abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 01:00 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 24.04.28 s kódovým názvem Time After Time svobodného multiplatformního video editoru Shotcut (Wikipedie) a nová verze 7.24.0 souvisejícího frameworku MLT Multimedia Framework. Nejnovější Shotcut je vedle zdrojových kódů k dispozici také ve formátech AppImage, Flatpak a Snap.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:33 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    27.4. 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 44
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 875 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...

    2.5.2007 14:55 | Přečteno: 1729×

    ...aneb, čím větší debil, tím větší úspěch.

    Pánové. Je vidět, že jste praštění jako všichni ostatní. Abíčko se v podstatě v ničem neličí od hloupoučkého diskuzního žive.cz, či narcistickeho blogu Radka Lulána :-D

    V rámci psychologického posudku, který musím v rámci diplomové práce zpracovávat, mě zajímalo, zda existuje server, kam si chodí povídat normální lidé. Mezi mnoha jsem si vybral i abclinuxu. Svoje přízpěvky jsem stupňoval od těch nejobyčejnějších témat, přes ty kontroverzní až po nejubožejší hloupé a vulgární výkřiky. Zajímavé je, že čím větší sprostota a ubohost, tím větší zájem o diskuzi vyvolá.

    Normální člověk, vnitřně spokojený sám se sebou, nemá potřeby vůbec se angažovat v diskuzích, které jsou podle něj hloupé až nedůstojné. O to víc jsem byl překvapen "zájmem" o diskuze s "kanalizačními tématy" a nezlomnou snahu o dokazování ,že autor "nemá pravdu".... :-D

    Přeji vám mnoho příjemných chvil u vašich "diskuzí" a dám vám jednu dobrou radu do života:

    "Užívejte si sluníčka, venku je tak krásně, ...všude samá minisukně"...

    Hasta la Vista...
    Tux Cluster-KKK1-ABCKiller končí....
           

    Hodnocení: 18 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    2.5.2007 15:00 Ladicek | skóre: 28 | blog: variace | Havlíčkův brod
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Jsem jediný, komu snaha vysvětlovat vlastní primitivismus psychologickou studií přijde tak trapně častá, že by snáz uvěřil pohádce o informatikovi, co si našel holku? :-)
    Ještě na tom nejsem tak špatně, abych četl Viewegha.
    2.5.2007 15:06 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Máš pravdu. Kdyby si milý ABCKiller zjistil, že už se tu takto své přihlouplé výkřiky snažili maskovat nejméně dva blbečci před ním, třeba by se pokusil vymyslet něco lepšího. Ale co, hlavní je, že "Tux Cluster-KKK1-ABCKiller končí...." :-) - tedy pokud se tomu dá věřit.
    Luk avatar 2.5.2007 15:59 Luk | skóre: 47 | blog: Kacířské myšlenky | Kutná Hora
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    tedy pokud se tomu dá věřit
    Nevěřím, a tedy blokuji. Už podruhé. Bohužel. Myslel jsem si, že tuto funkci nebudu nikdy potřebovat.
    Šifrování je absolutní nutnost a pomáhá chránit před nekalými živly
    freshmouse avatar 2.5.2007 16:12 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Návštěvy v nemocnici 2x týdně 1 hodinu. To bylo socialistické zdravotnictví. Jak se vám líbí?
    (Patička.)

    Souhlasím. Peníze by se měly dávat těm, kteří to SKUTEČNĚ potřebují, tzn. starým a těžce nemocným. Musím říci, že v mém okolí je spotřeba léků enormní. Dokonce jsem na vlastní oči viděl a na vlastní uši slyšel tento rozhovor (plnoletých lidí):

    (Vysypal na stůl z krabičky asi 20 až 30 pilulek různé barvy.) "Jé, ty s sebou máš léky! To je super. Dej mi ňákej, bolí mě hlava!" -- "Ale já nevim jakej, já se v tom nevyznám." -- "Tak mi dej třeba ten modrej a pak ten oranžovej, tím určitě nic nezkazíme."

    Tomu říkám "zdravotnictví doma"... Osobně preferuji spíše prevenci, než nějaké pojídání zdravých kapslí, a lékům se vyhýbám (beru je, pokud není zbytí).

