abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 750 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka

    31.5.2018 18:05 | Přečteno: 1585× | Hybrid wars

    na ČT 09 za souhlasného přitakávání Ondřeje Soukupčíka od stolu štamgastů z Bakalovin , jenžto se už jal svého přítele oplakávat. "Kterýho Babišenka, paní Müllerová?" ozval se od Pinkasů twitterový hlas Mirka Karlouska, který již měl jasno kdo to udělal, ale ještě nevěděl, nad kým vytáhnout kapesník.

    "No přece toho ruskýho, co si maže k snídani 100g novičoku na chleba", zahřměl rozhodný hlas Johna Borrissona z chráněné dílny za kanálem La Manche. "Tak už zase? Nadešel čas zůčtování, tady máte přes držku!", řekli si lídři a lídryně, dredi a dredyně Demokratického bloku a Vědmy Akademie syn Petr Narciska zavelel, sešli se v nebývale hojném počtu a tím zachránili zahraničněpolitickou čest České republiky. Toliko letmý úvod do děje další absurdní komedie, myslím, že to mnozí zaregistrovali, kdyby ne, tak zde. Nebudu zbytečně chodit kolem horké kaše, hlavním ůkolem dnešního hybridního blogu je se pochválit za svoje věštecké schopnosti a tak se rovnou odcituji

    Po propadáku se "zplynovanými" dětmi, které žijí a vypovídají o tom, jak to bylo, by to chtělo něco lepšího. Nejzažší termín bych viděl na mistrovství světa v čutání. Tento termín je velmi vhodný pro nějakou akci, především s ohledem na to, kde se mistrovství koná.
    To jsem předpovídal 5. května. Dnes máme týden a něco do začátku mistrovství světa v čutání a další obživlou mrtvolu. V jednom se ale mýlil. Todleto není opravdu "něco lepšího" , ale čim dál blbější komedie, asi už jen pro americké rednecky, která už nevypadá jako práce tajných služeb, ale dílo zaměstnanců chráněných dílen. Není to nic těžkého něco takového předpovědět, vše je průhledné jak miss mokré tričko, máme tu v poměrně krátkém časovém sledu chem. útok v Dumá / Skripal novičok / MH17 / Babčenko a to vše před srazem kopálistů. Velmi pravděpodobně se přiloží polínko na Ukrajině ještě jednou těsně před prvním výkopem. To už tu taky jednou bylo před Olympijskými hrami v Pekingu, kde sehrál hlavní roli nastrčeného kašpara Saakašvili, donedávna ještě ukrajinský gubernátor, nyní už psanec.        

    Hodnocení: 36 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Cenu za nejblbější sehranou scénku zatím vyhrávají:
     (4 %)
     (57 %)
     (0 %)
     (39 %)
    Celkem 23 hlasů

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    31.5.2018 18:39 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    :-D

    Jsem si říkal, kdy tě budou svrbět prsty a napíšeš další spolehlivě ozdrojovanými informacemi napěchovaný blogpost. Ale že se chytíš zrovna na takovouhle kravinu, to bych nečekal. Nemam dojem, že by ta aféra kolem Babčenka vůbec někoho nějak více zajímala. Tvůj příklad věštění je jak když v Bibli Nový zákon cituje věštby ze Starého zákona, které se dají naroubovat víceméně na cokoli. Věštba, že se někdy zhruba okolo MS ve fotbale něco stane, na to člověk nemusí být zrovna vrchní kněžka v Delfách. V té diskusi, kde byla ona věštba vyřčena, ses spíš tvářil, že vypukne nejméně 3. světová. Ale co se dá dělat, podobně jako starozákonní proroci se musíš smířit s méně dramatickou událostí coby naplnění věštby, když teda ta síra a oheň z nebe zatím nepadá...

