abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 04:11 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.0.0 otevřeného emulátoru procesorů a virtualizačního nástroje QEMU (Wikipedie). Přispělo 220 vývojářů. Provedeno bylo více než 2 700 commitů. Přehled úprav a nových vlastností v seznamu změn.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    23.4. 23:22 | IT novinky

    Evropský parlament dnes přijal směrnici týkající se tzv. práva spotřebitele na opravu. Poslanci ji podpořili 584 hlasy (3 bylo proti a 14 se zdrželo hlasování). Směrnice ujasňuje povinnosti výrobců opravovat zboží a motivovat spotřebitele k tomu, aby si výrobky nechávali opravit a prodloužili tak jejich životnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    23.4. 16:11 | Nová verze

    Bylo oznámeno (cs) vydání Fedora Linuxu 40. Přehled novinek ve Fedora Workstation 40 a Fedora KDE 40 na stránkách Fedora Magazinu. Současně byl oznámen notebook Slimbook Fedora 2.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 24
    23.4. 13:44 | Upozornění

    ČTK (Česká tisková kancelář) upozorňuje (X), že na jejím zpravodajském webu České noviny byly dnes dopoledne neznámým útočníkem umístěny dva smyšlené texty, které nepocházejí z její produkce. Jde o text s titulkem „BIS zabránila pokusu o atentát na nově zvoleného slovenského prezidenta Petra Pelligriniho“ a o údajné mimořádné prohlášení ministra Lipavského k témuž. Tyto dezinformace byly útočníky zveřejněny i s příslušnými notifikacemi v mobilní aplikaci Českých novin. ČTK ve svém zpravodajském servisu žádnou informaci v tomto znění nevydala.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 29
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 725 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Depresivní nesmysly I.

    23.9.2010 00:42 | Přečteno: 2069× | Deprese

    Je tu zase půlnoc. Poslední sklenka z celej flašky kyselého moravského vína z poloviny vypitá. Nejsem ani moc nalitej. Což je docela škoda. Aspoň bych zapoměl na tu zkurvenou depresi, do kterej sem se dostal po první sklence.

    Do sluchátek teď pere Gamma Ray s písničkou od Judas Priest "Victim of Changes". Docela starej nářez. Pěkně depresivní. Nevím proč je deprese tak depresivní :( Letí to jak sviňa. Když mi bylo šestnáct, tak jsem si myslel, že vystuduju, nechám se zaměstnat někde ve vývoji a budu jeden z těch, kteří posunou lidstvo kupředu.

    Místo toho studuju už třetí fakultu. Mimochodem. Dálkově. Mám už to jako koníčka. Je s podivem, že mi trvalo tak dlouho, než jsem si uvědomil, že mě naše zkurvená společnost celou dobu svojí zkurvenou výchovou tlačila tam, kam nechci. Problém je v tom, že nevím co chci.

    Nechal jsem se zaměstnat ve vývoji. V nadnárodní korporaci. Dva roky. Celý dva roky! Nic tak příšernýho jsem neviděl. V pobočce o tří stech lidech posunovala lidstvo kupředu tak dvacítka borců, který plnili zadání z mateřské pobočky. A byli omezování dvěstěosmdesáti budižkničemi, kteří pořádali meetingy a vyplňovali excelovské tabulky. Za dva roky udělali obrovský progress, puntíky v tabulkách rozdělili na čtvrtiny a každou čtvrtinu vybarvovali zvlášť dle successu. To mi ho podrž. Tejpek co tu firmu založil by se musel obracet v hrobě.

    Dnešní společnost nám dává za vzory borce, co byli borci ve své době, ale dnes by z naší společnosti dost pravděpodobně začli chlastat, fetovat, nebo se rovnou oběsili. Zajímalo by mě, co by na dnešni GE říkal Edison. Co by na dnešní ČR říkal Masaryk. Baťa. Kolben. Škoda. Poslední tři jmenovaní naprostí borci, u TGM už je to kontroverzní, ale jen protože byl na svou dobu moc moderní.

    Založil jsem si svou firmu. Nebudu vydělávat na rypáky, co nic neumí, jen už asi sto let parazitují na jménu frajera, kterýmu nesahají ani po kotníky. Když jsem ji zakládal, měl jsem trochu jiné představy. Jenže když firma dosáhne určité úrovně, což jsou asi tak čtyři zaměstanci, začínají být potřeba právě nástěnkáři. Bez nich to nejde.

