údajů nemá žádné dokončené vzdělání ani VŠ, ani s maturitou, jeho terapie je podnikání na živnostenský list jako poradenství. Uvádí 3 x rozvedený, původně alkoholik a feťák - je to skutečně pro TV správná kvalifikace pro rady rodinám. Možná jeho praktické životní zkušenosti vyhovují pacientům v blázinci, ale veřejno-právní TV by snad měla dělat pořady s někým kvalifikovaným víc, než vlastními životními propadáky. Ale jde jen o můj názor, pochopitelně mne nikdo nenutí se na ty pořady dívat.

    Zájemkyně

    Pravidla diskuse:

    Dobrý večer paní Zájemkyně (nebo raději paní Marcelo, divačko, či pane Jaroslave?), pod různými přezdívkami jste dal/a již dostatečně najevo, že pan Jílek není váš šálek kávy. Tato diskuse je anonymní, ale zahlcovat ji pod různámi jmény stále dokola tímtéž není korektní. ČT

    Jak se zdá, je tou mou vytrvalou obdivovatelka jedna dáma z Abíčka. Nemám ji to za zlé. Život je těžky a ona ač dochází na IT server zřejmě netuší, že admin se podívá na adresy, odkud se kdo přihlašuje a nějak si dá dohromady, že různá jména, leč jedna osoba. Další osoba, to jest druhá mi slibuje

    Děkuji.

    Pane Jílku,již nezvyšuji úsilí!Mám tolik materiálu o Vaši osobě,že mi postačí na diplomku.Vše samozřejmě budu konzultovat s psychologem a psychiatrem,aby analýza Vaší osobnosti byla dokonalá.Ještě jednou děkuji.Jakub.

    Nezbylo mi než odpovědět:

    Není zač děkovat Jakube

    Přeji vám úspěch při obhájení diplomky. Pokud chcete dělat něčí osobnostní analýzu, budete potřebovat zřejmě více materiálu. Aby byla přesná, zřejmě materiály, které jste uváděl vašemu oponentovi stačit nebudou. To jen tak na okraj. Samozřejmě jsou zde mé knihy a blogy. Pokud je ke své práci použijete, jistě neopomenete uvést pramen, ze kterého jste čerpal.

    Jinak jsem požádal ČT, aby smazala mé příspěvky, zde v této diskusi. Mám na mysli příspěvky, které se netýkají samotného pořadu. To je asi jen jeden nebo dva.

    Myslím, že by mohla redakce nechat i tento. Konečně, kdo bude mít zájem, o mé životní osudy přečte si moje blogy a moje knihy, případně se podívá na pořady ČT na kterých jsem spolupracoval. Ve všech je poměrně podrobně popsána má lidská cesta životem i terapeutická kariera. Včetně mých chatových účastí. :-)

    Dělá mi dobře, tolik pozornosti od anonymů, kteří mi neustále dávají najevo jak jsem pro ně důležitý. Přesto, že mou důležitost mé osoby pro sebe popřou. Ale jsem důležitý. Nikdy v životě se mnou tak důkladně a vytrvale nikdo nezabýval jako zde na abíčku. Děkuji vám dámy a pánové. Budu se snažit aby váš zájem neutuchal. Budu psát více a delší blogy, a když Pán Bůh dá, ještě natočím několik zajímavých televizních pořadů, pod kterými budete moci projevit velikost svého ducha. O to vás přeci nemohu připravit, vždy dám včas vědět, že je něco nového a doufám, že budete pilně pátrat v mé brožované minulosti a přijdete s novými poznatky. Také doufám, že mě podepsaný Jakub nepřipraví o potěšení si přečíst hloubkovou analýzu mé osobnosti. To bude zase jednou veledílo.        

