abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 41
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 845 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    14.10.2023 16:42 | Přečteno: 2767× | poslední úprava: 21.10.2023 13:36

    Tak se mi zdá, že libtardi přistupujou odlišně k válce na Ukrajině a válce v Izraeli. ( v blogózním zapisku budu psát slovo 'palestina' s malým pismenkem na začátku a o palestincích budu mluvit jako o horších hmyzu. Když se takle piše Rusko a o rusácích se mluví jako o filckách a švábech, jak máme pak jako psát o palestinský verbeži, která dělá to, co dělá 😁 🙄 😁 🙄)

    Když si vezmeme masakr v Buče, tak ať už to udělal kdokoliv (nejvíc to sedí na čečence, zdá se že má zlo furt stejnou tvář), tak si to ty lidi nenatáčeli, páč věděli že to co dělaj je fuj. Špína z palestiny si to ale natočila, takže mužeme vidět videa nebo fotky těch vodporností co všecko ta muslimská chátra prováděla a troufám si říct, že palestinský slimáci ruský šváby v míře brutality asi jakože nejmíň o řád trumfli. O to je zajímavější a 'legračnější' teďko pozorovat libtardy (souhrný voznačení pro piráty, eurohujery, progressivce, ekoaktivisty, lgbtbflmpsvz+-/*, levičáky, wokery, etc), jak se zdráhaj Rusku a palestině měřit stejným metrem a koukat, jak nadržujou terroristům hamásu 😁 🙄 😁 🙄


    Hola hej, kapitáne! srovnej si tu svou bandu retardů!!!!


    kde je seznam 'agentů hamásu'??

    Určitě si eště všichni pamatujete, jak libtardi hnedka krátce po začátku tý ukroruský války začali sestavovat seznamy 'prorusských dezolátů', tedy lidí, který se zdráhali přijmout za svý libtardí až úchylný nadšení pro válku na Ukrajině, nesdíleli jejich přesvědčení žeby za všechno špatný mohli jenom a pouze Rusové, nelíbilo se jim zapojení západu do 'cizí' války, nebo to prostě byli pacifisti. Posledním jmenovanejm pak libtardi nadávali do 'chcimírů' (úžasná věc udělat ze slova 'mír' nadávku 😅 ). Mezi 'prorusskejma dezolátama' se na seznamu objevili třeba doktor Rajchl, přeceda Vokamura nebo celkem překvapivě poslední ze skutečnejch pravičáků ODS, Jan Zahradil. Metody, jak to libtardí kádrováci dělali nejsou dosud veřejně známý (ne vždy to byla spontánní reakce levičáků, někdy za tim bylo sociální inženýrství, viz projekt pirátský strany 'bezDezinfa', už sem vo tom v blogisku psala hele), nicmeně jde tušit, že se na jejich seznam šlo dostat děsně snadno 😅

    To, že komouši vytvářej seznamy neni nic novýho, vytváření seznamů 'nepřátel režimu' je spíš navopak takový jejich tradiční chování 😅 😁 O to je víc podezřelejší, že doposud nevznik žádnej seznam 'propalestinských dezolátů'. Na druhej pohled to ale už tak divný není, zlášť když by na tom seznamu museli bejt napsaný lidi ze samýho středu těch našich progresivců, tzn. libtardi by museli říznout do řad vlastních soudruhů 😁 😁 Uvedu jako nástřel aspoň dvě jména, prezidenta Pávka a buřtika Jana Lipavskýho, pokračovat bysme mohli třeba soudcem Fremrem, takže seznam prohamáskejch dezolátů by asi jako dosahoval těch nejvyšších pater naší společnosti 😮 😄

    Chcimír generál Pavel

    Agent Pávek ještě pár tejdnů zpátky blábolil že nejde vyjednávat s Ruskem, páč by se jednalo o uznání Putinovejch nároků na Ukrajinský uzemí. Noa ještě nevychladla první těla obětí terroristickýho útoku palestinský špíny auž ten hradní svazák blábolí že vojensky nejde nic vyřešit aže si Izraelci a palestinci musej sednout k jednacímu stolu 😁 😁 pěknýho vola ste si zvolili, doufám že se vám na to dobře kouká 😛 😛 😁 😜

    hele zdroj


    Na Pávkovu obhajobu je ale nutný uvíst že to je mimořádně hloupej a prázdnej člověk, kterej přečte z lejstra všecko, co mu jeho poradci (čti loutkovodiči) napíšou a nic z toho nelze považovat za ňákej jeho skutečně autentickej názor. Nálepky pokryteckýho propalestinskýho chcimíra ho to ovšem vubec nezbavuje 😁 😜

    pirátskej buřtík Lipavskej

    Na seznam propalestinskejch dezolátů by samozdřejmě správně měla patřit skoro celá bukanýrská neobolševická partaj, kapitánem dlouhým dredem počinaje, soudružkou Gregorovou konče, ukážeme si prstem aspoň na buřtika Lipavskýho.

    Lidi se mužou zbláznit z toho, že se cestou domu zastavil v Izraeli, sešel se s izraelským prezidentem, pokecali (buřt imo asi jako přiletěl tlumočit zájmy palestiny), a cestou vzal s sebou domu neuvěřitelnej počet 34 občanů čechistánu, který projevili zájem utýct před válkou zpátky do vlasti. Celkově jich chtělo z Izraele utýct +-400, takže buřt nevzal ani 10% českejch lidí, nemluvě vo tom že bylo jeho povinností vystoupit s vostatní politickou delegací a dát přednost vobčanům, kapitán prostě vopouští loď jako poslední, zlášť když svejma korpulentníma rozměrama zabírá nejmiň 2 místa k sezení (Nicmeně buřtikoj nefungovala 'aplikace drozd' pro jakousi nouzovou komunikaci mezi českejma vobčanama v cizině s lidma z ministerstva zahraničí, tak to asi jako ani nevěděl kolik má v Izraeli lidí). Nicmeně, pro prostej lid je za tohle asi jakože ňákej hrdina.

    Tak zaprvý, jak evakuace vobčanů, tak setkání s ňákým izraelským protějškem byla jeho povinnost, to by musel udělat uplně každej ministr zahraničí. Zadruhý, buřtik prostě jednoduše potřeboval v médiích nějakou svou 'fotku s Izraelskou vlajkou' by se zakryly jeho islamistický hříchy minulosti, kdy se například nepřipojil ke skupině zemí, která vodsoudila vybiasovanou protiizraelskou zprávu OSN hele, nebo buřtikova dlouhodobá snaha sabotovat přesun český ambasády do Jeruzaléma. Noa zatřetí, ve svým mimořádným projevu na čt24 si buřtik nevodpustil blábolit vo tom, že nemužeme 'házet všecky palestince do jednoho pytle'. Ve stejnej okamžik, kdy se ještě na izraelským uzemí nepodařilo eliminovat všechny terroristy utočicí na civilisty 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ Vzpomínáte si, jak se libtardi mohli zbláznit z toho když se začátkem ukroruský války vo rusácích řeklo žeje nesmíme házet do jednoho pytle?? proč to najednou nevadí?? 😅

    Zemanoj nijak nefandim ale přesto vobdivuju jeho schopnost předvídat některý věci dřív, než se stanou. Noa tady měl zase jednou pravdu, antisemitskej Lipavskej buřt nikdy neměl dělat ministra zahraničí. Lipavskýmu nejde věřit nic co řiká a když ten agent hamásu fotí svuj otylej xift spolu s Izraelskou vlajkou, to je chucpe samo vo sobě.


    Vláda Petra Fialy vyslala směrem k Izraeli jasnej signál - no, spíš jako 'jasný gesto' 😁 😁 😁 😜


    terroristé na demonstraci

    A taky si určitě taky pamatujete, jak libtardi kvitovali, že na protivládní demonstraci fízlové sebrali tamtoho pitomu, co měl na báglu nášivku wágnerovců a takový to ruský zedko. A že prej wágnerovci jsou terroristi a chlápek dostal ňákej flastr za 'podporu terroristickýho hnutí', ikdyž wágnerovci dělaj skoro uplně to samý jako jakákoliv jiná žoldácká skupina nasvětě. A že to bylo prej všecko v pořádku, tady jsme všichni děsně humánní lidičky a na terroristy a jejich podporovatele musí bejt přísnost, ikdyž ten podporovatel je jenom nějakej chudák ňouma neškodnej.

    No, tak teďko byly ulice evropskejch měst plný muslimskejch imigrantů co poskakovali po ulicích s palestinskejma vlajkama v prackách a voslavovali ten šílenej terroristickej útok, přitom vzývali k zabíjení židů a v Londýně prej třeba i vytloukli vylohu židovskýmu obchodu (podobně jako naši libtardi vytloukli v čr vylohu vobchodu s ruským zbožím 🤪 🤦‍♀️). Tady nemusíme spekulovat, jestli se jednalo vo nějakou jakože 'podporu terroristickýho hnutí' a ohejbat zákon kvuli ňáký pitomí nášivce na bálgu, tady to je uplně jednoznačná podpora terroristickýho hnutí, tydle imigranti jsou navíc uplně jasná potenciální pátá kolona, pokud by někdy začala válka proti islamistům.

    Co dělali policajti, že tu muslimskou chátru hnedka nezpracovali pendrekama a nenastrkali do klecí, na co hodinu čekali než ty demošky rozehnali?? A co tady u nás v Čechistánu: bude taky třeba jako soudruch Igor Stříž varovat lidi kolik let v base by je čekalo, kdyby podporovali palestinskej terrorizmus, podobně jako varoval 'prorusský dezoláty' před fanděním Rusku?? Budou taky libtardí kádrováci z řad českejch elfů, manipulátorů a dalších podobnejch uchylnejch spolků s vazbama na radikální levici ochotně a horlivě analyzovat všecko, co se voběvilo a řikalo na tědlech muslimáckejch voslavách *skutečnýho* terroru?? A budou taky vznikat ňáký vládní webíky který by nás vybízeli bychom udávali 'propalestinský dezoláty' policii ČR?? 🤔 😛


    Muslimácká chátra oslavuje smrt dětí.


    propalestinské dezinformace a dezinfoweby

    Polsední roky v Čechistánu libtardi vedou boj proti takzvaným 'dezinformacím'. V libtardím pojetí je 'dezinfromace' takový jakože souhrný označení pro názory a fakta, který se libtardům nelíběj, špatně se jim vo nich polemizuje a nedokážou proti nim argumentovat, ale o kterejch furt nejde jednoduše říct, že by byly lež. Nóó tak holt bylo potřeba vymyslet nějakej jinej líbivej termín 😄 Libtardi nejsou schopný žít v demokracii, svoboda projevu jim způsobuje strrrraššššnou bolístku a po společnosti vyžadujou by jim budovala jakousi safezónu a držela je v izolaci od skutečnýho světa v jakýsi divný paralelní virtualní realitě jejich deviantní názorový bubliny. Obavy v libtardech poslední dobou vyvolávaly zejména ty 'nebezpečný prorusský' dezinformace (ačkoliv žádnej z libtardů doteďka nebyl schopnej ukázat jeden jedinej příklad některý tý 'nebezpečný prorusský' dezinformace), což asi jako realně bude něco jako když se dva strejci bavěj v hospodě o válce na ukrajině a jeden řiká že je putin hovado a druhej žeje navopak hovado zelenckej, nebo podobně zásadní 'hybridní hrozby' pro naši sluničkovou společnost. A nebyl by to náš užasnej slabošskej režim Petra Fialy, kdyby libtardům nevyšel vstříc, nepozvracel listinu základních práv a svobod a nezačal cenzurovat a vypínat 'prorusské' weby, páč mu asi jako došlo že do tý cenzury pude zahrnout i vopozici, což se samozdřejmě děsně hodí umlčovat kritiky, když ste nejvíc nejhorší polistopadovej premier a vedete svou zemi z bláta do louže. A už to došlo tak daleko, že si i tajný policajti stěžujou žeje pojem 'dezinformace' nadužívanej 'jistejma politikama' hele a fízlům to komplikuje práci detekovat 'skutečný dezinformace' v puvodním významu slova 😁 😁 Tak, takle si tu žijem.

    Ale kde je boj proti smrtelně nebezpečnejm propalestinskejm dezinformacím???? Uvedu pár příkladů 'dezinformací', který by mohly ňákýho naivního libtarda stát kejhák, pokud by jim uvěřil: 'islám je mírumilovný náboženství', 'v Evropě neexistuje žádná no-go zóna', 'uprchlíci z gazy, Libanonu a Sýriie nepředstavujou hrozbu a neskovává se mezi nima žádnej terrorista', 'ilegální imigraci islamistů zvládneme a nebude to nikoho stát život' 😅

    A propalestinský weby se taky nebudou vypínat?? Co třeba takovej a2alarm, kterýmu se povedl takovej meisterstück, že v ten samej den kdy palestinská špína prolezla plotem a začala zabíjet normální civilizovaný lidi, tak vypotil hanopis na Izrael hele 😁 😁 🤪 🤦‍♀️. Žádám přísnou kontrolu všech propalestinských dezinformací a důkladný prověření, odkud a2alarm čerpá finanční prostředky pro svou podvratnou a vlastizrádnou činnost. Musíme mu v tom zamezit, byť by to mělo zachránit jenom jedinej lidskej život /s 😁 😁 😁 😁 😏 😛

    Humanitární pomoc terroristům

    Když terroristi ze 'samozvaný separatistický oblasti' gaza zahájili 'speciální 3denní terroristickou operaci' na území státu Izrael, tak se hnedka Evropská unie, Německo a ňáký další nechali slyšet, že okamžitě zastavěj financování humanitární pomoci posílaný palestincům do pásma gazy. Dneska libtardi samozdřejmě už zase couvaj aže to nejde udělat, aže tu pomoc budou posílat dál ale že budou líp kontrolovat na co se jakože bude ta pomoc používat (to je skoro jako by řekli že to doteďka flinkali nebo rovnou vubec nedělali 😅 🤦‍♀️).

    Nóó, upřimně, mě vubec překvapilo, že Německo který má ve svý historii takový šilený stigma jako je nazi holocaust, roky sponzorovalo skrz neziskovky antisemitský terroristický hnutí hamás 😁 🙄 😁 🙄 A pak je taky jako z ňákýho blbýho snu, že zastavení finanční pomoci terroristům je vubec jakože ňáká věc k diskuzi a nestopli to uplně hnedka, jakmile se na libtardy provalilo že dotujou terrorismus.

    A teďko si přectavte, žeby třeba 'proruští dezoláti' Vokamura, Kolář, Nejedlej nebo Konečná založili ňákou neziskovku, přicucli ji na evropský veřejný prachy aže budou do Ruska posílat humanitární pomoc 😁 😁 A až by libtardi začali kvičet že fuj fuj dezoláti pomáhaj terroristickýmu státu, aže russko určitě ty penízky nepoužívá na věci co ta neziskovka offiko řiká etc, nóó tak by libtardům vzkázali, že si v russku najali pár wagnerovců by dohlíželi na to, by byla humanitární pomoc vynakládaná učelně 😁 😁 😁 😁 Proč by jako mělo bejt problém posílat humanitární pomoc do 'terroristickýho státu' Rusko, když neni problém financovat terroristy z pásma gazy?????? 🤔 😜

    Když se todle na 'evropskej svaz socialistickejch republik' alias Evropskou unii provalilo že podporuje hamás, nóó tak neni zase jako tak nepředstavitelný, žeby libtardi nebyli schopný posílat veřejný evropský prachy i radikálním neonacistickejm hnutím pusobícím na ukrajině jako je třeba nechvalně proslulej 'pluk Azov' (hele a hele třeba, před válkou považovanej taky za extremistickou organizaci podobně jako hamás), z čehož 'dezoláti' libtardy už vod začátku ukroválky podezíraj. Takže si nemyslim žeby se mělo skončit u přezkoumávání jenom humanitární pomoci terroristům hamásu, ale i Ukrajině, současně bychom se měli děsně zamyslet jestli se k odklánění/kradení veřejnejch peněz nedostávaj libtardi nějak snadno a jestli by taková nepřehledná a levičákama prolezlá věc jakou je vedení Evropský unie vubec měla disponovat tolika pěnězma daněma nakradenejma vod nic netušících vobčanů.

    update: Soudružka Uršula Von Lejnová 💩 💩 se nechala slyšet, že EU navopak eště ztrojnásobí finanční podporu palestinský havěti, hele zdroj

    Proč sou evropský prachy posílaný terroristům problém

    Libtardi mezi náma si asi jako řikaj že nemam srdíčko aže to sou penízky na humanitární pomoc chudáčkům hladovějicím palestinčátkům hamásčátkům. Nóó, s tou humanitární pomocí to je uplně stejný, jako když třeba někde na nádraží narazíte na ňákýho smradlavýho bezďáka zablešenýho a ten začne povidat jak jako děsně nutně potřebuje pár drobnejch, by se moch najíst by chudák neumřel hlady, a poslouchejte jak mi jako děsně kručí v břichu. A vy se na něj usmějete, začnete rozdělávat bágl, takže si bezďák myslí že asi jako už už už vytahnete šrajtofli aže asi jako dostane ňáký prachy, ale vy budete tak strašně moc hodný a velkorysý že z báglu vyndáte rovnou celou svou svačinu vod maminky s láskou dělanou a dáte mu to celý do těch jeho bezďáckejch umouněnejch pracek. Bezďák bude chvilku vyvaleně koukat, pak poděkuje páč dostal přesně to, vo co prosil ........ale moc nadšenej nebude. A když bezďáka pak budete z dálky pozorovat tak nejspíš uvidíte, že celou tu svačinu s láskou dělanou akoráttak zteky mrskne do koše, páč doufal že z vás vymámí prachy za který by si koupil chlast nebo fet, rozhodně ne jidlo.

    Fakt tady jako někdo věří tomu, že když hamás/palestina somrujou peníze na humanitární pomoc, tak že jim jde skutečně o humanitární pomoc pro svý zranitelný bratry a sestry ve víře?? LOL, vždyť je *pokaždý* používaj jako živý štíty pro svý terroristický operace, skovávaj terroristy i s raketama ve špitálech a školkách, civilisty nechávaj ve vejškovejch budovách ale sami jsou zavrtaný v podzemních bunkrech. Věděli jste vubec, že palestinskej prezident, kterej sice teďko furt skrz media burcuje svuj lid k utoku na Izrael, veskutečnosti vůbec nežije mezi svejma lidma ale že se skovává někde v bezpečí v propalestinským Kataru?? To se tak moc bojí jít společně se svejma bratrama a sestrama do ráje?? To to neni veskutečnosti takový terno, zhebnout 'mučednickou smrtí'?? 😏 😛

    A fakt je jako někdo schopnej věřit tomu, že tý samý palestinský špíně, která se nerozmejšlí při první přiležitosti sekat batolatům před zrakama jejich rodičů hlavy, de o nějakej humanizmus?? Kdepak, když tadle chátra chce prachy, tak určitě ne za žádným humanitárním účelem.

    update: palestinci si na ten terroristickej útok s sebou vzali polní lékárničky UNICEF (spadá pod OSN) hele 😅 🤡

    'Může za to Putin!!!!'

    Pro libtardy je obrovskej problém přijmout skutečnost, že by se ta jejich nejvíc nejzamilovanější palestina dopustila takovejch strašnejch věcí sama vo sobě a zoufale se snažej najít ňákýho jinýho viníka, hlavně by si nemuseli připustit tu tvrdou realitu, ten svuj vlastní strašnej vomyl a to, že jejich nejvíc nejzamilovanější palestinci jsou horší, než ta nejprimitivnější zvěř trvale držená pod sedativama v psychiatrickejch vodděleních těch nejpřisnějších věznic. Noa protože jsou libtardí mozečky poslední 2 roky kvuli válce na Ukrajině programovaný že prej za všecko špatný muže Putin (bez rozdílu jestli de zrovna třeba o valečný zločiny russkejch čečenců v Buče nebo jenom o neschopnost režimu Petra Fialy sehnat tak základní věci jako je penicilin nebo zařídit by lidi v zimě nechípli zimou, za všecko muže Putin), nóó tak se samozdřejmě ty chudáčci libtardovaný jednoduchoučký tohodlectoho dezinformačního narativu držej i v případě palestiny a vymejšlej nejrůznější absurdní dezinformační konspirační konstrukty jak dotoho jako Putina zaplíst. Prostě když v testu neznáš vodpověď, tak zakroužkuj bé, když nevíš kdo za to muže, tak řekni Putin 😁 😁 Ikdyž to v připadě palestinskýho terroristickýho utoku absolutně nedává smysl 😮 😁

    Putin se sice kamarádí s Netanyahuem, sice v Sýrii společně vyhubili skoro celej hizballáh a další islámskou škodnou, sice na Putinův popud Libanon zničil hizballáhu podzemní tunely do Izraele, sice by potřeboval palestince ve svý armádě by krváceli v uplně jiný válce, zlášť když má sotva zdroje pro válku na Ukrajině, ale určitě to všecko zpunktoval Putin /s.

    ....a na druhou stranu, sice je pluk Azov extremistická neonacistická organizace která po vzoru nácků 3tí říše nenávidí nejenom rusáky ale i židy a kyjevská vláda nemá pod kontrolou všecko, co ty náckové někde dááááleko na východě země prováděj (a komu co prodávaj), sice se palestincům podařilo nějak ziskat zbraně určený pro Ukrajinu hele (což je zlášť zajimavý, když v Libanonu, Íránu i Izraeli přistáli minimalně 2 lodi s ukrajinským 'obilím' hele), sice hamás použil na zničení izraelskejch tanků identickou taktiku jakou používaj banderovci proti bolševikům v tý ukroválce, sice hamás kromě EU sponzoruje třeba i Katar, kam pirtáskej buřtík Lipavskej lítá nakupovat hele, sice se v Turecku který ukáčkům posílá třeba drony ty terroristický utoky voslavovali, ale určitě vtom jakoby vůůůůbec nejedou /s !!!! ....rozumim tomu jako dobře, že všecky tydlety, včetně Lipavskýho, taky řídí pan prezident Putin???? Vostatně, pan prezident Putin taky teďko vybízí palestinu a Izrael k mírovejm jednáním, stejně jako náš soudruch prezident Pávek. Taky Putin teďko straní palestincům a chce dvoustátový řešení, taky varuje před strašnou humanitární krizí kterou muže bombardování a blokáda gazy udělat, noa stejnej narativ jedou i naši levicový politici 😁 Si 'naši' progresivci mužou s Putinem uplně klidně podat ruce 😁 😁

    Kdepak. Když se vodprostíme vod emoční stránky těch šilenejch zvěrstev páchanejch palestincama a vod proukrajinskejch dezinformačních narativů který do tohodlectoho blizkovýchodního problému vubec nepatřej, a začnem nad tim přemejšlet s čistou hlavou, tak de najít 'racionální' motivaci palestinců spustit tudlectu sebevražednou terroristickou akci, hele třeba tradičně skvělej článek vod Mrcasíka nebo kus povidání s pani Klicperovou hele, tl;dr Izrael už dobře vychází s Egyptem, na stole byla mírová dohoda se Saudama, Sýrii drží Asad pěvně v rukou, Jordánci jsou už +- civilizovaný noa hamás, palestinci a náboženský války je už prostě přestaly zajímat, noa tak se palestinská špína rozhodla pro tudlectu šilenou akci by znova rozpoutala válku která by vobhájila jejich vlastní existenci.

    Takže ne, prezident Putin skutečně nemůže za to, že naši libtardi roky glorifikovali terroristickou palestinu. A myslimže vražedný terroristický útoky tohodle druhu vycházej ze samotný poctaty islámu a jsou jeho skrytou ale furt inherntní součástí a je jenom na míře civilizovanosti danejch věřicích jestli se budou chovat jako normální lidi nebo jestli budou běhat po poušti a podřezávat 'bezvěrcům' krky. Noa prezident Putin tak ňák neni některej z proroků islámu by za todle náboženský násilí nes aspoň dilčí vodpovědnost 😁

    Může za to Biden??

    Když se kouknem na primitivní živočišný chování tý palestincký špíny, která hnedka jakmile prorazila plot tak běžela podřezávat a znásilňovat, nóó tak lze tušit, že jejich rozumový schopnosti budou dost atrofovaný aže jejich rozhled nebude moc širokej aže asi daj hodně na jednoduchý symboly. Noa teď si vemte, že tydle lidi viděj toho zmatenýho senilního Bidenovic blba, kterej se nějakým uplně neuvěřitelným vosudovým vomylem stal 'nejmocnějším mužem světa', xkrát spadnout na zem a bezmocně hrabat ve vzduchu nožičkama, srolovat schodiště hubou napřed, zoufale hledat cestu pryč z řečnickýho podia, plíst si Ukrajinu s íránem (konspirační teorie: třeba to překecnutí neni jenom ňákej random výtok ze senilitou prožranýho mozku ale dusledek toho, že dědek poslední dobou často něco o iranu čet 😮 😮), viděj ho naveřejnosti vypouštět 'větry', vošahávat herečce kozy.... to tvl neni žádnej člověk kterej by vzbuzoval jakejkoliv respekt, nepůsobí nijak rozhodně a už vubec nevypadá jako leader ňáký jakože světový mocnosti. Ale hlavně z toho senilního ubohýho dědka nejde žádnej strach, kterej by třeba ty přízemní palestinský živočichy držel na jejich straně plotu. A možná i Putina v Rusku a číňany někde dál vod Taiwanu.


    Nejvíc nejmocnější muž zeměkoule líbá zem. A ne, neni to papež.


    Myslimže ale nemá cenu hledat chyby u ňákejch konkrétních jmen. Z globálního hlediska západ a Rusko společně zabředli do nesmyslný války o hraniční patníky, ta válka pohlcuje nemalý vojenský zdroje, je na ni fixovaná věčina pozornosti zpravodajskejch služeb vobou stran konfliktu a utápí nás v ekonomický krizi. Noa tak se postupně stává, že nad blízkým vychodem jak Rusko tak západ pomaličku ztrácej vojenskej a politickej vliv a 'kolonie' si dělaj co chtěj, v připadě islamistů to rozhodně nebudou žádný pěkný věci.

    A neni to vlastně jenom důsledek ukroruský války, stačí si vzpomenout na zbabělej chaotickej Bidenův úprk z Afghánistánu, hegemonie euroatlantický civilizace prostě pomaličku upadá a je to dlouhodobej trend. Vinu nemá cenu hledat v libtardech, ty sou podle mě jenom symptom úpadku - myslim, že dřív by jim lidi prostě rosekali metlama zadky jakmile by někde zavlála první duhová palestinská vlajka nebo ňáká jiná podobně ulítlá handra, natož že by si libtardy zvolili do svýho čela nebo dokonce posadili na trůn ňákýho jima vygenerovanýho dutýho prezidenta.

    co si jako vo tom myslim

    Když ty palestinský zvěrstva vidíte, tak nejenom pochybujete že by to byla vůle jakýhokoliv boha hodnýho víry, ale že vůbec existuje ňákej bůch. Tydle palestinský živočichové to ale asi jako vnímaj jinak, protože v tom prostě jako vyrostli a ty hovadiny co jim nalili do hlav berou asi jako ňákej naprosto jasnej fakt, nebo co. I voni sou teda voběti, už vod dětství byli indoktrinovaný šílenou ideologií k fanatismu a vychovávaný k nenávisti ke všem, kdo nejsou stoupenci jejich víry. Vo rusácích se řikalo že to sou jakože zombíci (hlavně kuli tomu jejich zedku všude načmáranýmu) ale myslim že se islamisti zombíkům blížej víc, jsou to lidi nakažený 'náboženským virem mysli' a stejně jako se zombie nakaza rozšiřuje tak, že zombák někoho pokouše, tak stejně se šíří i islamistickej blud skrz fanatický tlačení víry lidem do hlav.

    Na zombie apokalypsu se dycky ve filmech buďto musí najít strašně složitě ňákej lék, noa dokuď se nenajde, no tak holt zombáky střílet do hlav. Boužel se zdá, že pro islamisty neni žádný pomoci a na zázračný zombie léky nevěřim. Jo, když se podařilo Američanům pár terroristů z 11. září chytit živý, tak se jim je povedlo 'metodama intenzivního výslechu' (waterboarding, mlácení, spánková deprivace a spol) uplně zlomit a přinutit, by uplně zradili svou předchozí víru a ideologii který tak věřili že se pro ni chystali vraždit i chcípnout, a začali navopak spolupracovat s Američanama. Jenže tajný služby asi neřikaj všecko a chytali asi jenom ňákej uzkej psychologickej profil lidí kterej de snadno lámat a asi to teda nejde použít na každýho mohamedána. Todle by asi jako nešlo aplikovat ve velkým měřitku na celou terroristama prolezlou palestinu, nevim. Bojim se, že budeme prostě jako nakonec muset palestinu depalestincovat, podobně jako se vypucovala Amerika vod vraždicích indiánů (když si vo tom čtete tak to co indiani provaděli je fakt jako nahony zdálený winnetouoj a old shatterhandoj) nebo takzvaný 'sudety' vod nacistů, jiný snadný řešení nevidim. A taky se bojim, když koukám na ty islámský protesty v Paříži nebo Londýně, že asi nakonec budeme muset uklízet i u sebe doma v Evropě. Komu za to poděkovat asi jako všichni dobře víme.


    Pani Gregorová vítá palestinskýho migranta v EU


    Libtardi jsou v tom svým 'náboženským' fanatismu palestinskejm terroristům vlastně trošku podobný, jen věřej na jiný hovadiny než na zazračnýho pouštního pedofila mohameda, libtardi věřej třeba na klimatickou krizi nebo na nebezpečný dezinformace, a stejně jako islamisti maj tendenci šahat lidem na děti, vytvářet uchylný dětský pořady a přepisovat v zájmu svejch zvrácenejch ideologií školní učebnice. Naštěstí proti palestinskejm slimákům jsou libtardi jenom slabej vodvar, navíc věčina z nich sou moc vypatlaný na to, by byli schopný používat jakoukoliv zbraň. Sou to nesamostatný divnolidi, nepochybuju, že kdybyste je někde v Praze na Letný v kavárnách pochytali, naložili na valník a vyklopili někde uprostřed lesa, tak by jako bez cizí pomoci do 24 hodin všichni do jednoho pochcípali. Sebevražedný jsou i všecky tydle nesmyslný ideologie kterejm se čertvíproč rozhodli uvěřit, aťuž to je promigrační politika nebo třeba ten klimafanatismuz. Kdyby jim dotoho ta rozumnější půlka lidský společnosti furt neházela vidle, tak by se libtardi dávno realizací svejch bludů sami vyhubili, boužel nás by asi jako do propasti strhli s sebou.

    Jenže tydle slabý libtardovaný lidičky maj nad náma jenom takovou moc, jakou jim sami dáme. A je taky jenom naše chyba, že jim ji furt dáváme. Měli bychom si ji vzit zpátky dřív, než se bude střílet v ulicích i u nás....

           

    Hodnocení: 53 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Co by se mělo udělat:
     (66 %)
     (42 %)
     (58 %)
     (34 %)
     (36 %)
     (36 %)
     (10 %)
     (20 %)
     (24 %)
     (30 %)
    Celkem 50 hlasů

    Obrázky

    libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 1 libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 2 libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 3 libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 4 libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 5 libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸, obrázek 6

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Člověk z Horní Dolní avatar 14.10.2023 18:21 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Piraty volim, ale prvni a posledni obrazek pobavil.

    Jeste jsi tam mohl zakomponovat jednoho z nejvetsich podporovatelu Palestiny:

    "S Putinem jsme denně v kontaktu. Prezident Palestiny míří do Moskvy"

    "Blokáda Gazy je jako Leningrad, řekl Putin"

    "Russia warns of 'absolutely unacceptable' civilian casualties in case of Israeli ground operation in Gaza"

    Radikalnejsi prorusaci uz pomalu zacinaji kupovat palestinske vlajky :-D
    Gréta avatar 14.10.2023 19:15 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    dezinformačnímu narativu propalestinskejch dezolátů a chcimírů 'ad Putinum' se v blogózním zápisku samozdřejmě věnuju a spolehlivě ho vyvracim hele :O :D :D ;D

    btw naši woke politici jsou taky v kontaktu s palestinou, taky jedou propalestinskou agendu ale je tady voproti Putinoj jeden drobnej rozdíl. Zatimco ňáká Putinova pomoc hamásu je spíš asi jako pouze z říše konspiračních teorií, tak finanční pomoc našich libtardů palestině je navopak uplně jasně dokázaná a dokonce se k k ní libtardi veřejně přiznali. A ikdyby byla pravda že Putin ňák jakože hamásu pomoch, stejnou vinu by nes jak von tak i 'naši' levičáci ie z řad bukanýrský neobolševický partaje, a patřil by jim imo stejnej trest jako putinoj :O ;D

    14.10.2023 19:38 majales | skóre: 29 | blog: Majales
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Voni ti moskali s ajatoláhama a s Palestinou tvoří takový ošklivý trojúhelník zla. A protože víme, že rusák v tom jede s íráncem aj se severokojeskými soudruhy, a soudruzi ze severní Koreje zase obchodují s íráncema tak vidíme že nám to tvoří ale úplně hnusný kosočtverec hnusu, zla a strachu.. A všichni tihleti padouší by chtěli aby se okolo tohoto hnusného kosočtverce točil celej svět... Když se jim to povede přidá se ještě panda a bude z toho světová válka..
    Člověk z Horní Dolní avatar 14.10.2023 20:22 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Ja jsem si vsimnul, ze nekteri prorusaci najednou zacinaji v otazce Palestiny podezrele slunickarit :) Moskva se kamaradickuje s iranskymi Islamisty a k Palestine rika to co chce 2 mld Muslimu slyset. Uvidime, co na to Rada a Blee :)

    Rozdil mezi EU a Putinem je tenhle. Motivace EU je pomoct palestinskym civilistum, ne Hamasu. Motivace Putina je oslabeni a idealne zniceni Zapadu (tzn. i nas). Chce aby v Evrope bylo co nejvic Muslimu a aby nas nenavideli. Chce aby u nas byly teroristicke utoky na denni bazi, islamskym teroristum v Evrope fandi, jsou to jeho prirozeni spojenci.
    Gréta avatar 14.10.2023 20:35 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    Moskva se kamaradickuje s iranskymi Islamisty a k Palestine

    zatimco brusel se nekamarádíčkuje jenom s Katarem a Saudama ale dotuje palestinskej hamás i přímo :D

    Motivace EU je pomoct palestinskym civilistum, ne Hamasu.

    motivace je lhostejná, libtardi pomáhaj terroristům. Neni rozdíl mezi vojenckou a humanitární pomocí, všecko muže bejt zbraň, aťuž je to silnice po který přijedou terroristi vraždit do Izraele, aťuž je to špitál, pod kterým si muslimové zříděj raketový silo nebo aťuž to je penicilin, kterej bojovnikoj islámu zachrání život. Část pomoci dokonce byla čistě finanční noa prostě 'zahadně zmizela', takže asi jako mužeme tušit na co byla použitá..

    Chce aby v Evrope bylo co nejvic Muslimu

    rozumim, takže každej kdo je pro přijimání muslimskejch migrantů je putinův agent, zatimco třeba z pana přecedy Vokamury kterej proti ilegální migraci furt bojuje to jakoby dělá i nejvic nejvěčiho bojovnika proti russkejm zájmům :D :D :P :P

    14.10.2023 22:03 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Nadlidé a untermensch v přímém přenosu:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-uz-to-doutna-i-na-zapadnim-brehu-jordanu-kde-panuje-bezpravi-238242

    Mimochodem, kdo platí ty lodě zaplavující Evropu aláhuakbarujícími kobylkami? Putin? Trochu se prober.
    Člověk z Horní Dolní avatar 14.10.2023 23:34 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Aaa, takze Radovan je slunickar. Nadlide a untermensch? To ses urcite naucil na demosce antify. Prihlasku do Piratu uz sis podal?
    Mimochodem, kdo platí ty lodě zaplavující Evropu aláhuakbarujícími kobylkami? Putin? Trochu se prober.
    A ja tvrdim ze Putin?
    Darth Phantom avatar 18.10.2023 14:30 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Aaa, takze Radovan je slunickar.

    No, spíš bych řeklo, že tu jde o soudružské názorové prolínání a průnik starokomunistů s mladokomunisty (piráty) + antisemitismus Radovana.

