abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 01:00 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 24.04.28 s kódovým názvem Time After Time svobodného multiplatformního video editoru Shotcut (Wikipedie) a nová verze 7.24.0 souvisejícího frameworku MLT Multimedia Framework. Nejnovější Shotcut je vedle zdrojových kódů k dispozici také ve formátech AppImage, Flatpak a Snap.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:33 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 5
    27.4. 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 45
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 876 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Štítky: není přiřazen žádný štítek

    Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!

    30.4.2007 07:22 | Přečteno: 2504× | poslední úprava: 30.4.2007 07:23

    Technopárty... Kdo by neznal. Médii zahýbala zpráva, že skutečný policista, který "nebohé technařce" prorazil plíci nebyl nalezen... Slečna se tak chce soudit se státem. Místo toho by ovšem potřebovala vyfackat!

    Jen naprosty Idiot s IQ 65 se zdržuje na cizím pozemku (ale platí to i pro pozemek vlastní), je li opakovane upozorňován policií, že musí prostor opustit.... Slečna neopustila, a dobře jí tak!

    Zapomíná totiž, že ona sama se dopustila mnohem většího násilí. Násilí na nebohém vlastníkovi pozemku, který sám proti desetitisícovému davu nic nezmůže. Násilí na obyvatelech okolních obcí. Násilí proti policistům.....

    Existuje jeden zásadní rozdíl mezi policistou a technařem... pomineme-li legální otázky. Zatímco technař může svobodně odejít, policista tam je, protože musí. Protože je to jeho práce, stát to po něm chce, a jeho nadřízený ho tam poslal. Policista se nemůže tomuto střetu vyhnout. Technař ano. A tak je takřka nasnadě, že zatímco většině policistů je velmi nepříjemné, že se musí "prát" s takovou chátrou a mají to de-facto za trest, Technařům tento stav vlastně vyhovuje. Co na tom, že nějaké dítě může přijít o tátu, hlavně když sundám co nejvíce poldů....

    V západní Evrope se s nima nemazlili. V některých zemíchmá dokonce policista pravomoc, získa li jen podezření, že někdo jede na technopárty, donutit jej otočit se a jet pryč. V západní evropě pak tyto obsazovací akce takřka neprobíhají. Dostali by tam tvdě přes držku! V západní evropě totiž stát násilí na svých nebyhých obyvatelích netoleruje.... U nás už doufám do budoucna taky ne.

    Takže více proražených plic a rozbitých hlav. Každý technař by měl vědet, že za své jednání nese plnou odpovědnost sám.... tak jako to ví každý spořádaný občan. Takže pro slečnu jen jedno jediné:

    "Ty krávo blbá, můžeš si za to sama a dobře ti tak!        

    Hodnocení: 35 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    andree avatar 30.4.2007 07:35 andree | skóre: 39 | blog: andreeeeelog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    nikomu neprajem aby trpel, ale sudit sa za to, ze prisla k zraneniu, lebo sa pustila bitky s policajtom, ktory chranil pozemok na ktorom nemala slecna/pani vobec co robit - to je dievca fakt mimo... to si ako myslela, ze tam policia pride s penovymi obuskami a budu ich prosit o ukoncenie akcie? po vsetkych predchadzajucich podobnych akciach? :-D

    ako uznam, keby ju vytiahli z auta, ked isla okolo, a dokopali ju... ale ked uz tam bola - a miesto toho, aby po vyzve okamzite padala svojou cestou, sa (mozno sfetovana) vybrala protestovat... to sa fakt neda svietit... ale to holt anarchistom a junkies clovek nevysvetli, ze to bola fajna volovina =)

    kvoli comu si to nespravia ako na love parade - legalne, formou demonstracie? (to bola asi recnicka otazka :o))
    30.4.2007 07:40 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ... to si ako myslela, ze tam policia pride s penovymi obuskami a budu ich prosit o ukoncenie akcie?
    .

    Vsadil bych si, že přesně tohle si pravděpodobně myslela..... A proto to je jěště strašnější násilí, než to vypadá. Ti lidé totiž to pole obsadí s předpokladem, že ten zemědělec se stejně spravedlnosti nedovolá..... Bezmoc beznaděj...
    1.5.2007 11:43 mrzout | skóre: 11 | blog: mrzutej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    jedna z prvnich informaci tehdy byla, ze zemedelec pozemek pronajal a na natlak od uradu to nejak vzal zpet.

    Ale je to uz davno, takze neustalym opakovanim pravdepodobne lzi, ze pozemek pronajat nebyl, uz jsem sam zapomel a mam jen neurcity pocit.

    Ale predevsim: nasilne rozehnani technoparty byla politicka objednavka. Bublan s Paroubkem predem rekli, ze ji rozezenou, a teprve pak se zajimali, zda je legalni nebo ne.

    Policiste respektujici zakony nemeli nic rozhanet, ale meli zajistit, aby v pripade nelegalnosti byli zajisteni vinici poskozujici cizi majetek.

    Nejake hazeni lahvi po policajtech jako argument neberu. Ucastnici se citili v pravu a byli jiz pekne naliti (a kde co jineho :)). Samozrejme to neni omluva pro nasili, ale vzhledem k tomu, ze v tomto state je policejni nasili a prekracovani zakona nepostihnutelne, umim se zcela vcitit do jejich nalady. Policie mela dostatek moznosti, jak zajistit nasilniky, nic ji nenutilo zacit mlatit vsechny.

    Jiste, budete-li se nadale na vec divat pohledem bulvarnich medii. tedy ze nasi HODNI HOSI sli a malem zabili nejakou kravu, co je nemohla v zadnem pripade nijak ohrozovat, ze neprimerene nasili ma smysl posuzovat jen proti "slusnym" obcanum jako jste vy a ne tem co jsou jini, tak vase nazory davaji smysl.

    Jinak ale NEEXISTUJE nic, co opravnuje policistu pouzit neprimerene nasili. Ani kdyby predtim povrazdila milion lidi. On neni soudce, jen nastroj pro zajisteni poradku.

    Ja jsem byl svedkem, jak v dobe protiglobalizacnich protestu v Praze, policie asistovala pri porusovani zakonu (papalasi prejizdeli po Praze s houkackama a policie jim vytvarela koridor pro presun) ale socuasne toho, jak policie pomerne profesionalne zvladala nekolik dni situaci. Posledni den, kdyz bylo jiz po vsem, vzala za zamninku rozbitou vylohu McDonald Na Vaclavskem namesti (akce jednotlivcu) a zmkatila stovky lidi. Shodou okolnosti jsem se presouval z jedne strany Prahy na druhou a jen nahodou jsem si nekratil cestu pesky pres VN, ale videl jsem nabihajici policajty z tramvajove zastavky na VC. Z logiky policejniho primitiva, nachazet se o 200 m dal, zaslouzil jsem si dostat na hubu. Proste se odreagovali, jak jim jejich povaha velela. Nemam pochyb, ze krome pochybeni politku, co si reozehnani technoparty objednali, slo predevsim o agresivni povahu zasahujicich policistu.
    Hlasuj pro zavedení OpenID na Abclinuxu!
    25.6.2008 10:44 bububu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    vy ste tady čůráci?? fakt se tak projevujete.. zmrdi zasrany... co vy máte proti teknu?? ze je to nelegalni.. tak to asi proto, ze se to lidem nelibi, ale kdyby do ty vlady nebo takle dali lidi jako sem ja, tak si to svoje disko uz v zivote nepustite, vy hovna pojebany... proste ste totalni kundy...
    Heron avatar 30.4.2007 07:37 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ty jsi hodně velký příznivec Paroubka, že?
    30.4.2007 07:41 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Paroubka když vidím, tak bliju. Přiznám se, že tohle je JEDINÁ věc, kterou si u mě to prase šplhlo!
    30.4.2007 08:22 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Přitom Paroubek za to vůbec nemůže. Zcela jasně psal Bublanovi smsku "Nechte technare bit". Taková pravopisná chybička se může stát každému :-D
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    30.4.2007 10:16 trocha pravdy | skóre: 3 | blog: nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    LOL :-D
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:29 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Komentář roku!! :-D :-D
    30.4.2007 08:33 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    získa li jen podezření, že někdo jede na technopárty, ...
    Takže na Summer of Love raději nemám jezdit, aby mě policisté neposlali pryč? :-D

    BTW: ono moc lidí nerozlišuje party jako Summer of Love, Hradhouse, nebo třeba Orion Hall (pořádá se to vůbec ještě?), které jsou naprosto normální a zaplacené (včetně poplatků mafiánům jako OSA a Intergram) akce a rave (či freetekno) party, které jsou o to mediálně vděčnější, protože tam máte hromadu opilých (a zfetovaných) dredařů blábolící něco o svobodě se bavit a hlavně poslouchající podivné pazvuky. No a pokud tam vtrhne policie, mají páni novináři na pár týdnů po starostech s vymýšlením témat :-D.