    Nejde to bez nich, protože od zákazníka dělá audit dvacetiletej smrkáč, kterej sice vůbec nic netuší o výrobě a dodržování kvality, ale jako Quality Manager sleduje vybarvený puntiky na nástěnkách. Protože z finančáku chodí třicetiletá pipinka "ekonomka" dis. (wtf???), která sice neví jestli vyrábíme cihly nebo vzducholodě, hlavně aby nám seděla kniha jízd na zahradní sekačce. Dál je potřeba jeden tejpek, co celý dny vyřizuje papíry na podporu investic od EU. Sice by potřeba nebyl, ale když ty peníze necháme konkurenci, tak budeme nekonkurenceschopní.

    Naše společnost je příšerně přeregulovaná. Čím víc pravidel, tím víc šulínů, kteří je budou zneužívat. Sice se chovám jak kokot, ale tohle obskurní pravidlo mi to nezakazuje, tak proč ne. Docela se mi líbí texaskej systém: Chováš se slušně, dělej si co chceš. Děláš bordel = vytáhneme na tebe brokovice. Jak efektní a efektivní.

    Hm došlo víno. Ještě tu mám pár teplejch lahváčů. Zkouknu nějakej díl nějakýho seriálu a půjdu chrápat. Dnes v sedm vstát a zas celej den až do půlnoci řešit píčoviny :/        

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Bluebear avatar 23.9.2010 01:05 Bluebear | skóre: 30 | blog: Bluebearův samožerblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Zajímalo by mě, co by na dnešni GE říkal Edison. Co by na dnešní ČR říkal Masaryk. Baťa. Kolben. Škoda.

    To je zajímavá otázka. Možná by si všichni zmínění připadali jako doma. Velkoformátové podvody a krádeže, stejně jako monumentální krachy, byly v USA denním chlebem i v době Edisona; i patentové právo bylo stejně zkurvené jako teď, jen to nebylo tolik vidět, protože ještě neexistovaly ryze nehmotné vynálezy.

    Pokud jde o české podnikatele, tak myslím, že současná podrazácká a zlodějská kultura by je nepřekvapila; to bylo v české kotlině vždycky; už za první republiky byla nejoblíbenější zbraň kudla do zad. Jediné, co by je asi trochu zaskočilo, jak moc jsme se dostali na periferii a jak špatně jsme na tom ekonomicky a průmyslově.
    To mi připomíná, jak jsem si pořídil květináč, že v něm budu mít květinu. Opravdu tam byla, ale potom být přestala...
    23.9.2010 01:15 Matt Bown | blog: Extreme_Fails
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    je pravda že průkopnické doby jsou často idealizovány. asi by to bylo na delší diskuzi, pravděpodobně se to již nezvíme :)
    23.9.2010 01:50 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Zrovna o Edisonovi si iluze dělat nemusíme, např. jeho podrazy vůči Teslovi jsou známé docela dobře.
    23.9.2010 03:09 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    I marketing dělal brutální. Například účinky střídavého proudu na zvířata.
    23.9.2010 18:30 Filip
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    ... i na lidi. [http://en.wikipedia.org/wiki/William_Kemmler]
    Bystroushaak avatar 23.9.2010 19:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Páni, nehmotné vynálezy. Dík, tenhle termín mě nikdy nenapadl, dost se mi líbí.
    AsciiWolf avatar 25.9.2010 11:08 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    +1
    8.10.2010 19:01 anonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Přesně tak, autor by si měl najít jaký špinavý triky používal Edison proti Teslovi. (Včetně dnes nemyslitelných odporností, například veřejně popravoval zvířata, aby lidi odstrašil od střídavýho proudu) A je pouze rozšířený omyl že o pokrok se zasloužil Edison, svůj život zasvětil vyděláváním na už tehdy zastaralých stejnosměrných rozvodech a žárovkách který žraly víc než výbojky a fungovaly i s jeho stejnosměrným proudem. Měl sice nejvíc patentů, ale to proto, že si nechal patentovat každou pitomost. Většina toho co zůstalo do dneška je práce Tesly.
    23.9.2010 01:07 osvc1
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    v takovy firme bych rad delal. I za polovicku. Super blog. Jeste jsme tedy nevymreli.

    Jen jsem trochu znejistel u toho moravskyho vina. Vy nejste votamtud, ze ne?
    23.9.2010 01:27 Matt Bown | blog: Extreme_Fails
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Při cestách po Moravských sklípcích se dá dost často narazit na super víno, ale v obchodech je moravský víno dost často pěkně kyselej hnůj :/

    A Morava jako taková? Krásné slečny, co se bohužel po prvním dítěti nafouknou, místo vlasů nahoděj trvalou a dál o sebe nepečujou. I když se tam komunikační struktura dost zlepšila, stále chybí základní kameny jako dálníce Svitavy-Brno a vyřešená kompletní železniční síť včetně brněnského hlavního nádraží (kde bych si to dokázal představit lépe, ale furt lepší cokoliv než ten kentus co tam je teď).
    gtz avatar 23.9.2010 21:56 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Bohužel spousta firem zde z Moravy začala dodávat víno na trh, které nemá nic společného s Moravským vínem. Jde o nějaký kentus z hroznů, které jsou odkudkoliv, popř. se jedná o nějakou divnou směsku. Ale to je pouze vždy o lidech, doporučuji kupovat láhve na 100,- a dívat se co je tam uvedeno za odrůdu a výrobce.