    Stále mi neni jasný, proč se rudý blecháči označujou za středovou liberální stranu. Není fanatičtějších posluhovačů tzv. evr. migrační politiky než jsou piráti, když to řeknu hodně kulantně a není fanatičtějších přisluhovačů zelenobolševiků, než jsou piráti. Jejich "liberalismus" začíná a končí u fetu, přijímání nelegálních migrantů a buzi svateb. Dotace, regulace, příkazy a zákazy eusojuzu nepovažuju za liberalismus ( a to je páteř politiky těchhle rudochů).

    Taky se ti líbily obrázky? Mě taky, akorát soudruh antifavlajkonoš předseda smrdí i z fotky, takže se mi udělalo trochu nevolno, ale jinak dobrý.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    19.10.2023 18:35 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Antisemitismus je spojený převážně s krajní pravicí. De facto říká, že Izrael je špatný, protože Židé chtějí zničit árijskou Evropu.

    Levice se pojí spíše s antisionismem. To je podstatně složitější přístup, který kritizuje primárně způsob, kterým Izrael řeší otázku Palestiny. Antisionismus je postaven na interpretaci Izraele coby imperialistické a rasistické mocnosti, která vůči Palestincům postupuje stejně jako USA vůči Vietnamcům při válce ve Vietnamu. Neobsahuje ale představu, že jsou židé špatní ze své podstaty.
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-politolog-vlna-nenavisti-vuci-muslimum-u-nas-zacne-patrne-znovu-238538

    Mimochodem, semité jsou Arabové, takže antisemitizmus je především nenávist k Arabům. Židé jsou jeden z arabských kmenů.
    Člověk z Horní Dolní avatar 19.10.2023 23:08 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    To znamena, ze Arabove maji byt na co pysni, maji ctvrtinu vsech Nobelovek a polovinu mistru sveta v sachu.
    Glee avatar 20.10.2023 02:32 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    To znamena, ze Arabove maji byt na co pysni, maji ctvrtinu vsech Nobelovek a polovinu mistru sveta v sachu.

    Sice Arabove tak nejak udrzovali vedu behem doby temna v Evrope (to nesvitilo slunicko, vis?), ale jinak ano, dlouhodobe se ta nejinteligentnejsi vetev prosadila a udrzela sve zajmy. Za me v tomto v poradku.

    To se treba v ty HD nepovedlo, kdyz vznikl takovy maly HJ.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Člověk z Horní Dolní avatar 20.10.2023 11:09 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Blee si zas slohnul vic nez mel.
    Glee avatar 21.10.2023 11:19 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    slohnul

    Kze z horna dolna? Morave? Glee nic neslohnul, a hlavne si zilkovou nepichnul.

    Ale nic proti myslenkovym kastratum, ze.. Zpivas krasne!

    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Darth Phantom avatar 27.10.2023 11:58 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    Hele dívej, soudruhu. Kdyby se tam nacházel nějaký normální premiér s varlaty a ne vysílač signálů, chytnul by toho rudýho zmetka za flígr a vyhodil i stim jeho zablešenym antifa-palestinskym předsedou z vlády. Směr zahraniční politiky České republiky určují woke rudoši se čtyřma posrancema, no potěš. Dluhoslav Socbotka byl oproti vysílači signálu tvrdý a nekompromisní premiér a když si bouchnul pěstí do stolu, tak to vždy platilo.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Glee avatar 31.10.2023 02:35 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Hele dívej, soudruhu. Kdyby se tam nacházel nějaký normální premiér s varlaty a ne vysílač signálů, chytnul by toho rudýho zmetka za flígr a vyhodil i stim jeho zablešenym antifa-palestinskym předsedou z vlády. Směr zahraniční politiky České republiky určují woke rudoši se čtyřma posrancema, no potěš. Dluhoslav Socbotka byl oproti vysílači signálu tvrdý a nekompromisní premiér a když si bouchnul pěstí do stolu, tak to vždy platilo.

    Me to prijde ze Lipanek s Gornem zacinaj naopak strizlivet. Mozna budu litovat mene ... neco..

    Ale jako s definici Ostankino Tower souhlas. Ale i me aspon jednou potesilo.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    22.10.2023 13:11 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Jenom těm pejzatým musíš vysvětlit že jsou také Arabové, i když většina z nich ve skutečnosti není, je to požidovštělá verbež. Aneb poturčenec horší Turka, viz fašista Netanjahu.

    Ostatně, "salam alejkum" a "šalom alejchem" není zase tak velký rozdíl, možná menší než mezi češtinou a polštinou.

    Mimochodem, ne každý muslim je Arab, třeba takový al-Chorezmí, jeden z pilířů západní vzdělanosti, byl Íránec z Uzbekistánu. Takže ty indoevropany zase tak nepodceňuj ;-)
    Gréta avatar 14.10.2023 20:25 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    tak soudružka von lejnová finanční pomoc palestinskejm terroristům eště paradoxně ztrojnásobit hele zdroj

    se ji asi jako líbili videjka z tý akce hamásu....

    Fluttershy, yay! avatar 14.10.2023 20:32 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Odsuzujete zločiny izraelského režimu?
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Gréta avatar 14.10.2023 20:37 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    až se jako izrael někdy ňákejch těch hypotetickejch zločinů třeba někdy dopustí tak je samože budu vodsuzovat taky :P ;D

    Fluttershy, yay! avatar 14.10.2023 20:44 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    Takže pro začátek zločin kolektivního trestu:

    Israel’s Defense Minister Yoav Gallant used genocidal language and ordered mass war crimes in the occupied Gaza Strip on Monday in response to Hamas’s weekend assault and massacre of Israeli civilians, setting the stage for a large-scale escalation of the violence that has already led to the killing of at least 800 Israelis and more than 500 Palestinians.

    Gallant said that he had ordered “a complete siege of the Gaza Strip,” which is home to 2.2 million Palestinians, nearly half of them children. “There will be no electricity, no food, no fuel, everything is closed,” he said. “We are fighting human animals, and we act accordingly.”

    What Gallant ordered — the collective punishment of a civilian population — amounts to a war crime under international law, as well as potentially a crime against humanity and the crime of genocide, some international law experts have pointed out. Hamas’s massacre of civilians and taking of at least 150 hostages, whom it has reportedly threatened to execute in response to the targeting of civilians in Gaza, are also war crimes.

    Nyní např. UNICEF: stovky dětí v Gaze byly zabity. Vzhledem k blokádě lidé v nemocnicích, kteří závisejí na přístrojích, nepřežijí.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Gréta avatar 15.10.2023 01:29 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    • takže zaprvý, nelze províst tak komplikovanou terroristickou akci která zahrnuje únosy, přepadový komanda, vyrobení uskladnění a vodpálení tisiců raket, pašování zbraní, stavbu bunkrů a ukrytů bez vědomí a hlavně zapojení široký veřejnosti, zlášť když gaza je prakticky jedno mrňavý město. Takže holt princip kolektivní viny tady je na místě a je na jednotlivejch palestincích by dokázali svou nevinu aže nebyli dotodlectoho šílenýho terroru zapojený
    • zadruhý, nikdo nenutí palestince ukrejvat se mezi civilistama. jestli je prej tak strašně moc supr chcípnout ve válce mučednickou smrtí tak teďko maj přiležitost vylízt z děr a zkustit si to jako taky jednou vyřídit s pravidelnou armádou, ne civilistama zejmena dětma
    • zatřetí, s terroristama se nevyjednává. jednou projevíš soucit a příště ti to daj voni sežrat, páč naše idelály a hodnoty vnímaj jako slabost (vostatně proto taky utočili na děti páč věděli že nám to bude vadit). Odpověď terroristům musí bejt tvrdá až zničující. Je předevšim potřeba myslet na životy který zničením hamásu zachráníš.
    • noa začtvrtý, nikdy by se to nestalo, kdyby v gaze zůstala trvale izraelcká armada. Boužel proti její přítomnosti libtardi a různý jakože 'lickoprávní aktivisti' furt protestovali až se izraelci někde v roce 2005 z gazy stáhli. K čemu to vedlo mužeš teďko živě pozorovat, když těmdle lidem nebude vládnout někdo jinej, tak tam holt bude vládnout 'allách'.
    15.10.2023 10:18 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Takže holt princip kolektivní viny tady je na místě a je na jednotlivejch palestincích by dokázali svou nevinu aže nebyli dotodlectoho šílenýho terroru zapojený
    Jste ubožácký hlupák.
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 15.10.2023 11:43 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr

    pokud je jakože podle libtardů dneska 'na místě mluvit o kolektivní vině rusů' hele třeba, nóó tak je přece taky na místě mluvit vo kolektivní vině muslimů ne?? :P :P :D ;D

    i soudruch šéfredaktor libtardího dezinformačního plátku forum24 šafr se v tom svým članečku dovolává principu kolektivní viny a řiká že

    Principu kolektivní viny se snadno vyhneme, když budeme chtít od Rusů vědět, zda se distancují od své vlády a od vražedné agrese. Stačí říci jednu větu........žádná kolektivní vina v kriminálním smyslu není přijatelná, běžní Rusové na Ukrajinu neútočí. Ale otázka morální spoluviny a občanské spoluzodpovědnosti je zcela legitimní. Všechny ty hloupé bludy nemohou Rusy zbavit zodpovědnosti za zločinnou vládu.

    proti muslimům mužeme postupovat stejně. taky by třeba jako stačila jedna jediná větička že jako vodsuzujou ten utok palestinskejch terroristů proti civilistům a nechat je přitom třeba eště plivnout na korán by bylo vidět že to fakt jako myslej upřimě noa pak by sme věděli že se k nim nemusíme chovat jako k těm zvířatům z hamásu :D ;D

    nicmeně to jsou votázky který mužeme řešit až v klidu až bude po válce. teďko prostě dopadaj bomby tam, vodkuď předtim jiný bomby vyletěly, takle jednoduchý to momentalně boužel jakoby je.... :|

    15.10.2023 12:12 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    pokud je jakože podle libtardů dneska 'na místě mluvit o kolektivní vině rusů' hele třeba, nóó tak je přece taky na místě mluvit vo kolektivní vině muslimů ne??
    Není a není

    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 15.10.2023 14:43 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    16.10.2023 16:39 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    jaký je v tom podle tebe rozdíl?
    20.12.2023 07:22 Nekompromisný
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    ...zatřetí, s terroristama se nevyjednává. jednou projevíš soucit a příště ti to daj voni sežrat, páč naše idelály a hodnoty vnímaj jako slabost (vostatně proto taky utočili na děti páč věděli že nám to bude vadit). Odpověď terroristům musí bejt tvrdá až zničující. Je předevšim potřeba myslet na životy který zničením hamásu zachráníš...

    Kde na tie sprostosti chodíš?

    A.-Ak by ti niekto zajal 40 príbuzných okamžite by si zmenil rétoriku.

    B.-Ak by teroristi zajali všetkých europoslancov tak títo by tiež blábolili-nech nás postrielajú alebo rozštvrtia za živa aj tak s nimi nevyjednávajte,pretože s teroristami sa nevyjednáva?

    C.-2+2=ako kedy!
    14.10.2023 20:43 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Je to veľmi jednoduché. Rusko napadlo Ukrajinu, Rusko je agresor. Gaza napadla Izrael, Gaza je agresor.

    Túto jednoduchú matematiku nechápu len Putinom platené osoby a užitočný idioti.
    Čo Rys, to vrah!
    14.10.2023 21:07 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Souhlas. A duhovy ponik muze jit do prdele.
    Max avatar 16.10.2023 13:42 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    To jsi mi připomněl: "S naším análním kolíkem, můžeš se stát poníkem" :).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    16.10.2023 16:52 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Pobavilo, diky! Asi koupim zene, mozna ji to taky pobavi.
    16.10.2023 19:57 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    zdejší diskuse spíš připomínají tohle :)
    14.10.2023 22:43 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Kéž by to bylo tak jednoduché:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-to-nasili-me-sokuje-ale-palestinci-ziji-v-kazdodennim-strachu-rika-antropolog-238045

    Jenže jednoduché je to pouze pro toho, kdo o tom nic neví.
    15.10.2023 01:51 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Palestinec rika jak palestinci zijou v neustalem strachu… ale hovno… zil jsem par let v Israeli, byl jsem nespocetne krat v gaze i v palestine, mam pratele zidy i palestince. Palestinsti pratele picuji jak je to nahovno kvuli hamasu ktery ma podporu kvuli islamu a nasili. Nesouhlasis s islamem? Dostanes na budku. Nesouhlasis s hamasem? Dostanes na budku. Kamaradis se zidy? Dostanes na budku. Zazil jsem nespocetne krat ostrelovani z gazy, zazil jsem par krat ostrelovani z libanonu. Jedine reseni je poslat palestince do prdele. Klidne at maji svuj stat ale at se pak z nej nikam neserou a at si zaridi zivobyti po svem a ne furt cekat na pomocnou ruku a delat hovno.
    16.10.2023 22:00 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Takže se přátelíš s dozorci i vězni v koncentráku? :-D

    Ono je příliš snadné ignorovat zločiny jedné strany:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-petasedmdesat-let-valek-a-koreny-palestinske-nenavisti-238189
    17.10.2023 06:04 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Ono je příliš snadné ignorovat zločiny jedné strany
    jedinej kdo to tady dělá jsi ty bobane...
    17.10.2023 11:41 Kačer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Lidem jako ty docela často závidím. S tvým jednoduchým uvažováním musíš mít jednoduchý život.
    17.10.2023 12:00 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    V jednoduchosti je krása - jednou to pochopíš (možná)
    17.10.2023 12:30 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Radovane, ze jsi debil jiz vsichni vime. Ze si ruska svine taky vsichni vime. Nemusis to pokazde zduraznovat.
    Gréta avatar 15.10.2023 01:31 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    Gaza napadla Izrael, Gaza je agresor.

    rozumim. takže si uplně stejně jako já myslíš že evropská unie posílá pomoc agresoroj :P ;D

    15.10.2023 10:18 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Reality check - Izrael dlouhodobě okupuje Palestinu/Gazu. Podle vaší logiky je tedy ve válce mezi Ruskem a Ukrajinou agresorem Ukrajina.
    Quando omni flunkus moritati
    15.10.2023 10:52 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Však Ukrajina je agresor, dlouhodobě okupovala Donbas a Krym, masakrovala civilní obyvatelstvo, upírala mu národnostní práva a odmítala uspořádat slíbené referendum. Zločinný zkorumpovaný režim ovládaný fanatiky a oligarchy.
    16.10.2023 16:30 majales | skóre: 29 | blog: Majales
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Řek bych, že jste si nevzal prášek.. Anebo jste zabloudil do putinova zadku..
    Člověk z Horní Dolní avatar 19.10.2023 23:20 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Vzal... ale od Glee-ho, on ty halucinogeny zacal dealovat.
    16.10.2023 22:06 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Však Ukrajina je agresor, dlouhodobě okupovala Donbas a Krym
    To bude asi něco jako když my jsme okupovali Sudety, a tak musely být zabrány...
    17.10.2023 14:56 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Jasne protoze prece Sudety taky byly po staleti nedilnou soucasti Bavorska, Saska, Pruska, pripadne Rakouska. To az ten pacholek Masaryk je zabral a pripojil je k nove vznikajicimu statu Cechu, Moravanu a Slezanu.
    17.10.2023 17:59 majales | skóre: 29 | blog: Majales
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Ďábel je v detailu. Sudety nikdy součástí Bavorska, Saska, Pruska ani Rakouska nebyly. Byla součástí zemí Koruny české, konkrétně jde o České Království, Moravské Markrabství a Vévodství Horní a Dolní Slezsko. Takzvané Sudety byly součástí těchto územních celků. Tato území Koruny České patřila do Habsburské monarchie, spolu s Rakouskem a Uherskem a dalšími územními celky.
    18.10.2023 16:06 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr

    Sudety, je pouze hornaté území, původně osídlené a zalidněné německými kolonisty, které se je na pomezí východního Saska, jižního Slezska, severních Čech, Kladska a severu Moravy. Pojmy Deutschböhmen, Deutschmährer a Deutschschlesier, Sudetendeutsche se objevily až po roce 1848 a do jednoho pytle s nápisem „Sudetští němci” se tihle němci dostali až v průběhu 30 let, když začali podporovat Henlainovu Sudetoněmeckou stranu (založena roku 1933).

    Nazývat tedy pohraniční oblasti tímto názvem, je tudíž ekvivalentní současnému označení „Babišovo”

    17.10.2023 22:22 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Jasne protoze prece Sudety taky byly po staleti nedilnou soucasti Bavorska, Saska, Pruska, pripadne Rakouska.
    No jistě, ty aby ses nepřihnal bránit územní nároky ruské expanze... To "po staletí" budou asi ty dvě století od té předchozí anexe...
    18.10.2023 09:39 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Jen raguji na hloupe prirovnani, nic vic.
    18.10.2023 21:36 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    s/hloupé/nehodící se/ ...
    19.10.2023 10:29 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Jasne, z tohoto uhlu pohledu se da rict, ze psat takovato hloupa prirovnani se k inteligentnimu cloveku moc nehodi.
    19.10.2023 20:44 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    No tak hlavně že se velmi hodí k inteligentnímu člověku tímto způsobem "argumentovat"...
    18.10.2023 15:30 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Co to meleš? Operovalo se s pojmem národ československý. Ty tam někde vidíš něco o moravanech či slezanech?
    15.10.2023 13:44 hefo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Moc nesleduješ dianie - Pásmo Gazy neokupuje od 2005-ho, a keby Hamas nepálil rakety, nekopal tunely a neexportoval samopalníkov do Izraela, nie je vylúčené, že by ich nechal na pokoji a nerobil tam ani rôzne protiakcie...
    Fluttershy, yay! avatar 15.10.2023 17:03 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr

    Je fér říct i B, a sice:

    Pásmo Gazy od té doby podléhá blokádě, což je druh ekonomické války a opět zločin kolektivního trestu.

    Také ohledně Hamásu je na místě připomenout C, a sice:

    Izrael systematicky podporoval Hamás, aby rozdělil a oslabil sekulární palestinské strany usilující o dvoustátní řešení, potažmo posléze zachoval nepřítele, proti kterému může Likud mobilizovat a udržet se u moci.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    16.10.2023 14:34 hefo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Za tie peňáze, čo Plastelíncom tečú z EÚ a odinakiaľ, by Švajčiari spravili z Pásma Gazy druhé Švajčiarsko, blokáda-neblokáda (tá blokáda zas nie je až taká absolútna, ako sa snažíš naznačiť).

    Ohľadne toho, kto za čo môže a kto koho podporoval a nepodporoval a prečo načo začo, sa dá nájsť kopec protichodných tvrdení, ale žiaľ nemám toľko zbytočného času, aby som tu zháňal linky, ktoré aj tak nikoho názor nezmenia.
    16.10.2023 17:04 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Ja chapu ze jako absolvent gender studies nam tady budes tvrdit ze islam je mirumilovne nabozenstvi ale neni. V gaze ty 2 miliony lidi podporuje hamas. Dobrovolne i nedobrovolne. Kdyz zijes v gaze tak to funguje jednoduse: jsi zid? Dostanes na budku. Kamaradis se zidy? Dostanes na budku. Nepodporujes aktivne hamas? Dostanes na budku. Podporujes aktivne hamas ale koukas na americke filmy? Dostanes na budku. Jak to vim? Zil jsem nekolik let v Israeli. Byl jsem nespocetne krat v gaze i v palestine. Mam pratele israelce i palestince. Takze ty keci o kolektivni vine si nech, kdokoliv podporujici hamas je proste terorista. Ze jsou tam i deti ktere podporuji hamas je fakt. Snad jenom mimina a nemluvici deti by se dali povazovat za obeti valky ale v tomhle pripade kdyz te nekdo napadne, vyvrazdi ti rodinu tak mu to vratis zpatky stejnym zpusobem jakkoliv se nam to nemusi libit.
    20.12.2023 07:32 Nekompromisný
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    USA to vidia ináč-všetko zlé čo sme urobili a urobíme je "V záujme USA" USA ústava obsahuje článok na základe ktorého môžu USA vojensky napadnúť každú krajinu,ktorá EKONOMICKY ohrozuje USA.
    29.1. 23:16 Nekompromisný
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Jednoducho USA za 2 sekundy zavraždila 20000 detí v hirošime a hoci vedela čo narobila,zopakovala to aj v nagasaki.Vrah je vrah a vrahom navždy zostane.Každá vražda sa dá obhájiť až na tože demokrat by zrovna nemal byť obhajcom vrážd a naviac sa spolčovať s vrahom.
    15.10.2023 03:26 .
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    Hamas je samozřejmě pakáž, ale když to chceš srovnávat s Ruskem, tak ti jaksi uniklo, že tady je okupant Israel ;)
    Gréta avatar 15.10.2023 11:50 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    že tady je okupant Israel

    dobrý vědět že až někam zase jako vlezou squatteři třeba ze spolku nolog nebo a2alarmu a začnou ten barák vokupovat a vybydlovat, tak že je lidi jakoby mužou jít postřílet/znasilnit/podřezat/mučit aže na tu protisquatterskou akci mužu těm lidem přispět humanitární pomocí z evropskejch zdrojů :P :P :D ;D


    fyi nic jako palestina neexistuje, 'palestina' je termín se kterým přišli až římani když židy z věčiny pozabíjeli a vyhnali noa protože židi kladli římu celkem silnej vodpor bylo potřeba z propagandistickejch duvodů vymazat i samotný slovíčko 'judea':

    Hadrian (emperor 117–138 CE) undertook punitive actions towards the Jewish community, including barring them from entering Jerusalem, except on the fast day of Tisha B'Av. Jerusalem itself was re-founded as the Roman polis of Aelia Capitolina, and the Province of Judaea was renamed Syria Palaestina. At the former Jewish sanctuary on the Temple Mount he installed two statues, one of Jupiter and another of himself

    hele zdroj

    tzn. židi maj na todle uzemí dědičný právo, narozdíl vod muslimskejch migrantů který tam přilezli až někdy po mohamedoj :O ;D ....a řikat že palestina patří muslimákům páč ji x roků vokupovali je stejný, jako řikat že Krym už patří Russku páč ho vod roku 2014 Russko vokupuje. nedovolme russkejm a římskejm dezinformacím vyhrát :D :D :D :D :P :P :P :P ;D ;D

    15.10.2023 12:18 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    A nemají náhodou to dědičné právo ti, které Izraelci z Palestiny vytlačili? FYI Palestinu jako stát uznává OSN, přičemž nikdo by se neměl považovat z vyšší autoritu
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 15.10.2023 14:57 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    A nemají náhodou to dědičné právo ti, které Izraelci z Palestiny vytlačili?

    to je uplně stejný jako ty squatteři :O :D si přectav že vodjedeš na pár dní někam z domu na dovolenou vrátíš se a najdeš u sebe doma bydlet ňáký cizí lidi ato navíc ňáký smažky polobezďácký ultralevicový zavšivený hnusný :O :O noa ty ti tvrděj že teďko už je to tady jejich aže tu tam nemáš co dělat a bla blablah (a neni to jako žádná fikce, to se fakt jako v těch víc libtardovanějších zemí vokolo nás děje hele :O :O)

    židi si prostě na pár století někam vodskočili a když se z dovči vrátili tak zistili že maj ze svejch domečků muslimácký squaty :O :D :O :/

    ....imo je vlastně uplně logický že naši ultralevičáci podporujou terroristickou palestinu, páč by je to taky svym zpusobem vopravňovalo vkrádat se lidem do domů a nechávat se náma živit na náš ukor :O :/ :O :/

    FYI Palestinu jako stát uznává OSN, přičemž nikdo by se neměl považovat z vyšší autoritu

    když nemuže bejt státem Liberland tak nemuže bejt státem ani samozvaná palestina. všichni lidi sou si rovný a maj stejný práva ne?? :D ;D

    16.10.2023 09:23 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    to je uplně stejný jako ty squatteři
    to je hodně velká ptákovina...
    FYI Palestinu jako stát uznává OSN, přičemž nikdo by se neměl považovat z vyšší autoritu
    když nemuže bejt státem Liberland
    Čtěte, na co reagujete. OSN uznává Palestinu jako stát, Liberland ne.
    všichni lidi sou si rovný a maj stejný práva ne??
    Zajímavé, že to tvrdí někdo, kdo zároveň jiným upírá právo na soud a na presumpci neviny.
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 16.10.2023 12:08 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    to je hodně velká ptákovina...

    ttssss náhodou to je děsně pravdivý :O ;D

    OSN

    možná jako budu blábolům OSN vo palestině přisuzovat ňákou váhu, až to slavný OSN přestane bejt antisemitsky vysazený proti Izraeli a bude se konečně chovat nezaujatě a voběktivně. hele zdroj

    The UN's attention to Israel's treatment of Palestinians is considered excessive by a range of critics, including Israeli diplomat Dore Gold, British scholar Robert S. Wistrich, American legal scholar Alan Dershowitz, Australian politician Mark Dreyfus, and the Anti-Defamation League.[249] In September 2015, Saudi Arabia's Faisal bin Hassan Trad was elected chair of an advisory committee in the UN Human Rights Council,[250] a move criticized by human rights groups.[251][252] The UNHRC has likewise been accused of anti-Israel bias, as it has passed more resolutions condemning Israel than the rest of the world combined.[253]

    pokud OSN neměří všem stejným metrem nóó tak by asi jako bylo dobrý se zamyslet jestli vubec OSN uznávat jako ňákou autoritu :D ;D

    btw kolik terroristickejch útoků proti civilistům by měl Liberland spachat by ho osn konečně začala uznávat jako stát?? :D :/ :D :/

    Zajímavé, že to tvrdí někdo, kdo zároveň jiným upírá právo na soud a na presumpci neviny.

    nikomu nic neupírám, sem navopak řekla že každej palestinec kterej plivne na korán by měl bejt volnej, až tak málo by mi jako stačilo :D ;D

    17.10.2023 10:45 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    možná jako budu blábolům OSN vo palestině přisuzovat ňákou váhu, až to slavný OSN přestane bejt antisemitsky vysazený proti Izraeli a bude se konečně chovat nezaujatě a voběktivně
    Citujete názor, předkládáte jej jako fakt. Že je organizace, která má ve světě prosazovat mír a dodržování lidských práv, vysazená proti zemi, která lidská práva nedodržuje a okupuje cizí území, to by pro vás nemělo být překvapením.
    pokud OSN neměří všem stejným metrem
    OSN měří stejným metrem. V případě, že je nějaký důvod uznat stát - na-pří-klad protože koloniální velmoc opouští nějaké území a na tom území bydlí lidé, které lze považovat za samostatný národ - tak jej uzná. V Liberlandu nebydlel nikdo, to pro začátek...
    nikomu nic neupírám ... [ omezující podmínky ]
    Presumpce neviny a právo na soud není v demokratické společnosti podmíněno pliváním na cokoliv, tj. presumpci neviny a i právo na soud jim upíráte.
    Quando omni flunkus moritati
    17.10.2023 12:31 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    OSN je promuslimska organizace. Kdo to doted nepochopil je debil.
    Gréta avatar 18.10.2023 20:29 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Že je organizace, která má ve světě prosazovat mír a dodržování lidských práv, vysazená proti zemi, která lidská práva nedodržuje a okupuje cizí území, to by pro vás nemělo být překvapením.

    ale stejně 1000000000000000x rači pudu do toho prej děsně totalitního Izraele proti kterýmu libtardama promořená OSN vypotila vic jak 50% ze svejch hanopisů, než do zemí který libtardi považujou asi jakože za nějakej muslimskej ráj nazemi když se jim v osn tak málo věnujou, noa kde by mi hrozilo že mě ukamenujou zato že se napiju alkoholu, že nebudu mit burku nebo že budu chodit doškoly a řikat žeje země kulatá etc :D :D :D :D ....a státy který takle brutálně porušujou lický práva tu 'užasnou' osn asi jako trápěj míň než civilizovanej Izrael kterej nedělá nic jinýho než že se prostě jako jenom brání hordám muslimskejch barbarů :D

    ....vono to je imo tim, že kritizovat civilizovanej Izrael je děsně snadný páč Izraelci to sou hodný slušný lidi a libtardům za tu jejich bezzubou kritiku nehrozí vod nich žádná vodplata, nóó a protože si libtardi rádi připadaj duležitý a děsně rádi druhý zaněco furt kritizujou a rádi druhejm kecaj doživota, tak do chudáků Izraelců furt různě šijou. Ale nato kritizovat islám a islamistický psy pohancký a riskovat třeba žese ta chátra muslimácká bude furt bouřit, na to už je potřeba vodvaha kterou ta pakáž z OSN nemá :D ;D

    OSN měří stejným metrem. V případě, že je nějaký důvod uznat stát - na-pří-klad protože koloniální velmoc opouští nějaké území a na tom území bydlí lidé, které lze považovat za samostatný národ - tak jej uzná. V Liberlandu nebydlel nikdo, to pro začátek...

    šak to jako bylo uzemí vopuštěný srbama i chorvatama takže to skutečně bylo uzemí nikoho a měli právo si ho zabrat a vyhlasit si stát :D ;D kdyby pro osn právo něco znamenalo, musela by bejt na straně Liberlandu, páč ten má 1000x věčí právo existovat než tamta divná palestina která každýmu navíc jenom škodí :D ;D

    Presumpce neviny a právo na soud není v demokratické společnosti podmíněno pliváním na cokoliv, tj. presumpci neviny a i právo na soud jim upíráte.

    ale palestina neni jako žádná demokratická společnost :D :D :D ;D je to banda primitivních hrdlořezů která doslovně věří blábolům pedofilního loupežníka mohameda :O :O a pokud nevodsouděj korán, hadísy a chartu hamásu ani takovou drobností jako jeden jedinej malililinkatej plivaneček na ty jejich nábožencký bláboly nóó tak to jsou fanatici schopný kdykoliv znova vražit :O :O a na takový se musí tvrrrrdě :O :O :D ;D

    20.10.2023 11:35 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Běžte si, kam chcete, v tom vám nikdo nebrání - ale k předmětu diskuze to relevantní nebude a Izrael bude pořád okupovat cizí území.

    To, že je něco opuštěného, nedává dalším právo si to zabrat, takže máte chybu už na začátku. A na to, abyste nějaké území mohl prohlásit za stát, potřebujete přece jenom o něco málo víc než několik ňoumů, co se chtějí zviditelnit před volbami. Větší počet lidí. Infrastrukturu. A tak.

    Je úplně jedno, co Palestina je za společnost - a o to víc je jedno, za co ji považujete vy. Podstatné je, že vy tady požadujete, aby byly uplatňovány hodnoty demokratické společnosti, tudíž byste měl být konzistentní a požadovat jejich uplatňování i tam. Ony ty hodnoty totiž jako jeden ze znaků mají i to, že se považují za všeobecně platné. Pokud tyto hodnoty jiným upíráte a jsou následně upřeny i vám cenzurou vašich výplodů - jak se to říká, instant karma...?
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 21.10.2023 13:39 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Běžte si, kam chcete, v tom vám nikdo nebrání - ale k předmětu diskuze to relevantní nebude

    nóóóó myslimže je tak trošičku problém že UNHRC vynakládá vic jak 50% svýho času a zdrojů na vyrábění hanopisů na civilizovanou humánní sekulární a jedinou demokratickou zemi v reginou jakou je pravě Izrael, noa zbytek světa arrogantně přehlíží :D zlášť když se ve zbytku světa dějou uplně hrozný věci, ie. co prováděj muslimové z boko-haram v africe :D :/ :D :/

    řešit furt Izrael namisto islámský anticivilizace to je stejný jako by si se probudil a zistil že ti hoří barák, se vyděsil, běžel pro mobil a rychle rychle zavolal........ namisto hasičů malíře, že budeš potřebovat vymalovat :D :D asi takovej má smysl řešit zrovna teďko Izrael, když je momentalně velká část světa vohrožovaná islámským zlem, zlášť když to muslimský zlo právě teďko 7. řijna dokázalo, že všecko co Izrael dělal bylo naprosto voprávněný aže to Izrael dělal jenom pro svou vlastní vobranu.. :D :/

    a vubec, OSN by měla uznat svuj vomyl a poprosit Izrael vo vodpuštění :D ;D

    Izrael bude pořád okupovat cizí území

    a co mu jako jinýho zbejvá???? za vosudovej omyl považuju že se izraelcká armáda stáhla z gazy, páč kdyby tam zustala tak by tendle utok muslimáků proti bezbranejm civilistům nebyl možnej. hamás sám dokázal že izraelcká vokupace byla nezbytná aže vokupace dokázala zachránit x lickejch životů :O ;D

    To, že je něco opuštěného, nedává dalším právo si to zabrat,

    rozumim. takže když byli židi vyhnaný z Judeje tak to neopravňovalo muslimáky si to uzemí zabrat a jedná se teda jakoby furt vo uzemí židovskýho státu :D ;D

    potřebujete přece jenom o něco málo víc než několik ňoumů, co se chtějí zviditelnit před volbami. Větší počet lidí. Infrastrukturu. A tak.

    ok, takže palestina zavislá na dodávkách jídla vody a elektriky z Izraele nemá dostatečnou infrastrukturu by sme tu muslimáckou díru mohli považovat za stát. taky rozumim :P :D :D ;D

    Je úplně jedno, co Palestina je za společnost

    a co takle: 'je uplně jedno co je 3tí říše za společnost a co dělaj jejich zvolený zástupci, že se připravujou na vyhlazovací totalní válku, že prohlašujou žeje někdo meněcenej a nemá právo na život aže toudle idelologií indoktrinuje i svý děti noa každýho svýho vobčana kterej tomu voponuje likviduje' :P :P

    a uplně stejně jako 3tí řiše se chová taky palestinskej hamás, nad kterým libtardi z OSN furt jakoby držej tu vochranou ruku :D

    Podstatné je, že vy tady požadujete, aby byly uplatňovány hodnoty demokratické společnosti, tudíž byste měl být konzistentní a požadovat jejich uplatňování i tam. Ony ty hodnoty totiž jako jeden ze znaků mají i to, že se považují za všeobecně platné

    šak až si tam jako jednoho krásnýho dne bude moct každej veřejně plivnout na korán a nebude mu zato nic hrozit, nóó tak to je asi jako budeme moct konečně začít považovat za demokratickou společnost :D ;D

    se mi tak ňák zdá, že já tady bojuju za svobodu a demokracii pro palestinckej lid, zatimco ty a OSN jim navopak tu svobodu chcete upřit páč stojíte nastraně hamásu :O :D :O :D :O :D chci by měl palestinskej lid právo plivat na korán :D ;D

    Pokud tyto hodnoty jiným upíráte a jsou následně upřeny i vám cenzurou vašich výplodů - jak se to říká, instant karma...?

    ttssss sem zaprvý nikomu nic nemazala noa zadruhý si myslim žeby se navopak vo hamásu mělo co nejvíc mluvit, napřiklad dát prostor v mediích třeba tý jejich 'chartě hamásu' hele, by i ty naši nejvíc nejzatvrzelejšejší podprorovatelé hamásu (ie OSN :P ;D) pochopyli s jakou pro liberární společnost nebezpečnou organizací maj co dočinění :O :D

    noa zadruhý, nechci po palestincích nic čeho by sme nebyli schopný i my. uplně klidně s čistým svědomím plivnu na korán, tak nvm proč s tim měli mit palestinci ňákej velkej problém :P :P :D ;D

    24.10.2023 11:08 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    humánní
    Stát, který se rozhodne vzít si jako rukojmí všechny civilisty na nějakém území, není humánní
    sekulární
    Stát, který svoje územní nároky bere ze svaté knihy, není sekulární.

    Ještě nějakou blbost tam máte? Nebo jste se už vyčerpal ve zbytku předchozího příspěvku?
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 25.10.2023 02:43 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Stát, který se rozhodne vzít si jako rukojmí všechny civilisty na nějakém území, není humánní

    nóóó snad se jako ty 'civilisti' budou jednou skutečně chovat civilizovaně :D :D zlášť kdyby sme třeba před nima plivli na korán :D ;D

    btw psuedostát, kterej se rozhodne vzit si jako rukojmí všecky civilisty který se mu podaří pochytat živý, zbylý umučí a zabije humánní snad je?? :D a vubec, proč na jeden takovej stát psát každou druhou zprávu, zatimco ty vostatní kterejch je na světě plno a zabiraj řádově věčí uzemí a maj řadově víc vobyvatel než mrňavej mirumilovnej izrael jakoby vubec neřešit?? :D

    Stát, který svoje územní nároky bere ze svaté knihy, není sekulární.

    dobytí judeje a vyhnání židů je doložená historická událost :D ;D

    26.10.2023 10:31 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Když mluvíte o dvou událostech, je správně "jsou doložené historické události". Dobytí Judeje Židy byla první událost, vyhnání Židů druhá. Podle vaší logiky to území Židé okupují celé a patří tomu, kdo tam byl před nimi

    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 27.10.2023 20:57 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Dobytí Judeje Židy byla první událost, vyhnání Židů druhá

    v minulým kometu to eště byly citace z nábožencký knihy, noa teďko to sou jakoby dokonce dvě historický událostě :O :D :O ;D

    Podle vaší logiky to území Židé okupují celé a patří tomu, kdo tam byl před nimi

    tušim že předtim to byla britcká kolonie, ne?? :P :D A zhledem k tomu žeto britové židům dali dobrovolně, nóó tak kde je jako ňákej problém :D ;D

    29.10.2023 12:33 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Trochu vám to přeskakuje, teď jste se dopracoval do stavu, kdy podle vás Britové to území předali Židům a pak je Římané vyhnali. To jste měl podchytit před odesláním příspěvku.