    Přitom profil průměrného návštěvníka techno a rave party je úplně jiný. Já vím, že pro běžného člověka to splývá stejně, jako třeba Linux a NetBSD, ale rozdíl tam je.
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    30.4.2007 11:37 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    vypadlo mi slovíčko "nelegalni"... omlouvam se... ale z kontexu to snad mohlo vyplynout
    30.4.2007 09:05 Jan Březina | skóre: 10 | České Budějovice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    nemam rad freetekno, nemam rad drogy, nesnasim lidi, co jsou schopny na podobne akce ještě tahat chudáky psi... ale radši si dám tripa pod víčko a pojedu na CzechTek, než abych se nedejbože někdy musel bavit s Vámi...
    1. Korintským 13
    30.4.2007 10:32 neaktivni | skóre: 24 | blog: neaktivni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    to 1. korintským 13 tam máš speciálně kvůli tokuto příspěvku? :o)
    30.4.2007 09:06 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Mam trik pro majitele poli nelegalne obsazenych technari:

    Projet se po sve louce a zalet ji mocuvkou. Do pul hodiny bude louka prazdna :-)
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    30.4.2007 09:23 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Vypadá to jako dobrý nápad, ale vidím tady dva problémy.
    1) Majitel pozemku by mohl od mírumilovných technařů dostat na budku.
    2) Mám pocit, že jednou to někdo zkusil a vykoledoval si obvinění z obecného ohrožení nebo něco podobného.
    30.4.2007 09:56 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    jsi genius, a ze pak nebudou moct ve vesnici pit vodu ze studní pak na ty techanre jeste svedeme :-( to bych od tebe necekal
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    30.4.2007 10:16 Elvis | blog: ItsNowOrNever
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!

    A co si "půjčit" na pár dní několik včelínů, pokud v okolí něco kvete, snad by mohly taky znepříjemnit pobyt.

    P.S. jsem pro lepší ochranu soukromého majetku.

    Elvis to byl král :-)
    30.4.2007 11:03 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A ty jsi nejspise z mesta. Pole se hnoji mocuvkou naprosto pravidelne uz po staleti.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    Vykook avatar 30.4.2007 11:13 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Samozřejmě, ale nemůžete jí tam nalít kdy se vám zachce. ;-)
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    30.4.2007 11:34 abr | skóre: 24 | blog: ab
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tolik zemedelcu a linuxaku jsem pohromade jeste nevidel :-D
    Dalibor Smolík avatar 30.4.2007 11:50 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To bude asi tím, že se močůvka vyrábí pod GPL licencí :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.4.2007 11:12 Zdeněk Burda | skóre: 61 | blog: Zdendův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ty seš asi z města, že jo? :-) Močůvka je bežná, stejně jako zaorávání hnoje...
    -- Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.
    30.4.2007 11:20 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    vetsina lidi v republice je z mesta, jestli tim myslis jestli jsem z prahy, tak ne, a na vesnici mam veskere pribuzenstvo. Pravda je nekde uprostred, blizko studen se to fakt neda, znicilo by to vodu, ale jak daleko od vesnice to je nevim.
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    30.4.2007 11:30 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ted sam koukam kolik na je na mucuvku smernic
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    30.4.2007 09:45 sssssssss | skóre: 15 | blog: cotoje
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    hmm
    Josef Kufner avatar 30.4.2007 10:28 Josef Kufner | skóre: 70
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Hezkej obrázek, sice trošku strašidelnej... :-(
    Hello world ! Segmentation fault (core dumped)
    Dalibor Smolík avatar 30.4.2007 10:36 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To gesto jsem už někde viděl ... počkat ... že by v parlamentu? :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.4.2007 13:32 Robo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Prodigy sucks
    Max avatar 1.5.2007 13:45 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Obrázek pěknej, jenom to prostředí bych prohodil ;-). Když technaři odjedou, tak tam opravdu nejni zelená trávička s kytičkama :D
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    30.4.2007 10:14 jm
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Po precteni tohoto odpadu mam neodbytny dojem, ze soucasti zalozeni blogu by mel byt povinny IQ test... :-(
    30.4.2007 11:31 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Já jsem zápiskem nadšen, nemám rád „alternativní mládež“ a její… ehm… něco, čemu sama říká, světe, div se, hudba. :-D
    30.4.2007 11:41 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Je mi to opravdu líto, ale lidí jako jsi ty je opravdu potřeba se bát. Narozdíl od ukřičených skinheadů máš bohužel inteligenci a tedy i schopnost své názory prosazovat.
    30.4.2007 11:48 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Děkuji za lichotku. ;-)
    30.4.2007 11:52 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Je zvlastni, ze aroganci a naprostou agresi takoveho davu vuci jedine bezmocne osobe tolerujes... Toho ti neni lito :-D
    Vykook avatar 30.4.2007 12:11 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Přesně tak, ať si fetují na svém pozemku.

    btw: Taky vám připadá vtipné, jak je v mediích označují za "tanečníky" :)
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    30.4.2007 12:15 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Jezdival jsem na freetekno akce... a nikde jsem nic nesnedl, nepichnul si, ani nevykouril... smysl techto akci pro mne byl uplne v necem jinem
    30.4.2007 12:16 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Problém je, že 80% technařů to komentuje nejak takto:

    "Tose vobsadi nejaka louka vole, zahulime, pohodaaaaaaa" :-D

    Pro ne nema vyznam jen na "povolenou" akci.... oni potrebuji pachat skody!
    30.4.2007 12:24 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Jo, takoveto nazory urcite jsou. Ted jeste aby si je odpustili ti, co do toho maji co mluvit :) .... jak rikam, freetekno je mi vice nez blizke, ale musi se taky umet, v mezich zakona, prizpusobit...

    Jenom s tim pachanim skod - nejsem si uplne jisty, ze proto nepojedou na povolenou akce, spis je to povazovano za urcitou svobodu. Dle mich zkusenosti teknari napachaji o rad mene skod, nez parta ozralu nekde na vesnicke zabave.
    30.4.2007 12:39 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Podivej. To je jako kdybych ja poradal tyden heavymetal parbu, nebo treba jen zasedani zahradkaru v tvem byte.... To by se ti taky libilo... je to preci o svobode ne??? :-D

    Urcite chapes kam tim mirim..... Svoboda je i to, ze neomezuju druhe... (i kdyzse to rika o demokracii)
    30.4.2007 12:58 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    JJ, v tom souhlasim...urcite se nestotoznuji s nazory ze nelegalni parties jsou v poradku, ani jsem to nikdy nenapsal, alespon doufam :)
    30.4.2007 13:00 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ...avsak takovy nazor (svoboda=prijet, rozbali aparaturu) bouzel v komunite panuje.
    30.4.2007 13:00 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ja jsem pro, at si ti lide delaji co chteji. Sice jsou to u me paka, ale tento nazor nikomu necpu a neberu jim pravo na seberealizaci.... At si ale koupi nejaky dul v severnich cechach, a tam at si radi do systosti.... PS.: Jedine co odmitam je napriklad platit jejich lecbu z drogove zavislosti...
    vencour avatar 30.4.2007 13:33 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!

    Platit někomu něco ... tak nějak vypadá definice sociálního státu, smíru? Tedy mám větší daně, druhý, méně uvědomělý, dostane nějakou péči a "nezlobí" nebo aspoň ne tolik.

    Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
    30.4.2007 13:54 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Prominte. Ale socialni stat je o tom, ze pomuzeme nemohoucim. Ne ze pomuzeme tem, kteri si svoje problemy systematicky a cilene zpusobuji sami. A kdyz uz se z toho dostanou zacnou znovu.... Prominte, ale to radeji at zhebnou....

    Vite, znam spoustu lidi, patrici do teto kategorie. A kdyz je na to pratelsky upozornim vsichni do jednoho opaci..." No a co! Na neco preci umrit musim....

    Presne tuhle vetu by jim pak meli rikat lekari, kdyz je odmitnou lecit za statni penize!
    2.5.2007 22:04 AltOS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Hmm, koureni, alkohol, nezdrava strava, nebezpecne rizeni motorovych vozidel... Za to snad neplatime? Kdepak je tam delici cara?
    David Heidelberg avatar 30.4.2007 12:51 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Pavel Stárek avatar 30.4.2007 19:30 Pavel Stárek | skóre: 44 | blog: Tady bloguju já :-) | Kolín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ...ale musi se taky umet, v mezich zakona, prizpusobit...
    Jenže právě tohle oni nechtějí, bohužel oni chtějí být "free" úplně bezmezně a řekl bych i bezohledně.
    Kdo chce, hledá způsob; kdo nechce, hledá důvod.
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:41 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Důkazem je i to, že celou akci chtěli zrušit, protože to minule nemělo šťávu, když to měli pronajaté a hlídané. :-D
    2.5.2007 22:05 AltOS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Never vsemu co se suska v televizi...
    freshmouse avatar 2.5.2007 23:01 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To jsem četl někde na technařském webu... :-P
    Vykook avatar 30.4.2007 12:22 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Známej kterej si žádnou takovouhle akci nenechal ujít, mě sám tvrdil že to je hlavně o fetování. Ono se stačí podívat na ty fotky, s poblitejma zabahněnejma lidma, co se válej všude na internetu.
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    30.4.2007 12:25 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Podivejte se na fotky z vesnicke zabavy, rockoveho koncertu, hiphop party.. vsude je to stejne
    Vykook avatar 30.4.2007 13:14 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nic takovýho sem na žádnym koncertě ani vesnický zábavě fakt neviděl.
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    30.4.2007 13:22 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Teknaři přece nemůžou za to, že jsi nikdy nebyl na festovní kalbě :-D Ale můžu tě uklidnit, viděl jsem i horší.
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    Vykook avatar 30.4.2007 13:31 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ale byl, jenom se "oběti" odklízely do ústraní ;-) Uklidňovat mě nemusíš, chtěl sem zachovat úrověn diskuze a proto sem odkázal na tohle.
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    frEon avatar 1.5.2007 21:39 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Talking about music is like dancing to architecture.
    freshmouse avatar 2.5.2007 23:04 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Maxův brácha nikdy neomrzí. :-D
    freshmouse avatar 2.5.2007 23:08 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Mimochodem, myslíte si, že tu fotku posílá i holkám na přání "Pošli mi prosím nějakou svou fotku, ty můj pejsánku." a že ji ukazuje na pracovních pohovorech? :-)
    30.4.2007 12:15 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ja uz se nedivim nicemu. Naprostou korunu tomu nasadila zprava podobneho zneni (presnou citaci si nepamatuju):

