abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 5
    včera 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 32
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (74%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 806 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Kolik bude mít džihádista John ještě životů?

    13.11.2015 17:57 | Přečteno: 1478× | Zahraničně politické školení a průprava | poslední úprava: 14.11.2015 11:18

    Vůdce pakistánského Talibanu Hakimulláh Mahsúd jich měl o jeden víc než pouliční kočka. Pentagon oznámil smrt Mahsúda úhrnem osmkrát.

    Džihádista John alias Mohammed Emwazi býval mediální hvězdou už před více než rokem. „Bílého tesáka“ Johna a oranžové popelářské oblečky obětí asi zeregistroval každý konzument médií hlavního proudu. Po klipech Johna se do Sýrie napytlíkovala celá koalice států v čele s USA. Kdo měl do prdele díru a měl na dvorku letadlo, tak si přiletěl do Sýrie zabombardovat. Nutno podotknout, že páteř té antiteroristické koalice tvoří státy podporující mezinárodní terorismus, jako je Saúdská Arábie, Katar, USA a Turecko.

    Džihádista John je tedy mrtvý. Nu dobrá, beru to jako první level vzhledem k Hakimulláhovi Mahsúdovi z Talibanu. Zbývá ještě sedm levelů. Nevylučuji ani možnost, že se doopravdy trefili. Spojené státy potřebují nutně nějaký úspěch. Zvláště po tom, co syrská armáda dobyla dlouhodobě obležené letiště Kuweires za podpory ruského letectva. Je to první hmatatelný úspěch syrské armády po přímém vstupu RF do konfliktu. Není nijak velký, ale určitý zlom to je. Koalice vedená USA po roce bombardování zabila džihádistu Johna (pokud je to pravda) a tuto zprávu vychrlila všechna západní média. Po více než roční letecké kampani mi to přijde jako dost málo. Z hlediska propagandistického je to celkem dost, ale z hlediska vojenského vůbec nic. Město Rakká, kde měl být zabit Johnny, je i nadále pod kontrolou IS. John nebyl žádným duchovním vůdcem ani vojenským velitelem. Prostě si jen tak řezal hlavy. Džihádista John „zemřel“ necelé dva dny po prolomení blokády letiště v Kuwaires. Předtím si nerušeně řezal hlavy i Japoncům.

    Zničit krtka

    Asad

    Prioritním cílem tzv. protiteroristické koalice zůstává zničit krtka, tedy Bašára Asada. Bašár Asad má jeden zásadní nedostatek – není lokajem USA. Že je na tamní poměry civilizovaným diktátorem by zas až tak nevadilo, jen neskáče podle píšťalky USA. Washington „vítá“ rozhodnutí OSN jmenovat Saúdskou Arábii předsedou Výboru OSN pro lidská práva. Saúdská Arábie je zemí, kde slyšeli o lidských právech a politické svobodě jen z vyprávění a z filmu. Přesto zůstává Saúdská Arábie nejvýznamnějším soudruhem a spojencem USA na Blízkém východě.

    Bílé helmy a aktivista z gauče

    Určitě si každý povšiml, že všechny zprávy o Sýrii začínají něčím jako „oznámila organizace SOHR“. Organizace SOHR je tvořena jedním člověkem z Coventry, sunnitským muslimem, který je zdrojem všech zpráv o Sýrii. Nakonec to přiznala i samotná idnes. Aktivista prodává obnošené šatstvo v Coventry (v Sýrii nebyl 15 let), zdroje má anonymní (jak jinak) a leží na gauči. Tohle je zdroj všech „ověřených“ zpráv ze Sýrie. Bílé helmy jsou to samé. Proflákli se falešným snímkem z ruského bombardování.

    Závěr

    Cílem dnešní lekce není spekulace nad tím, kolik bude mít džihádista John ještě životů, je to zamyšlení nad tím, proč se džihádista John objevil na mediální scéně po roce. John je najednou mrtvý po prvním úspěchu syrské armády a ruského letectva. Načasování a příčinnou souvislost nechám na případných čtenářích.