    Jinak je problém například v tom, že to území Britové Izraeli nepředali v tom rozsahu, který si Izrael nárokuje. A dobrovolně to také nebylo, malinko zapomínáte na nějaké ty teroristické útoky, že?
    Quando omni flunkus moritati
    Gréta avatar 30.10.2023 21:07 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Trochu vám to přeskakuje, teď jste se dopracoval do stavu, kdy podle vás Britové to území předali Židům a pak je Římané vyhnali. To jste měl podchytit před odesláním příspěvku.

    řimani sou fiškusové vo tom žádná :D ;D

    pro nás je ale jako duležitý že jestli někdo argumentuje tim že uzemí patří tomu kdo tam byl první nóó tak to byli izraelci, noa jestli je argument že uzemí patří tomu kdo tam byl před izraelcama před vyhlášením izraelckýho státu někdy vtom r. 1948, tak to byly britcký a franzouský kolonie noa ty si taky mohli dělat se svým uzemím co chtěli takže to taky neni žádnej problém :D ;D

    možnáže je děsná škoda že přišla ta druhá světová válka páč jinak by se kolonie asi nemusely vopouštět, by tam mohly trvale zustat britcký a francouzský koloniální armády a dělat tam řád a klid a šiřit evropskou kulturu noa dneska mohli bejt ty lidi v těch koloniích uplně civilizovaný a mohlo by se tam uplně vpohodě plivat na korán :O :D ale to je jakoby jenom takový 'kdyby' a na 'kdyby' prej děják nehraje :D ;D

    A dobrovolně to také nebylo, malinko zapomínáte na nějaké ty teroristické útoky, že?

    když i takovou věc jako sou terroristický utoky schvaluje svou humanitární pomocí i taková velikatatatatatáncky velká autorita jakou je OSN, tak přece jako nemužou bejt terroristický utoky nic špatnýho ne?? :D ;D

    btw musíš se na to podivat voptikou doby, skončila druhá světová, miliony židů schořeli v peci, měli strach vo samotnou svou existenci noa tak se jako vůůbec nemužeme divit že se tenkrát chovali skoro stejně špatně jako ňáký muslimové. Kdyby si byl v roce 48 izraelskej žid by si možná ďál eště víc horšejší věci než ďáli voni :D ;D

    31.10.2023 12:09 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    pro nás je ale jako duležitý že jestli někdo argumentuje tim že uzemí patří tomu kdo tam byl první nóó tak to byli izraelci
    Nebyli. Podíváme se do historie a vidíme, že přišli z Egypta nějakých tisíc let př.n.l.
    když i takovou věc jako sou terroristický utoky schvaluje svou humanitární pomocí
    Vaše chybná interpretace
    měli strach vo samotnou svou existenci noa tak se jako vůůbec nemužeme divit že se tenkrát chovali skoro stejně špatně jako ňáký muslimové.
    Soudruhu, Židé v roce 1946 se na území Izraele skutečně o svou existenci obávat nemuseli. Označovat teroristický útok jako "skoro" stejně špatný je nerovný metr.
    Quando omni flunkus moritati
    1.11.2023 21:46 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Podíváme se do historie a vidíme, že přišli z Egypta nějakých tisíc let př.n.l.
    Ne, to opravdu nepřišli, jejich kultura se vyvinula cca v tom samém místě z kultury kananejské, s nějakými těmi kulturními vlivy odjinud - např. pravděpodobně importovali z jižnýho Levantu / severní Arábie náboženský kult jakéhosi boha jménem 'Jahve'. Myslím, že ho pak ještě nějak rozvíjeli sami dále...
    22.10.2023 13:25 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    To, že je něco opuštěného, nedává dalším právo si to zabrat,...
    Jak vidíš na příkladu Izraele, zabírat lze i to co není opuštěné. Stačí jenom hodně vřískat a mít vojenskou podporu cizí mocnosti, tak jako kdysi henleinovci.

    A na příkladu Palestinců zase vidíš, že pro ně žádné hodnoty uplatňovat nemusíš, nestojí o ně totiž vůbec nikdo, ani islámský svět. Proč by také stál o bývalé Židy.
    xxxs avatar 15.10.2023 21:42 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡
    palestinci su arabo-zido-filistinci a ktovie co k tomu. povodni predvojnovi zidia su prekvapujuco to iste. ti, co prili po 2. sv. vojne su geneticky taki zidia ako ty a kazdy nahodny stredoeuropan. toto je asi najvacsia nekonzistencia v tvojej masirke o pravo na dane uzemie.
    Gréta avatar 15.10.2023 22:57 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🇵🇸 🤡

    ttssss používat proti židům eugeniku to už tady jako jednou bylo :P :P :D ;D

    ti, co prili po 2. sv. vojne su geneticky taki zidia ako ty a kazdy nahodny stredoeuropan

    nope, a věčinou to de prej poznat už vod voka :D židi se zase tak moc nemíchali s místníma populacema různejma, některý větve židovskýho národa dokonce trpěj genetickejma poruchama z inbreedingu páč se furt křížili jenom mezi sebou hele :O :O židi furt prostě jako po celý staletí zustali vicemeně tou samou 'čistou rasou', když použiju tvuj slovník :D :D :P ;D

    svym zpusobem to je asi jako škoda, páč kdyby byli židi víc prokřížený s evropanama by na ně třeba evropani nebyli furt tak voškliví a nedělali by na ně pogromy a neposílali peníze hamásu, páč by židy jakože víc považovali za svý vlastní lidi :D :/ :D :/

    Glee avatar 16.10.2023 02:47 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdyz uz tu ani mlady Clovek z HJ neudrzi v rucickach varecku, tak jen reknu:

    Just enjoying the showwkhw...

    Jo, a at Hamas a Hezbollah klido smaznou (Fatah ftw? Media rikaji jo!), ale at tam neni moc tech videjek dead decek z nemozcnic, ale jak na to, ze?
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 16.10.2023 12:14 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    tak vařečku asi jako eště jo :D :D

    ale at tam neni moc tech videjek dead decek z nemozcnic, ale jak na to, ze?

    hamás se naschvál skovává na podobnejch místech takže asi jakoby bez žádnejch těch collateral damage nepude ale na ty už sme přece jako zvyklí, tydlecty nebudou první :D

    Glee avatar 17.10.2023 05:11 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tak vařečku asi jako eště jo :D :D
    Tim se uz decka neserezavaj, ne?

    ale na ty už sme přece jako zvyklí, tydlecty nebudou první :D

    Vubec netusim o cem jakoze tocis. A tak no. Ok, jdu do brany...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 16.10.2023 12:20 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    260 ukrajinců se za záhadnejch vokolností voběvilo v pásmu gazy :D asi jako 'šli náhodou kolem' :D :D :P ;D

    „Víme o 260 našich občanech, kteří jsou v současnosti Pásmu Gazy, odkud zatím nemohou vycestovat občané žádného státu Jednáme s partnery o možnostech jejich evakuace,“ cituje jej (zelenckýho) Ukrajinska pravda.
    hele zdroj
    16.10.2023 15:03 karkar | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Hele tady jenom pár upřesnění, jednak údajně BBC nedokázala ověřit ty podřezaný malý děcka u oficiálních izraelských zdrojů - což teda jako byla možná trochu přifouklá informace co se možná nestala - a druhak jako pořád se mluví o židech jako o rase, ale přece křesťan, žid nebo muslim neni rasa.... Židovská je krom náboženské skupiny tak maximálně národnost, což teda podle mě není tak úplně rasa...

    Ale ono se to podle mě záměrně plete už od adolfa, páč je to takový údernější a víc to působí... ..

    A teda podle mě jsou jedna i druhá strana stejná banda debilů, páč hlavní rozpor je vtom, že jedni i druhý slepě věřej tisíc let starejm blábolům a jsou schopni kvůli tomu vraždit... Což teda fakt nechápu. Jako kdyby jedni tvrdili, že jeníček je svatý a kdo tvrdí že mařenka je svatá tak toho upečeme v troubě...
    16.10.2023 16:58 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Az by jsi nekdy chtel emigrovat do Israele tak ti vysvetli ze za zida se povazujes jenom tehdy pokud tva matka i otec byli zide. To ze si zajdes nekde nekam a prohlasis o sobe ze jsi zid je stejne platne jako ze student gendr studies na Uk prohlasi o sobe ze je duhovy ponik. Klidne se za nej tady muze vydavat ale ponika to z nej neudela stejne jako z tebe ne zida. Kdyz nekdy budes chtit randit se zidovkou tak prvni vec se te zepta jestli jsi zid. A jestli nejsi tak sice muzete byt kamaradi ale neda ti ani kdyby jsi se rozkrajel, jsi pod jeji uroven. Ne, nemluvim o ortodoxnich zidech. Ortodoxni zid se s tebou ani nebude bavit protoze okamzite pozna ze nejsi zid.
    17.10.2023 10:49 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Kdyz nekdy budes chtit randit se zidovkou tak prvni vec se te zepta jestli jsi zid. A jestli nejsi tak sice muzete byt kamaradi ale neda ti ani kdyby jsi se rozkrajel, jsi pod jeji uroven.
    ...přičemž toto uvažování, že některá národnost/rasa je lepší než jiná, rozhodně není ani naci(onali)smus, ani rasismus.
    Quando omni flunkus moritati
    17.10.2023 12:33 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Ono tam jde spise o zavhovani genomu a tradic. Kdyby se kazda zidovka vyspala s kazdym cernochem jak to dela Mia Khalif tak by se rodili stejne debilni deti jako je treba Mia Khalif.
    17.10.2023 15:25 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    No když takhle naposledy tradice a genom zachovávali Němci, tak to z nějakého důvodu civilizovaný zbytek světa považoval za špatné.
    Quando omni flunkus moritati
    18.10.2023 12:48 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Zidi tohle delaji pres 5000let. Nesnazi se dosahnout optimalniho genomu, snazi se zachovat puvodni genom. Nemci se snazili dosahnout optimalniho genomu, pokud jsi byl vysoky blondak tak jsi byl povazovan za arijce bez ohledu na to jestli tva babca pichala cernochy. Neco jako zachovani tradic vs modernizace tradic.
    18.10.2023 23:00 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Zidi tohle delaji pres 5000let.
    To je docela odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že Židi existují maximálně tak něco přes 3000 let, podle toho, kde uděláš čáru mezi tím společným kananejským substrátem a židovskou identitou...
    19.10.2023 14:46 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    A proto maji zide rok 5784… dalo by se diskutovat o tom jestli tu caru delat nebo ne…
    19.10.2023 20:45 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    A proto maji zide rok 5784…
    To je letopočet od stvoření světa dle náboženské tradice, to opravu není nijak relevantní číslo...
    20.10.2023 12:06 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    Domaci ukol pro dite: dohledat informace a nepsat picoviny o vecech o kterych vi hovno.
    24.10.2023 22:37 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr
    To zní jako rozumné předsevzetí.
    Glee avatar 18.10.2023 04:47 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdyz nekdy budes chtit randit se zidovkou tak prvni vec se te zepta jestli jsi zid. A jestli nejsi tak sice muzete byt kamaradi ale neda ti ani kdyby jsi se rozkrajel, jsi pod jeji uroven. Ne, nemluvim o ortodoxnich zidech.

    My cock says otherwise, but she was of Soviet origins, so... jo taaaak. Just load balancing, nvm...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    18.10.2023 12:49 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ano, ruskou zidovku muzes opichat i do prdele zatimco original zidovku opichas leda tak ve snu.
    Glee avatar 20.10.2023 02:39 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ruska to nebyla, sovetsky nemluvila, pac uz gen3, ale asi precijen nebyla v mint conditions, dle techto vzorecku. ;-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 16.10.2023 17:07 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Hele tady jenom pár upřesnění, jednak údajně BBC nedokázala ověřit ty podřezaný malý děcka u oficiálních izraelských zdrojů - což teda jako byla možná trochu přifouklá informace co se možná nestala

    fotky má armáda ale nepustila je dál. fotografie ale viděla třeba česká velvyslankyně šmigolová hele a hele třeba, nóó takže se veřejnoprávní televize ostrovního království muže asi jako vobrátit na ni, pokud se ale jakoby nevobává, že naštve svý muslimácký propalestincký připrchlíky a zase jich tisice vylezou do ulic :D :/ :D :/

    že jedni i druhý slepě věřej tisíc let starejm blábolům a jsou schopni kvůli tomu vraždit

    nešiř dezinformace, Izraelci sou sekulární společnost, 20% vobyvatel sou dokonce ateisti hele. Nábožencký války dneska začínaj skoro dycky jenom muslimové, se koukni jaký uplně divný rozdilný kultury, etnika a náboženctví sou všude posvětě schopný žít pohromadě v míru, ale dycky kde je ňákej brajgl nebo nábožencká válka tak v tom sou zapletený machometáni a maj na tom velikánckej podil, věčinou sou i agresorem :D

    tvl se koukni na nás třeba. nám je jedno jakejm hovadinám věřej, že se balej do burkin nebo co žerou/nežerou při ramadánu a co dělaj při jinejch jejich ulítlejch svátcích. Ale navopak jim neni jedno, co my děláme, že žerem vepřový, že pijem pivo, jak se voblíkáme a čemu (ne)věříme, noa to z nich dělá tu utočnou antikulturu snažicí se druhejm diktovat jak musej žít :O :D :/ ;D

    16.10.2023 17:28 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    BBC informuje tak aby v britskem chalifate byl klid. Dnesni clanek https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/izrael-hamas-masakr-bbc-terorismus-john-sergeant.A231016_141101_zahranicni_kha - clovek nevi jestli se ma smat hlouposti nebo brecet nad tim kam to briti dotahli.
    17.10.2023 15:00 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A koho se snazi uklidnit CNN?
    Glee avatar 18.10.2023 04:31 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A koho se snazi uklidnit CNN?

    No... nejspis svoje divaky o tom, ze jsou v pohode a ze BBC upozornuje svoje divaky na to, co se stejne da pro posluchace CNN nebo FOXu tak nejak pouzit.

    Ruzne smery zaminipolitiky nejsou v USA pripustne. Jen pruzne, jako 18ti leta ruska gymnastka.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 16.10.2023 17:00 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    lol blogisek je zpátky nahlavní straně :O :D :O :D

    dikyyyyyyyyyyyyyyy :D :D :D :D

    Max avatar 16.10.2023 21:03 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Neshledal jsem jediný důvod, proč by měl být skrytý z hp. Já osobně mám zobrazené všechny články (mám nastaveno v profilu, ať se mi zobrazuje vše), takže na první oko nepoznám, zda je skrytý, nebo ne a na stav se u článku mnohdy nedívám.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Fluttershy, yay! avatar 16.10.2023 21:42 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    Tak si to přečti, zvláště druhou polovinu. Jsou tam tvrzení jako:

    Bojim se, že budeme prostě jako nakonecmuset palestinu depalestincovat, podobně jako se vypucovala Amerika vod vraždicích indiánů

    Vskutku, neměl by být jen skrytý, měl by být smazaný.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    16.10.2023 21:56 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jenže ono to vypadá, že právě tohle tam probíhá. Včetně stejného úhlu pohledu propagandy.

    Nevyhrál náhodou Netanjahu ty volby slibem konečného řešení palestinské otázky ;-)
    Gréta avatar 17.10.2023 01:54 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Vskutku, neměl by být jen skrytý, měl by být smazaný.

    ano, libtardům děsně vadí svoboda slova a maj z ni děsnej butthurt ale to už sem jakoby v tom blogisku napsala :P :P :D ;D

    ale i tak jako diky že si poskyt dukaz mýho tvrzení a povyšil ho na fakt :P :P :P :P

    Tak si to přečti, zvláště druhou polovinu. Jsou tam tvrzení jako:

    a co jako?? tvl kolybáči když řikám že se bojim že něco budeme muset udělat tak ztoho asi jako zrovna neskáču radostí až donebe :D schvalování genocidia ztoho neuděláš nebo vo co se pokoušíš, ato ani jako žádnej rudej prokurátor na kterýho si si tou svou prohamásskou cenzurou zahrál :D ;D

    co se jakoby tejká indiánů tak věřim že jako člověk kterej přečet kdeco tak si nepochybně narazil i na svědectví co všecko indiani prováděli vosadníkům na divokým zapadě a i jak to jako bylo nakonec vyřešený, dneska snad už ale jako nemusíme zajit až tak daleko :O :O Netleskám tomu ale ty lidi neměli na výběr a 'dělat to co je nutný' nebejvá dycky současně 'dělat to co je slušný' :O :O jak se chceš domluvit s domorodcama který sou schopný třeba věšet děti na řeznický háky?? :O :O myslim že to je děsně moc moc podobná situace, prostě jako přídou civilizovaný vosadníci někam do divočiny noa tam je napadaj krvežiznivý domorodý primitivové který si myslej že mužou páč věřej že sou tam doma a že Manitou je na jejich straně :O :O :O :O

    vymysli lešpí řešení, třeba jako zato dostaneš nobelovu cenu míru :P :P :D :D se zatim budu chystat do války s machometánama ze který výde palestina jako neškodná pacifikovaná islámská rezervace pod kontrolou Izraele, páč vim že to je řešení který narozdíl vod různejch ulítlejch libtardích sluničkovejch fantazií prostě jako bude v praxi fungovat :D

    howgh!!!!

    Glee avatar 17.10.2023 04:31 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Vskutku, neměl by být jen skrytý, měl by být smazaný.
    Prigozhina ani (Martina) Prince stejne nedate. EU ale bude. Weeeeeeeeee
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    17.10.2023 12:35 RealJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Absolvent gendru, zaryty komunista by chtel furt neco mazat a zakazovat. Jdi do prdele duhovy poniku.
    18.10.2023 00:43 Zdar Henklebach
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Buzno cenzurující mamrdská, zbabělà.
    Glee avatar 18.10.2023 04:24 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Buzno cenzurující mamrdská, zbabělà.

    Takto se vyrabi teda jakoze palestinci, ok, ale proc na Davida hazet noze, to netusim, v jakoze cem spociva benefit.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 19.10.2023 14:41 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    proc na Davida hazet noze

    lol sem uplně zapoměla že kolybáč má proizraelský méno :O :D :O :D :O :D :O :D

    Glee avatar 20.10.2023 02:43 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    lol sem uplně zapoměla že kolybáč má proizraelský méno :O :D :O :D :O :D :O :D
    Jenom aby se to lepe pamatovalo, prejmenuj tento blogisek na Pogrom na Kolybace. :-) ;-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 21.10.2023 14:05 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    ttssss navopak von uďál pogrom na mě :O :D

    by mě zajimalo jestli si jakože uvědomuježe podporuje hnutí který by ho za todle jeho méno klidně zabili kdyby žil v palestině :D

    Glee avatar 22.10.2023 06:09 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ttssss navopak von uďál pogrom na mě :O :D
    Kze on byl ten chirurg, ok.

    by mě zajimalo jestli si jakože uvědomuježe podporuje hnutí který by ho za todle jeho méno klidně zabili kdyby žil v palestině :D

    Leda kdyby ji navstivil jako turista v nespravny cas. Kdyby tam vyrustal a byl cajicek, tak za jmeno by ho asi nikdo nepodrezal. V brane nikdo nestoji, tak si bez dan Panenku, carnivore, hehe!
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 17.10.2023 02:09 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    každopadně diky :D :D

    mi ale hlavně jako vadilo že mi kolibáč bez mýho vědomí změnil vodkaz v patičce, teďko už to mam vopravený ale naštvalo to že si až takle troufnul škodit :O :O mu to dlouho nezapomenu :D

    Neshledal jsem jediný důvod, proč by měl být skrytý z hp.

    myslimže to je uplně jednoduchý, kolybáč se vněm asi jakoby poznal a tak to rači smáz :D :D teďko už jenom zoufale hledá ruzný zaminky by si to nějak sám před sebou vobhájil :D

    si aspoň blogisek při tom hledání bude muset xkrát přečíst a třeba mu z toho něco vleze dohlavy a udělá to zněj trošku menčího komunistu :D

    Darth Phantom avatar 18.10.2023 14:39 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    udělá to zněj trošku menčího komunistu :D
    Já bych spíš řeklo, že věčího :D :D. EUSojuz již pružně zareagoval, ztrojnásobil agresorovi dodávky, takže je úplně jasný, kam se bude libtardí rétorika ubírat :D :D
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Gréta avatar 19.10.2023 14:34 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    nj jako dycky je to bude táhnout za veřejnejma prachama noa šmelení humanitární pomoci je samozdřejmě voblíbenej libtardí 'byznis' :D nicmeně kolybáč v tom asi jako nejede ten asi jakoby jenom naivně uvěřil blábolům ultralevičácký internacionály vo hodnejch palestincích a zlejch židech :D

    ....a neni to zase jako tak dávno co sem se tady handrkovala s králykem a člověkem z horní dolní že se libtardi děsně podobaj náckům z 30. let noa že kdyby vtý době žili tak by 100% ty naši libtardi hajlovali.se zdá že tadle nenavist vuči židům a Izraeli bude další kaminek do skládačky :D

    19.10.2023 21:02 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ....a neni to zase jako tak dávno co sem se tady handrkovala s králykem a člověkem z horní dolní že se libtardi děsně podobaj náckům z 30. let noa že kdyby vtý době žili tak by 100% ty naši libtardi hajlovali.se zdá že tadle nenavist vuči židům a Izraeli bude další kaminek do skládačky :D
    Jo, akorátže tohle vůbec nedává smysl. "Libtardi" nejsou proti Izraeli z důvodů antisemitismu, ale z důvodů opozice vůči imperialismu. (Neříkám, že s tim souhlasim nebo že to sedí, pouze vysvětluju.)

    Na západě je nejvíc antisemitismu dnes v různých alt-right kruzích. Tohle jsou lidi, kteří po internetech rozvěšují různé na koleně vyrobené 'infografiky' o tom, jak Židi ovládají veškerá média a celou západní společnost a snaží se nahradit bílého muže černým a pomocí lgbt politiky zničit tradiční rodina atd. atd. Jsou schopni se donekonečna hádat o existenci takového spiknutí podobně jako ty o tom klimatickém. Mrkni na toho Káně a jeho chválu Hitlera.

    Tyhle lidi by v 30. letech zvedali pravice, protože ty teorie o židovském záškodnictví jsou v podstatě úplně okopírované. A oni se s tim kolikrát ani netají.
    Člověk z Horní Dolní avatar 19.10.2023 23:17 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tohle jsou lidi, kteří po internetech rozvěšují různé na koleně vyrobené 'infografiky' o tom, jak Židi ovládají veškerá média a celou západní společnost
    Vtipny je, ze to je zcasti pravda. Ve vsech oborech, kde o uspechu rozhoduje inteligence, maji Zide extremne disproporcni zastoupeni.
    Gréta avatar 22.10.2023 13:09 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tohle jsou lidi, kteří po internetech rozvěšují různé na koleně vyrobené 'infografiky' o tom, jak Židi ovládají veškerá média a celou západní společnost
    Vtipny je, ze to je zcasti pravda.

    tak to vidiš krályku :D :D :D ;D

    20.10.2023 15:04 xxx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nejlepsi jsou zidovska alt-right media jako Fox News (na kterou se v tech grafikach casto zapomina) :-)
    Gréta avatar 21.10.2023 14:02 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jo, akorátže tohle vůbec nedává smysl. "Libtardi" nejsou proti Izraeli z důvodů antisemitismu, ale z důvodů opozice vůči imperialismu.

    si spíš myslim že libtardi prostě jako jenom našli jiný slova pro uplně stejnou identickou irracionální nenavist :D

    se donekonečna hádat o existenci takového spiknutí podobně jako ty o tom klimatickém.

    ttssss nikdy sem neřekla žeby tady jako bylo ňáký jakože klimatický spiknutí :O :D je to jakoby jenom banda pitomů co uvěřila na afyzikální nesmysl a vygenerovala dostatečnej politickej potenciál by blud mohla prohlásit za dogma a byla schopná relalizovat svý pavědecký bludy v praxi :D ;D

    Ani bludy těch minulejch nácků, levičáků a náboženckejch fanatiků nebyly 'nevědecký', všecko to mělo nějakej 'racionalní' základ, učilo se to ve škole, mělo to svý experťy a vodborníky. Aťuž ty bludy byly teorie ras a eugenika který daly světu holocaust a totální válku, mičurinctví který v russku vyrobilo takovej hladomor že kolibáčovy soudruzi po vesnicích stříleli u zdí za rozkrádání veřejnyho majetku lidi který by nakrmili svý děti vyhrábali z myších děr zrníčka vobilí, marxismus-leninismus kterej posílal neviný lidi do gulagů, vostatně i ty uplně ulítlý inkviziční soudy postupovaly podle ňákejch teologickejch pouček a poměrně jasný a vopakovatelný 'vědecký' metody když dělaly středověk tou znamou dobou temna. To všecko čemu ty lidi věřili nebyli žádný konspirační teorie, mužeme to nazvat vědou, ikdyž to byly dnešním pohledem totalní bludy :O ;D

    Mezi eugeniku a mičurinctví budeme určitě jednou řadit i klimatický šílenctví :O ;D na těch bludech vidíme že ikdyž jim je schopná bezvyhradně věřit zfanatizovaná věčina společnosti, nakonec věda pseudovědu porazí, páč narozdíl vod pseudovědy se věda prostě jako drží faktů, zatimco pseudověda má spíš voporu v socialním inženýrství a manipulací veřejností :O ;D nóó takže poučení pro klimatisty by mohlo bejt že z dlouhodobýho hlediska ať maj jakoby na svý straně kolik chtěj sektářů a bolševiků, ať si upálej kolik chtěj lidí na hranicích, ať si pišou do učebnic co chtěj, ať si vydávaj jaký chtěj zákony, ať si pišou kolik chtěj pavědeckejch 'studií', věda dycky nakonec nad bludem vyhraje, jen to vočas ňákou dobu trvá :D ;D

    ....takže jo, zelená cirkev se děsně podobá pavědám minulejch nácků :D ;D

    Mrkni na toho Káně a jeho chválu Hitlera.

    lol tendle černoch hajicí hitlera by měl mit navopak prostoru co nejvíc protože těžko jakoby muže bejt něco víc absurdnějšejšího :D :D :D ;D

    24.10.2023 23:51 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    páč narozdíl vod pseudovědy se věda prostě jako drží faktů
    Za celou dobu co se tady bavíme se mi nepodařilo zjistit, jakejch faktů se klimaskeptici teda jakože drží. Pokaždý je to něco jinýho, jednou se klima se neotepluje, pak se otepluje, ale může za to Milankovič, pak za to vlastně můžou urban heat islands, pak za to může změna albeda atd. atd. Dékady nejste schopni vymyslet, jakých faktů se teda držíte.

    Ty konkrétně jsi na tohle extra třída i na poměry klimaskeptiků, doslova měníš názor podle počasí.

    IMO nechápeš, co věda je / jak funguje; přijde mi, že si to představuješ jako jakejsi rap battle kde protistrany vrší "fakta" a kdo jich má větší hromadu, tak vyhrál. Koneckonců, v tomhle stylu argumentuješ v diskusích. Tak to nefunguje, nevyhrává ten, kdo "má víc faktů", ale kdo lépe predikuje realitu. No a proto vám nevěřim, protože tohle zásadně neděláte, místo toho používáte víceméně pouze politický argumenty, včetně týhle krkolomný snahy asociovat protistranu s náckama.
    dycky nakonec nad bludem vyhraje, jen to vočas ňákou dobu trvá :D ;D
    ROFL, jj, potíráte bludy.
    Gréta avatar 25.10.2023 02:35 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Za celou dobu co se tady bavíme se mi nepodařilo zjistit, jakejch faktů se klimaskeptici teda jakože drží.

    lol za celou dobu co se tady bavíme si nebyl schopnej doložit jedinej skutečnej fyzikální důkaz toho prejže děsně nebezpečnýho člověkovýho agw uhlikovýho, takže vlastně taky nevim jakejchže skutečně vědecky vověřitelnejch faktů se klimacirkev drží :D ;D

    Pokaždý je to něco jinýho, jednou se klima se neotepluje, pak se otepluje, ale může za to Milankovič, pak za to vlastně můžou urban heat islands, pak za to může změna albeda atd. atd. Dékady nejste schopni vymyslet,

    zatimco zelená sekta je furt pěkně nazorově konzistentní žejo /s

    jednou to je hokejkovej graf dneska už soudně usvěčenýho podvodníka m. manna, podruhý to je autistická johanka z arku a to jeji slavný katastrofický proroctví z roku 2018 že prej za pět let zmizej všecky ledovce a umřem pod vodou, pak to je nejteplejší srpen za posledních x let tak teplej, že nám zmrzly skoro všecky vokurky a rajčata (nakonec ňáká uroda byla, ikdyž šlechtěný tak kytky sou na podobný běžný výkyvy teplot evolučně adaptovaný :P ;D), pak to je tisiciletý sucho na který posledních x let komouši rozdávali z cizího dotace na ňákou 'zelenou dešťovku' nebo jak se to menovalo ....by pak přišli povodně a dlouhý deště noa dneska už nikdo vo suchu ani nepípne, pak to sou kravský prdíky a vubec vybíjení kraviček jako jakási uplně ulítlá voběť 'klimatickýmu bohu' (uplně ukazkový nábožencký chování btw), pak to je žraní červů, švábů a masařek jako všehospasnej recept, noa naposled si iirc vyrukoval s prejže děsně nebezpečným fosforem v hnojivu páč prej musíme dodržovat nějaký desatero planetary boundaries nebo co to bylo, jinak nás prej zelenej bůch všecky potluče :D :D :D :D

    ..nóó minimalně tim mannem, kravským methanem, srpnem a fosforem si 100% zpominám že si tady argumentoval takže se domnivám že zatimco já furt stojim pevně v kramflecích, tak tvoje zelená víra jakože dost nestále přeskakuje a furt prodělává ňáký 'reformy' až se asi jakoby jednoho krásnýho dne třeba zreformuje uplně :P :P :D ;D

    jakých faktů se teda držíte.

    ale to ty si za celou dobu toho našeho povidání nepochopyl poctatu tý diskuze :D :D ty si si jakože zvolil ňáký ulítlý polonábožencký polopavědecký dogma a prohlásil ho posvátnou pravdou aže se jim musíme všichni řídit aže tý tvý víře musíme vobětovat svoje práva, majetky a svobody. Noa ty si ten blud musíš ňák dokázat vobhájit když po druhejch něco chceš a něco si na nich nárokuješ, ty musíš dokázat že blud neni bludem :D ;D Zatimco já navopak dokazuju že blud bludem je a narozdíl vod tebe mam k dispozici celej manevrovací prostor všech děr který ta co2 voteplovací terorie má a s gustem ten děěěěééééésně šíííííírokej manevrovací prostor využivám :P :P :D ;D jestli se ti to nelíbí že mam narozdíl vod tebe víc možností, nóó tak asi jako změň víru :P :D ;D ;D

    ......si pokaždý řeknu tvl greto ten kralyk přece nemuže bejt takovej pitoma by věřil takovejm hloupoučkejm dětckejm lžím že prej stotisicinka atmosfery muže hejbnout teplotou planety vo celý desitky stupňů aže nás to prejže všecky zabije, zkus to s nim eště nějak jednou, minule to nevyšlo tak na to di tentokrát ňák jinak, ta kralyčí terorie má děsně moc moc děr, a koukej tudle si na krályka eště nezkoušela, třeba to tentokrát zabere :D noa když ne tak to třeba králykoj jednou dojde tim když uvidí kolik hrozně moc divnejch míst v tom jeho bludu je a že ho de spolehlivě vyvrátit na x zpusobů ruznejch :D

    ale kdo lépe predikuje realitu.

    nn, vyhrajou ti kdo jakoby víc líp popišou realitu :D ;D

    že bludaři vypotěj x různejch protichudnejch predikcí a pár se z nich trefí do dlouhodobýho trednu neni žádnej dukaz že počasí ňák jakože vovlivňujou kravský pšouky :D :D

    stejně tak prorokovat že když budeme zlobit tak se naštve pámbů a bude na lidi házet z nebe blesky ti taky jako dycky víde, páč dycky lidi zloběj a dycky ňáká bouřka s bleskama příde. Ale prozkoumat co to je blesk, jak a proč se něco děje, jak funguje eletrika. to je ten důkaz že blesky neháže na zem žádnej pámbů :D ;D

    včetně týhle krkolomný snahy asociovat protistranu s náckama.

    nóóóóó libtardi z organizace extinction rebellion (ty samý kterejm si posílal prachy :P :P) teďko protestovali před haagem s palestinckou vlajkou a s transparentem s napisem žeje izraelckej premier netanyahu prejže válečnej zločinec když se snaží vosvobodit rukojmí a zničit terroristy hele, další zelený cvoci teďko běhaj po městech a strhávaj spolu s muslimama ty plagátky pohřešovanejch lidí, vostatně i voriginál greta mávala palestinskou vlajkou a pak to rači smázla :O :D :O :D

    takže ne, vubec se nemusim snažit asociovat zelený s náckama, auž vubec ne krkolomně. ty tvý zelený tupci to během pár tejdnů dokazali sami vodsebe :D :D :D :D :P :P

    btw jakej to je pocit, posílat prachy pitomům co podporujou totalitní terroristický hnutí, který mučí a vraždí děti?? :P :P

    27.10.2023 00:54 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    lol za celou dobu co se tady bavíme si nebyl schopnej doložit jedinej skutečnej fyzikální důkaz toho prejže děsně nebezpečnýho člověkovýho agw uhlikovýho
    Ale byl. Tys to prostě akorát jen hodil ze stolu. Bez argumentů.
    zatimco zelená sekta je furt pěkně nazorově konzistentní žejo
    Jo, docela jo.
    jednou to je hokejkovej graf dneska už soudně usvěčenýho podvodníka m. manna
    Kterej je nicméně reálnej :)
    podruhý to je autistická johanka z arku a to jeji slavný katastrofický proroctví z roku 2018 že prej za pět let zmizej všecky ledovce a umřem pod vodou
    jj a to byl článek v novinách, twít na Twitteru^W X, nebo peer-reviewed vědecká práce? Něco mi říká, že to poslední to nebude...
    pak to je nejteplejší srpen za posledních x let tak teplej, že nám zmrzly skoro všecky vokurky a rajčata
    No a? To se vůbec nijak nevylučuje. Vokurky ti klidně můžou zmrznout i během srpna nejteplejšího za X let.

    Mně se dokonce párkrát stalo, že jsem si ráno musel vzít bundu a čepici a odpoledne šel domů jen v tričku! Nekecám, fakt se během dne změnila teplota.
    noa dneska už nikdo vo suchu ani nepípne
    Tak určitě, až na to, že až do toho mokrýho srpna bylo letos sucho poměrně dost slušný, a teď, byť ten srpen dost pomoh, už se zase rozjíždí.
    pak to sou kravský prdíky a vubec vybíjení kraviček jako jakási uplně ulítlá voběť 'klimatickýmu bohu' (uplně ukazkový nábožencký chování btw)
    Tohle už jsme řešili v tý minulý diskusi, krávy se nevybíjely kvůli klimatu, ale kvůli hnojivům / dusíkovýmu cyklu. Upozorňoval jsem na to IIRC tebe i ploštěnku, nebyli jste schopni na to ani jeden reagovat, protože na rozdíl od CO2 na potírání bludů o dusíku/hnojivech nemáte instrukce od sektářského guru...
    pak to je žraní červů, švábů a masařek jako všehospasnej recept
    WTF cože?
    noa naposled si iirc vyrukoval s prejže děsně nebezpečným fosforem v hnojivu páč prej musíme dodržovat nějaký desatero planetary boundaries
    No tak jako nemusíme žejo...
    takže se domnivám že zatimco já furt stojim pevně v kramflecích
    A zase jsi neřekl, co ty kramfleky teda jako jsou :-D

    (Teda kromě těch politickejch, to samozřejmě jo.)
    tak tvoje zelená víra jakože dost nestále přeskakuje a furt prodělává ňáký 'reformy'
    Jaký reformy? Vždyť říkájí cca pořád to samé už >=80 let.
    ty si si jakože zvolil ňáký ulítlý polonábožencký polopavědecký dogma a prohlásil ho posvátnou pravdou aže se jim musíme všichni řídit aže tý tvý víře musíme vobětovat svoje práva, majetky a svobody.
    ROFL, ty to fakt vůbec nechápeš.