    Vyžírání zdravotní péče je v tomto státě vůbec nenormální. Do lékárny se chodí jako pro buřty a pak se (zejména) socani diví, že nezbývá na ty, kteří nemají jinou možnost, než nějakou tu pilulku polknout...
    Luk avatar 2.5.2007 18:52 Luk | skóre: 47 | blog: Kacířské myšlenky | Kutná Hora
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Tu patičku jsem si dal kvůli lidem, kteří nostalgicky vzpomínají na zdravotnictví za reálného socialismu. Jenže někteří si to ani nepamatují (resp. nemohou pamatovat, třeba proto, že se narodili v roce 1987) nebo pamatují, ale nechtějí přiznat realitu. Praktický zákaz návštěv byl jen jedním kamínkem z celé mozaiky ;-)
    Šifrování je absolutní nutnost a pomáhá chránit před nekalými živly
    freshmouse avatar 2.5.2007 22:14 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ho hó. Ti, kteří to nemohli pamatovat, se mohli informovat. Co se týče mě osobně, tak já jsem dodnes postižen pobytem v socialistické porodnici. Neříkejte mi, že ta """""strava""""", kterou tam mámu šiškovali, neměla vliv na plod. V rámci objektivity přiznávám, že teď to stojí taky za hovno, ale za menší a vůbec hezčí. Jinými slovy, pokrok je, ale malý. Na druhou stranu si lze najít i kvalitní péči, i když je třeba placená. Neříkejte mi nikdo, že by ženy měly rodit jako indiánky -- za pochodu. Domnívám se, že peníze vložené do dětí nejsou nikdy zbytečně vynaložené, zejména co se týče zdraví a vzdělání.

    Nikomu nezakazuji a ani nechci zakazovat si pro ten svůj lék chodit třeba stokrát denně. Jen se domnívám, že jsme hypochondři -- a hypochondrie je naše hlavní choroba, ne pokašlávání. V souvislosti s tím je taky třeba změnit hrazení léků.

    Souhlasím s vládními návrhy, které proběhly. Nejsem ekonom, nejsem lékař, ale jako potenciální pacient a krmič zdravotních pojišťoven s tím souhlasím. Ti, kteří léky SKUTEČNĚ potřebují, ušetří, a zbytek si trochu připlatí. Však to je ta solidarita, co o ní mluví Paroub i Fičo, ne? Vadí mi, že "troubové odvedle" nechápou, že ty léky a lékaři nerostou na stromech a zadarmo. Jediné, co bych ještě ponechal debatě, jsou konkrétní poplatky u lékařů.

    A to vše říkám s vědomím, že můžu jako každý člověk onemocnět prakticky kdykoli, a že jednou budu taky starý a budu bryndat polévku...

    Nechme toho. Prostě chci zničit pracující lid a jsem vůbec ten nejhorší kapitalista, vrah z Wal Martu, vlastně z Wall Streetu. Na lidech mi nezáleží a zajímají mne jen dolary a pozlátko. Jsem taky kulak a na svých polích nechávám dřít nebohé rolníky. Naneštěstí mě soudruzi prohlédli a odhalili dělníkům uloupenou nadhodnotu. Snad by to spravilo pět nebo šest let u oddílů PTP ("Jako na brigádě, jo?").

    Chvála rotačce, soudruzi!
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 22:27 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Hm myslis, ze ked budes platit polatky za osetrenie alebo lieky, tak sa ti znizia dane? Tusim o tom pisal uz Orwell, ze reformy su iba inym vyrazom pre zdrazovanie zo sirokej slovnej zasoby newspeaku (1983?).
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    freshmouse avatar 2.5.2007 22:28 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    O daních jsem neřekl ani ň.
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 22:33 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    To uz patri k tym argumentom, preco polatky za sluzby v zdravotnictve a preco polatky za lieky, sorry, nejako som si nevsimol ze si to tam nespomenul ;)

    Hop a je zo mna lidoop alebo aspon rudy komanc...
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    freshmouse avatar 2.5.2007 22:31 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Když jsme u toho Orwella, mimochodem, víte, že byl socialistou?
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 22:35 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Neviem sice do akej skatule ho hadzu, ale viem, ze dost casu travil ako korenspondent so spanielskymi anarchystami.
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    freshmouse avatar 2.5.2007 22:38 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Jo jo, on toho vyzkoušel víc. :-)
    2.5.2007 22:27 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Jaká náhodička. Zrovna dneska jsem koukal na FABF16.
    xxx avatar 2.5.2007 22:50 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...