    Na louce XYZ se střetla policie (težkooděnci) s tančícími dětmi. Známá Bilance: 2x více zraněných těžce oděných policistů.....

    Není to zvláštní?? "Pokojné tančící děti" a tolik raněných??? Ja osobně jsem viděl na videu z vrtulníku, jak hážou do řady policistů kládu! :-D
    1.5.2007 05:31 thl | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tolik veris medialni propagande?
    1.5.2007 08:40 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Samozrejme ze ne. Pravda je nekde uprostred.... Me spis slo o ty tancoco deti... ktere hazi kladu :-D
    30.4.2007 12:15 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Případně by mohli provozovat své orgie v místech, která už byla dosti poničena a nikdo se je ještě nepokoušel navrátit do původního stavu. Takové vytěžené povrchové doly by byly, myslím docela rozumné. :-)
    Vykook avatar 30.4.2007 12:18 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Proč povrchový? Pěkně hlubinný, uranový na Příbramsku ;-)
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    30.4.2007 12:20 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A zasypat, ne? :-D Povrchový lze zase lépe sledovat kamerou…
    1.5.2007 05:32 thl | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A vas 2 by meli pribrat do party.
    Vykook avatar 1.5.2007 10:51 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Suchare ;-)
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    brk avatar 30.4.2007 13:05 brk | skóre: 29 | blog: broukoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ROFL
    USE="-qt -kde"
    30.4.2007 12:55 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Zkrotím pro tentokrát svou výbušnou povahu a budu to považovat za otázku. Taktéž přehlédnu to, že "agrese davu vůči jediné bezmocné osobě" je pouze tvoje fikce. Policie smí použít pouze prostředky, které jsou úměrné závažnosti protiprávního jednání, vůči kterému zasahuje. Čeho tak závažného se dopustila ona dívka, aby to ospravedlnilo zákrok, po kterém měla protrženou plíci? Její verze: "Romana Krátká stála u svého stanu, když ji a její kamarády začala vyhánět zásahová jednotka a bít je obušky. Začala utíkat, ale jeden z policistů jí obuškem podrazil nohy a začal ji mlátit do hlavy a do žeber. Z hlavy jí začala téct krev, cítila bolest v hrudníku."

    Policisté jsou cvičeni k tomu, aby se do situace, kdy je jeden proti přesile, vůbec nedostali. Pokud proti nim někdo háže kamení, tak je to zavrženíhodné a hloupé, pokud to tedy nedělá na obranu svou nebo cizí, protože i ten policista se může dopustit protiprávního jednání. Policistů, kteří byli zraněni, mi samozřejmě líto je.

    Obávám se ale, že ty bys byl spořádaným občanem v každém režimu, takže zřejmě nikdy na druhé straně barikády stát nebudeš a význam slova "přiměný" můžeš dál bezstarostně ignorovat.
    30.4.2007 13:17 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Pokud skutečně byl proti jednomu policistovi rozzuřený agresivní dav, dá se pochopit, že ho nikdo teď nemůže najít. Takže to vlastně potvrzuje oficiální verzi :-D
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    30.4.2007 14:34 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Dobře. A teď to otočme. OSOBNĚ jsem viděl na videu, jak technaři hází všechno možné od lahví až po kládu! A to jsou ještě tak TUPI, že to co hážou ti vzadu, často padá na hlavu spíše těm vpředu, než policistům. Jak jsi řekl, je to "její verze". Kde bereš například jistotu, že jí tu plíci neprotrhli sami technaři tou kládou???

    Samozřejme že by takový "incident" pak využili "politicky" stejne jako Kateřina Jacques, aby ze sebe mohli dělat chudinky!

    "Josef, kurwa, nesmis verit vsemu co si prectes" :-D
    30.4.2007 14:47 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Mě žádná realita zásahu vůbec nezajímá, protože já mluvím jen o tvém blogu a ten zase mluví zcela jasně:
    Takže více proražených plic a rozbitých hlav. Každý technař by měl vědet, že za své jednání nese plnou odpovědnost sám....
    30.4.2007 15:03 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ano. A tobe taky s radosti protrhneme plici, až te potkam :-D Takove poseroutky z webu mam nejradsi :-D
    wake avatar 30.4.2007 15:17 wake | skóre: 30 | blog: wake | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ale prosimte, vzdyt tobe by se ta klada zdeformovala jeste predtim, nez bys ji vubec hodil... takove yntelygenti mam nejradsi...
    Tento příspěvek má hlavičku i patičku!
    30.4.2007 15:19 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Bez si zakourit do "smi se mocit" hospody a nevopruzuj :-D
    wake avatar 30.4.2007 15:31 wake | skóre: 30 | blog: wake | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ...sem tam byl...
    Tento příspěvek má hlavičku i patičku!
    30.4.2007 16:02 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Se bojim, machři z webu bývají totiž ve skutečnosti velcí drsňáci a bijci :-)
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:36 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tak to já jsem pro svobodu ve smyslu, že si kdokoli může vybrat, jestli bude alter, anebo střední proud. Nicméně je pravda, že spousta debílků chce být alternativními ve smyslu "kurva lidi, pojďte být alternativní"...

    Zároveň jsem ale pro dodržování zákonů a zpřísnění trestů.
    30.4.2007 20:52 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Když jsem viděl ty hudební pořady pro mladé (a nejenom ty), měl jsem vlastně vždycky pocit, že nejsou pro mě, málokdy jsem byl tou produkcí spokojen. A jako větší odvaz se nabízí takovéto podprůměrné akce pro podprůměrné lidi. Kdo není podprůměrný, může se zdrogovat na patřičnou úroveň. :-)

    Dodržování práva je rozporuplné a nevyvážené. Jednou se to odflákne a jinde se to splní nad plán. :-/
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:55 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    :-)

    Před čtrnácti dny jsem si kupoval kalhoty. Bylo mi jedno jaké, prostě jsem se potřeboval ošatit.

    Vyrazil jsem do prodejen a viděl módu pro mladé. Zjistil jsem, že už nejsem mladý.
    30.4.2007 21:01 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Naštěstí je i jiné oblečení než kahoty s rozkrokem u kolen, odporné imitačky riflí, maskáčové svršky všeho druho, rovnokšiltovky a ty odporný skejťácký tenisky s vyplazeným jazykem. :-)
    freshmouse avatar 30.4.2007 21:07 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Doby, kdy jsem to nosil, nejsou tak dávno. :-D :-D

    Mimochodem, je to o těch alternativách, jak jsi říkal. Široké a volné kalhoty jsem ve škole začal nosit asi jako první, nebo jeden z prvních. Líbilo se mi to, i když se mi většina spolužáků smála. Za půl roku nebo rok to nosili všichni, jen já už ne (přestalo se mi to líbit), takže jsem byl zase za blázna... :-)
    30.4.2007 21:46 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Já jsem na módní vlny nikdy nedal, a to nejen pokud jde o hadry. :-)
    freshmouse avatar 30.4.2007 21:50 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To já taky ne, a proto mi všichni říkají, že se chci lišit. :-)

    Mimochodem, došla ti zpráva ode mne?
    30.4.2007 22:03 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To je dobře. :-)

    Už ano – skončila… můžeš hádat, kde. :-)
    freshmouse avatar 30.4.2007 22:09 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Super. :-)
    30.4.2007 11:36 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    +1
    Quando omni flunkus moritati
    30.4.2007 12:13 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    omfg.... az se divim jak moc je tady rekl bych, _konzervativnich_, nazoru... zrejme je ceska spolecnost porad hodne pozadu... s clankem samotnym v nekterych bodech zcasti souhlasim (soukromi majetek atp.), ale pri cteni diskuze mi beha mraz po zadech
    30.4.2007 12:24 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ve srovnání s čím je česká společnost pozadu? Se západní Evropou? Jak už někdo uvedl, v západní Evropě se takové akce vůbec nekonají, protože tamní zákony dávají policii mnohem větší páky na rozpuštění akce - např. zabavení aparatury.
    30.4.2007 12:28 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    nemluvim o zakonech, ale napriklad o nazoru na "alternativni mladez", ktery jsem cetl o nekolik vlaken nahore
    30.4.2007 12:35 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Už jen z toho, že někdo nazývá celkový úpadek alternativou, je mi dost smutno. :-/
    30.4.2007 12:41 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nazyvaji to "alternativou" aby byli IN. Stejne cokoli je masove, tak se vzdy stava zaroven komerci.... Jenze tohle si ti tupouni nepripusti....
    30.4.2007 13:06 VRtulnikk | skóre: 17 | blog: blogisek | Rokycany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Prosimvas... zajimalo by mne o cem mluvite.. myslite alternativni=freetekno?