           

    Hodnocení: 80 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    13.11.2015 18:26 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Čo v posledných dňoch dorába ČT sa tými dopingami ruských atlétov, je taká primitívna mediálna manipulácia, že nemá obdobu ani v čsl. debilných médiách v 70. rokoch - a to je čo povedať, na to bolo treba veľmi silný žalúdok, aby divák nehodil šabľu na monoskop pomedzi tie ho_ná, čo tam vypúšťali. Mne nejde do hlavy, ako to, že sa tá do očí bijúca špinavá štvavá propaganda už zarytým ANGLOFILOM nehnusí.

    Mimochodom, Hájek má o tom Abú-Usámovi pekný kontrarevolučnýčlánok.) Aaj Terez Spencerová v Literárkach. Ešte že niekto aj premýšľa. Podľa českých a slov. oficiálnych analytikov je to cielená proruská propaganda a sú za ňou ruskí agenti... ako ten ruský novinár, ktorému v ČR_ nepredĺžili akreditáciu. Hlavne, že sa nepráši z huby agentovi Karasovi s Pazderkom.
    13.11.2015 18:33 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    ten zaspatý dedo sa mi tam dostal nedopatrením
    13.11.2015 21:50 bigBRAMBOR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Prostě si jen tak řezal hlavy - kolik hlav podle tebe má?
    Darth Phantom avatar 14.11.2015 11:22 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    kolik hlav podle tebe má?
    Nevím,v tento okamžik nedovedu přesně odpovědět. Múže jich mít tak šest až sedm, jako pakistánský vůdce Talibanu.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    13.11.2015 22:27 Franta
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Bašár má jednu chybu: vyvraždil 250000 lidí svého národa, většinu civilistů. Takový člověk ztratil legitimitu a je úplně jedno, jestli je loajální Losnovi nebo Mažňákovi.
    13.11.2015 23:57 blabla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    vázne?
    13.11.2015 23:59 blabla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Teror v Paříži. Nejméně 45 mrtvých, lidé leží na chodníku, útočníci mají stovku rukojmích Zdroj: http://www.lidovky.cz/dva-mrtve-a-sedm-zranenych-si-vyzadala-strelba-v-parizi-pg6-/zpravy-svet.aspx?c=A151113_223008_ln_zahranici_ELE
    15.11.2015 14:45 boris11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    cislo si si zapamatal ale nie k comu sa to cislo viaze

    250 tisic sa odhaduje celkovy pocet mrtvych ale tam je zaratanych aj 100tisic asadovych vojakov a tych si asi asad sam nezabijal :) rovnako velke cislo je aj mrtvych povstalcov/teroristov

    a dalsia vec, to cislo pochadza od tej legendarnej jednochlapovej organizacie SOHR ktora ale medzi civilistov zahrna aj povstalcov/teroristov ak teda neboli predtym v armade(dezerteri)

    ked utoci asad tak su neskutocne civilne obete a media o tom velmi radi informuju ked utocia povstalci tak ziadne civilne obete niesu. nieje to zaujimave? :)

    aj teraz velka operacia irackych kurdov a americanov proti ISIS a v mediach absolutne ziadna sprava o civilnych obetiach. to akoze fakt mame verit, ze pri tak velkej akcii ako je obsadenie celeho mesta nedoslo ku ziadnym civilnym obetiam? :) :)

    ked utocia rusi tak su plny mainstream civilnych obeti dokonca obete hlasili skor ako vzlietli ruske lietadla

    a na zaver, kto ma podla teba legitimitu? snad nie ti umierneni urezavaci hlav :) odrezavanie hlav prislo v syrii ovela skor ako isis
    14.11.2015 02:00 Plivu tvým směrem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Aha, to seš zase ty, sem na to neměl vůbec klikat. BTW, nepícháš náhodou s Trodasem z Diit? Byste si asi mohli rozumět.

    Jo a rád bych tě ještě přímo osobně urazil, abych si vylepšil nálasu, ale bohužel to při všech těch špatnejch zprávách nepomáhá (na to, aby člověk upad do depresí ani nejsou třeba ichtylové jako jseš ty, aby k tomu měli stupidní moudra).