    Kulaci dostavali petadvacet...

    ...let v gulagu.

    Please rise for the Futurama theme song.
    freshmouse avatar 2.5.2007 22:54 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    No jo, ale dneska jsou i ti komunisti na lid hodnější. :-D :-D :-D
    Max avatar 2.5.2007 20:42 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ano, končí, je to jisté. Ovšem začíná Tux Cluster KKKKiller :D
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    2.5.2007 19:17 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    informatikovi, co si našel holku? :-)
    Informatik s holkou není informatik, nebo jak to mám chápat? Resp, kde je definice informatika? :-)
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    2.5.2007 15:09 pic | skóre: 30 | blog: Perdido_Street_Station
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    připomínáš mi jednu mojí bejvalku - psycholožka, spousu velice pozitivních názorů na život, na většině mejdanů se snažila protlačit nějaké bezva psyhologické hry, u kterých jsem se měli otevřít a podobně. K životu byla nepoužitelná. A pokud vím tak není použitelná ani teď po 6 letech

    Hraj si se svými psychotesty, když Tě to baví, seš jednička
    2.5.2007 18:33 zde | skóre: 9 | blog: Linuch | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    K životu byla nepoužitelná.

    Proč? Excentrik přesvědčenej o své genialitě a zábavnosti je docela běžná věc, s tím se dá žít docela dobře- dokud tě bere za rovného partnera.
    Táto, ty de byl? V práci, já debil.
    2.5.2007 15:24 lonny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Daleko nejblbejsi diskuze sou tady!! http://newz.cz/spreadnewz/
    freshmouse avatar 2.5.2007 15:30 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    :-D :-D To mi připomíná Viléma, co "potřeboval pomoct" s Mandrivou. Pak řekl, že šlo jen o sázku, a že vyhrál asi 10 tisíc peněz. :-D

    No, hlavně, že končíš. :-P
    freshmouse avatar 2.5.2007 15:34 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ty jako-hry mi ještě připomněly tento vtip: V baru přistoupí mladík k pěkné slečně, která sedí u pultu sama, a zeptá se jí, jestli ji může pozvat na skleničku.
    "Na hotel?!" vykřikne ta slečna.
    Ostatní hosté zpozorněli. Mladík vysvětluje:
    "Vy jste mě, slečno, nepochopila. Chci vás jen pozvat na malý drink."
    "Chcete mě pozvat na hotel?" vyřvává ta slečna.
    Lidé se otáčejí. Mladík, červený až za ušima, zmateně odchází. Slečna ho rychle dohoní a šeptá:
    "Promiňte, že jsem vyvolala rozruch, ale jsem studentka psychologie a zajímá mě chování lidí v nečekaných situacích."
    "Cože?!" zařve mladík na celý lokál, "pětset marek?!"
    :-D
    Dalibor Smolík avatar 2.5.2007 19:52 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Staré, ale dobré :-)
    Mně tento blog připomíná heslo "Všichni jste blázni, jen já jsem letadlo"
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 15:39 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    No nieco na tom tvojom zapisku bude. Priemerny citatel abicka vobec nepotrebuje seriozne zapisky, hlada kontroverznost, niekedy postaci aj prazdny prispevok a niekedy howno (tento odkaz sem uz davat nebudem). Priemerny citatel abicka je totiz frustrovany a hlada objekt, ktory by zatlkol do zeme pomyselnou bejsbolovou palkou. Abicko by bolo fajn keby zmenilo svojich citatelov. Nezufajte vsak, uz vam budujem novu potencialnu citatelsku zakladnu. Ozaj nezabudni zverejnit vysledky tej studie ;)