    Jinak, slovo alternativni je urcite IN... ale nehazejte prosim vsechno do jednoho pytle. Pokud byste to bral tak, bylo by vse mainstream, zadne alternativy.

    Ale nesouhlasim ze freetekno jako takove bylo nejak vyrazne komercni. Nemluvim o chytracich, co se snazi vydelat na jeho popularite.
    30.4.2007 13:13 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    dam vam priklad. "Skate" nebo jak se tomu stylu rika.... Kdysi poulicni alternativa. Dneska je to ůmodni zalezitost" se stovkami obchodu a miliony mladych lidi.... obrovsky bussines okolo.... Jakmile se neco stane "masovou zalezitosti" podle me to prestava byt "alternativou" a stava se to beznou veci....

    Mimo to, prijde mi to podobne, jako kdyby jste nazyval fotbalove rowdies "alternativni komunitou".... i kdyz prisne strojove vzato by se to dalo uznat :-D
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:46 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Všechna alternativa přechází ke střednímu proudu. V literatuře (beatníci, po nich hippies...), hudbě (punk, hip-hop i to techno...), v čemkoli. Tak je to odpradávna a je to logické.
    1.5.2007 01:21 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    V literatuře (beatníci, po nich hippies...), hudbě (punk, hip-hop i to techno...),
    Nejenom tam.
    30.4.2007 12:53 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Co takhle se kouknout nejdriv do vlastnich rad pred zvatlanim o upadku? Osobne se se skupinou lidi, o kterych je tady rec taky zrovna nestotoznuju, prave nebezpeci spolecnosti ale vidim na opacne strane barikady.
    30.4.2007 12:57 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A ktera to je??? elite spolecnost jen na "technare" a "ty druhe" ??? :-D To jste me teda rozesmal!
    30.4.2007 14:25 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Zasveceni vedi. Ja, narozdil od tebe, nedelim spolecnost na technare (dle tebe odpad spolesnosti) a druhe. Zrejme se pohybujes na dosti malem piskovisti na to, abys mohl vykladat o spolecnosti jako takove.
    30.4.2007 15:19 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tipoval bych tzv. „pravicové extremisty“, ať už toto spojení slov značí cokoliv, říkali to v televizi, tak to bude pravda. :-D
    30.4.2007 15:55 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Oni v televizi rikaji lecos, ale fakta jsou fakta. Potencialni nebezpeci hrozici od tehle skupiny bezmozku je daleko vetsi, nez od bandy zhulencu. Ale timto se samozrejme nechci nikoho dotknout.
    30.4.2007 17:34 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Takový příspěvek se nikoho dotknout nemůže. Samozřejmě nelze čekat, že každý bude vědět, že pojem „(pravicový) extremista“ je v dnešní době pouhou nálepkou pro kohokoli, kdo zastává nepohodlné, v tomto případě politicky nekorektní názory. ;-)
    David Heidelberg avatar 30.4.2007 23:54 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    1.5.2007 10:33 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Extremistou se nestanes tak, ze dvakrat zarves _vloz_svoje_oblibene_heslo_, ale tim, ze ten nazor budes nejen zastavat, ale i prosazovat. O takove skupine lidi jsem mluvil. S nejakymi nalepkami tady na me nechod ;-)
    1.5.2007 12:55 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Což je celkem zřejmé, soukromé zastávání názorů se mnohdy nemusí navenek nijak projevit. Veřejný projev je třeba, aby si tohoto názoru všimli i ostatní. :-)
    wake avatar 3.5.2007 23:27 wake | skóre: 30 | blog: wake | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    mohl byste, prosim, specifikovat "verejny projev"? mam pocit, ze hromadne nehybne mlcenlive stani pred radnici kazde odpoledne na mysli nemate...
    Tento příspěvek má hlavičku i patičku!
    7.5.2007 20:30 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Např. při rozhovoru s přáteli, v diskusním fóru na internetu, nebo na nějaké demonstraci. :-)
    30.4.2007 14:59 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    tamní zákony dávají policii mnohem větší páky na rozpuštění akce - např. zabavení aparatury.
    Znám spoustu lidí, kteří se živí nebo aspoň přiživují tím, že pronajímají aparaturu. Takže organizátor nějakého techna si pronajme aparát, Policie ho zabaví, organizátor řekne "sorry, vole" a majitel, který za nic nemůže, protože ani nevěděl, že akce je na cizím pozemku bez povolení, se může jít klouzat.

    To ti přijde jako dobré řešení? Jestli ano, tak jsi pako.
    Quando omni flunkus moritati
    30.4.2007 15:13 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nechme stranou otázku, jestli policie zabaví aparaturu natrvalo nebo jen dočasně. Až natolik jsem problematiku nestudoval, můžeš to zkusit sám Criminal Justice Act.
    Především jsem netvrdil, jestli jde o dobré nebo špatné řešení. Jen jsem poukázal, že v západní Evropě se žádná velká tolerance vůči takovým akcím nekoná.
    30.4.2007 15:19 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Souhlasím s tím, že tolerance k nelegálním akcím pořádaným na cizím pozemku by měla být nulová...

    ...nicméně když Policie zasahuje, zákrok by měl být profesionální, tj. žádné zbytečné násilí a brutální útoky proti ležícím a zjevně "zpacifikovaným" technařům, kteří leží na zemi a buší do nich čtyři těžkooděnci, jako se to dělo na loňském CzechTeku.
    Quando omni flunkus moritati
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:39 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A co taková Love Parade, miliony účastníků?
    2.5.2007 22:37 podlesh | skóre: 38 | Freiburg im Breisgau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ve srovnání s čím je česká společnost pozadu? Se západní Evropou? Jak už někdo uvedl, v západní Evropě se takové akce vůbec nekonají, protože tamní zákony dávají policii mnohem větší páky na rozpuštění akce - např. zabavení aparatury.
    To je právě ten problém - tamější policie má zákony. Naše policie má akorát obušky.
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:38 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Aha, takže pokud nechci všechno povolit, tak jsem konzervativní a zastaralý?
    elviin avatar 30.4.2007 12:38 elviin | skóre: 29 | blog: elviin | Plzeň-Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Kamarad ma chatu na Tachovsku, 20km od mista, kde se party konala. A presto slysel ten ramus. Jednu malickost nechapu, myslel jsem si, ze mlady lidi maji cit pro prirodu, i ta louka ma svuj ekosystem, nejenom lesy/vesnice okolo trpi.
    1.5.2007 00:51 jirka | skóre: 21 | blog: pepa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tohle přece nemůže bejt slyšet tak daleko, když to ti lidi poslouchaj tak zblízka, ne? ;-)
    freshmouse avatar 1.5.2007 01:06 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    :-D Navíc to vypadá, že tam spíš močí, než tancují.
    1.5.2007 01:12 jirka | skóre: 21 | blog: pepa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ROFL!!! :-D :-D :-D :-D :-D
    30.4.2007 12:43 xNathanielX
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Kdyz nekdo vztahuje vyznam slova "nasili" na skodu na majetku, tak to o nem hezky neco vypovida --- odpovida to te stare frazi, ze by si asi nechal pro petnik koleno vrtat. Predpokladam pak, ze takovy clovek si mezi tim jestli prijit o par tisic korun nebo si nechat prorazit plici bude dlouho vybirat, povazuje je totiz za rovnocenne. IMAO je nasili nasili a vandalismus vandalismus a vzdy se k nim pristupovalo odlisne, ale kdyz nekomu se hodi vyznamy slov zplostovat a mit pak hystericke vylevy...

    Skoda na majetku znamena penezni ztratu, v pripade posecene louky lze asi tezko mluvit o nejake hodnote osobni obliby. Pokud tedy chceme jednat alespon trochu systemove, tak za chybu v danich zacneme prorazet plice. To ze je v nasem pravu skoda na majetku hodnocena ekvivalentni (horsi) jako skode na zdravi je pozustatkem bolsevizmu.

    Nemam rad techno, technare a vse co se k tomu vaze, ale za to jakym zpusobem dokazou poukazovat na malomestactvi a omezenost v nekterych lidech je asi zacnu brat za velmi prinosnou slozku spolecnosti.
    30.4.2007 12:56 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Aha. Takze kdyz ja vas budu systematicky omezovat na vasich zakladnich pravech tak to nebude psachicke nasili??? Doporucuju vam nasvtivit nejakeho psychiatra, ten vam potvrdi, ze psychicke nasili je mnohdy mnohem horsi nez to fyzicke.