    Podle doslovnýho čtení evangelia jseš blahoslavenej a tvoje je království nebeské, ale naštěstí to asi Pán Ježíš myslel trošku jinak ;)
    14.11.2015 06:29 nálasa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    I chudí duchem mívaj deprese, že, protože nemaj do čeho takhle ve dvě po půlnoci píchnout a leze jim to na ten jejich povadlej a scvrklej mozeček pinďourek.

    Kup si nafukovací pannu pod stromeček a nevotravuj, zoufalče jeden uhrovitej!
    14.11.2015 22:56 Plivu tvým směrem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Podle sebe soudím tebe, což?

    Pro tvoje info takhle večer (=noc) většinou makám, mám už chvilku přes třicet. Trochu pozdě na uhry a hlavnš na to, aby se moje problémy točily kolem pytlíků a nafukovaček, chlapče. Kdybych se ještě pořád zabýval hlavně tím, kde si to udělat jak nějakej puberťák, tak by mě asi netočila "politika" (tohle je spíš přehlídka rozkladný debility).
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.11.2015 14:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Takže uhrovitej dorostenec co po nocích maká, hmmm...
    14.11.2015 08:45 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Ten "Johny" zrejme v detstve hrával na tej anglikánskej škole, ktorú navštevoval, zabijácke počítčové hry a potom vyštudoval IT. Bol "integrovaný" - tak kde súdruhovia z VB urobili chybu?

    *Kto vyjadril solidaritu s Ruskom po výbuchu airbusu na Sinaji? Aj naše vlády čušali ako vši pod chrastou. A tí pseudohumoristi z Charlie Hebdo sa ešte pokúšali o "duchaplné" zosmiešnenie obetí. Veď to bolo nepriateľské lietadlo, však kyknoses.
    kyknos avatar 14.11.2015 09:26 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    videl jsem kocku blit a kone ejakulovat, ale ajtaka integrovaneho do lidske spolecnosti jsem jeste nevidel :D
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    kyknos avatar 14.11.2015 09:29 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    a ano, bylo to nepratelske letadlo - ostatne mel jsem pravdu, byla to valecna akce, coz tehdy jeste media odmitala

    a jestli si myslis, ze si ve valce ruska a islamskeho statu mam z tech dvou mordoru jednoho vybrat a fandit mu, tak se pletes - idealni vysledek takoveho konfliktu je, ze obe strany vykrvaci
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    14.11.2015 11:14 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Kremeľ sa -správne- zdržiaval predčasných záverov, kým neboli oficiálne potvrdené domnienky, že mohlo ísť o teroristický útok. Na rozdiel od expertov na leteckú dopravu, ktorí okamžite vedeli, že ruské lietadlá musia byť všetky v katastrofálnom technickom stave a bezprostredne po tej tragédii sa odbavovali v rôznych diskusiách tým, že škodoradostne meditovali o zaostalosti Ruska nad "vyspelou demokratickou" Európou. Rusi sa chovali ozaj príkladne a ohľaduplne aj voči Egyptu, zrejme si uvedomujú krehkosť tamojšej politickej moci a dôsledky, ktoré môže mať utlmenie cestovného ruchu. Vyzerá to, že Briti a USA a ich jasnovidci vedeli okamžite, čo sa stalo ak je pravda, že teroristi konzultovali ten útok na lietdlo s istou "nemenovanou" vládou (spriaznenou s USA), tak to vedeli dopredu sú za tú hromadnú vraždu spoluzodpovední.
    15.11.2015 05:30 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Kreml hned po havárii (např. přes Russia Today) tvrdil, že o teroristický útok nešlo, protože na to teroristé na Sinaji nemají možnosti. Později po ohledání letadla upravili na to, že nemohou letadlo sestřelit, ale mohlo jít o bombu.