    Hodnocení: 48 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Luboš Doležel (Doli) avatar 18.9.2010 00:56 Luboš Doležel (Doli) | skóre: 98 | blog: Doliho blog | Kladensko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Počet nepřátel a jejich vůle bojovat vždy roste úměrně s úspěchem. Ale k obviňováním ze začátku zápisku - škola nedělá mistry, mistrem může člověk udělat jedině sám sebe. A kdo dokáže lépe radit jak bojovat s peklem než někdo, kdo si jím sám prošel...
    18.9.2010 01:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ale to asi víme oba Luboši, jen některým to nedochází. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Heron avatar 18.9.2010 08:21 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To ví víc lidí. Jen ti hloupí neustále požadují formální vzdělání a bezúhonný život. Ale co takový člověk může vědět o nestandardních životních situacích?
    19.9.2010 07:52 Woknař
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To je přesně argument člověka, který obé nemá, neb není schopen toho dosáhnout a tak alespoň dělá z nouze ctnost. Skutečně si nedokážu představit, jaká pozitiva by mi jako bezúhonnému VŠ přineslo, kdybych věděl, jak se např. cítí několikrát trestaný a nedostudovaný primitiv, prosáklý alkoholem. To jako že bych se do takového člověka dokázal vcítit? Další krok, který by nevyhnutelně následoval, by byl požadavek, abych se mu přizpůsobil. Bylo by to takové politicky a lidsky korektní. Stejně jako se stalo zvykem (co, zvykem - povinností!), že 100 slušných lidí se musí přizpůsobit jednomu nepřizpůsobivému. To tedy ani náhodou.
    Heron avatar 19.9.2010 08:35 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    On svět není černobílý. Takže to nemusí být hned trestaný a nedostudovaný primitiv, prosáklý alkoholem. Úplně stačí člověk, který prostě šlápl vedle. Ani toto ten bezúhonný člověk často neumí řešit a účinně pomoci. Zatímco člověk, který si tím sám prošel a dostal se z toho ano. Zažil jsem to několikrát jak na vlastní, tak na cizí kůži. Stejně tak Jílek umí pomoci závislým, protože ví jaké to je.
    19.9.2010 09:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    kdybych věděl, jak se např. cítí několikrát trestaný a nedostudovaný primitiv, prosáklý alkoholem. To jako že bych se do takového člověka dokázal vcítit?Další krok, který by nevyhnutelně následoval, by byl požadavek, abych se mu přizpůsobil.

    Přizpůsobit? V žádném případě. Také se nepřizpůsobuji alkoholikům, fetákům, hráčům. Porozumět znamená opravdu jen rozumět a proto cíleněji směrovat terapeutické úsilí. Porozumění se nerovná souhlas s konáním. Ani omluva toho konání. To je co, si mnozí pletou. Porozumění vede k tomu, že docela snadněji požaduji na těch lidech dodržování pravidel, protože vím, že jsou toho schopni. Alkoholici, feťáci, hráči, stejně jako cikání.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    frEon avatar 21.9.2010 11:01 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    mozna ses bezuhony VS, ale podle toho, jak tady na abc pises si jeste k tomu zmrd. Na to nezapominej.
    Talking about music is like dancing to architecture.
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 01:45 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To máš tak: škola - to je hodně teoretických znalostí. Ty se člověk může nabiflovat. Jsou potřeba. Ale nedá to, co skutečný život, čím si člověk někdy musí projít, než dojde k poznání. A to v lavicích s knihou nebo počítačem nenajde ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    18.9.2010 10:01 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    škola - to je hodně teoretických znalostí

    Nejen teoretickych, i praktickych, pouzitelnych v mnoha oborech. Cim si nekdy musi clovek projit za poznani nestoji.

    Ignorance is blessed
    18.9.2010 12:55 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Počet nepřátel a jejich vůle bojovat vždy roste úměrně s úspěchem. Ale k obviňováním ze začátku zápisku - škola nedělá mistry, mistrem může člověk udělat jedině sám sebe. A kdo dokáže lépe radit jak bojovat s peklem než někdo, kdo si jím sám prošel...

    Prase vidí svět prasečíma očima. Vidí jen špínu, protože nic jiného není schopen vidět.

    To je ten půvab manipulace. Jiný kontext, jiný význam.
    18.9.2010 01:07 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    už jsem si chtěl namasírovat kolena a jít spát, ale spatřil jsem, že jste napsal nový blog, ve kterém mě pobavil zejména výrok, že:

    a doufám, že budete pilně pátrat v mé brožované minulosti a přijdete s novými poznatky.

    Děkuji LOL
    18.9.2010 01:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tak materiálu jsem jim poskytl dost a dost. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    kotyz avatar 18.9.2010 08:38 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    chtelo by to napsat "Pameti" ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    18.9.2010 10:11 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jsem stejneho nazoru. "Pameti" zni perfect.