    Zaprvý, já ani tobě ani nikomu dalšímu neříkám, že se musí něčím řídit. Klidně se tim neřiď - je mi to buřt. Stejně vim, že se tim řídit nebudeš a je mi to jedno, protože jsi stejně jenom jeden z mnoha lidí. Já prostě píšu svůj názor a důvody, proč si myslim, že je správně. Ten názor je, že AGW způsobené CO2 je pravděpodobně (ne zcela jistě) reálné.

    Ten názor, v kontextu týhle diskue, je primárně o klimatu. Politické důsledky jsou úplně jiná kapitola, byť se to v diskusi často přetřásá spolu. Není to o obětování práv, svobod, majetků, atd., už jsem ti psal několikrát, že nemám patent na politické řešení klimatu, nevím, jaké je to správné řešení. Já jsem ti tady nikdy nepsal, že musíš přijmout EU Green Deal, jinak seš špatněj člověk, nebo tak něco, koneckonců - a to jsem naopak několikrát psal - sám v to nemam kdovíjakou důvěru, případně s některými částmi rovnou taky nesouhlasim.

    Může se úplně klidně stát, že výrazně změním politický názor, aniž bych změnil názor na klima, resp. to se průběžně děje.

    Že se ti nelíbí zákazy, regulace trhu atd. - ok, v pořádku, chápu. Nicméně o klimatu to neříká vůbec nic.
    ......si pokaždý řeknu tvl greto ten kralyk přece nemuže bejt takovej pitoma by věřil takovejm hloupoučkejm dětckejm lžím že prej stotisicinka atmosfery muže hejbnout teplotou planety vo celý desitky stupňů
    No tak takovej pitoma opravdu nejsem, to jsou čísla řádově někde jinde než skutečnost.
    ta kralyčí terorie má děsně moc moc děr, a koukej tudle si na krályka eště nezkoušela, třeba to tentokrát zabere :D noa když ne tak to třeba králykoj jednou dojde tim když uvidí kolik hrozně moc divnejch míst v tom jeho bludu je a že ho de spolehlivě vyvrátit na x zpusobů ruznejch :D
    Nj jenže většina těch tvých "děsně spolehlivých" způsobů se ukázaly při bližším pohledu jako že reálně moc spolehlivý nejsou.

    Já nechápu, jak si můžeš myslet, že mě 15 víceméně nefungujících / na koleně spíchnutejch navzájem nekompatibilních teorií přesvědčí. Jediný, o čem jsi mě tím přesvědčil, je, že ti je celkem šumák, kde je pravda o klimatu. Jestli se neotepluje nebo otepluje 'samo' ti je úplně u zadku, jde ti jen o to, aby AGW nebyla pravda, jakýmkoliv způsobem, z politckých důvodů.

    V kostce, snažíš se mě politikou přesvědčit o názoru na fyzikální realitu. A hrozně se divíš, že na to nechci přistoupit.
    nn, vyhrajou ti kdo jakoby víc líp popišou realitu :D ;D

    že bludaři vypotěj x různejch protichudnejch predikcí a pár se z nich trefí do dlouhodobýho trednu neni žádnej dukaz že počasí ňák jakože vovlivňujou kravský pšouky :D :D
    Predikcí se v tomhle kontextu nemyslí (jen) předpovídání budoucnosti, ale výsledku měření. Třeba Ohmův zákon je taky model predikující např. hodnotu, kterou uvidíš na ampérmetru na základě informaci o napětí a odporu v obvodu (nebo obráceně). Však taky klimatické modely se testují i na starých datech.
    nóóóóó libtardi z organizace extinction rebellion (ty samý kterejm si posílal prachy :P :P)
    Oni to naštěstí ty samý nejsou. Ten příspěvek je dostatečně prostorově a časově vzdálený, abych se tim netrápil a považoval to za víceméně pouze úspěšné potrollení Gréty :p ;-)

    A ano, to nálepkování náckama je krkolomný jako prase, věci jako nesouhlas se státní politikou Israele nebo podpora terorismu nejsou nacismus, jakkoliv s jednim nebo druhým nesouhlasíme.
    Gréta avatar 27.10.2023 20:47 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale byl. Tys to prostě akorát jen hodil ze stolu. Bez argumentů.

    a co to bylo simtě, ten hokejkovej graf co podvodník Mann asi jakoby načmáral vod ruky když se eště doteďka bojí ukazat podklady???? :P :P

    jj a to byl článek v novinách, twít na Twitteru^W X, nebo peer-reviewed vědecká práce? Něco mi říká, že to poslední to nebude...

    tvoje souvěrkyně citovala ňákýho zelenýho profesora kterej vo tom blábolil na přednášce :D :D dědek se dneska vykrucuje že to všecko tenkrát myslel jinak aže prej mluvil jenom vo plovoucích ledovcích (nicmeně ani ty plovoucí nezmizely a nikoho neutopily) :D ;D

    puvodní vodkazovanej článek hele už asi rači ani neexistuje a vrací to 404 (ani v archivu neni) :D :D :D :D

    Tohle už jsme řešili v tý minulý diskusi, krávy se nevybíjely kvůli klimatu, ale kvůli hnojivům / dusíkovýmu cyklu.

    jakože kravičky vyráběj moc hnoje???? :O :D a todle má bejt jako ten děsnej problém, a zlášť v době kdy z idelologickejch duvodů je na trhu málo zemního plynu a zdražuje se vyroba syntetickejch hnojiv?? :O :D :O :D

    jestli fakt jako skutečnym duvodem zabíjení kraviček je nadprodukce hnojiva zatimco se hnojiv celosvětově nedostává, nóó to by nám jenom ukazovalo jak sou zelený děsně nepraktický lidi aže by rači jako neměli vo ničem rozhodovat, páč jedno jednoduchý řešení nizozemský 'hnojní krize' se nám tady samo vyloženě nabízí :D :D Pěkně pochytat uředniky co s takovou hovadinou přišli, strčit jim do rukou vidle a lopaty a nahnat je nakládat a rozvážet hnuj všude po evropě :D ;D

    pak to je žraní červů, švábů a masařek jako všehospasnej recept
    WTF cože?

    ttssss, nesleduješ nejvíc nejnovější zelený trendy, takle jako tu planetu nezachráníš :P :P Teďko je in kuli 'klimatický výzvě' pěstovat a žrát červy, štěnice, blechy, šváby, vši a jinou hejbavou havěť hele světový ekonomický forum :D :D u nás v čechii tudle idelologii zastává třeba komunista dan pribáň (páč si prej koupil podíl v ňáký hmyzí farmě sem slyšela :P :P) a začal jet dezinformační narativ že prej hmyzí maso má děsně nizkou uhlikovou stopu :D :D

    to samozdřejmě uplná pitomina, páč běžně chovanej hmyz je narozdíl vod kraviček všežravej a potřebuje hóódně bilkovin :D :D pro některý z domácích mazličků který sice nemaj žádnou páteř zato maj děsnou spoustu nožiček je potřeba krmnej hmyz udržovat ňákou dobu doma naživu, noa když se jim do krabičky ve který bydlej nenasypou třeba granule pro psy a kočky, tak se brzy začnou hamat navzájem mezi sebou :D

    další věc je že hmyzí farma potřebuje děsně moc vovoce/zeleniny jenom pro hmyz noa na to musíš zabrat misto žádlu který by si pěstoval normálně por lidi, takže von to zase jako takovej zazrak nebude, todle žraní hmyzu na zachraňování planety :D ;D

    A zase jsi neřekl, co ty kramfleky teda jako jsou :-D

    furt tady vopakuju že se žádný děsně nebezpečný AGW nazákladě co2 prostě jako neděje, napsala sem to tady už xkrát, nóó tak asi jako posloucháš kolenem, nebo informace který vodporujou tvýmu politickýmu přesvěčení procházej vnitřní cenzurou už na vstupu, nebo nvm co jako teda :P :P :D ;D

    Jaký reformy? Vždyť říkájí cca pořád to samé už >=80 let.

    jj, jednou to bylo globální vochlazování, pak globální voteplování a dneska se tomu pro jistotu řiká globální změna :P :P takže ne, neřikaj to samý a vlastně si ani nejsou jistý tim jak by se vubec ta jejich víra měla menovat :P :P :D ;D

    Já nechápu, jak si můžeš myslet, že mě 15 víceméně nefungujících / na koleně spíchnutejch navzájem nekompatibilních teorií přesvědčí.
    ....
    Ten názor je, že AGW způsobené CO2 je pravděpodobně (ne zcela jistě) reálné.

    lol kralyčí víra už se láme :O :D :O :D ..a prejže natebe tadle forkovací strategie nefunguje :D :D :D :D :D :D :D :P ;D

    Ten názor, v kontextu týhle diskue, je primárně o klimatu. Politické důsledky jsou úplně jiná kapitola, byť se to v diskusi často přetřásá spolu. Není to o obětování práv, svobod, majetků, atd., už jsem ti psal několikrát, že nemám patent na politické řešení klimatu, nevím, jaké je to správné řešení. Já jsem ti tady nikdy nepsal, že m

    neni to jiná kapitola, exsituje politická poptávka by zelená bublina vydržela nafouknutá co nejdýl noa tak je pochopytelně široce dotovanej jenom takovej vízkum, kde to pánům vědcům 'politicky myslí' a věděj jaký maj napsat zavěry eště dřív, než vubec začnou zkoumat :P :P

    když se už přepsaly učebnice, vyrobily propagační materiály, v mediích jede vosvětová kampaň a spousta papalášů, podnikatelů a komediantů se zeleným bludem spojila svuj vosud a uďály z něj bambilionovej byznis, nóó tak se prostě jako ze dne na den nemůže říct 'nóó tak sme se s tim co2 tak trošičku sekli' :D :/ :D :/

    musíš přijmout EU Green Deal, jinak seš špatněj člověk, nebo tak něco, koneckonců - a to jsem naopak několikrát psal - sám v to nemam kdovíjakou důvěru, případně s některými částmi rovnou taky nesouhlasim.

    spíš si myslim že si alibista, teďko se vod green dealu distancuješ ale přitom si tady se mnou ved sahodlouhou polemiku ve který si zastaval nazor jak je jakože i tak absurdní hovadina jako regulace vysavačů supr věc a jak je jakože děsně moc moc dobře že hodná eu pomohla vyrobcům se dostat z 'lokalního maxima' :P :P

    podobně si dřív naposílal extinction rebelům prachy a teďko když se zase změnil politickej vítr, tak to bagatelizuješ jakože to byl jenom ňákej trolling. Houbelec, když ňáký takovýdle vorganizaci posíláš dobrovolně prachy, nóó tak asi jako schvaluješ co dělaj a souhlasíš s jejich agendou :D :D A si zpomínám že sem ti už tenkrát řikala že posíláš prachy terroristům a to si taky bagatelizoval, noa dneska ta tvoje vorganizace mává palestinskejma praporkama a dovolává se asi jako rovnou i vyhlazení izraele :D

    Predikcí se v tomhle kontextu nemyslí (jen) předpovídání budoucnosti, ale výsledku měření.

    napřiklad když řeknu že klima má děsně silnou negativní zpětnou vazbu na rust teploty a pak skutečně v srpnu příde děsně silný vochlazení že mrznou rajčata a vokurky. Dostanem na to grant?? Já že ty kdo řikali že v létě bude teplo granty dostávaj :P :P :D ;D

    Však taky klimatické modely se testují i na starých datech.

    ty hodně starý data sou věčinou různý nepřesný proxy proměný (viz tamto 'mořský bahno') nebo ruzný vodstíny bílýho šumu :P :P

    mladý data by zase jako nebyly čistý, páč to děsně moc moc nebezpečný prejže umělý co2 je tady už vodpradávna vod doby kdy prvního pračlověka napadlo někde v buši spálit baobab :D ;D

    tl;dc duchařina se testuje na duchařině, garbage in, garbage out :D ;D

    A ano, to nálepkování náckama je krkolomný jako prase, věci jako nesouhlas se státní politikou Israele nebo podpora terorismu nejsou nacismus, jakkoliv s jednim nebo druhým nesouhlasíme.

    lol, když se někde sejdou frustrovaný radikální levicový dezoláti a v relálným životě neuplatnitelný studentíci, požadujou tvrdý zásahy státu, chtěj diktovat věčinový společnosti, věřej v nějakej pavědeckej blud a ve vlastní výmečnost, máchaj banderovskou nebo palestinskou vlajkou, nóó tak nejsou náckama asi jako náckama nejsou holohlavý chlápci s vytetovanejma swastikama navlečený v koženejch bundách který se sejdou na konzertě vortelu a si tam navzajem pravačkama ukazuju jak vysoko skáče jejich pes :D :D Vostatně i NSDAP by sme mohli dnešní terminologií nazvat jako zelenou stranu hele a hele třeba, ta taky bojovala za 'heimat' a přirodu bez škodlivýho lidskýho vlivu, dokonce taky utočili na umělecký díla podobně jako ty tvý dnešní souvěrci, taky věřili zcestnejm modýlkům a falešnejm prorokům, taky to se skutečnou vědou nemělo nic společnýho, noa taky budou jednou poražený a historie se jim akoráttak vysměje :P :P Těch paralel je tady prostě jako až podezřele děsně moc :D


    za děsně legrační považuju že sem ty zelený radikály přečetla už dávno a nazyvala sem je tady náckama eště před 7 řijnem, neni to užasný jak narozdíl vod tvejch vědatorů umim predikovat budoucnost?? :P :P :D ;D

    28.10.2023 23:22 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a co to bylo simtě, ten hokejkovej graf co podvodník Mann asi jakoby načmáral vod ruky když se eště doteďka bojí ukazat podklady???? :P :P
    Spíš jsem vzpomínal na ten Tajwanskej paper nebo ten web, kterej sis sám nalinkoval a pak z něj cherry-pickoval jenom vodu a o zbytku prostě řekl, že to je fake news, hotovo, nazdar :-D Ten byl iirc docela dobře ozdrojovanej...
    tvoje souvěrkyně citovala ňákýho zelenýho profesora kterej vo tom blábolil na přednášce :D :D
    jj jsem taknějak očekával, že to bude něco takovýho :)
    jakože kravičky vyráběj moc hnoje????
    Ne. Ježiš, tak si to dohledej, než s tim argumenten přijdeš. To jako abych kromě svejch argumentů ještě řešeršoval a podkládal ty tvoje? Sorryjako to ne.
    ttssss, nesleduješ nejvíc nejnovější zelený trendy, takle jako tu planetu nezachráníš :P :P Teďko je in kuli 'klimatický výzvě' pěstovat a žrát červy
    Ok to je sice hezký, ale pro vlákno - kde řešíme klimavědu - nerelevantní.
    furt tady vopakuju že se žádný děsně nebezpečný AGW nazákladě co2 prostě jako neděje, napsala sem to tady už xkrát
    lol, to je asi jako kdybys napsal "Šerifa rozhodně v žádným případě nezastřelil pistolí kovboj v bílý košili". Protože byl zabitej jinou zbraní? Nebo člověkem v jiným oblečení? Nebo ho nesejmul vůbec nikdo a je stále naživu?

    Vždyť je to obsahově prakticky prázdnej výrok, prej "pevnej kramflek"...
    jj, jednou to bylo globální vochlazování
    Ne, nebylo.
    pak globální voteplování a dneska se tomu pro jistotu řiká globální změna :P
    To už jsme taky řešili, změna klimatu se tomu říká ne kvůli nějaký změně názoru na oteplování nebo nejistotě ohledně oteplování, ale aby to zahrnulo i jiný jevy než zvýšení teploty (třeba ty hladiny moří atd.)
    lol kralyčí víra už se láme :O :D
    Ne, to prostě jenom tvůj strawman je... strawman. Tohle o pravděpodobnosti jsem ti psal už před časem...
    neni to jiná kapitola, exsituje politická poptávka by zelená bublina vydržela nafouknutá co nejdýl noa tak je pochopytelně široce dotovanej jenom takovej vízkum, kde to pánům vědcům 'politicky myslí' a věděj jaký maj napsat zavěry eště dřív, než vubec začnou zkoumat :P :P
    Tak proč teda vědci z Berkely Earth nedošli k jinýmu výsledku, když byli nezávisle soukromě financovaný?!?

    Budeš asi muset na ně vymyslet nějakou konspirační výjimku / just-so story.
    spíš si myslim že si alibista, teďko se vod green dealu distancuješ ale přitom si tady se mnou ved sahodlouhou polemiku ve který si zastaval nazor jak je jakože i tak absurdní hovadina jako regulace vysavačů supr věc a jak je jakože děsně moc moc dobře že hodná eu pomohla vyrobcům se dostat z 'lokalního maxima' :P :P
    Jistě, ale ne kvůli klimatu - to jsem ti psal už tehdy, že klimaticky to moc relevantní není - ale protože z mého pohledu to vyřešilo problém "trh je zahlcenej vysavačema, který hodně žerou, hodně hřejou a moc nevysávaj". A za tím si stojím úplně stejně jako předtim.

    EU Green Deal jsem tady nikdy nepodpořil coby suprovou bezproblémovou věc, napsal jsem, že něco jako green deal, v nějaké formě, bude nejspíš potřeba, i kdyby to třeba fungovalo politicky jinak. A za tím si také stojím.
    jakože to byl jenom ňákej trolling
    Byl :) však to taky byla jen jednorázová platba a celkem jsem věděl, že český ER nejspíš nic hroznýho nevyvedou. Na věci, který skutečně chci podporovat, posílám pravidelně.
    a dovolává se asi jako rovnou i vyhlazení izraele :D
    Hm? Kde se dovolávaj vyhlazení Izraele?
    napřiklad když řeknu že klima má děsně silnou negativní zpětnou vazbu na rust teploty a pak skutečně v srpnu příde děsně silný vochlazení že mrznou rajčata a vokurky. Dostanem na to grant??
    Prvně se zamysli, co chceš vlastně grantovat. Vždyť ten srpen ani nebyl teplotně podprůmějnej, byl lehce nadprůměrnej. A že nějakejch pár dní byla kosa, to je normální i během AGW - posílal jsem v tý diskusi odkazy na meteo archiv, kde tyhle výkyvy jsou bežný i v minulosti a naopak je vidět, že výkyvy dolů jsou v minulosti o něco běžnější. Takže jako moc nevim, na co chceš grant.
    tl;dc duchařina se testuje na duchařině, garbage in, garbage out :D ;D
    Jasný no, "je to určitě děsně nepřesný a bílej šum, GIGO, házim ze stolu".
    nóó tak nejsou náckama
    Nejsou no, např. už jen tím, že nejsou nacionalisti. Jsou prostě špatný jiným způsobem.
    Gréta avatar 30.10.2023 20:33 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Spíš jsem vzpomínal na ten Tajwanskej paper nebo ten web, kterej sis sám nalinkoval a pak z něj cherry-pickoval jenom vodu a o zbytku prostě řekl, že to je fake news, hotovo, nazdar :-D Ten byl iirc docela dobře ozdrojovanej...

    ttssss spíš než ňákej cherrypicking to byl zásah bludu přimo do achillovy paty :P :P

    jj jsem taknějak očekával, že to bude něco takovýho :)

    jj, prostě to bylo uplně typický ukazkový řadový proroctví zelený církve :D :D

    nejdřiv se to prodává jakože ňákej děsně uznávanej experť v oboru voběvil ňákou děsně šokujicí skutečnost aže bije napoplach, že zbejvá světu jenom pár let by se něco muselo udělat a blablablah. Chytne se toho proleft novinářská žumpa, začne chrlit vo dědkovským proroctví članečky, těch se zase chytne veřejnost včetně zelenejch radikálů který kuli tomu začnou dělat v ulicích levicový protesty, ničej kuli tomu v galeriích vobrázky nebo se vlepujou doprostředka křižovatek a jinak podobně blbnou a vubec to dědkovský proroctví je děsně velká věc svý doby.

    noa za pár let kdy to katastrofický proroctví jako vobvykle nevýde, tak se ten minulej humbuk uplně bagatelizuje jakože to tenkrát nebylo nic závažnýho, aže to dědek myslel jinak než jak to všecko řikal, aže to nebylo žádný offiko prohlášení etc :D :D

    dtto jak teďko schazuješ ze stolu to globální vochlazování, páč to jakože *nebyl ten pravej klimaalarmizmuz*, ale přitom to byl relalně stejnej humbuk jako je dneska vokolo uhliku :P :P

    Ne. Ježiš, tak si to dohledej, než s tim argumenten přijdeš. To jako abych kromě svejch argumentů ještě řešeršoval a podkládal ty tvoje? Sorryjako to ne.

    noa přesně to mi padá z googlu :D :D :D :D, zelený levičáci který nikdy nevytáhli paty z města se bojej kravskejch koblížků:

    What is nitrogen, and why is it a problem?
    Nitrogen pollution is caused by the burning of fossil fuels, which releases nitrogen oxide, and the manure of farm animals (when dung and urine mix), which emits ammonia.

    hele zdroj :D ;D


    Ok to je sice hezký, ale pro vlákno - kde řešíme klimavědu - nerelevantní.

    fyi vlákno je vo děsný podobnosti NSDAP a současnejch zelenejch hele :D ;D klimavědu si sem zatách jako ňákej jakože damage control ty, páč si doufal že mě zahltíš vopakováním množšství bludů aže na nácky zatim zapomenu :P :P :D ;D

    Vždyť je to obsahově prakticky prázdnej výrok, prej "pevnej kramflek"...

    je to uplně jasnej postoj kterej tady furt pevně zastavám :D ;D ....narozdíl třeba vod tebe a tý tvý podpory/nepodpory zelenýho terroristickýho hnutí nebo vod souhlasení/nesouhlasení s greendealem :P :P :D ;D

    Ne, to prostě jenom tvůj strawman je... strawman. Tohle o pravděpodobnosti jsem ti psal už před časem...

    lol krályčí víra se jakoby lámala už i před časem :O :D :O :D :D ;D

    Tak proč teda vědci z Berkely Earth nedošli k jinýmu výsledku, když byli nezávisle soukromě financovaný?!?

    ale voni fakt jako došli k jinýmu výsledku kterej fakt jako nevodpovídá současnejm trendům v zelený cirkvi :D :D ikdyž je šef projektu prof müller svejma slovama 'konvertovanej klimaskeptik' na zelenou víru a přisuzuje co2 ňákou váhu, si i tak stejně vytřel s podvodníkem mannem a jeho hokejkovým grafem zadek a i po dokončení vyzkumu v hele rozhovoru třeba řek že:

    It’s a scientist’s duty to be properly skeptical. I still find that much, if not most, of what is attributed to climate change is speculative, exaggerated or just plain wrong. I’ve analyzed some of the most alarmist claims, and my skepticism about them hasn’t changed. Hurricane Katrina cannot be attributed to global warming. The number of hurricanes hitting the United States has been going down, not up; likewise for intense tornadoes. Polar bears aren’t dying from receding ice, and the Himalayan glaciers aren’t going to melt by 2035. And it’s possible that we are currently no warmer than we were a thousand years ago, during the “Medieval Warm Period” or “Medieval Optimum,” an interval of warm conditions known from historical records and indirect evidence like tree rings. And the recent warm spell in the United States happens to be more than offset by cooling elsewhere in the world, so its link to “global” warming is weaker than tenuous.

    pokavaď pro tebe závěry berkeley earth a müller něco znamenaj, zahoď hokejkovej graf a mizejicí ledovce třeba a pusť se ja nvm třeba do rudejch čiňanů pálících uhlí, když se mülleroj nelíběj v tom članečku :P :P :D ;D

    Jistě, ale ne kvůli klimatu - to jsem ti psal už tehdy, že klimaticky to moc relevantní není - ale protože z mého pohledu to vyřešilo problém "trh je zahlcenej vysavačema, který hodně žerou, hodně hřejou a moc nevysávaj". A za tím si stojím úplně stejně jako předtim. EU Green Deal jsem tady nikdy nepodpořil coby suprovou bezproblémovou věc, napsal jsem, že něco jako green deal, v nějaké formě, bude nejspíš potřeba, i kdyby to třeba fungovalo politicky jinak. A za tím si také stojím.

    jj :D :D :D :D to je asi jako by si řek takovýdleho něco:

    'jsem antikomunista a je dobře že ten režim padnul. ale vono i na tom komunizmusu bylo něco dobrýho, třeba to jak byl ulicích pořádek, taky bylo fajn chodit na stranický schuze, že stb uměla zklidnit společnost bylo fajn, že nás nevobtěžovaly žádný zvrhlý umělci, že v televizi nemoch blábolit každej, vostatně von i ten havel dostal to co si zasloužil, taky bylo fajn že všecko bylo všech, že sme kulaky a vykořisťovatele nahnali ke zdi nebo nahnali votročit do gulagů, aže sme šli tvrdě čehý a už nikdy hod, kupředu levá!!!! ......jóó ale jinak sem antikomunista a nemam s nima nic společnýho' :P :P :D ;D

    ....by si uplně klidně moch kandidovat na prezidenta :D

    když třeba hajiš ten vysavačovej greendeal, jak ti jako mam věřit že nebudeš jet stejnej narativ třeba u vypínání poctivejch uhelek ('sice nejdeou fabriky ani špitály, ale vyřešilo se lokalní maximum použivaný technologie takže to je dobře že nejedou') nebo třeba u zabíjení těch kraviček ('vono je dobře že sme vobětovali zelenýmu bludu kravičky, aspoň teďko mužem v energeticky pasivních zemljamkách louskat chrousty šváby blechy červy a jinou havěť hejbavou, todle by trch přece jako nikdy nevymyslel') :D

    Vždyť ten srpen ani nebyl teplotně podprůmějnej, byl lehce nadprůměrnej

    zaprvý tady máme prej tamto děsně moc moc nebezpečný člověkový globální voteplovanání takže srpen nemá bejt co lechce nadprůměrnej ale hrozně moc mega giga nadpruměrnej :P :P :D ;D

    zadruhý je imo hovadina pruměrovat celej měsíc už jenom proto že se vtom pruměru rozředil a ztratil pro zelenej blud děsně nepříjemnej pravidelnej vochlazovací jev, pač to je iirc už potřetí zasebou studenej srpen :O :O a vubec, by sme se měli děsně zamyslet jestli de eště furt jenom vo ňákej náhodnej jev nebo de vo něco víc :O ;D

    noa zatřetí by sme se měli zamyslet jestli maj vodchylky směrem dolu a nahoru stejnou váhu, páč je normální když je v létě teplo, zatimo když je v létě zima tak to je víc věčí problem (viz třeba tamty vokurky a rajčata :D :D) a rozhodně sněžení a mrznutí v letě je víc divná anomalie než když ti ta teplota trošku poskočí nahoru :O ;D

    Gréta avatar 30.10.2023 20:37 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Hm? Kde se dovolávaj vyhlazení Izraele?

    nóó pokud pakáž z neziskovky extinction rebellion (který si posílal prachy :P :P) by ňákým zazrakem uspěla podařilo se ji relalizovat antisemitcký heslo 'from the river to the sea, palestine will be free', jak by asi teda jako vypadalo v praxi provedení tý říkačky v pojetí palestinskejch vrahů z hamásu, na jehož podporu tadle tvoje neziskovka už stačila xkrat demonstrovat?? :D

    Nejsou no, např. už jen tím, že nejsou nacionalisti. Jsou prostě špatný jiným způsobem.

    nóó mam teda jako dojem že když de třeba vo izrael, tak ty tvý rudozelený bolšáni rozděluju lidi na židy a nežidy prakticky pokaždý :D :D Někde tady v diskuzi sem třeba viděla že maj lidi problém rozližšovat mezi entickejma izraelcama a palestincama, se ale jakoby zdá že tadle 'rasová otázka' neni pro ty tvý zelený radikály ňákej velkej problém, zhledem k heslům který provolávaj sou minimalně schopný rozlišit mezi palestinckým a izraelckým narodem, včetně určení kterej ze dvou národů má narok na lebensraum a kterej je navopak nutný v dobytčácích 'poslat na madagaskar' :P :P :D ;D

    antisemitizmuz je nedílná součást každý zvrácený levičácký idelologie, kromě zelený strany NSDAP se 'antisionizmem' vyznačovali i sovietcký bolševici. Neni tedy žádný velký překvapení že i dnešní zelený radikálové propadaj anisemitckejm a antisionistickejm choutkám, dyď prakticky všecky zelený strany a vorganizace sou dycky pod kapotou ňákým tim nebezpečným radikálním levicovým hnutím :D ;D

    jakože to byl jenom ňákej trolling
    Byl :) však to taky byla jen jednorázová platba a celkem jsem věděl, že český ER nejspíš nic hroznýho nevyvedou.

    nekecej, myslimže si veskutečnosti koukal jako puk na ty palestincký vlajky v rukou těch tvejch zelenejch radikálů :D :D :D :D

    ....navopak já to skoro přesně prorokovala :P :P :D ;D

    31.10.2023 02:38 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ttssss spíš než ňákej cherrypicking to byl zásah bludu přimo do achillovy paty :P :P
    Byl to cherrypicking, kdy o části klimavědy řekneš, že je dobrá, a o části, že je fake news, protože se ti to tak politicky hodí :)
    aže to nebylo žádný offiko prohlášení etc :D :D
    Nevim, co je "offiko prohlášení etc", ale hlavně to nebyla peer-reviewed studie. Až bude, dej vědět.
    dtto jak teďko schazuješ ze stolu to globální vochlazování, páč to jakože *nebyl ten pravej klimaalarmizmuz*, ale přitom to byl relalně stejnej humbuk jako je dneska vokolo uhliku :P :P
    Humbuk to byl, ale pouze mediální a o dost kratší, věda říkala něco jiného - to stejné co dneska.
    hele zdroj :D ;D
    Pokud já vim, jde o to, že chov krav vyžaduje vypěstování velkýho množství krmiva, což vyžaduje hodně hnojit uměle vyrobenými N / P hnojivy, který kromě hnojení taky zasviňujou okolní přírodu, zejména vodní plochy/toky.
    je to uplně jasnej postoj kterej tady furt pevně zastavám :D ;D
    Ok dobře, tak jestli je "úplně jasnej", tak mi aspoň řekni, jestli "se AGW nazákladě co2 prostě neděje", protože se neděje GW, nebo protože se děje z jinýho důvodu. To jsem na ten tvůj kramflek zvědav.
    lol krályčí víra se jakoby lámala už i před časem :O :D
    Láme se od začátku, to je normální součást procesu, koneckonců, já jsem kdysi dávno byl taky klimaskeptik :) Akorátže to postupně přestávalo fungovat a já nemam ten tvůj politickej zápal, kterej by mě u toho udržel a vynahradil tu praktickou nefunkčnost...
    ale voni fakt jako došli k jinýmu výsledku kterej fakt jako nevodpovídá současnejm trendům v zelený cirkvi :D
    Netušim, co myslíš "trendama v zelený církvy", a ten zdroj mam za paywallem. Každopádně ten základ - že AGW via CO2 je reálný - potvrdili. Že jsou skeptičtí k vlivu AGW na hurikán Katrina apod., to je úplně v pohodě. Že nemáme aktuálně (resp. 2012) vyšší teplotu než během středověkýho optima, to taky není nijak kontroverzní, to by bylo blbý, kdyby už teď byla teplota vyšší...
    pokavaď pro tebe závěry berkeley earth a müller něco znamenaj, zahoď hokejkovej graf
    Berkely má hokejkovej graf na stránkách taky [1], takže úplně nevim, proč bych ho zahazoval.
    jj :D :D :D :D to je asi jako by si řek takovýdleho něco
    Ne, není - právě proto jsem napsal i kdyby to třeba fungovalo politicky jinak - to politický řešení klidně může být úplně jiný.
    když třeba hajiš ten vysavačovej greendeal, jak ti jako mam věřit že nebudeš jet stejnej narativ třeba u vypínání poctivejch uhelek
    Na to je takovej specielní trik: Stačí chvíli neuvažovat tím primitivním fanatickým černobilým politickým metrem, kterým všechno posuzuješ. Vysavačová regulace vedla k dobrýmu výsledku, protože alternativa nejenže existovala, ale je lepší než předchozí tech. Vypnutí uhelek teďka by byl průser, protože náhrada není. Až postavíme další JE + třeba nějaký OZE, tak uhelky vypněme :)
    zaprvý tady máme prej tamto děsně moc moc nebezpečný člověkový globální voteplovanání takže srpen nemá bejt co lechce nadprůměrnej ale hrozně moc mega giga nadpruměrnej :P :P :D ;D
    Ne, tak to prostě nefunguje. Srpen by bejval klidně moh bejt i podprůměrnej a furt by to nevyvracelo AGW.
    zadruhý je imo hovadina pruměrovat celej měsíc
    No tak v tom případě jsi neměl přijít s "mrazivým srpnem", to je tvoje blbost. Měl jsi místo toho napsat jánevim třeba "mrazivý úterý" nebo "mrazivej první tejden v srpnu".
    noa zatřetí by sme se měli zamyslet jestli maj vodchylky směrem dolu a nahoru stejnou váhu, páč je normální když je v létě teplo
    Jen do určitý výše.
    a rozhodně sněžení a mrznutí v letě je víc divná anomalie než když ti ta teplota trošku poskočí nahoru :O ;D
    Jenže ona to moc anomálie není, nebo aspoň ne překvapivá, v létě ve vyšších polohách prostě občas sněží, dělo se to dřív (a víc).
    nóó pokud pakáž z neziskovky extinction rebellion
    Ok, takže kde že se teda dovolávaj vyhlazení Israele?
    a kterej je navopak nutný v dobytčácích 'poslat na madagaskar' :P :P :D ;D
    A tohle říkaj kde?
    nekecej, myslimže si veskutečnosti koukal jako puk na ty palestincký vlajky v rukou těch tvejch zelenejch radikálů :D :D :D :D
    LOL prosimtě, vždyť jsem se tady o Palestinu a Israel dohadoval s davkolem někdy roky zpátky. Tenhle názor arachnolevice pro mě fakt novinka není, oni to prostě tak maj a já s tim prostě nesouhlasim.

