abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
    včera 19:44 | Zajímavý článek

Před 32 lety, 6. června 1993, byl spuštěn první český WWW server (ještě pod TLD .cs), pro potřeby fyziků zabývajících se problematikou vysokých energií.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:11 | Zajímavý software

Střílečku Borderlands 2 lze v rámci výprodeje série Borderlands na Steamu získat zdarma napořád, když aktivaci provedete do 8. června 19:00.

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 15:11 | Nová verze

Byla vydána nová verze 2.22 svobodného video editoru Flowblade (GitHub, Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání. Videoukázky funkcí Flowblade na Vimeu. Instalovat lze také z Flathubu.

5.6. 15:00 | Komunita

Canonical Launchpad vypíná systém správy verzí Bazaar. Vývojáři mohou své repozitáře do 1. září přemigrovat na Git.

Ladislav Hagara | Komentářů: 5
    5.6. 13:22 | Nová verze

Byla vydána nová verze 2.53.21 svobodného multiplatformního balíku internetových aplikací SeaMonkey (Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    5.6. 12:33 | Komunita Ladislav Hagara | Komentářů: 15
    5.6. 11:22 | Komunita

Na Indiegogo byla spuštěna kampaň na podporu linuxového telefonu Liberux NEXX s osmijádrovým procesorem Rockchip RK3588S, 32 GB LPDDR4x RAM a 6.34″ 2400×1080 OLED displejem. Cena telefonu je 1 310 eur.

Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    5.6. 11:11 | Komunita

Miro Hrončok vyhrál volby do Fedora Council. Mezi sedmi kandidáty, kteří se ucházeli o dvě křesla, nakonec získal nejvíce hlasů - 1089. Česká komunita má tak po delší době opět zástupce v nejvyšším orgánu Fedory.

5.6. 04:33 | Zajímavý software

Redox OS (Wikipedie), tj. mikrokernelový unixový operační systém naprogramovaný v programovacím jazyce Rust, nově podporuje X11 a GTK 3.

5.6. 02:55 | IT novinky

Dnes po celém světě startuje prodej herní konzole Nintendo Switch 2.

Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    Jaký je váš oblíbený skriptovací jazyk?
     (54%)
     (33%)
     (8%)
     (2%)
     (0%)
     (0%)
     (3%)
    Celkem 213 hlasů
     Komentářů: 14, poslední 2.6. 08:30
    Rozcestník

Dotaz: Upload na IMAP z thunderbirdu

Jan Zahornadsky avatar 24.7.2006 04:18 Jan Zahornadsky | skóre: 22 | blog: hans_blog
    Upload na IMAP z thunderbirdu
    Přečteno: 123×
    Ahoj,

nevíte někdo, lze-li a případně jak uložit na IMAP server všechny maily včetně struktury (tj. odeslané, příchozí, ...) uložené ve formátu, který používá Mozilla Thunderbird? Na IMAP server nemám fyzický přístup, pouze jako klient (jedná se o centrum.cz)

Předem moc díky!
    Actually, I was half an hour into the pointer scripting documentation when she got dressed and left.

Odpovědi

24.7.2006 09:40 Dušan Hokův | skóre: 43 | blog: Fedora a další...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Upload na IMAP z thunderbirdu
    doporucuju si neco o imapu precist, pak byste vedel, ze ta struktura tam prave tak je a nezalezi jaky klient pouzivate
    Jan Zahornadsky avatar 24.7.2006 16:24 Jan Zahornadsky | skóre: 22 | blog: hans_blog
    Právěže jsem dosud používal POP3 (a používám) a měl jsem nastavené, že mail se po stažení do klienta má ze serveru smazat. Tedy na serveru není vůbec nic. Kdybych si nastavil klienta na na IMAP, tak se mi hezky stáhne prázdný adresář koš, spam koš, příchozí... Ale nebudou v nich všechny ty zprávy, které se vyskytují pouze u mě na disku.
    Actually, I was half an hour into the pointer scripting documentation when she got dressed and left.
    24.7.2006 16:26 Petr Šobáň | skóre: 80 | blog: soban | Olomouc
    A co vám brání si nastavit aby se ten starý účet nepřipojoval na server a založit si nový s imapem a potom si ty maily s toho pop přetáhnout na imap.
    24.7.2006 16:24 Petr Šobáň | skóre: 80 | blog: soban | Olomouc
    A co vám brání vzít mail a přesunout si ho do složky na imap server tam kam chceme pomocí mail klienta který umí pracovat s imap ?

Jinak nechápu proč se ptáte zde ?

Centrum nápověda imap

Nastavení Ostatní aplikace (Mozilla Thunderbird, The Bat!)

Často kladené otázky
    Jan Zahornadsky avatar 24.7.2006 16:49 Jan Zahornadsky | skóre: 22 | blog: hans_blog
    Děkuji... Ať žije jednoduchost, já to neviděl :-( Asi jsem z linuxu zvyklý hledat složité řešení jednoduchých problémů (musím se přiznat, že jsem si řešení představoval jako hrozný skript parsující Mozilí inbox, posílající data netcatu a ten na IMAP).... možná je to tím vedrem, nějak mi to nemyslí. Omlouvám se za dotaz.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.