    Vas Dezider Lakatos
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    freshmouse avatar 2.5.2007 15:43 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Priemerny citatel abicka vobec nepotrebuje seriozne zapisky, hlada kontroverznost, niekedy postaci aj prazdny prispevok a niekedy howno (tento odkaz sem uz davat nebudem).
    Hlavně neříkej, žes to napsal jako součást nějaké psychologické studie. :-P
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 16:08 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Take veci nam na pracaku nedavaju :D

    Vas Dezider Lakatos
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    2.5.2007 16:04 Marián André | skóre: 10 | blog: Qblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Priemerny citatel abicka vobec nepotrebuje seriozne zapisky, hlada kontroverznost, niekedy postaci aj prazdny prispevok
    V záujme presnosti treba poznamenať, že aj v tzv. prázdnom príspevku bolo pôvodne hovno.
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 16:12 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    No v odkazovanom zapisku hovno bolo, ale o howne bol az ten druhy zapisok ;)

    Vas Dezider Lakatos
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    honzous avatar 2.5.2007 15:50 honzous | skóre: 17 | blog: /var/log/honzous.log
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Me to nuti reagovat na slovo prizpevky. Docela jsem se pobavil :-) Pane psychologu: Co si reknes? Svatba. Slysim d, pisu t, ne? :-) Omlouvam se vsem za stupidni prizpevek.
    Nevykej mi, ja ti taky nebudu vykat...↵ Mar 13 11:53:32 nevykat last message repeated 2324661 times
    2.5.2007 16:26 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ja mam taky nutkani psat z. Asi protoze pri-zpivat. Cesky pravopis je plny nelogickych vyjimek, takze chybne urceni neni nic ridkeho.
    honzous avatar 2.5.2007 16:30 honzous | skóre: 17 | blog: /var/log/honzous.log
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    A k cemu to speje, ze jsem prispel? Cesky pravopis dava logiku, nelogicke je jen to, proc je tak slozity ve srovnani s ostatnimi jazyky... Kdyz nejakemu cizinci popisuju nasich 7 padu, tak mu z toho jde hlava kolem :-)
    Nevykej mi, ja ti taky nebudu vykat...↵ Mar 13 11:53:32 nevykat last message repeated 2324661 times
    2.5.2007 16:53 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Dekuji. Spet me nenapadlo. Kdyz nad tim uvazuji, tak mame spet, uspet, dospet, vyspet, prispet a nic vic. Zadny jiny odvozeny slovni druh? Nejake zakonzervovane slovo. (Zpivat ma z, aby se odlisilo od speti, nebo jak jinak si to vysvetlime?)

    Cesky pravopis se snazi byt logicky, ale jen v ramci moznosti. Obecne se vede boj mezi pisu, jak slysim a analogickym pravopisem (to jsou vsechna ta I ve shode podmetu a prisudku nebo v koncovkach a jejich vzorech). Na hranici jsou predpony s/z, kde jejich urceni je casto definitoricke.