    Great minds think alike.
    rottik avatar 18.9.2010 01:58 rottik | blog: rottik | Roudnice nad Labem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    lidi muzete mi prosim rict, kdo to ten pan Jilek je, jeho jmeno jsem zde videl uz vice krat, ale jinak jsem o nem nikde jinde nic neslysel. a jeste technicky dotaz: jak poznate ze to je jedna a ta sama osoba, podle adresy to nejde
    Kašlu už na chytrý kecy a citáty, je to pěkně trapný.
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 02:02 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Bylo jej možné vidět v ČT v pořadu "Ze závislosti do nezávislosti" nebo "Rodina a já". Jinak nezaměnitelný rukopis :-), těžko by to mohly být dvě nebo tři osoby. Jinak i já mám až celkem 4 IP adresy, ze kterých se mohu přihlašovat, dnes to opravdu podle adresy zjistit nejde.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    rottik avatar 18.9.2010 02:09 rottik | blog: rottik | Roudnice nad Labem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    prave to zjisteni me zajima mnohem vic. jednou jsem nastval par lidi na foru na strankach jednoho kamarada a on mi dal ban na IP. jenomze vetsina uzivatelu meho providera je reprezentovana stejnou IP a kamaradovi pak dorazily maily, ze lidi dostali ban, i kdyz nic nepsali. proto me zajima ta identifikace.
    Kašlu už na chytrý kecy a citáty, je to pěkně trapný.
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 02:13 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    No, na dvou adresách mám pevnou IP, takže se mi to stát nemůže, ale dřív jsem měl také podobný problém. :-(
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Heron avatar 18.9.2010 08:25 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Zcela bez pochyb se to prokazuje těžko. Ale i samotný prohlížeč toho může dost prozradit (viz. nějaký test unikátnosti prohlížeče), když by se k tomu přidala unikátní cookies tak už jsme s tou chybou měření také jinde, analýza psaného textu (každý máme svůj vlastni slovopis). Takže to s jistou přesností zjistit jde.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 11:26 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    OS, Rozlišení, barevná hloubka, prohlížeč...
    Darth Phantom avatar 18.9.2010 07:41 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    muzete mi prosim rict
    Pan Jilek je kus debila a timto “blogem“ to definitivne potvrdil. Co k tomu rici. Tehhle kokot v klobouku sedi cely den a noc u pocitace a ukaji se nad svym geniem. Nekdo mu slapnul na bebicko a tak si prisel postezovat a taky sdelit ze bude vic psat.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    tsLnox avatar 18.9.2010 08:52 tsLnox | skóre: 31 | blog: Blog jednoho ukecaného Gentoolemana | Žďár nad Sázavou
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    A proč prosímtě to? Mě osobně nikdy blogy pana Jílka moc neříkaly, i když se pokouším je číst (většinou nevydržím víc, než první odstavec, protože mě to prostě nechytne), ale nedokážu pochopit, co proti němu všichni mají. Může to být člověk, který třeba tobě nesedne, taky takových lidí pár znám... Ale řeším to tak, že se s nimi nestýkám, ne tak, že bych jim nadával a urážel je ;-)
    18.9.2010 22:30 fred
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    jenže fantom alijen je zku*venej komouš. závist a zabšklost, kterou tu dává najevo, je životním motorem týhle sv*ně.
    19.9.2010 15:01 JS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ja napriklad proti nemu nic nemam, spis mi ho prijde lito, ze ma potrebu stourat se v takovych vecech. Myslim, ze to tak citi dost lidi.
    18.9.2010 09:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To víš kreténe, si tady pofňukuji.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 09:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ten kretén je vyhrazen Phantom Aliënu
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 10:21 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Podle IP adresy to nejde. Da se snadno zfusovat i laikem mojeho formatu.
    18.9.2010 09:45 kolmis | skóre: 3 | blog: kolmis
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Pane Jílku, vlastně nechápu, proč to řešíte, co kdo kde napíše, okomentuje, či jak Vás anonymě urazí, apod. Nejste vyjímka coby terč této sorty lidí, kteří budou prudit kohokoliv za cokoliv. Jelikož mám dojem, že jste dostatečně asertivní, abyste se nad to všechno povznesl a vše ignoroval, tak spíš tipuji, že si v brodění žumpou internetové diskuse libujete :) což úplně nechápu

    Obecně diskuse pod články/blogy na (nejen?) českém internetu jsou z velké části žumpa. I proto zavádějí např. zpravodajské servery různé deanonymizující formy registrace, zřizují funkci cenzorů apod. Jak to řešit ?

    - autor diskusi ignoruje, ať si žije svým životem, plebs ať se porve

    - diskusi pod články, na serveru, nemít

    - "striktně moderovaná diskuse" viz http://myego.cz/ ;-)

    Nebo jinak, co takhle napsat články specielně pro ty kibice (yi?), o tom:

    - jak potlačit nutnost komentovat kdesi cosi, reagovat na každý blog nenáviděné (?) osoby

    - jak se naučit ignorovat věci, které jim vadí, ale nejsou schopni ovlivnit,
    18.9.2010 09:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Pane Jílku, vlastně nechápu, proč to řešíte...