    Ty informace o špatném stavu letadla pocházely mimo jiné od manželky jednoho z kopilotů.
    15.11.2015 14:50 boris11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    rusi len tvrdili ze neslo o zostrelenie dufam ze ti netreba vysvetlovat co ten pojem znamena
    15.11.2015 19:03 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    To začali tvrdit až asi dva dny po havárii
    Darth Phantom avatar 14.11.2015 11:27 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    po výbuchu airbusu na Sinaji? Aj naše vlády čušali ako vši pod chrastou
    Podle novinových titulků byl celý svět po pádu MH17 hluboce otřesen. Po pádu ruského airbusu nebyl na světě otřesen nikdo, šlo o nepřátelské letadlo.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    15.11.2015 05:17 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Po pádu airbusu Metrojetu nikdo moc otřesen nebyl, protože ruská letadla mají vážné technické problémy až moc často a trvalo docela dlouho, než i sami Rusové začali uvažovat o tom, že by to mohl být útok a ne jen porucha.
    15.11.2015 07:50 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Ako vieš, o čom Rusi uvažovali? Že nezvolali tlačovku a nepozvali túto investigatívnu tlačovú referentku:), aby oboznámila prítomných s výsledkami svojej expertízy?
    15.11.2015 14:29 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Podle toho, co uváděla Kremlem vlastněná a provozovaná Russia Today, která se odkazovala na ruské vyšetřovatele
    15.11.2015 14:57 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Kto vlastní a sponzoruje kariérny rast týchto lepičiek plagátov ČT?
    15.11.2015 19:38 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Tohle už není ani Straw man argument, tohle je vymytý mozek
    Darth Phantom avatar 15.11.2015 20:11 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?

    Nikoliv, to je správně položená otázka. Je třeba nad tím popřemýšlet. Oficiálně je ČT řízena RRTV. RRTV je jmenována politiky. Kdo uvedl do funkce ředitele ČT, bývalého šéfa TV Hovna? Politici.

    ČT je semeniště různých volímkarlů, Trautenberků a dalších politických aktivistů. S novinařinou a objektivitou to má pramálo společného.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Darth Phantom avatar 15.11.2015 20:25 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    A kdo to musí povinně sponzorovat? Odpověď je jednoduchá, všichni majitelé televizních a rozhlasových přijímačů. Ze zákona, z koncesionářských poplatků.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    pavlix avatar 15.11.2015 21:37 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Mně vždycky zajímal nějaký bližší rozbor toho argumentu, že je ČT díky koncesionářským poplatkům nezávislá. Pamatuju si samozřejmě Bobovizi, ale netuším, přesně, co to o nezávislosti televize říká. :)
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    15.11.2015 23:46 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    15.11.2015 21:28 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Jakou to má souvislost s tím, co uváděli Rusové po pádu jejich airbusu?
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.11.2015 23:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Do toho ti je velký HOVNO ty malej pinďoure! :-D
    16.11.2015 00:00 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Rusi sa zdržiavali predčasných vyjadrení. Čakali na dôkazy. Američania a Briti vypustili do sveta, že ich majú, že dokonca mali ešte pred tým teroristickým útokom nejaké indície, že sa chystá.

    Rusi ich vyzvali, aby tie svoje informácie teda poskytli, ak tvrdia, že ich majú. Len čo mali Rusi a Egypťania v rukách výsedky expertízy, zverejnili ich. Tí, čo sa tešili, že lietdlo spadlo v dôsledku technickej závady, zrazu otočili a začali tvrdiť, že Rusi popierali teroristický útok-čo nebola pravda. Vraj - možno - aby Putinovi neklesla popularita. Ja už som iba čakala, kedy nejaký blb príde s nápadom, že si Rusi to lietadlo odpálili sami na Putinov príkaz, aby to mohli hodiť na nevinných umiernených bojovníkov proti Assadovmu režimu...
    kyknos avatar 16.11.2015 00:35 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    nevim, zda si to nahodou neodpalili sami, ale vim, jak funguji rusti sportovci :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    16.11.2015 02:03 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    a ja viem, ako fungujú české dostihové kone, ty zootechnik;-)
    16.11.2015 14:15 boris11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    no ako funguju?

    takych jamajcanov uz nachytali na hruskach vsetkych len na toho bolta si este netrufaju a aj tak nevylucili celu jamajku ale vzdy len konkretneho sportovca

    rusov ani zdaleka nenachytali tolko(%) ako tych jamajcanov ale zato zakazali startovat komplet vsetkym

    jamajka tiez robila obstrukcie s testovanim ktore zabezpecuje ich domaca antidopingova organizacia(alebo ako sa to u nich vola) a neboli vyhodeny
    18.11.2015 03:22 Stan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Vo tomhle ty vis tak leda hovno. :)
    16.11.2015 14:43 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    A ty západní mocnosti dokonce zmanipulovaly Russia Today, že tvrdila, že teroristický útok to nebyl, že?
    18.11.2015 03:21 Stan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Tak jeste jednou pro klapkoidni "nikdenebyly"... a jako bonus v cestine.