    Jinymi slovy take rikate, ze jakakoli trestna cinnost pri ktere nedochazi ke zraneni smi byt omezovana pouze "nadavanim" a "domlouvanim".....

    A vite co je na vase nazoru nejsmesnejsi???? Kritizujete nasili na technarich, jenze apominate na jeden podstatny fakt. Technar muze odejit ( a je k tomu vyzyvan). Policista nikoli. Uz z tohoto duvodu technar MUSI odejit jinak je on ten spatny.... On zpusobuje stret s policii. policista tam je, protoze ho nekdo poslal. A jestli se to technari nelibi, at se brani u soudu a nemlati policistu, ktery tam v 90% ani byt nechce a technar mu otravil vikend! Pokud budeme spory resit na poli bitkou, pak jsme zfetovana chatra.

    Je zvlastni ze technari prosazuji "zakony silnejsiho" a kdyz se pak podle toho s nimi jedna, tak si stezuji....
    30.4.2007 13:33 xNathanielX
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    To chce klid. Pokud jsou zakladni prava ty v poradi listina / ustava / obcansky z. / obchodni z., tak majetkova prava zakladni nejsou, pocitove vnimam zdravi taky duleziteji nez majetek, ale pokud to nekdo ma jinak je to jeho vec (jen to pro mne o nem vypovida to co jsem zminil).

    Technar muze odejit. Kvalifikovany policista umi zasahovat tak aby nemusel prorazet plice (a stejne umel nekoho "netrenovaneho" zatknout / znehybnit / zpacifikovat). Pokud to neumi, jedna se o profesni chybu a ne neco co je hodne chvaly. Jedna se o poslapanou travu (a financne nizkou skodu), ne neco co je nutne resit za kazdou rychlym a brutalnim zasahem, na tom maji zajem hlavne politici co prodavaji sve hlasy tem kdo nemaji radi "zivly."

    Jedine co muze byt opravdu ohrozeno je jesitnost totalitarniho statu a takovy stat ja rad nemam, pro me by bylo adekvatni celou akci pokud mozno pokojne rozpusit (pamatuje nekdo jeste, ze pred par lety tohle jeste slo a stalo se?), neplytvat drahymi prostredky z policejniho fondu (cim masovejsi vyjezd, tim vic stoji) a majiteli louky vyplatit tech par tisic za skodu co vznikla poslapanim posecene travy. Celkove by to vyslo levneji nez jak se deje ted a majitel pozemku by neprisel k zadne majetkove skode.
    30.4.2007 13:55 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Myslim, ze kazdy podobne pocteny majitel louky by ti za podobne hrabeci rady nabil hubu hrabemi. Nekdy si to vyzkousej. My meli tu cest jednou a stacilo to. Tricet hodin hluku, nebohy jedinec aplikujici si pred brankou strikackou barevne sny, slecna se zornickami jak talire za volantem formana, ktera mne malem smazla i s autem pri odbocovani k baraku, par lidi se psem za plotem, bavici se tim, ze drazdi uprostred noci tveho psa...

    A to mluvim o male technoparty (cca petset lidi), pravidelne letni kazdosobotni diskoteky uz neberu na vedomi. Je zajimave, ze po toleranci volaji nejvic ti, kteri ji nejsou schopni.
    30.4.2007 14:09 xNathanielX
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Majitel pozemku v jeho dosahu ale bydlet nemusi. Jenze zapisek blogu mluvil o majetkove ujme, ne o tom, ze to postihuje lidi co bydli v okoli. To co popisujes je pro me mnohem spis duvod, proc tu akci (rychleji) rozpustit, ale porad jeste by to mohlo byt nejakym adekvatnim zpusobem.
    30.4.2007 14:02 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Aha. Takze. "Zitra vam prijdu treba s bandou Banikovcu chlastat do bytu. Budeme ho okupovat cely tyden! S oduvodnenim, ze vam jenom poslapeme koberec nas tam jiste rad nechate!"

    "Pokud se vam to nebude libit, a zavolate policii, a policie se bude chovat podle vas, tak NIKDY z toho bytu neodejdem, protoze jinak nez nasilim se vyvest nenechame!"

    Jak by se vam to libilo???

    Masove rozpustit? A jak? Jste smesny. Vite co vubec rikate? "Ja jsem technar a smim si delat co se mi zlibi, a nikdo proti me nemuze zakrocit, protoze zrovna nikomu nelamu nohy..."

    Ano v totalitnim state zijem. Ale proto ze nedokaze ochranit bezbraneho jednotlivce proti takovemuhle stadu!
    30.4.2007 14:24 xNathanielX
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Hm, jenze ja jsem rekl zasah. Adekvatni zasah. To znamena, "neprorazet plice."

    Masove rozpustit... hm, tak ne ze bych chtel tem nebohym cajtum radit, ale pokud jim nejak "prekopnou" ten kabel co de k reprakum, tak ona ta akce bude kupodivu velmi rychle zmlkne. Podobne, pokud jim treba zabavi agregat apod.

    Rowdies? No to je zajimava paralela. Je opravdu s podivem, ze rowdies policajti "usmernuji" aniz by nezbytne nutne prorazeli plice. Nebo, ze by to bylo tim, ze kdyz se nekdo jen tak zkusi rvat s rowdies (misto aby znehybnoval / zatykal a odvadel v poutech apod), tak muze eventualne dostat pres hubu narozdil od nejake nactilete holky?

    > Vite co vubec rikate? "Ja jsem technar...

    Ne! To ani omylem nejsem. Nenavist k technu mi jde az ze dna srdce. To jeste neznamena, ze budu oslavovat to, ze nekdo nejake holce prorazil plici, bez ohledu na to jak je mi ona ukradena a jeji subkultura nesympaticka.
    30.4.2007 14:34 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ne! To ani omylem nejsem. Nenavist k technu mi jde az ze dna srdce. To jeste neznamena, ze budu oslavovat to, ze nekdo nejake holce prorazil plici, bez ohledu na to jak je mi ona ukradena a jeji subkultura nesympaticka.
    Víš jak se to říká - kdo není s námi, je proti nám :-D Oni někteří lidé jednoduše nezvládají víc, než dvoubarevný pohled na svět.
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    30.4.2007 14:53 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Netahej tu proraženou plíci do každého svého příspěvku. Byl to jen jeden případ a zjevně to nebylo úmyslné.
    Také si nemyslím, že článek v blogu oslavoval zranění té holky. Spíš se autor pozastavuje nad drzostí, že člověk, který se evidentně dopustil protizákonného jednání, se chce ještě soudit o odškodnění. Přitom stačilo jednoduše uposlechnout výzvy policie a nic by se jí nestalo.
    Řekněme si to otevřeně - nemalé části účastníků nešlo o hudbu, ale spíš o vyjádření určitého rebelského postoje (udělám si akci, kde chci já a na ostatní kašlu). Já to do určité míry chápu, ale na druhé straně musí "rebelové" počítat s reakcí. Když vyvolám konflikt, tak mě nesmi překvapit, že utržím nějakou ránu.
    30.4.2007 15:04 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Byl to jen jeden případ a zjevně to nebylo úmyslné.
    Co je to za volovinu? Když někoho zmlátím pendrekem tak, že mu prorazím plíci, tak to není neúmyslné? Tak pojď sem, mám tady velkou železnou trubku, neúmyslně ti s ní urazím palici a schválně, co na to budeš říkat.
    Quando omni flunkus moritati
    30.4.2007 15:07 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ocividne si pletete pojmy s prujmy. Mimo to. nikde neni jasne prokazano, ze ji tu plici prorazil plicajt. mohl to byt i technar. :-D
    1.5.2007 01:21 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Pojmy a průjmy tady za posledních několik týdnů pleteš akorát ty. :-P
    30.4.2007 15:50 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Pokud vím, tak si toto zranění způsobila při pádu na zem. Jestli ji policista dále mlátil nebo ne, to může být pravda a také nemusí. Někteří lidé jsou totiž velmi citliví, když jde o porušování jejich údajných práv. Oni sami se však vůbec nezatěžují s právy jiných lidí.
    30.4.2007 15:10 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Také si nemyslím, že článek v blogu oslavoval zranění té holky.
    Takže více proražených plic a rozbitých hlav
    Vážně? Podle mě jenom omezenec může veřejně vykřikovat, že je proto, aby se podobné situace řešily za cenu ještě většího násilí!
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    30.4.2007 14:53 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ne. Pochybuju o tom, ze ti policajti tam sli dobrovolne se poprat. Meli to z rokzkazu. Jediny kdo tam dorbovolne byl byli technari, a tedy i slecna. A jak vite, co slecna zrovna delala, kdyz se ji to stalo??? Vadi mi, ze apriori predpokladate, ze neboha slecna jen sedela, a nekdo ji prokop plici. Pritom klidne mohle s bandou dalsich technaru napriklad hazet kladu na policajty!