    Si myslim, že prostě akorát házíš silně hanlivou nálepkou na politickýho nepřítele, protože nemáš lepší argument - ani pořádně nevíš, proč s nima nesouhlasíš, viz názor na oteplování...
    Jendа avatar 28.10.2023 13:55 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    si pokaždý řeknu tvl greto ten kralyk přece nemuže bejt takovej pitoma by věřil takovejm hloupoučkejm dětckejm lžím že prej stotisicinka atmosfery muže hejbnout teplotou planety vo celý desitky stupňů
    Tohle mě zaujalo a měl bych pár otázek (kromě toho již zmíněného že 100ppm je desetitisícina a nemluví se o desítkách stupňů):
    • Ozon (miliontina atmosféry), CFC (miliardtina atmosféry) a celé to strašení s ozonovou dírou a smrtícím UVčkem je taky scam, kdy nám rudí kralyci vzali práva a svobody?
    • Když nějaký klimaskeptik tvrdí, že klima ovlivňují sopečné emise (desetimiliontiny atmosféry), nebo že se oteplování dá vyřešit rozprašováním aerosolů do stratosféry (stamiliontiny atmosféry), tak je to lhář a lidé jako ty se od něj musí distancovat?
    Gréta avatar 30.10.2023 21:04 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tohle mě zaujalo a měl bych pár otázek (kromě toho již zmíněného že 100ppm je desetitisícina a nemluví se o desítkách stupňů):

    ppm100 je myslimže udajnej celkovej přirustek za nějakejch posledních 100 roků, velká část z toho je navíc jednorázovej bonus třeba za vykácení lesů a stavbu měst, nebo jednorazovej bonus zniklej uvolněním pár bublinek limonádovýho plynu z moře navopak jako dusledek zvednutí teploty :D ;D

    ta udajná klimakrize je imo jenom zaležitost posledních pár roků (domělej ročni přirustek sou zanedbatelný 2ppm, i ty ale nejspiš budou přestřelený), nóó se takže vlastně bavíme eště vo hodně moc menčejším kousku než je stotisicinka :D ;D

    Ozon (miliontina atmosféry), CFC (miliardtina atmosféry) a celé to strašení s ozonovou dírou a smrtícím UVčkem je taky scam, kdy nám rudí kralyci vzali práva a svobody?

    si ale jako hlavně všimni rozdílu mezi tim jak byly postavený argumenty ďourařů, jak to měli všecko vozdrojovaný, propočitaný a jak to bylo všecko hezky měřitelný noa jak se to nakonec děsně snadno během pár roků celý vyřešilo. Zatimco argumenty zelený cirkve plavou na vodě, nevobstojí to ani u soudu (znova zdravíme dezinformátora m. manna a jeho nechvalně proslulej hokejkovej graf :P :P), aže vubec chybí i snaha to člověkový AGW jakkoliv vyřešit :D :D by tak ňák bylo přece vočekávaný u prej udajně děsně moc moc zavažnýho problémku že to bude věc čislo jedna a bude snaha to ňák řešit :D si ale spíš víc myslim že cesta je cíl noa vyřešení krize neni zájem zelený sekty páč by to byl konec nejenom kultu, ale i penězovodů :D :D

    na vozonu je taky zajimavý, že ikdyž to je děsně tenoučká vrstvička, tak to pohlcování vozonu je celkem saturovanej jev, páč vozon pohltí až 99% toho smrticího UV. Myslimže je děsně zajimavý že zelený maj problém přijmout skutečnost že podobnej saturovanej jev mužeme pozorovat blízko zemskýho povrchu, s tamtou zpětnou 'voteplovací' IR vazbou co2 :O ;D Je vicemeně jedno, jak moc ta vrstva co2 v atmosféře bude tlustá, páč se jev vodehrává vicemeně jenom mezi šlupkou tý vrstvy a zemským povrchem (kde máš věčí tlak, biosferu, člověký zdroje a vubec věčí množšství co2). A že jenom samotnej co2 prostě jako neudrží dostatečný množšství energie by takle moch dělat ten smrrrrticí skleníkovej jev sám vo sobě je známá věc (zelený sektáři to ve svejch náboženckejch textech řešej třeba 'pozitivní zpětnou vazbou vody', tzn. i voni uznávaj že co2 sám nato nestačí, jen se vo tom z ňákejch tajemnejch duvodů moc nemluví a tlačí se lidem do hlav tamta zjednodušená verze znamá z těch všech propagačních maluvek).

    Sumasumarum, vod určitýho množšství co2 v atmosfeře je už jedno kolik dalšího ho tam šoupnem, když před tebe položim talíř s padesati boruvkovejma knedlikama noa ty si schopnej snís třeba jenom deset, nóó tak ti asi jako bude jedno jestli je na tom talíři fakt jako 50 knedliků nebo jestli je tam vo jeden víc nebo míň aže třeba furt nosim a přidávám na ten taliř ňáký další :O :D :O :D


    btw věděl si že vozonovejma ďourama utikala energie +-20% celkovýho sklenikovýho jevu :O :O proti tomu je ňákej voxid uhličitej uplnej žabař :O :O to nám řiká dvě věci :O ;D

    zaprvý ďoury byly nad polama planety, takže jejich zadělání by mohlo mit vobrovskej voteplovací vliv na tání ledovců :O :D noa stim souvisí i zadruhý, že by sme mohli to tavení děsně snadno zastavit kdybysme fodfoukli trošku vozonu třeba nad íránem, činou nebo kldr :D :D ;D ;D

    Když nějaký klimaskeptik tvrdí, že klima ovlivňují sopečné emise (desetimiliontiny atmosféry), nebo že se oteplování dá vyřešit rozprašováním aerosolů do stratosféry (stamiliontiny atmosféry), tak je to lhář a lidé jako ty se od něj musí distancovat?

    jenže to je iirc pruměr odhadnutejch sopečnejch emisí za celou dobu na rok :D :D pak u mořskýho dna zabuble hunga-tonga a mužou se přepisovat učebnice :D ;D

    a vubec, nás zajímá každá erupce zlášť :D :D jak je možný že když bouchne velká sopka a vypustí třeba tolik co2 jako celá eu za jeden rok a navíc v jednom malým voblaku, jak je možný že ten uhlikovej voblak neudělá děsně moc moc velký lokální 'globální' oteplení?? jakto žese ta velká koncentrace co2 na teplotě vubec neprojeví?? :D

    a navopak, jak je možný, že když třeba někde kolem roku 500ad bouchly nejmiň 3 velký sopky 'najednou' hele, jaktože si lidi v evropě navopak stěžovali na zimu, na mrňavou urodu a nato, že sluničko pár let mělo prej 'poloviční jas'?? :D jaktože těch pár blbejch hmotnej častic co vydrželi lítat ve vzuchu má víc věčí váhu i než megavobrovskej pšouk co2, kterej nepochybně musel ten vybuch doprovazet?? :D

    (zvidavý lidi si všimnou disproporce mezi spočitanou pruměrnou teplotou z pochybnejch proxy proměnejch a popisem katastrofy z pohledu tehdejšich lidí :O ;D)

    22.10.2023 13:17 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Mojše jede podzemkou a čte arabské noviny.

    Přistoupí Jojne a strne: "Mojše, oni jsou úplnej mešuge! Co ty arabské noviny? Proč??"

    Mojše s ledovým klidem odpoví: "Nerozčilujou se, Jojne, to je úplně jednoduché. Když čtu naše noviny, tak je to imrvére samý pogrom a persekuce našinců, útoky na Israel, ztráta židovské identity asimilací a smíšenými sňatky a samá mizérie. Ale když čtu arabské noviny, tak co - ? Židi vlastní všechny banky, Židi ovládají všechny noviny a televize, Židi jsou bohatí a mocní, Židi vládnou světu. Neráčej se zlobit, ale není to lepší čtení?"
    Gréta avatar 27.10.2023 20:49 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Glee avatar 29.10.2023 05:03 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Stare jak Matthew(Salem)Perry*, ale porad aktualni.

    * T'se mi vrati. :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Darth Phantom avatar 27.10.2023 12:41 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na západě je nejvíc antisemitismu dnes v různých alt-right kruzích.

    Tvuj děda je far-right. To jsou nějaký pošuci, kerý neví, čí jsou. Náckové, čili národní socialisté nemají s pravicí nic společnýho, to je další iluzionistický libtardí kousek, dát do rovnítka pravice=nacismus.

    No a taky se mi líbí, jak se všemožně a za každou cenu snažíš vměstnat do jakýsi středový aureoly, nebo tak něco. To je, řekl, bych typicky pirátské :-).

    K tomu, abys byl dobrým soudruhem a padl si s Kobyláčem a Josifem Stalinem JS kolem krku, zbývá už opravdu, ale opravdu malinký krůček. Kdežto abych na tobě shledal něco pravicovýho, tak to bych musel hledat za devatero řekami, sedmero horami a pak bych ještě musel jít do stohu hledat jehlu.

    A todlecto když jako položíš na váhu, tak ti nikdy nemůže vyjít nějakej střed. To je jako když vážili v pohádce s Čerty nejsou žerty tu bábu na váze: "Strhla nám váhu!" :-D )))))

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Jendа avatar 27.10.2023 19:38 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    to je další iluzionistický libtardí kousek, dát do rovnítka pravice=nacismus
    Potřebuju vysvětlit slovo libtard. Vlastně jsem kvůli tomu setrvale nechápu, co znamená. Definice:
    libtard: a contemptuous term for a person with left-wing political views
    libtard: an offensive word used by some people on the extreme right of politics to refer to someone who holds left-wing political beliefs
    OK takže „levičák“, „etatista“? Ale zní to trochu jako lolbertarián (pejorativní termín pro anarchokapitalisty, zastánce neregulovaného volného trhu, „liberatariány“). Divné. Etymologie:
    libtard: (US, slang, derogatory) A liberal or progressive.
    Takže liberal, nikoli libertarian, že by ta slova byla antonyma? Liberal, liberalism:
    liberalism: (politics) Any political movement founded on the autonomy and personal freedom of the individual, progress and reform, and government by law with the consent of the governed.
    liberalism: (economics) An economic ideology in favour of laissez faire and the free market (related to economic liberalism).
    To zní přesně jako ono. Takže teď v tom mám úplný hokej.
    Darth Phantom avatar 27.10.2023 20:12 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No podle mě je libtard zpravidla levicový extremista, který vydává socialistické utahování šroubů a centralismus za jakési svobody (+ další woke neomarxistické vyšinutosti) Čili něco jako Kobyláč. Kdybychom to převedli na pol. strany, tak takový typický libtard je pirát. Hlavní svobodou piráta je olizování podrážek eurosoudruhům, a hlavní eurosocialistický liberální výdobytek je muslimská no-go zona a sociální autonomní fetcetrum Klinika. Možná Gréta bude mít jinou definici, ale moc se to asi lišit nebude.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Gréta avatar 27.10.2023 20:55 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    podepisuju :D :D

    Darth Phantom avatar 28.10.2023 09:14 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    Kdybychom to chtěli ještě více specifikovat či dokonce personifikovat, jako velmi dobrý příklad se nabízí Gréta, tím myslim tu pravou švédskou jako cvičenou opičku marxistických rodičů. Neodmyslitelnou součástí libtardistmu je klimaterorismus, jako dobrá záminka ke změně společenského řádu a nastolení komunismu. Nedílnou součástí libtardismu je bezvýhradná podpora palestinského terorismu (jako u každého levicového extremisty).

    Libtardem bude na tuty ten, kdo řekne, že libtard je ruský narativ a podobný kecy. Tady se dostáváme k cenzorství, další nedílné součásti libtardismu. (komunistický cenzor Cemper a kom. cenzor Kobyláč). No a Kobyláč je cvičenej pirátskej vopičák univerzitních salonních marxistů. Nejoblíbenější četba českého libtarda bývá a2larm věstník z Kliniky.

    Suma sumárum, libtard není ani liberální a ani demokrat, i když liberální demokracie je nejčastěstější zaklínadlo libtardů. Nebo už si viděl komunistu liberálního demokrata? Tak doufam, že už je ti to jasný pionýre, kdybys měl ještě nějaké najasnosti, tak se ptej mě nebo tady Gréty tý naší, abclinuxový :-)
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    28.10.2023 15:02 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tvuj děda je far-right. To jsou nějaký pošuci, kerý neví, čí jsou. Náckové, čili národní socialisté nemají s pravicí nic společnýho, to je další iluzionistický libtardí kousek, dát do rovnítka pravice=nacismus.
    Já jsem si označení alt-right nevymyslel, to si vymysleli ty lidi sami, za pravici se označují nejen slovy ("Unite the Right!"), ale i preferencí tzv. pravicový části spektra, tj. v US Trumpa, v Evropě strany jako AfD apod.

    Že s tim nesouhlasíš mě naprosto nepřekvapuje, dva náhodně vybraní pravičáci nebo levičáci se na definici pravice/levice obvykle neshodnou, to je zcela běžný projev "smysluplnosti" tohoto politického dělení...
    No a taky se mi líbí, jak se všemožně a za každou cenu snažíš vměstnat do jakýsi středový aureoly, nebo tak něco.
    Střed sice je pro mě nejméně nepřijatelnej, ale ve své podstatě to je stejně nesmyslný pojem jako pravice a levice.
    K tomu, abys byl dobrým soudruhem a padl si s Kobyláčem a Josifem Stalinem JS kolem krku, zbývá už opravdu, ale opravdu malinký krůček. Kdežto abych na tobě shledal něco pravicovýho, tak to bych musel hledat za devatero řekami, sedmero horami a pak bych ještě musel jít do stohu hledat jehlu.
    To je především daný tvojí optikou. Reálně, já si davkolův vysněný režim coby funkční a dobrý neumim představit o nic víc než ten tvůj. Akorát se prostě o tom tady tolik nediskutuje, protože tady mají potřebu exhibovat především lidé s tou tvojí optikou.

    To, že jste AGW prohlásili za "levicové", je dobrá ukázka té absurdity. Porovnejme to se situací před 15-20 lety, pravo-levé debatě dominovala bitva ODS vs ČSSD a jedním z hlavních argumentů proti "levici" bylo, že je rozhazovačná a způsobuje astronomické dluhy, zatímco "pravice" se chová ekonomicky šetrně, úsporně, efektivně. Plitvání a nešetrnost ke zdrojům bylo tehdy téměř synonymum k levici - viz Špidla a jeho legendární vysmívané "Zdroje jsou".

    Dnes? Situace je o 180°. Upozorňovat na konečnost zdrojů a propagovat šetrnost, efektivitu atd. je údajně děsný neomarxismus a snaha ovládat společnost a tisíc podobných keců. A naopak vrcholné pravičáctví je prohlásit v podstatě ekvivalent výroku "zdroje jsou" (tj. neuznat planetární limity, "dluhy se platit nemusí") a propagovat plítvání - viz třeba zdejší turbopravičák Odin propagující osmiválce.

    Je zajímavé, jak vás netrkne, že ta rétorika proti té nepříjemné skutečnosti je v obou případech prakticky stejná...
    Darth Phantom avatar 28.10.2023 17:02 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To, že jste AGW prohlásili za "levicové", je dobrá ukázka té absurdity.

    Samotný jev, o němž lze vést sáhodlouhé polemiky a to zejména o jeho skutečném vlivu (člověk je jeden z mnoha faktorů ovlivňujících klima) je apolitický, nicméně na něj se nabalující náboženské hnutí rozhodně apolitické není. To je doslova napěchované z drtivé většiny zelenobolševiky, soudruhy a soudružkami, transgender neomarxisty a woke rudochy.

    Je velmi krátkozraké toto přehlížet a dělat, že soudruzi vůbec nesnaží o comeback. Ostatně kde se vzalo to nebohé zneužívané švédské děvče, to spadlo z nebe přímo na mediální výsluní, nebo si ho neomarxisti a libtardi pečlivě vycvičili jako opičku. Čili není to absurdita, nýbrž jen prosté upozorňování na realitu.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Fluttershy, yay! avatar 28.10.2023 17:29 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše re: konspirační hnutí

    „Sáhodlouhé polemiky“ lze vést o čemkoliv.

    Podstatné je, o čem konkrétně je kdo vede. V případě antropogenního oteplování klimatu polemiky vede fosilní průmysl, navázaní ideologičtí fundamentalisté ve volnotržních thinktancích a různí konspirační teoretici.

    Takové „sáhodlouhé polemiky“ byly i o tom, jestli se v autě vázat pásy.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Darth Phantom avatar 28.10.2023 20:57 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: re: konspirační hnutí

    No a vlastně je to velmi edukativní a potvrzuje to, co jsem řekl, když se záhy ozve komunista s poselstvím na jedné straně my komunisti versus zpátečnické živly, buržousti, energetičtí buržousti, konspirační teoretici (nyní velmi populární mezi libtardy).

    No tak hlavní je, Kobyláči, že vy komouši jste ideologicky nezávislí nefundamentalisti a nikdo za váma nestojí a vo tom to je :-D )))))
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Gréta avatar 30.10.2023 21:20 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: re: konspirační hnutí
    V případě antropogenního oteplování klimatu polemiky vede fosilní průmysl, navázaní ideologičtí fundamentalisté ve volnotržních thinktancích a různí konspirační teoretici.

    zatimco zelená sekta nemá žádný ekonomický cíle žejo :D :D

    pro zelenej blud samozdřejmě lobbujou solární baroni, větrníkařům se taky hodí, komoušům se zelenej blud zase hodí na relalizaci jejich tradiční zvrácený agendy pod ňákou jinou líbivou maskou, hmyzožrouti maj zajem na vybíjení kravínů by lidi to jejich svinctvo žrali etc :D :D ty sektáři pochopytelně nejsou žádný altruisti, de jim vo prachy :D :D a zelená cirkev je určitě eště tvrdější byznis než je poctivý uhlý nebo jádro. Lidi vod uhlí ropy nebo jádra nikdy takle agresivně nelobbovali a nekorumpovali nejenom stát ale celou společnost, nepřepisovali učebnice a nezaváděli nějakej zvrácenej neobolševizmuz kuli kšeftům. To je specifikum tohodle zelenýho lobby, za který kopeš :D :D Platěj tě aspoň za to?? :P ;D

    btw sem slyšela děsně zajimavej postřech: si věděl že emisní povolenka je jediná daň vobchodovaná na burze?? vod kdy ty kopeš za burziány?? vod kdy ty kopeš za prodejce vodpustků?? :O :D :O :D :O :D

    28.10.2023 21:52 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    nicméně na něj se nabalující náboženské hnutí rozhodně apolitické není. To je doslova napěchované z drtivé většiny zelenobolševiky, soudruhy a soudružkami, transgender neomarxisty a woke rudochy.
    Njn ale sorryjako to je tak trochu vaše blbost, že jste se taky nenabalili a místo toho prostě jen prohlásili, že daný jev neexistuje a ta částka skleníkový plyn taky nesouhlasí... a čus.

    Docela by mě zajímalo, jestli ta pravicová opozice vůči AGW je prostě jenom taková ta klasická pravolevá polarizace že když levičák řekne hot, tak pravičák musí říct čehý, aby se patřičně vymezil a nevypadal jako levičák,... anebo jestli je pravice fakt nějak inherentně neschopná řešit klima.

    Já doufám, že to první, obvykle je lepší mít víc možností k výběru.
    Darth Phantom avatar 29.10.2023 09:10 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Njn ale sorryjako to je tak trochu vaše blbost, že jste se taky nenabalili

    No nevim, já bych řek, že to není ničí vina, že se tam nafařili téměř výlučně zelenobolšvici. Prostě vycítili životní šanci a jsou tam, tím bych to asi uzavřel.

    Kdybych si moh vybrat mezi variantou Grýndýl->dramatický úpadek civilizace -> hospodářský úpadek -> žraní cvrčků a chroustů = s klimatem se nic nestane a mezi NEGrýndýl = s klimatem se nic nestane, tak za b). Na výběr už ale není, zelenobolševici to i s pomocí tuzemskýcch kolaburujících politiků zařídili.

    Není to zas až tak dávno, co probíhala podobná štvanice na xenofoby, rasisty a rusisty shodou okolností od totožných lidí, kteří stojí i za Green dealem. Teď si propoujčim trochu tvoje výrazivo jo, jsou to tedy v kostce woke neomarxističtí ultra-levicový vítači.

    Zdá se ti uvěřitelné, že titíž lidé, v podstatě projektanti masové nelegální migrace teď volají po masových deportacích? Myslíš si, že Wir schafenn das bylo fajn a zvládli to? Já si myslim, že to zvládli, ale ne Němci ale ty,co sem přišli. Ještě s dovolením jedna otázka. Myslíš si, projektanti světlé bezuhlíkové budoucnosti to naplánovali stejně dobře jako masovou migraci?

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    30.10.2023 01:16 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Myslíš si, projektanti světlé bezuhlíkové budoucnosti to naplánovali stejně dobře jako masovou migraci?
    Ale no tak ježišmarja, to už jste fakt všichni naprostý sklerózy? Už máte dvě vady, komplementárně spojené? Vždyť už jsem na tuhle otázku odpovídal X-krát, a to jak tobě osobně, tak i dalším, i v téhle diskusi už je odpověď (i když pravda, s Grétobotem jsou ty flejmy značně nepřehledný).
    Myslíš si, že Wir schafenn das bylo fajn a zvládli to?
    To je odbočka k jinému tématu, ale dobře. Stručná odpověď je ne, nezvládli. Trochu míň stručná odpověď je, že ne, nezvládli, ale zároveň mi není jasný, jak se teda má řešit problém s nízkou porodností a zmenšující se pracovní silou. Ve V4 je v módě se tvářit, že se nás to netýká, protože tu máme (měli jsme?) přísun imigrantů z východní Evropy. Výsledek je ten, že za posledních 20-30 let přišly země jako Ukrajina, Bělorusko, Bulharsko, Rumunsko apod. o miliony lidí.

    Stav, kdy západní politici se plácají po ramenou, jak je skvělé přijímat, zatímco jim v zemi rapidně rostě kriminalita, určitě dobrý není. Nicméně zároveň mi nepřijde dramaticky lepší ani ten stav, kdy se východní "zdravorozumoví" politici plácajícími po ramenou, jak chrabře odmítli progresivismus a nepustili dovnitř ani jednoho smradlavého migranta... a mezitím se jim ze země pomalu ale jistě stává důchoďák.
    Gréta avatar 30.10.2023 21:24 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale no tak ježišmarja, to už jste fakt všichni naprostý sklerózy? Už máte dvě vady, komplementárně spojené? Vždyť už jsem na tuhle otázku odpovídal X-krát, a to jak tobě osobně, tak i dalším, i v téhle diskusi už je odpověď (i když pravda, s Grétobotem jsou ty flejmy značně nepřehledný).

    ttssss to vubec neni bezpředmětná votázka zhledem k tomu že si posílal prachy radikálnímu zelenýmu hnutí, který ale teďko máchá palestinskejma vlajkama :D :D

    se zdá žeto přeci jakoby ňák spolu souvisí :D :D :P ;D

    31.10.2023 02:41 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Já neříkám, že je ta otázka bezpředmětná, já říkám, že už jsem na ni odpověděl. Že si to nepamatuješ nebo sis odpověď nějak transformoval, abych ti zapadl do nějaký 'správný' politický škatule, je tvůj problém...
    Darth Phantom avatar 5.11.2023 14:50 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    radikálnímu zelenýmu hnutí, který ale teďko máchá palestinskejma vlajkama :D :D se zdá žeto přeci jakoby ňák spolu souvisí :D :D :P ;D

    No tak samosebou, že např. libtard přilepující se k silnici na křižovatce je doslova spojený pupeční šńúrou s libtardem prostřihavajícím plot na polské hranici alkajďákovi**. Právě když se toho ještě králík nevšimnul, tak je třeba udělat někdy opáčko zas :D :D.

    ** alkajďák na polské hranici je hybridní hrozba, avšak připluje-li na lodi s kapitánkou Raketeovou do Itálie, je stále lékař, inženýr a nebo profesor zachrańujíci evropskou ekonomiku, případně sirotek vě věku Kobyláče.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    5.11.2023 20:08 nový-světový-řád
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    mě by fakt zajímalo, kdo tohle plánuje (a jak moc doppředu) a platí...

    proč? protože už kolem roku 2012 jsem se motal kolem jedné zakázky o které mi zástupce zadavatele říkal, že je to pro "ty uprchlíky až přijdou"
    Člověk z Horní Dolní avatar 6.11.2023 16:45 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo to plánuje? (((ONI))) /s
    Darth Phantom avatar 6.11.2023 17:22 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo to plánuje? (((ONI))) /s

    No kdo asi. Německo potažmo brusel, protože jej Němci zásadním způsobem ovlivňují.

    Nebo snad chceš tvrdit, že rudý netáhlo jako zmiňovaná soudružka raketová kapitánka si vydělala na loď a jezdí na svoje náklady pro migranty? Ta si na to nevydělá ani za sto životů. Kdysi jsem někde čet, že soudružka kapitánka žije na stromě v nějaký chatrči, aby snížila co nejvíc uhlíkovou stopu.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    7.11.2023 15:15 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Německo potažmo brusel, protože jej Němci zásadním způsobem ovlivňují.
    Migrace? To už jsi přimíchal třetí záležitost a mícháš to všechno dohromady. Inb4 "to je všechno to samý" - ne, není, zrovna co se týče té imigrace, tak v tom Německo IMO opravdu na země na západ od sebe moc tlačit nemusí, i brexitová Británie je v tomhle s nimi zajedno.

    Co se týče "libtardů přilepující se k silnici", no, tak "samozřejmě, že za to může Německo" ... a do nějaký míry určitě ano, neříkám, že ne ... ale pak taky člověk zjistí, že "The money is paid out by an organisation called "Wandelbündnis" in Berlin, but originates from the Climate Emergency Fund in the United States." A tenhle fond spolu-založila a spolu-financuje dědička ropných magnátů. Více též tady.

    Proč? Upřímně řečeno tomu moc nerozumim. Kdyby mi to myslelo takovým tím hurrdurr černobílým politickým způsobem jako tobě nebo Grétě, už bych nejspíš přišel s nějakou teorií typu že ropní magnáti rádi podpoří tu nejstupidnější formu reakce proti AGW, aby tím poskytli argumentační střelivo ropnému průmyslu a jeho PR agendě (ie. tzv. 'klimaskepticismu').

    Reálně to ale nejspíš tak jednoduché nebude.
    5.11.2023 21:30 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tak je třeba udělat někdy opáčko zas :D :D
    Zase někdy opáčko? Vždyť tady prakticky nepíšeš nic jinýho...
    31.10.2023 07:49 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    jak se teda má řešit problém s nízkou porodností a zmenšující se pracovní silou
    A ze teda priprchlenci makaj nebo studujou aspon k vyucnimu listu (vsem je uredne cca 16). Oh wait...

    Je na miste se ptat proc je nizka porodnost. Jestli to nahodou nebude tim, ze evropske mlade pary nejdriv cekaji do 35 aby meli aspon zaklad na hypo, ze nejsou jesle/skolky, ze i prarodice kteri by pomohli musi do prace (duchod daleko)... Tyhle problemy se paradoxne netykaji cikanu a priprchlencu - byt je statni, do skolky/skoly se nechodi, (pra)rodice nechodi do Kolbenky ale na socialku pro davky.

    Takze reseni? Kolik deti udelas, o tolik mas (rekurzivne) nizsi dane. Kdyz si tvoje dite dite udela dite, muzes pozadat o nekraceny predcasny duchod kvuli vychove. Statem garantovane hypo pro mlade pary (nemusi cekat na prvni milion, ale dostanou 100% pujcku). Planovana alokace skolek/skol - data o poctu narozenych jsou znama 3/6/15 let pred tim, nez je ustav potreba. A tak...
    Jendа avatar 31.10.2023 14:41 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Statem garantovane hypo pro mlade pary (nemusi cekat na prvni milion, ale dostanou 100% pujcku).
    Prosím, nepreferuj již více vlastnictví před nájmem. Snižuje to flexibilitu (stěhování za prací, stěhování když nejdřív ti stačí byt na jedno malé dítě a za pár let bys chtěl do bytu pro tři větší děti) a je ekonomicky nevýhodné mít prachy v nediverzifikované nelikvidní nemovitosti. ČR má již vlastnického bydlení až až, výrazně víc než většina okolních zemí. Pokud chceš pomoct s tímto, podporuj obecně dostupnost bydlení (výstavba, revize zbytečné byrokracie, pokud chceš vyloženě vydávat prachy tak příspěvek který ale mohou použít i na nájem), ale ne že si k té podpoře musí každý koupit vlastní.

    Zbytek +1.
    31.10.2023 16:09 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    nájem je fajn když máš výrazný přebytek příjmů nad výdaji, který ti umožní i s nájmem šetřit a budovat si život jaký chceš. Pokud máš celý život akorát na nájem a nic neušetříš, tak to není dobře
    Jendа avatar 31.10.2023 19:42 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pokud máš celý život akorát na nájem a nic neušetříš, tak to není dobře
    Pokud máš akorát na nájem, tak nebudeš mít na hypotéku. (častý protiargument bývá, že splátka hypotéky je jako nájem -- IMHO jen když zapomeneš započítat různé náklady a rizika okolo)
    1.11.2023 05:29 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pokud máš akorát na nájem, tak nebudeš mít na hypotéku. (častý protiargument bývá, že splátka hypotéky je jako nájem -- IMHO jen když zapomeneš započítat různé náklady a rizika okolo)

    tak to snad záleží na konkrétním nájmu a konkrétní hypotece ne? nebo to tak podle tebe vždycky?
    Jendа avatar 1.11.2023 11:05 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tak to snad záleží na konkrétním nájmu a konkrétní hypotece ne?
    Tak bavíme se o srovnatelné nemovitosti…
    1.11.2023 07:50 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Najem podleha inflaci, kdezto splatky hypo ne, navic pak muzes nemovitost prodat (zejmena ve meste se ziskem) a mit nekolik mega na duchod v 1+kk (nebo predat grunt potomkum).
    Jendа avatar 1.11.2023 11:03 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Najem podleha inflaci, kdezto splatky hypo ne
    Tam se pro změnu mění úrokové sazby (třeba skokově ze 2 na 7% jak jsme viděli nedávno), což může být zejména v navrhovaném případě 100% hypotéky kterou sotva zvládají splácet likvidační.
    1.11.2023 11:30 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo v poslednich dvou letech (nedavno) dal za bydleni jenom o 5 procentnich bodu vic si muze gratulovat.

    Proc "zejmena"? Jak se lisi "sotva zvladam splacet 80% hypo" od "sotva zvladam splacet 100% hypo"?
    Jendа avatar 1.11.2023 20:15 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo v poslednich dvou letech (nedavno) dal za bydleni jenom o 5 procentnich bodu vic si muze gratulovat.
    Předtím zase bylo dlouhé období kdy ostatní věci rostly víc než nájmy (a v 2008 naopak spadly, hlavně teda v zahraničí).

    Ale jako jo, když přejdeš že se zadlužíš, tak je hypotéka z nějakého zvláštního důvodu výhodná. Moc to nechápu, čekal bych (efficient market hypothesis), že tohle jsou peníze visící na stromě a někdo je sebere a situace se ekvalizuje.

    Když už jsme u toho, nedávno jsem se podivoval, jak je možné, že mnoho firem teď tvrdí, jak si nainstalovali na střechu soláry + do skladu baterku, berou elektřinu za spotovou cenu/„noční proud“ a když je drahá tak jedou z baterek, a že se jim to vyplatí (afaik i bez dotací, nebo ty jsou pro všechny stejné). Proč tohle někdo nedělá ve velkém a už dávno nemá „solárem boostované baterkové přečerpávačky“ a cena se nevyrovnala?
    Proc "zejmena"? Jak se lisi "sotva zvladam splacet 80% hypo" od "sotva zvladam splacet 100% hypo"?
    V prvním případě to můžeš prodat a jsi na nule, ve druhém ti ještě nějaké dluhy zůstanou (dle konkrétní změny ceny nemovitosti v daném okamžiku).
    2.11.2023 08:20 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Člověk z Horní Dolní avatar 3.11.2023 21:33 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale jako jo, když přejdeš že se zadlužíš, tak je hypotéka z nějakého zvláštního důvodu výhodná. Moc to nechápu, čekal bych (efficient market hypothesis), že tohle jsou peníze visící na stromě a někdo je sebere a situace se ekvalizuje.
    Taky bych čekal že hypotéka bude podobná nájmu.

    Dejme tomu že kupuju byt za 6M, polovinu zaplatím ze svého, polovinu si půjčím. Náklady v prvním roce jsou úroky plus opportunity cost (uniklý zisk protože nemůžu investovat ty 3M do akcií). U hypotéky jsou teď úroky 6%, při 2% inflaci je reálná sazba 4%. U akcií předpokládám reálný výnos 5%. Takže to vychází 3M * 0.04 + 3M * 0.05 = 270k, měsíčně 22 500 Kč. Nájem u takového bytu bude podle mě nižší.

    Pak tam ještě hrajou roli další faktory:
    • U vlastní nemovitosti by asi bylo správný započítat různé opravy, rekonstrukce, atd.
    • Z veřejných peněz se platí různé revitalizace parků, ulic a náměstí, stavby metra a tramvajových linek, atd. A to možná zvyšuje hodnotu nemovitostí v místech, kde už nejde postavit nové (kdyby šly postavit nové, tak bude cena zhruba odpovídat nákladům na stavbu).
    • Úroky z hypotéky jde odečíst ze zdaňovacího základu. Nevím jestli to má nějaký hlubší smysl, pokud to je myšleno jako podpora vlastnického bydlení, tak by se to mělo zrušit.
    Když už jsme u toho, nedávno jsem se podivoval, jak je možné, že mnoho firem teď tvrdí, jak si nainstalovali na střechu soláry + do skladu baterku, berou elektřinu za spotovou cenu/„noční proud“ a když je drahá tak jedou z baterek, a že se jim to vyplatí (afaik i bez dotací, nebo ty jsou pro všechny stejné). Proč tohle někdo nedělá ve velkém a už dávno nemá „solárem boostované baterkové přečerpávačky“ a cena se nevyrovnala?
    Jo to jsem si taky říkal, po očištění o dotace je podstatně levnější velká solární elektrárna než 100 malých solárních elektráren na domech.
    Člověk z Horní Dolní avatar 13.11.2023 19:17 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    V tom vypoctu mam chybu, prijde na to nekdo?
    Člověk z Horní Dolní avatar 3.11.2023 20:33 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    U splatek hypoteky musis platit uroky z pujcenych penez a jedna slozka uroku je ocekavana inflace. Takze kdyz je ocekavana inflace 2%, realna urokova mira je taky 2% a rizikova premie (kompenzace rizika ze ten co ti pujcuje nedostane vsechno zpet) je 1%, tak budes platit 2 + 2 + 1 = 5%.

    Co se tyce rozhodnuti najem vs hypoteka, doporucuju hledat na "ben felix rent buy" anebo tady si to nekdo pocital a rozhodnul se pro najem.

    Ten typicky pohled "najem je vyhazovani penez z okna" je chybny.
    Jendа avatar 3.11.2023 20:56 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    anebo tady si to nekdo pocital a rozhodnul se pro najem
    On srovnával koupi bytu za cash. U hypotéky je to složitější, protože si koupíš byt v ceně 10, ale zaplatíš jenom 2 a ten zbytek pak splácíš mnoho let (takže ho můžeš mít investovaný někde jinde), takže se ti postupně snižuje expozice tomu jinému způsobu a zvyšuje expozice bytu a musíš si udělat „excelovou simulaci“, abys zjistil, jak to vlastně dopadne.

    Zajímavé je, že tohle přijde lidem v pohodě, ale když se ta stejná myšlenka vyjádří jinými slovy:
    • Rozhodl jsem se investovat do jednoho nediverzifikovaného předmětu s 5násobnou pákou.
    • Rozhodl jsem se zastavit svůj byt za 80% a dát to do akcií.
    tak na to reagují že ses zbláznil.

    Perlička: jeden z drsných způsobů selhání je, že ti byt s hypotékou zničí zemětřesení (sopka, mimozemšťani) v místě, kde normálně zemětřesení nebývají, a tak to standardně pojišťovny nepojišťují a banka to pak po tobě samozřejmě chce zaplatit. Méně drsné, zato častější způsoby znehodnocení jsou, že okolo vyroste ghetto lidí s jinou představou o civilizaci, nebo že ti pod oknem postaví výpust z Blanky.
    Takze kdyz je ocekavana inflace 2%, realna urokova mira je taky 2% a rizikova premie (kompenzace rizika ze ten co ti pujcuje nedostane vsechno zpet) je 1%, tak budes platit 2 + 2 + 1 = 5%.
    Zajímavé je, že když byla inflace dlouhodobě 2% a IMHO nikdo neočekával že bude nižší, tak stejně byly hypotéky s celkovým úrokem v pohodě pod 3. Takže ten tvůj výpočet nějak nefunguje.
    Člověk z Horní Dolní avatar 3.11.2023 22:38 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a musíš si udělat „excelovou simulaci“, abys zjistil, jak to vlastně dopadne
    Pravda...
    Rozhodl jsem se investovat do jednoho nediverzifikovaného předmětu s 5násobnou pákou.
    Na druhou stranu, ta hypotéka se v několika detailech liší, takže to nakonec není tak rizikový jako stejná páka u akcií. Srovnal bych to třeba s pákovou investicí do státního dluhopisu (ten je teda asi bezpečnější než nemovitost) s tím že postupně snižuju páku + při poklesu ceny dluhopisu nejsem nucen dodat žádné peníze navíc.
    Zajímavé je, že když byla inflace dlouhodobě 2% a IMHO nikdo neočekával že bude nižší, tak stejně byly hypotéky s celkovým úrokem v pohodě pod 3. Takže ten tvůj výpočet nějak nefunguje.
    Protože reálná úroková míra byla přibližně nula. Nominální výnos českého 10letého dluhopisu byl i 0.25%... vlastně by mě zajímalo, jak to je možný. Tzn. lidi byli ochotní půjčovat peníze na 10 let se záporným reálným úrokem.
    Jendа avatar 3.11.2023 22:41 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    + při poklesu ceny dluhopisu nejsem nucen dodat žádné peníze navíc
    Při refinancování/po konci fixace se neřeší, když ti ještě zbývá 6 ale nemovitost spadla na 5?
    Člověk z Horní Dolní avatar 4.11.2023 12:32 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nevim, asi resi, dobry point.
    31.10.2023 17:55 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zbytek +1.
    Srsly?
    Kdyz si tvoje dite dite udela dite, muzes pozadat o nekraceny predcasny duchod kvuli vychove.