    Asi jste viděl málo dívek a žen zde, stále jsou to hezké baby s kterýma se dá slušně pošpásovat.

    Svitavy - Brno prozatím nebude - nejsou na celý tento tah peníze a prozatím nikdo nepřesvědčil ty zelené zmrdy jak některé lokality obejít. Bylo s tím hodně diskusí a RSD to prozatím stoplo. Železniční síť je celkem hodně slušná, aspoň dle mne, stále se vše točí kolem hlavasu a všech budov kolem. Jak jste si možná všiml, rekonstrukce - nebo přesun nádraží byl zrušen Bártou(rý to není potřeba), pokud by to bylo tak jak bylo naplánováno pak by vše bylo jinak, ale bohužel stavba byla pozastavena. Problém je chování těch tmavých lidí v oolí hlavasu, to je stejný problém jako v Práglu. Štěstím je to, že Bárta nechal dodělat obchvat právě směr Svitavy.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    25.9.2010 09:22 Laco
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Toto sa mi na Vas paci, ale rad by som dostal nejake doporucenie na vino. Sam mam rad kvalitu. Len obcas naozaj clovek ked chce nieco vyskusat sa dobre sekne. K tym slecnam, no moje cesty po Morave len potvrdzuju ze su tu pekne dievcata. Ale vysie narazal na devy, ktore sa chceli len vydat a potom sa o seba nestaraju. Hm, mat nieco take doma no neviem neviem strapate, zbytocne kilecka ked bol pred tym prutik :)
    gtz avatar 25.9.2010 18:57 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Záleží jaké víno komu chutná. Hodně dobré víno je Cabernet Sauvignon/Modrý Portugal popř. Merlot z Valtic/Dolních Věstonic. Čím je ono víno starší je i lepší. Ideální je se dívat i na nějaké archívní víno, jsou o něco dražší, ale chuťově výborná.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    26.9.2010 22:36 Ota Z Moravy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Dle mého skromného názoru je nejlepší Pálava (bílé víno), výběr z hroznů.
    gtz avatar 27.9.2010 11:06 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    hodně dobré víno :)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    11.10.2010 09:43 Jozin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Joo, palava je celkem slusnej hybrid, taky ho piju. Ale pozor, nektere rocniky jsou sladke jak hovno z nutrie.
    23.9.2010 05:09 heh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    V takový korporaci dělám taky. Pocity nasrání mám úplně stejné, ale holt jsem řádně, spíš mimořádně, zaplacen, tak držím hubu a krok.... Mohl bych jít dělat sám na sebe, za menší peníze, s menšími jistotami, ale to by stejně neřešilo vůbec nic. Jak sám píšete, s kototy se člověk potkávat musí.
    namenenezalezi avatar 23.9.2010 07:27 namenenezalezi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    tak toto si este raz precitam, uz meskam do prace:-) Místo toho studuju už třetí fakultu. toto vyzera slubne- dobre antidepresivum
    23.9.2010 07:50 ext3fs
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Myslim, ze to hezky koresponduje s tim co se resilo o par blogu niz. Tedy "prospesnost" urcitych praci/zamestnani. Pokud clovek dela neco jen pro penize a ne pro prospesnost a nebo aspon pro "zabavu"...pak to je k nicemu a clovek z toho ma jen to co ma....nejaky prachy.... a pocit, ze ma malo casu, malo penez, ze ho nekdo okrada nebo skodi, omezuje, atd atd.
    namenenezalezi avatar 23.9.2010 11:10 namenenezalezi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    ... TENTO BLOG sa mi velmi páčil. To je také nič hovoriace konštatovanie, ale neviem, ako by som presne vyjadrila, ked je niečo pre mňa absolútne zrozumiteľné a mám z toho priam estetický zážitok ( pocit súznenia). Preorganizovaná, samoúčelne byrokratická spoločnosť z nás robí laboratórne potkany, elektrickými šokmi nás neviditeľní experimentátori učia vyberať v labyrinte tie správne zákruty, aby sme sa dostali k potrave.Kto zaváha, nežerie:-).