    Rusaci proste nepredjimali zadne zavery, narozdil od ostatnich "mocnosti". A do te doby si proste zvolili pozu tvrdeho medveda, ktery je skoro nenapadnutelny. Ale nakonec vostrouhali a priznali to. TO, co byla pro ne horsi zprava, nez nejaky stav letadel.

    Ale to se tady mistnim Lojzum z jedne z nejmene vyznamnych zemi sveta tezce vysvetluje. Mluvim o geopolitice, ne o tom, kde se tocej filmy a kde sou drahy najmy.

    Nejvic me vsak bavi, jak Rusaci si vazi Cechu, ze dosli nejdal na zapad ze vsech Slovanu, ale posranej Lojza si jaksi uz neuvedomuje, ze voni dosli az k Japonsku. Ale mozna je to jen ta hlasita mensina...
    18.11.2015 12:16 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Keby Rusi urobili čokoľvek, aj tak budú tí najhorší na svete.

    Ja vôbec nevidím rozdiel medzi nenávistnými rusofóbmi a tými, čo hádžu do jedného vreca všetkých muslimov, Arabov a iných "čmoudov", sú pre nich iba paraziti, zaostalé polozvery, ktoré majú násilie a terorizmus už v krvi.

    Kde tak asi korení ten islamský extrémizmus? Kto rozvrátil Blízky a Stredný východ a ponecuje a povzbudzuje náboženských fanatikov a teroristov aj v bývalých republikách ZSSR a islamských častiach RF proti Moskve? Ako sa správali tí západní koloniálni páni k obyvateľstvu vo svojich kolóniách? Chce niekto tvrdiť, že ich mohol prekonať nejaký Stalin, keď presťahoval Čečencov alebo Krymských Tatárov za kolboráciu s nacistami?(A to potom treba s tým porovnať aj odsun Nemcov a humánne zaobchádznie s nimi pri uplatňovaní tej kolektívnej viny.)

    Teraz, keď EU nevie, kam z konopí a keď väčšina amerických štátov odmiet prijať sýrskych utečencov v záujme bezpečnosti domácieho obvteľstva, babo raď. Zrazu im je Putin a Rusko dobré. Ani slovko súcitu s civilmi v tom ruskom lietadle. Lebo to boli len Rusi.

    Ja sa naozj hanbím za tých Slovákov a Čechov, ktorí im liezli do zadku, kým nám vládol ZSSR a okupovala nás Sovietska armáda a terz, keď sa pánbi vymenili, im nemôžu prísť na meno. Otrocká povaha...
    pavlix avatar 18.11.2015 13:14 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Keby Rusi urobili čokoľvek, aj tak budú tí najhorší na svete.
    Nebo nejlepší. Podle toho, kdo to zrovna komentuje.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    18.11.2015 15:07 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Nebo nejlepší. Podle toho, kdo to zrovna komentuje.
    Chápem tú dvojzmyselnú narážku, ale mňa sa iste nejaká zaslepenosť vo vzťahu k Rusku (bývalému ZSSR) netýka. Fakt je, že teraz je v niektorých kruhoch strašne IN byť bojovníkom proti "Putlerovi" a spomínať, ako ocko alebo dedko odvážne doma stíšeným hlasom nadávali na "okupanta". Ja si vážim i niektorých disidentov za ich talent - napr. Jirousa alebo toho Brabence za básne! - ale je fakt, že ani dnes by nedopadoli inak - boli by takí istí zneuznaní outsideri a stroskotanci a mali by depku a z depky sklon k alkoholizmu. Nevážim si to stádo, čo s tvári, že ten koncert (včera) Plastikov so symfonickým orchestrom je vrchol umenia.:) (=metafora).
    kyknos avatar 18.11.2015 15:59 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    tak jiste, vrchol umeni jsou alexandrovci a vodka je vyjimecna tim, ze alkoholismus nezpusobuje, pouze stavy velkoruske vlastenecke meditace
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 16:21 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Tentoraz si celkom uhádol, v zborovom speve sú Alexandrovci VRCHOL UMENIA, a repertoár majú o niečo širší, i keď smozrejme k nemu patria aj vlastenecké a duchovné piesne. :)