    Patnactileti rodice a tricetileti duchodci, to zni jako vyborny plan.
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    1.11.2023 07:42 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    V patnacti maj decka motivaci snizovat si danove zatizeni? Povidej, prehanej...
    Jendа avatar 1.11.2023 11:00 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Děcka v patnácti ne, ale poslat rodiče do důchodu ve 30 je jistě výhodné.
    1.11.2023 12:16 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No tak mas tricatniky na par let v duchode nez decko doroste do skolkoveho veku. Doom! Oh wait, to uz mame.

    Ale opravdu ocekavas masivni narust teen matek? Aspon o rad aby se to nejak projevilo?
    Jendа avatar 1.11.2023 20:18 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No tak mas tricatniky na par let v duchode nez decko doroste do skolkoveho veku. Doom! Oh wait, to uz mame.
    Aha, takže to je efektivně mírné zvýšení rodičovského příspěvku? (globálně je asi jedno jestli ho pobírá matka nebo babička, teda až na to že když mají v nějaké rodině děti později, tak se toho babička taky nemusí dožít, nebo už je ve standardním důchodu).
    6.11.2023 12:15 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Matka nestiha byt 24/7 dostupna miminu a zaroven neprijit na x let o karieru (prispevek 300k/3y nikoho nevytrhne, takze i prachy z castecnyho uvazku se pocitaj). Babicce uz treba o nic nejde, hlavne to v praci nejak doklepat - vsimni si ze nenavrhuji povinnost, ale moznost.
    Jendа avatar 6.11.2023 21:11 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Matka dostane prachy a dá je babičce. Nebo komerční chůvě nebo komukoli. Není potřeba spoléhat na to že babička je dostupná, zdravá a živá.
    7.11.2023 07:45 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To bys musel hodne pritlacit na soucasnych 300k...
    1.11.2023 20:04 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A od kolika má člověk motivaci snižovat si daňové zatížení?

    A kolik lidí se pro potomstvo rozhoduje podle daňového zatížení?

    Ale ono to celkově nedavá smysl. Na jednu stranu chceš opatření, aby lidé měli děti dřív, ale na druhou stranu tvrdíš, že to k tomu nevede...
    Povidej, prehanej...
    Tak to zkusme:
    Alice (15): Mamí, Bob (15) chce mít se mnou souloš!

    Mel (30): Tak si to užijte.

    Alice: A neměla bych použít antikoncepci?

    Mel: Zase to tak nepřaháněj. Dneska to není jak dřív za vlády těch hrozných socialistů jako byl Špidla nebo Babiš. Dneska je to úplně jinak, dneska se stát o tebe postará, jesle, školky, školy, a hlavně já už konečně budu moct jít do důchodů, ať si trochu odpočinu.
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    Jendа avatar 1.11.2023 20:16 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    O komentář výše upřesnil, že tím nemyslí důchod od teď už napořád, ale jenom než dítě vyroste.
    1.11.2023 22:15 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    V tom pripade to dava smysl jeste min. Proc by do predcasneho duchodu mel jit prarodic, kdyz by klidne v tom ,,duchodu'' mohl byt druhy rodic?
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    3.11.2023 14:34 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Protoze druhy rodic nema rodicovske zkusenosti a nauci se je - prekvapive - od prarodicu, kteri uz to jednou zvladli. S druhym a dalsim ditetem sice uz mas aspon nejakou zkusenost, ale mas jeste min casu na to je vsechny zvladnout.

    Ale klidne muzes s kazdou generaci zkouset pokus-omyl co a jak ve vychove (ne)funguje, enjoy...
    4.11.2023 01:55 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Protoze druhy rodic nema rodicovske zkusenosti a nauci se je - prekvapive - od prarodicu, kteri uz to jednou zvladli.

    To jako vazne? A takhle kvalitni trolling te naucili tvoji rodice, zkousels to pokus-omyl nebo na to mas talent od prirody?

    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    5.11.2023 23:59 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Protoze druhy rodic nema rodicovske zkusenosti a nauci se je - prekvapive - od prarodicu, kteri uz to jednou zvladli.
    Ale ty nevíš, jestli to zvládli, resp. pouze nějakým velmi základním způsobem typu "dítě nevypadlo z okna v 5. patře". Obecně netušíš, jaká břemená si kdo nese z dětsví, jaké kostlivce ve skříni má ve vztahu s rodiči. Nemáš jak změřit výchovný úspěch těch rodičů, protože nikdo neví, co je správná výchova a měří se to strašně špatně, i relativně izolované aspekty.

    Reálně, prarodiče to brali vod voka úplně stejně jako mladá generace a nejsou o nic moudřejší. Ve výsledku ten způsob, kdy každá generace si na to přijde, není špatný, alespoň se aktualizují informace a nepředávají se stále ty samé chyby.

    A ještě jedna věc - větší než malou účast prarodiče na výchově si moc nedokážu představit z hlediska vztahů. Přidat tchýni/tchána do výchovy - to by IMO spolehlivě rozebralo i jinak stabilní manželství.
    Glee avatar 6.11.2023 01:16 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nemáš jak změřit výchovný úspěch těch rodičů, protože nikdo neví, co je správná výchova a měří se to strašně špatně, i relativně izolované aspekty.
    Nebudu cist cele tohle vlakno (kze budu OT), ale nakousl jsi velice spravnou otazku.

    Ja vzdy zacinam zde a taky zde. Pak se da vetvit.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    6.11.2023 08:44 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    alespoň se aktualizují informace a nepředávají se stále ty samé chyby.
    Coz je vyvazeno novyma chybama z neznalosti.
    moc nedokážu představit z hlediska vztahů
    Ne vsichni maji na soukromou chuvu.

    Bavime se po prvnich par letech nez muze decko do skolky - o prcka se musi nekdo postarat zatimco je jeden rodic v praci (slozenky se samy nezaplati) a druhy rodic na castecnem uvazku (kariera nepocka).
    6.11.2023 09:45 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Moc nerozumim té motivaci - máš to takhle zařízeno a funguje to?
    6.11.2023 12:17 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A ty?
    7.11.2023 18:25 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Já? No tak já jsem jak jistě víš pravicový konzervativec, takže manželka v domácnosti s dětma. Ode mě tyhle levicové státem dotované novoty nečekej...

    Za pozornost stojí, že předchozí generace návrhům jako je tvůj a podobné vůbec nešly naproti co se týče bydlení - ti, kteří postavili nebo zrekonstruovali domy ke svému bydlení, je typicky nijak nepřipravovali na vícegenerační bydlení. Takže dnes je celkem běžný, že mladá generace se odstěhovala od rodičů, vychovává děti někde úplně jinde (klidně jiný město nebo i země) a rodiče mají doma prázdné dětské pokoje (celkem pochopitelně - bez příslušné stavební přípravy je složité/nákladné udělat v jednom baráků dva byty).
    8.11.2023 08:02 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    manželka v domácnosti s dětma
    Spravne, tak se to historicky osvedcilo. Ovsem nektere matky nechteji prijit o karieru/vyplatu a byt 3+ let jen doma.

    Taky si prosim vsimni ze tvuj pristup nikomu nezakazuju...
    Jendа avatar 8.11.2023 22:06 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Taky si prosim vsimni ze tvuj pristup nikomu nezakazuju...
    Chceš dát peníze prarodičům (co když už nežijou/nemůžou se z jiných důvodů starat?). Proč se nemůžou dát matce (jako je teď rodičák) nebo obecně „na účet dítěte“, a ta je dá komu uzná za vhodné? (tak je to vlastně teď)
    9.11.2023 11:14 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zpatky na zacatek: ja nechci explicitne rozdavat penize (coz vede k zivotnimu stylu "socialka zivi celou rodinu") ale jako odmenu za dite snizit dane rodicum (a dejme tomu i pomocne sile na hlidani at uz je to babicka nebo soukroma chuva).

    Uz ted mas nejakou ulevu na vyzivovane dite, jenze to je zanedbatelna castka ktera se nevalorizovala od devadesatek(?).
    9.11.2023 12:42 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ja nechci explicitne rozdavat penize (coz vede k zivotnimu stylu "socialka zivi celou rodinu") ale jako odmenu za dite snizit dane rodicum (a dejme tomu i pomocne sile na hlidani at uz je to babicka nebo soukroma chuva)
    Neříkám, že tento nápad je špatně, v zásadě to zní dobře, ale je na místě upozornit, že státu rostou výdaje na péči o stárnoucí populaci, takže je vystaven v tomhle ohledu dvojímu tlaku (podporovat staré, aby měli stáří, a mladé, aby měli děti).

    Tohle je výrazný v Číně, Ši vyzývá matky, aby byli doma s dětmi, ale zároveň řeší zpomalování ekonomiky a realitní krizi...
    10.11.2023 18:52 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    státu rostou výdaje
    Chudak stat!
    podporovat staré, aby měli stáří, a mladé, aby měli děti
    A jak jinak chces udelat tranzici z "po praci do duchodu" na "duchod neni, postarej se sam"? Kdyz si udelas dost deti, je vetsi sance ze se o tebe nakonec postara aspon jedno, nez kdyz si vypestujes jedinacka nebo zustanes bezdetny.

    Ja vim ze (vas) etatisty strasne moc laka predstava nechat socialni pojisteni nejmene v soucasne vysi a zaroven celozivotnim platcum duchod odeprit - vyfakovat je s "meli jste si setrit z toho, co jsme vam sebrali na danich". Ale to udela takovy ragequit vsech "pojistencu" ze hned nasledujici vlada duchod zase zavede.
    10.11.2023 23:00 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Chudak stat!
    Chudák nechudák, šlo mi o to, že nejspíš nebude schopen dostatečnou dobu takhle porodnost incentivizovat...
    Ja vim ze (vas) etatisty strasne moc laka predstava nechat socialni pojisteni nejmene v soucasne vysi a zaroven celozivotnim platcum duchod odeprit - vyfakovat je s "meli jste si setrit z toho, co jsme vam sebrali na danich".
    WTF? Nic takového jsem nenapsal ani náznakem.
    11.11.2023 07:29 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zvolil jsi to.

    #shopaholicfiala
    Jendа avatar 9.11.2023 13:18 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ale jako odmenu za dite snizit dane rodicum (a dejme tomu i pomocne sile na hlidani at uz je to babicka nebo soukroma chuva)
    Aha ale to musíš snížit daně právě tomu kdo nehlídá, protože ten kdo hlídá, zejm. pokud jde o více dětí, asi bude mít nižší ekonomickou aktivitu a tedy na daních moc nezaplatí, ne?
    coz vede k zivotnimu stylu "socialka zivi celou rodinu"
    Tady zase vidím potenciál k podvodu kdy si na sebe napíšu hlídání náhodných dětí které fakticky hlídat nebudu a o slevu na dani se podělíme.
    10.11.2023 18:59 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Az dohlida tak zase mit ekonomickou aktivitu bude. Slevu na vyzivovane dite uplatnujes do 18, tj 15 let plneho prijmu.
    9.11.2023 12:30 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Spravne, tak se to historicky osvedcilo.
    Moc nevim, na základě čeho bychom měli vidět, že se to osvědčilo. Neříkám, že je to špatně (asi bych se v takovém případě snažil o jiné nastavení), ale nějak nevidím důvod být přesvědčen, že to je ta správná osvědčená cesta...
    3.11.2023 14:46 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A od kolika má člověk motivaci snižovat si daňové zatížení?
    Asi tak od prvniho pohledu na vyplatnici. Cca kolem dvaceti pro vetsinu populace.
    A kolik lidí se pro potomstvo rozhoduje podle daňového zatížení?
    Kolik lidi by si mohlo dovolit lepsi peci pro potomky, kdyby naplatili tolik na danich? Asi tak vsichni.
    Na jednu stranu chceš opatření, aby lidé měli děti dřív, ale na druhou stranu tvrdíš, že to k tomu nevede...
    Moc pekny slameny panak. Ja chci aby jich meli *vic* - resime porodnost evropske populace, nikoli vek prvorodicek. Ale ano, tvrdim ze to nepovedede k narustu nactiletych matek.
    Alice: A neměla bych použít antikoncepci?
    Charlie: Jen at si Bob tu sprcku vezme, mimino je mnohem vetsi prace nez chodit do skoly.
    1.11.2023 12:05 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Patnáctiletí rodiče a třicetiletí prarodiče...

    Znám takový případ osobně, skutečně se to dědí a není jediná.

    Jo a pošli další peníze:

    https://www.novinky.cz/clanek/finance-podvodnici-se-v-e-mailech-a-sms-vydavaji-za-ministerstvo-a-kradou-lidem-penize-40448901
    1.11.2023 23:53 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A ze teda priprchlenci makaj nebo studujou aspon k vyucnimu listu (vsem je uredne cca 16). Oh wait...
    Čísla v Německu jsou něco jako 50%70%, což jsou miliony pracovníků.

    Prosimtě, nepíšu to abych obhajoval jejich model imigrace. Nesnažím se to obhajovat. Pouze vypichuju tento fakt, protože to je relevantní pro ten širší kontext.
    Je na miste se ptat proc je nizka porodnost. Jestli to nahodou nebude tim, ze evropske mlade pary nejdriv cekaji do 35 aby meli aspon zaklad na hypo (...)
    Bydlení je často skloňované a taky jsem si to původně myslel, ale v podstatě pro to moc nejsou data. Teď jsem na tohle téma četl tento článek a to je snad poprvé, kdy mi to přijde jako rozumné vysvětlení. TL;DR porodnost je nízká proto, že s rozvojem společnosti představují děti stále větší "ušlý zisk", ať už v podobě skutečného zisku / kariéry nebo možností seberozvoje, volnočasových aktivit atd.
    3.11.2023 15:02 plostenka | blog: plstnk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Čísla v Německu jsou něco jako 50% až 70%, což jsou miliony pracovníků.
    Takze i miliony nepracovniku. Kdo si nesehnal praci behem peti let asi nema dostatecnou motivaci a zustane na krku systemu navzdy.
    skutečného zisku / kariéry nebo možností seberozvoje, volnočasových aktivit atd.
    Kdyz ma moznost pomoct prarodic, tak rodic muze mit treba castecny uvazek - neprichazi tolik o karieru, profesionalni kontakty, jde v praci s dobou a novymi nastroji...
    Jendа avatar 31.10.2023 14:36 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ale zároveň mi není jasný, jak se teda má řešit problém s nízkou porodností
    Už jsme to tu řešili, ve zkratce:
    • Nijak, není nic špatného na tom, aby se vrátily teploty hranice populace do stavu před rokem 1900.
    • Ekonomicky, aby mít dítě (tři/čtyři děti) nemělo negativní efekt.
    • Propagandou.
    • Mengele-like experimenty s továrnami na děti.
    a zmenšující se pracovní silou
    Nechat pracovat stroje, zrušit bullshit jobs.
    1.11.2023 11:12 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nechat pracovat stroje, zrušit bullshit jobs.
    To by bylo hezké. Ale uvědomuješ si že tebe GPT nahradí a ty zbytečné pijavice budou dál "nezbytné" pro fungování společnosti? Ty pijavice o tom totiž na rozdíl od tebe rozhodují, a ty nemůžeš udělat nic víc, než jít někam demonstrovat svojí bezmocnost s ostatními dezoláty.

    Jak pořád říkám, přečetl jsem příliš mnoho sci-fi na to, abych viděl budoucnost optimisticky, a nejen sci-fi ;-)
    Jendа avatar 1.11.2023 20:21 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale uvědomuješ si že tebe GPT nahradí
    Už aby to bylo. Jako mě to co dělám celkem baví, ale rozhodně nechci stavět hladovou zeď a pokud to zvládne stroj, tak hurá.

    Ale moc tomu nevěřím, protože tyhle zvěsti čtu už 10+let, vlastně celou dobu co se pohybuju v IT (než byla in umělá inteligence, tak se říkalo, že mě nahradí indové a že všechno bude automaticky v cloudu a SaaS což prý potřebuje řádově méně programátorů a adminů).
    a ty zbytečné pijavice budou dál "nezbytné" pro fungování společnosti
    Proto jsem psal že zrušit.
    1.11.2023 22:18 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kolik jsi jich zrušil doteď? Kecy v kleci:

    https://cnn.iprima.cz/slibovali-uspory-urad-vlady-ale-stale-bobtna-pozici-obsadila-i-katerina-jacques-bursikova-414114

    Pamatuješ Úřad pro boj s byrokracií? Za dobu jeho existence se počet státem živených brokratů zdvojnásobil.
    Jendа avatar 1.11.2023 22:24 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kolik jsi jich zrušil doteď?
    Nevím, možná jeden tím že v něm nepracuji a možná ještě nějaké další osvětou (že lidi nemusí dělat bullshit jobs a jsou tu lepší možnosti) - ale tam bych si zas tak moc nevěřil.

    Nepsal jsem že mám nějaký akční plán jak je budu rušit já sám.
    2.11.2023 06:39 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Aha, takže něco jako "dejte mi lidi a já to udělám". Nebo čekáš na kouzelného dědečka, který to zařídí? To se načekáš.
    Jendа avatar 1.11.2023 22:24 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jinak bullshit jobs jsou překvapivě i doménou soukromé sféry a korporátů. I když ve státní je toho samozřejmě taky dost.
    2.11.2023 11:13 rad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jinak bullshit jobs jsou překvapivě i doménou soukromé sféry a korporátů.
    Což právě nutí k zamyšlení, jestli se skutečně o BSJ jedná. Nemám iluze, že soukromý sektor je maximálně ekonomicky efektivní, ale taky si nemyslím, že je snadné to rozlišit (klidně i pro člověka, který na té pozici pracuje). Tou správnou autoritou by tu měl být asi ten, kdo to platí.
    Fluttershy, yay! avatar 2.11.2023 11:19 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Neměl, protože to nepokryje zaměstnání různých přitakávačů, podržtašků a vůbec sorty lidí, která přispívá, aby se „ten, kdo to platí“, cítil důležitě.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    2.11.2023 14:27 rad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak samo, že kruciální bude přesná definice co to vlastně BSJ je, žejo. Nicméně zrovna třeba "cítit se důležitě" (tzn. žít v iluzi o vlastní relevanci a přispívat tak ke svý duševní hygieně) mi přijde jako dobře utracený prachy. A co ty víš, třeba takový úmělý zvyšování sebevědomí má vliv na efektivitu práce a tím i konkrétní ekonomický dopady. Přitakávač zas může v principu umožnit snadnější přijímání nelehkých manažerských rozhodnutí. No a kdo by občas nepotřeboval podržet tašku, žejo.
    Jendа avatar 2.11.2023 19:58 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    BSJ nemusí nutně znamenat lokální neefektivitu, může jít o nějaký hloupý důsledek věcí jako teorie her, Nashovy rovnováhy, vězňova dilematu, červené královny, a obecně zaseknutí celého odvětví v rozbitém stavu.

    Někdy musí firma něco dělat efektivně, a přitom to nedává smysl. Například reklamu - v některých odvětvích pokud konkurenti mají reklamu, tak ty musíš mít taky, a musíš mít efektivní tým co to bude dělat. A výsledek je že zase máte s konkurenty vyrovnaný podíl na trhu, jako kdyby reklamu neměl nikdo. Až na ten obrovský spad pro zbytek společnosti. Dobře to vyřešil tabákový průmysl: dohromady si prolobbovali ban na většinu forem reklamy, takže teď nemusí pálit prostředky na tom.

    Jindy může být firma efektivní, ale celý její smysl existence je od základu BS a často dokonce i toxický. Například šmejdi (prodavači hrnců důchodcům) a telešmejdi (obvolávači s podvodnými nabídkami).

    A pak tu jsou věci u kterých si prostě nemůžeš představit způsob jak by to mohlo být efektivní vynaložení prostředků. V našem oboru jsou to třeba blackbox pentesty.
    3.11.2023 09:45 rad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak já tomu samozřejmě rozumím, ale přijde mi, že to hodnocení je vždycky děsně subjektivní a to se mi úplně nelíbí. Ale líbil se mi ten příklad s tou reklamou. Třeba takový sportovci, furt samej trénink dřou jak koně a ve výsledku jsou na tom všichni stejně. Kdyby se na to všichni vysrali, váleli se doma na gauči a cpali se mekáčem tak můžou bejt jejich relativní rozdíly stajný. Tak proč to dělat? No možná proto, že se snaží trénovat 'víc' a získat tak nějakou výhodu. Stejně jako ta reklama. Vlastně celkovej pokrok jako takovej. Proč by měly technologický firmy investovat hromady peněz do vývoje, když by mohly prodávat furt ten stejnej shit. Přijde mi, že tvrdit, že reklama je BSJ je hodně odvážný (ale jasný záleží na definici toho pojmu). Nebo třeba ty šmejdi. Jako jasný, že to sou zmrdi. Ale když to oholíš od toho morálního aspektu, tak levně nakupujou a draze prodávaj a do toho balancujou na hraně legality (přiznávám, že úplně nevím, jak tenhle biz funguje), což dělá kde kdo (plus na to můžeš koukat tak, že vracej do oběhu prachy, co se sušej důchodcům na účtech). Já to vždycky chápal tak, že BSJ je definovaný právě tou finanční neefektivitou, ne morálkou. Pokud definuješ BSJ jako něco co není prospěšné společnosti jako takové, tak to asi beru svý komenty zpátky, protože pak o tom opravdu nerozhoduje ten kdo to platí, ale všichni ostatní.
    Jendа avatar 3.11.2023 12:29 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No možná proto, že se snaží trénovat 'víc' a získat tak nějakou výhodu. Stejně jako ta reklama.
    Sledování nebo dokonce přímo dělání sportu bere spousta lidí jako zábavu. Ale málokdy se stává „v sobotu se zajdem podívat na reklamu!“ (vyjma případů jako jsou recepce s chlebíčky, ale ty jsem na mysli neměl). Totéž s tím technologickým pokrokem - i když se můžeme podivovat jestli nějaký konkrétní technický zázrak opravdu „potřebujeme“, pokud ho lidi dobrovolně kupují, tak bych to za BS neoznačil.
    Já to vždycky chápal tak, že BSJ je definovaný právě tou finanční neefektivitou, ne morálkou.
    Hmm, to je pravda, že tu jsou vlastně dva mírně nekompatibilní přístupy. Díky za poznámku.
    3.11.2023 13:49 rad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Já měl na mysli profesionální sportovce (resp. sportující, pro které je cílem zvítězit a ne se zúčastnit). U toho pokroku jsem to zase myslel tak, že je primárně motivovaný snahou získat výhodu oproti konkurenci a tím vyšší podíl na trhu. Jakože když nebude na trhu nová verze, tak všichni budou kupovat tu starou a firmy ušetří za vývoj. Prostě jsem hledal analogie s tou reklamou, kdy pokud se všichni dohodnou nedělat nic, tak ušetří zdroje a jejich vzájemná 'poloha' se nezmění. Já se domnívám, že lidé a firmy investují do tréninky, vývoje či reklamy právě proto, aby získali nějakou výhodu a to mi přišlo nekompatibilní s mou osobní definicí BSJ.
    2.11.2023 00:25 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No, za mě, ekonomický incentivy a/nebo propaganda to neutáhnou. To spíš ten první bod - ie. nijak - a k tomu Nechat pracovat stroje, zrušit bullshit jobs. Nicméně IMO tohle by vyžadovalo dost zásadní změnu ekonomickýho systému a vůbec netušim, jak se k tomu dostat, aniž by to bylo velký špatný.
    Jendа avatar 2.11.2023 00:39 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No, za mě, ekonomický incentivy a/nebo propaganda to neutáhnou.
    Jak to můžeš vědět když jsi to nezkusil! :-D Se řešilo že vliv na třetí dítě má třeba i taková blbost jako jestli se tři děti vejdou do běžného auta (dozadu vedle sebe) nebo si musíš koupit nějaké drahé velké.

    <sarc>Druhá věc pro příznivce eugeniky je, jestli chceme, aby měli děti lidi, kteří si je teď nemůžou dovolit.</sarc> (šlo by vyřešit kvalitním školstvím)
    2.11.2023 06:47 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nejvíc dětí mají ti, co žijí z podpory. Naučit je násobilku nepomůže. A podívej se co dělá se školstvím tahle vláda :-D

    Mimochodem, tvoje sociální bublina je neuvěřitelně naivní, ber to v potaz při svých úvahách a zkus i jiné úhly pohledu.

    Jendа avatar 28.10.2023 17:59 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Gréta avatar 30.10.2023 21:25 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Darth Phantom avatar 29.10.2023 08:26 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Střed sice je pro mě nejméně nepřijatelnej, ale ve své podstatě to je stejně nesmyslný pojem jako pravice a levice.
    Nojo, toje jasný."Pravo-levé vidění je relikt minulosti a dávno překonané. Skoncujme s tím už, soudruzi.". Řekl s. předseda Bartoš, vzal si prapor Antifa a odjel na sjezd pirátské Internacionály a po příjezdu se sjezdu si zasoutěžil o předsednický post se soudružkou Michaiidu. :))))))))))))))))
    Je zajímavé, jak vás netrkne,
    To není divu, když jsem binární transfobní dezolát a buržoazní nacionalista :)))
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    16.10.2023 17:06 alkoholik | skóre: 40 | blog: Alkoholik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak to vidi The Onion.
    Fluttershy, yay! avatar 16.10.2023 17:09 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Gréta avatar 17.10.2023 01:56 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    tamto skládání modýlků lodí ve flaškách by se jako mohlo zkusit :D :D

    Glee avatar 17.10.2023 04:34 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak to vidi The Onion.

    Nerikas doufam Strnaduv prumysl?
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    18.10.2023 14:11 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    How Israel helped create Hamas: source
    How Israel Helped to Spawn Hamas: source
    Gréta avatar 18.10.2023 20:36 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Selhání předních médií. Tvrdila, že Izrael zasáhl nemocnici v Gaze, pak musela měnit titulky

    hele zdroj

    to nám ukazuje jak důležitej je boj proti libtardům bojujícím proti dezinformacím, páč všecky weby, který tadle libtardí pakáž voznačuje za seriozní, flagrantně selhaly a šíříly nebezpečnou proislamistickou dezinformaci která navíc pocházela přímo vod hnutí hamás :P :P :D :D :O ;D

    Darth Phantom avatar 19.10.2023 09:34 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    Ono vůbec to bombardování nemocnic je velmi vděčná a populární, řekl bych až sportovní mediální disciplína. Kupříkladu v Sýrii bylo vybombardováno nejméně 850 nemocnic z 300, a to nejméně dvakrát.

    Odhaduji, že připosranost evropsklých "lídrů" bude trvat i nadále, přece si nemůžou pohněvat slimácký komunity ve Spojených německých emirátech nebo ve Frankistánu a podpora Hamásu ještě akceleruje.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    19.10.2023 10:28 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A to jeste nezapomenout na to, ze asi tak pulka z nich byla "ta posledni".
    Darth Phantom avatar 19.10.2023 12:02 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No rukopis je velmi podobný Bílým přilbám, ale ty ještě do Gazy nedorazily asi, a tak to tentokráte zůstala ta fuška ne jejich kolegách z Hamásu...
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Gréta avatar 19.10.2023 14:26 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    aktualně.cz ti ten članeček vo muslimskejch bouřích v Německu tichosti přepsal na článek, že prej palestinci měli zbraně z kldr :D co taky jako jinýho čekat vod toho bakalova libtardovanýho plátku :D

    muslimácký 'pokojný demonstrace' třeba tady hele nebo tady hele :D

    Gréta avatar 19.10.2023 14:13 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    breaking news: palestinci měli při tom terroristickým utoku s sebou polní lékárničky z humanitární pomoci vod OSN hele :O :D :O :/

    to asi jako k tý 'dezinformaci', že se prej jako tamta libtardí humanitární pomoc z evropskejch zdrojů nemuže dostat do rukou terroristům :D

    Glee avatar 20.10.2023 02:53 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    breaking news: palestinci měli při tom terroristickým utoku s sebou polní lékárničky z humanitární pomoci vod OSN hele :O :D :O :/
    Clanek jsem necet, ale nehlidat si svoji humanitarni pomoc je spatna cesta. To krecovite vysvetleni kyho kokota z nasi vlady bylo bohuzel uvarena instantni spageta (neco vo ucebnicich fyziky, co uci deti hazet sutry).

    A co nejaky reseni? 2 mio nezahladis, Rafah je nejak on and off, tak nevim... skoro uz nuda, still the same...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    19.10.2023 18:09 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Amos Yadlin, said in the summer of 2007 that Israel would be “happy” if Hamas took over the Gaza Strip, and if that happened Iran’s influence over Gaza would be insignificant.
    https://www.jpost.com/Defense/Yadlin-Israel-would-be-happy-if-Hamas-takes-over-Gaza
    Glee avatar 20.10.2023 03:49 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Proc timhle vlastne nezacala diskuze? Jo protoze americkou zidovku tu verbez objevil jakysi kdosi...

    Think of the children!
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Glee avatar 20.10.2023 03:56 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    :-D Jsem unaven.

    Replace "Jo protoze americkou zidovku tu verbez objevil jakysi kdosi..." with "Jo protoze americkou zidovku pro tuto mistni verbez objevil jakysi kdosi...".

    Vas prezident, co zmeni smysl (tj. zcela ho otoci) Mnichovskeho projevu po pokarani zamenou pouze jednoho slovicka.*

    * Longest signoff ever ! Prohraje vs. Vyhraje.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 22.10.2023 13:07 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    Proc timhle vlastne nezacala diskuze?

    lol :D :D

    je to ale jakoby trochu nepřesný páč ne každej kdo judeu dobyl hnedka vytlouk všecko vobyvatelsto, tzn. narod vicemeně furt zustaval na svým místě a až na vyjimky se tam měnil jenom vládce :D ;D

    22.10.2023 15:04 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    V tom je právě problém, Židé, kteří zůstali na místě, jsou dnes nazýváni Palestinci a vražděni novými Židy, přivandrovalými z různých chazárií.

    Ježíš byl také Palestinec :-D
    Gréta avatar 22.10.2023 18:36 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    jj palestince mužeme jakoby považovat za jeden ze 'ztacenejch židovskejch národů' a je povinností židovskýho státu se vo palestince postarat, zbavit je jha islámu a připojit zpátky z Izraeli :O :D :D ;D

    Glee avatar 23.10.2023 02:12 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    lol :D :D

    je to ale jakoby trochu nepřesný páč ne každej kdo judeu dobyl hnedka vytlouk všecko vobyvatelsto, tzn. narod vicemeně furt zustaval na svým místě a až na vyjimky se tam měnil jenom vládce :D ;D

    Tvl, tak tos asi nikdy nejela po dunach Toyotou Hi-Camalem. :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Gréta avatar 30.10.2023 21:31 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    todle je taky supr hele :D :D

    1.11.2023 11:26 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Bylo, teď je to nedostupné. Ale tohle se zatím vidět smí:

    https://www.youtube.com/watch?v=XjMi-Ldz820
    1.11.2023 19:19 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ty vole ty tvoje videjka…

    Třeba tady mas jedno se skoro celým produkčním týmem…

    Buď jsi blb ze tomu co postuješ věříš, nebo jsi blb když chceš by tomu věřil někdo jiný

    Vyber si

    1.11.2023 19:27 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jo a tady máš plnou verzi - co říkáš na choreografii?
    Člověk z Horní Dolní avatar 20.10.2023 12:10 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Příloha:
    Greta se tu hezky pretvaruje, na jinych socialnich sitich sdili ponekud jine nazory.
    20.10.2023 14:32 hefo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Mohla by radšej ísť stand in Gaza, že by videla, ako perfektne to tam funguje (nie "ako sa tam žije", jasné že nahouno, ale dôležité je vidieť prečo, a to zo štokholmského bytu nezistí).
    Gréta avatar 21.10.2023 13:49 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    ttssss to máš ňákej falešnej šotofopovanej vobrázek, veskutečnosti to celý bylo takle hele :D ;D

    Člověk z Horní Dolní avatar 23.10.2023 19:08 Člověk z Horní Dolní | blog: blbeczhornidolni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Lol
    Jendа avatar 21.10.2023 02:01 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Věděli jste, že tunely v Gaze jsou částečně pod úrovní moře? Autoři České přehrady již byli přizváni k plánovanému projektu Palestinské přehrady. Již jsme k tomu připravili politické heslo: "From the river to the sea, Palestine will be free"
    Gréta avatar 21.10.2023 13:55 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    to vysvětluje proč se klimatisti přidávaj nastranu hamásu nebo navopak hamás na stranu klimatistů :O :O se bojej žeby agw mohlo zvednutím moře utopit mudžahídy v tunelech uplně stejně jako každej věčí déšť hraboše v těch jejich polních dirkách :O :D :D ;D

    Gréta avatar 22.10.2023 18:37 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    lol tomu komoušoj to tak moc leželo v žaludku žeto schodil z hlavní strany znova :D :D :D :D

    23.10.2023 15:52 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tomu říkám rozdvojená osobnost
    24.10.2023 18:39 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na tohohle se podívej:

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-netanjahuv-syn-zustava-na-floride-nasazeni-izraelsti-rezerviste-to-nechapou-40448123

    Co je pravděpodobnější, že stráví celou válku v bezpečí jako Clinton, nebo že skončí jako Duginová?
    24.10.2023 21:05 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ty máš ted těžký časy viď?
    25.10.2023 07:17 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale kdepak, já se skvěle bavím, dobře víš že muslimy nemusím ani trochu. A teď je velká šance že Izrael konečně použije ty dvě stovky jaderných hlavic vyrobené v "textilní továrně" v Dimoně :-D
    25.10.2023 09:59 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    že muslimy nemusím ani trochu
    Takže jsi xenofobní nácek a rasista? No, jak myslíš no, je to Tvoje volba.
    25.10.2023 18:44 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Xenofobního nácka a rasistu máš tady:

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-nastal-cas-dat-jim-lekci-izrael-uz-je-z-osn-vytoceny-40448268

    Kdyby tvoje paměť sahala dál než k minulému díly turecké telenovely, věděl bys že to je dlouhodobý jev:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/osn-izrael-pri-lonskem-zasahu-proti-palestincum-spachal-zlociny-proti-lidskosti-67138

    Ale místo pamatování si můžeš zajít na kebab, jehož smradlavé výrobny se poslední roky rojí jak houby po dešti:

    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tureckeho-majitele-kebabu-v-plzni-vysetruje-policie-na-podnik-vyvesil-protizidovske-napisy-40448297

    Potom třeba na ty houby, letos se urodilo:

    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-houbar-nasel-na-sumpersku-prevadece-s-migranty-ze-syrie-40448309

    No a já se zatím budu řídit výrokem jistého amerického po(b)litika:
    "Izrael je náš jediný přítel na Blízkém Východě. Dokud neexistoval, neměli jsme tam nepřátele."
    A bavit se tím, jak američtí rabíni v americkém kongresu protestují PROTI podpoře Izraele :-D
    25.10.2023 19:21 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak může vás být víc, o tom žádná, ale co k tomu vede třeba tebe?
    25.10.2023 20:36 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Řekni co tebe vede k lásce k muslimům? Nemůžeš žít bez kebabu? Zásobují tě drogami? Chceš píchat devítileté holky? Nenávidíš Židy? Nenávidíš Evropany?

    Já si zatím poslechnu pár mých oblíbenců:

    https://www.youtube.com/watch?v=JEmI_FT4YHU
    25.10.2023 20:44 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Neměl bys do ostatních promítat své touhy a představy
    25.10.2023 22:13 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tvé představy?
    26.10.2023 06:35 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ne, ale klidně se na mé představy ptej - třeba by se mi líbilo, kdyby se na to ru na ukrajině vys...o a stáhlo se zpátky za své hrance (ani krym není ruský). Tím by tam přestali umírat lidé a byl by klid.

    to by se mi líbilo hodně
    Glee avatar 28.10.2023 04:22 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    kdyby se na to ru na ukrajině vys...o a stáhlo se zpátky za své hrance
    Souhlas.

    (ani krym není ruský)

    Souhlas s frajerem Pisou (i think), ze to chce nezavisle referendum u tak tikajici bomby od rozpady CCCP.

    Tím by tam přestali umírat lidé a byl by klid.

