abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 18:00 | IT novinky

    DuckDuckGo AI Chat umožňuje "pokecat si" s GPT-3.5 Turbo od OpenAI nebo Claude 1.2 Instant od Anthropic. Bez vytváření účtu. Všechny chaty jsou soukromé. DuckDuckGo je neukládá ani nepoužívá k trénování modelů umělé inteligence.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 14:22 | IT novinky

    VASA-1, výzkumný projekt Microsoftu. Na vstupu stačí jediná fotka a zvukový záznam. Na výstupu je dokonalá mluvící nebo zpívající hlava. Prý si technologii nechá jenom pro sebe. Žádné demo, API nebo placená služba. Zatím.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 04:44 | Nová verze

    Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 140 (pdf) a HackSpace 77 (pdf).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 01:00 | Nová verze

    ESPHome, tj. open source systém umožňující nastavovat zařízení s čipy ESP (i dalšími) pomocí konfiguračních souborů a připojit je do domácí automatizace, například do Home Assistantu, byl vydán ve verzi 2024.4.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    18.4. 22:11 | IT novinky Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    18.4. 20:55 | Nová verze

    Neziskové průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo verzi 1.1 specifikace OpenXR (Wikipedie), tj. standardu specifikujícího přístup k platformám a zařízením pro XR, tj. platformám a zařízením pro AR (rozšířenou realitu) a VR (virtuální realitu). Do základu se z rozšíření dostalo XR_EXT_local_floor. Společnost Collabora implementuje novou verzi specifikace do platformy Monado, tj. open source implementace OpenXR.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    18.4. 17:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 0.38.0 multimediálního přehrávače mpv (Wikipedie) vycházejícího z přehrávačů MPlayer a mplayer2. Přehled novinek, změn a oprav na GitHubu. Požadován je FFmpeg 4.4 nebo novější a také libplacebo 6.338.2 nebo novější.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    18.4. 17:11 | Nová verze

    ClamAV (Wikipedie), tj. multiplatformní antivirový engine s otevřeným zdrojovým kódem pro detekci trojských koní, virů, malwaru a dalších škodlivých hrozeb, byl vydán ve verzích 1.3.1, 1.2.3 a 1.0.6. Ve verzi 1.3.1 je mimo jiné řešena bezpečnostní chyba CVE-2024-20380.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    18.4. 12:11 | IT novinky

    Digitální a informační agentura (DIA) oznámila (PDF, X a Facebook), že mobilní aplikace Portál občana je ode dneška oficiálně venku.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    18.4. 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    KDE Plasma 6
     (68%)
     (11%)
     (2%)
     (20%)
    Celkem 566 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Štítky: __xylofon, alsaequal, Analytický stroj, Arjan van de Ven, Bacha kočky!, bestek web camera, biologické zbraně, bisexualita, Bitch Please, blender game engine, Bohemia Interactive, brnocentismus, Bulánci, business intellligence, centralni planovani, CipherFox, Cloud Computing, Co musí splňovat, co su patenty, corporate identity, CZ.NIC, černoprdelníci, Česká spořitelna, databáze, datové sklady, decke sedackz, děti, diskový oddíl, dobíva uhlí, dobry den, DVD, e-mail, e-papír, elektřina, fakturujem vam za vykonane, fandovství, fašouni, filosofie, flesh plezuer, fraktál, FTP, funkcionální programování, globalni otepleni, grammar nazi, gumídci přišly, herní konzole, heterosexualita, hibernace, hibernate, homosexualita, horor, hvnchjhbnhvnhvcm vjn nvb, IÉÁÍÉUHJJJJKJJJJJJJJJJJJJJ, IEs4Linux, ikonka tučňáka, indukční sporák, Instant messaging, intelektuální vlastnictví, interface nazis, Internet, internetové bankovnictví, Jaderné noviny, Jarda bloguje, JAVA - inverzná matica, jednostdvace, Ježíš, kam_zmizela_diskuze, karmic koala, kernel, kinderporno, klimaticke zmeny, KMail, kompilátor, komunikace, komunista, kopulace, korupce, Kotlin, kotrcka, kotyz, kriminalita, kruhový objezd, K7VTA3/KT333, k9copy, lékařská věda, lidská zvrácenost, lidská zvrhlost, Linus Torvalds, loupez, miriam, miriam mění pohlaví a jména, mirorr, moje tvoreni, moralistické kecy, návnada na flame, Nesahej_mi_na_tu_prdel, nezabezpecena, občanský průkaz, odblokovani facebooku, odstrašující příklad, on-the-fly šifrování, paranoia, pěkné, penis, počítačové skříně, poškozená data, prasečí chřipka, ProtectedByTagManager, prsa Jennifer Aniston, přehřívání, Psi, reverzní záznam, ROOT.cz, sdfsdafsaf, Sebeuspokojování, skenery a foto, Skurvyprdel, Skurvysyni, sledování sítě, slightly unhinged shemales, slovenská učitelka, smolík pacholík, státní správa, strach z žen, středová košovka, středověký mučení, svátek, svině, špehovací příspěvek, štítky, šukání-do-prdele, tapetování, technothriller, Telefónica O2, textové editory, todle patří do poradny, transceiver, trapas, trubka, truhlářství, třetý řýše, tvůj chcíplej pták, typové systémy, umelá inteligencia, uzavřený formát, véčkaři, Velleman, vezmeš si mě, vic_usb_portu_mu_tam_nenarves, vidím zobat černé datly místo, vindovs7 ultimatum, Vivaldi, vlastní programovací jazyk, vracení, vsftpd, všichni se báli, výkladový slovník, vynálezci, vynutenie práva, yiff, yiffing, yopztfik, zabanovat miriam!, zabudovaný, zadní vrátka, zdrojový kód, změna, zmrdství, zoo, zoofil, zoofilie, ztztutruru, zvědavec, zvíře, zvrácenost, zvýraznění syntaxe, žárovka