    Neřeším, jen se tím bavím, vím, že to nevyřeším, ale jako zábava je úžasné sledovat chování některých lidí, kteří se při každé sebemenší příležitosti vás snaží bezúspěšně kopnout do kotníku. Celoživotně mě bavilo a baví sledovat lidi na ulici, v tramvaji, metru, jak se chovají, jak mluví. I z toho důvodu jsem se asi stal terapeutem a píši o chování lidí knihy. O tom jak jednají závislí, jak jednají spoluzávislí, jak jednají lidé manipulující. A tohle co někteří lidé předvádějí, je skutečně nevysichající zdroj. Je krásné sledovat, jak se točí v kruhu, opakují pořád stejné argumenty. Ztrácejí čím dál tím víc lesk, sami před sebou, hrubne jim slovník (mě nehrubne, u mě to jde opačným směrem :-) Zabývají se každým mým krokem, píší blogy, ve kterých jsem líčen jako satan, píší do redakce televizí atd. Vůbec si neuvědomují, že ta televize si mě vybrala právě pro můj zjev, způsob chování, životní osudy. Televize pod jakýmkoliv svým pořadem celkem vítá reakce, znamená to, že ten pořad žije, že se najdou lidé co ho sledují, Ti lidé slouží mým zájmům, aniž by chtěli.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 09:57 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    nevysichající zdroj

    nevysychající zdroj...
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 09:58 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    jo jo, nejlepší reklamou muže je jeho "špatná pověst". Jen ten Amígo už se přereklamoval :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 11:31 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jak jako špatná? S Panem Kōnigtigerem byly vždycky všechny spokojený! :-D
    18.9.2010 11:36 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Doufam ze Amigo neco rychle sezene, zprovozni. Ty jeho 'reklamace' mi tu schazi. Chytrej milej obcas sprostej Amiga ted asi nudou kouse nehtiky na slicnych nohach pritelkyne, na jeho koncetinach uz asi neni co kousat.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 11:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Reklamace: Já můžu tak maximálně okusovat drápky kočkám!
    19.9.2010 00:01 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    S chuti do toho, pul je hotovo. Kocici manikure zdar.
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.9.2010 00:06 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Aktuálně zuby pouze skřípu, při pohledu na ceny desek se soketem A, jsou ty lidi normální? Vždyť jeto skoro desetiletý! :-D
    18.9.2010 10:22 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Pane Jílek ta zábava je oboustraná. To jen vy si myslíte že se bavíte a ostatním to trhá žíly.Tedy některým možná jo ale větčina se tu ráda strefuje do dědka a netrpělivě čeká na jeho slinty.Prostě je to baví stejně jako vás.
    18.9.2010 10:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To jen vy si myslíte že se bavíte a ostatním to trhá žíly.Tedy některým možná jo .... a netrpělivě čeká na jeho slinty.

    Díky, tohle mě potěšilo. :-)

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 10:46 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tak jednoduchým lidem stačí málo k radosti :)))))))))
    18.9.2010 10:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tak jednoduchým lidem stačí málo k radosti :)))))))))

    V jednoduchosti je krása a síla. I unixové nástroje jsou jednoduché, proto krásné a silné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 11:12 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Je rozdíl mezi jednoduchým Jílkem a jednoduchým unixovým nástrojem :)))))))))))))
    18.9.2010 11:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jednoduchý Jílek zvládá složité úkony. :-) Třeba skupinovou terapii.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 11:31 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Co má taky dělat jinýho.Prostě kozel zahradníkem.
    18.9.2010 11:34 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Končím.sem se osamostatnil a žádná rituš mi nic na talíř nepřinese.jdu se postarat.
    18.9.2010 11:39 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Postarej, prospěje ti to.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 11:38 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Nezávid šmudlo, třeba se taky dočkáš. :-) Ty ji ovšem nezvládáš tu skupinovou terapii. Komprimované soubory holt nejsou tak kvalitní na poslech.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 13:51 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ...ty ji ovšem nezvládáš tu skupinovou terapii.. Nezvládám pane Jílek.Chybí mi geny na chlast.Nebudu u vás jako klient a ani si nevychlastám vaši kariéru terapeuta :))))))))))
    18.9.2010 15:51 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To si smudlo pleteš. Diky chlastu se terapeutem nestanes, ale diky schopnosri tim terapeutem byt. Stejne hako gwniwm se nikdo nestane kdtz chlasta, ale geniem je i kdyz chlasta. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Grunt avatar 18.9.2010 15:46 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Komprimované soubory holt nejsou tak kvalitní na poslech.
    Ovšem teď ten starý dědek začíná pořádně lézt na nervy i mně.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Heron avatar 18.9.2010 15:49 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    18.9.2010 16:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ovšem teď ten "starý dědek" začíná pořádně lézt na nervy i mně.