    Napr. skoncit. Bud budu psat z, protoze zmena stavu a vyslovnost svedu na regresivni spodobu znelosti, nebo budu psat s a budu mit vyjimku z pravidel.
    honzous avatar 2.5.2007 17:10 honzous | skóre: 17 | blog: /var/log/honzous.log
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Mozna nejvice confusing je pro lidi neustale updatovani pravidel ceskeho pravopisu. Kdysi jsme mohli smest jen ze stolu, dnes uz muzeme i se stolu. Oboji je spravne a logiku to taky ma. Oboji.
    Nevykej mi, ja ti taky nebudu vykat...↵ Mar 13 11:53:32 nevykat last message repeated 2324661 times
    3.5.2007 09:29 melkors | skóre: 13 | blog: kdo_chce_kam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Tech 7 padu bylo inspirovano latinou. A bud MOC rad, ze takove chutovky jako plusquam perfectum se v cestine nepouzivaji :-)
    3.5.2007 11:18 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Někdo ořezal pády, někdo časy. Šest gramatických časů je srovnatelná chuťovka jako 7 pádů. ;-)
    kotyz avatar 3.5.2007 19:10 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    v podstate jich je 12 - od kazdyho je prosta a prubeova forma.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    5.5.2007 20:51 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    V cestine je to horsi. Na misto casu mame vidy. Takze misto logickeho a pravidelneho zpusobu, jak vytvorit prubehovy cas, si musime pamatovat vidove pary, kterezto nekdy ani neexistuji. Sice vetsinou stacit vlozit nejake to -va- ci prodlouzit samohlasku, ale i tak bych se to po druhe ucit nechtel.
    2.5.2007 16:34 Ladicek | skóre: 28 | blog: variace | Havlíčkův brod
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    No příspěvek a zpěv… Možná to bude spíš od přispět, to zase od spětzpět vážně ne :-))
    Ještě na tom nejsem tak špatně, abych četl Viewegha.
    2.5.2007 15:54 hele
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    normalni lidi si nepotrebuji povidat na chatu/diskusnich forech, takze asi nikde se nenajdou. Otazka ale zni co je to normalni clovek.
    kotyz avatar 3.5.2007 19:11 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    normalni clovek neexistuje. to je nedostizny ideal ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    StefanV avatar 2.5.2007 16:02 StefanV | skóre: 11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    jj otázka normálnosti mne vždy pobaví
    Viva el presidente...
    2.5.2007 16:10 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Na lidé.cz jsi ten průzkum začal dělat už 3. 9. 2006, co? :-)
    freshmouse avatar 2.5.2007 16:14 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Sběr dat trvá dlouho, no. Někdy i celý život. :-D
    2.5.2007 16:22 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Témata některých diplomových prací jsou zajímavá, jiných méně… :-)
    2.5.2007 16:26 Lubos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Konečně zajímavý příspěvek od Vás. Jinak co se mojí osoby týče, souhlasím s Vámi, že nejsem normální. Nepoužívám OS jako normální lidé, neposlouchám hudbu jako normální lidé, nesleduji TV jako normální lidé, je toho spousta. ;-) Ty normální najdete na Vámi zmiňovaném zive, nebo na idnes a mnohých dalších serverech. Osobně děkuji za přání a ať i Vy najdete, co hledáte. Přeji hezký den.
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 16:38 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Normalnost je relativna, to ze nepouzivate OS, ktory pouziva vacsina, alebo nesledujete TV vas nepredurcuje byt nenormalnym, normalnym sa to stane vtedy, ked sa z toho stane trend. Naopak dnesny normalny clovek uz nesedi pred TV ale pred PC a flamuje trebars na abicku. Pravo byt nenormalnym ma len par jedincov. Znamkou nenormalnosti individua moze byt okolnost, ze svoje nazory prezentuje nenormotvorne - nenormalne - teda sposobom a formou, s ktorou vacsina nesuhlasi...

    Vas Dezider Lakatos
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    2.5.2007 17:06 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Normalnost se vztahuje k danemu casu. Trend se vztahuje k obdobi.
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 17:25 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Myslim, ze to sa navzajom nevylucuje. Ako moze byt normalnost v danom case, tak isto sa moze vztahovat aj k urcitemu obdobiu. Vacsina normuje nazory tak aby sa stali normou - normalnymi. Otazkou zostava, kto normuje tu vacsinu. Normalni ludia? Co ak nie su normalni a normalni su ti nenormalni, oznacovani za nenormalnych timi normalnymi, ktori normalnymi vobec byt nemusia? Co je to normalnost? Je to vlastnost jednotlivca, ktory sa nesprava a neprezentuje svoje nazory tak, ako to chce pocut vacsina tzv. normalnych?
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    honzous avatar 2.5.2007 17:16 honzous | skóre: 17 | blog: /var/log/honzous.log
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ja bych obecne charakterizoval, ze normalnost je dynamicka charakteristika, ktera se meni de facto kazdym dnem. Puvodne byli lidi normalni tehdy, kdyz vykonavali bezne zivotni potreby, tedy napr. najist se, vycurat a spat. A mezitim se obcas i mnozit :-) Stoupajicim objemem mozkovny si zacali lide vymyslet ruzne kraviny, a proto ted vlastne nikdo neni normalni :-) A ja patrne tim tuplem ne, kdyz jsem napsal tento pahyl :-)
    Nevykej mi, ja ti taky nebudu vykat...↵ Mar 13 11:53:32 nevykat last message repeated 2324661 times
    andree avatar 2.5.2007 17:08 andree | skóre: 39 | blog: andreeeeelog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    ten nam to teda natrel, asi pojdem plakat do kuta :-D