    Jak na stříkačkovou metodu?

    10.9.2016 12:57 | Přečteno: 2795× | linux

    Ahoj, už dlouho se snažím o druhé miminko a nějak se mi nedaří. Asi v tom hraje velkou roli, že chlapa v sobě už mít nechci a stala jsem se asexuálkou. Vlastně už nemám žádné pohlaví, v běžné řeči o sobě mluvím většinou jako "My" a od ostatních vyžauji, aby mi říkali buď Mirda, Mirča nebo Oni, pokud používají zájmeno.

    Zkoušla jsem to různě, ale většina chlapů, která byla ochotná být otcem byli úchyláci. Nakonec jsem dneska konečně přemluvila Bedňu z KERNEL ULTRAS, aby mi poslal svoje sperma v injekční stříkačce. Už dříve mi ho posílal amigapower, ale kotyz říkal, že mi poslal psí mrdku místo vlastní. Od kotyze sperma nechci, bojím se, že by to dítě mohlo být teplý nebo že by mi ho vzyli tygři.

    Nevíte někdo jak se to z tou stříkačkovou metodou vlastně dělá? Četla jsem na tom něco na drbně a v tamnější rodičovské seznamce, odkud mi psali ti úchyláci a nějak divně to popisovali. Moc prosím o radu, moc chci mimíska!        

    Hodnocení: 29 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    10.9.2016 13:26 Divný host
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Velmi vtipné! Díky!
    10.9.2016 13:26 dad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    0/10
    10.9.2016 13:27 Ovocníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    tyvole, asi jsem opožděnej a všichni si toho všimli už dávno ale vole drž se role začínal si s touhle identitou teď jseš u ní i zpátky ale minule si tvrdil že si tyvole prej zbouchnul nějakou ty a tvářil ses že ses nadrženej mlamoj vole to je moc velkej bordel ty mladý dneska ten trolling vyloženě flákaj hanba to za mejch maldejch let jsme se kua snažili aby takový kraviny byly věrohodný ne jak dneska tyvole si děcka myslí že se ten trolling udělá snad sám amatérský cucáci dyť já když četl ten nadpis tak sem si i myslel že jde o děcko s tou samou nabíječkou a říkal si tyvole dyť ta ještě nemohla porodit chudinka ani a ten debil zkouší co jako co je to za vola a tyvole to slovo mimísek někdo přitáh v minulý diskusi a to je moc okatý když ho najednou vybalíš jakože tyvole já sem fakt děvče borci to jo no to tak vždyť ty vole to pak je hnedky všechno vzrušení z tý story vprdeli když je tak evidentní že to zase psal nějakej blbeček s štenclem v pazouře a ne holka tyvole bereš slušnejm lidem sny se styď
    10.9.2016 15:02 Hanba
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    vítejte na ábíčku léta páně 2016 :-(
    Agent avatar 10.9.2016 15:30 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Neboj, bude hůř. Jednou tady na to budem vzpomínat s nostalgií v oku.
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    10.9.2016 15:52 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    :-) je pravda, že i já těmhle zápiskům moc času nedávám. pamatuju si jak tu lidé řvali kvůli amigapowerovi, dneska se kokůtkům stýská
    Max avatar 10.9.2016 16:37 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Použij léty ověřené služby, dostaneš to i s návodem, viz :
    Brit rozsévá sperma po celém světě. Má na 800 potomků
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    10.9.2016 16:58 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Kolibáči, ty se prosím raději nemnož...
    xkucf03 avatar 11.9.2016 13:48 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Loki
    To se ti to machruje, když máš vlastní distribuci :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    eagle.metawerzum avatar 11.2.2017 16:25 eagle.metawerzum | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    +1 :-)
    Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideo!
    Bedňa avatar 10.9.2016 17:28 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Miriam ty si taká kutiľka, všetko chceš robiť doma sama, nechaj si to tam nastriekať od odborníka :-)
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    10.9.2016 18:04 Dr.Watson
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Chudák Oni v trablích a oni kočkopsím, pardon amigapsím...