    Svěřte se, uleví se vám, nenechávejte si to pro sebe.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 00:35 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ucel sveti prostredky.
    18.9.2010 10:33 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ...hrubne jim slovník (mě nehrubne)...

    PMP. Smich je korenim zivota. Na WC nastesti nebylo daleko, gatata zustaly suchy.
    18.9.2010 11:37 empétrojka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Inkontinence je svinstvo.To se ani nemusíš smát a máš vlhko v gatích! :)))))))))))))
    19.9.2010 00:23 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Inkontinence je svinstvo.

    Nemusite trpet, jednoducha operace to da do poradku.Bonus: mensi kosmeticky zakrok je soucasti operace.
    18.9.2010 12:13 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    hrubne jim slovník (mě nehrubne, u mě to jde opačným směrem

    Lidé se učí celý život a nejlepší je osobní příklad.LOL
    18.9.2010 10:14 Dadam | skóre: 12 | blog: dadamovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Zde se přidám.
    První věc: Ta paní nahoře by si měla uvědomit, že jakýkoliv expert s vysokoškolským vzděláním, třeba i třema, bude pořád mluvit o jiných lidech. O drogách má načtené v knížkách, setkal se se spoustou závislých, ale nikdy nebude schopný říct to, co právě ten závislý. Můj názor.
    A druhá věc: Pana Jílka nesleduji, maximálně si tak přečtu úvod ve výpisu blogů, jestli mě něco nezaujme. Ani nevím jak vlastně začal. Co mě mrzí je zdejší postoj. Fandíme Pirátské straně, chceme si udržet svobodu atd, nicméně v momentě kdy přijde někdo, kdo nepíše o tom, co my, děje se to, co se děje.
    A i B mají svoje výhody a nevýhody. Vyberte si to, co vám vyhovuje víc, a necpěte A tam, kam patří B.
    18.9.2010 11:37 qw11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    A ja blbec som dufal ze sa jedna o admina na abclunuxu.
    18.9.2010 11:38 qw11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Oprava, abclinuxu.
    18.9.2010 11:51 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Zajima me z jakeho duvodu se poustite do jakekoliv zeny ktera se zde objevi jako hejno vos?
    18.9.2010 12:18 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    hejno vos???? a v gatatach ? to budou ty od fčelkymáááji
    19.9.2010 00:33 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Mluvite z vlastni zkusenosti? Jake to bylo? Skromnym staci nekolik, nemusi byt cele hejno.
    19.9.2010 01:25 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Mluvite z vlastni zkusenosti? Jake to bylo? Skromnym staci nekolik, nemusi byt cele hejno.

    co je to za ptákovinu s těma hejnama... já nevím jak u vás, ale u nás osí osádka nevytváří hejna, ale roje
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.9.2010 01:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    u nás osí osádka
    ...nepřeháněj to s tou spisovností Traktore! :-D
    19.9.2010 07:00 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    oslí.. mám postgraduální vzdělání v naší komoře :-)
    19.9.2010 07:07 PT-33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)

    19.9.2010 07:38 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)

    19.9.2010 07:45 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    LMAO.
    19.9.2010 00:39 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tohle vyznelo nejak blbe. Dalo by se predpokladat ze se zde jakakoliv zena objevi jako hejno vos.
    18.9.2010 16:53 Henryk Lahola
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Pan Jilek neni tak dobry jako ja, ja mam tri vejsky a on prd! Henryk Lahola
    18.9.2010 18:44 Hanry Holala
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tak to mas furt vo jednu vic nez jedna z Jílkovej dcerek, ta ma jenom dve. Ale i to je o dve vic, nez Jilek snese ve svym okoli, protoze se mu vzdelanci hnusi!!!!
    18.9.2010 19:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Hanry Holala

    Vzdělanci se mi nehnusí, jen blbci tvýho typu mě nudí. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 19:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Zdravím z internetového záhrobí, normálně mi ten tonic tak zkazil chuť, že sem dneska ani na to blbý pivo nešel... :-(
    18.9.2010 19:45 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Nic nevydržíš -)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    18.9.2010 19:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Citlivko, kdyby jste něco řekli, mohli jste pít dobrý kafe a jíst štrůdl.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    18.9.2010 19:51 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    a kdyby byli joooo hodní tak i pečený koleno, mojí specialitku. Mám fotky, ale mám zakázáno je tady publikovat, na vás tři se nedá koukat a já mám prý moc velký výstřih :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 20:03 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    já mám prý moc velký výstřih
    Prosím prosím ... fotečky ... :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 20:06 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ten výstřih mam vyfocenej taky a mně nikdo nic nezakázal :-D