    Hľadanie toho, čo má zmysel, a cesty, ako sa k tomu dostať je celoživotná ,,náplň práce." Len nech to nie je ubíjajúca otrocká drina za trochu žrádla navyše.Trochu depky a vína nikdy nezaškodí. Človek si osprchuje dušičku a potom skúša tým čo riadia experiment prejsť cez rozum.Síce dosť márne, ale po ňom prídu ďalší a ďalší :-).
    23.9.2010 16:29 Jirkus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Pane po přečtení vašeho příspěvku mám dojem že studujete v místním prasečáku s vidlemi. Osobně bych vás nezaměstnal ani na to kydání hnoje, protože by vás ani ta prasata nepovažovala za inteligenta. Bohužel.
    23.9.2010 16:52 předkus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Pane po přečtení vašeho příspěvku mám dojem že studujete v místním prasečáku s vidlemi.

    tohle jako by z huby vypadlo jednomu známému, který bytostně potřebuje shazovat jiné lidi, aby si sám nepřipadal jako prase
    AraxoN avatar 23.9.2010 17:30 AraxoN | skóre: 47 | blog: slon_v_porcelane | Košice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Tak si to prečítaj ešte raz. On má vlastnú firmu, takže zamestnať sa nepotrebuje. A študuje popri tom už len ako hobby. Či by ho zamestnala nejaká pobúrená anonymná internetová nula, mu môže byť u prdele.
    23.9.2010 19:26 ext3fs
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    To ze ma nekdo vlastni firmu nerika vubec nic o tom ze neco umi. Naopak takovy clovek musi byt samosplachovaci, dobry obchodnik a mit zaludek na plno nestravitelnych "prasaren" aby obstal. V takovem pripade netusim k cemu muze byt dobre studium VS krom mrhani casu. V soukrome svere kde je na vic majitel firmy to je vubec k nicemu. Majitel firmy kde pracuji nema VS pochybuji ze ma SS a jeho firma ma temer miliardove obraty...protoze je rvac a umi se chovat jako drave zvire v prirode.
    25.9.2010 00:45 melkors | skóre: 13 | blog: kdo_chce_kam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Jinymi slovy: Jde pres mrtvoly a zadny podraz mu neni dost spinavy. Logicky se da predpokladat, ze je take presvedceny pravicak.
    8.10.2010 19:12 anonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Kdyby byli všichni takoví, tak všechno zkrachuje. Možná vydělá miliardy, ale na každou je několik miliard škod kolem. Naštěstí když se potkají dva takoví, skončí jeden v sudu na dně přehrady...
    23.9.2010 20:37 Jirkus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Vy ho znáte osobně? Můžu napsat že mám tři firmy. Podle jeho vyjadřování si prostě myslím že je to zakomplexovaný blbec nemající o životě ani páru.
    23.9.2010 20:57 Matt Bown | blog: Extreme_Fails
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Neděláš náhodou nástěnkáře v prasečáku? :)
    23.9.2010 20:57 Johanus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Totéž by se dalo napsat o vás. A co?

    Vyjádřil svůj názor, který se mi mimochodem líbí. Líbí se mi jak forma, tak samotný názor. Pokud s názorem nesouhlasíte, můžete poskytnout konkrétní argumenty a důvody. Pokud tyto neposkytnete a jediné, co z vás vypadne, je přízemní urážka na úrovni přiopilého dacana s hnojem na holínkách, tak se nedivte, že se do vás bude někdo strefovat!

    Mimochodem - vy máte páru? Co jste prožil? Znáte toho člověka tak dobře, že můžete posuzovat, čím prošel?
    frEon avatar 24.9.2010 16:54 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    a povis nam ktere? ja abych vedel s kym nespolupracovat
    Talking about music is like dancing to architecture.
    Grunt avatar 26.9.2010 21:22 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    nemající o životě ani páru.
    Zato Vy už na něj podle vyjadřování máte zaregistrovaný patent.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    24.9.2010 09:06 Zdenek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Ze zivota. Bohuzel.
    24.9.2010 09:57 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Pravdivé, bohužel.
    24.9.2010 12:50 pan Klobouk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Stavy co popisuješ nemají s depresí nic společného a nepřál bych ti opravdovou zažít. A díky podobnému zlehčování kterého je plný internet jsem se začal léčit zhruba o půl roku později než jsem mohl.
    Grunt avatar 26.9.2010 21:21 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Ježiš na to jsem snad radši ani neměl klikat.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    8.10.2010 18:50 anonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    Nojo, ale kdyby nikdo ty zbytečný zaměstnance nezaměstnal, tak komu by se prodávalo, když by stačila desetina lidí a zbytek by byl bez práce?

    PS. moraváci by měli psát moravsky a ne se snažit o hovorovou češtinu, vypadá to směšně.
    Grunt avatar 8.10.2010 20:44 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Depresivní nesmysly I.
    PS. moraváci by měli psát moravsky a ne se snažit o hovorovou češtinu, vypadá to směšně.
    Moja řeč, enom škoda, že to nesce žádný posůchat.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.