    Každej, kdo četl Erbena a podobné lékařské zdroje ví, že jediná stopro rada je tato:

    Na Štědrej den - v noci se Oni musí vydat ke studánce pod břízou. Břízu by možná stačilo někde uříznout a donést, jo, s sebou hrneček anebo kyblík radši a tu stříkačkou s Kotyzem. Tam Oni rozbije led (podstatné-bude teplá zima, musej, halt, Oni odonikat do Ruské říše, A tam jsou i ty břízy. Všude. Rozbít led, polejt se vodou ze studánky - raději pořádně - A odříkat něco ve smyslu "chcu to, chcu to, chcu to!" ale bacha! myslet na mimi ne na to co, Oni i když asexuálka, máj v palici furt (latinsky "pořád")-rozhodně ne s osmi najednou jako tuhle! Čivavy by v ruskej zimě chcíply!!! No a pak, než Ti zmrzne rychle aplikovat Kotyze stříkačkou, polejt znovu vodou, pak nechat zmrznout aby se udělal špunt a Kotyzové hrůzou a smradem neutekli. Hlavně, bcha! nesežrat u studánky Kotyze! To se rodí alieni, viděl jsem vo tom dokument, moderovala Weaverová. jo, nemaj zač...
    10.9.2016 22:55 ivir | skóre: 7 | Barrandov
    Rozbalit Rozbalit vše Jak se správně připouští
    Nejedná se o stříkačkovou metodu, ale standardní inseminační úkon. V závislosti na druhu zvířete se užívá jiný aplikátor, ale postup je podobný. Jelikož první embryonální stádia člověka a prasete jsou stejná, tak popíšu postup pro prasata.

    1.) Svině (případně prvnička) se pravidelně kontroluje zdali ovuluje - sní toho méně - má zarudnutý a mírně naduřelý rozmnožovací orgán, případně jsou patrné drobné čiré výtoky

    2.) V případě, že v rámci kroku 1.) jsou rozpoznány znaky ovulace, pak se přistoupí k inceminaci

    2. a) Získá se čerstvé sperma (u prasete vydrží cca 2 dny při jeho chlazení - před aplikací nutno ohřát na pokojovou teplotu, ale ne horkou vodou)

    2. b) Je vhodné mít, alespoň 4 dávky (u prasete se jedná o 4 cca 200ml tuby)

    3.) Inseminace

    3. a) Pro zvýšení šancí a lepší aplikování je vhodné simulovat přirozenou způsob rozmnožování

    3. b) Do pochvy se aplikuje aplikátor s trnožem (trubička o délce 30-40cm)

    3. c) Na konec aplikátoru se připojí tuba se spermatem

    3. d) Pod mírným tlakem se vytlačuje sperma do trubičky. V případě správného načasování vzniká v trubičce podtlak a samovolně se sémě nasáváno.

    3. e) Po vysátí dávky se trubička zašpuntuje a je ponechána do další aplikace po několika hodinách (u nás tak činíme ráno, poledne, večer)

    3. f) Aplikováním několika dávek se zvyšuje pravděpodobnost úspěšné inseminace

    4.) Trubička se postupně samovolně uvolní a vypadne. Případně po 24h od poslední inseminace je trubička vytažena a ekologicky zlikvidována.

    Výše uvedený postup se v případě opakování ovulace ještě párkrát zkusí a pokud ani tak nezabřezne, pak je svině poslána na jatka a pořídí se nová svině.

    Předpokládám, že u člověka lze trubičku vynechat, jen je důležité sperma aplikovat v okamžiku, kdy na to má žena "chuť", bylo čerstvé a aplikace byla co nejhloubější.

    ---

    U skotu je to trošku zvrhlejší a nejspíše nelze aplikovat u člověka, neboť při aplikaci má doktor ruku v řiti krávy, kdy osahává vaječníky a přímo do nich aplikuje stříkačkou cca 1-2 ml semene. U této aplikace mě vždy zaráželo hluboké zamrazení spermatu, kdy je přepravováno asi hluboce zmrazené dusíkem nebo je tam suchý led. Alespoň vždy, když otevře báni, tak z ní jdou oblaka.

    ---

    Upozornění, výše uvedené kroky jsou jen pro seznámení jak se inseminují zvířata a nejedná se o návod jak tak činit. Vždy je nutné postupovat dle doporučení lékaře nebo zvěrolékaře. ;)
    10.9.2016 23:53 Ovocníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak se správně připouští
    Good Post! Can the mods make it a sticky?
    11.9.2016 08:27 Rezervní Polská Kotace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak se správně připouští
    Myslím, že sticky je až až sam o sobě :-D

    Jen doufám, ze se to povede a Miriam nepůjde na jatka.

    BTW: psí sperma rulezz!!!
    11.9.2016 13:09 David Indra | skóre: 15 | Prostějov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    To mirda vzniklo od tohohle? Sedělo by to na tebe :)
    27.9.2016 09:25 nic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak na stříkačkovou metodu?
    Nevím jestli je to vtip nebo míněno vážně, ovšem pokud má nějaká příslušnice fóbii z chlapů a ze sexu, tak je dost pravděpodobné že děti prostě mít nebude, a to ani přes injektáž a plastové kelímky. Tak už to zařídila moudrá příroda, to že ten akt v původní podobě vypadá tak jak vypadá není náhoda a má to svoje důvody.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.