    To jak se "tulim" máš? :-D
    18.9.2010 20:10 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    jasně, posílám přes facebook, ty psí oči jsi odkoukal od kočiček?
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    kotyz avatar 18.9.2010 20:16 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ty oci, to je uplnej kocour ze shreka! :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 20:40 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    No, na tvůj výstřih, abych byl upřímný, zas tolik zvědav nejsem :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 21:19 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To mně by zas docela zajímal :-D
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 21:25 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ta poznámka o výstřihu, co mě nezajímá byla na tebe, ne na Ritu :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 22:44 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Ten Acer mi při pokusu podívat se na tu fotku, spáchal sebevraždu otevřením v Gimpu :-D
    kotyz avatar 18.9.2010 20:14 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    za to muzu ja, ze sem to vcas a radne nevykomunikoval, ale jen neco nezavazne na pul huby placnul v blogu. ale zatim se nikdo z nas do hrobu jeste nechysta a dalsich prilezitosti na setkani bude dost a dost ;-) treba toho 5. 10. s tou novou knizkou ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    18.9.2010 20:19 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Příloha:
    jo jo, na sále se budou podávat pouze nealkoholické nápoje :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    kotyz avatar 18.9.2010 20:59 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    to mi nevadi, to pivo si muzu dat jindy a jinde ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 18.9.2010 21:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ...nebo si vzít svoje :-D
    kotyz avatar 18.9.2010 21:31 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    nebo, ale nechci zbytecne drazdit kobry bosou nohou :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    default avatar 19.9.2010 12:33 default | skóre: 22 | Madrid
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To se mi jednou povedlo propašovat do klubu dvě flašky vodky. Já úplně zapomněl, že je mám v batohu, až potom jsem si to uvědomil… :-D
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 20:07 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Chyba. Já jsem dnes šel do kanceláře. Pěšky a se psem. Jsou to sotva dva kilometry. Proti mně šly dvě mladé Rusky. A jedna povídá: Kakaja krasivaja sobačka .. Kakoj moloděc! :-) :-) Abych prý přišel k nim do hotelu .. no, asi si zapomněly doma brýle.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    18.9.2010 20:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Spíš tě otypovaly jako pána s penězi. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 18.9.2010 20:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Nojo, tohle mě vůbec nenapadlo. Já jsem myslel, že to od těch Rusek byla čistá láska :-D :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    18.9.2010 20:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jo jo, zcela čistá. Peníze prý nesmrdí. Ani Ruskám.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 09:34 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    možná tím molodcem myslely etu krasivaju sabačku:-)
    kotyz avatar 18.9.2010 20:12 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ja uz si sah do lednice pro desitku cernyho kozla, cekala tam na me chudak dva dny a ja si ji porad nevsimal :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    18.9.2010 20:14 Modena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jaký má smysl ten blog tady na Linuxu? Jestli jste konfliktní člověk, a lidi na vás podrážděně reagují, tak je buď neprovokujte nebo tady nebrečte, že vám všichni ubližují.

    BTW nevěřím, že se tím bavíte - to snad normální člověk nemůže mít jako koníčka, srát cíleně cizí lidi :-(
    kotyz avatar 18.9.2010 20:17 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    do blogu si muze kdo chce psat co chce a komu se to nelibi, tak ten at si prdel polibi to proste necte ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    18.9.2010 20:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Modeno, na nic sem se tě neptal, tak nevopruzuj.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 00:51 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Dalsi ukradenej nick, Moderno? Ze se nestydis. Vymysli si svuj, originalni, tenhle se na tebe nehodi. Modena je mesto plne kras.
    19.9.2010 01:36 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Mylady, ten váš nick taky není ojedinělý, tak tady nemoralizujte LOL
    19.9.2010 07:08 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Mylord, \../.
    19.9.2010 00:14 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Možná to je škoda, že ten papír od školy nemáte. Neuvažoval jste o tom? Podle toho co píšete / co prezentují v TV by to pro vás byla brnkačka, akorát byste si došel popovídat na zkoušky a odešel s diplomem ne? ;-)
    A byl by pokoj od útoků na (ne)kvalifikaci...