    Snad si nemyslite, ze by tedka rikala, hazela jsem kladu a dobre mi tak!.. Samozrejme ze buide tvrdit ze ona je chudacek! A pritom ji to v tom bordelu mohl zpusobit kdokoli, klidne i technari omylem...
    30.4.2007 15:02 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Hm, jenze ja jsem rekl zasah. Adekvatni zasah. To znamena, "neprorazet plice."
    Marná snaha, tohle prostě nepochopí.

    Poslední takováhle akce, kdy Policie odvedla opravdu dobrou práci, bylo zasedání Mezinárodního měnového fondu v Praze.
    Quando omni flunkus moritati
    David Heidelberg avatar 30.4.2007 13:05 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij autora blogu bij, a bij ho do hlavy!
    Technopárty... Kdo by neznal. Médii zahýbala zpráva, že skutečný policista, který "nebohé technařce" prorazil plíci nebyl nalezen... Slečna se tak chce soudit se státem. Místo toho by ovšem potřebovala vyfackat!

    No něco jiného je pošlapané tráva, a něco jiného je poškození zdraví. Nevím jaké následky může mít proražená plíce, ale přijde mě, že se policie v těchto případech chová extrémě brutálně. Mimořádně jdou totiž místo dávání botiček na auto a vypisování pokut do akce... A tak si můžou vesele vybít vztek na "nebohé technařce".

    0K1AS
    30.4.2007 13:24 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij autora blogu bij, a bij ho do hlavy!
    Policie se možná nechovala úplně profesionálně, ale primární chyba byla na straně technařů. Začalo to tím, že se neobtěžovali zajistit si potřebná povolení (souhlas majitele pozemku nestačí, protože ani na svém pozemku si nemůžu dělat, co chci) a skončilo to neuposlechnutím výzvy k opuštění prostoru. Proto musela nastoupit hrubá síla. Když někdo jedná nelegálně, tak musí počítat s následky.
    30.4.2007 14:04 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij autora blogu bij, a bij ho do hlavy!
    jinymi slovy podporujete bordel, kdy si kazdy muze delat co chce, a nikdo vas nesmi v nicem omezovat. A pokud poskozujete ostatni? Co na tom. Jedine co policie muze je vam domlouvat a kdyz nesouhlasite, tak si ma jit trhnout nohou???
    David Heidelberg avatar 30.4.2007 23:57 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij autora blogu bij, a bij ho do hlavy!
    30.4.2007 13:34 Lukáš Rýdlo | skóre: 18 | blog: Silný kafe | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Když brácha slyšel, že je po ČR prý asi 15 technopárty, tak se na mě obrátil s otázkou, proč prý neuspořádám Classic Party. Tak mě napadá, že by nemuselo být od věci postavit někde u lesa pár soundsytémů a pořádně tam osolit Beethovena, Vivaldiho, Mozarta, Bacha a když má teď to výročí tak i Buxtehudeho... Myslím, že i ta nebohá lesní zvěř by to přijala raději než to technařské tuc-tuc-buc.

    A o reklamu by se postarala televize. Stačilo by zajistit, aby na nás dohlížela policie (stejně nemá nic jiného na práci) a hned bychom měli dvacet minut v hlavních zprávách ČT1 i s udáním místa a trváním akce pro případné další zájemce, jako je tomu s technoparties... :-D
    θηριον ειμι
    brk avatar 30.4.2007 13:44 brk | skóre: 29 | blog: broukoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A vstup na akci pouze ve společenském oděvu? :-)
    USE="-qt -kde"
    30.4.2007 14:27 abr | skóre: 24 | blog: ab
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ...a gumaky s sebou (jistota je jistota) :-D
    30.4.2007 16:26 Lukáš Rýdlo | skóre: 18 | blog: Silný kafe | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Já bych to pojal v modernějším duchu. Pánům bych odpustil kravatu a dámám lodičky :-D. No a možná bychom mohli pozvat taky pár zfetovanejch a ožralejch pobudů, kteří by házeli drdama před reprákama a pak řekli svým vychlastaným hlasem na kameru něco duchaplného, třeba "Jako je to akce vo totální pohodě, jako, protože tady je to jako fakt super pohoda jako super akce!" abychom měli taky takové zajímavé záběry jako z technopárty :-D.
    θηριον ειμι
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:53 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Stovky mladých vyznavačů klasické hudby se sjely (pozn.: jakože dopravily) do malé vesnice blízko Pardubic. Podle pořadatelů by měly dorazit desetitisíce účastníků. Policie celou akci monitoruje, byly použity i tři policejní helikoptéry. Místní se obávají, že se i tento rok budou opakovat výtržnosti jako minulý ročník, kdy bylo vypáleno několik domů a bylo poškozeno místo konání. O situaci vás budeme nadále informovat. Jan Tuna, televize Nova, Pardubice.
    David Heidelberg avatar 30.4.2007 23:58 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    LOL :-D
    David Heidelberg avatar 1.5.2007 00:05 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Tisíce mladých linuxových extremistů(nebo anarchistů - oda dva pojmy znamenajé to samé - tedy lidé kteří mají jiný názor než se hodí a kterých je hodně) se sjely do Prahy. Podle pořadatelů by měly dorazit desetitisíce účastníků. Policie celou akci monitoruje, byly použity i tři policejní helikoptéry a zásahová jednotka. Místní se obávají, že se i tento rok budou opakovat výtržnosti jako minulý ročník, kdy byly zničeny počítače s operačním systémem windows v okolí několika kilometrů. O situaci vás budeme nadále informovat. Jan Tuna, televize Nova, Praha.

    Dovolil jsem si udělat remake :-D

    0K1AS
    1.5.2007 00:14 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Pěkné. :-) Až na to, že { extremismus } ∋ anarchie.
    1.5.2007 09:41 Lukáš Rýdlo | skóre: 18 | blog: Silný kafe | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Špatně, špatně. Jednak chybí přesné udání místa a termínu, do kdy se akce koná (pro případné další zájemce), druhak tam chybí krátké interview s nějakým zfetovaným pobudou, jak jsem psal výše. A navíc bych nevybral Pardubice, ale raději Náchodsko nebo Jižní Čechy. Nebo zcela symbolicky poblíž Litomyšle :-).

    A první věta by měla být více nejasná, řekněme: Tisíce mladých vyznavačů klasické hudby se úplně sjely na Classicparty nedaleko ***. Jak sami vidíte, ze tří soundsystémů se dnem i nocí ozývá jen klasická hudba. Policie celou akci monitoruje kvůli rušení nočního klidu. Majitel sousedního pozemku zvažuje podání trestního oznámení na klasikaře za to, že z jeho pozemku uklidili přes tunu odpadků, kterou tam záměrně ponechával jako základ nové obecní skládky. Tisková mluvčí Policie ČR dále potvrdila, že eviduje na padesát stížností občanů obce ****, která je v bezprostřední blízkosti pořádané party. Hromadně si stěžují, že úroveň hlasitosti přehluší obecní rozhlas a tak si nemohou vychutnat svou denní dávku songů od Evy a Vaška. :-D
    θηριον ειμι
    30.4.2007 14:12 Zdeněk Štěpánek | skóre: 57 | blog: uz_mam_taky_blog | varnsdorf
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Kdyz KKK... bude chtit lidem blokovat vstup na technoparty tak ja budu jemu branit ve vstupu na dechovku. Staci takhle?

    Vsechno je to o legalnim pozemku, ne o hudbe, jak se to snazej media prezentovat.

    Zdenek
    www.pirati.cz - s piráty do parlamentu i jinam www.gavanet.org - czfree varnsdorf
    30.4.2007 14:36 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ne. vsecko je to o legalnim pozemku a dodržení pravidel.

    Když si jako tvuj soused udelam na zahrade skladku jaderneho odpadu, taky me budes branit ze si na svem pozemku smim delat co chci??? :-D
    30.4.2007 14:43 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    lol... pokud budu brat tvuj prispevek o primitivech na ABC vazne, pak ty drzis primat.
    30.4.2007 14:48 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ano. ABCLinuxu je plne i primatu :-D
    1.5.2007 01:22 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A TuxCluster alias KKK1 mezi nimi drží primát. ;-)
    David Heidelberg avatar 1.5.2007 00:09 David Heidelberg | skóre: 46 | blog: blog_
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    ano, na svém pozemku si může dělat co chce, další věc je, jestli to taky zasáhne můj pozemek. Pokud ne, tak je to jen jeho problém co tam má, pokuď to má nějaký dopad na můj pozemek tak by mně to už vadilo.

    0K1AS
    30.4.2007 14:57 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Kdyz KKK... bude chtit lidem blokovat vstup na technoparty tak ja budu jemu branit ve vstupu na dechovku. Staci takhle?