    dufam ze ti ta tvoja "diplomka" skonci dobre... a verim aj, ze to bol naozaj tvoj posledny prispevok, KKK1/TuxCluster/whatever... v kazdom pripade prvykrat v zivote si dam niekoho do "ignorelistu" (tentoraz iba pre istotu) - gratulujem ;-)
    xxx avatar 2.5.2007 17:36 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    To je teda objev, že když se šťourá do vosího hnízda, tak sou vosy nasraný. To je opravdu třeba dělat posudek na to, že když někdo začne šťourat do nějaké komunity (pisatelé/čtenáři blogů na AbcLinuxu), tak to nenechají jen tak, a budou reagovat. Co by to jinak bylo za komunitu lidí, kdyby se navzájem ignorovali.
    Please rise for the Futurama theme song.
    kozzi avatar 2.5.2007 18:43 kozzi | skóre: 55 | blog: vse_o_vsem | Pacman (Bratrušov)
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    No, to že jsi dělal psychologickou studii ti nezžeru, i kdyby to byla pravda. Ale v jedné věci máš pravdu. Lidé zde nejsou normální. Protže v dnešní době se za normální považuje člověk, kterej používá Windows, poslouchá techno, hulí trávu.
    Linux je jako mušketýři "jeden za všechny, všichni za jednoho"
    2.5.2007 19:24 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Windows, poslouchá techno, hulí trávu.
    Jedno ze tří, to není tak špatné :-D
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    2.5.2007 22:25 User682 | skóre: 38 | blog: aqarium | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    ACK
    2.5.2007 20:06 hehe
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ja treba vystudoval filosofii a vcetne te mam i vice nez zaklady psychologie, sociologie a anthropologie (fyzicke, kulturni a socialni) atd. Muzu Ti s klidnym svedomim rict, ze KECAS! Preci bys tomu co placas sam neveril!? ROFL!

    Ale pobavil jsi me! To se Ti neda uprit, ze ses vtipnej. Diky Ti za ten humor, je ho dneska cim dal tim mene...
    Bosý v tráve avatar 2.5.2007 20:43 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Spochybnenie, zneistenie, popretie bez dokazu ako psychologicky aspekt, preco mi to nejako pripomina doby nedavno minule a metodu prace udernej paste robotnickej triedy zvanej STB :D

    Nevravim, ze to autor zapisku myslel vazne, skor asi nie, ale mam daleko od vynasania kategorickych stanovisk typu KECAS...

    Aby som podoprel toto svoje stanovisko dodam, ze mam 5 doktoratov, som niekolkonasobny kandidat viet atd., ved klavesnica toho znesie ajajaj...
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    m$ lipo $m avatar 2.5.2007 20:59 m$ lipo $m | skóre: 19 | blog: čaj o páté | Redmond
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    jesi von nebyl autor blogu u stb
    Albuquerque, New Mexico (April 4, 1975)
    2.5.2007 20:59 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Pokud jsou důkazy příliš dlouhé nebo složité, je lepší je vypustit a přesvědčovat. ;-)
    3.5.2007 14:06 podlesh | skóre: 38 | Freiburg im Breisgau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Spochybnenie, zneistenie, popretie bez dokazu ako psychologicky aspekt, preco mi to nejako pripomina doby nedavno minule a metodu prace udernej paste robotnickej triedy zvanej STB :D
    Tak to bych opravdu MOC rád slyšel, co má společného krátký kategorický příspěvek na abclinuxu a STB.
    Bosý v tráve avatar 3.5.2007 15:40 Bosý v tráve | blog: Slave | bezdomovec, inak hore z osady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    metodu ;)
    O romale Mre churde čhavore Imar avel e patroľa Nane man nane Pro khoča Akor e čhaj barikani
    3.5.2007 10:53 Robo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    Ja som so sebou vnutorne spokojny a nie som normalny. Normalizaciu sme tu uz mali, ja mam radsej demokraciu.
    Josef Kufner avatar 3.5.2007 21:17 Josef Kufner | skóre: 70
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Existují jen Blbé a blbější diskuzní servery...
    ROFL :-D
    Hello world ! Segmentation fault (core dumped)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.