    V těch právních věcech okolo se nevyznám nějak extra dobře, ale jestliže jste ještě VŠ nedělal, měl byste (afaik) jako každý mít nárok na 6 let VŠ studia "gratis"...
    19.9.2010 01:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    kralyku, televize nemá problém s mým vzděláním, já nemám problém se svým vzděláním, PL Bohnice nemá problém s mým vzděláním, problém má pouze někdo jiný. Já se jen bavím úpornou snahou jednoho člověka. Já přeci nikde neříkám, že mám vysokoškolské vzdělání, jen říkám že mám středoškolské vzdělání, tři psychoterapeutické výcviky, plus PPF, Pražská psychoterapeutická fakulta což je šestisemestrová privátní škola, kterou jsem absolvoval se zakončenou obhájenou závěrečnou prací. Z pěti set prních absolventů nás jich dokončilo , nebyla tak lehká, jak se někteří domnívají.

    Na tom základě v PL vykonávám práci terapeuta, zcela samostatně, pod supervizí. Mé zkušenosti jsou takové, že stojí za to spoustě lidem s vysokoškolským titulem aby ke mě chodili na stáž, může ti to připadat divné, ale terapeutem se většinou nestávají lidé kvůli svému vzdělání, ale kvůli nadání.

    Takže mé vzdělání mi přijde zcela dostačující a pokud seněkomu nezdá, pak se ohražuje a já z něj mám legraci, protože je to člověk který vystupoval jako psychoanalytik, stačí dohledat jeho komentáře z roku 2006 a pak když jsem zjistil, že je to jen podle jeho vlastních slov absolvent devítileté terapie, nemůže mi to odpustit. Moji nadřízení proti mému vystupování v televizi zcela nic nenamítali. Jako kvalifikovaného terapeuta mě zaměstnávají a uznávají.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 01:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ...dokončilo 56..
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 01:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    na používání titul psychoterapeut není nutné žádné zvláštní vzdělání jako je třeba MUDr, Phdr, magistr.

    Kdo ji může poskytovat

    Psychoterapii může vykonávat psycholog, psychiatr, sociální pracovník nebo duchovní, který absolvoval nebo se účastní navazujícího psychoterapeutického vzdělání formou tzv. psychoterapeutického výcviku. Ten zahrnuje vedle teoretického vzdělání i praktickou část (nácvik terapeutických dovedností) a část sebezkušenostní, kde se svým lektorem i kolegy zkoumá vlastní problémy, aby minimalizoval jejich negativní vliv ve své práci. Každý psychoterapeut pravidelně dochází ke staršímu kolegovi, tzv. supervizorovi, se kterým probírá svou práci s klienty za účelem odborného zdokonalování a prevence chyb.

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 01:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    On totiž neexistuje u nás žádný zákon, který výslovně určuje, kdo psychoteraput je a kdo není. Není zákon o psychoterapii. Všechno co dáma uváděla jsou jen pravidla, která si stanovily různé komory, ale ty nemají platnost zákona.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 02:24 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Panebože nemusíte to vysvětlovat milionem komentářů, já CHÁPU, že absence VŠ vzdělání vás nelimituje ve vaší práci... ;-)
    19.9.2010 01:44 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    no, pane Jílku, malinkatej rozdílek tam přece jenom je... je,přísně vzato, terapeut a je psychoterapeut... malinko mlžíte ... a formální vzdělání je jedna věc, vzdělanost druhá, nicméně, není na vás posuzovat vlastní vzdělanost, každý z nás má právo na svůj vlastní názor na vzdělanost každého z nás LOL
    19.9.2010 09:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    No malinko nemlžím, na titul psychoterapeut celkem vzato není jen tak mezi námi, potřeba nic. Stejně jako není na titul fyzik, matematik, učitel atd, potřeba žádné oficiální vzdělání. No a já jsem si tu práci dal, a mám nějaké vzdělání. V tomto směru. I teoretické, docela kvalitní To jen tak mezi námi.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 01:24 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    kralyku, televize nemá problém s mým vzděláním, já nemám problém se svým vzděláním, PL Bohnice nemá problém s mým vzděláním, problém má pouze někdo jiný.
    Já vím, já vím, vy jste mě hnedka vzal jakože si myslim, že byste to vzdělání měl mít, tak to ale není, netřeba mi to sáhodlouze vysvětlovat ;-)
    Já to jen psal kvůli tomu, že třeba by vám to mohlo pomoct. Vycházím čístě logicky z úvahy, že uškodit by to nemohlo, možná naopak, tak jsem se jen zeptal, jestli o tom třeba neuvažujete, to je všechno...
    19.9.2010 01:30 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    psychoterapie

    na tohle se koukni, to je velmi zajímavý článek.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 02:19 PT - 33 - Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To sem si dal, ráno vstávám v šest a čtu si tu článek o psychoterapii! Moooc pěkný článeček. Jak si vysvětlit tohle ? Cituji:

    Psychoterapeutem je možné se stát absolvováním studia psychoterapie

    EAP4 nabízí představu o tom, co obnáší studium psychoterapie, kdo může psychoterapii studovat i jaký je rozsah celého studia. Podmínky jsou natolik přísné, že podle mého nehrozí průnik šarlatánství ani nebezpečí nevědeckosti, ani zaplavení rychlokvašenými nedouky.
    19.9.2010 02:34 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Psychoterapeutem je možné se stát absolvováním studia psychoterapie
    No to ale samo o sobě nijak nevylučujte jiné způsoby, jak se stát psychoterapeutem...
    19.9.2010 02:31 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    To je reakce na mě? Teď nevím, jestli to správně chápu...
    Já se jen a pouze ptal, jestli uvažujete o VŠ studiu, jen tak čistě ze zvědavosti, nehodlám z toho vyvozovat nějaké závěry ohledně vaší kompetence, ať už bude odpověď jakákoli, nebo vyvolávat nějaké flamewary. Provizorně to beru jako "Ne", kdyžtak mě opravte...

    Mimochodem, pozoruju, že mi tykáte. Onehdá jste si stěžoval, že vám tykám, od kteréžto doby vykám, takže buď mi prosím taky vykejte, nebo si nestěžujte na moje tykání ;-) (preferuji tykání)
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.9.2010 02:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Já preferuju onikání, budeme si onikat? :-D
    Dalibor Smolík avatar 19.9.2010 03:07 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Vašnosto, to měli dobrý nápad ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    19.9.2010 02:11 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Já to pochopil správně, kralyku, taky si myslím, že by pan Jílek mohl ještě v pohodě absolvovat denní studium, v těch paragrafech se nevyznám taky, ale řekl bych, že za externí by musel platit, tak to denní by bylo pro něj lepčí
    19.9.2010 02:33 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    že za externí by musel platit
    Pokud vím, tak ano, ale jen sociální/zdravotní, studium jako takové ne... A sociální/zdravotní stejně už nejspíš tak jako tak nějakým způsobem platí, takže to by asi nebyl problém...
    19.9.2010 07:21 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Já kdybych měl studovat,v úvahu by připadala zkrácená korespondentní forma, na facebooku, seznamu nebo abc linuxu, nemusel bych se furt někam vláčet, studoval bych si pěkně doma v teple, jenom tak mimochodem mezi skupinovou a individuální terapií.
    19.9.2010 07:23 PT- 33 Tracker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)

    korespondementní

    =^..^= AmigaPower® avatar 19.9.2010 11:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    korespondementní
    ...to bych si možná dodělal taky :-D
    19.9.2010 11:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Tak začni, můžeš psát na facebook
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 19.9.2010 13:29 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    šestisemestrová privátní škola, kterou jsem absolvoval se zakončenou obhájenou závěrečnou prací.
    Já stále nechápu, proč je tady tolik diskuze kvůli tvému vzdělání. Nevím, jaká je úroveň této školy, to pochopitelně nemohu posoudit, ale pomaturitní šestisemestrální kurz se závěrečnou prací není až tak odlišný od klasického vysokoškolského vzdělání (8 - 10 semestrů + diplomka). VŠ to sice není, ale říci, že jsi člověk bez příslušného vzdělání, bych asi odmítl.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    19.9.2010 13:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Já jim rozumím, prostě se vždycky něco najde. kdybych měl vzdělání podle jejich představ, budou se ptát, jak to že člověk s mou minulostí vůbec smí pracovat s lidmi. :-) Stejné jako Faradaye. Na to kolik toho uměl, se v každém jeho životopisu dočtu, že neměl formální vzdělání. To neměl a přitom mu to myslelo jako málokomu v oblasti fyziky.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    19.9.2010 13:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ..u Faradaye...
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.9.2010 13:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    ...tu druhou knížku ;-)
    20.9.2010 17:10 YYY | skóre: 29 | blog: martinek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zdá se že adminovi došla trpělivost :-)
    Jedinym moznym zpusobem, jak docilit toho, aby zde jilek prestal psat, je imho proste ignorace. Mozna by se mohl vratit pt a napsat neco hezkeho o ff nebo homosexualnich parech, aby se pozornost diskutujicich rozprostrela.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.