    Vsechno je to o legalnim pozemku, ne o hudbe, jak se to snazej media prezentovat.
    Sice se mi také moc nelíbí tón toho zápisku, ale o hudbě tam nic není, ne? Jen o pozemku.
    stafan avatar 30.4.2007 14:17 stafan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    koukám že další primitiv má blog na abclinuxu
    30.4.2007 14:37 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ano. ABClinuxu je plne primitivu :-D
    Pinhead avatar 30.4.2007 21:24 Pinhead | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Blog na ABClinuxu z tebe inteligentního člověka neudělá ani kdyby ses rozkrájel.
    30.4.2007 14:48 Lubos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ubunťáci, technaři, copak bude příště? Nasadíme bílé kápě, zapálíme kříže?
    30.4.2007 14:50 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Uff, četl jsem kníže :-)
    1.5.2007 01:22 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Počkej, až TuxCluster vyčerpá "aktuální" témata, tak dojde i na tebe. :-D
    1.5.2007 08:44 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    16leti pubescenti onanujici u Linuxu nejsou vhodnym tematem pro me :-D
    Pinhead avatar 30.4.2007 21:26 Pinhead | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    se ho zeptej, co je to zkratka KKK :-)
    30.4.2007 21:33 Lubos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Napadá mě něco jako Křeče Kvůli Kravinám. :-D
    30.4.2007 14:50 ZS-Man | skóre: 31 | blog: B26
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Kdyby ten Vas zapisek nebyl k placi, byl by k smichu. Nikdo nepochybuje, ze obsadit nekomu pozemek neni zrovna OK. Ale nejvetsi skody nastanou vzdycky az kdyz se do toho zapoji "spravni hosi" od PCR. Jak uz psal nekdo prede mnou, policie smí použít pouze prostředky, které jsou úměrné závažnosti protiprávního jednání, vůči kterému zasahuje. A to ta nase slavna policie bohuzel ani nahodou neumi. A co bych delal kdyz na muj pozemek prijede auto a aparaturou?

    a) dojdu mu oznamit ze az to zapne, tak se tam proste projedu s tou mocuvkou, nevo zvrhnu valnik hnoje. On se mi sice vysmeje, ale chtel to, a dostana smradlavej darek i s venovanim.

    b) zavolam policajty. Majitel aparatury bude vyzvan k ukonceni produkce. On se jim samozrejme vysmeje. Takze nasleduje naprosto regulerni zabaveni prostredku k pachani trestne cinnosti. Tzn. treba jenom agregat.... a je ticho....extoska bez techna neslape tak jak by mela -> akce na hov.. ->jede se pryc...

    c) tu louku tento rok stejne obdelavat nebudu, lezi ladem, je docela mimo dosah obce. Vezmu traktor s orovskym valnikem a uz uhanim do nejblizsiho supermarketu pro vodu,jidlo,chlast a cigara. Na konci akce zjistuju ze tolik nevydelam a ni za 5 let pestovanim kukurice a hned si valim rozsirit obor sveho podnikani :-)

    Ale zasahy nasi police jsou proste mnohem nestasnejsi... Nemohu si pomoct ale psychicky normalni, obrnenej a vycvicenej policajt musi dokazat zpacifikovat agresivniho cloveka aniz by mu zkrivil vlas na hlave. To je ovsem nemozne kdyz je na takovy zasah vyslan blbec co ma misto mozku sval, pro kteryho je vyplneni blocku na pokuty male soukrome viteztvi.

    Jak je mozne, ze ten policajt co se vyradil na jedny holce nenbyl nalezen? Vzdyt prece jenom "pracoval" podle rozkazu a svych povinnosti..... Ceho se boji? Jestli on nepracoval tak trochu nad ramec svych povinnosti. A kam zase koukala vsudypritomna policejni kamera, kdyz zabery ostatnich nejsou oficialni policejni dukazy, takze jsou irelevantni.........
    30.4.2007 14:56 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    D) Technari paparaturu nevydaji po dobrem.

    E) s radosti si zaplatite veskere skody na svem pozemku... (vinik je totiz neznamy - dav)
    30.4.2007 15:37 ZS-Man | skóre: 31 | blog: B26
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ano, nevydaji ji po dobrem. Par lidi ji prijde branit, Ale od toho ma byt zasahova jednotka vycvicena a zakrocit proti agresorum. Na to ma pravo a s tim souhlasim. Ale pouze proti nim, ne mlatit vsechny hlavanehlava. Ruku na srdce, na ktere party se 5000 technaru semklo do jednoho siku, a bok po boku, rameno na rameni sli aktivne proti policajtum?

    jake skody? Snad na vsech party po skonceni zustava dost normalnich technaru, kteri pak 2 dny uklizeji. Nebo tu hromadu hnoje? Tu mi tam soused Pepa zemedelec priveze i odveze za 3 chlazeny Platany. Nebo to co tam zustane po policejnim zasahu? To mate pravdu, policie nezaplati asi nic....
    30.4.2007 15:01 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nemohu si pomoct ale psychicky normalni, obrnenej a vycvicenej policajt musi dokazat zpacifikovat agresivniho cloveka aniz by mu zkrivil vlas na hlave. To je ovsem nemozne kdyz je na takovy zasah vyslan blbec co ma misto mozku sval, pro kteryho je vyplneni blocku na pokuty male soukrome viteztvi.

    Vidim ze nevite vubec nic o donucovacich prostředcich a vaše znalosti otevřeneho střetu, ktere by jste mohl načerpat např. v bojovych umenich jsou nulove. NEEXISTUJE technika, ktera zaručuje bezpečne zpacifikovani braniciho se cloveka! Tohle muze tvrdit jenom neinformovany blb, ktery o tom vi hovno.

    Jak je mozne, ze ten policajt co se vyradil na jedny holce nenbyl nalezen? Vzdyt prece jenom "pracoval" podle rozkazu a svych povinnosti..... Ceho se boji? Jestli on nepracoval tak trochu nad ramec svych povinnosti. A kam zase koukala vsudypritomna policejni kamera, kdyz zabery ostatnich nejsou oficialni policejni dukazy, takze jsou irelevantni.........

    A kde berete jistotu, ze ji to udelal zrovna policajt?? Co kdyz na ni spadla treba klada, kterou spolu se svymi kumoany hazela do davu policajtu??? (viz televizni zabery))... snad si nemyslite, ze by potom tvrdila, hazela jsem kladu a spadla na me??? :-D Samozrejme ze bude delat chudinku, a prave proto, ze se to nikdy nezjisti tak tam ve svem zajmu nemela co delat!

    30.4.2007 15:22 Draid
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!

    Vidim ze nevite vubec nic o donucovacich prostředcich a vaše znalosti otevřeneho střetu, ktere by jste mohl načerpat např. v bojovych umenich jsou nulove. NEEXISTUJE technika, ktera zaručuje bezpečne zpacifikovani braniciho se cloveka! Tohle muze tvrdit jenom neinformovany blb, ktery o tom vi hovno.

    Tak pod tohle se podepíšu. Dělám bojové umění a jednou jsme zkoušeli spoutat v pěti lidech jednoho protivníka. Podařilo se nám to až po zhruba 5 minutách a to tak, že jsem ho vyčerpali. A přitom si pouze lehl na břicho a dal ruce pod sebe. Samozřejmě podmínkou bylo, že jsme ho nesměli nijak mlátit, cpát prsty do očí a podobný chuťovky.
    30.4.2007 20:35 PepaSFI
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    to je dobrý,neměli jste taky podmínku že se ho nesmíte dotknout?Běhali jste kolem něj až se mu zatočila hlava?Anebo se přilepil k zemi klihem?Ještě chvíli mi tady vyprávěj o tom jak se v pěti lidech nedá ležící člověk zvednout,obrátit,uchopit každý za jednu okončetinu a natvarovat do pozice ke spoutání vhodné.
    1.5.2007 11:17 Draid
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ne nedá. Když sebou hází, tak opravdu ne. Uznávám, byl to 90-ti kilovej pořízek ale i tak. Schválně si to s někým dohodněte (s někým, kdo má trochu fyzičku) a zkuste si to. Samozřejmě, že normálně se to řeší třeba využitím tlakových bodů, ale ani ty zde nebyli povoleny.
    1.5.2007 15:19 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Aha, takže jak se ta vaše zkušenost vztahuje ke zde diskutovanému policejnímu zákroku? Policisté mají také zakázáno používat tlakové body? Mě teda do 90 kilo pár kilo chybí, ale pochybuju, že by mě 5 policistů nedokázalo docela v klidu zpacifikovat. :-)
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    1.5.2007 20:56 Draid
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Vztahuje je s k výše zmíněnému výroku:
    Nemohu si pomoct ale psychicky normalni, obrnenej a vycvicenej policajt musi dokazat zpacifikovat agresivniho cloveka aniz by mu zkrivil vlas na hlave.
    O tom, kolik policistu by Vas dokazalo zpacifikovat, se tezko rozhoduje. Pokud je prizniva situace a sehrana dvojice, tak Vas spoutaji driv, nez si uvedomite, co se deje. Ale muze nastat situace, kdy date zabrat i peti cetnikum. Jedine, co jsem chtel naznacit bylo, ze nekdy to proste bez nejake te rany nejde. Problem je obcas v lidech, kteri nechapou, ze univerzalni bezpecne poutaci techniky neexistuji. A pokud se nekdo brani zatceni, mel by si take uvedomit, ze porusuje zakon a ze se nejedna ani o nutnou sebeobranu. Co se tyce pripadu te holky, nebyl jsem tam, abych se priznal, tak zde o tom ctu poprve a proto nebudu soudit.
    30.4.2007 16:02 ZS-Man | skóre: 31 | blog: B26
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    O donucovacich prostredcich a boji opravdu nevim nic. Taky to netvrdim ale myslim si to. Ze bych byl blb..... ne, to snad ne... Ale rozhodne jsem presvedcen o tom, ze kdyz uz je ten clovek na zemi( a rekneme 5 policajtu ho na zem dostane dost rychle) tak uz neni moc nebezpecnej a mlatit do nej tak trochu postrada smysl. Stejne tak jsem presvedcen o tom, ze spousta policajtu na tehle akcich nema co delat, protoze na to proste nemaji.
    30.4.2007 15:12 CyberDragon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    A pritom by stacilo par maskovanych chlapku s molotovymi koktejly do aparatury... :)
    30.4.2007 15:16 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Ano. toto bych presne provedl ja. likvidaci aparatury. Trvalou...
    Vykook avatar 30.4.2007 15:18 Vykook | skóre: 23 | blog: Tomas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Zaplatil bych pár piv místním hasičům a propláchnul bych jim bedny.
    Nejde nám o dobro druhých. Nejde nám o bohatství. Jde o čisté opojení mocí.
    freshmouse avatar 30.4.2007 20:28 freshmouse | skóre: 42 | blog: Bruno Banány
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Hmm, policie má použít adekvátní prostředky. Tzn., že když přejdu silnici "na červenou", může (a měla by) mě postihnout. To znamená pokutu atd. Rozhodně by mi za to neměla vykloubit rameno, přerazit koleno nebo třeba prokopnout ledviny...