    Ja si spomínam na tých Plastikov z doby, keď o nich písal Mladý svět v čase toho procesu s nimi, to ešte bola môj idol a morálny vzor Kubiška (ktorá mi už tiež pripadá trápna), a vtedy som si myslela (pretože tam nebola zároveň vložená nich platňa:)), že ide iba o propagandu, zameranú na ich znemožnenie. Ale musím končtatovať, že to šuplíkové "umenie", vrátane Havlovej dram. tvorby, bolo potom veľkým sklamaním.
    kyknos avatar 18.11.2015 16:30 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    lol, to mel byt sarkasmus, nedoufal jsem, ze se trefim :D

    plastiky jsem nazivo nikdy neslysel - na to jsem moc mlady - takze se k nim nebudu vyjadrovat, ale havlova tvorba je super, ale asi to je jen pro nas, intelektualy :)

    alexandrovci jsou dost nechutny nevkus :D v hudbe bychom se evidentne neshodli, bez ohledu na geopoliticke zarazeni :D
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 16:35 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    alexandrovci jsou dost nechutny nevkus
    zanedbaná estetická výchova, zato ideologická príprava bola u Treba na úrovni
    kyknos avatar 18.11.2015 16:40 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    tezko, "esteticke vychovy" mam za sebou dost. vcetne mnoha let LŠU ve tvem milovanem rezimu pod dozorem Kremlu
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 16:59 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    že si sa tej ľudovej školy umenia neštítil, Ty, taký antisocialista, si mal mať súkromného učiteľa, a nie tam niekde fidlikať v pionierskom tamburášskom krúžku
    18.11.2015 16:40 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    asi to je jen pro nas, intelektualy
    je to pre vás, čo sa hráte na intelektuálov... intelektuál predsa nemôýe zaspať v hľadisku na Havlovej hre, aj keby si mal podoprieť viečka zápalkami
    kyknos avatar 18.11.2015 16:50 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    mate to v tom rusku asi jinak, ale tady neni zvykem chodit na predstaveni, co cloveka nezajimaji, takze usinani obvykle nehrozi
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 17:01 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    máš môj obdiv, ja by som na niečom takom s predstieraním záujmu dlho nevydržala
    kyknos avatar 18.11.2015 17:14 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    tak hlavne ze ti alexandrovci drazdi signalni soustavu

    (mne by drazdili jen zaludek)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 17:27 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    nie som tak celkom vysadená na zborový spev a na ukrajinský folklór:), ale ak je niekto dobrý, tak je dobrý, a iba hluchý zadubenec bude trvať na svojich ideologických východiskách

    možno si nestrávil toho Havla, keď Ťa trápi žalúdok...:)
    kyknos avatar 18.11.2015 17:23 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    trosku se hudebne vzdelavej, treba tady pekna pisnicka o labutkach
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    18.11.2015 17:37 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    to znie ako starý Kocáb:)

    páni muzikanti
    18.11.2015 17:47 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    a mimochodom, na Tvoj nepodarený sarkazmus som ja odpovedla podareným :-D
    kyknos avatar 18.11.2015 17:49 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    no v mych ocich si klesla jeste o neco nize :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    22.11.2015 13:22 Z.z
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?
    Nie si náhodou trochu domýšľavý?:) Prečo by mne malo asi tak záležať na Tvojich očiach? Máš pre to nejaké rozumné zdôvodnenie?

    ani ich nemáš čierne, iste len nejaká vyšednutá zelená:)
    18.11.2015 16:30 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kolik bude mít džihádista John ještě životů?

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.