    Cui bono?!!! Think of the children!!
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    6.11.2023 08:18 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tvé představy jsou ... no prostě přestaň fetovat a přečti si tohle, ať vůbec nějakou představu máš:

    https://time.com/6329188/ukraine-volodymyr-zelensky-interview/

    Vtipné na tom je že tohle dezinformátor Kechlibar říkal před rokem.

    A dáme si dalšího z mých oblíbenců:

    https://www.youtube.com/watch?v=WpBwMSval9I
    6.11.2023 11:16 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ty si fakt nepřeješ aby přestalo zabíjení a podporuješ pokus o zabrání cizího území násilím? Jako jo - vi se to o tobě, ale takhle narovinu se k tomu přiznat to chce odvahu

    Bohužel to přiznání z tebe menšího Radovana neudělá…
    6.11.2023 12:09 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Takže ty upíráš Izraeli právo na existenci? Protože jsi právě jednou větou popsal osm desetiletí jeho historie.
    6.11.2023 12:36 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Přečti si ještě jednou, pak ještě jednou, pak ještě asi 30x, pak si dej pauzu, pak jetě párkrát co jsem napsal a pak zkus někdy pochopit psaný text

    6.11.2023 13:43 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Není moje vina že ti to hlava nepobírá.

    Viz název tohohle blogu.
    6.11.2023 13:53 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To že Ty neumíš odpovědět na jednoduchou otázku není závislé na mé případné mentální nedostatečnosti ale na té Tvé
    Glee avatar 25.10.2023 04:14 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tomu říkám rozdvojená osobnost

    Ha, kouknul az ted! To jsou ty Putinovic dvojnice (Nyvlt a Machane), co vzdy za nim staly, kdyz ho krisili z infarktu jako vcera (nebo kdyze)? :-D

    A nejsem racist, mel jsem i cerny holky a doted mam cerne gaye za kamose. Proste levicak no... :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    25.10.2023 08:47 ZV
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ahoj, kralyk... mám pre teba článoček (letná sezóna skončila a voda je už studená, tak mám zase trochu času - UA je teraz na okraji záujmu, ako sa dalo čakať, ale pripomeňme si, ako si trval na tom, že jediným riešením vojny je porážka Moskvy :-))

    Napriek nedávnemu významnému lobovaniu Volodymyra Zelenského za väčšiu západnú vojenskú podporu v OSN a v sieňach moci v Spojených štátoch sú vyhliadky na opätovné dobytie území okupovaných Rusmi prinajlepšom mizivé.

    Dnes má Ukrajina v dohľadnej budúcnosti pravdepodobne najsilnejšiu pozíciu. Ukrajinsko-ruská dohoda o prímerí a rokovania o budúcnosti územia ovládaného Ruskom výmenou za členstvo Ukrajiny v NATO je veľmi pravdepodobne najlepšou dohodou, ktorá bude k dispozícii.

    Keď pred necelými dvoma rokmi Rusi napadli Ukrajinu, bolo pravdepodobné, že Kyjev rýchlo padne a vojna sa skončí o týždne. Zelenskyj a jeho vláda by pravdepodobne požiadali o mier výmenou za nejaké usporiadanie, ktoré by celú Ukrajinu stiahlo späť pod palec Rusov, ako tomu bolo v časoch Sovietskeho zväzu.

    Namiesto toho Ukrajina bojuje ďalej s veľkorysou podporou Spojených štátov a ďalších európskych spojencov.

    Ale Rusi do značnej miery dosiahli svoje hlavné ciele v zabezpečení „pozemného koridoru“ medzi Ruskom a jeho Čiernomorskou flotilou na Kryme. Ruskom okupované provincie východnej a južnej Ukrajiny sú silne opevnené ruskými mínovými poľami, ťažkým delostrelectvom, protitankovými prekážkami a inými odstrašovacími prostriedkami. Tieto obranné štruktúry veľmi dobre obstáli proti veľmi očakávanej ukrajinskej protiofenzíve spustenej minulú jar.

    Keď sme smerovali k polovici októbra, vojenskí experti predvídali (možno) ešte päť alebo šesť týždňov ukrajinských útokov na ruskú obranu, kým zimné počasie spomalí vojnu. V tom momente Rusi prirodzene zdvojnásobia svoju obranu, ktorá už zbrzdila ukrajinský postup na okupovaných územiach. Má zmysel veriť, že ďalšia jarná ofenzíva ukrajinských síl v roku 2024 bude úspešnejšia ako tohtoročná?

    Súčasnosť drží, ale budúcnosť nie je povzbudivá. Vojenskí experti sa zhodujú, že svet by sa mal pripraviť na dlhý a krutý boj na Ukrajine, ktorý (pravdepodobne) bude trvať niekoľko rokov. Takáto patová situácia uprednostňuje Rusov. Putin si môže dovoliť počkať na rozbitie západných rozhodnutí, kým sa zmocní zvyšku Ukrajiny (pozri Gruzínsko, Krym).

    Ďalšia splátka americkej vojenskej podpory pre Ukrajinu vo výške 24 miliárd dolárov je teraz ohrozená republikánskym chaosom v Snemovni reprezentantov USA a národnými prieskumami, ktoré jasne odhaľujú, že populárna podpora vojny v USA klesá. Prezidentské voľby v USA v roku 2024 by mohli zvrátiť neúspešnú politiku Ukrajiny a vrátiť Donalda Trumpa späť do Bieleho domu. Čo bude z Ukrajiny, ak sa to stane?

    Aj Európania sú čoraz netrpezlivejší. Poľsko a Slovensko už pozastavili dodávky zbraní na Ukrajinu a Západoeurópania sa pripravujú na ďalšiu studenú zimu bez lacnej ruskej energie na vykurovanie svojich domovov.

    Ukrajina nemôže brať ako samozrejmosť, že odhodlanie Západu bude platiť neobmedzene.

    Tvrdou realitou je, že Rusi sa pravdepodobne neposunú z okupovaných provincií bez amerických a európskych jednotiek na zemi... a to sa ani nestane. Čo sa týka Krymu, západ už dávno v tichosti prijal svoj osud ako ruského územia.

    Dnes však Ukrajina stále drží vysoké karty v ruke. Zelenského zvládnutie vojny a jeho silnejšie väzby s USA a Európou sú dobrým znamením pre budúcu obnovu krajiny. Členstvo v NATO a Európskej únii by poskytlo bezpečnostné záruky a ekonomické prísľuby, ktoré krajina vo svojej krátkej histórii nikdy nemala. Tieto vyhliadky boli pred vojnou prinajlepšom nepravdepodobné.

    Vzdať sa 18 percent svojho územia by bolo pre Ukrajinu horkou pilulkou. Mnohé z týchto území sú však rusky hovoriace s veľkým počtom ruských sympatizantov, ktorí pravdepodobne zostanú bezpečnostnou hrozbou pre Ukrajinu v nasledujúcich rokoch.

    Vojna v Rusku je zo svojej strany veľmi nepopulárna a pre štát je veľmi drahá (v mnohých smeroch). Po dohode si Putin môže pripísať víťazstvo a obrátiť svoju pozornosť inam.

    Pre Ukrajinu môže byť obchodné územie výmenou za svetlú budúcnosť vnímané ako samotné víťazstvo. A tieto provincie ovládané Ruskom sa môžu pridať na svetový zoznam „sporných území“ (Západný breh Jordánu, Kašmír, Cyprus atď.)

    Táto budúcnosť môže byť k dispozícii už dnes, ale mimo stola, keď sa okolnosti zmenia a prezidentské voľby v USA naberú silu.

    Je čas konať.

    Ted Welsh z Nianticu vyučoval medzinárodnú politiku v programe Ollie na UConn-Waterbury a na Norwalk High School.

    2023 októbra 2022, Hartford Courant
    25.10.2023 20:29 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    27.10.2023 01:10 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ahoj, kralyk... mám pre teba článoček
    Čus, jak se daří v Putinově duodenu?

    Článeček číst nebudu, sorryjako, nějak nemam náladu a stejně to bude nejspíš tisícátá pátá iterace na téma "proč musíme Rusku nechat ukrajinské území".

    Leda by se tam uváděla informace, koho Rusko napadne příště, to by mohlo být zajímavý, ale v to nedoufám...

    27eaeff235a2c4206fdefff18d0ca8ad58e9849d4cfd2ce0a07701b7b45948cb
    Darth Phantom avatar 27.10.2023 11:41 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ako sa dalo čakať, ale pripomeňme si, ako si trval na tom

    To víte, soudružko, Putin teď rozpoutal další konflikt v Izraeli, aby odpoutal pozornost od Ukradiny. Už to jako celkem dovedu odhadnout i bez čtení médií. Pokud není v médiích o Ukradině nic (to je právě teď), RF přebírá strategickou iniciativu a přechází do protiofenzivy. Když Ukradina mediálně vítězí na všech frontách při Velké ofenzívě znamená, že dobyli pár vesnic.

    Ono to sice vypadá, že to žebradlo, které si bere v pravidelných intervalech zelený Alzák a pak všem vynadá, že toho bylo málo Ukrajinu nic nestojí, ale opak je pravdou. Jelikož ukradinský dluh nárůstá rychleji, než se rozkrade vojenská a humanitární pomoc, Ukradina je už jen hříčkou v rukách svých věřitelů a protektorů. Ne, že by tomu bylo jinak i předtim, ale teď je to stvrzeno i ekonomicky.

    Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají. Pamatujete si na návštěvu velkého Blondýna Borise Johnsona v počátcích konfliktu? to byl podle mě zlomový okamžik. Blondýn Alzákovi nabulíkoval, že jako první ukradinský vojevůdce dobyje Kreml s pomocí wunderwafe a mnoha praporů Leopardů maršál Dmytro Guderianovič zvítězí v bitvě u Kurska nad posledními zbytky ruských tanků z padesátých let a Alzák pak bude z tribuny na Rudym náměstí kynout defilujícímu SS-batalionu Azov.

    Teď dodavatelé wunderwafe zcela nepřekvapivě couvají, a řek bych že hlavní starostí žebravého Alzáka z Pandora Papers bude to, jak se co nejrychleji uklidil do exilu na Miami. Velký válečný Blondýn se propadl do země, a Alzákovi zbyly už jen iluze..

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    27.10.2023 12:07 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Hele - co je pro Vás menší zlo - to, že si slavná ruská armáda nedokáže poradit se 4x menší zemí které NATO otevřelo pár skladů, nebo že slovutný ochránce slovanů a křesťanských hodnot posílá proti dalším slovanům kadyrovce a celkově kope za islamisty?
    27.10.2023 12:24 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na tom je nejvtipnější že islamisty v Rusku platil Člověk v tísni a Putin se opakovaně vychcal na jejich hroby. Bez ohledu na počet civilních obětí.

    Apropos civilisté:

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-vrazdeni-civilistu-mluvci-hamasu-zahodil-mikroport-a-utekl-z-rozhovoru-40448530

    Přitom odpověď je tak jednoduchá:

    https://www.novinky.cz/clanek/kultura-filmy-serialy-historik-jiri-padevet-vzkaz-masinu-je-naprosto-jednoznacny-zlu-se-neustupuje-40447950

    Zvlášť v kontextu toho, že Izrael za půldruhého týdne povraždil v Gaze víc civilistů, než Rusko na Ukrajině za půldruhého roku. Já to pořád říkám že ti Rusové jsou žabaři.

    Takže si dáme dalšího z mých oblíbenců:

    https://www.youtube.com/watch?v=TU2xKDcXn1g
    27.10.2023 14:06 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    kdy si naposledy udržel vlákno/myšlenku/tělesné tekutiny? 1900 kolik?
    28.10.2023 23:53 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na tom je nejvtipnější že islamisty v Rusku platil Člověk v tísni a Putin se opakovaně vychcal na jejich hroby.
    Opravdu? Já mam spíš takovej dojem, že slavnostně otevřel v Moskvě mešitu pro 10000 věřících společně s Erdoganem a palestinským prezidentem.

    Výroky typu "Islám je nedílná součást duchovního života naší země" nebo "Teroristé z Islámského státu diskreditují významné světové náboženství (...) jejich ideologie je založená na pokřivení Islámu" by běžný český diskutér neomylně přiřadil k nějakým západním woke neomarxistickým ultra-levicovým vítačům apod. ... a ono je to z Putinova projevu :-D
    29.10.2023 21:46 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pokud soudíš podle projevů, nebo spíš útržků z nich...

    Každý sedmý Rus je muslim, nejběžnější jméno novorozence v Německu Mohamed.

    Mezitím v Protektorátu komouš odvádí vovce do otroctví:

    https://echo24.cz/a/HJ8zD/zpravy-svet-eu-ustavni-vybor-ep-odhlasoval-zruseni-pravo-veta-odebrat-dalsi-kompetence
    Darth Phantom avatar 27.10.2023 15:15 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    Momentálně považuji za největší nebezbečí to, že brzy budou čekat na hranicích miliony bubáků a slimáků, a ajatolláhové v bruseli řeší, zda budeš moci chovat papoušky nebo křečka, a zda navýšit podporu Hamásu trojnásobně či dvacetinásobně.

    S podporou islamistů bych to viděl tak zhruba vyrovnaně (Rusko -> Irán, USA -> Saúdská Arábie). Saúdové napěchovaní po zuby americkými zbraněmi v tichosti terorizují mnoho let Jemen a tato válka mediálně vúbec neexistuje. Bude zajímavé, až se do toho vloží Saúdi. Neřekl bych, že přispěchají s americkými zbraněmi na pomoc Izraeli. Nevim, co je pro ně přednější, zda zničit Izrael, nebo Írán, těžko říct.

    Nějaký kadyrovce bych moc neřeřil jednak to jsou tiktokeři, co přijeli natočit video na Ukradinu a celkově je Čečenců pět a půl vzhledem k nějakému celkovému počtu obyvatel.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    27.10.2023 19:30 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    čím to je, že určitá skupina diskutujících neumí odpovědet na celkem jednoduché otázky? Máš pro to nějaké vysvětlení?
    Gréta avatar 27.10.2023 21:14 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    a čim to je, že určitá skupina diskutujicích neumí přečíst celkem jednoduchý vodpovědi?? žeby jakože trpěli ňákou idelologickou selektivní slepotou pokaždý, když se jim strčí přečíst něco co se jim nelíbí a vodporuje to jejich politickejm přesvěčenim?? :D ;D

    27.10.2023 21:37 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tak kdyby ty odpovědi souvisely s otázkou, tak by to šlo - ale já fakt nemůžu za to, že na otázku "kolik je 1+1" odpovídáte "včera pršelo"

    to je váš problém - ne můj
    Glee avatar 28.10.2023 03:20 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tak kdyby ty odpovědi souvisely s otázkou, tak by to šlo - ale já fakt nemůžu za to, že na otázku "kolik je 1+1" odpovídáte "včera pršelo"

    Nechci se vam do toho plest, ale ta otazka nebyla stavena jako 1+1, ale: (vyber bilou * cernou) + (nabozenstvi / sekularita) - (narodnost + atd.) = se pak nediv, ze ta castka taky nesouhlasi...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    28.10.2023 06:33 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    snažil jsem se ten příklad udělat co nejjednodušší, no nic, příště zkusím nějkaký obrázek...
    Glee avatar 28.10.2023 19:13 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Příloha:
    no nic, příště zkusím nějkaký obrázek...

    Muzu nabidnout tento. :-)

    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    28.10.2023 20:50 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Moc složitý….
    Glee avatar 29.10.2023 03:25 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A vi ta vase barikada, ze primeri se vetisnou rezoluje (pro vas odted dezoluje) asap a pak zacina vyjednavani o vsem a vsech? Jo, pizda nedostala asi listek za 200k na Hrad, kdyz tam soustali sjeti vyjednavaci. Myslim tim sjeti z celeho sveta.

    A co na to Eritrejska strana?

    A ten obrazek byl dobrej imho. Nekde jsem to uz videl.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    1.11.2023 11:35 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    28.10.2023 23:32 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Blondýn Alzákovi nabulíkoval, že jako první ukradinský vojevůdce dobyje Kreml s pomocí wunderwafe a mnoha praporů Leopardů maršál Dmytro Guderianovič zvítězí v bitvě u Kurska nad posledními zbytky ruských tanků z padesátých let a Alzák pak bude z tribuny na Rudym náměstí kynout defilujícímu SS-batalionu Azov.
    O údajných ukrajinských plánech útočit na Rusko tady vylkádáš ty i další už snad deset let, nikdy z toho nebylo nic než divoké teorie, no a nakonec na Moskvu vytáhli Puťkovi vlastní žoldáci :-D
    26.10.2023 19:08 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    27.10.2023 12:26 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    V dnešní oficiální izraelské terminologii je to "sebenenávidící Žid".
    Gréta avatar 27.10.2023 21:06 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸

    nicmeně nejde tvrdit, žeby agrese nebyla nevyprovokovaná, neřiká se to tak vo utoku hamásu?? :P :P

    btw se všimni že to tenkrát věčina židů vodsoudila, zatimco dneska věčina muslimů terroristickej útok na izrael schvaluje nebo rovnou voslavuje :D

    Glee avatar 28.10.2023 03:14 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    nicmeně nejde tvrdit, žeby agrese nebyla nevyprovokovaná, neřiká se to tak vo utoku hamásu?? :P :P
    Preeesne! Byla-nebyla, vyprovokovana timhle nebo tamtim. Dulezity je spravny narrrrrrativ od Vrrrrabla.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Glee avatar 28.10.2023 03:48 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Bah, ztraceno v prekladu. Na sidlaku nebo vesnici by si to frajerka nedovolila. Protoze by ji tam nepokousali semitolimaci, ale ledni medvedi.

    Ale nevedel jsem ze CNN je uz teda Al Jazeera... Ale Svedsko no. Nebo uz ne?
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    1.11.2023 11:21 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak podle novějších informací se jednalo o místního "Palivce" rozhořčeného blízkým bordelem, a situaci začal eskalovat ten Žid, který mu z hospody chtěl udělat Gazu. Takhle to dopadá, když se dva nechtějí domluvit.

    A malá ukázka české žumpálistiky:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-protizidovsky-citat-na-obchode-s-kebabem-v-koranu-to-neni-rika-islamolog-239087

    Na snímcích jsou "nenávistné" plakáty, kde je psáno "Židé" s velkým Ž. Naproti tomu v článku je jejich přepis, kde jsou všechna ž malá. Tak si říkám kdo z nich ty Židy nenávidí víc, jestli přivandrovalý muslimák nebo nájemný presstitut Gavriněv, potomek přivandrovalých bílých kozáků pořádajících na Ukrajině protižidovské pogromy :-D
    Glee avatar 2.11.2023 03:39 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak podle novějších informací se jednalo o místního "Palivce" rozhořčeného blízkým bordelem, a situaci začal eskalovat ten Žid, který mu z hospody chtěl udělat Gazu.
    Takto ne pls, vzdyt Palivce neni treba presvedcovat.

    Gavriněv

    noted:

    Vojtěch Gavriněv reportér

    Začínal jako elév domácí rubriky, nejčastěji se věnoval životnímu prostředí nebo dopravě.

    Na jaře 2022 se přesunul do investigativního oddělení Seznam Zpráv.

    elév - Kdyby meli prokleti basnici tehda moznost shlednout dnesni scifi flicky za poslednich - rekneme - 8 let, tak dneska uz bychom bojovali s Goau'l-dama.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    2.11.2023 11:20 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Glee avatar 3.11.2023 03:12 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Protiizraelská propaganda ;-)

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-po-male-rose-zbylo-jen-pyzamo-bomba-zabila-sest-deti-v-jedinem-dome-239188
    Simte, netvar se, ze nevis, ze Globalni Sever nema ten luxus odpustit si vyssi zivotni uroven*. :-)

    Ale to je fuk:

    19:26

    DIPLOMACIE

    Německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková dnes vyzvala k zásadní reformě fungování Evropské unie, která je podle ní podmínkou přijetí Ukrajiny a dalších zemí. Unie by podle ní měla opustit jednomyslné rozhodování či přeorganizovat Evropskou komisi, v níž by každý stát nemusel mít svého komisaře. Informovala o tom agentura Reuters a bruselský web Politico. S omezením jednomyslnosti dlouhodobě nesouhlasí řada zvláště menších členských zemí.
    A tohle je vazny problem, pro eurohujery jako ja. Zatim se to maskuje pokusy Rakusana s Fialou delat divadylko na dezolaty, ze budou teda presnejsi a prisnejsi (vcera a dneska).

    * Tato veta se utvruzje v tom, ze toto je lokalni konflikt, kam nastesti neni treba dodavat zbrane.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    3.11.2023 11:00 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-politalk-rakusan-z-milionoveho-padaku-exreditele-ceske-posty-jsem-byl-nestastny-a-sifrovany-telefon-vam-klidne-ukazu-40449147

    Ukáže také kdo vyhazuje jeho "kámoše" z okna? Tohle byl už čtvrtý, za chvilku mu ty telefony nebude mít kdo dávat :-D
    Blaazen avatar 4.11.2023 02:47 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    S tím šifrovaným telefonem to nechápu. Právo na soukromí nám garantuje listina základních práv a svobod a ústava a šifrování je jen technický způsob jak si soukromí zajistit, stejně jako záclony, žaluzie, nebo zámek na dveřích. Čekal bych, že po skandálu s odposloucháváním Merkelové budou politici takové telefony používat standartně, tak proč byl kolem toho ten shitstorm?
    Glee avatar 4.11.2023 03:37 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    S tím šifrovaným telefonem to nechápu. Právo na soukromí nám garantuje listina základních práv a svobod a ústava a šifrování je jen technický způsob jak si soukromí zajistit, stejně jako záclony, žaluzie, nebo zámek na dveřích. Čekal bych, že po skandálu s odposloucháváním Merkelové budou politici takové telefony používat standartně, tak proč byl kolem toho ten shitstorm?

    Protoze mozna nekdo z novodobych GENu spatne prelozil "vysliac Signalu"? :-)

    standartně

    To je taky mozny fakt. Ale barvicky zustanou, yay! :-D
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Blaazen avatar 4.11.2023 17:35 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jo, správně je "standardně", ale mohlo by tam být i "povinně".
    Glee avatar 5.11.2023 04:16 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ale mohlo by tam být i "povinně".

    Souhlas. Ten spravny nam bude "navrhnut". Bez prava veta vstupu UA do vyrivky...

    Sorry, budu rad kdyz mi nekdo vysvetli, co ta sifrovacka vlastne byla zac, bez prstejcku, pac tohle je hmyzi politika. Pls pass! :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    4.11.2023 07:41 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No, pokud je to privátní telefon značky Dozimetr a pod jedničkou měl Redla, tak bych to jako problém docela chápal. Zvlášť že "šifrované" jsou všechny mobily, ne?

    Mimochodem, četl jsi tu letošní zprávu vojenského zpravodajství? Podotýkám vojenského, ne těch vylízaných čučkařů od Koudelky, to už dávno není dobrý oddíl. Doporučuji tu část o dezinformacích.
    Glee avatar 5.11.2023 04:09 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Podotýkám vojenského, ne těch vylízaných čučkařů od Koudelky, to už dávno není dobrý oddíl. Doporučuji tu část o dezinformacích.

    Put up, pls! :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    5.11.2023 08:53 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    7.11.2023 00:32 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak si tak pročítám večerní zprávy, a co říkáš na úspěchy protektorátní zahraniční poblitiky?

    Nejdřív vyfakovali Saudi Síkelu i s tou izraelskou vlajkou do které se balil, a teď Nigérie vyslala jasný signál politrukovi Fialenkovi, že pro něj "nemají vhodný program". Tedy spíš že si ten blb má zajet do rajchu na další levný nákup.

    https://www.novinky.cz/clanek/stalo-se-navsteva-premiera-fialy-v-nigerii-byla-na-posledni-chvili-zrusena-40449811

    Takže ropa stop, plyn stop, uran stop :-D

    Jako ne že bych byl nějaký fanda hitlermarketů, vyhýbám se jim stejně důsledně jako mešitám, ale než začal 3.14čovat o vyšších cenách pro lůzu v kolonii než má říšský übermensch, měl si zopakovat matematiku základní školy:

    https://www.fintag.cz/2022/07/29/cesko-ma-nejvyssi-dan-na-potraviny-v-evrope/
    Glee avatar 7.11.2023 02:03 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Dik za ty odkazy vyse.

    a teď Nigérie vyslala jasný signál politrukovi Fialenkovi, že pro něj "nemají vhodný program".

    Jeden z top comments na idnesu si v diskuzi bohuzel spletlo Nigerii a Nizheeeeer.

    Takže ropa stop, plyn stop, uran stop :-D
    Tak zly to nebude. Ale taky se rika, ze za energokrizi muze valka. Porad dokola.

    Jako ne že bych byl nějaký fanda hitlermarketů, vyhýbám se jim stejně důsledně jako mešitám, ale než začal 3.14čovat o vyšších cenách pro lůzu v kolonii než má říšský übermensch, měl si

    Pane, takto varena mrkev je na muj vkus prilis ostra..

    No a jaktoze zde nepadl vcera ten Bibiho Atomedvidek? Dokonce i CT musela (po svym). :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 07:09 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jo ty myslíš tohle?

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-jaderny-utok-na-gazu-je-to-moznost-prohlasil-izraelsky-ministr-40449636

    No tak to by samozřejmě bylo přiznání že Izrael má jaderné zbraně, přestože pořád tvrdí že je nemá, přestože všichni víme že je má.

    Takže jak jsem tady psal hned když to začalo, konečně můžou v textilní továrně v Dimoně rozbalit ty štočky látky z plutonia a pořádně to rozsvítit :-D

    Ostrá mrkev, tupý premiér. Vždyť mu zkrachovala i ta jeho soukromá vysoká škola, dotovaná státem. Ale chtít sedlácké počty od politruka...

    I když ta jeho katolická nadace ještě nezkrachovala, na tu už dostal od eráru skoro sto milionů. Asi kostelní blábolení víc sype.
    Glee avatar 8.11.2023 03:02 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jo ty myslíš tohle?

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-jaderny-utok-na-gazu-je-to-moznost-prohlasil-izraelsky-ministr-40449636

    Tomáš Král

    Před 2 dny

    Ministr národního dědictví chce hodit na civilisty atomovku. To by bylo hodně smutné dědictví.

    No tak to by samozřejmě bylo přiznání že Izrael má jaderné zbraně

    Sice jo, ale taky ne. Tr. Ohio uz byla na ceste, no a az by ji trefila zbloudila polska vybetonovana raketa Igy Swiatekove s namalovanou Cernochovou na pridi, tak by se stejne jelo dal to same. Na vse je jeste casu dost... :-D

    Ostrá mrkev, tupý premiér.

    Dej tomu cas do voleb*. Nebud hned Majdanska labut. :-)

    I když ta jeho katolická nadace ještě nezkrachovala, na tu už dostal od eráru skoro sto milionů. Asi kostelní blábolení víc sype.

    Tohle hlida Cemper, Prochazkova, nebo Rakusan?

    * Ja si teda nemam ted z ceho vybrat, same odporne pokrmy na menucku...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    8.11.2023 07:58 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Volby daleko, koryta blízko.

    Nojo, ten výběr fakt není nic moc. Buďto SPOLU proti Burešovi, nebo alternativa. Což je Rajchl, Okamura, KSČM má Konečnou.

    Tak snad abys založil vlastní stranu, protože volit fakt není co :-D
    8.11.2023 09:09 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nestěžuj si, ty to budeš u voleb jednoduchý - prostě to hodíš nějaké proruské straně. Mupy mup, ne?

    My co jsme volili některou z vládních stran to budem mít podstatně složitější - vláda se moc nepředvedla, alternativa neexistuje.
    8.11.2023 09:49 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Co sis zvolil, to máš. Zamyslel ses předtím?

    Spíš ne, protože ti co tohle předpovídali jsou pro tebe proruští dezinformátoři, dezoláti a chcimírové. Takhle pěkně je liberální fašisté onálepkovali.
    8.11.2023 10:08 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zamyslel ses předtím?
    Jistě, však ono to nevypadalo moc dobře už kolem těch voleb. Řešil jsem to srandovním způsobem, psal jsem tady o tom. Ale moc se na tom stejně vymyslet nedalo.
    Spíš ne, protože ti co tohle předpovídali jsou pro tebe proruští dezinformátoři, dezoláti a chcimírové.
    No to část z nich jsou :)

    Kromě chcimírů, to sis spletl časové souvislosti, to tehdy ještě nebylo. S tím přišel Kreml až když přestal na Ukrajině postupovat, pak se Kreml přeorientoval na udržení dobytých území.
    1.11.2023 07:35 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak se zdejší propal křídlo tváří na to, že podporují tohle?
    1.11.2023 09:14 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Glee avatar 2.11.2023 04:11 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak se zdejší propal křídlo...
    Jeee, takze jsi nekecal, ze mas dva imaginarni kamose!

    tváří na to, že podporují tohle?

    Smeji zasahovat v nasi dimenzi ABC? Trebas, ja nevim, tukat do klavesnice? (SG tm) :-)

    No a k Marriottu otazky - tuhle asi nekdo brzo smazne jako Duginovou. Socpat dav se bude radovat a presvedci i pacifist vetsinu, ktera teda nejak odevzda unavene listek do urny a bude doufat, ze jeho listek ho nebude dohanet k silenstvi, jako jeho deti a manzelka. Nic novyho..
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    2.11.2023 07:39 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ty jo, ta zimní Okena se letos povedla viď?
    Glee avatar 3.11.2023 02:46 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ty jo, ta zimní Okena se letos povedla viď?

    Cece to nevim zatim, ale jestli to dokaze vytvorit dva imaginarce, tak pockam na tretiho a uvidim!

    A rodina upe v poho, dik za optani. :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    3.11.2023 08:01 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A rodina upe v poho, dik za optanI
    Hele - technická - na to se nikdo neptal. Všiml sis?
    Glee avatar 5.11.2023 04:08 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    optanI

    Indeed. Diky za optimalizaci. :-)
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    6.11.2023 13:51 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Glee avatar 7.11.2023 02:08 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-palestinku-ktera-hrozila-horsimi-utoky-nez-hitler-zatkli-izraelsti-vojaci-40449726
    Nejsou hloupi, aby se zbavili zolika, zvlast ted, ze.

    Pokud ji teda nekdo nedoruci v narozeninove krabici zabalanej a vostrej granat.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 07:11 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Však zavřená už byla, za to že zfackovala izraelského okupanta, takže je to teroristka recidivistka.
    7.11.2023 08:17 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Příloha:
    Jo mimochodem, než dáš "skleničku ve tvaru granátu" na hraní třináctiletému klukovi, podívej se pořádně jaký je to vzor. A pak si dáme tu o Červené banderce ;-)
    Glee avatar 8.11.2023 02:40 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A pak si dáme tu o Červené banderce ;-)

    Ta fotecka se dostala i do mainstream zprav dneska vecer v prajmtajmu! A odkaz rikal, ze to je Pravda...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    8.11.2023 07:48 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Oni si vůbec rozdávají zajímavé dárky, vzpomeň jak to bylo tuhle Polsku - a to nebyl jenom nějaký asistent ale rovnou generál :-D

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-na-velitelstvi-polske-policie-vybuchl-dar-z-ukrajiny-40417599

    Lassard hadr.
    4.11.2023 16:03 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Malý náhled:

    ...
    Izraelský server Times of Israel tento týden informoval o desítkách videí a fotografií, které se v posledních dnech objevily na sociálních sítích. Izraelští vojáci na nich ponižují a bijí palestinské dělníky a vesničany, kteří jsou spoutaní a mají zavázané oči.

    Na jednom z videí se natočili při ponižování sedmi palestinských dělníků, kteří ilegálně vstoupili do Izraele nedaleko Hebronu. Video zachycuje, jak izraelský voják šlape na hlavu svázaného muže, zatímco druhý voják na něj míří puškou. Dělníci jsou svlečení do půli těla, jednoho z nich vojáci takto vláčeli po zemi, další dostane na videu kopanec do břicha.

    „Podobné věci se děly už před masakrem Hamásu, teď jsou ale pod pláštíkem války v Gaze pogromy a zvěrstva ze strany (židovských) osadníků a ponižování vojáky takřka na denní bázi,“ řekl v rozhovoru pro Seznam Zprávy Ofer Cassif, poslanec opoziční levicové koalice Hadaš. „Tato vláda není jen fašistická, ale skládá se z rasistů, kteří věří rasové teorii o nadřazenosti Židů,“ nebral si příliš servítky.
    ...
    „Eskalace násilí je páchána paramilitárními silami osadníků, kteří používají jasně teroristické taktiky, v tandemu nebo pod dohledem armády, policie a dalších bezpečnostních složek,“ píše se v dopise.

    „Například v noci na 28. října osadníci převlečení za izraelské vojáky podnikli nájezd na vesnici Susia ležící v kopcích na jih od Hebronu. Vcházeli do domů, napadali ženy a děti a dávali jim ultimátum: Vykliďte domy do 24 hodin, nebo se vrátíme a zabijeme vás,“ pokračuje dopis líčením incidentu, který donutil odejít obyvatele hned devíti palestinských komunit.

    „U vyháněných Palestinců se mluví o malých pasteveckých komunitách, za posledních pár měsíců ale jde o plochu dvakrát větší než Tel Aviv,“ vysvětluje poslanec.

    Na zahraniční ambasády se Cassif obrátil až poté, kdy stejný dopis opakovaně posílal ministru obrany Joavu Gallantovi. Odpovědi se ale nedočkal. O současné vládě Benjamina Netanjahua, která je označována za nejpravicovější v historii, nemá iluze: „Sedí v ní lidé, jako je ministr pro veřejnou bezpečnost (Itamar) Ben Gvir, obdivovatel masového vraha Barucha Goldsteina, a člověk, který se podílel na podněcování k násilí, jež vedlo k vraždě premiéra Jicchaka Rabina. Ben Gvir byl také několikrát odsouzený za podporu terorismu,“ připomíná.

    Ministr financí Becalel Smotrič byl pak při stahování z Gazy v roce 2005 zadržen při cestě k teroristickému útoku. Kvůli účasti těchto extremistů se ještě Netanjahu nedočkal pozvání do Bílého domu. „Přítomnost těchto lidí ve vládě znamená zelenou pro nejhorší osadnické pogromy na okupovaných územích,“ míní židovský opozičník Cassif.
    ...

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-netanjahu-bud-zesilel-nebo-chce-pozar-i-na-zapadnim-brehu-rika-poslanec-239312

    Tak si počtěte a hlavně se netvařte moc překvapeně.
    Glee avatar 5.11.2023 03:23 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pozor, chystáte se komentovat 21 dní dní starou diskusi.

    Dejve, to ti vyprsi brzy mesicni karticka v matrice?? :-D (sem zahlid koment vedle)

    Malý náhled: & The Gang

    Tuhle Rubikovku nerozlozim, pac jsem unaven mytim oken. Ale chapu-li dobre, takze tobe rikaj, ze jses komous, stejne jako Davidovi, jen na zaklade otazky MEA?

    Or is it staged, or was it Hector?
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    5.11.2023 08:37 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pěkné videjko, jestlipak taková ukazují v televizních hovnovinách? Vypadá to úplně stejně jako tenkrát u toho muzea, jak ze sebe Popelka opět dělal vola.

    Ono je to celé dost chucpe, když se izraelská policie chová jako gestapo, izraelští osadníci jako henleinovci, izraelská armáda jako SS a izraelský premiér jako Hitler, tak není divu že Židům malují na dveře hákové kříže:

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-lyonu-pobodal-utocnik-zidovskou-zenu-a-na-dvere-nastrikal-hakovy-kriz-40449623

    Jenže to jako obvykle odserou ti co se toho neúčastní a třeba s těmi zločiny ani nesouhlasí, tak jako ti "sebenenávidící Židé" ve tvém videu. Ale jak pravil jistý francouzský generál s velikým klobanem: "Ulice a soudce lynč se o to postarají." A Němci z Francie radši utekli sami. Historie se prostě opakuje.

    Hele, poník se v průběhu let odkopal už víckrát, včetně téhle diskuze, takže tu všichni dobře vědí že to je proruský antisemitský dezolát, a že (podle místních náckomilů a elfa Nevečeřala) zasluhuje naložit do dobytčáku a odvézt do Ruska k Putinovi, který ho platí. Víš jak to je:
    Chlápek vypráví:

    Vidíš ten sad? Ten jsem vysázel celý já. A nikdo neřekne - to je ten co vysázel sad.

    Vidíš ten dům? Ten jsem postavil celý já. A nikdo neřekne - to je ten co postavil dům.

    A vidíš ten most? Tak ten jsem také postavil já. A nikdo neřekne - to je ten co postavil most.