    No, když už jsou v tom oboru věštění tak nízké požadavky, tak bych to taky zkusil: Prorokuju, že nějpozději do 14 dní prohlásí Miloš Vlezdoprdelkovič Zeman v médiích něco na způsob toho, že se to zinscenování Babčenkova atentátu bylo filmováno v barrandovských filmových ateliérech, že tam byly nafilmovány i chemické útoky "v Sýrii", za čímž účelem bylo v ČR vyrobeno tajnými službami 500kg Sarinu. Anebo zkrátka prohlásí něco, čím popoleze ještě hlouběji do východní zadnice - měl bych být taky trochu vágní, jestli to chci s tím věštěním někam dotáhnout...
    31.5.2018 20:28 ZAH | skóre: 43 | blog: ZAH
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Povinná četba a kontrolní otázky.
    • hledá se jiný pojem než výroba OL. PDF jde o oficiální překlad.
    • Jaké množství v součtu OL může signatář mít.
    • Jaké je maximální množství v roční kapacitě výroby organofofátů, které nemusí signatář hlásit.
    OL se rozumí otravné látky dle
    ÚMLUVA O ZÁKAZU VÝVOJE, VÝROBY, HROMAD Ě NÍ ZÁSOB A POUŽITÍ CHEMICKÝCH ZBRANÍ A O JEJICH ZNI Č ENÍ
    Fluttershy, yay! avatar 31.5.2018 22:49 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Koukám, že příkazy z Moskvy zněly jasně: jak pro funkcionáře KSČM, tak pro internetové trolly.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    31.5.2018 23:14
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Koukám
    Tohle je jedna z nejretardovanějších věcí, co jsem viděl. Zajímal by mne věk a IQ autora videa.
    Fluttershy, yay! avatar 31.5.2018 23:30 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    1.6.2018 09:17 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Nerozumim, co se tím snažíš říct...
    Darth Phantom avatar 31.5.2018 21:15 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka

    Čus bambus, a co bys chtěl ozdrojovat, zájčik moj. Jestli třeba Ondřeje Soukupčíka, tak včerejší Horizont ČT 09, začátek pořadu. Máš pravdu, že v tom hovně okolo Babčenka se skoro nikdo nešťourá. A není divu, protože by to začlo hodně smrdět. 3. světová taky ještě není, v Sýrii teď už začíná povážlivě hrozit mír. V Koreji se asi taky válčit nebude, takže co teď, žejo? Zbývá už jen ta Ukrajina. Snad tě to nemrzí, že ještě není ww3.

    Já zase zcela vážně prorokuji, že vrah z Wall streetu opět udeří a to znovu krátce před nebo poté, co Vladimír Vladimírovič kopne do balónu. Bezostyšně, chladnokrevně, vypočítavě. Bez uzardění. Samozřejmě že né osobně, to dá rozum. Nějaké indicie tu jsou. Vrah z W.S. již poslal nějaké panzerfausty na Ukrajinu, tuším že Javeliny. To jsem se hezky vyjádřil, žejo :-D. Tak uvidíme, čí věštba se naplní. Zda tvoje o Zemanošovi Nalopatěhrobníkoviči, nebo má o válečných štváčích ze Zednářské ulice :-D. V tomhle měli komunisti stoprocentní pravdu.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    1.6.2018 09:36 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Zbývá už jen ta Ukrajina. Snad tě to nemrzí, že ještě není ww3.
    No tak to mě fakt nemrzí. Já bych iděálně nejradši, aby se nesplnila žádná z těch věšteb. Aby Miloš Vybegallovič Zeman držel hubu, seděl na zadku a do ničeho se pokudmožno nepouštěl. A aby náčelník Donald oranžová tvář spolu s náčelníkem Vladimírem synem lovce mědvedů přestali štourat do Ukrajiny a dalších států a místo toho začali třeba trochu řešit domácí problémy, kterých mají oba víc než dost.

    Ale by toho asi člověk chtěl moc...
    Dalibor Smolík avatar 1.6.2018 11:32 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    A aby náčelník Donald oranžová tvář spolu s náčelníkem Vladimírem synem lovce mědvedů přestali štourat do Ukrajiny a dalších států a místo toho začali třeba trochu řešit domácí problémy, kterých mají oba víc než dost.
    Já bych ještě do svaté trojice přibral toho obtloustlého monarchu ze Severní Koreje. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    1.6.2018 11:58 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Pri takovych hlaskach si vzdycky vzpomenu na ten vtip:

    Na kyjevskem naměsti nezavislosti se vystřidali velvyslanci USA, Francie, Španělska, Německa, Dánska, představitelka vlády USA Victoria Nuland, senátoři USA Chris Murphy a John McCain, ministr zahraničí Německa Guido Westerwelle, ministr zahraničí Nizozemska Frans Timmermans, vrchní komisařka pro zahraniční vztahy a bezpečnost EU Catherine Ashton, bývalý prezident Gruzie Šukašvili, europoslanec Jacek Protasiewicz, litevský ministr zahraničí Linas Linkevičius, mluvčí litevského parlamentu Loreta Grauzhinene, bývalý premiér Polska Jaroslaw Kaczynski, český senátor Jaromír Štětina, Karl Schwarzenberg... a obvinili Rusko z vměšování se do vnitřních záležitostí Ukrajiny.