    Konkrétní případ neznám, každopádně -- jak už to bývá -- bych viděl chybu na obou stranách. Některé smažky porušovaly zákon a ramena zákona si zase potřebovala léčit mindrák... Výjimkám čest!
    2.5.2007 13:06 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Jeden polda pred par lety strilel po chodci, ktery sel na cervenou a malem zastrelil okolo jedouciho ridice (o par centimetru).
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    2.5.2007 13:41 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Takový případy se občas stávají, asi nabírají do služby kdejaký cvoky.
    30.4.2007 20:58 PepaSFI
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    no kdyby mi někdo takhle vlezl na pozemek tak by se mi to nelíbilo ale asi bych s tím moc nenadělal.Ono se mi nelíbí víc věcí a taky s tím moc nenadělám.Zavolat policii nic neřeší,jen škody jsou větší a není naděje že by to aspoň částečně někdo napravil a uklidil.Vyhnat vlastní silou,třeba tím fekálem se sračkama se nemusí podařit a každopádně to dopadne podobně.Takže bych asi vzal vozejk a zajel do obchodu pro hromadu lahví s vodou,alkoholem.Zajel bych ke kámošovi do pekárny pro včerejší chleba co už neprodá.A tak dále.Ovšem v našem kocourkově by to asi dopadlo tak že by na mě přišel finančák protože na to nemám živnost.Asi by bylo nejlepší obrátit se na obecní úřad aby to nějak zaštítil a dohodnout se na nějaké částce co by z toho prodeje připadla majitelům pozemků jako "nájem".Taky by se obec mohla prohlásit pořadatelem a vybírat vstupné.Každopádně možnosti jsou a represe je nejmíň výhodná.
    1.5.2007 00:41 User682 | skóre: 38 | blog: aqarium | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Zdravim,

    nebudu se s Vami hadat, kdo co v danem pripade zoral vice. Zda technari nebo policiste.

    Jsem sice technar a priznivec podobne hudby, kterou postupne komerce vymycuje a posloucha se predevsim z ciziny, ale obcas i rozumne uvazuju. Stacilo akci nezakazovat anebo zrusit par fekalnimi vozy mocuvky. Predevsim bez nasili. A bohuzel selhani policie a zneuziti politiku v tomto pripade bylo vetsi.

    Ale popreju Vam jedno. Aby s Vami casem nekdo zachazel, tak jak Vy popisujete. Treba na ulici, ze mate neco jineho na sobe. Nebo, ze hlasite nefandite fotbalu jako jini opili fanousci. A zapomente, ze skoncite jen s par odreninami.

    Az budete plivat krev a zuby, svijet se v krecich, trpet bolesti a pocitovat bezmocnost, tak si vzpomente na tuto diskusi. Budete mit, to co jste chtel a co jste propagoval.

    Jedna vec je nekomu mluvit o tom, ze se nekomu neco stane. Druha vec je hospodska rvacka s par pestmi a fackami. Ale jen malo lidi si uvedomuje, co je to opravdove nasili, ktere presahuje ramec tech hospodskych facek.

    hezky zazitek - i v pripade, ze tu treba jen zvysujete navstevnost a tak.

    Pavel Kysilka
    1.5.2007 02:10 CyberDragon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Svoboda vyberu spociva i ve svobode nest si nasledky takoveho vyberu. Rebelove, jez se boji, ze prijdou k uhone, maji vskutku komicky raz... vysledek je pak cena teto pozy a/nebo degenerace.
    1.5.2007 12:06 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Přesně tak. Mám pocit, že většina technařů by si chtěla "zarebelovat", ale tak nějak po evropsku, tj. bez rizika pro ně. Nejlepší scénář pro ně je zabrat pozemek pokud možno bez povolení, tam týden zapařit, vysmát se bezmocným policistům a v poklidu odjet. Když se něco z tohoto scénáře nenaplní, tak jsou najednou hrozně ublížení.
    1.5.2007 08:47 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Jste smesny Demagog. Nosenim "jineho obleceni" a "nefandenim fotbalu" NIKOHO neposkozuju. Prijde mi smesne jak se tohleto radeni hovad porad snazite zaskatulkovat do "pokojneho protestu"... Technoparty rozhodne pokojna neni. A technari je chteji mit co nejnelegalnejsi... tedy napachat co nejvice skod... Dobre vam tak. Ona asi cela zapadni evropa je totalitni, kdyz uz tam s technari na cizich polich zatocili!
    1.5.2007 18:04 PepaSFI
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    no já bych to na lehkou váhu nebral.Přijít v bundě nesprávné barvy nic zlého netuše do nesprávné hospody po prohraném fotbalovém zápase a ještě pak prohlásit že vás fotbal vůbec nezajímá tak to vidím jako tu správnou kombinaci po které se člověku může udělat docela ouzko.
    1.5.2007 00:46 tekkos ultra sound terror
    Rozbalit Rozbalit vše si kokot
    opravdu k tomu nemam co jineho rict... totalni kokot
    1.5.2007 01:22 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    TuxCluster při své ranní cestě šalinou (tramvají) nejspíš potkal někoho, kdo svými sluchátky ozvučoval půlku vozu. Nasralo ho to do té míry, že vyplodil tuto slátaninu. :-P
    1.5.2007 08:50 ABCKiller | skóre: 1 | blog: ABCkiller
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Jo tihle lidi me desne serou.... Kdo to ma poslouchat... Mimo to, ten typek ma asi v palici pekne vymeteno, kdyz me je to neprijemne a to stojim vedle nej, kdezto on ma ty sluchatka na usich :-D
    teekey avatar 1.5.2007 18:00 teekey | skóre: 8 | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    je to sice cilene pojaty clanek, ale poenta je zrejma a jenom dodam, ze je jedno zda jde o technare ci kohokoli jineho, kdyby mi banda lidi zacala delat bugr na mem pozemku, dozadoval bych se jejich rychleho odchodu a jak by to Policie zaridila by bylo to posledni co by me zajimalo :)
    1.5.2007 22:25 majkro | skóre: 1
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nevím kdo se to tu oháněl s pojmem "nepřiměřené násilí", ale mohl by mi ten člověk vysvětlit co je to násilí "nepřiměřené" a k čemu je dobré to "přiměřené"? Ten člověk asi netuší co napsal. Jak někdo může odvrátit hrozbu přiměřenou silou? To je podle mě blbost, když na mě někdo půjde s mačetou tak na něj mám vzít mačetu? Hm asi ne, radši mu ustřelim palici, protože přiměřeným násilím nic neodvrátím a doba gladiatorů je už za námi.. Pokud ta holka na policajty šla s klackem nebo kamenem a někdo jí tonfou nebo jakkoliv jinak dal přes hubu, tak jí to patří ;) I kdyby měla holé ruce je v tomto případě tonfa na místě, neměla důvod dělat co dělala...
    vi - Singleplayer Strategy
    2.5.2007 23:06 podlesh | skóre: 38 | Freiburg im Breisgau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bij technaře bij, a bij ho do hlavy!
    Nějak zde všichni zcela opomenuli jeden podstatný detail: kolik bylo na oné akci zatčeno účastníků? Kolik bylo přestupkových řízení a žalob? Kolik bylo pokut, vězení či jiných trestů?

    To má být měřítkem úspěšnosti policie. Policie totiž netrestá, od toho má být justice.

    Překvapivé množství lidí si ale stále myslí, že narušitelé zákona si zaslouží být zmláceni do krve.

    Já bych je spíše zavřel, případně nechal dělat veřejně prospěšné práce (uklízet bordel). Tak to budu asi anarchista.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.