    Ale jednou ošukáš kozu...
    Stačí když jednou neha[j|v]luješ s fašisty v jedné lajně, a máš to doživotně. Historie se prostě opakuje.

    Jenže protože je pokaždé jiná a pořád stejná, tak se může v budoucnu stát, že přijde nějaký muslimský Churchill, a proběhne odsun Židů z okupované Palestiny. Jako trest za jejich pýchu. No a to už přece také známe.

    Mimochodem, tuhle mi Eso Rimmer poslal nějaké fotky z nedávné budoucnosti, tak tomu dáme ještě pár dní a uvidíme jako hodně je Gaza alternativní vesmír A jestli proruská dezinformátorka Sophie Schollová lhala. ;-)
    Glee avatar 7.11.2023 04:11 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ono je to celé dost chucpe, když se izraelská policie chová jako gestapo, izraelští osadníci jako henleinovci, izraelská armáda jako SS a izraelský premiér jako Hitler

    Ale my mame pitnou vodu!

    Jenže to jako obvykle odserou ti co se toho neúčastní

    Na tohle se najimaji Jemenci, a statisice dalsich komparzistu.

    Mimochodem, tuhle mi Eso Rimmer poslal nějaké fotky z nedávné budoucnosti

    Tak toho svyho useless kamose z BSG poslechni, a uvidis, ze to bude terbas tohle.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 07:00 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    terbas tohle
    To je ze Sabry nebo ze Šatíly? ;-)
    Glee avatar 8.11.2023 02:36 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To je ze Sabry nebo ze Šatíly? ;-)

    Spravne! Z Planet Earthxpress!
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    8.11.2023 09:50 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Glee avatar 7.11.2023 04:27 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Sophie Schollová
    Jo, a ten VIP klub myslitelu na iDnes/Seznamce by vsak rekl "neco jako ti masini woe!". Ugh..

    V mladi jsem o ni slysel a total zapomnel, dik woe. Os Tudorovic (Kost Serialova, haha) tvl..
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 07:32 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ti Mašíni, kteří zahájili svůj protikomunistický odboj vyloupením poděbradského muzea v roce 1946, aby měli na motorku a mohli balit holky? No fuckticky.

    Ono je dobré si poslechnout někoho kdo je osobně znal, protože tak se člověk dozví zajímavé věci, podobně jako před pár lety o Palachovi od jeho spolužáka:

    https://www.novinky.cz/clanek/historie-nevlastni-syn-popraveneho-stryce-masinu-s-jejich-vyznamenanim-bych-se-neztotoznil-40448275

    Jako to že se prostříleli přes hranici beru, jinak to nešlo a podívej se co se dnes děje na jiných hranicích, třeba polsko-běloruské. I tam se překonávají ploty a prchá do zemí zaslíbených. Ale to předtím z nich jednou provždy udělalo loupežné vrahy, a nebylo to jenom to málo co se dnes zveřejňuje.

    Kdybys někde narazil na knížku "Bartolomějská ulice" od Rudolfa Kalčíka, přečti si jí. Ona to tenkrát nebyla zdaleka taková romantika jako v Králi Šumavy, vraždilo se i pro pár šatních lístků a Divoká země byla víc v Praze než na hranicích.
    Glee avatar 8.11.2023 02:34 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale to předtím z nich jednou provždy udělalo loupežné vrahy, a nebylo to jenom to málo co se dnes zveřejňuje.

    .
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 08:19 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Měl bych jeden dotaz - má zdejší “antifa” oddíl nějaké řešení třeba pro Ukrajinu a Izrael, nebo se jim ten stav tam hodí, aby mohli nekonečným whataboutem omlouvat jimi podporované zlo?

    Co by podle nich měla ua a iz dělat?
    7.11.2023 12:29 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo chce válku, dodává zbraně.
    7.11.2023 14:34 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdo chce válku, dodává zbraně.
    Myslíš třeba tohle, tohle nebo tohle?

    Néé, to nééé, že... :)
    7.11.2023 16:20 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    7.11.2023 16:57 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a hele - máš pocit, že to je proti vůli tchaj-wanu, nebo ten tchaj-wan dělá co může aby ty zbraně od usa dostal a ještě k tomu se snaží své rodinné stříbro (tsmc) dostat alespoň částečne na USA území?

    a napadá tě, proč to ten tchaj-wan dělá?
    7.11.2023 17:21 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na to se zeptej spíš průměrného taiwanského dezoláta.

    A potom znovu, až USA vybombardují TSMC deset metrů hluboko.
    7.11.2023 17:34 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A potom znovu, až USA vybombardují TSMC deset metrů hluboko
    jediný důvod proč by to usa udělaly znáš moc dobře a taky moc dobře víš, že by to pravděpodobně bylo na žádost tchaj-wanu (a samozřejmě až po té, co se klíčoví tchai-wanci včetně rodin a blízkých a klíčová data přesunou do texasu)...
    7.11.2023 18:22 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A že se právě ti klíčoví "tchai-wanci" tuhle dost divili a ohrazovali právě proti tomuhle návrhu :-D

    Proto se máš ptát dezolátů.
    7.11.2023 18:29 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a tak se divili a tak se ohrazovali až se dodivili a doohrazovali až do arizony a aby se nemuseli divit za chvíli znova, tak tam postavili rovnou dvě fabriky viď? a pro sichr rovnou N3 a N4 technologie viď?
    Glee avatar 8.11.2023 03:51 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    jediný důvod proč by to usa udělaly znáš moc dobře a taky moc dobře víš
    A ty taky. Ruty Shruti Arizona, Texas! :-D
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    7.11.2023 19:40 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Na to se zeptej spíš průměrného taiwanského dezoláta.
    Ok, a co mají podle tebe dělat Tchajwanci?
    8.11.2023 07:53 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zeptal ses jich co chtějí oni? Ale ne jejich papalášů jako je náš politruk Fialenko, obyčejných lidí.
    8.11.2023 09:14 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No a co teda podle tebe chtějí obyčejní lidé?
    8.11.2023 09:51 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Pro se ptáš mě. Zeptej se jich.
    8.11.2023 10:24 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Aha, takže ty žádné informace nedodáš, a když je dodám já, tak se podíváš, jestli říkaj to, co chceš, aby říkaly, a když ne, tak je označíš za falešné.

    "Uvidíš víc."
    8.11.2023 14:03 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To víš, každý cikán hádá podle své kobyly. Mojí kobyle nevěříš. Podle jaké kobyly hádá tvůj cikán?
    9.11.2023 12:11 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak tys především neukázal kobylu vůbec žádnou.

    Asi nemá smysl prodlužovat utrpení (dotazování Radovana), protože odpověď prostě nemáš. Strašně moc si stěžuješ na naší vládu, ale vlastně jí jsi dost podobnej - oni měli program anti-Babiš a vypadá to, že jinak nic moc. Ty máš program anti-USA a jinak vlastně dohromady taky nic nevíš.

    Dodávky zbraní USA na Tajwanu jsou strašně moc špatně, ale co maj tedy Tajwanci dělat? "Nevím, mně se neptejte, zeptejte se Tajwanců, ale jenom těch správných, což neřeknu, kdo je, nevím, cikáni, kobyly, nevím, neřeknu, neodpovím, já tu jsem jenom abych rozmatlával USA, na jiné věci se mě prosím neptejte..." -- Radovan, ca 2023, colorized.
    9.11.2023 12:57 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Já: "Ale ne jejich papalášů jako je náš politruk Fialenko, obyčejných lidí."

    Ty: "ale jenom těch správných, což neřeknu, kdo je,"

    Takže si jdi pokecat na taiwanské políčko s tamními dezoláty a chcimíry, prostě s lůzou která je ti odporná a jejíž názor tě nezajímá, protože je odlišný od tvého.
    9.11.2023 14:16 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Takže si jdi pokecat na taiwanské políčko s tamními dezoláty a chcimíry, prostě s lůzou která je ti odporná a jejíž názor tě nezajímá, protože je odlišný od tvého.
    No to právě nevim, kdo jako má být, a tys to nijak blíže nespecifikoval. "Tam někde na políčku jsou nějací chcimíři, tak s těmi si běž popovídat." - to je teda fakt informace.

    Odporní jsou mi lidi, kteří propagují rozšiřování Ruska - klidně metodou masivní vojenské invaze - a vydávají to za "mír".
    9.11.2023 18:16 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a vydávají to za "mír".

    to je jen klasická překladatelská bota - to co je přeložené jako "mír" je ve skutečnosti mir (мир) - pak to začne i dávat smysl
    Glee avatar 11.11.2023 04:43 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    to je jen klasická překladatelská bota

    Ale ne. To znamena prece podoboji.

    Ale Rusove snad cilej na kterou Evropu, ze jako je ta.... Tak aby Westinghouse koupil MTV - kdyz to srhnu po staru.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Jendа avatar 7.11.2023 23:08 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nemáš nějakou knížku či jiné zdroje o TSMC? Hrozně by mě zajímal popis toho, jak malá země s nic moc podmínkama dokázala za 20 let vybudovat takový zázrak. Byl to jeden génius? Systematicky nadprůměrně dobré rozhodování? Co by se muselo stát, abychom podobné světové hi-tech centrum (ne čipů, ale nějaké jiné technologie) vzniklo v ČR?
    Glee avatar 8.11.2023 04:02 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nemáš nějakou knížku či jiné zdroje o TSMC? Hrozně by mě zajímal popis toho, jak malá země s nic moc podmínkama dokázala za 20 let vybudovat takový zázrak. Byl to jeden génius? Systematicky nadprůměrně dobré rozhodování? Co by se muselo stát, abychom podobné světové hi-tech centrum (ne čipů, ale nějaké jiné technologie) vzniklo v ČR?

    .
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    8.11.2023 06:50 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    ne, ale podle wiki vznikli 1987 - takže ne 20, ale 36 let - to jsou skoro 2 generace a začali v dobré době

    co by se muselo stát u nás? nevím :-/
    8.11.2023 08:20 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Co by se muselo stát...
    Vládnou na Taiwanu politruci a fanatici? Ale o tom jsi měl přemýšlet před volbami, teď už je pozdě. Demokracii máš jenom dva dny za čtyři roky. A má to být jen jeden den.

    Ale k věci. Byl jsem v létě na exkurzi v Rožnově, hezky jsme si tam popovídali, znáš to tam? Bývala tam za komančů fabrika, do které z jedné strany vjela Tatra s pískem a ze druhé vyjížděly krabice s čipy. Ty čipy kupovaly západní firmy, protože měly měly lepší parametry než jejich západní vzory, které obrousili a okopírovali. A opravili v nich chyby.

    Pak estébák Šmíd udělal revoluci, nastolila se demokratůra a k moci přišli "ekonomičtí experti". Výsledek vidíš sám. Takže co s tím uděláš konkrétně ty?
    8.11.2023 10:15 hefo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    protože měly měly lepší parametry než jejich západní vzory, které obrousili a okopírovali
    Ja som to síce na bratislavskej elektrofakulte počul od starých pardálov opačne, ale nenechajme pravdu rušiť pekný príbeh...
    8.11.2023 10:54 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No tak třeba MAA661 kupovali, protože byl lepší. A MDA4290 nekupovali, protože byl horší. Ona ta pravda není zase tak jednobarevná.

    To pamatuješ ten vtip, že gramofony Tesla mají vyvážet do Japonska? Prý z nich budou dělat kolotoče do loutkových divadel :-D

    V reálu je dovážel třeba Philips, jen šasi, a montoval do svých krabic, protože tak levně a kvalitně to sami vyrobit nedokázali. A tady se prodával ten zbytek.

    Hele, a nechceš historky těch pardálů sepsat? Ono když posloucháš tyhle školní pamětníky, tak sice občas tvrdí blbosti, ale celkově to za poslechnutí stojí vždycky, i za zaznamenání.
    8.11.2023 11:00 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tak hele - já třeba zažil na střední sesíťované pmd 85 (tuším), viděl jsem na vlastní oči simulátor fyziky na iq151 a vedle toho ve stejném čase učebnu na macu a jednoznačně tam ta podobnost byla vidět - ten rozdíl byl jen nějakých 1572-1623 generaci, ale podobnost tam rozhodně byla!!!
    8.11.2023 14:05 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jestli ten IQ151 simuloval elektrický přímotop, tak tam podobnost byla stoprocentní :-D
    7.11.2023 18:26 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Spíš tohle
    Myslel jsem si to :-D

    Podporovat válku vadí - ale jen u někoho.
    8.11.2023 07:50 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak u někoho? Všechny tři tyhle války podporují USA!

    Máš dvě oči, nauč se dívat i z druhé strany. Uvidíš víc.
    8.11.2023 09:13 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Jak u někoho? Všechny tři tyhle války podporují USA!
    Aha, tak mi pověz něco o veřejném mínění o invazi na UA v Rusku. Opravdu ti přijde, že to nepodporují?
    Máš dvě oči, nauč se dívat i z druhé strany. Uvidíš víc.
    A co přesně bych viděl víc? Část toho, co píšeš, je kremelská propaganda, část je legitimní kritika USA. Ani jedno z toho nepřínáší žádné nové informace. Už jsem ti několikrát ukazoval, že ty tvoje "šokující" odhalení válečných zločinů USA jsou běžně dostupné v mainstreamu, na Wikipedii atd. No a jakmile diskuse není o válečných zločinech USA nebo Banderovcích, tak pro změnu vůbec nejsi schopen se zapojit, takže tam nějaké "uvidíš víc" asi také těžko nastane...
    8.11.2023 09:55 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A co ty zaručeně pravdivé články v mainstreamu o tom jak běžní Rusové tu válku nepodporují a chce jí jen Putin?

    Problém je, že ta kremelská propaganda šíří legitimní kritiku USA.

    No a druhá strana cenzuruje informace o notebooku Huntera Bidena a prohlašuje pravdivé zprávy za lži.
    8.11.2023 10:21 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A co ty zaručeně pravdivé články v mainstreamu o tom jak běžní Rusové tu válku nepodporují a chce jí jen Putin?
    Jaké články? Odkaz?
    Problém je, že ta kremelská propaganda šíří legitimní kritiku USA.
    Kremelská propaganda šíří cokoli, co je výhodné pro Kreml. Na kritiku USA nepotřebuješ propagandu Kremlu.
    No a druhá strana cenzuruje informace
    Což je možné kritizovat i bez podpory odtrhávání území sousedů Ruska a připojování tohoto území k Rusku každých ~10 let.
    7.11.2023 15:36 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Takže Hamas který tlačí zbraně svým teroristům na útok v Izraeli a Rusko které dělá co může aby dodalo zbraně svým státním teroristům které poslalo na Ukrajinu?

    Nebo se ti zase nelíbí otázka ale nedokážeš si pomoc a musíš zase plácnout nějakou píčovinu?
    7.11.2023 15:39 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ale vraťme se k otázce:
    Co by měla podle vás ua a iz dělat?
    7.11.2023 16:30 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Po tom co dělali místním na okupovaných územích - Rusům a Palestincům - už nemusí dělat nic.

    Kdyby ses zeptal co dělat měli, tak dodržovat mezinárodní právo, ne je terorizovat.
    7.11.2023 16:41 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    tohle si nech svým souvěrcům k braníkovým seancím...

    - o tom mega terorizování ru na ua už ti to tady vyvrátil i pimp a o tom kdo (girkin) tam byl kým (ruskem) vyslaný ten bordel podněcovat víš sám moc dobře a o tom kolikrát mohli mít pa pokoj kdyby nesloužili jako užiteční idioti zbytku okolního arabského světa ví už i taky i ten nejposlednější student ff...

    ale aby si měl klid - nikdo soudný si nemyslí, že ua jsou bez chyby, ale kdo to posral je (pro tebe bohužel) jasný...

    7.11.2023 17:30 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    "Brafó, Morawetz!" - vzkazuje ti Goebbels :-D

    A víš že zrovna dnes jsem tu zmiňoval jednoho studenta FF? Trénoval střelbu z pistole, vyráběl výbušniny, cvičil se ve snášení bolesti při mučení... Palach se ten terorista jmenoval.

    Pokoj by mohli mít leda kdyby z té Palestiny konečně vypadli, jak chce Izrael, třeba do Evropy. Takže jich Česká republika v rámci povinné solidarity přijme prvních 30000 hned příští rok, jak bylo nařízeno z Brusele.
    7.11.2023 18:17 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A víš že zrovna dnes jsem tu zmiňoval jednoho studenta FF? Trénoval střelbu z pistole, vyráběl výbušniny, cvičil se ve snášení bolesti při mučení... Palach se ten terorista jmenoval.
    ano, mimo mísu jsi už tady toho naplácal fakt dost

    Pokoj by mohli mít leda kdyby z té Palestiny konečně vypadli, jak chce Izrael, třeba do Evropy
    Před 70 lety Arabové odmítli plán na vznik Izraele a Palestiny, důležitou roli sehrálo Československo

    ty jsi fakt složitej - kdyby jsi byl puzzle, tak komplet celý máš dva dílky a to ještě různobarevné (muj typ - pravý dílek by byl hnědý a levý rudý)
    7.11.2023 18:24 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Beneš takový dost podobný návrh neodmítl.
    7.11.2023 18:41 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    …ano, mimo mísu jsi už tady toho naplácal fakt dost…
    7.11.2023 19:43 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Kdyby ses zeptal co dělat měli, tak dodržovat mezinárodní právo, ne je terorizovat.
    Měli prostě nechat Rusko, aby jim odseparovalo Donbas?

    Nebo měli rovnou ještě dříve nechat Janukoviče, aby jim nechal se země udělat druhý Bělorusko (které Rusko v téhle chvíli snad už ani nepovažuje za samostatný stát)?
    Glee avatar 8.11.2023 02:30 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Měli prostě nechat Rusko, aby jim odseparovalo Donbas?

    Tak Krym byl od zacatku autonomni oblast. :-)

    Nebo měli rovnou ještě dříve nechat Janukoviče, aby jim nechal se země udělat druhý Bělorusko

    By me zajimalo jak, na tehdejsi (relativne demokraticke) UA?

    A nebyl celej ten puc v zasade kvuli pozastaveni asociacni dohody s EU?
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    8.11.2023 08:50 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Měli prostě nechat Rusko, aby jim odseparovalo Donbas?
    Tak Krym byl od zacatku autonomni oblast. :-)
    ...odseparovalo Donbas?
    Tak Krym byl od zacatku...
    Diskuse s Glee v kostce.
    By me zajimalo jak, na tehdejsi (relativne demokraticke) UA? (...) A nebyl celej ten puc v zasade kvuli pozastaveni asociacni dohody s EU?
    Ano, například tak. Že se něco demokraticky slíbí, a pak se řekne, že vlastně ne a že mají všichni držet hubu.
    8.11.2023 09:57 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Že se něco demokraticky slíbí, a pak se řekne, že vlastně ne a že mají všichni držet hubu.
    Slušné, popsat celé období téhle vlády včetně předvolební etapy jednou větou :-D
    Glee avatar 9.11.2023 02:48 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Měli prostě nechat Rusko, aby jim odseparovalo Donbas?

    Tak Krym byl od zacatku autonomni oblast. :-)

    ...odseparovalo Donbas?

    Tak Krym byl od zacatku...

    Aha, prehazovacka. Dvou, az trirychlostni. Meh, mozna jindy. Mezitim prosim zkus odpovedet, jak by se do dalsich prezidentskych voleb mohla UA stat BLR.

    Ano, například tak. Že se něco demokraticky slíbí, a pak se řekne, že vlastně ne a že mají všichni držet hubu.

    Kze jsi stal na Vaclavaku na skale mezi 1-10 (1 je Muzeum / 10 je DD Slunicko)?

    Jo, a asi by byla "celkem legrace", kdyby medem pomaza usta parlamentu tehda nebyla tak aktivni a prezident by mohl poslat tanky na ty uplne prvni (unorovy) separatisty ve Lvove a Zakarpatsku. Mhm.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    9.11.2023 14:33 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Aha, prehazovacka. Dvou, az trirychlostni. Meh, mozna jindy.
    Meh, ono je to vlastně jedno. Co znamená ta "autonomie" Krymu se záhy ukázalo - nic ti nedodá pocit autonomie tak, jako když ti ruská armáda přijde zajistit správný výsledek referenda, že?
    Mezitim prosim zkus odpovedet, jak by se do dalsich prezidentskych voleb mohla UA stat BLR.
    Proč do dalších voleb? Myslíš si, že volby by něco změnily? Těžko. Kreml by dál tlačil bělorusizaci (jakým konkrétně 'implementačním detailem' není až tak podstatné), podstatné části lidí by se to dál nelíbilo. Nejspíš by to Majdan akorát tak odložilo...
    Glee avatar 10.11.2023 04:33 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Co znamená ta "autonomie" Krymu se záhy ukázalo
    Zahy, to jo no, kdyz to bylo o necem totalne jinem a navic se to casove krasne prohodilo, po 23 letech zdrhrajiciho, nebo autonomniho Krymu. To je prave ta druha rovina pribehu. A ne, Rusko to opravdu nechvali...

    nic ti nedodá pocit autonomie tak, jako když ti ruská armáda přijde zajistit správný výsledek referenda, že?

    Hm, to jo, vysledek byl sice i na me absurdni, ale stejne by ke 3x bohatsimu Rusku Krymcane sli (a jako garant ti musi slouzit ta pohodicka od USA mezi tim). Na rozdil od Lipanka ja tam dovolenou travil.

    Proč do dalších voleb? Myslíš si, že volby by něco změnily? Těžko.
    Ty snad zpochybnujes Demokracii na Ukrajine v roce 2013-2014? Prozradim ti sladke tajemstvi - tohle byla udalost, kde skoncilo pretahovani mezi zapadem a vychodem. K nevoli mnoha a mnoha obcanu.

    Kreml by dál tlačil bělorusizaci (jakým konkrétně 'implementačním detailem' není až tak podstatné)

    Ja se ptal doslova: Jak?

    Nejspíš by to Majdan akorát tak odložilo...

    Tohle klidne mozne je. Kazdopadne Majdan na Ukrajine byl shait. Zato ten covid-pokus v Belorusku si naopak zaslouzil uspech, pac v BLR je (a i v 2013 byl) uz pruser.
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    10.11.2023 23:24 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zahy, to jo no, kdyz to bylo o necem totalne jinem a navic se to casove krasne prohodilo, po 23 letech zdrhrajiciho, nebo autonomniho Krymu. To je prave ta druha rovina pribehu. A ne, Rusko to opravdu nechvali...
    Co Rusko nechválí? Anexi Krymu? ROFL...
    Hm, to jo, vysledek byl sice i na me absurdni, ale stejne by ke 3x bohatsimu Rusku Krymcane sli
    Jenže ono to není jedno - myslet si, že třeba 65% pro a 95% pro je ve výsledku vlastně to samé (protože výsledek je týž) je velká chyba. Ten absurdní výsledek není nějaké přestřelení příliš snaživého aparátu, ale cílený signál poddaným, že se netoleruje jiný názor, ani v menšině.
    Ja se ptal doslova: Jak?
    Nepřipuštěním asociační dohody s EU, udržováním víceméně loutkového systému u moci a postupným utahováním šroubů.
    pac v BLR je (a i v 2013 byl) uz pruser.
    Co tím máš na mysli?
    Glee avatar 11.11.2023 03:51 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Co Rusko nechválí?
    Anexi
    Krymu? ROFL...

    Zajimavy palindrom.. A ten klidny vanek po tom, ze...

    Jenže ono to není jedno - myslet si, že třeba 65% pro a 95% pro je ve výsledku vlastně to samé (protože výsledek je týž) je velká chyba. Ten absurdní výsledek není nějaké přestřelení příliš snaživého aparátu, ale cílený signál poddaným, že se netoleruje jiný názor, ani v menšině.

    Netusim, proc mi opakujes, to co rikam, kdyz pointa je, ze kazdej vysila nejake signaly. Tak nejak po svem.

    Nepřipuštěním asociační dohody s EU, udržováním víceméně loutkového systému u moci a postupným utahováním šroubů.

    Takze jsi zamerne neodpovedel (minimalne ty dve prvni moznosti jsou kravina, sry), aneb byla tehda Ukrajina demokraticka, nebo ne?

    Co tím máš na mysli?

    Ze listi letalo i v BLR (ke ktere upinas UA ocicka). Srovnavas dva totalne jiny rezimy...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    Darth Phantom avatar 7.11.2023 15:59 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    má zdejší “antifa” oddíl nějaké řešení třeba pro Ukrajinu a Izrael

    Já nemohu hovořit za soudruhy a soudružky, ale pokusím se o bleskovou analýzu. Co se týče Palestiny, tak tam je to myslim bez debat a jasný: “From the River to the Sea Palestine Will be Free”. Soudružení s arabskými teroristy je dáno už tak nějak historicky a mezi soudruhy panovaly vždy vřelé vztahy.

    Okolo tý Ukrajiny už to neni tak jednoznačný. Porovnáme-li např. tohoto antifa smradlavce s touto antifa smraďoškou, na první a ani na druhý pohled nenajdeme žádný rozdíl. Ta soudružka co jí tleskali libtardi v europarlamentu a pak žila v chatrči na stromě není proukrajinská.

    Libtardí antifa fronta bude brzy stát na scestí. Jelikož kyjevský vůdce nikoho neposlouchá, přesunuje po mapě divize, které už dávno neexistují a stále čeká na kluky, až se naučí s F-16 (čeká tedy na další dodávku wunder waffe), když nějak tak volně převyprávim situaci z filmu Der Untergang. Přehodnotit univerzální pravdu o brzkém a jednoznačném vítězství Ukradiny bude těžký oříšek, ale libtardi to nakonec zvládnou.

    Já sám jsem třeba hned nenávistně poflusal tuto chcimírskou dezolátku, která zpochybňuje výsledky Velké ofenzivy a víru v konečné vítězství. Pak mi ale došlo, že to bude nejspíš proruská dezinformace, protože hlavní soudružka EU by takhle nikdy nepošlapala evropské hodnoty a liberální demokracii a nakonec mi spad kámen ze srdce..
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    7.11.2023 16:41 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    7.11.2023 16:50 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Přehodnotit univerzální pravdu o brzkém a jednoznačném vítězství Ukradiny bude těžký oříšek, ale libtardi to nakonec zvládnou.
    je to jednodušší, než se zdá - od začátku platí, že ukrajina nemůže vyhrát bez spojenců, ale s nim nemůže prohrát. Tzn jestli ukrajina padne, tak je to vina naše

    a pak jsem měl asi zdůraznit ty uvozovky kolem antifa - oni ti zdejší jsou totiž v reálu podporovatelé fašismu a rasismu v té nejryzejší podobě...
    10.11.2023 04:55 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    10.11.2023 05:50 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    proč bych mu to říkal? ví to moc dobře - vždyť to dokonce chápeš i ty, tak natož on
    Darth Phantom avatar 10.11.2023 11:12 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    proč bych mu to říkal? ví to moc dobře

    No,ale ještě tak před měsícem dvěma neměl ani tucha. No teď vážně. Myslim si, že jako lampasákovi mu to bylo jasný dávno, ale holt musel jako vzorný sluha držet basu a jet na vítězné vlně se svými pány.

    Třeba bude mít Pávek nebo jeho poradci jako první průkopníci větší štěstí než ti na Ukradině. Kdybychom to přetlumočili do fialovštiny, co ten vzkaz znamenal: Tady máš Valeriji (Zalužnyj) jasný signál, když ještě jednou poskytneš realistický rozhovor Economistu, příští žertovný narozeninový granát bude pro tebe.

    Tohle je běžný politický veletoč, který čeká co nevidět i na profesora Nutellu Fialenka, vášnivého Ukrajince a čerstvě i Nigerijce, a čeká to i na Pekari. Tu vygumovanou krávu by už měli co nejdřív poslat jako tankistku v Leopardu. V podání Pekari to bude asi nejzábavnější, řekl bych. Kdyby Pekari poslala Pávkovi takový zábavný narozeninový balíček, tak Pávek by si s tim jako zkušený rozvědčík doma asi nehrál s četařkou Babinčákovou, řekl bych.

    V případě Pávka mi přijde tohle ještě horší. Na velezradu nejsou žádný paragrafy, to je přímo v Ústavě České republiky. Jako lokaj řízený odjinud musí být Pávek loajální, jenže tohle už je dost za hranou.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    10.11.2023 22:52 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No,ale ještě tak před měsícem dvěma neměl ani tucha. No teď vážně. Myslim si, že jako lampasákovi mu to bylo jasný dávno, ale holt musel jako vzorný sluha držet basu a jet na vítězné vlně se svými pány.
    Opravdu? Co takhle názor ne před měsícem dvěma, ale před pěti? To má jakože být ta vítězná vlna?
    11.11.2023 07:32 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    A jak hulákali že za měsíc budou u Azovského moře...*

    Takže i zelenému mozku s IQ 107 muselo být před pěti měsíci jasné že hulákat a malovat trámové kříže na darovanou techniku fakt nestačí.

    * To si vzpomínám jak svého času hulákali že do švestek Srba porazí a do vánoc budou doma. Mysli na to. Mysli...
    Darth Phantom avatar 11.11.2023 11:16 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No vidíš to, to mi nějak uniklo v tom víření válečných bubnů Pekari a Nigerijce. Stejně tak jako nějak mediálně proplulo a uniklo Pávkovo bratření s Lichtensteiny (a tedy defakto pokusy o prolomení Benešových dekretů). To jsou dva pokusy o velezradu za poměrně krátkou dobu, Pávek si vykasal rukávy a pustil se do díla velmi brzo..
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    11.11.2023 12:36 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Tři, vzdání se veta také.

    Takže bych mu ocitoval klasickou větu:

    "Smíte požádat o zbraň."
    11.11.2023 12:54 nejhorší
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    nejhorší na tom je, že přes tohle všechno je tahle vláda a president to menší zlo z těch co hrozily...
    9.11.2023 00:47 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To tuhle na poradě izraelské junty postávají Netanjahu a Ben-Gvir stranou, povídají si a přikyvují. Přijde k nim Herzog a ptá se o čem se baví.

    Netanjahu povídá: "Dohodli jsme se že zabijeme milion Palestinů a jednoho zubaře."

    Herzog se diví: "Proč zubaře?"

    "Vidíš," otočí se Netanjahu na Ben-Gvira, "já ti říkal že na Palestince se nikdo ptát nebude."

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-izrael-oznamil-nalet-na-sidliste-v-gaze-predem-zubar-zachranil-obyvatele-239509
    Glee avatar 9.11.2023 02:32 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    To tuhle na poradě izraelské junty postávají Netanjahu a Ben-Gvir stranou, povídají si a přikyvují. Přijde k nim Herzog a ptá se o čem se baví.

    Netanjahu povídá: "Dohodli jsme se že zabijeme milion Palestinů a jednoho zubaře."

    Herzog se diví: "Proč zubaře?"

    "Vidíš," otočí se Netanjahu na Ben-Gvira, "já ti říkal že na Palestince se nikdo ptát nebude."
    Lhal bych (znova), kdybych rekl, ze tenhle me nerozesmal.

    Dovolim si vsak poupravit odkaz ohledne zubaru na dnesni badass esc-argot.

    Halooo, ten link je tady: Black on Black Crime
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    9.11.2023 09:04 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Však ten vtip je mnohokrát osvědčená klasika, stačí jen vyměnit jména a pasuje na každou genocidu:
    ...

    Guterres také porovnal počet údajně zabitých dětí v Gaze s množstvím dětských obětí konfliktů po celém světě, o nichž každoročně podává zprávu Radě bezpečnosti OSN. Už v pondělí prohlásil, že Gaza se stává „pohřebištěm dětí“.

    „Každým rokem je počet dětí zabitých některými z aktérů ve všech konfliktech, jichž jsme svědky, maximálně v řádu stovek,“ řekl Guterres.

    „V Gaze máme během několika dní tisíce a tisíce zabitých dětí a to také znamená, že ve způsobu vedení vojenských operací je zjevně něco špatně,“ dodal.

    ...
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-guterres-pocet-civilnich-obeti-v-gaze-naznacuje-ze-izrael-dela-neco-spatne-40450140

    Jak to vypadá, tak aby jeden nebyl liberast s dvojím metrem, musí být minimálně trans:

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-je-cas-na-sankce-proti-izraeli-mini-belgicka-vicepremierka-40450114

    Takže to máme zákaz startu židovských sportovců, zablokování židovských účtů v bankách, zabavení židovského majetku, zabavování židovských aut na hranicích, zákaz obchodování se Židy...

    Sakra, také vám to něco připomíná? :-D
    xxxs avatar 10.11.2023 06:19 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    "Sakra, také vám to něco připomíná? :-D" -jj, uplna zhoda. ukrajinci tiez poslali pred vojnou do ruska komanda, aby sa vysantili na civiloch. ano?
    11.11.2023 11:14 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zrovna u tebe neočekávám že bys historii znal aspoň trochu podrobněji, takže nevidíš celou řadu podobností. Například tohle:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zlotrily-stat-v-belgii-pritvrzuje-kritika-izraele-239583
    Z jednání vlády vyplynulo, že ve výsledku by se mělo zboží pocházející z izraelských osad jen označovat, aby se spotřebitelé mohli sami rozhodnout, zda si ho koupí. Skončit by také měly celní výhody, které si Izrael může na tyto produkty nárokovat.
    https://en.wikipedia.org/wiki/1933_anti-Nazi_boycott
    xxxs avatar 11.11.2023 18:59 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    u teba sa tiez neda predpokladat znalost historie, lebo kazdu informaciu pochopis v zmysle: rusko je super,kazdy mu ublizuje a kedze su na svete aj ine svine, tak rusko moze vsetko.
    12.11.2023 10:09 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    No vždyť - oni nechtějí aby byl klid - oni chtějí aby vyhráli ty jejich…
    12.11.2023 19:18 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Není tady někde skk? Docela bych rad četl její vyjádření na tohle :)
    Glee avatar 17.11.2023 02:46 Glee | blog: Gleekoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nerad kazim krasnej Error Code, ale Davide, uz se klidne vrat, moznas mel recht...
    The History of the World: Every Year, ffs, https://www.youtube.com/watch?v=-6Wu0Q7x5D0
    17.11.2023 06:35 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    17.11.2023 13:43 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    17.11.2023 22:42 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Zbytečně předražené. Na přelet plotu koncentráku stačily české paraglidy ;-)
    18.11.2023 06:24 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    a myslíš, že Rogozin se těší?
    18.11.2023 20:45 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    18.11.2023 21:59 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nevím, ptal jsem se na rogozina - všiml sis?
    18.11.2023 22:00 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    17.11.2023 14:20 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Nějak to tu chcíplo, přitom se děje spousta krásných věcí!
    Kdyby to chcipalo jenom tady. Co takovy holocaust behem jedne tridenni operace:
    approximately 316,760 (+1,140) military personnel
    5,415 (+27) tanks
    10,132 (+11) armoured combat vehicles
    7,712 (+29) artillery systems
    895 (+3) multiple-launch rocket systems
    585 (+0) air defence systems
    323 (+0) fixed-wing aircraft
    324 (+0) helicopters
    5,709 (+20) tactical UAVs
    1,563 (+0) cruise missiles
    22 (+0) ships and boats
    1 (+0) submarines
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    21.12.2023 00:54 Nekompromisný
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Treba si zrátať stratovú štatistiku od 22.3.2022 kedy rusom došli zbrane.Zvláštne je,že po marci 2022 UA nadalej vykazuje straty ruskej vojenskej techniky hoci tvrdili,že všetkého majú už iba na tri dni.Tank,TOS1,Iskander atd.nie je rohlík,ktorý ak sa minie napečie na druhý den v státisícoch hocikto.Vojenská propaganda sa delí na pravdivú a nepravdivú.V konflikte RF vs UA používa 80% pravdy v propagande RF.Akú hodnotu má táto propaganda-z 9 rakiet sme zostrelili 8,žial tá jedna nezostrelená raketa zničila civilné objekty v deviatich mestách.
    =^..^= AmigaPower® avatar 2.12.2023 08:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Asi první anketa, kdejsem zaškrtnul všechna políčka i když je mi celkem jedno, jak by ta nebolševická, pirátská verbež chcípla, hlavně, že by chcípla!
    5.12.2023 05:33 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Ne že bych ta vyfetla chtěl nějak hájit nebo dokonce podporovat, to mě Satan chraň, ale bacha:

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-opice-vybombardovat-napsal-starosta-novotny-o-palestincich-resi-to-policie-240934
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.12.2023 13:44 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: libtardí dvojí metr 🤡 🇵🇸
    Polemika vs. podněcování, to je čistý...

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.