    Jo, moment... on to nebyl vtip...
    1.6.2018 12:45 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Hele já ti nevim, ale nehraje v tom tak trochu roli ta lokace toho Kyjeva?
    1.6.2018 13:01 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Tohle bych prosil rozvest...
    1.6.2018 13:21 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    No chci tím říct, že bych asi neredukoval Ukrajinu jenom na Kyjev, takže mi nepřijde metodologicky správný vzorkovat vměšování se do Ukrajiny pouze v Kyjevě, navíc nejspíše pouze ve "vhodnou chvíli". To mi trochu připomíná ty vtípky o průzkumu spokojenosti s životní úrovní ve foyer prodejny Hugo Boss.
    1.6.2018 13:40 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    ...a z toho vyplyva?
    1.6.2018 14:06 V.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Že by ten, kdo chodí sem nakupovat, že se o budoucnost nebojí?
    Taky se říkalo "část naší mládeže vidí svou budoucnost růžově. A ti ostatní nemají na drogy peníze" ...
    1.6.2018 14:40 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Že #11 nedává moc smysl?
    3.6.2018 18:34 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Ach tak, aha... k tomu jen tolik... se mi libi, jak spousta tech, co nevidi tram ve svem oku, kritizuji trisku v oku sveho blizniho...

    A to pisu jako zaprisahly agnostik :-)
    Darth Phantom avatar 1.6.2018 20:13 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Příloha:

    Věštby jsou ošemetná věc, nicméně bych odhadoval, že těžiště hrátek se teď přesune na Ukrajinu. V Sýrii se podle všeho chopil taktovky Vladimír Veliký a to musí řezníka z Wall streetu nehorázně štvát. Na dni vítězství v Moskvě za Vladimírem Vladimírovičem pochodoval Benjamin Mileikowski (Netanjahu) se svatojiřskou stuhou jako pejsek (viz. příloha).

    Jde to odtušit i třeba z rétoriky Asada, kterému narostla obrovsky křídla. Vyzval své americké přátele, aby si sbalili svých pár švestek a základny a ze Sýrie odtáhli. To by bylo ještě tak před půl rokem zhola nemyslitelné.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    25.6.2018 21:05 zase ja SK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Fantóm píše veľmi dobre. Zaujímalo by ma, aká je to generácia, pretože čím mladšia, tým menšia schopnosť takto písať. Pre abc je ho škoda. Mal by glosovať pre nejaký dobrý nemainstreamový časopis. Je taký?
    27.6.2018 08:48 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Ano, je: AZ247
    27.6.2018 17:51 zase ja SK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    s tým neohúriš, to sú také trápne pokusy o kvázi vtipné parodovanie tzv. konšpiratívnych médií (u nás primitívi, ale sebavedomí, zo ZOMRI, ktorí už od Zdeny Tutanchamón Studénkovej nič veselšie nevymysleli)

    nie ste skrátka schopní pochopiť INÝ názor, než je ten trendový;-)
    27.6.2018 18:27 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    No jistě - humor může být, ale jen s tím správným politickým názorem, že :-D
    nie ste skrátka schopní pochopiť INÝ názor, než je ten trendový;-)
    Tím chceš říct, že tvůj názor je ten ne-trendový? To je špatný vtip. Vždyť to jsou všechno názory, které jsou už několik let velmi silně v kurzu. Se podívej, co lidi píšou ve všelijakých diskusích a na blozích a nevykládej mi, že tvoje názory nejsou trend. Např. soudě podle výsledků různých voleb v poslední době je třeba můj názor oproti tomu tvému v několikanásobné menšině.
    27.6.2018 23:42 zase ja SK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    nevieš, aký mám ja na čo názor:)... keby som mala u vás voliť, asi by som dala hlas tým Pirátom, pretože boli zatiaľ najmenej skorumpovaní a v politike ešte "neusadení" a je možnosť, že im ide nielen o ich osobný prospech... v niečom súhlasím napr. s Klausom st. a ml., v niečom i s komunistami:-)

    a čo sa týka Ruska, tie konšpiračné teórie a hoaxy zamerané proti nemu sú rovnako smiešne, ako toaleťák, ktorý bráni rakovinotvorným látkam, aby sa vylúčili so stolicou
    28.6.2018 11:11 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    nevieš, aký mám ja na čo názor:)...
    To bude vzájemné, však konkrétní názory se v těch diskusích moc neřešily...

    Ale jinak jsi asi v tom případě podobné v menšině...
    a čo sa týka Ruska, tie konšpiračné teórie a hoaxy zamerané proti nemu sú rovnako smiešne, ako toaleťák, ktorý bráni rakovinotvorným látkam, aby sa vylúčili so stolicou
    Konspirace proti Rusku, konspirace pro Rusko, konspirace proti EU, konspirace pro EU, ... V dnešní době je v médiích, ať už "mainstream" nebo "alternativních", náročnější najít něco ne-směšného než obráceně.

    Např. dnes ráno je v novinách Merkelová se snahou o záchranu kariéry, Babiš se Zemanem, kteří se s trapně zjevnou nepravdivostí dušují, že neporušili ústavu, Severni Korea s jaderným programem a pak jako třešnička na dortu nějaká aféra s vařením pervitinu v luxusních pražských bytech. Tomu se opravdu člověk může už jen smát.
    1.6.2018 18:20 bigBRAMBOR | skóre: 37
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Proc musis vse a vsechny co se ti nelibi častovat za kazdou cenu nejakou dehonestujici nebo posmesnou prezdivkou? Vypada to pak jako prispevek nejakeho strasneho retarda a zakomplexovance, a dost to snizuje vahu prispevku.
    Darth Phantom avatar 1.6.2018 20:17 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    No že by to bylo tím, že jsem retard, zakomplexovanec a k tomu navrch hybrid? Mě se kupříkladu výstavní demokrat Petr Narciska líbí. Má slušivé brýle, kultivovaný projev, určitě má i dobrého vizážistu a spoustu titulů, které já nemám -> no a právě z toho pramení ta retardace a zakomplexovanost. A s tou váhou příspěvku máš taky pravdu - teď jsem to vážil a škoda mluvit - skoro nic jsem nenavážil.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Grunt avatar 1.6.2018 21:37 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka
    Asi tak. Proti politické satiře nic, ale kurňa soudruhu to také mosí vypadat trochu jinak. Když pisatel píše jak retardátor, pak předpokládá že retardované je i obecenstvo a to mě uráží. Nepředpokládám že úroveň mé mentální retardace dosáhla stupně aby mi přišli spisy Faunovi nějak vtipné či zajímavé. A dokud to nebude mít šmrnc, šťávu, korektní typografickou úpravu a vhodné ilustrace, odmítám je čísti. Můžeš si založit něco jako Časopis věnovaný politickým a vůbec veřejným záležitostem slovanským, bude-li podobné úrovně, klidně ho i tiskni jinak jdi s tímhle k čertu…
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Darth Phantom avatar 2.6.2018 05:55 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nám zabili Babčenka, řekla posluhovačka

    Vítej!
    Co naplat, tnul si do živého, soustruhu. Jakpak teď u vás s počasím, po nadprůměrně teplém květnu to vypadá, že to bude pokračovat. To za našich mladejch let nebejvávalo. A co srážky, soudruhu, co s těma srážkama do čerta? Neboj se podělit o své poznatky, doplnit je názornou mapkou, dobrými nápady se jen hemžíš.

    Vážně mě dost mrzí, že si mě zase neposlechl a navštívil svého dýlera (asi i pohonných hmot). Myslel jsem to dobře. Cožpak jsi nikdy nezaslechl, jak to obvykle dopadá se soudruhy a sodružkami, které se nehodlají vzdát experimentování s drogami? :-(

    Tahle patička nemá hlavu ani patu

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.